Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Βικακυ μου καλημερα...

καλε αληθεια ετσι σου πε ο αντρας σου?????????? :shock::shock: εμενα το πολυ πολυ να μας τσουρομαδουσε και τους δυο....η το πιο απλο..την επομενη θα χα την αιτηση διαζυγιου... :lol::lol: και εγω δεν τον αλλαζω με τιποτα...αλλα βλεπω ρε κοριτσια πολλες φορες ότι τον απατω...και μετα ξυπανω με τυψεις!!!!!!!!!!! :oops::oops: του το χω πει...

ασε παλι στα φορεσα όταν πηγα με τον μορφεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

στης Γωγωκας θελω να ρθω και εγω αλλα μαζι με το παπι μουυυυυυ...και δεν ξερω αν θα θελε ο αντρας μου...δυσκολο το βλεπω...εγω παλι να οδηγησω καπου πουδεν εχω παει...και μετα την βλακεια που κανα με το τουτου...δεν το βλεπω... :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nα 'μαι πάλι!

Πήγα στο μάθημα, μετά πήρα τις εξετάσεις και τώρα πρέπει να πάω τράπεζα, αλλά έχω πάθει τρενο-εξάρτηση!!! :lol:

Λοιπόν...

Οι τιμές είναι 0min νήστεως... 78

60min μετά γλυκόζης... 124

120min μετά γλυκόζης... 92

Η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι ok, αλλά για να δούμε τι θα πει κι ο γιατρός... Ανησυχώ λίγο μήπως είναι ψιλοοριακές.... Έχετε καμιά ιδέα; Αύριο θα ξέρουμε!

Αργυρούλα, άστα να πάνε... Μας έχουν ρημάξει κυριολεκτικά οι σκ@@@ιώσεις!!! :evil: Έχω και λίγο ανεβασμένα λευκά, προφανώς γιατί την πέρασα κι εγώ με τα συνάχια και το βήχα!! :evil: Ας μη μου ξανααρρωστήσει το παιδί, δεν θα τ' αντέξω!!! Ανάσα δεν έχουμε πάρει!! :( Όσον αφορά το γιο-γιο, οφείλω να ομολογήσω ότι σταθήκαμε πολύ τυχεροί και τα καταφέραμε πολύ γρήγορα κι ανώδυνα, μέρα-νύχτα. Αλλά μην αγχώνεστε!!! Το κάθε παιδάκι έχει την δική του ώρα που είναι έτοιμο!!! ;) Μπεμπούλης, ακούς;;;;;;; :D Μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα πάει παιδικό άλλωστε, έχετε ακόμα άλλους 5 ολόκληρους μήνες!!!! ;) Μπράβο στον Σπυράκο που το προσπαθεί! Πάντως αυτό που έχω σίγουρα συμπεράνει είναι ότι το θέμα, θέλει πολύ λεπτό και διακριτικό χειρισμό...

Πριν από λίγες μέρες, η Β κατουρήθηκε στον ύπνο της και μάλιστα στο κρεββάτι μας, το πρωί! :? Ξυπνάμε, ΦΥΣΙΚΑ δεν τη μάλωσα, αλλά της είπα, "βρε κοριτσάκι μου, γιατί δε με φώναξες να σε πάω για τσισάκια; Την επόμενη φορά, να μου το πεις, εντάξει; Μη ξεχνιέσαι!" Όλα καλά. Μετά από κανά-δυο ώρες, στο άσχετο, μου λέει.... "Μαμά μου, συγγνώμη... Που κατουήθηκα!!! Δε θα το κανακάνω!!" :oops::oops::oops: Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!! Έπαθα πλάκα....!!! Της είπα "κοριτσάκι μου, δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, συμβαίνουν αυτά, δε σε μάλωσα, απλά να προσπαθήσεις να μη ξεχνιέσαι και να με φωνάζεις, εντάξει;" Έληξε εκεί, αλλά ακόμα το θυμάμαι και συγκινούμαι... Ευαίσθητες ψυχούλες!!!!!!!!!! :x:x:x

Φλυάρησα πάλι κι ήθελα κι άλλα να πω, αλλά βιάζομαι πολύ!!!

Σισσάκι μου, σ' ευχαριστώ για τα περαστικά!!! :D Ελπίζω να μη μας ρίξει κάτω!! Κι ελπίζω να σας δω κι εγώ σύντομα ξανά!!! :YMHUG:

Συμπεθερούλα, ο συμπέθερος... :roll: Τουλάχιστον σας τα επιστρέφουν ή είναι δανεικά κι αγύριστα; :? Κι ό,τι μου λείπουν 4-5 χιλιαρικάκια!!! :lol:

Καρολινάκι, κι εγώ χθες, αντί να διαβάζω, έβλεπα ΝΗΣΙ και πλάνταξα!!! :oops: Μα τι επεισόδιο κι αυτό!!! :roll: Μετά για να προλάβω να τελειώσω το διάβασμα, κοιμήθηκα στις 2!!! :oops::?

Ήθελα κι άλλα τόσα να πω, αλλά τη γλυτώσατε, γιατί πρέπει να τρέξω να προλάβωωωω!!! :lol:

Μάκια!!

Καλέ αφήστε με να ποστάρω, πρέπει να φύγω!!! :lol:

Αναστασια δηλαδη ουτε ΑΦΜ δεν είχες??? :o:o Καλε ποσο χρονων παντρευτηκες???? Τι κινητο σου σε τι ονομα ηταν??? Χα χα με επιασαν τα ψυχαναγκαστικα μου με τους αριθμους. :lol::lol:

ΑΜΚΑ εχεις??Να στο βρω εγώ;;; Α δεν πάω καλα. :lol::lol::lol: Καλε συγκρατηστε με!!Με επιασε το παραληρημα μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eiσαι απιστευτη!!!!!!!!!! Εχω ΑΦΜ αλλα δεν εργαστηκα με ενσημα ποτε..Μονο "μαυρα' για λιγους μηνες...επισης το πτυχιο μου το πηρα αφου παντρευτηκα οποτε δε με θεωρουσαν ανεργη αλλα φοιτητρια...

Παντρευτηκα 24,5χρ..Πωπω...Βρεφος με πηρε!Εχω αμκα αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι οποτε αν το χρειαστω θα σου πω να μου το βρεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γειααααα σας!!!!Τι κανετε????

Δε σας διαβασα καλα...Για τα γεμιστα του αντρα της Αφρο διαβασα!Αλλα δε θα πω οτι ζηλεψα γιατι...Ξερετε!!!! :lol::lol::lol: Θα παρεξηγηθω! :P:P

Λαμπρινη μου αν δεν κουβεντιασω με το γιατρο,αν δεν διαφωνισουμε να βγαλω κ τα απωθημενα μου τοτε τζαμπα τα λεφτα της επισκεψης!!!!! :P:P

Σοβαρα ομως...ηθελα να κουβεντιασουμε περι σιδηρου κ να μου πει δοσολογια... :?

Σισσιω τα ειπες παρα πολυ ωραια στην Χαρα!Θα ξαναδιαβασω για να πω κατι αντιστοιχο στην Α αν χρειαστει!!!! :D

Νατασουλα μου με ρωτησες αν ειχε κατι να προτεινει για να φαει???Ε αυτα τα εχουμε πει αλλα τι να κανει κ αυτος???Αφου δεν συμφωνουμε!παντως δεν ανησυχει κ πολυ!Δλδ δε με αγχωνει...

Αχ Καρολ κ εγω συγκινηθηκα με το νησι...Ολο αναστεναζα...!!!Και ηταν το 1ο επεισοδιο που η ηθοποιος αυτη φανηκε ομορφη..Ολο χαλια την ειχαν!!!

Αληθεια σας λεω θα ηθελα καθε φορα να σχολιαζω ολες σας!Δυσκολο...

Βρε θα με σκασετε!Αφηστε τους αντρες σας σπιτιιιιιιιι!!!!!! :lol::lol::lol:

Πλακα πλακα στο δικο μας παρτυ δε θα καλεσω τους αντρες σας!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Μα να μην μπορουμε να εκφραστουμε???!!!!!!

Δημητρουλα μου τι γλυκια η Β!!!Αχ μωρεεεεε!!!!!!Για τις εξ.δεν ξερω...ειναι αναλογα στις τιμες που δινει το καθε μικροβιολογικο...

Παναγιώτα την είχα πάει και γω όταν ήταν μωράκι, αλλά δεν καταλαβαινε. Τώρα μου φαίνεται πολύ μακάβριο να την πάω να δει μάρμαρα και τάφους... προτιμώ να της πω οτι "ο παππούς πήγε να συναντήσει τον Θεούλη στον ουρανό και οτι μας προσέχει απο εκεί. Εμείς δε μπορούμε να τον δούμε, αλλά αυτός μας βλέπει και μας προσέχει".

Το θέμα είναι να μην τα λέω με αναφιλητά... :roll::roll::roll:

Βρε που τους βρίσκετε και σας τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί μπουμπούκια πράματα!!! :lol::lol::lol:

πάω να πάρω την κόρη μου από την κούνια της, δεν κοιμήθηκε τελικά και φωνάζει "κούνια μπέλα σέλω"!!!!

χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ουφ πάμε

εγώ πάντως παντρεύτηκα 32 ετών!!!! :D

ώριμη για γάμο και οικογένεια!!!! :D:roll::roll::roll:

Μαρία :lol::lol::lol::lol:

πηγα βολτα σε 2 φαρμακεια και ενα σουπερ μαρκετ και ξαναρθα .

βυκη οχι δεν μου μυρισε ,το εκανε το βραδυ για να μην το κανω εγω σημερα το πρωι .

εγω ειδα την αργυρο στον υπνο μου ...κατι λεγαμε δεν ηταν περιεργο ονειρο .

αχου δημητρα !!!ποσο χρονων στο ειπαι αυτο ?τι γλυκα !!!

εγω σας τρωω ...απο τα 21 μου ειμαστε μαζι ...αυτοσ ηταν 22 !!!

αχ και εμενα πιπινι με γνωρισε στα 21...ο γαμος αργησε να γινει...στα 28...μαλλον το σκεφτοταν... :lol::lol::lol: αλλα τελικα το κριαρακι μου δεν αντεξε... :D:D

παντως οταν ειμαστε γυναικοπαρεα λεμε μαμακιες που δεν λεμε ευκολα μπροστα τους ε?? εγω γινομαι αλλο καρολινακι...ειδικα οταν τον ξερω τον αλλο καλα ...θα βρισω ...θα μιλησω διαφορετικα...θα βγαλω τον αλλο μου ευατο...χαχα

σκοτωνομαι στην δουλεια σημερα...καποιος να ρθει να μου σκουπισει τον ιδρωτα παρακαλωωω :lol::lol::lol:

Εγω στα 28...και δεν καιγομουν και ιδιαιτερα...

αν και ο αντρας μου λεει πως απο τη πρωτη στιγμη που με γνωρησε..τοτε ημουν δεν ημουν 19..οτι ηξερε πως μια μερα θα με παντρευοταν..απλα - λεει- αν με πλισιαζε τοτε, που εγω ειχα αλλα στο μυαλο μου- θα ετρωγε χηλοπητα..

Παντως σε μια συζητηση που καναμε..λεγαμε για τον ερωτα με την πρωτη ματια ...και εγω τοςυ ειπα πως ευτυχως που ερηξα και μια δευτερη αλλιως σηγα μη τον παντρευομουν ποτε

εμείς είμαστε μαζί από Μάιο 2003, Ιούνιο έφυγε για Αμερική γύρισε Νοέμβριο

αρραβωνιαστήκαμε Χριστούγεννα 2003-2004

Παντρευτήκαμε 20/08/2006 8-)

πηρα κρεμα προσωπου -ματιων (ειχε ληξει η παλια μου :oops: ) της μπεμπανθολ ...καλε ειναι πολυ δροσερη!!!

για το νινι πηρα σαπουνακι της αβεν

προσπαθησα να βρω μεικ απ τησ κοβερντεμ που θελω αλλα δεν εχουν τα φαρμακεια εδω κοντα ...μου προτεινανε τησ βισι που ειναι "καλυπτηκα " αλλα δεν με ενθουσιασαν ...εχω απωθημενο να παρω τησ κοβερντεμ ...αλλιως θα παρω μαξ φακτορ .....δεν κανω αλα πειραματα .

Αφρο το Dermablend της βισυ ειναι πολυ καλο...το σολληναριο ομως οχι το στικ , δεν κανει εφε μασκας, ειναι αρκετα καλυπτικο και εαν εχεις λιπαρη επιδερμιδα πολυ ανεκτηκο, δεν χρειαζετε πουδρα μετα..εγω ειμαι υπερευχαριστημενη για καθημερινη χριση και απο την τιμη του.

Για πιο καλο μεικ απ εχω αυτο http://www.esteelauder.com/product/643/ ... index.tmpl

Απλα για να πετυχω το χρωμμα μου πρεπει να κανω μιξη δυο αποχρωσεων

Παντως σε μια συζητηση που καναμε..λεγαμε για τον ερωτα με την πρωτη ματια ...και εγω τοςυ ειπα πως ευτυχως που ερηξα και μια δευτερη αλλιως σηγα μη τον παντρευομουν ποτε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))

λογου ευαισθητου δερματοσ εχω πολλεσ κοκκινιλες ...ηδικα στο πηγουνι .

τησ βισι ειχα παλιοτερα και ηταν σαν να μην εβαζα !! :o

μετα πηρα μαχ φακτορ και βρηκα την χαρα μου ....δυστηχος τα καληντικα μου ληξανε και προσπαθω σιγα σιγα να κανω αναγομωση ...

θελω πολυ να δοκιμασω τησ κοβερντερμ γιατι ειναι οτι πρεπει για το προσωπο μου που εχει κοκκινιλες .

αχ πειναω ....παω να φαω γεμιστα . :D

Αφρο αυτο το dermablend δεν υπηρχε παλια....πρεπει να βγηκε πριν 5-6 χρονια το πολυ...τα παλια τους μεικ απ ηταν αθλια πολυ χαλια οπως και το ντερμαμπλεντ στικ που ειναι χαλια...

Ζητα δειγμα απο φαρμακειο για να το δοκιμασεις

Αχ μι μιλας για γεμμηστα..πεθαινω

καλημεραααααααααααα

εγω σας τρωω..με το αντρα μου ειμαστε απο 1996 :o

εγω 15,5 κ αυτος 17 :D

ειμασταν κ λιγο χωρια αλλα σχεδον παλι μαζι..μεγαααααααααλη ιστορια

αφρο γεμιστα?με εδωσες ιδεα..κ μενα ο αντωνης αν το πω θα μαγειρεψει..τι καλος..

σισσιω γιατι μακαβριο ρε?

εγω προς το παρον πηγαινω μονη μνηματα..αλλα αν υτχει θα παω κ με τα παιδια.. θα του πω το θοδωρη για το παππου που πηγε κτλ :cry::cry::cry: \

χρυσα καλα πεθερα οτι ναναι ωρε ωρες..μα να αδυνατισε ο φοφο?????????

καρολ σε σκουπισα..το ενιωσες/?

αναστασια ποτε θα με πεςι για αυριο?

η ερη που ειναι?

αργι τελικα πηγατε κουνιες?

παναγιωτα αφιερωνεις ωρες ωρες..για αμς εχετε ΔΑΝΕΙΚΑ?

βικυ μα ποτε καλε ξεκουραζεσαι?

λεναρα που εισια?γιωτινι?

λενακι 26 χαιρομαι που εισια καλυτερα..

νατασουλα τι κανει ο μονομαχος..καλε τι καλα παιδια εχεις..

βενιιιιιιιιι

τι τελειες φωτοοοοοοοοοοοο

ποτε θα ερθει ο κωστας να μας βγαλει? :lol::lol::lol::lol:

σας φιλω ολες

ξυπνησε

Έχω τον άντρα σπίτι και δεν μπορώ να γράψω..Πάμε να παραγγείλουμε την τούρτα της Ιως...

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4 ΩΡΑ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΟΠΟΙΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ Η ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ......

γεια σας κοριτσια!!!

λοιπον σημερα στο σχολειο εμαθα:

οτι απο το αναστασια βγαινει το στασα :lol::lol::lol::lol:

κ πως υπαρχουν ατομα που καποτε τις φωναζαν ετσι =))=))=))=))

οτι ο κοσμος ειναι απελπιστικα μικρος!! :shock:

αυριο εχουμε εκθεση βιβλιου στο σχολειο

τα στησαμε απο σημερα! θα παω το απογευμα, θα ειναι πολυ ωραια!

εχω σταμπαρει 3-4 που μαρεσαν!! :D

ειμαι λιγο στεναχωρημενη σημερα, αλλα θα μου περασει.. τωρα με επιασε.. κ ελπιζω οπως μεπιασε να μαφησει!

θα σας βαλω τις φωτο που σας εταξα!! γιατι δεν μπηκα χτες!!!

αααα χτες ο πασας μου κοιμηθηκε 11 παρα τεταρτο!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

κ το εκμεταλλευτηκαμε δεοντως με την κολωνα μου!!!!

οταν τα εφτιαξα με τον τολη ημουν 18!

ειμαστε απο τον αυγουστο του 2002 μαζι! κ τον αγαπω ακομα τοσο πολυ! :x

κ οταν τον γνωρισα δεν τον ειχα συμπαθησει καθολου!!! :lol::lol::lol::lol:

οταν παντρευτηκαμε ημουν σχεδον 25! κ στα 25 μου εγινα μαμα!! :D

συμπεθεραααα να ερθουμεεεεεεεεεεεεεεε???

η θα εχεις γεννησει μεχρι τοτε? =))=))

παω να βαλω φωτο

Οκ λογικο...καθε δερμα ειναι διαφορετικο , εγω τωρα που ειμαι εγγυος δεν βαζω μεικ απ , βαζω μονο λιγο αμυγδαλελαιο καθαρο στο προσωπο για ενηδατωση γιατι κανενα ειδος μακιγιαζ δε με στρωνει

λενααα

βρικα το μαγαζι απο την αποδειξη

Λεγετε χαμογελο και ειναι Μ Αλεξανδρου 103 τηλ 2310 768368

Να πας να αλλαξεις το μπουφανακι γιατι ειχε για Νο 3..το ειδε ο Οδυσσεας

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...