Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Ax Γωγω..να τετοια δεν μπορω...

απαπαπαπ...ηλιθιε

Τη δουλεια του να κανει δεν μπορει!!!!

Παντως καλα του ειπες..σε ολα!!!

:evil::evil::evil: Τον Αχριστο

Να σου πω αν θυμασαι πως ουτε εμενα μου κανει υπερυχους...

αντε να δει κανενα 2 λεπτο..αν ειναι καλα το παιδι..μετραει κεφαλι, χτυπους καρδιας...κοιταζει αμα εχει 2 χερια και δυο ποδια...και τερμα...

τωρα στην Β επιπεδου απο βδομαδα ειπε θα τον δουμε αναλυτικα...

Στο παπαγεωργιου δε σε κοιτανε καν στον υπερχυχο..ακουνε μονο καρδια με τον τοκογραφο...ιου ιου ιου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρανίτττττααααααααααα και Μάγδαααααααααα μάλλον θα έπρεπε να ζω σε Σκανδιναβική χώρα και να έχω παντρευτεί τους άντρες σας...Οι φασιστικές μου μέθοδοι διαπαιδαγώγησης ταιριάζουν καλύτερα εκεί... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαρελάκι η Ιω έκανε 3,5 μηνών..... Και τώρα είναι και η ίδια βαρελάκι... :lol::lol:

Α, Φρανι μην τρελαίνεσαι ρε με τα κιλά..Και η Ιω κάπου τόσο πρέπει να είναι..Και είναι και κορίτσι..Ε, τι να της κάνω;;;;;; :?:?:?:?

Παναγιώταααααααα καλωσόρισε η μανούλα σου..Αντε θα ξεκουραστείς λίγο.... :D:D:D:D Επίσης, τι απαράδεκτος ο πεθερός.... :evil::evil::evil::evil: Και μετά παραπονιέμαι εγώ που πιάνει το παιδί με τα χέρια του να βρωμάνε τσιγαρίλες.... :evil::evil::evil: Ευτυχώς τώρα με το νινί θα τον στρώσω πάλι... :lol::lol::lol:

Και ναιιιιι..Θα το γνωρίσεις το πατριωτάκι σου στα γενέθλια... :lol::lol::lol: Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι αρχικά φαίνεται συμπαθητικός..Είναι ομιλητικός, ευγενικός, γαλείφης, αλλά εμένα με... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αρτζι ναι ρε όντως πολλά με χοληστερίνη..Εμάς στην τελευταία εξέταση πριν 2 μήνες ήταν καλά τα αποτελέσματα..Πολύ πεσμένες οι τιμες... :D:D:D Τον άλλο μήνα πρέπει να τις επαναλάβουμε..Για να δούμε... :?:?:?:?:?

Ρε στο βίντεο λέει στις επιλογές τι μορφή να έχει... :?:?:?

Ψηλέγκω τι γίνεται ρε με την πεθερά;;;;; :roll::roll::roll: Για πες..Τρελαίνομαι να ακούω τέτοια σκηνικά... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Μόνο εγώ τα λέω και σας ξεβρακώνομαι;;;;;; :roll::roll::roll::twisted::twisted: Φιλιά στη τσαχπίνα!!!!!

Σισσάκι άντε καλή σταδιοδρομία στην αδερφή..Καλά μωρή σε μας λίγο Τερκενλή δεν έφερες;;;;;; :?:?:?:? Εγώ σκέτο το θέλω το τσουρέκι...Έχουμε κοντά μας εδώ το μοναδικό Τερκενλή στην Αττική.... :lol::lol::lol:

Καρολινάκι μου χρόνια πολλά!!!!!Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!! :D:D Η παπένια καλά;;;;

Θουλάρα πως είναι ο Ντόντος σήμερα;;;;Το νινί;;;;;Κάλτσες φοράς ίδιες σήμερα;;;; :lol::lol:

Μιτσάκι μου συνέχεια ξεχνάω να στο πω..Μπράβο στο νινάκι που πάει καλά ρε....Πολύ χάρηκα..Πώς πάει το διάβασμα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Μπεμπούλης κάνε υπομονή..Και πρόεσεξε την υγεία σου..Πως πάς με το σάκχαρο;;; :?:?:?:?

Λενάκι μια γλυκα ρε η Ειρηνούλα.. :x:x:x:x:x Και να μας λες όοοοοο,τι και να έχεις..Γι'αυτό είμαστε εδώ... :D:D:D:D:D:D

Α, Φρανι τώρα που το θυμήθηκα..Καλά ρε πόσο ρόμπα έγινες;;;;Μα να έχει πιαστεί η φούστα στο βρακί;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=)):((:((:((:((:((:)):)) Ντροπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.. :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Βένιιιιιιιι πως πάει ο Φιλιππάκος με τα φαγητά;;;Τρώει τα πάντα;;; :D:D

Νατασούλα μεγάλωσε το αντράκι σουθ μωρέ και αρχίζει να ερωτεύεται... :lol::lol::lol::lol: Ψυχούλα μου!!!! :x:x:x:x:x

Βικάκι σε πέρασαν για τρελή ρε;;;;;; :lol::lol::lol:

Συμπεθερούλα μου άσε με τον παπάρα..Τρελά νεύρα..Έτρεμα από τα νεύρα μου... :evil::evil::evil: Καλά μωρή με το σουτιέν στο δρόμο;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Έλεος!!!!!!!!!!!!!!

Αντε έχετε κι εσείς γενεθλιάκια...Τι τούρτα θα παρετε;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Ξέχασα καμία;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops: Ελπίζω όχι!!!!!!

Μαγδααααα!!!!!! "παμε,παμε!" =))=))=))=))=))=))=)) Να 'σαι καλα!!!!

Μα απο που "κατεβηκαν" αυτοι οι αντρες??!!!χαχαχαχαχχαχααχ Αν δεν ντρεπομουν να θαψω τον δικο μου θα σας ελεγα 3 κατεβατα ιστοριες να σκασετε στα γελια!

Καρολ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

Σισσυ!!!!Συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου!Μια ακομα ανεργ γεωλογος! :lol::lol: Γελασα παρα πολυ με αυτα που λες για τη Θουλιτσα κ τα παπουτσια της!Ειδες βρε τι ζεστοι ανθρωποι ειναι οι Θεσσαλονικ?????Λιγο ακομα να καθοσουν θα ειχες τουλαχιστον 5 προτασεις για φιλοξενια!Οχι να το παινευτω αλλα σε αυτο εχουμε αλλη παστα οι βορειοι!...

Παναγιωτα :shock::shock::shock: !Ρε συ ειναι δυνατον???Τι παθαινουν οι παππουδογιαγιαδες (γενικως μιλαω)κ δεν αφηνουν βλακεια για βλακεια που να μην την κανουν>????Μα λουκανικο στο παιδακι>>???? :shock: Ε θα μου πεις?Τι θα παθει?Κ αυτοι με τετοια μεγαλωσανε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::evil::evil::evil: (γι'αυτο μαλλον κανουν τετοια!)

Ευχαριστω για τα περαστικα! :P:D Να μου το λες καθε μερα παρακαλω! :P:lol:

Γωγουλα αυτος ηταν αρχιμακακας αλλα εσυ???ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!Εχω ενθουσιαστει με την παρτη σου φιλεναδα!Μπραβο!!!!!!!!!!!Ευτυχως μπηκες στο τρενακι κ εχεις γινει αστερι! :lol::lol::lol::lol: Ησουν κ πριν αλλα τωρα εισαι ακομα πιο....Φωτεινο αστερι! :P:P:P Ακους εκει η Γωγουλα μας που θα θηλαζει 20ωρες ενα μωρακι!!!Βρε ξανα μπραααααβο!!!!!!!!!! :D:D:D

Λενααααα!!!!Μια χαρα ρε σεις μοιρασατε τις μερες με τη Νατασουλα!!!!Τελεια!!!Κ Δευτερα θα κανω εγω παρτυ για τα γενεθλια μου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα σου τηλ αργοτερα!

Σκεφτομαι να μην παταω εντερ ποτε για να μην ειναι τοοοοσο μεγαλα τα ποστ μου! :oops::P:lol:

Χρύσα εγώ μέχρι στιγμής 2 φορές έχω πάει στο γιατρό και θα πάω πάλι την άλλη εβδομάδα...Ε, την πρώτη φορά είχα πάει αιματολογικές, αυχενική, β επιπέδου και ήταν αναγνωριστική και τη 2η έτυχε να πάω κατευθείαν μετά το ντόπλερ...

Αυτός απλά κοιτέι εξετάσεις αναλυτικά, με ψηλαφίζει στην κοιλιά (δεν ξέρω γιατί), ακούει την καρδιά του μωρού με ένα μηχάνημα, μου παίρνει πίεση, με κοιτάζει για πρηξίματα, με ζυγίζει και από εκεί και περα συζητάμε και μου λέει τι να κάνω κλπ..Και δεν πληρώνω τίποτα και πάντα όταν τον παίρνω στο κινητό του με απαντάει σε ό,τι και να χρειαστεί...

Σισσάκι αν δεν ήταν η θεία μου που δουλεύει στο νοσοκομείο και έχει υψηλή θέση θα τον γαμωσταύριζα...Αλλά κατάλαβε από το ύφος μου ότι δε μασάω..Μόνο που δεν έξυνα το μ #@$@$ι μου την ώρα που μου μιλούσε.... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασίαααααααααααα όχι μωρή...Σιγά μη θηλάζω 20 ώρες την ημέρα...Έτσι το είπα για να του την πω του μαλάκα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και συνεχιζω...

νατασσουλα αρχισε τους ερωτες ο μιχαλακης????

παναγιωτα οτι ναναι ομως ετσι???

κ εγω με το λουκανικο απορησα ΤΟΣΟ πολυ!!!

μα δεν τους κοβει καθολου??

κ οι δικοι μου οτι τους κατεβει το κανουν.. κ λενε μετα την κλασσικη ατακα οπως λεει κ η αναστασι!! :lol::lol:

ασε ρε! ξερεις τι καβγαδες ριξαμε με τη νατασουλα?? :lol::lol::lol::lol:

ποια θα παρει το σαββατο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικα με εφαγε στη στροφη!

γωγουλα μου ασε ειχα γινει πολυ ρεζιλι... ουτε να το θυμαμαι δε θελω..

αλλα κ αυτο της φραν!! φρανιτακι ευτυχως που εχεις ωραιο κορμι αλλιως θα γινοσουν χειροτερη ρομπα :lol::lol:

την τουρτα θα μας την κανει η μαργαριτα (maggy) κ θα σας βαλω φωτο να τη δειτε!

θα μεγαλουργησει παλι το κοριτσι!!

Λενακι τωρα σε διαβασα καλυτερα!!!! :lol::lol::lol::lol: Θα της ψυθιριζω κ εγω στο αφτι! :oops::lol::lol:

Βγηκες με το σουτιεν??????????????????? =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Διαμερισμα απο κατω σας?????? :?:?:?:?:? Οταν χωρισω βεβαιως κ θα το θελω!!! :lol::lol:;);)

Γωγω μου και στο συνταγμα εχει τερκενλη!Δεν το'ξερες? :lol::mrgreen:

Δε σου λεω για την πεθερα...Ακομη!!!Λιιιιγο ακομα να με πρηξει κ θα τη θαψω..Δεκ κρατιεμαι αλλο! :P:oops:

Αντε...Αφηστε με να φυγω...Εχουμε κ δουλειες....Να φυτεψω στη φαρμα! :lol::lol::lol: (το πρωι ομως σκουπισοσφουγγαρισα!Το σπιτι!Οχι τη φαρμα!)

Ελα τωρα ρε Γωγω!Ασε με να χαιρομαι με το 20ωρο! :lol::lol::lol::P

τοχω καταλαβει οτι με αποφευγεις..

κ τωρα θυμωσα κ δε θα ερθω αυριο :-w:-w

θα κατσα να απολαυσω τον καφε μου με τους λατρεμενους συναδερφους μου :lol::lol::lol:

Επίσης, ήθελα να σας πω για τη νύχτα που πέρασα....Αλλά με τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ άλλαξε το θέμα συζήτησης.... :roll::roll::roll::roll:

Κατά τις 22,30 εβαλα την Ιω για ντουζάκι και εκεί που τελείωνα, έβαλε το κεφάλι της κάτω από τη βρύση και αναγκάστηκα να τη λούσω... :evil::evil::evil: Μέχρι να της στεγνώσω μετά μαλλιά, να πιει γάλα κλπ κοιμήθηκε κατά τις 23.45... :?:?:?:?:?:?

Κατά τη 1 πήγαμε για ύπνο με το Γ, ο οποίος στο λεπτό άρχισε το ροχαλητό και μετά από κανα μισάωρο με πήρε και μενα ο ύπνος..Κατά τις 2.30 την άκουσα να κλαίει, πήγα της έβαλα πιπίλα, δεν έκανε τίποτα...

4 η ώρα τα χαράματα ξαναξυπνάει και την ακούω να κλαίει...Πάω, της λέω "μωρό μου ξάπλωσε να κοιμηθείς..."...Ξαπλώνει και μου λέει "Σέω τη φαουλίτσα (την κούκλα της)"..Της τη δίνω, αρχίζει να κλαίει και να μου λέει "όχι, ε τη σέω"....Της λέω τι θες;;;:"Σεω άηη πιπία"..Της δίνω άλλη πιπίλα... :?:?:?:?:? Πάω να τη σκεπάσω άρχισε το κλάμα...Την ξεσκεπάζω, ξανακλαίει...Μου λέει "σέω κεβάτι μας"...Της λέω "εδώ είναι το κρεβάτι σου..Κοιμήσου μωρό μου.." Ξανακλαίει....Την παίρνω, πάμε στο κρεβάτι μας, ξαπλώνουμε, μου λέει "μαμά θέω νεάκι"... :evil::evil::evil: Σηκώνομαι, πάω στο δωμάτιο της, παίρνω το μπουκάλι με το νερό της, της το δίνω, πίνει μια γουλιά και αρχίζει να κλαίει..Τι θες Ιωάννα;;;;; Μου λέει "Θέω καθαό νεάκι.."...Της λέω δεν έχει καθαρό..Αυτό πιες...Αρχίζει να ουρλιάζει πάλι....Επιτέλους ξύπνησε ο πατέρας της... :evil::evil::evil::evil:

Της λέει Ιωαννάκι κοιμήσου...Καθαρό νεράκι ζήταγε αυτή..Κατεβαίνει ο Γ κάτω, της βάζει καθαρό νεράκι, πίνει, ξαναρχίζει κλάμα...Η υπομονή μου εξαντλείται... :evil::evil::evil::evil: Τι θες κοριτσάκι μου;;;; "Πάμε κάτω"...Της απαντώ..."Δε θα πάμε κάτω..Είναι νύχτα...Τώρα όλοι κοιμούνται".....Ξαναρχίζει να ουρλιάζει, σηκώνεται ο πατέρας της και της λέει

"Ιωάννα βγάλε το σκασμό και κοιμήσου"... :shock::shock::shock::?:?:?:?:?:?:?

Έκανε ένα ψευτοκλάμα για 10 δεύτερα και ηρέμησε...Μετά ήρθε και κόλλησε πάνω μου να κοιμηθεί....

8 η ώρα ξύπνησε...Έλεγε στον πατέρα της..Μπαμπάκα, μπαμπάκα..Και αυτός μούγκριζε.. :lol::lol::lol::lol:

Έρχεται σε μενα, με φιλάει και μου λέει "Μανούλα τσύπνα..Πάμε κάτω να πιει η Ιωάννα γάλα.."Κι εγώ σηκώθηκα και φώναξα την πεθερά μου να έρθει να την πάρει... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol: Και συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 10... :lol::lol::lol::lol::lol:

Και σας ρωτώ...Τώρα είμαι καλή μάνα που με χορεύει στο ταψι;;;Που κάθε βράδυ μαρτυραω;;;;Που δεν κοιμάμαι σαν άνθρωπος;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Τι είχαν οι φασιστικές μέθοδοι μου;;;Που πήγε ο παλιός καλός μου εαυτός οεο;;;;;;;

Αναστασίαααααααααα μόνο εγώ είμαι κώλος ξεβράκωτος.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol:

Α καλέεεεεε ξέχασα την Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αφροδιτάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι χορευταράς ο Μανωλάκης....Τι καλόςςςς... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Μα τι έπαθαν τα παιδιά μας με τον ύπνο;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Πως είσαι κατά τ'άλλα;;Το νινί;;;;;

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω....Τα 2862 γρ της μπεμπούλας πολλά δεν είναι για την εβδομάδα που είμαι;;;;; :?:?:?:?:?:? Η Ιωάννα γεννήθηκε 39 και 4 ημέρες και βγήκε 3150.... :roll::roll::roll:

α ρε γωγω!!!

παντα τρελαινομαι να διαβαζω κατι τετοια κειμενα!!!!

λοιπον εγω σου εχω την απαντηση στο ερωτημα που τοσο σε ταλανιζει

η ιωαννα σε εκδικειται κ εφαρμοζει κ αυτη της δικες της φασιστικες μεθοδους (καθως ειναι ενας μικρος χιτλερ οπως διαβαζουμε συνχα) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα σοβαρα, αν δεν ησουν κουρασμενη κ δεν ειχες βαρυνει τοσο πολυ απο την εγκυμοσυνη δε νομιζω να γινοταν ολο αυτο.. κ εσυ θα αντιδρουσες διαφορετικα κ αυτη ισως να μην εκανε ετσι

μπορει να αγχωνεται κ επειδη ερχεται η μπεμπα.. ποιος ξερει?

παντως αποτι "βλεπω" στον πατερα της ειναι σουζα! :lol:

επισης αγαπη οταν ο γιατρος κανει το κλικ για να μετρησει το βαρος της μπεμπας

αν το κανει λιγα χιλιοστα πιο δεξια η αριστερα αλλαζει το βαρος κατα πολυ!

εμενα μου εβγαζε τον ανασταση οταν ηημουν 37 εβδ 4200 (αν θυμαμαι καλα) κ τελικα γεννηθηκε 3380!

καμια σχεση δηλαδη!!

αντε καλε, σταματα να αγχωνεσαι!

Με πεθάνατε σημερα !!!!!!!!

Δεν ξερω απο που να αρχισω ....

Γωγω προσκυνώ !!!! Ετσι μπράβο , να σαι "γλωσσου" εκει που πρέπει !!! Τι σιχαμα , δεν ντρεπονται λιγο εχουν ξεφυγει τελειως !!!

Καλα με τους αντρες σας σημερα εχω πεθανει στα γελια ! Μια με τον εκπαιδευτή μπουσουλήματος της Σνοου , μια με τον εκπαιδευτη υπνου Οδυσσεα (χαχααα) δεν μου μεινει αντερο !!!

Ο δικος μου οταν ηταν η Χριστιάννα 3ων μηνων (και αφου ειχαμε φρικάρει απο την ξαφνική αλλαγη του μωρου ) μου λεει μια μερα παω να παρω ενα βιβλιο που λεει διαφορα και για τον υπνο . Εμενα μου σηκωθηκε η τριχα , αρχισα να υστεριάζω και να του λεω οτι δεν προκειτε να ακουσω κανεναν και τιποτα .

Να ναι καλα , τζαμπα ακουσε τοση γκρινια , αγορασε το βιβλιο που εγραφε για τα αλματα ανάπτυξης και μπορει να μην μας βοηθησε σε κατι πρακτικά αλλα μαθαμε τοσα πραγματα ωστε ηρεμησαμε και καταλαβαιναμε τι συμβαινει στο μωρο μας . Ακομα του χρωσταω μια μεγαλη συγνωμη απο τοτε , αλλα λε κοριτσια περιμενα οτι θα φερει τα κλασσικα βιβλια "εκπαιδευσης" .

Καρολινα να χαιρεσαι τον αντρα σου !!! Πολυχρονος και παντα μαζι και ευτυχισμενοι να ειστε !

Λενακι τον Αυγουστο θα κλεισω 5 χρονια στην Γερμανια . Τα τραγουδακια που λεει συνεχεια τα μαθαμε στο σπιλγκρουπ και στην γυμναστική που πηγαινουμε (Alle leute , krokodil , backen kuchen klp) .

Αναστασι θελω μερες να στο πω και ξεχναω . Δοκιμασε να κοψεις το αγελαδινο γαλα (και τα παραγωγα) για λιγες μερες απο την Αννη . Νομιζω αυτες οι μυξες εχουν σχεση .

Νατασσουλα δηλ τι τους εμαθαν ??? Καλα ε σαν χανοι θα κοιταμε τα μικρα μας , εγω το λεω δεν ειμαι καλη για σεξουαλικες διαπαιδαγωγησεις . Εχω αρκετά ταμπου ...

Με πηρε μια φιλη τηλ και εκοψα τον ειρμο μου ...

Λενάκι στεναχωρήθηκα που δε σε είδα, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα έχουμε και άλλη ευκαιρία! :D

Γωγώ έχουμε Τερκενλη και στο Σύνταγμα! ;) Να τον διασύρεις τότε σε όλα τα φόρα που κυκλοφορουν με ψευδώνυμο! :twisted::twisted::twisted:

Καλα ρε τρελές το λουκάνικο σας πείραξε;;; Το οτι 70 χρονών άνθρωπος δίνει στο μωρό πορτοκαλάδα απο το ποτήρι του το περνάτε στο ντούκου;;;;; :shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted:

Αναστασί η αδερφή μου κάνει καριέρα στην Ελλάς ον λάιν τρία χρόνια τώρα!!! Πάνω στο αντικείμενο που σπούδασε δηλαδή! :lol::lol::lol::lol:

Μέχρι να πατήσω υποβολή γραψατε 55.000 πράγματα, αλλά τώρα δε μπορώ να σχολιάσω! :cry:

Φιλιά τα λέμε το βράδυ! :D:x

Λένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: , πλάκα θα κάνεις μάλλον ε? :?

καλά τα πεθερικά όλων, όλα τα λεφτά!!!! :lol::lol::lol:

ρε σεις μπα και είμαστε εμείς οι προβληματικές και αυτοί οι φυσιολογικοί? :?:roll::roll::roll::roll:

Γωγώ ο 1ος μου γυναικολόγος ήταν 62 ετών και μια φορά άκουσε την καρδιά του Λουκάκου με το χωνί!!! :? ε μου έκανε εντύπωση και εκείνος δεν έκανε πολλούς υπέρηχους.....πάντως κάνοντας υπέρηχους παίρνουν και πιο πολλά χρήματα!!!

αυτό που συνέβη στην Φρανίτα, συνέβη στην αδελφή μου μια φορά σε ένα μπαράκι!!! :lol::lol::lol: από τότε πάντα προσέχω πως βγαίνω από την τουαλ.!!!!

Γωγώ :lol::lol::lol::lol: , εγώ αν κάνει τέτοια η κοπέλα της λέω: τέλος τώρα κοιμόμαστε με αυστηρό ύφος!!!!

καλά πόσα γράψατε και δεν με αφήνετε να πατήσω υποβολή!!!! :o:o:o:o

Και σας ρωτώ...Τώρα είμαι καλή μάνα που με χορεύει στο ταψι;;;Που κάθε βράδυ μαρτυραω;;;;Που δεν κοιμάμαι σαν άνθρωπος;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Τι είχαν οι φασιστικές μέθοδοι μου;;;Που πήγε ο παλιός καλός μου εαυτός οεο;;;;;;;

Αναστασίαααααααααα μόνο εγώ είμαι κώλος ξεβράκωτος.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol:

Βρε βλακακο μου!Ποτε δεν ειπε καμια μας για καλη κ κακια μανα!Δεν υπαρχει αυτη η προταση! ;)

Εχω καταλαβει πως τα παιδια ειναι μια κλωστη!Κατα τη διαρκεια της ζωης τους τεντωνουν κ "μαζευουν"...Οι γονεις ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν τα παιδια τους "κουβαρι"!Αν δεν προσπαθησεις να λυσεις απαλα-απαλα τον καθε κομπο που δημιουργειται στην ωρα του,μετα μαζευονται πολλοι κ χ$σε μεσα! :P

Φυσικα κ τα παιδια μας μας δοκιμαζουν!Αλλα ειναι ΠΑΙΔΙΑ!Κ εμεις ενηλικοι!Ο καθενας με τη λογικη του...Καταλαβαινεις καθολου τι εννοω????

Δεν εχω τιποτα να σου προτεινω γιατι...Γιατι....Δεν σε ξερω πολυ καλα....

Εχω ομως να πω κατι που ειναι μεν λιγο ακραιο αλλα ιιιιισως σε κανει να καταλαβεις τη λογικη μου.

Μια φιλη της μανας μου εχει 6 εγγονια.Συχνα πυκνα τα κραταει(οχι ολα μαζι).Ο ενας εγγονος(3 ετων) ειναι πολυ ζωηρος κ την εκνευριζει...Μου ελεγε λοιπον μια μερα περηφανη πως τον εδωσε 2-3 στον κωλο κ στα χερια!ξερω πως το εχει ξανακανει και με τα παιδια της κ με τα αλλα εγγονια της)...

Της λεω θυμωμενη "ε και τι κερδισες με αυτο που εκανες?τον "εστρωσες"?Ηρεμισε απο τις σκανταλιες?" μου λεει "ΦΥσικα!!!Ολο το απογευμα κ το βραδυ ηταν αλλο παιδιακι κ δεν τολμουσε να βγαλει κιχ" :evil:

"Και τωρα?" την ρωταω,"Γιατι κανει παλι σαν αφηνιασμενος?" Το παιδι χτυπιοταν για το καθετι στο πατωμα..."Αφου τον "εστρωσες" :evil: χθες!Μηπως η μεθοδος σου δεν πιανει?Μηπως θα επρεπε να την εφαρμοσει καποιος αλλος...Πανω ΣΟΥ?"............Με κοιταξε κ καταλαβε(νομιζω) πως δεν εχει λογικη η συμπεριφορα της....Οχι πως της εμαθα εγω(το χθεσινο σκατο) κατι...Αλλα ιιιισως σκεφτηκε πως αυτο που εχει κολλημενο στο μυαλο της καθε αλλο παρα καλο κανει...Ο χαρακτηρας ομως του(των) παιδιν εχει ηδη αλλοιωθει..Εχει κομπαρες κ οχι απλα κομπακια...Ελπιζω να κανω λαθος!

Γωγω?Καταλαβες γτ τα εγραψα ολα αυτα αντι να τσαπιζω στη φαρμα????????? :P

επισης τωρα πο το θυμηθηκα (αν κ νομιζω σας το εχω ξαναγραψει)

πριν καποια χρονια ενα καλοκαιρι

καναμε μπανιο κ κανω ενα τελειο καταπληκτικο μακροβουτι

κ σηκωθηκα με τοσο καμαρι κχαρα

κ ενω μου ειχε φυγει το σουτιεν του μαγιω

δεν το ειχα παρει γραμμη κ ημουν ολο χαρα :lol::lol::lol::lol::lol:

χοροπηδουσα κιολας επειδη ειχα κανει το πιο μεγαλο μακροβουτι απο τους αλλους :lol::lol::lol:

βασικα τωρα που το σκεφτομαι εχω γινει πολλες φορες ρεζιλι :oops:

Α επισης να σας πω οτι υπάρχει λιστα με το ποιοι γυναικολογοι ειναι πιστοποιημένοι να κανουν χρηση υπέρηχων και ειδικά τους Β΄επιπεδου και ντομπλερ. Αν την θελετε θα την βρω .

Λεναααααααααααα χαχααχαχαχα μα καλα με το σουτιεν???? Εγω με αναποδα την μπλουζα εχω βγει αλλα ως εκει .

Αναστασί εσυ που ηθελες να μας πει η Παναγιώτα για τον Νικολα . Πορτοκαλάδα με ανθρακικο του δινουν ? Και γιατι εστω δεν του τη δινουν σε δικο του ποτηρι ?? Μα τι πράγμα και αυτοι οι παπουδογιαγιαδες ...

Σκεφτομαι τους τσακωμους που θα ριξω τωρα που θα ρθω Ελλάδα . Η μαμα μου με ακουει αλλα που να τα βαλεις με ολο το συγγενολοι και τη γειτονια ???

Γωγω και χαρά στο κουράγιο σου ! Μου κανει και μενα τετοια η φακή ποτε ποτε αλλα βλεπεις εγω δεν εχω γιαγια να την παραδώσω το πρωι οποτε ειμαι απο τις 6 μαζι της στο ποδι . Αυτο με το "αλλο νερο" δε , μου την δινει αφανταστα και φταιει ο ερωτας που καθε φορα δεν της χαλά χατηρι και το αλλαζουν .

Αμαν αφηστε με να ποστάρω !!!!

Καλα ρε τρελές το λουκάνικο σας πείραξε;;; Το οτι 70 χρονών άνθρωπος δίνει στο μωρό πορτοκαλάδα απο το ποτήρι του το περνάτε στο ντούκου;;;;; :shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted:

Σισσιώ εγώ το σχολίασα αυτό πρώτο πρώτο, να το κάνω παράθεση να το δεις? :D:D:D:D

επίσης το βιντεάκι που σας έβαλα σας άρεσε?

τι να μαγειρέψω για τον άντρα μου? :o το ένα το βρωμάει το άλλο του ξυνίζει!!! :shock::shock:

καλησπέρα τι κάνετε? καλα Γωγω εχω φρικαρει με αυτά που γράφεις!!! :o

εγώ δίνω στην κορη μου λουκάνικο ,σοκολάτα ,γλυφιτζούρι και γαριδάκια

παω να σας διαβάσω!

Θου μου τι έκανες ποντιούλα μου? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ ναι τώρα εισαι καλή μανα!!! ;)

Λάλαααααααααααα κι εσένα ξέχασα.... :oops::oops::oops::oops::oops: Και ήσουν η πρώτη που ήθελα να αναφερθώ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μα πες μου ρε συ πώς κρατήθηκα....Ακόμα και όλα να είναι αλήθεια, τα λες σε ετοιμόγεννη;;;;;; :evil::evil::evil::evil: Και αφού βρε παπάρα δεν είναι καλό το Έλενα, εσύ γιατί έκανες εκεί ειδικότητα;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Επίσης, πες μου ρε συ Λάλα που με καταλαβαίνεις..Γιατίιιιιιι έχω χάσει τον παλιό καλό ευατό μου;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ αλήθεια, έχει και στο Σύνταγμα Τερκενλή;;;;; :?:?:? Είναι που δεν κατεβαίνω κέντρο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέρααααααααααα με έχει τεντώσει ρε το Χιτλεράκι..Αν είχα υπομονή, θα την άφηνα να κλαψει... :?:?:?

Αναστασία ψηλέγκω μαλλιά κουβάρια με έκανες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καταλαβα τι θες να πεις...Δε θέλω να είμαι λάστιχο ρε..Δε θέλω να με κάνει ό,τι θέλει...Θελω να είμαι πιο αυστηρή..Όπως παλιά..Αλλά δεν μπορώ... :roll::roll::roll::roll:

Αχ μανούλα μου εσύ... :x:x:x:x:x:x

Αρτζιιιιιι δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους εδώ στην Ελλάδα...Κι εγώ στον προηγούμενο γιατρό που είχα γεννήσει και την Ιω πήγαινα για υπερήχους..Έτσι με έβλεπε..Και από κάποιο σημείο και μετά με έβαζε και σε καρδιοτοκογράφο..Η μαία του..Όχι ο ίδιος..Και καλά για να δει συσπάσεις... :roll::roll::roll::roll:

και δε θα ξεχασω ποτε μα ποτε

οταν ημουν φοιτητρια κ ερχοταν ο τολης κ εμενα φλωρινα μαζι μου

τοτε υπηρχαν κατι βιντεοκλαμπακια με καρτα

που διαλεγες ταινια κ οσο νωριτερα τη γυρνουσες τοσο λιγοτερο πληρωνες

κ εμεις της γυρνουσαμε μεσα στο βραδυ κ παιρναμε αλλη

ε οταν το καναμε αυτο δε ντυνομασταν.. βγαιναμε με τις πυτζαμες κ απο πανω με το μπουφαν!

κ δε θα το ξεχασω ποτε..

ηταν σαββατο 2-3 τα ξημερωματα κ συνανταμε την κουμπαρα μου στο δρομο

χαιρετιομαστε κλπ κ οταν με βλεπει μου λεει

καλα ρε μαλακα πυτζαμες φορας????????? κ μου ανοιγει το μπουφαν!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πω πωωωωωωωωω ρομπα ρομπα ρομπα!!!

εχω κ αλλα αλλα δε σας τα λεω... εκτος του οτι θα γραφω μεχρι αυριο θα χαλασω κ την πολυ καλη γνωμη που εχετε σχηματισει για παρτυ μου!! :mrgreen:

Της λεω θυμωμενη "ε και τι κερδισες με αυτο που εκανες?τον "εστρωσες"?Ηρεμισε απο τις σκανταλιες?" μου λεει "ΦΥσικα!!!Ολο το απογευμα κ το βραδυ ηταν αλλο παιδιακι κ δεν τολμουσε να βγαλει κιχ" :evil:

επίσης μπορεί να μην τολμούσε να βγάλει κιχ γιατί φοβόταν ότι θα τις ξαναφάει στον πωπό!!! :!:

από φόβο και μόνο έγινε ΄"καλός"!!!

Γωγώ μια σκέψη: αν ΔΕΝ άφηνες την Ιω να κλαίει για 2 ώρες τότε που ήταν 40 ημερών, ίσως τώρα να μην σας τα έκανε αυτά!!!.......λέω τώρα.....!!!

τι να πρωτοσχολιασω!

τη Γωγω που θα θηλαζει 20/24ωρο? :shock::shock::shock::shock:

τις ξεβρακωτες που εχουν επιβιβαστει στο τρενακι? :-o:-o:-o:-o:-o

θουλη μου μπροστα σε αυτες εισαι θεααααααααααααααα!

τις εκπαιδευσεις υπνου?

αληθεια τι ειναι βαρελακια? :?::?::?::?:

μηπως εμεις δεν τα καναμε? :?::?::?:

ο Μανωλης ολα τα λεφταααααααααααα!

Νατασουλα ερωτιαρης ο Μ.

ελληνιδα η νυφη?

εγω ενα αγχος το εχω με τι θα κανει παρεα....ρατσιστρια δεν ειμαι αλλα....δεν θελω!

αν και οπου πακιστανο η μαυρο αγορι πιανει κουβεντα...!

πηγα για φιλεναδοκαφε !

ωραια ηταν!

η Μ-Ι επαιξε ησυχα! :!::!::!::!:

ο παππους του Π. δεν μαζευεται....!

βλεπω να βαζω τεντα συντομα!

τον ακουσα να λεει "παλι φευγει....ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος πο ηρθε να την παρει!"

αλλα δεν μιλησα....

μαζευω....

λαλα βαλε!

το λουκανικο το τρωω εγω.... ;););););););););)

Αναστασι θελω μερες να στο πω και ξεχναω . Δοκιμασε να κοψεις το αγελαδινο γαλα (και τα παραγωγα) για λιγες μερες απο την Αννη . Νομιζω αυτες οι μυξες εχουν σχεση .

.

Θα ηθελα καλη μου να μου γραψεις τη σκεψη σου περι αυτου!

ΟΜΩΣ!!!!!Πηγα σε γιατρο(ξαναλεω!!!!) και την ακροαστηκε!Και εχει και τρομερο βηχα κ ακροαστικα(εκτος απο τις μυξες) και διεγνωσε βρογχιο-κατι(δε βγαζω τα γραμματα)....Οποτε?Λες ολα αυτα να σχετιζονατι με γαλακτοκομικα? :?

Ασε που ζητημα να φαει-πιει 1 μεριδα τη μερα ή καθε 2 μερες(πχ 1 γιαουρτι ή 100μλ γαλα ή λιγο φετα)

Λενα =))=))=))=))=))=))=)) νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Γωγουλι μου μην πιανεις παντα τα 2 ακρα!Κ εγω ειμαι αυστηρη,κ εγω υψωνω φωνη,κ εγω φτανω στα ορια μου κ θελω να την παρατησω να κλαιει,κ εγω κανω λαθη!Ομως οταν ηρεμω ΠΑΝΤΑ σκεφτομαι πως θα ηθελα να μου φερθουν αν ημουν στη θεση της...Βαλε ορια αλλα μην την φυλακισεις σε ενα δωματιο μονη.Μπορει να εχει αποτελεσμα ομως τα κομπακια φαινονται αργοτερα!και τωρα θα ερθει η μπεμπουλα...Μην δει ολο αυτο σαν συνοδευτικο της αδερφης της γτ καηκε η μικρουλα!

Αργυ εννοω αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ!Και για τη φιλη της μανας μου ΚΑΙ για τη ΓΩγω!

αργυρουλα αυτο που λες οτι για καποια παιδια που γινεται αυτη η εκπαιδευση υπνου μετα αρχιζουν κ εχουν διαφορα προβληματα υπνου το εχω ακουσει κ εγω

αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κ κατα ποσο μπορουμε να κανουμε υποθεσεις πανω σε αυτο

ακομα βηχει το αστερι ε εκσταση?

αντε γρηγορα να γινει καλα1! σας θελουμε στο παρτυ!!!!!

ο αναστασης ειανι πολυ καλυτερα!

η μυξα εχει φυγει τελειως κ φυγει πολυ πολυ λιγο!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...