Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λαλααααααααααα :lol::lol::lol: Εμοτικον που κανει ζήλεια!!!!!!!!!

ΘΟΥ κανονικα αυτο που εγραψες σηκωνει πολυ πειραγμα αλλα εχε χαρη που το φορουμ ειναι δημοσιο!!!! [smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛαΛα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα άνοιξε λογ/μό και μην βάλεις τίποτα δικό σου, απλά να έχει επικοινωνία με αυτούς που θέλεις, μην βάλεις φωτή ή κάποια άλλη πληροφορία! ;)

Έχετε μεγάλη φάση πάντως!!! :lol:

Λένα, οι φωτογραφίες είναι πράγματι τέλειες!! :D Αλλά και τα σχόλια από κάτω τους, ακόμα καλύτερα!!! :lol: Και του χρόνου με υγεία!!! :D

'Αφρο, δεν σχολίασα... Γεμιστά;;; :shock: Υποκλίνομαι στον άντρα σου!! Ο δικός μου από κουζίνα... Ούτε βραστό αυγό!!! :lol: Είναι όμως... :D Γι' αυτό και τον ερωτεύτηκα στα 16 μου, από τότε είμαστε μαζί και παντρευτήκαμε όταν ήμουν 20!!! Σας έφαγα όλες!!! :lol: Και δε με τύλιξε... ΕΓΩ τον τύλιξα!!! :lol::lol: Κυριολεκτικά!! :lol:

Καλα λε ποτε να προλαβω να ασχοληθω και με αυτο ? Ενα μπλογκ ειχα κανει εδω και κατι χρονια και δεν εχω ωρα/διαθεση , να ασχοληθω . Δεν πειραζει , ας μη δω τις φωτο ...μπουχουχουχουχυοχου

Μα θελω και 1 ωρα να σας διαβάσω , αυτο που το βαζεις ? Καλο ειναι βεβαια , να υπάρχει ζωή στο "τρενο".

Το πρωι ημουν πολυ πεσμένη , ξερετε τωρα , εκεινες οι γνωστες πιστευω σε ολες αμφιβολιες "μεγαλωνω σωστά το παιδι μου ?" . Βγηκαμε , πηγαμε παιδικη χαρα , επαιξε απιστευτα με ...πως το λενε αυτο τωρα? ...περιγραφω ή να βαλω βιντεο ? Οχι δεν σας βαζω , κακιωσα ! χαχαχχααχαχαχα

Με ανεβασε ψυχολογικά και μια μαμα που λεμε ενα γεια εδω και 2 χρονια αλλα τελευταια μιλαμε πιο πολυ.

Τελος παντων μη σας πρηζω αλλο , ειναι δυσκολο να μεταφέρεις καποια πραγματα , οταν ο αλλος δεν σε ξερει και δεν ξερει το παιδι σου .

Με αφορμη αυτο που εγραψε η Αφροδιτη για τον Κ . Εγω να πω την αληθεια δεν θα το σχολιαζα . Ειδα βεβαια τις καρδουλες και θα λεγα ενα μπράβο , αλλα δεν μου κανε εντυπωση γιατι εχεις γραψει οτι γενικα μαγειρευει . Να ας πουμε αυτο ειναι ενα "θεμα" , τι μας κανει εντυπωση και σχολιάζουμε . Δεν ειναι οτι αγνοουμε τον αλλον και σιγουρα ολες μας θέλουμε να ακουμε μια κουβεντα ακομα και για το "χαζο" που γραφουμε . Απλα στον καθενα μας , "χτυπαει" διαφορετικά το καθε τι και προσωπικα δεν μπορω να μπω στο τρυπακι "α να προλαβω να τα σχολιάσω ολα ή να μην ξεχασω καμια και μεινει παραπονεμένη " .

Απαπα δεν ειμαι καλη παρεα σημερα με χουν πιασει τα ψυχολογικά μου μαλλον .... Κακουργες δεν μου δειχνετε τις φωτο γιαυτο !!! :P:lol:

Πεσμενη διαθεση αλλα παντα με πολυ χιουμορ!!!!!!!!!! :x:x:x

Σας αφηνω.Μετα απο 1 μιση χρονο θα παω για ψωνια για μενα και οχι για τα παιδιά ή την εγκυμοσύνη.Τωρα τι θα πάρω...'αλλο θεμα.Φιλιάαααααααααααα

χαχαχαχαχ..λαλα ανεβα και εσυ!!!!

Αυτο το μεγαλονω σωστα το παιδι μου....το σκεφτομαστε ολες!!!

πχ εγω μετ ατα παρτι καθομουν και αναρρωτιομουν..γιατι ο Χριστοφορος θελει να παιζει μονος και οχι με αλλα παιδακια...τι εχω κανει λαθος;;;;...εμεις παιζουμε μαζι του συνεχεια...τον πηγαινω οποτ εμπορω σε μερη με αλαλ παιδια...

γιατι ειναι τοσ μονοχνωτος;;;;

Α!!! εγω ειμαι μονημα παραπονεμενη :lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδια ασχετο τωρα..εχω παρατηρησει μια απιστευτη ευεσαθησια στις θηλες...την οποια στον φοφο δενε ειχα...

ευαισθησια την οποια αν πχ τις πιεσω πονανε λιγο..οπως και γυρω γυρω απο τη θηλη στην αλω..εχουν βγε μικρα μικρα γρομπαλακια τα οποια ομως δεν φαινονται παντα

Παναγιωτα καλα ψωνια!!!! φροντισε να το γλεντισεις σημερα!!!!!

εμεις ειμαστε μαζι απο το 1999,ημουν 18,5 κ ο χ. 19!!

παντρευτήκαμε με πολιτικο το νοεμβρη του 2008 κ με θρησκευτικο τον μαη του2009,ειχαμε κ το αγαπάκι μας μαζι!! :P:P:P:D:D:D:D

πολλά χρονια,12..πωπω!!!ειχαμε βεβαια τα σκαμπανεβασματα μας..γκουχου γκουχου!!! :lol::lol::lol::lol::?:?

Αφρο εμενα μου κανει πολυ ευχαριστη εντυπωση που μαγειρευει ο κ.!κ γεμιστα!τί καλα!εγω που δε μαγειρεψα σημερα,επειδη ημουν εξαντλημενη με συναχι κ αδιαθετη..ο χ. μου ειπε να παραγγειλουμε :? ..τεσπα!τουλ.δεν γκρινιαξε! ;)

Λαμπρινη θα τις βαλει κ εδω η Λένα τις φωτο! :)

γιατι τα ψυχολογικα σου;σε τί εχεις αμφιβολίες κ θα ηθελες να κανεις διαφορετικά;;;

απο οσα μας εχεις πει κατα καιρους εχω σχηματισει για εσενα την εικονα της τρυφερής κ δοτικής μανούλας που κανει τα πάντα με γνώμονα το καλο του παιδιού της κ βάζει τον εαυτο της σε δευτερη μοιρα!αχ μην πέφτεις!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

εγω εχω ντοπλερ σημερα .

λαλα δεν εβαλα το πιστολι στον κροταφο για σχολιασμο .

και το δευτερο μου σχολιο ηταν πειρακτικο και οχι οτι χαλαστικα .κια φυσικα δεν περιμενω μετα απο 5-6 σελιδεσ να θυματε καποιοσ οτι μου μαγειρεψε ο Κ το ΒΡΑΔΥ (αυτο ηταν το θεμα)!!!αυτα λεγονται εκεινη την στιγμη με τισ κοπελες που υπαρχουν μεσα και γινετε το αναλογο τζερτζελο .

και παραπονο το εχει ο Κ να πω μια καλη κουβεντα για αυτον ....ολο του λεω για το κελεπουρι αντρα τησ μαριας που σιδερωνει κιολας :lol::lol::lol:

τωρα για ποια σχολια λέτε;;; :?

τεσπα!καλή καρδια!εχει τυχει να σχολιασω απειρες φορες κοπέλες,επειδη το ηθελα,κ να μην πουν ουτε ενα γεια!,ενα ευχαριστώ!,ενα κατι βρε αδερφε!!εννοειται πως μια,δυο,πεντε,δεκα,εεε!ελεος!!παυω κ εγω να ασχολούμαι!

Μητσακι μου μικρο μικρο τον τυλιξες,ε;!!!!!καπατσα μου εσυ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα η Διμητρουλα ειναι η πιο καπατσα απο ολες μας... :lol::lol::lol::lol:

καλε εννωειτε πως και εμεις του ςτιληξαμε τους αντρες μας..απλα τους αφινουμε να πιστευουν οτι μας τυληξαν αυτοι!!!!!

Ιουλια ο Γιωργος ειναι κουκλι..επισης μοιαζειτου αντρα σου λιγο περισσοτερο απο οσο εσενα

Επισης ουτε η Σαυρογιωτα φανηκε σημερα!!!!!

καλησπέρα,τι κάνετε?πολλά γραψατε κ δεν σας προλαβαίνω...εχω κ οδοντίατρο σε λίγο... :?

εγώ τον γνώρισα τον Σεπτέμβρη του 2003,τον Απριλη του 2004 αρραβωνιαστηκαμε ,τον Φλεβαρη του 2005 παντρευτηκαμε!το 2006 κάναμε κ θρησκευτικό γάμο...παντρευτηκα 23 χρονών ... καλέ μικρη ημουν!! :shock:

οι φώτο τέλειες,κ τα μωράκια επίσης!!!

παω να ταισω το παιδι μου!

ε οχι κ φάλαινα η Ιουλία!!! Ιουλία πάχυνες απο το καλοκαίρι?

η ΣαυροΓιώτα κ.Χρυσα εχει πατησει 100 φορες υποβολή .............

Ιουλια ο Γιωργος ειναι κουκλι..επισης μοιαζειτου αντρα σου λιγο περισσοτερο απο οσο εσενα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτο το "λίγο περισσοτερο"με πέθανε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το μονο που εχει περει ο γιωργος απο εμενα ειναι τα νευρα κ την αυπνία!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρω ντοπλερ ειναι ενας τρισδιαστος υπερηχος που ελεγχουν κ τη ροη του αιματος στον πλακουντα...κατι τετοιο..

εδω το κανουν στον μηνα τους ή λιγο νωριτερα οι εγκυες,εγω παντως δεν ειχα κανει..

ο γιατρος μου δε το θεωρουσε αναγκαιο.. :?

Ιουλία δηλ το προτεινουν οι περισσοτεροι γιατροι?γτ κ εγω δεν εκανα κ δεν μου το ειχε αναφερει!

αντε καλε τοτε αδυνατη εισαι!!

ναι,οι περισσοτεροι το προτεινουν..

οταν εκανα β΄επιπεδου,ο γενετιστης μου ειχε πει να κλεισω ραντεβου κ για ντοπλερ,επιβαλλεται ειπε σε ολες,αλλα ο γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι περιττο κ να κανω μονο αν νιωθω ανασφαλεια κ εχω λεφτα για χασιμο :?:?:?

στο δευτερο μαλλον θα κανω,θα ειμαι κ πανω απο 30 κ θα εχω ενα αγος παραπανω :?:?:?

τσουπωτουλα ειμαι..αλλα θα τα χασω τα κιλακια,που θα παει!! :roll:8-)

Αφροδιτακι φιλακια,κ εγω θα ετοιμαστω σε λίγο ,Ιουλια αμα εισαι εσύ τσουπωτή εγώ τι είμαι???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρω κ εσύ δεν φενεσαι χοντρη στιε φωτο!

Γεια σας!! Καλε, ποτε προλαβατε κ ανοιξατε κ αλλο τρενακι?? δεν μπορω να τα διαβασω ολα αυτα, διαβασα μονο τις 2 τελευταιες σελιδες :oops: ..

Ιουλια μου, μηπως κ εγω δεν εχω σχολιασει ενω μου εχεις πει γεια? ρε κοριτσια εγω πολλες φορες δεν σχολιαζω οχι επειδη αγνοω καποια κοπελα αλλα επειδη τα ξεχναω..η δεν τα βλεπω...η οταν τα θυμαμαι εχει πλεον ξεχαστει το θεμα...

Νομιζω λογικο να συμβαινει αυτο, ειμαστε πολλες εδω, οπως ειχα ξαναπει, ειναι σαν συζητηση με πολλα ατομα..με καποια θα μιλησεις, με καποια δεν θα πεις τιποτα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τα συμπαθεις..

Εμενα παντως δεν με πειραζει αν δεν με σχολιαζουν..ωραια ειναι να κανεις συζητηση, αλλα δεν θα χαλαμε κ τις καρδιες μας επειδη εγραψα κατι κ δεν το ειδε κανεις...Ειδικα με την ταχυτητα που γραφουμε εδω, ολο κ κατι θα περασει απαρατηρητο..

Αυτα...σας αφηνω παλι, ειμασταν Ροδο, γυρισαμε χτες, περασαμε ωραια αλλα ηρθαμε με συναχι, και εγω κ το μικρο....

Πατησα υποβολη!!και γραψατε παλι!! Ιουλια, Γιωτα, Αφροδιτη σας χαιρετω!! αχ ατιμο συναχι, βηχας..πως μου τη δινει..

Ααα ενας μηνας κ φυγαμε...εχω αρχισει να μετραω μερες!!! Βαρεθηκα κ θελω να φυγω!!!

δεν θεωρούμαι χοντρή, εγώ θεωρώ τον εαυτό μου χοντρό, με έχω συνηθίσει πολύ πιο αδύνατη!!!! :lol::lol::lol::lol:

και η Ιουλία κανονική είναι, πειραζόμαστε!!!! :P

α τέτοιο δεν έκανα, μόνο ένα έκανα τρισδιάστατο για να δουν αν υπάρχει ανωμαλία (ντάουν κ.λπ) και οι άλλοι υπέρηχοι ήταν οι απλοί!!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...