Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΟΣ βοηθηστεμε!!!!!!!


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,λοιπον την πρωτη μου γεννα την εκανα με καισαρικη,μετα απο 18 μηνες θα φερω ξανα στον κοσμο κ το δευτερο μωρακι μου,ο γιατρος μου σημερα μου ειπε οτι θα το παρουμε αντι για 38 εβδομαδων στις 36 εβδομαδες γιατι ειναι η δευτερη γεννα με καισαρικη.εγω δεν θελω θα ηθελα να το αφηναμε τουλαχιστον μια εβδομαδα ακομα.εσεις που γεννησατε με καισαρικη το πρωτο και κανατε δευτερο,ποσο εβδομαδων το γεννησατε το δευτερο?βοηθηστε με δεν ξερω τι να κανω,οχι δεν υπαρχει καποιο προβλημα για να το βγαλουμε πιο μπροστα,μου εχει πει οτι ειναι μεγαλουτσικα,αλλα αυτο πιστευω δεν ειναι σοβαρος λογος να το γεννησω 36 εβδομαδων.μου ειπε οτι 38 εβδομαδων θα εχει γινει γυρω στα 3,500 με 3,800 ε ενταξει η μοναδικη ειμαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απόσο ξερω ολοι οι γιατροι τις προγραμματισμενες καισαρικες τια κανουν στις 38 ευδομαδες, εκτος και εαν προκειτε για πολυδυμη κυηση, κυηση υψιλου κινδυνου λογω πιθανης προεκλαμψιας ....

Απόσους γιατρους ξερω αυτη ειναι η στανταρ πολιτικη που εχουν για τις καισαρικες

και ο προηγουμενος γιατρος μου αλλα και στο νοσοκομειο που πηγαινω τωρα μου ειπαν πως εαν κανω προγραμματσιμενη καισαρικη...αυτη θα ειναι στις 38 ευδομαδες, εκτος και εαν ξεκινησει ο τοκετος απο μονος του νωριτερα..

δεν μπορω να καταλαβω την λογικη...

αφου θα κανεις καισαρικη που θα κανεις..τι σχεση εχει το βαρος...να πω θα το προτιμουσε για φυσιολογικο..ναι το καταλαβαινω...

Φανταζομαι οτι δεν εχεις ουτε ζαχαρο ουτε τιποτα;;;

Μηπως φταιει που θα θελει να παει Πασχα καπου...να παει διακοπες καπου..κανενα συνεδριο;;;;;

Και στη τελικη..αφου θα γεννησεις που θα γεννησεις με καισαρικη..γιατι να μην περιμενει εστω να ξεκινησει μονος του ο τοκετος και μετα να σου κανει επεμβαση;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν εχω κανενα προβλημα.δεν ξερω!την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα,τον ρωτησα ποτε η γεννα και μου ειπε κοντα στην 1η μαιου δηλαδη οταν θα ειμαι 38 εβδομαδων,μεσα σε μια εβδομαδα τι μεσολαβησε δεν ξερω.σημερα τον συναντησε η πεθερα μου και τον ρωτησε ποτε γενναμε και την ειπε 18 απριλιου,επειδη λεει ειναι η δευτερη καισαρικη.εγω λεω να μην δεχτω.στην αρχη ετσι μου ειχε πει 38 εβδομαδων θα γεννησω.και εγω αυτο σκεφτομαι γαι διακοπες μηπως θελει να παει.οχι δεν θα το δεχτω αν ειναι ετσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε καλα και εσυ...τι μεσολαβησε..το Πασχα μεσολαβει!!!!!

πωπω..πολυ νευριαζω με κατι τετοιους γιατρους...

δε σκεφτονται τιποτα περα απο την βολεψη τους...

μα τιποτα ρε παιδι μου!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Κριμα που δεν εχει εικονιδιο με φασκελα..να του εριχνα 5!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι 5...105 φάσκελα θέλει :twisted:

Δε σέβονται τίποτα πια...

Στάνταρ σου το είπε για να σε ξεπετάξει πριν το Πάσχα.

Οι 36 εβδομάδες είναι το όριο για προωρότητα. Ένα μικρό μωράκι μπορεί να έχει ένα σωρό προβλήματα. Είναι πιο ευάλωτο σε αρρώστιες, είναι πολύ αδύναμο για να θηλάσει, τρομάζει να πάρει τα πάνω του με λίγα λόγια.

Δε φτάνει που σου κάνει καισαρική μόνο και μόνο με τη δικαιολογία ότι έχεις κάνει προηγούμενη καισαρική (ή υπαρχει κι άλλος λόγος?) αλλά θέλει να στην κάνει κι όποτε τον βολεύει. Ντροπήηηηηη :twisted:

Να μην του το επιτρέψεις. Το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις να ξεκινήσει ο τοκετός από μόνος του...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!θελω κ αλλες γνωμες σας παρακαλω,εσεις που κανατε δευτερο μωρακι μετα απο καισαρικη σε ποια εβδομαδα γεννησατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!!θα συμφωνησω μαζι σας!!!!εχετε απολυτο δικιο!!!!εγω κ την πρωτη αλλα κ την δευτερη καισαρικη τις εκανα την 38η εβδομαδα!!!!

να μην επιτρεψεις κοριτσι μου να κανει οτι γουσταρει αυτος επειδη τον βολευει!!! :twisted::twisted: !!καλυτερα να περιμενεις οπως ειπαν τα κοριτσια!!!

σου ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηλιανα μου,βλεπω πας για τριτο?αντε με το καλο.αυτο σκεφτομαι να μην το δεχτω.τι να κανω?το καλο το μικρου μου σκεφτομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κουκλιτσα.μην μασας κουτοχορτο, εννοειται οτι η καισαρικη δεν παιζει κανενα ρολο σε ποια εβδομαδα γινεται.εγω δεν εχω γεννησει με καισαρικη αλλα απο φιλες μου γνωριζω οτι γεννανε στις 38 εβδομαδες εκτος και αν το μωρακι ερχεται απο μονο του νωριτερα ή υπαρχει καποιος ιατρικος σοβαρος λογος.μαλιστα τωρα τελευταια γεννησε μια φιλη μου με καισαρικη το δευτερο παιδακι (οπως και το πρωτο) της και πηρε και παραταση γιατι ηταν να γεννησει τελη δεκεμβρη και για να μην φορτωθει ολη την χρονια ο μπεμπης γεννησε αρχες ιανουαριου.και αν γεννηθει το μωρακι μπαμπατσικο και παλι δεν πειραζει αφου δεν θα γεννησεις φυσιολογικα.ασε που αυτες οι μετρησεις που λενε ειναι και πολυ ρευστες οπως ολες ξερουμε. οπως καταλαβαινεις ο γιατρος σου θελει να ειναι σιγουρος οτι το πασχα θα ειναι σπιτι του....πραγμα που δεν ειναι κακο αλλα τουλαχιστον να ειχε τα κοτσια να στο πει οχι για να μην χασει το φακελακι του να σου λεει αρλουμπες.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

new mama ,μια φίλη μου γέννησε το πρώτο με καισαρικη λογω θρομβοφιλιας στην 38η και τώρα που ειναι εγγυος στο 2ο πάλι στην 38η θα γεννήσει με καισαρική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια αλλά επειδή δεν είμαστε και γιατροί θα σου έλεγα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη καλού κακού! Απλά για να είσαι σίγουρη!!!

Φιλιααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πήγαινε και ρωτησέ τον για ποιό λόγο θέλει να γεννήσεις πιο νωρίς και πες του ότι δεν το δέχεσαι και ότι αν δεν σου δώσει μια νορμάλ εξήγηση τότε πες του ;ευχαριστώ γιατρέ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας αλλά εγω θα επιλέξω κάποιον άλλον συναδερφο σας .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου μην δεχτεις με τιποτα κατι τετοιο εφοσων δεν συντρεχει αλλος λογως...αν ειναι δυνατον..ενα μωρακι 36 εβδομαδων ειναι προωρο...τι ειναι αυτα που σου λεει ο γιατρος σου???ειναι ενας μηνας νωριτερα περιπου αποτι θα γεννιοταν κανονικα..ε οχι...

δεν ξερω ποσο τον εμπιστευεσαι αλλα αν δεν θελεις το μωρακι σου να βγει με εγκληματικο (κατα την αποψη μου παντα τροπο) αλλαξε γιατρο κοπελα μου..ντροπη του..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατρός δεν είμαι, αλλά θα σου πω κι εγώ την αποψή μου από την εμπειρία μου και τις απαραίτητες γνώσεις που έχω στο θέμα αυτό.

Ένας τοκετός μπορεί να γίνει από την 38η εβδομάδα και μετά. Αν δεν υπάρχουν κάποιοι λόγοι υγείας, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί να γεννήσεις τόσο νωρίς???

Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου έφερε σαν παράδειγμα το γεγονός ότι θα είναι μεγάλο το μωρό??? Άλλωστε θα γεννήσεις με καισαρική όπου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το βάρος...εδώ άλλες γεννάνε φυσιολογικά τέτοιο μωρό, και λέει για σένα???

Εγώ την 1η μου γέννα την έκανα στην 36 εβδομάδα με καισαρική 2.400 ....γέννησα πρόωρα δηλαδή και η μικρή μου μπήκε θερμοκοιτίδα λόγω του ότι δεν είχε τελειοποιηθεί το αναπευστικό της, ήταν βλέπεις πολύ νωρίς. Είχαν σπάσει τα νερά βλέπεις, και δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς...αλλά θυμάμαι πόσο είχα στεναχωρηθεί που η μικρή μου μπήκε 15 μέρες στην θερμοκοιτίδα, και ο γιατρός μου είχε πεί πως αν είχα γεννήσει στην 38 εβδομάδα η μικρή δεν θα έμπαινε θερμοκοιτίδα κι ας ήταν 2.400.

Στην δεύτερη καισαρική γέννησα στην 38 εβδομάδα.

Γνώμη μου είναι, να το συζητήσεις μαζί του και να σου πει τους λόγους που πρέπει να γεννήσεις τόσο νωρίς.

Καλή λευτεριά να 'χεις....όταν με το καλό μπείς στην 38η εβδομάδα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλει να γεννήσεις πριν το Πασχα.. τι πιο απλό;;;;

Η μάνα μου πριν από 37 χρόνια και γεννησε με καισαρική 4 παιδιά στις 38 εβδομάδες με διαφορά 20 μήνες το ένα από το άλλο (τα τρία πρώτα παιδιά).

Κάθε μέρα στην κοιλιά σου είναι ωφέλιμη. Γιατί δεν το συζητάτε; Το βάρος εχει παντα μια αποκλιση. Οσο πιο πολύ έχει τοσο το καλυτερο για το μωρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΣΕΙΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ Π[ΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ'αρχάς, εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το ακούω, μου φαίνεται νωρίς... Καλύτερα συμβουλέψου κ άλλο γιατρό. Η κουμπάρα μου, όταν έκανε τη 2η καισαρική, είχε πητ 12/11 κ γέννησε με ραντεβού 15/10, άρα υπολόγισε τις μέρες κ δες αν ανταποκρίνεται σε ό,τι σου λέει ο δικός σου γιατρός. Νομίζω στη 2η καισαρική, κάποιοι βιάζονται πιο πολύ, εσύ όμως δεν έχεις λόγο να το κάνεις.

Πάμε τωρα στο εξής: εγώ είχα πητ σαν αύριο, 26/3, αλλά σαν τη Mirlitsa κι εγώ, μου έσπασαν τα νερά όταν ήμουν 36 εβδ + 0ημ. βάσει του ημερολογιακού υπολογισμού της εγκυμοσύνης μου. τελευταία περίοδος 19/6/10 κ γέννησα ακριβώς 19/2/11!

το μωρό μου χαρακτηρίστηκε οριακά πρόωρο, μεγαλύτερο για την ημερολογιακή ηλικία του, είχε βάρος 2900 κ ήταν 50 πόντους. Δεν χρειάστηκε θερμοκοιτίδα, ωστόσο ήταν πιο ήρεμος κ δεν μπορούσε να θηλάσει αποτελεσματικά. Η παιδιατρος μου εξήγησε ότι το μόνο που πρεπει να πάρει τώρα (είναι 35 ημερών) είναι σίδηρος, γιατί τα μωράκια αποθηκεύουν το σίδηρο στους 3 τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης κ εμένα "έχασε" έναν ολόκληρο μήνα σχεδόν...

Ρώτα κ αυτό τον γιατρό σου, όπως κ γιατί απο 38 σε πάει στην 36η για γέννα (;). όσο για το βάρος, εμένα η αδερφή μου κ τα 2 της παιδιά τα γέννησε φυσιολογικά κ χωρίς επισκληρίδιο στα 4+ κιλά, άρα ο δικός σου γιατί ανησυχεί εφόσον θα κάνεις καισαρική? καλύτερα να το συζητήσεις κ να δεις τι έχει να πει.

Όλα να πάνε κατ'ευχήν! Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε όχι και 36 εβδομάδων χωρίς να υπάρχει λόγος :x ...Είναι λίγο "μπιπ" ο γιατρός και συγνώμη κιόλας. Δεν ντρέπεται;; Κάθε μέρα παραπάνω που κάθεται το μωρό στην κοιλιά είναι δώρο και αυτός θέλει να στο πάρει τόσο νωρίς για να μη χάσει το Πάσχα του;; Ας έκανε άλλη δουλειά. Στην εγκυμοσύνη μου πέρασα από τρεις γιατρούς. Τους άλλαζα όταν έκαναν κάτι και έχανα την εμπιστοσύνη μου. Πάρε μια δεύτερη γνώμη και φύγε από αυτόν. Δεν είναι αργά. Και να σου πω και κάτι;; Μια φίλη μου πρόσφατα γέννησε μωρό 4.500 κιλά φυσιολογικότατα. Τι "μπιπ" σου λέει περί βάρους;; Σε σένα ειδικά που θα κάνεις και καισαρική τι σχέση έχει το βάρος;;; Και άλλωστε 3500 κιλά μωράκι δεν είναι δα και τόοοοοοσο μεγάλο...Τι να πω..Λένε ότι μαλ..ία θέλουν και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο..Φύγε κοπέλα μου από αυτόν και μη σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί. Καλοί γιατροί και άνθρωποι πρωτίστως υπάρχουν πολλοί. Άλλοι κάνουν φυσιολογικό μετά από καισαρική και αυτός θέλει να σου βγάλει το μωρό πρόωρα;;; Μην το δεχτείς. Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά θύμωσα πολύ...Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΗΒΗΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΠΙΑ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΜΑΦ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ, ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΗΜΕΝΑΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 38 ΜΕ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου κοριτσια.να ξερατε ποσο με βοηθατε και ποσο με εμψυχωνετε!!!!!ναι και εγω το θεωρω νωρις.παω να σκασω απο χθες,ολο αυτο σκεφτομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα με καισαρικη 39+5

(Δευτερη καισαρικη αφου την πρωτη την ειχα κανει στις 27+5 εβδομαδες)

Ομως ο γιατρος δεν μου ειχε πει(λογω και του ιστορικου μου) ποτε θα μπω για καισαρικη

Συνηθως μου ειχε πει μπαινεις την 38η εβδομαδα Πιστευε οτι στην περιπτωση μου και λογω του ιστορικου μου θα την εκανε πολυ νωριτερα απο την 38η

Παρολα αυτα εφτασα μεχρι 39 +5 και πηγα εσπευσμενα μια μερα πριν το ραντεβου αφου με επιασαν οι πονοι

Πιστευω θα σε παρακολουθει αναλογως θα πραξει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη για να καταλαβω

επειδη μεσολαβει το πασχα θα σε ξεγεννησει προωρα? :evil::evil::evil::evil::evil:

γιατι στην 36η εβδομαδα ειναι προωρο το μωρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινη καλα σου λενε τα κοριτσια!

Δεν υπαρχει καλος λογος να γεννησεις 36η.

Αυτο περι 2ης καισαρικης δεν ισχυει, εσυ εισαι υγιεστατη αρα...

Ή θα σε ξεγεννησει απο 37η και μετα ή αν δε δεχτει αλλαζεις γιατρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυριο θα τον παρω τηλ και θα μιλησω μαζι του οτι δεν θελω να γινει 36 εβδ η γεννα,ασ γεννησω μετα την 37η.φυσικα θα τον ρωτησω ξανα τον λογο που θελει να κανουμε προωρη γεννα.βασικα το μικρο στις μετρησεις καθε μηνα βγενει 3 με 4 βδομαδες μεγαλητερο.δηλαδη 32 εβδομαδων που πηγα αυτο ηταν για 35.αρα 36 θα ειναι για 38 με 39,μηπως γιαυτο θελει να το παρει πιο νωρις?δεν ξερω αυριο θα δουμε τι θα αποφασισουμε,φυσικα αναλογα τι θα μας πει.κ εγω φοβαμαι μηπως δεν ειναι ετοιμο οσο αφορα τα πνευμονακια του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα τραβήξω τα μαλλιά μου.....

Κοριτσάκι νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις γιατρό.

Στις 36 εβδομάδες ένα μωρό ΕΙΝΑΙ πρόωρο. Η διορθωμένη ηλικία του είναι 34 δηλαδή εβδομάδες.

Δες περισσότερα εδώ

http://www.birthchoices.gr/category/events/

Επίσης υπάρχει και ο φτ μετά από κτ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...