Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Γωγω μου η συμπεθερα σου τι κανει κ δεν μπηκε???Ετοιμαζει γλυκα?Ή κανει μπανακι??? :lol::lol:

Κοιτα...Ελπιζω να εχετε καταλαβει ποσο πολυ την συμπαθω κ ποσο μ'αρεσει να την πειραζω...(αυτο ηταν η εισαγωγη!)...Η αγαπητη Λενα καθοταν μεσα με τα παιδια γτ ο κουκλος της τσιριζε κ την ηθελε συνεχεια εκει να της χαιδευει τα μαλλια! :lol: Εγω πηγα κ ηρθα 4-5 φορες αλλα η Αννυ δε με..χρειαζοταν! ;)

Καρολ γιορταζει το Λυδιακι???Εγω θα ευχηθω να την χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις παντα κ ας μην γιορταζει!Α!Και να της κανεις συντομα ενα αδερφακι!

Τη λιστα γιατι την φτιαχνετε? Θα την προσθεσετε σαν υπογραφη σας??? :lol::lol::lol::lol: Οκ...σε 5 page down θα τελειωνει το ποστ! :lol::lol::lol::lol:

Εχω να προσθεσω κ εγω μερικα ατομα!!!Την φιλεναδα μου την Φουλινακι,και τις αλλες φιλεβαδιτσες μου που καποτε κοψαν εισητηριο Μαρια,Εφη,Γεωργια! :P:P:P

Γωγουλι κ εγω θα ελεγα να δοκιμασεις να κοψεις την πανα..Ισως ειναι ετοιμη! ;)

Δημοσίευση

πάντως κορίτσια η "θεια Λενα"ηταν η μασκοτ του παρτυ!!!

σε καποια στιγμη μπαινω στο δωματιο κ βλεπω ολα τα παιδακια να γελούν,τη Λενα ξαπλωμενη στο κρεβατι του Μιχαλη,τα μισα πανω της κ τα αλλα μισα μεσα στην κουνια της Ελενας να ετοιμαζονται απο εκει να πηδηξουν πανω της κ αυτη..να γελάει καλε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δικαιολογημενα ολα τη φωναζαν"θεια"!Λενακι κ εγω ετσι θα σε λεω!!!! :x:x:x:x:x

δεν ειμαι πολυ καλα..επεσα ψυχολογικα..ο γιωργος ποναει πολυ εκει που χτυπησε στο πηγουνακι του,ολο μου το δειχνει κ ερχεται να το κανω μα,να το φιλησω,κ μετα γελαει.. :(:(

ακουγεται μαλλον γελοιο,αλλα αισθανομαι πολυ ασχημα με αυτο που εγινε...

ελπιζω το απογευματακι να ανεβει η διαθεση μου!

γιατι μετριομαστε αληθεια;;; :?

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!

Σας διαβάζω απο το πρωι αλλα τωρα κοιμηθηκε η μικρη και καθησα να γραψω !

Ανασταση χρονια πολλα !!!! Να σαι γερος και πολυχρονος , παντα ευτυχισμένος με τους γονεις σου !!!

Λενα μου να τον καμαρωνετε καθε μερα τον θησαυρο σας και με το καλο να του χαρισετε ενα αδερφάκι !!!

Χρονια πολλα και στην Λυδια (αν γιορτάζει αλλα οι ευχες παντα ειναι καλοδεχουμενες!) !!!

Πολυ ομορφες ολες οι φωτο ! Λατρεψα μαμαδες και παιδακια ! Χαρουμενες , γλυκες φατσουλες !!!

Λε κοριτσια , μωλη Γιωτα , απογραφη κανετε ??? Τι μετρατε καθε μερα ??? :P

Το κακο οτνα διαβαζεις λιγα λιγα τα νεα μετα δεν θυμασαι τιποτα . Αν ομως τα αφησω και σας διαβασω μονοκοπανια τοτε με πιανει ζαλάδα :mrgreen:

Οτι να ναι τωρα θα γραψω και συμπαθάτε με !!!

Α! Μη νομιζετε οτι δεν δινω το τηλ μου ή δεν παιρνω τα τηλ σας για καποιο λογο . Απλα δεν εχω κινητο , πρεπει ομως μαλλον να παρω (δεν θελωωω) για να μας βρισκει ο ερωτας οποτε μολις το παρω θα ανταλλάξουμε τηλ . Θα βαλω βεβαια ελληνικη καρτα οταν ερθουμε κατω .

Περασαν οι μερες πλακα πλακα σε 2 βδομαδουλες ερχομαστεεεε !!!

Παναγιώτα 3 ωρες για να ετοιμαστειτε?? Τι ετοιμασιες κανετε δηλ ?

Στην παιδική χαρα αν σε κοιτάνε να τους κοιτάς και συ ! Λε μην ασχολεισαι εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα απο τον καθενα .

Σεσιλ αμαν λε με τα σαλιγκάρια !

Κοιτα για την κουμπαρια εχω διπλη αποψη (ετσι με συμφερει !χαχααα) Θα σου εξηγησω ...

Η νονα της Χριστιάννας ήταν οι πρωτοι γνωστοι/φιλοι που ειχα εδω (ο νονος φιλος του ερωτα) εγιναν μαλιστα και μαρτυρες οταν παντρευτηκαμε με πολιτικο γαμο . Μου ζητησε η κοπελα να βαφτισει τη Χριστιάννα και δεχτηκα σκεφτομενη ΜΟΝΟ το πολυ βασικο και σημαντικο για μενα οτι θα ειναι κοντά και θα χει επαφη . Την επαφη εγω την θελω εδικά για την Χριστιάννα , γιατι εδω μεγαλώνει χωρις συγγενεις και θελω να μαθει στις συγγενικες/φιλικες σχεσεις . Δεν με απασχολησε ποτε το θεμα δωρα , λεφτα κλπ . Πχ ο σταυρος που πηρε δεν μου αρεσε , καποια δωρα ειναι λιγο "κιτς" αλλα πραγματικά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Πολλες φορες (η ιδια το λεει ) δεν ειναι συνεπης στις "υποχρεωσεις"της και δεν εννοω φυσικά να κανει ενα δωρο αλλα να βρισκομαστε πιο συχνά και μαλιστα πιο συχνα με δική της πρωτοβουλια , οχι "αντε ελάτε σπιτι να παρετε και την λαμπαδα για το Πασχα" (αυτο περισυ ) . Φετος την δικαιολογω , εχει 3 παιδια , εχει παρει ενα μαγαζι και δουλευει απιστευτα , ουτε τα παιδια της δεν βλεπει .

Την συμπαθω σαν κοπελα (αν και εχουμε τελειως διαφορετικες αποψεις) , κανουμε καλη παρεα , μοιραζομαστε πραγματα μεταξύ μας . Δεν θα λεγα "ναι" σ΄αυτη την σχεση/κουμπαρια , μονο και μονο επειδη μενουν εδω . Πρεπει να υπάρχει καλη χημεια αναμεσα στους γονεις και τους κουμπάρους για να περασει αυτο και στα παιδια .

Απο την αλλη τωρα εγω εχω ενα βαφτιστηρι . Παντρεψα την αγαπημένη μου φιλεναδα και ειχαμε πει θα βαφτισω και το πρωτο παιδακι . Τα φερε ετσι η ζωή που εγω βρεθηκα εδω και παρολο που η κουμπαρουλα μου ηθελε και παλι να βαφτισω τον Γιαννακη , ειμαι σιγουρη οτι καπου μεσα της (χωρις να χει πει ποτε το παραμικρο!) θα προτιμουσε μια νονα που θα ταν κοντα . Προσπαθω πολυ να ειμαι "καλη νονα" , να στελνω δωράκια και ανεξάρτητα απο γιορτη ή "αιτια" απλα για να κραταω την επαφή , να μιλαμε συχνα στο τηλεφωνο , να τους βλεπω οταν κατεβαινουμε Ελλάδα . Το ξερω ομως οτι το παιδι , ειδικα σ΄αυτη την ηλικια (ειναι 4) δεν με νιωθει σαν καποιον δικο του ανθρωπο , δεν εχουμε την επαφή που θα θελα να χουμε . Φανταζομαι βεβαια οτι αυτο ειναι και λιγο "θεμα παιδιου" , γιατι ας πουμε η Χριστιάννα που εχει να δει τον παππου και την γιαγια της (του αντρα μου) απο οταν ήταν 15 μηνων τους μιλαει στο τηλ και λεει συνέχεια "παππου - γιαγιά" . Κανει δηλ σοι και απο μακρια (την μανα της εμοιασε ! :mrgreen: ) .

Εγραψα , εγραψα και τιποτα δεν εγραψα . Φαινετε σα να σκεφτομαι με 2 μετρα και 2 σταθμά αλλα στην πραγματικότητα αυτο που θεωρω σημαντικό σε μια κουμπαριά ειναι η ...καλή καρδιά ! Να ειμαστε εμεις καλα καταρχήν με τους ανθρωπους που εχουμε διαλέξει για αναδοχους , γιατι μονο τοτε θα εχουν και τα παιδια μας καλη σχέση μαζι τους .

Οι κουμπάροι για μενα ειναι συγγενεις ! Δεν με ενδιαφέρουν τα δωρα (τα τυπικά μονο και αυτα τα θεωρω πολλά ) , δεν με ενδιαφέρει να ρθει και να παιζει 2 ωρες με το παιδι μου (μου ειναι αρκετό και μονο που θα ρθει) , δεν σκεφτομαι οτι θα πεθάνω και θα εχει το παιδι μου τη νονα να το μεγαλώσει ή να το στηριξει .

Αναστασί θα χεις πολλα να διαβάσεις ... σας επρηξα :oops:

Α καλωστες ! Κατσε να διαβασω τι γραψατε ... Φυσικά τωρα που εκανα αντιγραφή μια χαρά το παιρνει και δεν με πετάει ! Να μου χαθει ...

Δημοσίευση

Αναστασία λίγα τα λόγια σου για το γαμπρό μου... :twisted::twisted::twisted::twisted: Θες να πεις ότι είναι κολλημένος στο βρακί της μάνας του;;;; :twisted::twisted::twisted: Της το έλεγε ο αντρουλης μου ο γλυκός από το καλοκαίρι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέρααααααααααααααααααα αλήθεια λένε η ψηλέγκω και η Ιουλία;;;;; :roll::roll::roll::roll: Έκανες τον κλόουν στα πιτσιρίκια και αυτά σε φώναζαν θεία;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σήμερα βάλε την ψηλέγκω να κάνει τον κλόουν.... =))=))=))=))=))=))

Και ναι Αναστασία η συμπεθέρα μου μαγειρεύει για να προλάβει να σου φτιάξει φαγητά να φας μωρή χοντρή.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλίααααααααααα μα να σου πέσει το παιδί από την κούνια;;;;; :?:?:?:shock::shock::shock: Δε ντρέπεσαι λίγο;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλά ρε εμένα η Ιω δεν κάνει ακόμα στις μεγάλες κουνιες..Εσάς πως μπορούν;;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Λάλα πως ζεις χωρίς κινητό;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Εγώ και στην τουαλέτα το παίρνω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, ποιο είναι τελικά το συμπέρασμα για τους νονούς;;;;; =))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση
Επίσης, ποιο είναι τελικά το συμπέρασμα για τους νονούς;;;;; =))=))=))=))=))=))

:lol::lol::lol::lol::lol: Αι μαρι. :-p:-p Αφου το λεει η κοπέλα στο τελος.Σημασια εχει η καλη καρδιά και η αγάπη.

Εμεις φαγαμε γιγαντες λόγω νηστειας!!!Και τωρα πλακωσα κατι νηστίσιμα κουλουράκια.

Λοιπον το μετρημα εγινα με αφορμη την ψηφοφορια ,αν θελουμε να γινουμε κλειστη ομαδα.Απλως εγω σαν ψυχαναγκαστικη ολο και θυμαμαι κοσμο και ολο και ξαναμετραω. :lol::lol::lol:

Επισης σαν ψυχαναγκαστικη και παλι δε μπορω να βγω απο το σπιτι χωρις

α)να εχω κανει μπάνιο

β) να εχω ταχτοποιησει το σπίτι

γ) να παρω τα απαραιτητα για τα παιδιά

δ) να θηλασω το μωρό

οποτε αν ειναι να βγουμε πρωι θελω στανταρ 2 με 3 ωριτσες.αν ειναι για απογευμα στο μισαωρο ειμαι ετοιμη. Ναι το ξερω,θελω ζουρλομανδια. 8-x8-x8-x8-x8-x

Δημοσίευση

Χαχαχα!Οτι να'ναι ειμαστε!!!!Η καθεμια λεει τα δικα της κ στο τελος ερχεται μια Γωγω να μας "ενωσει" θαβοντας με! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλια μου περα απο την πλακα σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!Το να αισθανεσαι ασχημα ειναι -για μενα- το πιο φυσιολογικο αλλα εγω σαν φιλη σου εχω να σου πω οτι....ΜΗΝ μου στενοχωριεσαι!Μπορει λιιιιιγο να ποναει αλλα μαλλον γουσταρει την προσοχη κ τα εξτρα φιλακια που του δινεις!Μια χαρα δηλαδη!!!! ;);)

Λαμπρινακι εκει που ειπες οτι "δε σε νιωθει δικο της ανθρωπο" η βαφτιστικια ενιωσα...Κατι!

Δεν μπορω να σχολιασω αυτα που εγραψες ομως θα πω κ εγω τη γνωμη μου!

Εγω δεν εζησα με νονα...Η δικη μου ηταν 10ετων οταν με βαφτισε κ 24 οταν "εφυγε" απ'τη ζωη...Επισης δεν βαφτισα εγω παιδακι παρα μονο σαν "παρεα" με τον Α στη 2η βαφτ. του...Τις αγαπω πολυ τις βαφτ. του αλλα οι σχεσεις μας με τους κουμπαρους ειχε κ εχει σκαμπανεβασματα...Τα κοριτσια μας αγαπουν πολυ κ ας μην μας βλεπουν συχνα...Ειναι αυτο το "νονα-νονος ΜΟΥ" και μονο "ΜΟΥ" που πιστευω πως τα ξετρελαινει!Για την σχεση ομως δεν ηθελα ποτε να επεμβαινω περισσοτερο απ'οτι κανει ο Α γιατι στην τελικη...Εκεινος εφτιαξε την κουμπαριά κ εκεινος ειναι "υπευθυνος"...

Δεν παυω ομως να σκεφτομαι πως θα'θελα πολυ να βαφτισω το παιδι μια καλης μου φιλης κ να κανω τα παντα για να εχει αυτο το παιδικι ΑΚΟΜΑ εναν ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ανθρωπο να το αγαπαει πανω απ'ολα!

(Το προτεινα σε 2 φιλες μου αλλα...Δεν!)

Παντως ο Α εχει-πλεον- τη εξης λογικη: Να κανει νονους μονο κοντινους συγγενεις του 1ον για να αγαπανε ετσι κ αλλιως το μωρο μας κ 2ον για να μη δημιουργει "υποχρεωσεις" αμφιδρομα... :?:?:? Μαλλον νιωθει κομπλε απο φιλους κ συγγενεις :roll::roll::roll::roll:

Παναγιωτα μου σε βρισκω ακρως φυσιολογικη!!!Και δεν κανω πλακα! :geek::geek::geek:

Αν δεν ημουν καλη στις "εκπτωσεις" κατι τετοιο θα εκανα κ εγω! :lol:

Δημοσίευση

για νονους τωρα..

εγω απο την νονα του γιωργου ειμαι πολυ απογοητευμενη..

ειναι η καλυτερη μου φιλη εδω κ 17 χρονια,η κολλητη μου..

προτεινε να με παντρεψει,ο χ.ουτε να το ακουσει κ ετσι,αφου θα καναμε γαμο κ βαφτιση μαζι της ειπα να γινει νονα..μεγα λαθος! :(

μενει θεσσαλονικη,αλλα τον γιωργο τον βλεπει μονο χριστουγεννα,πασχα,κ στα γενεθλια του,που ειναι καλοκαιρι..

στο τηλ.δε ρωταει οτε τί κανει,συζηταμε οπως πριν,για ασχετα..οταν βγαινουμε..τα ιδια..

δεν εχει παιδια,δεν εχει καν σχεση,οποτε καταλαβαινω πως ειναι αλλου..αλλα με στεναχωρει..

ο κουμπαρος μας,αυτος που μας παντρεψε,ερχεται διαρκως να δει τον γιωργο,του φερνει δωρακια ,τον παιρνει τηλ..

το σεπτεμβρη ειναι να γεννησει η γυναικα ενος καλου φιλου του χ. κ μας προτειναν να γινουμε νονοι..ο χ.το αφησε πανω μου!

του ειπα οτι με μεγαλη μου χαρα,ΑΛΛΑ δεν προκειται με τιποτα να κανω αυτα που κοροιδευω..

δηλ.κ στα τυπικα θα ειμαστε ολοσωστοι,θα πληρωσουμε μισα προσκλητηρια,μισες μπομπονιερες,στολισμο,η κοπελα θα διαλεξει τα βαφτιστικα του μωρου,ο,τι θελει,γενικα τσιγκουνιες δε θα γινουν,κ στα ουσιαστικα!θα βλεπουμε τακτικοτατα το παιδι,σαν να ειναι δικο μας,οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια..,θα εχουμε ουσιαστικη σχεση μαζι του..

ευτυχως,ο χ.συμφωνει μαζι μου!

το..περιεργο ειναι πως τα χριστουγεννα που ειδε τελευταια φορα ο γιωργος τη νονα του,ενω δεν ελεγε πολλες λεξουλες τοτς,μολις την ειδε,ελεγε "νονα,νονα!"κ ηταν μεσα στη χαρα!αυτο φυσικα με εκανε ακομη πιο πολυ να στεναχωριεμαι..αλλα δε θυμωνω μαζι της..εχουμε περασει τη μιση ζωη μαζι κ ξερω πως νιωθει..την απασχολουν αλλα..ειναι δυσκολο να εισαι μονος,εννοω χωρις μια σχεση..

τεσπα!

εγω λπεον για βολτα ετοιμαζομαι γρηγορα,σε 10 λεπτακια!για ημερησια,κανω απο το βραδυ προγραμματισμο,ταπερακια,εξτρα ρουχαλακια,κ τα σχετικα..

οταν ο γιωργος ηταν μωρο ηθελα καμια ωρα!πολλες φορες,το μετανιωνα κ τελικα εμενα μεσα! :?

αλλα δε σχολιαζω..ντυνομαι κ ενδιαμεσα!ειπαμε!προγραμματισμος!

Δημοσίευση

Ψηλέγκωωωωωωωω δεν το κατάλαβα το έρχεται μια ΓΩΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΜΕ... :roll::roll::roll::twisted::twisted::twisted: Πότε σε έθαψα μωρή;;;;Σοβαρά τώρα..Είπα κάτι που σε ενόχλησε;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops:

Επίσης, έχω να σου πω ότι τελικά είσαι πολύ πολυ πολύ ευαίσθητος άνθρωπος... :x:x:x:x:x:x

Τελικά, σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ιουλια ντυνεσαι???Απαπα...Εγω γτ κ*λ*βαραω?????

Νομιζω πως θα αλλαξει η σχεση με την κολλητη-νονα οταν..Βρει το δρομο της!

Και για τη νεα κουμπαριά συμφωνω μαζι σου!Αλλα...Εχε το νου σου γιατι καμια φορα σε παταει ο αλλος κατω....Δεν ειμαι καθολου τσιγκουνα σε αυτα αλλα αν σας πω τι ξοδεψε ο Α στην 1η βαφτιση θα τραβατε τα μαλλια σας κ οτι αλλη τριχα σας βρισκεται!!!! :lol:

Γωγωλα μου οχι βρε!δε με πειραξε τιποτα!Σε πειραζω οπως με πειραζεις...Ή μηπως εσυ τα λες σοβαρα κ εγω γελαω?? :lol::lol::lol:

Ειμαι ενα ευαισθητο σκυλι μαυρο!!!! :lol::lol:

Αχ δεν ειμαι καλα!Θα παω σε ψυχολογο...

Παω να ντυθω...Για το παρτυ,οχι γα τον ψυχολογο! :P

Δημοσίευση

για νονές λέτε? ο νονος της Νινας ειναι ελευθερος οποτε δεν εχω και πολλές απαιτήσεις!!! :lol:

ούτε εγώ ειμαι η νονά που θα ήθελα να ειμαι ,οκ ισως επειδή η γέννηση της βαπτιστίρας μου ηταν λιγο πριν της κόρης μου,αφοσιώθηκα στο διό μου παιδί κ αμέλησα το αλλο..προσπαθώ να είμαι τυπική στα δώρα μου ..η αλήθεια είναι ότι και με τους κουμπάρους δεν έχουμε τη σχεση που είχαμε κ πριν,δεν το παιρνανε ποτε αποφαση να έρθουν σπίτι μας (παλιά μεναμε αντικριστα) οταν μετακομισαμε και ας ηταν κ στην ιδια περιοχη,το παιδι μου το ειδανε 1η φορά στη βάπτιση της κορης τους,δεν με πήρανε ποτε τηλ σε γενεθλια κ γιορτες του παιδιου μου ,ουτε στα δικά μου ή του άντρα μου,οποτε πλέον δεν αποζητώ και κατι παραπανω,φταιω εγώ που καναμε το κουμπαριο,ο Γ δεν ηθελε :oops: τι να σας πω ,οτι μετα τη βαπτιση μας συνοδεψανε με τροπο ως το αμάξι (ηταν κλειστή βάπτιση) και μετα πηρανε τους γονεις τους κ πηγανε για φαγητό? τωρα που μενουμε μακρια ,οποτε ανεβαινουμε επανω πηγαινω να την δω αλλα ειλικρινα δεν το νοιωθω βαπτιστηρι!!!σαν το παιδι μιας γνωστης πιο πολυ...

Δημοσίευση

Πω πω ρε κοριτσια!!Δυσκολο πραγμα οι κουμπαριές.

Εγω γιατι δε δίνω τοση σημασία;;; :?:?:?

Ρε συ Ιουλια πραγματικα θα δωσεις τοσα πολλα λεφτά;;; :o:o:o

Εμεις στη Βαπτιση του Νικολα δεν ανακατευτηκαμε καθολου (αλλα και τωρα στου μπεμπη το ιδιο θα κανουμε).

Οτι θελαν οι νονοί.Στην εκκλησια ειδαμε τα ρουχαλακια,λαμπαδες κτλ.

Και εννοειται οτι δεν πληρωσαν προσκλητηρια ,γλυκα ,λουλουδια.Αληθεια στη Θεσσαλονικη πληρωνουν και αυτα οι νονοί;;;Εδω πάντως όχι.

Αναστασια πανε ετοιμασου βρε.Εχεις και δρομο μπροστα σου!!! :mrgreen:

Γιωτα μη στενοχωριεσαι.Οταν θα γυρισεις πισω και θα μεγαλωσουν και οι μικρες θα τις παιρνεις και τις 2 και θα πηγαινετε βολτουλες. ;)

Δημοσίευση

Παντως ρε παιδια μια γνωστή μου (η κομμωτρια μου βασικά) τσακωθηκε με την κολλητη της γιατι δεν της ειχε παρει "καλα" πράγματα.Συγκεκριμενα της πηρε γκρι λαπεν και οχι γαλαζιο και δε θα εβγαινε καλα στη φωτογραφια. :shock::shock::shock::shock:

Και ενω το προσκλητηριο ελεγε νονα η "ΕιρήνηΤαδε" το παιδι το βαπτισε άλλος νονος.

Ε και αυτο τώρα δεν ειναι ωραιο. Μη σας πω οτι ειναι και γυφτιά.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια κι εγώ δεν είμαι η νονά που θα ήθελα και θα έπρεπε να είμαι..Βάφτισα ένα κοριτσάκι όταν ήμουν 10 χρονων νομίζω..Η βαφτιστήρα μου πάει ακόμα σχολείο, μένει στη Θήβα και τη βλέπω 1-2 φορές το χρόνο....Δώρα μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα και μερικές φορές επειδή δεν προλαβαίνω να πάω τα στέλνω με τον αδερφό μου... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Είμαι μεγάλη γαϊδούρα..Τουλάχιστον μιλάμε που και που στο κινητό και τελευταία και στο Fb...Και είναι τόοοοοσο καλό κοριτσάκι.... :x:x:x:x:x

Όσο για την κουμπαριά που κάναμε τώρα, που βάφτισε ο Γ. το γιο του πρώτου μου ξάδερφου, με τον οποίο μεγαλώσαμε σαν αδερφια, λατρεύω τον ξαδερφούλη μου, λατρεύω το μωρό, αλλά η κουμπάρα μου μου σπάει τα νεύρα...Είναι συνέχεια μέσα στη μίρλα..Κλαίγεται συνέχεια ότι δεν έχουν λεφτά (που δεν έχουν) και δεν μπορω να την ακούω.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Μένουν και αυτοί Θήβα, τους βλέπουμε σχεδόν κάθε φορά που πάμε και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πάμε με δώρα..Έστω και φτηνα..Στη βάφτιση πήραμε τα ρουχαλάκια, λαδόπανα, μαρτυρικά, λαμπάδες, σταυρό..Πληρώσαμε εκκλησία και για το τραπέζι τους δώσαμε τρία σφαχτά που έχει ο πεθερός μου....Τον ξαδερφούλη μου και τον μπεμπούλη μας τους αγαπώ πολύ, αλλά αυτή ρε είναι μονίμως με τη μούρη κάτω.... :?:?:? Γενικά,όχι μόνο με εμάς... :?:?:?:? Α, στον μπεμπούλη έχω ιδιαίτερη αδυναμία και γι'αυτό ήθελα να τον βαφτίσουμε εμείς, καθώς γεννήθηκε μια ώρα μετά το θάνατο του μπαμπά μου..Έφυγε ο μπαμπάκας μου και ήρθε ο ανηψούλης μου... :x:x:x

Όσο για τους νονούς της Ιωάννας (ζευγάρι) είναι πολύ καλοί μας φίλοι, παλιά βρισκόμασταν συνέχεια, τώρα έχουμε χαθεί λίγο...Τρέχουμε με δουλειές όλοι, μετακομίσαμε εμείς, μετακόμισαν αυτοί, έχουμε να "βρεθούμε" (σε σπίτι ή να βγούμε εννοώ) από τα Χριστούγεννα... :(:( Αλλά τους βλέπουμε γιατί έχουν κομμωτήριο κάτω από τη δουλειά του Γιώργου...Τώρα θα έρθουν και στα γενέθλια της Ιως..Ποτέ δε μας ξεχνούν..Πάντα παίρνουν τηλέφωνο να δουν τι κάνουμε αν και με το Γιώργο βρίσκονται κάθε μέρα....Τώρα είναι και η γλυκιά μου κουμπαρούλα έγκυος και πιστεύω ότι θα έρθουμε παλι πιο κοντά....Τη μικρή τη λατρεύουν και πάντα της φέρνουν τα καλύτερα..Και σε γιορτές, γενέθλια, Πάσχα, χριστούγεννα....Και σε μας!!Γενικά αγαπιόμαστε πολύ αλλά έχουμε χαθεί λίγο τελευταία... :?:?:?:?:?

Τώρα ο Γ. θέλει να μας βαφτίσουν την μπεμπούλα ένα άλλο ζευγάρι φίλων του και τους το πρότεινε κιόλας όταν ήμουν έγκυος 2 μηνών..Εγώ δε θέλω καθόλου...Δεν έχουμε καμία επαφή, δεν μιλάμε, δε βρισκόμαστε, δε βγαίνουμε... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Εγώ του το ξεκαθάρισα ότι δε θέλω να τη βαφτίσουν...Όπως τα κανονισε, ας τα ξεκανονίσει.. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Α, εμάς οι νονοί στη βάφτιση πήραν ρούχα, λαδόπανα, μαρτυρικά, λαμπάδα, σταυρό, κουτί και πλήρωσαν και εκκλησία...Ήθελαν και στολισμό, αλλά δεν τους άφησα...Ξόδεψαν πάνω απο 1500 ευρώ και πήραμε ό,τι μου άρεσε..Σε τίποτα δε μου είπαν όχι... :?:?:?

Δημοσίευση

Καλε όλες ειστε στα γενεθλια του Στάση????Και οι Αθηναιες;;;; :lol::lol:

Πω πω σκυλοβαριεμαι σήμερα.Πφφφφ!!!!

Γιωτα μου οταν λεω δε δινω σημασια εννοω με τα βαπτιστηκα.Γιατι ειναι τα λεφτα στη μεση και δε θελω να πιεστεί κανείς.

Κατα τα άλλα και εγω θελω τουλαχιστον στα τυπικα να ειναι ενταξει.Οχι τοσο για μενα αλλα για τα παιδιά.Ειδικα οταν μεγαλωσουν και λιγο και αρχιζουν και καταλαβαινουν πληγωνονται οταν ο νονος δεν τους κανει δωρο εστω μια λαμπαδα το Πασχα.

Το'χω ζησει με τον αδερφό μου.

Δημοσίευση

Κι εγώ εδώ είμαι Παναγιώτα... :D:D:D Μόλις ήρθα!!! :D:D:D Πήγα έκανα μπάνιο, λούστηκα και τώρα θέλψ να φτιάξω μαλλί....Και βαριέμαι!!!!!Ουφ!!!! :roll::roll::roll::roll:

Ακούστε σκηνικό...Ήθελα να πω στην Ιω ότι θα ανέβω πάνω να κάνω μπάνιο..Και για να την προετοιμάσω της λέω...

"Ιωάννα ξέρεις τι θα κάνει η μανούλα σήμερα;;;;" :roll::roll::roll::roll:

Και τι μου απαντάει;;;;;;;;;;;;;;;

"Θια γεννήσει τη μπεμπούγια..." :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Σοκ έπαθα η άμοιρη μάνα.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

ηρθα απο την βολτα ....κατακοπη .

πηγαμε στο αλσος τριτση ....καναμε πικ νικ ,πηρα και την βυκη τηλ και ηρθε αργοτερα ...οταν φευγαμε :lol::lol::lol: ...ευτυχος μας πετυχε στο αυτοκινητο και ξανα κατεβηκαμε ,πηγαμε βολτα ολλοι μαζι ταισαμε παπιες ,επαιξαν στις κουνιεσ και σε παιχνιδια ...μας τη επεσε η μαρια-ιωαννα για γκαλιτσεσ αλλα καναμε τα βαρια πεπονια ...αυτα μετα ηρθαμε σπιτι και προσπαθω να ξεκουραστω .

Δημοσίευση

Θελω και γω να παω στο παρτυ του Αναστασηηηηηηηηηη !!!

Εγω τη Λενα γιατι δεν την ειδα σε φωτο ??? Περιμενουμε ανταποκριση !!!

Παναγιώτα καταλαβαινω πως ο ανθρωπος δεν αλλάζει και επισης καταλαβαινω πως για την δικη σου ψυχολογια εχεις αναγκη να κανεις ολα αυτα πριν πας βολτα . Εγω οταν βγαινουμε οικογενειακως ειμαι καπως ετσι αλλα τις καθημερινες απλα ντυνομαστε και φευγουμε . Βεβαια εμεις ξυπναμε το αργοτερο 6 οποτε εχουμε αααααπλετο χρονο μπροστά μας . Τοσο πολυ που δεν ξερω τι να τον κανω :roll:

Γωγω καλα μωλή τοσο προλογο για να κανεις ενα μπανιο ??? χαχααχαχαααα Φρικαρε το παιδι σου λεει κατι σημαντικό θα γινει !!!

Μη μιλατε για σιδερο ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ! Εχω να σιδερωσω ουτε εγω ξερω απο ποτε και χουν γινει στοιβα πλεον .

Αφροδίτη αντε ξεκουράσου τωρα , ωραια περάσατε , παντα τετοια !!!

Γιωτα εγω πιστευω πως σε πειράζει που δεν δινει ενα τσουρεκι απλα γιατι η σχεση δεν ειναι καλη . Οταν αρχιζουμε να "μετραμε" ποιος κανει τι αυτο σημαινει πως δεν ειμαστε καλα με τον αλλον .

Αναστασί εμενα μου αρεσουν τα μαλλια σου αλλα νομιζω θα σαι τελεια με ενα κοντο , πολυ κοντο , τρελιάρικο κουρεμα . Εχεις φοβερο προσωπο με γωνιες και το σωμα σου σε βοηθά για τετοιες αλλαγες . Βεβαια μετα αντε να ξαναμακρύνουν ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...