Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Μπράβο στο Σπυράκο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι της άποψης να μην του βάζεις καθόλου πάνα στην διάρκεια της ημέρας αλλά μόνο στον ύπνο.

Ούτε δηλαδή όταν βγαίνεται έξω, για να μην μπερδεύται.

Λάλα τι αυτοκόλλητα εννοείς????????

Άφρο εγώ λέω να πείς την μαμά σου να έρθει λίγες μέρες και ας μην τα κάνει όλα όπωε τα θέλεις εσύ, απλά θα τα παραβλέπεις.Όπως και να έχει θα ξεκουραστείς λίγο.

Για το μάξιλάρι το σκέφτομαι κι εγώ πολύ. Η Έλενα έρχεται συνεχώς και ξαπλώνει στα δικά μας.

Στον Μιχάλη δεν θυμάμαι πότε έδωσα πρώτη φορά.

Αναστασία ο παιδίατρος εκτός από τις διαπιστώσεις να προτείνει κάτι είχε???????????????

Σισσάκι καλές πρόβες :D:D:D

Καλημέρα και στις υπόλοιπες τσούπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερααααααααααα!!!

Εχω να διαβασω 15 σελιδες!!!! :?:?

Τι μου κανετε;;;

Αχ ειμαι η μοναδικη θηλαζουσα που αντι να χασει πήρε κιλά!!!! :shock::shock::shock:

Πρεπει να το ράψωωωωωωω!!!!

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!

πολυ πικρα..να μη βαζεις κιλα στην εγκυμοσυνη και να τα βαζεις μετα

:(:( Αυτο επαθα και εγώ!!!!Τελικα η στερηση ποτε δε φερνει καλα αποτελεσματα!!!!

καλως την παναγιωτα μας...τι κανεις κοριτσαρα μου?

βρε κοριτσια λυστε μου μια αποριααααααααα...

αφου πολλες τσουπρες απο δω μεσα σας εχω φιλες..και γραφετε εδω και ωρα ..γιατι δεν σας βλεπω ον στο τσατ ε????????? :roll::roll::roll:

για φανερωθειτε γρηγοραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Καρόλ στο έχω ξαναπεί, εκεί που λέει "ποιά είναι ονλάιν", το πατάς και πάνω υπάρχει η επιλογή "βγειτε οφφλάιν" αν το πατήσεις και εσύ δεν θα φαίνεσαι, αλλά θα μπορείς να γράφεις!!! ;)

μέσα σε μισή ώρα πήγαμε 3 φορές στο γιο γιο για κακά και τίποτα!!!!! κουράστηκα να ανεβοκατεβαίνω την σκάλα!!!!

Καλημερα Παναγιωτα μου!!!

Τι κανετε;;;;

Πως ειναι τα μικρα;;...ο Νικολας συνηλθε η ακομα πειραζει τον μικρο;;;;;

Ασε ασε..

στεριση στην εγκυμοσυνη...μετα στεριση στον θηλασμο..ε μετα εγω φταιω που πλακωθηκα στα τυρια και στους λουκουμαδες;;;;;

να σκευτω οτι δεν σας φανηκε αξιο σχολιων το οτι ο Κ μου εκανε γεμιστα στισ 10 το βραδυ ε? ειναι κατι που το βλεπετε συχνα .... :?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλακιτσα κανω δεν με πειραζει που δεν σχολιαστικε :P:P:P:P:P απλα ηθελα να σας την πω :D:D:D:D

να σκευτω οτι δεν σας φανηκε αξιο σχολιων το οτι ο Κ μου εκανε γεμιστα στισ 10 το βραδυ ε? ειναι κατι που το βλεπετε συχνα .... :?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με πρόλαβες βρε!!!! και αυτό είναι αλήθεια, μπράβο στο Κ σου, πάντα τέτοια :ymapplause::ymapplause: και για σένα @};-@};-@};-@};-@};-@};- ένα μπουκέτο! :D

Καλημερα Καρολινακι μου!!! :x:x:x

Και off να εισαι αν στειλεις μνμ το βλεπει ο αλλος!!!

Μα γιατι οποιος θελει δανεικα ερχεται σε εμας???? :roll::roll::roll: Και γιατι πάντα δινει ο αντρας μου???

μαλλον του αρεσει που δουλευει πολυ και τα ξοδευουν άλλοι!!!! :evil::evil::evil:

ΕΛΕΟΣ!!! Τα πηρα πάλι.

ρε παναγιωτα τα λενε αυτα ....οποιος θελει δανεικα ερχετε σε εσας!!!

ΘΕΛΩ ΔΑΝΕΙΚΑ !!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εδω ο καλος ο Δανειστηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςς!!!!! :lol::lol::lol:

Ε μα πια!!!~Μα δε λυπαται τις ωρες που χανει μακρια απο τα παιδιά του γαι να μας μεινει τπτ στην άκρη???? :?::?::?::?::?:

Παναγιωτα εδω που τα λαμε..και εμενα μου λειπουν μερικα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μαλλων σας εχουν παρει χαμπαρι εσας...και ολες εμας του τρενου δηλαδη- οτι ειμαστε παμπλουτες πανεμορφες τρισευτυχισμενες και θελλουν λιγη απο τη λαμψη μας!!!!!!

Επισης γιατι μερικοι βρισκουν λεφτα για πραγματα και για αλλα δεν βρισκουν..κατανοω οτι οι πρωτεραιοτητες για ολους ειναι διαφορετικες..αλλα υπαρχουν και βασικες βιοτικες αναγκες!!!!

Αφρο ηρθε...

ξερεις εσυ τι!!!!!!

Ειδες ρε τι καλο αντρα που εχεις..οχι για να μη παραπονιεσαι!!!

αχ γεμμυστα...πωπω..θελλω να φαω κατι αλλο εκτος απο γραβιερα φουντουκια και ρυζογκοφρετα..... :((:((:((:((:((:((:((

Αφρο από ζήλια δε σχολιάζουμε!! :twisted::lol::lol::lol::lol::lol:

Τί να σχολιάσω;; Που είπα του δικού μου χθες να πάει το πιάτο της μικρής στο νεροχύτη, επειδή έβλεπα το νησί, και με κοιτούσε με μισό μάτι;;; :o:roll::twisted::twisted::twisted:

Εχθές χρυσή την έκανα να φάει!!! Της είχα φτιάξει μπιφτέκια και σαλάτα με παξιμάδι και φέτα που κανονικά τρελαίνεται, αλλα χθες ούτε να το αγγίξει! :twisted::twisted::twisted: Αναγκάστηκα να το πάρω στο σαλόνι, να της βάλω τα παπάκια (Χιουι, Λουι, Ντιούι) και να της δίνω μπουκιά μπουκιά το φαγητό! Με έσκασε! :twisted:

Καλημέρα Κάρολ! Τι κανει το παπί σου;;

Παναγιώτα, γιατί το κάνει αυτό;;; :shock::shock::shock: Δε μου αρέσει καθόλου ούτε να δανείζομαι, ούτε να δανείζω! :oops::oops::oops: Σε πολύ κοντινό σας τα έδωσε τουλαχιστον;; :roll:

αρτζι μου ..και παναγιωτα μου...ευχαριστω...αλλα θελω να πω μια μαμακιααααα :lol::lol::lol: παραπανω...και δεν ειναι καμμια στο τσατ..αντε βρε τσουπριτσες μου όμορφες...

on δεθειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ασχετο..δοκιμασατε το activia για λιγοτερο φουσκωμα?? ειναι πολυ καλο κοριτσια...εφαγα μια δυο φορες για βραδυ...και το πρωι η κοιλιτσα ηταν λιγοτερο φουσκωμενη... :roll: τυχαιο???? δεν νομιζω... :lol::lol: ελεγε ο παπους μου τρωγε το πρωι σαν βασιλιας ...!!!!!!!!!και το βραδυ σαν ζητιανος...αλλα ελα μου που εγω το παιζω βασιλισσα το βραδυ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

σισσακι μου καλα ειναι το παπακι μου...μαλλον σε λιγο θα παει ατα στις κουνιες με την κοπελα...

παναγιωτα μου ..δεν εχεις αδικο να τα παιρνεις...μιλησε του λιγακι και εξηγησε του ποσο πολυ σε ενοχλει αυτο που κανει...

Σισσιω μη μιλας για φαγητο..

το ΠΣΚ με εσκασε ο μικρος...ειχα βγει απο τα ρουχα μου...

Παρασκευη και σαββατο ολη μερα τρεφοταν με φρουτα..και με ενα γιαουρτακι..τιποτα αλλο...

εκανε η πεθερα τσιπουρες πολυ ωραιες και ζουμερες με πατατες..ουτε να τις φτυσει..

εκανε η μαμα μπακαλιαρο...εγλειψε λιγο..μετα ζητησε μπανανα...

το Σαββατο παλη ο πεθερος εκανε σαρδελες...ηταν τοσο φρεσκιες και νοστημες- εγω εφαγα 12..που χωρις αλατι και λαδι ηταν τελειες...με το που την ενιωσε στη γλωσσα την εφτυσε..και παλη ολη μερα ετρωγε μονο φρουτα και στης Νατασουλας εφαγε και 1/4 απο τη τυροπητα που ειχε φτιαξει, και εγλειψε και ενα μακαρονι απο τη σαλατα και ενα ντοματινι..

την κυριακη ..μαλλων πεινασε..γιται το πρωη δεν εφαγε τιποτα..αλλα το μεσιμερη τσακισ εστη μαμα μου ενα τεραστιο μπολ φασολαδα...και εφαγε και τουρτα το παρτι της λενας...και στο σπιτι τιποτα..

εντωμεταξη δεν του δινω ποσοτητα γαλακτος 150 μλ πρωη βραδυ και εχω και την πεθερα να μου σπαει τα νευρα οτι αδυνατησε...τι αδυνατησ εκαλε το θρεφταρακι...

με ενδιαφερει να τρωει τροφες..αμα αδυνατησει και λιγο...εως πολυ...δε με χαλαει καθολου

αλλα ας μου εξηγισει καποιος..με τοσα χιλιομετρα που τρεχει καθ εμερα..απο που στο καλο βαζει κιλα...λετε να τον ταιζουν χαζομαρες κρυφα;;;;

Καταρχην να δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου Στην Αφρο για τον αντρα που βρήκε!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Χρυσα μου μια χαρα ειναι καλε ο Φώφω!!!!Ε και ο δικος μου με τις μερες του ειναι.Μια τρωει μια δεν τρωει.

Με το μωρο εχει ηρεμησει παρα πολυ.Βεβαια μια προσοχη την θέλει!!

Επισης, ποσα θέλετε???Τωρα που μοιραζει το αφεντικο.... :lol::lol::lol::lol:

Θουλιτσα περαστικα βρε στο Ντόντο.Πω πω κριμααααααα

Μητσακι πηρες τα αποτελεσματα;;Τιμες δε ξερω για τα 75μλ.Ειχα κανει την 100-αρα.

Σισσιω εγω ηδη του εχω πει του Ν. οτι ο Παππους ο Φωτης ειναι στον ουρανο με τον Χριστουλη.Και τον εχω παει και στι κοιμητηριο οταν ομως ηταν μικρος και δεν καταλαβαινε. Φετος δε ξερω τι να κάνω... :?:?

Νατασουλα και μονο στην ιδεα οτι θηλαζεις τον μονομαχο :lol::lol::lol::lol:

Αναστασια δηλαδη ουτε ΑΦΜ δεν είχες??? :o:o Καλε ποσο χρονων παντρευτηκες???? Τι κινητο σου σε τι ονομα ηταν??? Χα χα με επιασαν τα ψυχαναγκαστικα μου με τους αριθμους. :lol::lol:

ΑΜΚΑ εχεις??Να στο βρω εγώ;;; Α δεν πάω καλα. :lol::lol::lol: Καλε συγκρατηστε με!!Με επιασε το παραληρημα μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυρουλα γιατι ντραπηκες καλε για το νερό;;;;

Γωγουλα ηρθε ο πεθερος ή το Σ. θα σκασει μύτη;;;

Νατασα μου οντως μονο στο τηλ τα λεμε.Καλο ειναι και αυτό!!!!

Λένα μηπως εισαι σε πιλοτικο σχολείο;;;;

Αναστασια_Μπεμπ μπραβο στο Σπύρο.Μια χαρα παει η εκπαιδευση.

Λαμπρινη η Χριστιαννα μου φαινεται εχει μεσογειακο ταμπεραμεντο.Επισης μου εκανε φοβερη εντυπωση στο βιντεο με το ποδηλατο που περναγε μονη της το δρομο και εσυ απλα της ελεγες "κοιτα".

κοιμηθηκα 1,5ωρα!

η Μ-Ι ξυονησε εκανε τσισα μονη της , ηρθε στο κρεβατι και μου χαιδευε το αυτι!

τι καλο κοριτσι!

τωρα τρωει τοστ!

διαβασα:

Ασροδιτη 10 το βραδυ γεμιστα?

σου μυρισαν και σου εφτιαξε?

Ο δικος μου θα γυριζε ολη την Αθηνα να μου βρει παρα να φτιαξει!

μπραβο στον Κ.το βραδυ ξερει πως θα τον ευχαριστησεις.....

Παναγιωτα θαλω 10..........0 ευρω μηπως μπορει ο προφεσορας?

Χρυσα μια χαρα ειναι το παιδι!

μμ τσιπουρες!

θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αλλα

ονειρο:

εβλεπα την Μαρια(μαριαιωαννα)

οτι ειχε σχεση με εναν παντρεμενο και οτι ηταν εγγυος σε 3ο μωρο και δεν ηξερε ποιος ειναι ο πατερας.....την τσακωσε η πεθερα και τα ειπε ολα στο συζηγο αλλα αυτο συνεχισε να κανει δουλεις στο απιτι....

ολα αυτα σε 1,5 ωρα.....

χαλασα και εγω!

Αναστασια_Μπεμπ αφησε τον και θα κανει....

μηπως η λεκανη βολευει πιο πολυ γαι τα αγορακια?

μηπως να βοηθησει λιγο και ο μπαμπας?

Παναγιώτα εγώ θέλω 700ευρώ για να πάρω το iphone4, θα μου δώκεις? :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

το πήρε ο άντρας μου τις προάλλες και είναι πολύ ωραίο, έχει ωραία apps (applications) και έχει ένα που αναφέρεται στην μόδα και τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά!!! :roll::roll::roll::roll:

δεκτά και τα 500ε, τότε θα πάρω το iphone3 την ίδια δουλειά κάνει, μόνο είναι λίγο πιο αργό στο ιντερνετ!!! :roll::roll:

η Ρεβεκκούλα μου έφαγε 2 μανταρίνια και μία μπανάνα και ζήτησε να πάει για ύπνο από τις 10.50 :shock::shock::shock::shock: ακόμη όμως δεν έχει κοιμηθεί!!!! :?

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: , τα όνειρα κρατούν μόνο λίγα δεύτερα ;)

Μαρία ντροπήηηηηηηη :roll::roll::roll::roll:

ονειρο:

εβλεπα την Μαρια(μαριαιωαννα)

οτι ειχε σχεση με εναν παντρεμενο και οτι ηταν εγγυος σε 3ο μωρο και δεν ηξερε ποιος ειναι ο πατερας.....την τσακωσε η πεθερα και τα ειπε ολα στο συζηγο αλλα αυτο συνεχισε να κανει δουλεις στο απιτι....

ολα αυτα σε 1,5 ωρα.....

χαλασα και εγω!

Μεγαλη ή τωρα μικρή;;; :o:o:o:lol::lol::lol::lol:

Α το Σαββατο θα με συνοδεψει ο αντρας μου.Μην καταλαβει οτι τον εχω κανει φυλλο και φτερο στο φόρουμ εεεεεεε;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης Βενη και ο δικος μου βαριεται αφορητα στα παρτυ και εσχεται καθε μιση ωρα καιμε ρωταει ποτε θα φυγουμε .Αλλα εγω δεν οδηγω οποτε αναγκαστικα θα μας παει αυτος!!!

Αργυρουλα τσεκ θες ή καταθεση στην τραπεζα;;;; :lol::lol::lol:

pebii για πες ωραίος αυτός??

[-x[-x[-x[-x[-x τον Γ μου δνε τον αλλάζω με κανέναν

και όταν τον ρώτησα χτες αν έρθει ξαφνικά σπίτι και με πιάσει στηνκρεβατοκάμαρα με

τον εραστή μου και του πω "δεν είναι αυτό που νομίζεις" αν θα με χωρίσει είπε όχι :lol:8-)

[-x[-x[-x[-x[-x τον Γ μου δνε τον αλλάζω με κανέναν

και όταν τον ρώτησα χτες αν έρθει ξαφνικά σπίτι και με πιάσει στηνκρεβατοκάμαρα με

τον εραστή μου και του πω "δεν είναι αυτό που νομίζεις" αν θα με χωρίσει είπε όχι :lol:8-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πέτυχες κελεπούρι δλδ!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...