Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

α ΧΡΥΣΑ τώρα που το θυμήθηκα: το Σάσλικ είναι σάλτσα ρώσικη ή από την Ουγγαρία? είχα διαφωνία με τον άντρα μου....εγώ έλεγα Ρώσικη γιατί έτσι θυμόμουν που είχες πει και εκείνος από την Ουγγαρία!!! να μην ψάχνω τώρα στο γκουγκλ!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αρτζι εγώ το είδα το βίντεο...Γαμάτο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σπανακόρυζο δεν του αρέσει;;;; :roll::roll::roll::roll: Είναι το αγαπημένο μου και ο Γιώργος δεν το τρώει.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Λάλαααααααααααααα εμάς αυτό με το "καθαό ή κύο νεάκι", της το έμαθε η πεθερά μου... :evil::evil::evil::evil::evil: Της ζήταγε νερό η μικρή και αυτή δεν της έδινε το ποτηράκι όπως ήταν..Της έλεγε "κάτσε να σου βάλω καθαρό..." :evil::evil::evil::evil::evil:

Ρε πως αντέχεις από τις 6;;;;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:? Θα αυτοκτονούσα...Εμένα το 8 μου φαίνεται χαράματα... :roll::roll::oops::oops::oops:

Κορίτσια ρε δε νομίζω να θυμάται από τότε..Εγώ το αποδίδω στον ερχομό της μπέμπας.... :roll::roll::roll:

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θα τον σκυλοέβριζα τον παππού.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα Αναστασί με στειλες ... Λε ασε τις φαρμες και τα τσαπισματα , εχεις οιστρο λεμε !!!!

Για να δω τι γραψατε στο μεταξυ ....

Α καλα !!! χαχααααααααααααααααααααα Η Λενα συνεχιζει !!!!! :lol::lol::lol:

Γωγω αστα μεταλαχτήκαμε !!! χαχαχααχα

Χωρις πλάκα τωρα τι θα κερδισεις λε με το να την αφηνεις να κλαιει ? Εγω και μονο στην ιδεα οτι μπορει 1 στο 100000000000 , το παιδι μου να χασει την εμπιστοσυνη του σε μενα , να μαθει να μην εξωτερικευει τις ανησυχιες του , να "συμορφώνεται" γιατι αλλιως δεν θα το αγαπουν οι γονεις του , απλα παγώνω !!!

Το λαθος που διαβάζω συχνα σε φορουμς κλπ ειναι πως πρεπει να ακολουθούμε ή τη σκληρή "μεθοδο" ή να ειμαστε χαλί να μας πατήσουν . Ε , δεν ειναι ετσι ! Ναι την νυχτα για πολλους λογους μας εχουν ανάγκη , αλλα και κει μερικες φορες θελει ενα μέτρο . Υπάρχει και μεση οδο απο ή την αφήνω να κλαει ή κανω ολα τα τρελα χατηρια μες τη νυχτα . Επισης πιστευω πως το παιδι το διαπαιδαγωγεις ολη μέρα και οχι μονο οτι αφορα τον υπνο .

ό άντρας μου είναι πολύ αυστηρός με τα παιδιά, και του έχω πει πολλές φορές ότι το μόνο που πετυχαίνει είναι τα παιδιά να τον φοβούνται και να μην τον σέβονται, να τον ακούν μόνο από φόβο (δεν τα χτυπάει) ....συμμορφώνεται για λίγο γιατί το αντιλαμβάνεται στην πορεία.....

Σας αφήνω, σε λίγο θα πάμε να πάρουμε τον Λουκά και μετά το απόγευμα δεν γράφω, ασχολούμε μαζί τους...

φιλάκια :x:x:x

Υ.Γ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕ!!!!

Γωγώ όλα μένουν στο υποσυνείδητο!!!!.....να εφαρμόσεις άλλη τακτική στην μικρούλα!!!!

επίσης δεν τρώει βραστό κρέας ή μπιφτέκι, γιουβαρελάκια δεν έχω κάνει ποτέ!!!!....σπανακόρυζο μμμμμμ, θα κάνω αύριο για όλους!!!

λαλα μου αυτο προσπαθω να καταλαβει ο μπουμπουνας ο αντουλης μου...τι κουβεντα μπορεις να κανει ςμε ενα ουτε διχρονο μεσα στα μαυρα μεσανυχτα..ξαπλωνεις μαζι του για 10-15 λεπτα μεχρι να το ξαναπαρει ο "βαρυς" ο υπνος ηρεμο και ευτυχισμενο οτι η μαμα η ο μπαμπας ειναι διπλα του..

ΟΚ εχει κλαμα που διλωνει πιο πολυ πεισμα και νευρα παρα φοβο η πονο..αλαλ ΟΚ..και τι να κανουμε τωρα..κατι το προκαλεσε αυτο το κλαμα..ποιος ο λογος να το κανεις να ουρλιαζει περισσοτερο οταν για την ηρεμια ολων υπαρχει λυση;;;;;

Αλλα δεν καταλαβαινει..πρεπει λεει να μαθει... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αχ καημενε ΦΟΦΟ τι θα τραβηξεις με τον Χιτλερ οσο θα λειπω..ζουζουνακι μου ομορφο..

πολυ το λοιπηθηκα..εμοιαζε τοσο μικρουλης στην κρεβαταρα του αυτη..

Λενα και Αναστασι..ευτυχως δε λετε που ανεβηκε η πεθερα..αλλιως ο κερβερος θα τσατιζονταν που μπηκα...

Προσφερθηκε μαλιστα να κοιμηθηει αυτη μαζι του και εμεις στο κρεβατι μας...να λειπει το βισσυνο

Αργη το Σασλικ ειναι ουσιαστικα γεωργιαν.. η τελοςπαντωςν καυκασιανο ...ειναι κομματια κρεατος..παραδοσιακα αρνησιο επι των ημερων μας χοιρηνο συνηθως τιγανια, τα οποια μαριναρονται και περνιουνται σε μεταλικες παραδοσιακα, ξυληνες πλεων σουβλες και ψηνονται στα καρβουνα

Την λεγομενη στην Ελλαδα Ρωσικη σαλατα στη Ρωσσια τη Λενε Ολιβιε προς τιμην του μαγειρα που την εφτιαξε επι ημερων του τσαρου..δε θυμαμαι πιανου..θα δω το βιβλιο σπιτι και θα σου πω..

Μερικοι μπερδευουν Ρωσικη με Ουγγαρεζα γιατι η Ολιβιε στη Ρωσσια εχει κομματακια σαλαμι συνηθως Ντοκτορσκαγια

Αργυρουλα οχι,δεν λεω κατι συγκεκριμενο.Απλα τους εχω πει οτι "Τον εχω ταϊσει.Μην του δωσετε τπτ γιατι δε θα φαει μεσημεριανο". Επισης ξερουν οτι ειχε υψηλη χοληστερινη.

Ρε παιδι μου δεν ειμαι υστερω.Αν παμε σε παρτυ ή καπου εξω οκ ας φαει. Αλλα οχι επιτουτου.

Επισης τον αφηνω κατω και αλλες φορες κανω εξωτερικες δουλειες και αλλες ειμαι σπιτι και κανω πραγματα που δε μπορω οταν ειναι εδω ο Ν. (μεσα σε αυτα και το μαμμυ :oops::oops::oops: )

Σας αφηνω.Παω για μπανιο.

ΟΚ τωρα καταλαβα γτ ελεγες για το λουκάνικο

αγαπες μου ηρθα για λιγο...και φευγω ..παω να γινω όμορφη... :lol::lol: να βαλω κραγιονακι..κτλ...γιατι το φαγα..και να συναντησω τον αντο μου για καφεδακοοοοοοοοοο...

ευχαριστω όοοοοοοοοοοολες σας μια προς μια για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-* αχ καθε φορα που εχει γενεθλια ειμαι τοσο χαρουμενη λες και εχω εγω... :lol::lol: του πηρα χθες μια καρτουλα ..εγραψα λογακια... :D:D και την ειδε πρωι πρωι στο τραπεζι της κουζινας... ;);)

με κατι τοσο απλο...και χαρηκε τοσο πολυ... :D:D μου κανε μια αγκαλια που σταζε μελι βρε κοριτσια.... 11 χρονια τον ξερω :o:o και τον απω πλυυυυυυυυυυ ...που λεει και η παπενια μου!!!!

το λυδιακι μου αφου μιλησαμε λιγακι στο τηλ...μου πε... μανουα απω τοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: μεταφραση:::::::::: μανουλα σάγαπω πολυυυυυυυ...(εννοειται με διαλλειμματα δεν τα πε όλα μαζι... όχι ακομη... )αρχισε μετα και δεν τελειωνε...απο που λετε να πηρε????????????????????? :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και ακουστε περιπου τι ελεγε ..αααααααααααααοοοοτιιιιιιιιιιανμμπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ γαβββββ βγαβββββββββββββτοοοοοοοοοοοοο (*&&%$%#%##@3 και αλλα πολλα...αλλα απ΄ολα καταλαβα ότι ειπε κατι για το σκυλο της μανας μου!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

σας φιλω όοοοοοοοοοολες συγνωμη δεν προλαβαινω να σχολισαω η παπιομανα ειχα πολυ δουλειαααα...

Μου την σπαει απιστευτα αυτο το πραγμα που δεν μπορουμε να ποσταρουμε και παταμε υποβολη ισα με 10 φορες !!!!

Καλα Αναστασι τρομερη ταυτιση σημερα . Κοιτα γενικα τα γαλακτοκομικά δεν βοηθουν καθολου οταν ο οργανισμος δεν ειναι καλα . Βροχιολιτιδα μαλλον σου εγραψε αλλα στην Ελλαδα λε παιδι μου κατι γινετε και ΟΛΑ τα μικρα θα περασουν εστω μια φορα . Κοψτα εσυ για λιγες μερες και πες μου αν ειδες διαφορά .

Ουτε εγω πιστευω οτι εχει να κανει αναδρομικά αυτη η συμπεριφορα της Ιωαννας . Εγω την βρισκω φυσιολογική βεβαια , για την ηλικια της ειναι τελειως φυσιολογική συμπεριφορά !!!

ΣαυροΓιωτα γιατι ταιζεις το παιδι σκουπιδια λεεεε??? :P

Μου χει σπασει τα νευρααααααααααααααααααααα !!! 10 φορες πατησα υποβολη !!! Σας παρακαλω οποια μιλαει με την Λενα την Αντμιν ας της πει να την βγαλει αυτη την ανοησια ! Σεσιιιιιιλλλλ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_384264

Δειτε αυτο.....

αχ δεν παμε καθολου μα καθολου καλα...

Λαλα μου θα της πω..εκκρεμει ενα ακομα θεμα και θα την ξαναενοχλισω τη λενα μας

Καλα 26 ευρω κανει ενα κουτι γαλα ??? Αληθεια ειναι τοσο ακριβο ή τοσο κανουν τα ειδικά γαλατα ? Δεν εχω ιδεα αν και νομιζω εδω ειναι πιο φτηνα ...ή οχι ?

Ναι δεν κοιτανε να καταρτισουν τους επαγγελματιες υγιες και να βγαλουν το ξενο γαλα απο τα μαευτηρια , τα φαρμακεια τους ενοχλησαν ! Υποκριτες !!!!

λαλα η μεγαλη- τεραστια- συσκευασια το Απταμιλ νομιζω τοσο κανει..

να πω την αμαρτια μου δεν ξερω ποσο κανουν τα αλα γαλατα..αλαλ απο καποιες αναφορες που ειχα διαβασει στο παρεντσ ηταν γυρω στα 15-16 ευρω τα 400 γραμμ σκονης..νομιζω...δεν ειμαι και σηγουρη!!!

γτ καλέ σκουπίδια?σπιτικό λουκανικάκι και σπιτική σοκολατα φτιαχνω με τα χελάκια μου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ σπαστικο δεν λες τπτ!!!

το νοβαλακ το 1 εκανε 20 και κατι τα 400 γρ στο φαρμακειο ,το αλμιρον πεπτι 20 για την αλλεργια αυτο, το νοβαλακ το ΗΑ ηταν πιο ακριβο θυμάμαι,και το αντικολικο , καλα το δε ακριβο ειναι το αλλο γ την αλλεργια που κανει 56!

γωγω μου εισαι ηρωιδα !!!

πως μπορεις και κανεις τα καπριτσια της μες την νυχτα !!!ισως γιατι κοιμοσουνα 2 χρονια τωρα και εχεις αντοχες ....εγω τωρα πλεων δεν τα αντεχω αυτα και ηδικα στην κατασταση μου .....

μονο οταν καταλαβαινω οτι βλεπει καποιον εφιαλτη οπως χθες .

τι ηλιθιος γιατρος !!!!! ελεος !!!

βυκη μου περαστικα με τον παππου :lol::lol: ε μα που ξεπορτιζεις και εσυ παντρεμενη γυναικα με παιδι !!!

ειναι να μην αναρωτιεται !!! :lol::lol::lol::lol::lol: βαλε τεντες και μη σου πω φιμε τζαμια :lol::lol::lol: η καντου κολοδαχτυλο :lol::lol::lol::lol:

ειμαι πολυ στεναχωρημενη με την πεθερουλα μου :( ειναι πολυ φορτισμενη με διαφορα θεματα και της βγαινουν ψυχοσωματικα ....αχ μακαρι να ηταν εδω κοντα να επαιζε με τον μικρο να ειχε μια χαρα .....

μακαρι να παμε το καλοκαιρι να χαρει λιγο μερικες μερες .

το γαλα που ειχα αγορασει στην αρχη (και το πεταξα) εκανε 27 !!!ηταν το αντιραλ η καπος ετσι ...

διαβαζα ΤΟΣΗ ωρα και μολις αλλαζα σελιδα ειχατε γραψει αλλες 2 ,τωρα που καταφερα να γραψω εξαφανιστικατε :( ........οκ δεν εχω κανει μπανιο αλλα δεν σας μυριζω απο το γυαλι !!! :(

καλα ειναι ,τιποτα δεν εχει ....εκτος απο εφεση στις ζημιες :twisted:

τον πηγα και στην τσουληθρα (δεν λεω παιδικα χαρα γιατι μονο τσουληθρα εχει ) και επαιξε ....αλλα εγω δεν ηρεμησα ....με ειχε κανει ηδη τουρμπο ολο το πρωι .

επισης τωρα πο το θυμηθηκα (αν κ νομιζω σας το εχω ξαναγραψει)

πριν καποια χρονια ενα καλοκαιρι

καναμε μπανιο κ κανω ενα τελειο καταπληκτικο μακροβουτι

κ σηκωθηκα με τοσο καμαρι κχαρα

κ ενω μου ειχε φυγει το σουτιεν του μαγιω

δεν το ειχα παρει γραμμη κ ημουν ολο χαρα :lol::lol::lol::lol::lol:

χοροπηδουσα κιολας επειδη ειχα κανει το πιο μεγαλο μακροβουτι απο τους αλλους :lol::lol::lol:

βασικα τωρα που το σκεφτομαι εχω γινει πολλες φορες ρεζιλι :oops:

Θεά!!!!!!!!!!!!!!

Χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχα!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εδώ είμαι κι εγώ.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Είχα βάλει στην Ιω να δει το ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ...Δεν αντέχω άλλο..Όλη μέρα μου λέει "Μαμάααααα βάε μου το μαστοακο στο κομπούτερ...." :?:?:?:?:?:?:?:?

Να σου πω την αλήθεια Αφρο εγώ δε θα είχα αντοχές στην αρχή... :?:?:?:? Ήμουν ένα κουρέλι...Απλώς περιφερόμουν..Και ξύπναγε μια φορά τη νύχτα μέχρι 40 ημέρων..Αλλά είχα γίνει χάλια από το γαμωθήλαστρο... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και τι να κάνω ρε;;;Τα κάνω μήπως και ηρεμήσει.. :?:?:?:?:?:?

Όσο για το γιατρό, φιλενάδα ετοιμάσου να γεννήσουμε με καισαρική..Έτσι γεννάνε στο Έλενα, λέει... :?:?:?:?:?:? Η λες να τη γλιτώσεις εσύ λόγω γιατρού;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...