Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

καλημερουδια σε όλες!!!!!!!!!!!μια προς μια..ειμαστε πολλες και ολο ξεχναω καποια τσουπρα... :oops::oops:

συνειδητοποιησα οτι την Ιουλια και την Βενι τις ξεχναω συνεχως.....πολλα πολλα φιλακια κοριτσαρες μου....... :-*:-* και συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηη...εισαστε κουκλες στις φωτο.... :):):)

όσο γάυτο που λετε και εγω παραπονιομουν και στεναχωριομουν αν δεν με σχολιαζαν .. :oops::oops: αλλα καταλαβα ότι δεν ειναι σωστο...με βοηθησαν βεβαια γάυτο η Ερη και το Σισσακυ μας .....οταν θελει ο αλλος το κανει απο μονος του... ;);)όλοι ειμαστε ενα παρεακι εδω...και πολυ όμορφο θα λεγα!!!!!!!!!!!!:D:D:D διαφορετικοι σαν χαρακτηρες και αυτο ειναι που μας κανει να ξεχωριζουμε απο τους αλλους...ετσι δεν ειναι ?τα αντιθετα ελκονται... στα δυσκολα ο ενας στεκεται στον αλλον....αυτο ειναι που μετραει πιο πολυ... ;);) ολες σας συμπαθω πολυ πολυ και ας ξεχναω πολλες φορες να αναφερω καποια κοπελια..αλλωστε οπως λεει και η Δημητρουλα μας..ενα τυπου αλτσχαιμερ το χω και εγω... :lol::lol: μην χαλαμε τις καρδιες μας....κοριτσακια μου...

Σισσακυ ηθελα να πω ότι το μαλλι στην φωτο ειναι τεεεεεεεεελειο θα σου πηγαινει τρελά!!!!!!!!!!!!!και συμφωνω μ ετο μακιγιαζ ..εχεις ομορφα χαρακτηριστικα...δεν χρειαζεται πολυ εντονο μακιγιαζ...πολλε ςφορες το εντονο μας κανει να δειχνουμε καπως.... :roll:

οι φωτο απο το παρτυ λενακι...τελειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τι νοστιμιες ηταν αυτες...μιαμιιιιιιιιιιιιιι μου τρεχαν τα σαλια...χαχα

Γωγακιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! σου χω νεα....

θα ρθει η παπιοοικογενεια!!!!!! :lol::lol: στο παρτυ...... :D:D:D:D

στειλε μου πμ...για τη διευθυνση... ;)

εμενα δεν με νοιαζει αν εχεις φαγητα...γλυκα...κοκ...λιμνουλα εχεις για το παπι μου????????? :lol::lol::lol::lol:

Αφρο τελειος ρε συ ο μπεμπουλης!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα μου δεν απαντησα για τις μετρησεις γιατι δεν θυμαμαι καθολου απο τιμες... :oops:

Παναγιωτα μου καλο μποτεεεεεε!!!!!!!!!!!!! κοριτσαρα μου...

Lovieeeeeee,Νατασουλα,μαρακι,Μπεμπουλης ,Χιονουλα,Λαλα,γιωτακιιιιιιιι... :-*:-*:-* ξεχασα καμμια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εγώ την έκανα φίλη μου :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

όμμως πολλές φωτός μου (κυρίως των παιδιών) τις έβγαλα ή τις έχω μόνο για μένα!!! ύστερα από παράκληση του συζύγου!!!! :?

Καλημέρα!!! :D

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απόψεις σας! :x Και γω νομίζω οτι θα μου πηγαίνει. Εξάλλου δε θέλω να γίνω μια άλλη, επειδή θα φορέσω νυφικό, γιατί έχω δει κοπέλες που έρχονται στην εκκλησία και δεν τις γνωρίζεις.

Μαρή Παναγιώτα όλο το τρενάκι σχολιάζει το μαλλί μου, χαμπάρι δεν πήρες;;; :lol::lol::lol::lol: Τι να κάνεις και συ η δόλια η μάνα! :lol::lol:

Επίσης είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης, αλλάζει ο κύκλος μου... μάλλον... Έχουν πρηστεί τα βυζιά μου, νομίζω οτι σε λίγο θα εκραγούν.

Σήμερα η Χαριλίνα θα είναι στο σχολείο μέχρι τη μία, με προσωπικό ασφαλείας!!! :twisted::twisted::twisted: Μετα θα ερθει να χτυπήσει κάρτα στο γραφείο μου!

Αρκετά με τα δικά μου!!

Κορίτσια σας παρακαλώ χαλαρώστε! Έγω έχω ορμονικό, εσείς τί λυσσάτε;;; :D:D:D

Λαμπρινή τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε όλες μας νομίζω. Ο δικός μου φόβος είναι μήπως της μεταδώσω τα δικά μου κόμπλεξ, δε θα ήθελα με τίποτα να συμβεί αυτό. Όμως προσπαθώ να αποδεχτώ οτι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ξέρω πώς μεγαλώνει η Χριστιάννα, αλλά η Χαριλίνα παίρνει πολλά ερεθίσματα και από παππούδες και γιαγιάδες. Ερεθίσματα που δυστυχώς δε μπορώ να ελεγξω.

Έχει αρχίσει και γίνεται ατίθασο παιδάκι η μικρή μου και γι΄αυτό έχει ευθύνη η γιαγιά της. Ομως αυτό δε μπορώ να το σταματήσω εφόσον τη μεγαλώνει... :cry:

Για παράδειγμα κορίτσια, η μικρή απέκτησε κακή συνήθεια να χτυπάει και αυτό άρχισε από τη γιαγιά της.

Της έδωσε της γιαγιάς μια σφαλιαρα στο πρόσωπο μια φορα, δύο, τρεις και τώρα το έχει παγιώσει. :cry: Εχθες μου έδωσε και μένα μία, το είχε ξανακάνει και τη μάλωσα, την ξαναμάλωσα κοκ, αλλά χθες της την ανταπεδωσα (οχι με δύναμη, την κίνηση έκανα). :oops::oops: Εβαλε τα κλάμματα και όταν τα φτιάξαμε της εξηγησα οτι το έκανα για να δει οτι αυτό που κάνει η ίδια στους άλλους πονάει και δεν είναι σωστο.

Δεν ξέρω αυτός ο τροπος τί αποτέλεσμα θα φέρει.

Κάτι άλλο που δε μου αρέσει είναι οτι της έμαθαν τις λέξεις "φοβάμαι" και "δε μου αρέσει" Πραγματικά μου τη δίνει όταν τα ακούω αυτά.

Προσπαθώ να τη μάθω να προσέχει τον εαυτό της, να είναι ευγενική με τους άλλους, να προστατεύεται και να της καλύπτω τις όποιες απορίες με ειλικρίνεια, αλλά δε μπορώ ποτέ να είμαι σίγουρη... :roll::roll::roll: Δε θέλω η μικρη να γίνει μια μικρή "Σίσσυ", θα ήθελα να βγάλει απο μέσα της τη δική της προσωπικότητα. :?

Πάλι έγραψα πολλά; :oops::oops::oops:

Θα σχολιάσω σε άλλο θρεντ! ;)

εγώ με τον Γ έχουμε 7 χρόνια διαφορά

αλλά δε μας φαίνεται . Μικροδείχνει πολύ και δνε τον πιστεύουν ότι είναι 37 :twisted:

εσείς ποσα χρόνια??

εμείς 6!!!! πολλά ε? πάντα έλεγα ότι ήθελα μέχρι 4!!! :?

A Σισσυ δε θες να μαθεις τα δικα μου προβληματα σχετικα με τον Φοφο..δεν τα γραφω γιατι ειμαι σε φαση που εχω ηρεμισει...ασε καλυτερα..ασε!!!

Σημερα δεν λειτουργω...

εχω βουλωμενη μιτη και ποναει το κεφαλι μου, τα δοντια μου, τα μαγουλα μου..ολο το κρανιο...

χρειαζομαι οστεοπαθητικο επειγοντως!!!

Επισης θελλω την Κυριακη να κανει καλο καιρο..

και αμα κανει καλο καιρο..οποια θελει να παμε για καφε γιατι ο αντρας μου παλη θα ασχοληθει με τις δουλιες του- θα καλλωδιωσει το σπιτι για την εγκατασταση της δορυφορικης και η πεθερα μου μαλλων θα φυγει Αθηνα

η Χαριλίνα παίρνει πολλά ερεθίσματα και από παππούδες και γιαγιάδες. Ερεθίσματα που δυστυχώς δε μπορώ να ελεγξω.

Έχει αρχίσει και γίνεται ατίθασο παιδάκι η μικρή μου και γι΄αυτό έχει ευθύνη η γιαγιά της. Ομως αυτό δε μπορώ να το σταματήσω εφόσον τη μεγαλώνει... :cry:

άυτό ακριβώς είπα και εγώ πριν, τι γίνεται όταν έχουν λόγο και άλλοι στο μεγάλωμα του παιδιού?

δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες!!! αρκεί να μην υπάρχουν υπερβολές!!!!

και η γιαγιά δεν της είπε τίποτα? την άφησε να την χτυπά? :?

Σισσίνι μήπως είσαι εγγυούλα? Δεν κάνεις ένα τεστάκι?

Γιατί δε σου αρέσει το "φοβάμαι" και το "δε μου αρέσει"? Δεν είναι κι αυτές έννοιες που πρέπει να μάθουν? :roll: Καλό δεν είναι να το λένε αν νιώθουν κάτι από αυτά να το εξωτερικεύουν?

Αργυρούλα σκληρή μου φάνηκε η τιμωρία σου... Αφού όλα τα άλλα παιδάκια θα έχουν παιχνίδι...

Δεν πιστεύω να έκρυψες και τις φωτο με τους ρινόκερους? :P

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ανεβάζεις φωτο που μπορείς να τις δεις μόνο εσύ...Ποιός ο λόγος?

Μαρία εμείς έχουμε όσα έχει η Άργυ με το Γερμανό + 10 :!:

Καρολινάκι καλημέρα!

Χρύσα υπερβολές τα περι συνομωσίας...

Ακόμη αναγούλες εσύ? Και στο Φοφο έτσι ήσουν?

Σκίζομαι στη δουλειά πάλι :P

Παναγιώτα αν σου περισσέψει κανένα τεστ, στειλε μου το να το κάνω τον Μάιο! :oops::oops::D

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι. Θα λουφάρω σήμερα! :oops::oops::oops:

Αργυρούλα γι'αυτό το έγραψα επειδή έιδα οτι το έθεσες σας ερώτημα.

Όχι μόνο δεν της λέει τίποτα, αλλά γελάει και απο πάνω και της λέει "κοριτσάκι μου"!! :shock:

Και το χειρότερο;; Όταν έτυχε δυο-τρεις φορές να τη δω και να την μαλώσω, μου έβαλε πόστα η πεθερά ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ φορές!!! :shock::shock: Μου είπε ΜΠΡΟΣΤΑ στη μικρή: "Μην τη μαλώνεις δεν το ήθελε το παιδάκι"!!! Άκουσον άκουσον Της είπα να μη με ακυρώνει μπροστά της. Την τελευταία φορά μάλιστα το είπα πολύ επιτακτικα, όχι σαν τη Γωγώ βέβαια :lol::lol::lol: , αλλά επιτακτικά. :roll:

Χρυσάκι σε θέλω ζεν, έγκυο γυναίκα!! :P Σε καταλαβαίνω αν και η δική μου πεθερά σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ Καλά ο Λιακό έχει πάρει στο λαιμό του πολύ κόσμο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χιονούλα δε διαφωνώ. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να την ευνουχίσω σναισθηματικά. Το ζητούμενο είναι να μπορέι να εξωτερικεύει τα συναισθηματά της και να μπορέι να τα διαχειρίζεται.

Αυτό που δε μου αρέσει θα στο πω με παραδείγματα για να το καταλάβεις, επειδη διαφορετικά δε θα στο εξηγησω καλά.

Π.χ. "Χαρούλα γιατί δε θες να πας στο δωματιο σου; Φοβάσαι"; "Ναι μπαμπα! Φοβαμαι. Φοβάμαι στο δωματιο μου"!

"Γιατί δεν τρως κοριτσάκι μου τα φασολάκια σου;; Δε σου αρέσουν"; "Δε μ'αρέσουν γιαγιά! Δε μ' αρέσουν τα φασολάκια"!

Κατάλαβες τί εννοώ; Δε θέλω οι άλλοι να της βαζουν ιδέες στο μυαλουδάκι της.

Όπως δε θέλω να της λένε: "Μην το κάνεις αυτός Χαρά! Αλλιώς θα πω στον γέρο να έρθει να σε πάρει"!! :shock::shock::shock:

Μάγδα μπορεί να ήταν σκληρή, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν κάποια όρια και η υπομονή μου έχει εξαντληθεί!....το μόνο που ζητώ είναι να φάμε πρωινό με ησυχία, όπως όλοι οι άνθρωποι και δεν απεθύνομαι σε παιδάκι που είναι 1 ή 2 ετών....υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω μας που πρέπει να τους σεβόμαστε εξίσου ....... του εξηγώ όμως πάντα πριν κάνω κάτι, του είπα τις προθέσεις μου, ότι δεν θα πάρει παιχνίδι, ....... νόμιζε ότι αστειευόμουν!....και κλαψούριζε και τον ρωτά η νηπ. τι συμβαίνει και λέει δεν έχει παιχνίδι και εκείνη τον ρώτησε αν το ξέχασε (που αν συνέβαινε αυτό θα πήγαινα πίσω να του το φέρω) και εκείνος της είπε ότι "η μαμά μου το πήρε και το έβαλε πίσω στο δωμάτιό μου!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επίσης η μικρή έκλαιγε - ταυτόχρονα - γιατί δεν ήθελε να φορέσει το μπουφάν της αλλά ένα παλτουδάκι, πολύ λεπτό, όμως έξω έκανε κρύο............η συνέχεια, όπως κάποιος μπορεί να την καταλάβει...........

ίσως να φταίει ότι δεν είμαι πλέον 20 χρονών να έχω τις ίδιες αντοχές που είχα παλιά......

κλειδωθηκε η πεθερα μου απεξω και η μικρη ειναι ελευθερη στο σπιτι μεσα...μονη...μεχρι να ρθει με το ταξι η μανα μου ειχε παει στη δουλεια...τα χω παιξειιιιιιιιιιιιιιιιι :(:(:(:(

Έλα ρε Κάρολ!! :shock: Τώρα έφτασε;;; Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μου φόβους.

Το πιθανότερο είναι να μη γίνει τίποτα ρε συ.. Έλα ψυχραιμία! :x

Καρολινάκι :o:o:o

Η πεθερά είναι έξω απ'την πόρτα? Πές της να της μιλάει!

Άργυ κατάλαβα! Ζούσατε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας σήμερα το πρωί!

Σίσσυ οκ - συμφωνούμε!

Σισσιώ έχεις δίκαιο, αν λες στο παιδί φοβάσαι? αυτό θα πει ναι και ας μην ξέρει τι θα πει φόβος!!!

δεν θέλω τα παιδιά μου να φοβούνται να είναι σε μια επαγρύπνιση ναι, αλλά αν φοβούνται δε θα δοκιμάσουν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους!!!....ο Λ φοβάται το ύψος με αποτέλεσμα να μην σκαρφαλώνει, να μην ανεβαίνει ψηλά και άλλα....τώρα έχει αρχίσει να ξεθαρεύει (όπως λέμε εμείς οι Λαρσαίοι!).....

αυτό με το "γέρος", "Αλβανός", "μαύρος" κ.λπ πολύ μου την δίνει!!!! :evil:

αχ Καρόλ το έχω πάθει αυτό, με κλείδωσε ο Λ. στο δωμάτιό του και ήμουν έγκυος και εκείνος μόνος του σε ολόκληρο σπίτι.....τρέλα

Περί διαπαιδαγώγησης...

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο όταν επεμβαίνουν οι τρίτοι, όμως νομίζω ότι είναι και αναπόφευκτο... Οι δικοί μου κι ας μη τη μεγαλώνουν όπως λες Σισσάκι, και επίδραση ασκούν πάνω της (αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό!) και κριτική κάνουν... :evil:

Παράδειγμα... Η Β για κάποιο λόγο, όταν πηγαίνουμε στους γονείς μου, μπαίνοντας στο σπίτι, αντί να χαιρετήσει, μουγκρίζει!!! :shock::oops: Της λέει ο πατέρας μου "καλώς την!" κι εκείνη απαντά θυμωμένα "μμμμ!!! Μη μου μιλάς!!" Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν μιλάμε έτσι στους παππούδες μας (και σε κανέναν φυσικά) γιατί δεν είναι καθόλου ευγενικό κλπ κλπ κλπ... Εκείνοι όμως, εκείνη την ώρα, ξεκαρδίζονται στα γέλια!!! :? Με αποτέλεσμα το παιδί να θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι καλό και μάλιστα προσφέρει και διασκέδαση!!! :shock: Προφανώς κάθε δική μου προσπάθεια μετά, να την μαλώσω ή να της εξηγήσω ήρεμα ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνει και δεν είναι σωστό, πέφτει στο κενό!!! :evil: Έρχεται μια ώρα όμως, που οι γονείς μου μπορεί να είναι κουρασμένοι-στεναχωρημένοι, να μην έχουν τα κέφια τους βρε αδερφέ και τότε σε αντίστοιχη συμπεριφορά, θα σχολιάσουν... Κακομαθημένη σ' έχουν ο μπαμπάς και η μαμά!!! [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Επίσης, με τόση συναναστροφή με τα ξαδέρφια της, προφανώς και κατά καιρούς υιοθετεί συμπεριφορές και συνήθειες που δεν μου αρέσουν... Φτύνει γιατί σε κάποια φάση το έκανε η ξαδέρφη της, μιλά ειρωνικά γιατί η άλλη ξαδέρφη της το έκανε κάποια στιγμή κλπ κλπ... :(

Παρόλαυτα, θεωρώ ότι (αν εξαιρέσεις βέβαια την κριτική...) :twisted: ότι το να έρχεται σε επαφή με όλους τους συγγενείς, ακόμα και με τις "κακές" συνήθειες και να δοκιμάζει τον εαυτό της, τα όρια της και τα όρια μας ( :lol: ) ουσιαστικά της κάνει καλό... Γιατί είναι σε τρυφερή ηλικία, στην οποία ακόμα μπορείς να χτίσεις... Μπορείς να βοηθήσεις το παιδί, να καλλιεργήσει τα καλά στοιχεία και να "πολεμήσει" τα κακά... ;)

Συγγνώμη για τη φλυαρία, πήρα φόρα και δεν ξέρω και αν μπόρεσα να πω αυτό που ήθελα!!! :oops::lol:

Σισσάκι και Αργυρούλα, γενικά...συμφωνώ! ;)

Καρολινάκι, ψυχραιμία.... :? Όλα θα πάνε καλά.... Σε αντίστοιχη ηλικία, η Β είχε κλείσει στη βεράντα την κυρία που την κρατούσε λίγες ώρες, γιατί ήμουν στο μάθημα... :? Ευτυχώς συνεννοήθηκε και της άνοιξε, γιατί στο μεταξύ η γυναίκα είχε πάθει εγκεφαλικό απ' την αγωνία!!! :? Βλακεία της βέβαια! :evil:

Καλημερααααααα!!!!! Πως εισαστε σημερα? :)

Εφυγε η Ε. με τον μπαμπα της στην γιαγια και ειμαι μοναχουλα με τον μικρο που κοιμαται! :) Ηθελα να παω κομμωτηριο σημερα για κουρεμα και ανταυγιες αλλα δεν προλαβαινω. Αυριο θα αφησω τα μικρα στο Π. και θα παω! Λεω να τα κοψω ενα καρε που απο πισω ειναι πιο κοντα και μπροστα κανουνε μυτη στην βαση του λαιμου. Θελω αλλαγη επειγοντος! Θου λες να με πηγαινει ετσι ρε? Κοριτσια το πηρα αποφαση να κανω κατι για μενα. Θα παω να ψωνισω απο την αρχη ρουχα-καλλυντικα και θα αρχισω γυμναστηριο να βρω την φορμα μου. Νιωθω πραγματικα σαν γρια.... :roll:

Εμεις με τον Π. εχουμε 7 χρονια διαφορα. Αυτο πιο μεγαλος! Γνωριστικαμε μεσω ενα chat room το 2000. Το 2001 αρραβωνιαστικαμε και φυγαμε Γερμανια.Το 2006 παντρευτικαμε με πολιτικο και το 2009 καναμε γαμοβαφτιση στην Καβαλα. Απο το πρωτο βραδυ που βγηκαμε ενιωσα πως αυτος θα ειναι ο ανθρωπος μου και το ειδε ενιωθε και αυτος. Μαλιστα μου τραγουδουσε εκεινο το βραδυ το : Σκλαβος σου για παντα μωρο μου!! :lol: Τυχαιο? Δεν νομιζω :lol:

Σισσακι θεικο το μαλλι και το μακιγιαζ! Θα σου πηγαινει πολυ πιστευω αν τα κανεις ετσι! Ποτε ειναι ο γαμος ειπαμε?

Παναγιωτα με γεια τα ρουχα! Πως θα το κανεις το μαλλι?

Αργι την ειδα χθες την ερευνα! Ελεος με μερικους! Απορω πως σκεφτοντε!

Νατασα λοβι ουτε ξερω ποσα κιλα ειναι ο μικρος. Υπολογιζω να εχει φτασει τα 5.800 απο 2675 που γεννηθηκε πριν 3 μηνες περιπου.Δεν εχω βρεφικη ζυγαρι να τον ζυγιζω. Αν ανεβω εγω στην ζυγαρια, δω ποσο ειμαι και μετα παρω και τον μικρο αγκαλια και κανω την αφαιρεση θα ισχυει η μετρηση η βλακειες λεω παλι? :lol::lol:

Χρυσα και εσενα τετοια λεει η πεθερα? Και ο πεθερος μου τα ιδια ελεγε και τι συμπτωση, βλεπει και αυτος τον Λιακοπουλο :D Κοιτα κατι παρομοιο με αυτα που σου λεει διαβασα πριν λιγες μερες σε ενα αρθρο. Το εβαλα να το διαβασετε γιατι ηταν ενδιαφερον αλλα καμια δεν το πηρε γραμμη μαλλον. :roll: Στο ξαναβαζω αν θες να το δεις.

Παω και εγω φεις να κανω την Λαλα φιλη και μετα να μαγειρεψω!! φιλια σε ολες!!!

κοριτσια παω να τρελαθω...και με πηρε απο αποκρυψη....και την παιρνω στο κιν. και δεν το σηκωνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι ακομηνα φτασει.......η μανα μου...

Να της μιλά διαρκώς έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί !!!!!

κορίτσια 2 ώρες έμεινα κλειδωμένη, βγήκα στο παράθυρο και φώναζα βοήθεια και ευτυχώς με άκουσα μια γειτόνισσα....αφήστε ολόκληρη ιστορία, ίσως την πω αργότερα, αν θέλετε γιατί τώρα φεύγουμε.....πάντως από τότε ποτέ κλειδιά στις πόρτες και πάντα, ακόμη και να πετάξω σκουπίδια παίρνω μαζί μου τα κλειδιά....το πάθημα :arrow: μάθημα!!!

Δεν πιστεύω να έκρυψες και τις φωτο με τους ρινόκερους? :P

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ανεβάζεις φωτο που μπορείς να τις δεις μόνο εσύ...Ποιός ο λόγος?

τους ρινόκερους τους έχω, βαρέθηκα να της βγάλω και τις άφησα μόνο για μένα, γιατί κατά καιρούς τις αφήνω και για τους φίλους!!!!

έβλεπε ο άντρας μου ένα ρεπορτάζ στην τιβι που έλεγε πώς βρίσκεις τους ανθρ. μέσω των φωτό κ.λπ. κ.λπ , αλλά αυτοί δεν είχαν απόρτητες ρυθμίσεις!!!!

Σισσιώ συμφωνω μαζι σου σε σχεση τι μαθαινουν οι γυρω στο παιδι!

εμει ςστο φαγητο δεν εχει καλοπιασματα....αν τρωει το φαγτο που εχουμε και εκιενη την στιγμη δεν θελει απλα θα μειενει νηστικη μεχρι να το θελησει....σιγουρα προσπαθω αλλα μεχρι να σηκωθουε ολοι απο το τραπεζι ...μετα το φαγητο μαζευεται η πετιεται!

το μονο κακο που εχω ειναι οτι η μαμα μου οταν την κρατα στα σπιτια απο τις αδελφες μου μαθαινει να κανει ζημιες και επικινδυνα πραγματα!

προχθες στην σδελφη μου πηρε την καρεκλα και αναιβηκε επανω στο πασο....εχει δει τον ανηψιο μου!

εεεεε δεν θα το ξανακανει....οταν μου το εμαθα ηταν οτι ετοιμαζομουν να την στειλω κατω να ακνει ποδηλατο....ε δεν την εστειλα....!

τωρα που ειπα ποδηλατο....

Νατασα παρηγγειλες ποδηλατακι σαν της λαλα?

εδω δεν μπορω να βρω!

karolinaki1 τι εγινε?

εφτασε η μαμα σου?

λενακι chat room ?

θαραλεα σε βρισκω....!

Αργυρώ έγώ το φαγητό είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν βάζω τιμωρία τον Μιχάλη. Όσες φορές προασπάθησα να τον πιέσω έκανε εμετό. Αν πεί δεν πεινάω δεν υπάρχει περίπτωση να φάει ούτε 1 μπουκιά

Σίσσυ κι εγώ αρχικά ήθελα να πώ ότι διαφωνώ αλλά μετά το 2ο μήνυμα κατάλαβα τις εννοείς και συμφωνώ ;)

Όσο για τα ερεθίσματα που παίρνουν από γιαγιάδες και παππούδες κι εγώ έχω θέμα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Τους λέω συνέχεια ότι θέλω να ακολουθούν την δική μου τακτική πράγμα που συνήθως δεν γίνεται (γιατί δεν θέλουν να στεναχωρούν τα παιδιά και θέλουν να τους κάνουν όλα τα χατήρια) και μετά καταλήγουμε να μαλώνουμε κι εγώ να στεναχωριέμαι γιατί πολές φορές τους φωνάζω :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χρύσα που έχεις β' επιπέδου σήμερα στο Παπαγεωργίου?

Βίκυ αγόρασα ένα παραπλήσιο από το e-bay περιμένω να έρθει :D:D:D

Αν θες να σου βάλω το λινκ να το δείς

Επίσης τώρα που θα μαζέψω τα χειμιωνιάτικα ρούχα της Έλενας θέλεις να σου στείλω για την φίλη σου?

Έκανε η Λαλα λογαριασμό στο fb?????????????????????????????

Νατασα αυριο εχω στον γιατρο μου στις 4 και μεθαυριο στο Παπαγεωργιου..σημερα θα παω να γινω λιγο ανθρωπος!!!!!

χαχαχαχαχαχα

Λενακη για δωσε ρε συ το λινκ...

αγαπες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εφτασε και δοξα τω θεωωωωωωωωω ειναι καλα...της μιλαγε απέξω...ολη την ωρα...βρηκαν την τσαντα μου ανοιγμενη και κατι χαρτακια απο καραμελες...δεν νομιζω και ν α φαγε να παθει τιποτα...ε?φαινεται καλα...αχ θα την φαωωωωωω οταν παω απο κει..το χει δει παιχνιδι και κλεινει σ εολους την πορτα...το παλιοζουζουνι...ευτυχως οι αλλες οι πορτε ςηταν κλειστες...

ΕΧΑΣΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ απο την ζωη μου...επαθα σοκ..στην σκεψη και μονο οτι κακο θα της συμβει..... :(:(

σας ευχαριστω όοοοοοοοοοοοοολες μεσα απο τη καρδια μου για το ενδιαφερον!!!!!!!!!ειστε πολυ γλυκιες κοπελες....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Κάρολ τί έγινε;; Ακόμα;;

Μητσάκι συμφωνώ σε αυτό που λές, απλώς είναι μικρή ακόμα για να μπορεί να φιλτράρει καλές και κακές συμπεριφορές.

Εννοείται οτι θα δοκιμάσει και τα όρια της και τα όρια μας, πώς θα μάθει διαφορετικά;

Αυτό που προσπαθώ εγώ να κανω είναι να είμαι σταθερή και στις υποσχέσεις μου και στις τιμωρίες.

Βίκη αυτό με το φαγητό δεν το κάνω... :oops: νομίζω οτι είναι αδύνατη και δεν το διακινδυνεύω... :oops::oops: αναγκάζομαι όταν φεύγει από το τραπέζι να τρέχω πίσω της και να την ξεγελαω για να φάει καμιά μπουκιά παραπάνω... Ενταξει μη φανταστείς οτι υστεριάζω, συτνήθως αν φάει το μισό την αφήνω στην ησυχία της! :P

Α ΟΚ Καρολ! Μέχρι να πατησω υποβολή όλα καλα! :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...