Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ποιο ειναι αυτο το παιχνιδι που ειναι ενα χαλι και εχουν τα παιδια μαρκαδορουσ και ζωγραφιζουν εκει πανω ? οι μαρκαδοροι ειναι με νερο και βαφουν μονο εκει πανω στο χαλι.

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λενα εγω οοοοτι κ να γραψεις θα σε πιστεψω..εδω εχω μεινει :o με τα ονειρα σου

λαλα δηλ κ μενα που θηλαζει εστω κ 2 γευματα(λεμε τωρα)γαλακτοκομικα δε κανει?

μαργαριτα καλως ηρθες ρεεεε ;)

νατασουλα αν μπεις στο ιανος.gr

βικυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πας για 2? :D:D:D ποτε δε καταλαβα τι ειναι η βιοχημικη :?

ναι η γωγω που χαθηκε καλε?μπηκε το πρωι..αλλα...

αφρο κοιμηθηκε να υποθεσω ο μανωλιος ε/>

γιαυτο που ρωτας θα σε πει η γιωτα..αυτη το εχει

συμπεθερα σε πηρα τηλ αλλα δε ησουν :?

αριο εχει παρελαση?θα πας τη ειρηνουλα?εγω λεω να τον παω..

Δημοσίευση

το βρηκα!!

http://www.elc.com.cy/Product_Card.aspx?ProductID=2354

σκευτομαι τι να του παρει το νινι για δωρο :D εσενα τι του πηρε ?

σκευτηκα και τον μικι που λεει παραμυθια .....αλλα θα αποφασισω ενα απο τα δυο .

το μασημερι κοιμηθηκε μονοσ του χωρισ στηθοσ !!!

Δημοσίευση

αναστασια σε ξεχασααα :oops::oops::oops::oops:

πριν λιγο εδωσα σιροπι κ εγινε ψιλομαχη..κ μενα αυτη τη αντιβιωση δε τη θελει καθολου..κ ειναι τοοοοοοοοοοσο γλυκια...

με το ζορι τη εδωσα..

με υποθετο κ γω θα ελεγα..αχ ρε αννυ..τη ζορια τραβαει η μανουλα σου..εγω θα στα πω οταν μεγαλωσεις..να ξες τη μανα εχεις :D

αφρο εμενα του πηρε ενα αυτοκινητο πορτοκαλι μικρο..εχει τρελα με το πορτοκαλι..

κ ενα ελικοπτερο τις φισες..

γενικως οοοολα τα μεταφορικα τα γουσταρει

ασχετο..λαλα?στη γερμανια για τη ωτιτιδα δινουν αντιβιωση?

στη σουηδια μια φιλη μου ειναι κ λεει πως τωρα δε δινουν,,τ περναν με αντθπυρετικα κτλ :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσαρες?

Οσο θορυβωδης ηταν η χθεσινη μερα τοσο πιο ησυχη ηταν η σημερινη! Ελειπε το Ειρινακη στην γιαγια της γιαυτο! :D Κοριτσια σημερα οοολη μερα το μωρο κοιμοταν..ειχε τοσο ησυχια...εγλυψα ολο το σπιτι για να συνελθω απο τα χθεσινα νευρα..Εχω ενα θεμα ομως...δεν μπορω να διαχερισω τα νευρα μου... :oops: Φωναζω σαν τρελη στην Ειρηνη, καμια φορα και στο μωρο λες και θα με καταλαβει :oops: χθες εφαγε και κανα 2 στον κωλο η μεγαλη..μεγα λαθος μου το ξερω αλλα με ειχε φτασει στα ορια μου πραγματικα..σημερα που τα σκεφτομαι ολα αυτα νιωθω χαλια...κακια μανα...Τα εχω κανει σκ@τα απο τοτε που ηρθε το μωρο σπιτι... δεν μπορω να γραψω αλλα...επιτελους απο τα ματια μου τρεχουν δακρυα..

Δημοσίευση

λενα μου ηρεμησε ,καμια μας δεν ειναι η τελεια ιδανικη μαμα .

ολλες κανουμε λαθοι και παρεκτρεπομαστε .....οποιος παιρναει απο λουκι ,δυσκολιες τα παθαινει αυτα .

η χθεσινη μερα για πολλες μας ηταν δυσκολη (λες να φταινε τα αστρα τελικα? :? )

σημερα ηταν μια καλυτερη μερα και για σενα και για μενα .

η ειρηνη σε ξερει καλα και σε αγαπαει οπως και μενα ο μανωλης .....δεν τουσ μενουν αυτα γιατι ξερουν οτι τα αγαπαμε παρα πολυ τους το εχουμε δειξει τοσα χρονια και τους το δειχνουμε καθε μερα ....μας συγχωρουν τις μερες που δεν νιωθουμε καλα .καπου διαβασα οτι αυτες τισ μερεσ που νιωθουμε χαλια τα κανουν ολα αυτα για να μας αποφορτισουν ....

ολα θα μπουνε σε μια σειρα ,θα μεγαλωσει λιγο ο μικρος θα καταλαβει και η ειρηνη περισσοτερα και βρεισ και εσυ τισ ισορροπιες σου .

Δημοσίευση

δεν παω για 2ο!

απλα μπορει και να τυχει ιας και η μεθοδος αντισυλληψης που κανουμε δεν ειανι 100% σιγουρη1

σαφως και αν τυχει θα το κρατησουμε!

ο φακελος ανοιξε..11

φυση φροντισεωστε να μην μπουμε σε διλημα!

περιεργα συναισθηματα...

Δημοσίευση

Λυτρωτικα τα λογια σου Αφροδιτουλα μου...μακαρι να μην τους μενουνε ολα αυτα γιατι νιωθω τρελες τυψεις με την ολη συμπεριφορα μου...Σημερα αποφασισα να παρω την ζωη μου στα χερια μου και να μην περιμενω τιποτα απο κανεναν εδω που βρισκομαι...Αυτο εκανα παντα αλλωστε αλλα τελευταια καπου χαθηκα...Απο αυριο ξεκιναει μια καινουρια μερα..αρκετα παραληρησα..δεν με εχω συνηθισει να τα λεω καπου αυτα και μου φαινεται καπως που το κανω εδω σε εσας...αλλα αφου ειπατε να σας τα λεω πηρα το θαρρος και το εκανα αλλιως θα εσκαγα...

Λες να ειναι τα αστρα και η πανσεληνος των τελευταιων ημερων? Οντος ολες μας ειμαστε καπως...

Παω για νανι..καλο και ηρεμο βραδυ σε ολες ευχομαι! Σας φιλω!

Δημοσίευση

Lenaki26 eisai πολυ καλη μανουλα!

και μονο που νοιωθεις ασχημα για οτι εφτασες στα ορια σου λεει πολλα!

ειναι σε δυσκολην ηλικια η Ε. διεκδικει τη μαμα της εισης και το μωρο!

μη νοιωθεις ασχημα...κανε την μια αγκαλια κια ζητησε της συγνωμη... μπορει να μην κατλαβει αλλα θα νοωσει σιγουρα τι της λες!

Δημοσίευση

Βλέπετε τι ώρα σας γράφω;;;;;;;;;;;2 το πρωί... :shock::shock::shock::shock: Σε 2 ώρες θα ξυπνήσει η Ιω να έρθει στο κρεβάτι μας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είμαι εδώ, είμαι καλά.... :D:D:D Χθες (ή μάλλον προχθές) γυρίσαμε όλα τα σούπερ μάρκετ :lol::lol::lol: ,μπήκα το μεσημέρι να διαβάσω, αλλά δεν πρόλαβα πολλά....Πόσα λέτε γλωσσούδες... :?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πήγα για υπέρηχο, θα σας τα πω αύριο..Όλα τέλεια!!!!!!Η μπέμπα τελικά είναι περίπου 2,5 κιλά... :D:D:D:D:D

Πήγα Lerroy Merlin και IKEA...Όλη μέρα στους δρόμους...Και η Ιω... :roll::roll:

Σας διάβασα για να μη χάσω την μπάλα...Θα τα πούμε αύριο... ;);););););)

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!

Μέχρι τις 11 που θα ξυπνήσω μην έχετε αλλάξει τρενάκι... :twisted::twisted:

Δημοσίευση

καλημέρα Αργυρούλα,το κοίταξες καθόλου αυτό που σου έστειλα,κομματάκι δύσκολο ε?αλλη μια ώρα για να σχολάσω!!!!!σήμερα θα φτιάξω τουρτα,αυριο εχει γενέθλια ο Γιώργης μου!! αν θυμάμαι καλά και η Αναστασία ... επίσης και ενας συναθλητης της Νινας στην κολυμβηση,Γιωργος και αυτός!!! :lol::lol::lol:

Μαρια Ιωάννα περιμενω ακομη το πμ σου!!!! :D αντε κοπελιά υπαρχω με ξέρουν σχεδόν όλες!!δεν θα έρθω να σε απαγαγω!!! :lol::lol::lol: στην τελικη δσε της δουλειάς!!! :lol::lol::lol::lol:

ποια παιδάκια ακολουθούν με γενέθλια?

Βικυ δε ξερω τι σημαινει το 4 , ολα να σου πάνε όπως θέλεις!!

Γωγω βιαζεσαι να γεννήσεις?ξεπατώθηκες!!!! :lol::lol::lol: στειλε μου τη διεύθυνση σου φιλενάδα!!

Μαμα Θου μια αγκαλιτσα απο εμένα ,μου λείπεις τρελοπόντια!!! κοριτσάρες ειλικρινά δν θα ξεχάσω ποσο μου σταθήκατε οτα ήμουν μόνη με την μικρή επάνω 2 μήνες,καθε μερα βρισκόμουν κ με κάποια απο εσάς και επαιζε η μικρή,θα ειχα σαλτάρει μόνη μου!!!

σορυ για το σαχλό μα οι ορμόνες οργιάζουν!!!

Μαγγυ καλως ήρθες!!!

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!!!!

τι κανετε????

εμεις καλα ειμαστε

εγω ποναω ακομη αλλα κανω υπομονη

ειμαι πολυυυυυυυυυυυ χαρουμενη

χθες στην λογοθεραπεια του εκανε τεστ νοησης και αντιληψης

τα περασε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επεισης μαθαμε το ελα και το εμενα

Δημοσίευση

αλήθεια εχουμε καμμιά Ευαγγελία,Βαγγέλη? η μικρή μου λέει σήμερα μαμα κιάλο νινί...θελεις να κανω και αλλο νινι?ναι..θα το αγαπας ?ναι ..μα!(δινει φιλάκι),καλό καλό νινί!!!!θα παιζεται ?ναι!!! κιάλο νινί!!

βλέπει τώρα τη φώτο στο αβαταρ!!!! ΌΧΙ ΝΙΝΙ!!!ΟΧΙ ΕΚΕΙ!!!ΝΙΝΑ!!!! ΝΤΑ ΝΙΝΙ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπεμπου περαστικά ρε συ!μπραβο στον Σπυρο!

Δημοσίευση

χρονια πολλα στον αντρα της Ερης !!!

και στον αδερφο μου !!!

καλημερα .

τσατιστικα με τισ πανες ....εκανε μεγαλη διαρροη αποψε ...ολη η αρηστερη πλευρα μεχρι την μασχαλη και μεχρι το γονατο !!!

μπραβο στον Σπυρο.

καλα η Νινα ολλα τα λευτα !!!θελει μωρο αλλα μακρια απο την μαμα .... :roll: μηπως μια κουκλα μωρο ? :lol::lol::lol::lol: απο αυτεσ που τρωνε και χεζουν :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!!! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Ερη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! :)

Γιωτα πολυ γελασα με την μικρη!! Δεν παιζεται!! :lol: Να χαιρεσαι τον Γ.!! Χθες ειδα οτι εχει το ιδιο επιθετο με την πεθερα μου!!

Αργι τι να πω για τα πεθερικα σου! Κλασσικοι γερμανοι ρε παιδι μου! Αν σας ξαναπουν να ερθουν να τους πειτε: α δεν γινεται, πηραμε Reisebett στον Λουκα και θα φυγουμε την Μ. εβδομαδα! Ε μα πια!

Θου μου ποσο πιο νωρις να κοιμηθω? Κατα της 10 και κοιμαται ο μικρος και μετα αρχιζει η ωρα της μαμας, να φαω,να πλυθω,να κατσω λιγο να σας διαβασω-γραψω ε περναει η ωρα. Κατα της 12 και παω για νανι!

Παναγιωτα τωρα θυμηθηκα που με ρωτησες αν ειμαι 26! :lol::lol: Καλα θα ηταν! Τον Μαιο γινομαι 30 και ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω :(:( 26 ημουν οταν πρωτοβρηκα το Μαμμυ ;)

Λαλα να σε ρωτησω...ποια ειναι η αποψη σου για την βιταμινη D3 που δινουνε στα παιδακια εδω?

Μπεμπουλης μπραβο στον Σπυρακο! Εσυ πως εισαι?

Δημοσίευση

Αναστ.- Σπύρο, πολύ ωραία νέα μπράβο σας :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

ρε Γιώτα πού βρήκες το email αυτό? :?::?::!::!:

αντιβίωση δεν νομίζω να υπάρχει σε υπόθετο! και η δικιά μας για να τις δώσουμε αντιπυρετικό σιρόπι με την σύριγγα, μεγάλη δυσκολία, έπεσε και έξω και κολλούσε!!! μπλιαχ.....αλλά την πιέσαμε.... προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακό να πιέσουμε το παιδί να πιεί την αντιβίωση, αφού πρέπει.... και τι θα γίνει, θα το αφήσουμε να υποφέρει? όσο και αν μας λυπεί το γεγονός.....κρατά μόνο δεύτερα και ΠΡΕΠΕΙ!!!

Θούλη μια φορά είχε αρρωτσήσει ο Λ. και μας είπε ο γιατρός ότι τα αυτάκια του ήταν λίγο ερεθισμένα (δεν ξέρω αν ήταν ωτίτιδα) και μας έδωσε ένα σπρευ για την μύτη (ήταν βουλωμένη) και μας είπε ότι με το σπρέυ θα φτιάξουν και τα αυτιά....πάντως η μοναδική αντιβίωση που ήπιε μέχρι τώρα είναι του στρεπτόκοκου.....ο γιατρός μας είναι κατά των φαρμάκων, δεν δίνει με ευκολία!!!

Γωγώ 2 η ώρα τα ξημερώματα τι έκανες ξύπνια? :o:o

στο πεθερικό μέτωπο ( :lol::lol::lol:) τώρα!!!! πήρε τηλ. η πεθερά χθες και είπε ότι are making arrangements, are working on it!!!!! (λες και θα πάνε στο φεγγάρι!!!) και θα αγοράσουν κρεβ. για τον Λουκάκο μας!!!.....το πρόβλημα είναι τώρα ότι ο άντρας μου έδωσε πίσω την άδειά του!!!! :o:lol::lol::lol::lol: το σπίτι του παραλόγου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

πιστεύω ότι τα χθεσινά ήταν λόγια μόνο του πεθερού, γιατί αυτός είναι ο δύστροπος και ότι η πεθερά δεν ήξερε και όταν έκλεισε το τηλ. και της είπε το συζήτησαν για τα καλά!!!!

ο πεθερός δεν θέλει επισκέψεις στο σπίτι (εκτός εμάς φυσικά) ενώ η πεθερά καλεί!!!!

τέλος πάντων......

άντε Αθηνά ίσως και να πιούμε καφεδάκι αυτή την φορά!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

maggy ωραία η τούρτα του προφίλ σου, στο μπουμπούκι μου θα άρεσε πολύ!!!! :roll::roll::roll::roll:

μέχρι να ποστάρω, η κοπελάρα μου με γέμισε φιλιά και μου είπε και ευχαριστώ!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
πηραμε Reisebett στον Λουκα και θα φυγουμε την Μ. εβδομαδα! Ε μα πια!

βιταμινη D3 που δινουνε στα παιδακια εδω?

χαχαχα τι reisebett βρε? 6 χρονών παιδί!!!! :lol::lol::lol::lol:

η βιταμίνη D πρέπει να δίνεται αφού εδώ και γενικά στις βόρειες χώρες δεν υπάρχει ήλιος ώστε να παραχθεί, επομένως πρέπει να δωθεί συμπληρωματικά για να έχει γερά οστά και αποφυγή ραχίτιδας, μην το αμελήσεις, εγώ νομίζω το αμέλησα λίγο με το μπουμπούκι και ακόμη έχω ένα κουτί άθικτο, τι να κάνω να της το δώσω τώρα? :? δεν ξέρω, ίσως πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό, αλλά μάλλον θα με κοροϊδεύει!!!! :?

επίσης διάβασε και αυτό

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1828

Αφρο τι πάνες χρησιμοποιεί?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...