Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Μπεμπου ευχομαι ολα καλα με τις εξετάσεις σου !

Αναστασι δεν νομιζω οτι εγινε κατι μαλλον θα το ερεθισε λιγο και θα πονάει . Στις μυξες δεν λεμε περαστικά ειναι απαραιτητο αξεσουαρ του χειμώνα :P

Τωρα που θα κατεβω Ελλάδα θα παρω και γω κανα σιντι με μουσικη . Εδω ακουει ολο γερμανικά τραγουδακια , που μια χαρα ειναι αλλα εγω τα βαριεμαι . Πρεπει ομως να ναι ανεβαστικά γιατι αλλιως της προκαλουν μελαγχολια ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λοιπον....

περιγραφω το χθεσινο

του βαζω φακες

δεν ηθελε να φαει

του λεω σπυρο τι θες?

νανι μου απανταει

τον παω για υπνο...κοιμαται

μεσα σε μια ωρα ξυπνησε και αρχισε να ουρλιαζει,να χτυπιεται και να κλαιει

για 2 ωρες περιπου

τι να του μιλαμε γλυκα εμεις

τιποτα αυτος!!!!

ηταν και ο αντρας μου στο σπιτι

μετα απο αυτο το απογευμα ηθελε το ποδηλατο που ειδε εξω στην αυλη μας(ηταν λερωμενο)

του λεω σπυρο ειναι βρωμικο θα το πλυνω αυριο και θα στο δωσω

ΟΟΟΟΟΟΧΙ

το ηθελε εκεινη την στιγμη και αρχιζει παλι το ιδιο σκηνικο

για να πιει το γαλα του το βραδυ τα ιδια

αλλα υπαρχουν στιγμες που ξυπναει και με νευρα(αν ειναι δυνατον!!!!)και πεταει τα παιχνιδια του,θυμωνει και φυσικα τα βαζει μαζι μου

σας ζαλισα ε???

αχ κι εμενα του του αρεσει η διαφημιση του dancing

αλλα και ο αλλος ο βλακας που λεει τον καιρο στο σταρ :roll:

Καλα αυτα τα ξυπνηματα με γκρινια ειναι το χειροτερο μου ...

Μπεμπου ολα γνωστα μου ειναι και "φυσιολογικά" . Με το ξυπνημα δεν εχω βοηθεια , τα ιδια συζητουσαμε με μια γνωστη μου τις προάλλες . Αν δεν κοιμηθουν καλα (αυτη μου ελεγε αντιθετα οτι επειδη κοιμηθηκε 3 ωρες ο μικρος ) ξυπνανε με απιστευτη γκρινια και νευρα που κανει κανα 2ωρο να περασει .

Για το ποδηλατο , μπορεις να του προτεινεις κατι αλλο να κανετε που θα τον ενθουσιασει το ιδιο . Γενικα πρεπει να χουμε μια εναλλακτική , εναν ασσο στο μανικι συνέχεια αλλιως δυσκολα ...

Βεβαια μας "διαβάζουν" κιολας οποτε πολλες φορες απλα θελουν να βγαλουν την ενταση μας και μας εξωθουν στα ακρα . Εκτος απο υπομονή και ηρεμια , δοκιμασε να φευγεις απο το οπτικο του πεδιο οταν τα πραγματα εχουν ξεφύγει , "χωρις κοινο δεν γινετε παράσταση" . Μολις ηρεμει ρωτησε τον αν θελει να συζητήσετε , αν θελει μια αγκαλιά , γενικα να νιωθει οτι τον καταλαβαίνεις και προσπαθεις να τον βοηθήσεις .

αναστασια ειναι και ο μανωλης σε τετεια φαση αυτον τον καιρο .\

εχω καταλαβει οτι ειναι ετσι γιατι δεν μπορει να μιλησει καλα για να μας πει τι θελει .

τον αφηνω να εκτονωθει ,του δεινω μια το πολυ δυο επιλογες και φευγω .

πχ ξυπναει το πρωι και αν και στην αρχη λεει οτι θελει γαλα με το που το βαζω αρχιζει να τσιριζει και να θελει να το πεταξει ,το παιρνω και το βαζω πανω στο τραπεζι και λεω "το πρωι εχει γαλα ,το αφηνω εδω αν το θες παρτω " η δεν του λε τιποτα και το αφηνω και φευγω αναλογος αν ειμαι ετοιμη να κανω μπαμ ....παει σε 2-3 λεπτα και το πινει .

Φρανι ασε το παιδι να φαει…τρωει τροφες….και θα τα παρει σε υψος..ουτε εσυ ουτε ο καλος σου ειστε κινγκ κονγκ…πώς να γινει το παιδι όταν δεν υπαρχει κληρονομικοτητα…ασε που κινειτε παρα πολύ οποτε είναι ολο μυς και ολο λιπος..

Εγω γι’αυτό πλεων επαψα να ανισυχω…εκτος από τη μπακα που εχει ο ΦΟΦΟ- από τις μπυρες που επινα οσο θηλαζα μάλλον…χαχαχαχαειναι σφηχτος και όχι λαπας..οποτε..

Αλλα εμενα εχει και περιοδους αφαγιας…χτε ςπαλη μου ειπε η πεθερα ότι εφαγε 5 κουταλιες κοτοπουλο με κρυθαρακι..και τερμα..

Μετα όταν γυρησα εγαγε 1 μπανανα, ¼ μηλο και ½ γιαουρτι…αυτά…παλη καλα

Οσο για το εμβολιο..ειχε δικιο η παιδιατρος σας

Καλε σιγα η Θουθου ουτε φαινοταν…πρεπει να είναι γυναικα και δη πολύ παρατηρητικη για να το καταλαβεις..αλλα κουκλαρα η ατιμη!!!!!!!

Επισης να πω ότι εγω τη Σισσυ δεν τη βρικα ομορφη( ψεμαααααα)..αλλα παρα πολύ γλυκια με ειληκρηνες βλεμμα που αφοπλιζει και σε καρδιζει αμεσως!!!

Ανετα γινοσουν πολιτικος…θα κυβερνουσες την Ελλαδα!!!!!

Επισης αν ξαναμιλησει ότι πρεπει να χασει κιλα…θα της στειλω ένα κιλο καρυδακια..μα είναι δυνατων…τι ποδι είναι αυτό….θες και να χασεις κιλα…ντοπη να τα λες αυτά μπροστα στον Οβελιξ( εμενα)

Δημητρουλα οποτε με το μωρακι όλα καλα!!!

Πολύ χαρηκα..

Κριμα παντως να μη θηλασει….αλλα αυτό να είναι καλα και η μανουλα του που φανταζομαι ότι το ψυχολογικο που περασε….

Αφρο πως είναι ο Μανωλιτο;;;;;;

Λενακη..θεα η Ειρηνη!!!!!!!

Είναι κουκλα…πολυυυ ομορφη!!!!!

Μπεμπου νομιζω ότι ο Σπυρακος θα στρωσει αμα παει παιδικο….για την ωρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα..Περαστηκα και να τη δεις τη Χολη…προσεχε την υγεια σου…μη ξεχνας ότι σαν τη Μανα δεν υπαρχει..και ο Σπυρος σε χρειαζετε

Θυμηστε μου να σας πω μετα για το βραδυ μας- και την απιστευτη ατακα του αντρα μου..οπως και γιατι συγχηστηκα πρωη πρωη….

Παω να διορθοσω κατι μεταφρασεις

Καλημέρα,

Μπεμούλης μήπως του έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και κουράζεται? λογοθεραπείες είπες ότι ξεκινήσταε και εκπαίδευση τουαλέτας? Σε απαφή με άλλα παιδάκια έρχεται για να παίξει?

Ανατασία πως τα πάτε με τον ύπνο για πές? ακόμα μυξούλες έχει?

Λενάκι να μπαίνεις και να μας τα λές δεν μας μαυρίζεις καθόλου γιαυτό είμαστε εδώ

Η Ειρηνούλα είναι μια γλύκα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Νατάσα είχε και την μικρή χθες η οποία ήταν απίστευτη, μόλις την κοιτούσαμε και της μιλούσαμε έκαγε χαμόγελο :D:D:D

Παναγιώτα καλώς να δεχτείς την μανούλα

Άφρο όταν γεννήσεις θα έρθει κανείς να σε βοηθήσει? μαμά πεθερά?

Χθες το βράδυ που γυρίσαμε σπίτι μου λέει ο Μιχάλης: "σήμερα μαμά στο σχολείο είδαμε ένα dvd με κούκλες για τον έρωτα" εγώ έχω μείνει παγωτό :o:o:o:o:o:o:o:o και συνεχίζει: "τώρα ξέρω πως να κάνω την Πελαγία να με ερωτευτεί" :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Νατασούλα :lol::lol::lol::lol: ωραίος ο Μηχαλάκης!!! :-bd:-bd:-bd

Λενάκι η Ειρήνη έχει και την ανησυχία να δει αν την "έγραψες" :lol::lol::lol:

Θούλη :lol::lol::lol::lol:

Αθηνά και η δικιά μου σκοντάφτει και μάλιστα όταν φοράει άσπρο καλσόν! :shock:

Μιτσάκη κανένα πρόβλημα πες μου ποιά κομμάτια και θα το κάνω! :)

Μαρία η Φαίδρα <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> το έπιασε το νόημα με τους άντρες!!!! σωστήηηηηηη!!!! ;)

Συμπεθέρα ξενιτεμένη :x καλή επιτυχία στο δίπλωμα, αλλά δεν είναι δύσκολο εκεί, απ΄όσο έχω δει στην τηλεόραση τουλάχιστον, είμαι σίγουρη ότι θα το πάρει!!! ;)

Συμπεθέρα Αθηναία :lol::lol::lol: δικαιολογείσαι λόγω δουλειάς αλλά και η συνάδελφό σου με τα σερβιετάκια :lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα είμαι λίγο ντάουν ψυχολογικά, αλλά θα ανέβω πού θα πάει, ίσως αύριο.......

Γωγώ δεν λέει τίποτα για you tube η διαδικασία!!! :?

Αναστασία περαστικά, όσο για τον Σπύρο, άβυσος η ψυχή του παιδιού!!!.....η δικιά μου πάντα ξυπνάει μέσα στην καλή χαρά τα πρωινά (ευτυχώς)!....μερικά μεσημέρια όμως ξυπνά με γκρίνια, τότε την ρωτώ τι θέλει και επιμένω και μερικές φορές μου λέει ή την ρωτώ εγώ τι θα μπορούσε να θέλει!!! :lol::lol: και συμφωνεί........υπήρχαν και μεσημέρια που δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλά, το σύνολο 3 μέχρι τώρα και αυτό γιατί πήγε για ύπνο θυμωμένη!!! και ξύπνησε θυμωμένη!!!! :?

Καλημερααααα

δεν θα πω πολλα..γιατι το ρυζακι ειναι λιγακι στεναχωρημενο..διαβαζα διαβαζα ..ποοοοοοοοοσες σελιδες ..μοναχα η αναστασια μου! και η θου μου! με θυμηθηκαν... :(:( σε αυτες στελνω τα απειρα φιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

σε όλες τις αλλες τις τσουπρες κραταω μουτρα... :lol::lol: ακουτε?

θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υποκλίνομαι κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))=))=))=))=))=)) επρεπε να σε δω...μου φτιαξες την μερα με το γελιο που ριξα....χαχαχα

αναστασια μου περαστικα αγαπη μου...

σημερα ο παπιομπαμπας μας!!!!!!!! ο αντο! εχει γενεθλιαααααααααααα... :D:D:D θα παμε για ενα καφεδακι μετα τη δουλιτσα...

περαστικα στα αρρωστα μωρουλινιααααααααααααααααααα :(:(

Καλημερα!!

Χτες με ειχε πιασει ενα αγχος, δεν ξερω γιατι, μαλλον η ιστορια με τα εμβολια, σημερα ειμαι καλα! ειναι μια χαρα κ το μικρο, θα το αφησω στην αδερφη μου να παω για καφε το βραδυ...

Μπεμπ και εγω νομιζω, αστον να ξεσπασει, κ μην του δινεις σημασια...ειδικα οταν ζηταει κατι κ δεν το επιτρεπεις..εγω τον αφηνω να ουρλιαζει κ δεν του δινω σημασια κ τελικα σταματαει...αν δει οτι ασχολουμαι ουρλιαζει πιο πολυ :shock:

Αναστασια ακριβως το ιδιο με την μπατονετα εκανε ο δικος μου πριν 3-4 μερες..την βουτηξε, την βαζει στο στομα κ μετα την χωνει στο αυτι..πολυ βαθεια τοσο που πονεσε κ εκλαιγε για πολυ μετα, δεν μπορουσα να τον ηρεμησω..Το καλο της ιστοριας..βλεπει μπατονετα κ δεν πλησιαζει πλεον!!!...Δεν επαθε τιποτα ομως, χτες ειδε κ τα αυτια του η γιατρος κ δεν ειχε τιποτα..Παντως κ εγω δεν θελω να ξαναμεινω εγκυος...δεν το αντεχω ουτε σαν σκεψη...δεν μπορω, εχω μια αρνηση, μαλλον λογω της καταθλιψης που ειχα στην εγκυμοσυνη κ των 35 κιλων...

Παναγιωτα καλως να δεχτεις τη μαμα σου, θα εχεις κ βοηθεια! Θα παμε για κανα καφε???

Μητσακι μπραβο για το μωρο σας!τελικα ειχε αισιο τελος!αντε κ εσυ μην κανεις κακες σκεψεις, μια χαρα θα εισαι!

Μαγδα εγω θα συμφωνησω με τη Λαλα για τον ψυχολογο...γιατι να πας τη μικρη? Εχω κακη εμπειρια απο το σκανδιναβικο συστημα, οσο καλο κ αν ειναι, ειναι ακαμπτο κ γραφειοκρατικο

Οσο ειχα καταθλιψη στην εγκυμοσυνη με εστειλαν σε ψυχολογο, αλλα αυτοι εκει εχουν μια εικονα στο μυαλο, σε τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι, παρεξηγουν οσα πεις, διοτι πρεπει να ταιριαζεις στο συστημα τους...

Αφροδιτη καλημερα! και μενα ακουει μουσικη..τελευταια ηθελε τη φραγκοσυριανη γλυκεια..το εβαλα στο you tube με τον Πουλοπουλο κ τραγουδησα κ εγω μαζι..κ τοτε μου κλεινει το στομα κ λεει οϊ μαμα!!! κιο κιο..(οχι εσυ μαμα, ο κυριος!!)...Μου την ειπε το Σεμπινι...

Ακουει παντως και παιδικα, του αρεσουν ολα απο τα ζουζουνια...

Θουλη εγω στην Αυστραλια βγηκα απο μπαρ...ειχα παει τουαλετα, κ ειχε πιαστει η φουστα στο εσωρουχο..δεν το ειδα...διεσχισα ολο το μπαρ με τη φουστα σηκωμενη κ το εσωρουχο σε κοινη θεα..νομιζω ηταν ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ....

Πεμπη, Νατασουλα καλημερα!!

Πολλα ειπα...βγαινω!!

Χρυσα καλημερα!!!! ξερω γω...ασε που μου φανηκε λιγο κοντος μονο 90εκ...τον μετραει ξαπλωτα..μηπως χανει κανα ποντο??? παντως κοιλια εχει κ ο δικος μου...Σημερα θα φαει ψαρι..στο φουρνο...υγειινα...

Μαρια εγω πολυ την παω την κορη σου!! :D

Να παλι τι ξεχασα να πω..Λενακι να μιλας για οσα νιωθεις...εγω τα περασα οσο ημουν εγκυος και ηταν πολυ δυσκολο..τοτε με βοηθησε το μαμμυ αν κ γενικα εφαγα μεγαλη φρικη...Να το συζητας, να το βγαζεις απο μεσα σου...

Μαρια ακριβως την ιδια ανησυχια εχω κ εγω εδω κ 3 μερες,,,σημερα ειμαι καλυτερα...μαλλον ο καιρος κ η γενικη κατασταση γυρω μας κ παγκοσμιως..Γι αυτο κ μιλαω τοσο πολυ σημερα...να ξεχνιεμαι...

Πω πω σας γεμισα ποστ...σταματαω... :?

δεν εχει φαει ακομα πρωινο ...δεν θελει τιποτα απο οτι του εβγαλα .....

παει να φαει και το μετανιωνει και γκρινιαζει ....

του εβαλα ρουχαλακια για να βγει στο μπαλκονι να παιξει και δεν ηθελε ...ηθελε να τα βγαλει και να κατσει μεσα .....εχει κολλησει διπλα μου και θελει αγκαλιες .

το βραδυ ξυπνησε στισ 4 και εκλαιγε πολυ στο κρεβατι του ,δεν κατεβηκε να ερθει απλα εκλαιγε .

παει ο Κ να τον παρει και αρχησε να λεει ο Μ "παει μικι" και εκλαιγε "παει μικι"

κοιμηθηκε μαζι μας αλλα και παλυ δεν ηταν πολυ ηρεμος .

Καλημερα!!! :)

Τι κανετε?

Σε ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογακια!!! :) Ειμαστε ξυπνιοι απο της 7παρα! Ο μικρος κλασσικα 6μιση θα σηκωθει και η μεγαλη οταν ο πατερας της ειναι βραδινος και ερχεται 7παρα στο σπιτι τον περνει χαμπαρι και ξυπναει εκεινη την ωρα! Βεβαια προσπαθει να μην της μιλησει και την βαζει παλι για υπνο αλλα αυτη τσιριζει οοολη την ωρα μεχρι να σηκωθω και να την παρω! Εχω κατι νευρα καθε πρωι :twisted::twisted:

Θου μαζι γραφαμε χθες αλλα δεν σε προλαβα! Πως ειναι τα μικρα σημερα?

Αναστασια υπομονη με τον Σπυρακο! Φαση ειναι και θα περασει.Και εγω θα σου ελεγα πανω στην κριση να τον κανεις να ξεχαστει με κατι αλλο..εμενα πιανει παντα.Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις! Περιμενουμε νεα σου.

Λαλα τι γερμανικα τραγουδακια ακουτε? Ειχα μαθει ενα σωρο στο παιδικο χωριο που δουλευα και τωρα δεν θυμαμαι κανενα να τραγουδησω στην μικρη! Της εχει αγορασει cd? Μπες στο youtube και γραψε ελληνικα τραγουδακια σε cd για την μικρη. Εγω ετσι κανω και της βαζω και στο αυτοκινητο. Αληθεια ποσα χρονια εισαι στην Γερμανια?

Αναστασια με γεια το δοντακι σας!! Εχει γκρινια η Αννυ? Εμας μας λειπουν οι 4 γομφιοι και μετα τελος!

Βικυ ρωτησες για τις ξενιτεμενες! Εγω γνωριστικα με τον αντρα μου στην Καβαλα οπου μεναμε και οι 2 και μεσα σε ενα χρονο φυγαμε για Γερμανια οπου ηταν οι γονεις του εδω.Ηρθαμε για βολτα και σημερα μετραμε ηδη 10 χρονια!

Αργι την πετυχα σε κεφια! Συνηθος οταν βλεπει καμερα σωπαινει και δεν βγαζει κιχ. Μετα μου ζητουσε να την ξανατραβηξω! :D

Φραν μου θα το κανω οταν νιωθω την αναγκη! Κοντος 90 εκ.? Εμενα ειναι 2μιση χρονων σχεδον και ειναι 82εκ. και 10,5 κιλα! Πολυ λιγα

Νατασα πεθανα με την ατακα του Μιχαλη!! :lol::lol:

Σκεφτομαι να αρχισω γυμναστηριο η Πιλατες. Τι προτεινετε? Δεν θελω να χασω κιλα αλλα να κανω συσφιξη και γραμμωση.

Φρανι με δουλευεις;;;;

ακου κοντος;;;

ο δικος μου ξαπλωτος ηταν 85 εκατοστα..και που τον μετρησα ορθιο στην "παρζαλη" καλημοπαρδαλη υψομετρητης κοινως..ηταν 82..φοροντας 2 ζευγαρια καλτσες

Μια χαρα ειναι..φτου φτου

νατασα..θεος ο Μιχαλακης...τωρα θα την ριξει την γκομενα...

α..ο δικος μου χτες....εβλεπε τα στρουμφακια που εχει στο προστατευτηκο του κραβατιου..αδειχνε την στρουμφιτα και ελεγε "γκομενα- γκομενα" και λεω ποιος σου το εμαθε αυτο..και λεει μπαμπαθθθθθθθθθθ....

ηρθε ο αντρας μου απο κατω...λεω εσυ του το εμαθες..και γελαει ..ΝΑΙ!!!

αντε τωρα πειτε!!!!

Εντωμεταξυ χτες ο μικρος παλη ξυπνησε κατ ατις 2..παω να ξαπλοσω μαζι του, να ηρεμισει να ξανακοιμηθει για να επιστρεψω μετα στο κρεβατι..και μου λεει οχι..παω εγω...

ουρλιαχτα ο μικρος και κλαματα και νευρα...

μου λεει μη τολμισεις να πλισιασεις...καθαριζω εγω..

κλαμα και νευρα..αφου ανεβηκε η πεθερα μου..μπαινω μεσα..το καηενο καθετε στο κρεβατι- μου φανικε τοσο μικρουτσικος- και ο αντρας μου καθετε στην καρεκλα απεναντη...

Χριστοφορε τωρα κανουμε νανι...παρε αγκαλιτσα το ποντικακι και κανε νανι..κοιμησου...ειναι νυχτα..ολα τα παιδακια και οι μεγαλοι κοιμουνται...

τα νευρα μου....τον εδιοξα πηρα αγκαλια το παιδι, ξαπλωσα μαζι του..σε 10 λεπτα ροχαλιζε μεχρι τις 7:20 που ξυπνησε για γαλα....

και μου την ειπε κιόλας..λεει εγω τον εκπαιδευω..πρεπει να μαθει να κοιμαται..

λεω βρε αγαπη μου...2 τη νυχτα προσπαθεις να κανεις επικοδομιτικη συζητηση με ενα μωρο ουτε 2 χρονων...ελεος...αφου σου ειπα τι θελει για να ξανακοιμηθει..γιατι να βασανιζεις και εμενα και αυτο..

ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ μου λεει..πρεπει να μαθει πειθαρχεια..

πειθαρχει..ακου πειθαρχεια..το καημενο...που τα το αφισω τοσες μερες στα χερια της Γκεσταπο οταν θα παω να γεννησω

Χρύσα :lol::lol::lol::lol::lol: βρε μην ανηυσχείς θα σου τον εκπαιδεύσουν στον ύπνο μια χαρά!!! όταν γυρίσεις δεν θα έχεις και πρόβλημα!!! :lol::lol::lol: τώρα με ποιόν τρόπο :? και πόσο ανώδυνα :? .....

δεν ξέρω.....

Καλημέρα Φρανίτα, Καρόλ να χαίρεσαι τον σύζυγο, να τα εκατοστήσει, Λενάκι.... :x

Σισσιώ πού είσαι καλέ? τέτοιο μεγάλο σοκ ήταν ο χθεσινός καφές με τις Θεσ/νικιές και δεν μπορείς να γράψεις σήμερα?!!!! :P

καλημερα φρανιτακι μου... τι κανεις?

εγω παλι εχω αρχισει και θελω δευτερο μπεμπε...απλα τα οικονομικα με προβληματιζουν λιγακι...παντως τα κιλα τα χασες και εισαι μια κουκλιτσα...

εχω δουλειααααααααααααα... :evil::evil:

φιλια σε όοοοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε δεν σας κραταω αλλο μουτρα... :lol::lol::lol:

γωγωκαααααααα....πως εισαι σημερα?

μαιμουδακοοοοοοοοο περαστικα μωλε στο μικρουλη σου......μια μεγαλη αγκαλιτσα απο μενα...

χιονουλα..αφρο...νατασουλα..Lovie...μαρακι...γιωτακι...

αρτζι μου ευχαριστω..... πολλα φιλακιααααα...

μπεμπουλης...ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου...

βενι...σισσακιιιιιιιιιιιιιιιιι...χρυσουλινιιιιιιιιιιιι που ειστε τσουπρες μου?μπραβο που περασατε ομορφα χθες...

λενακι 26 δεν μας κουραζεις καθολου..να λες όοοοοοτι θες...

Καρολινακη μου!!!!

Να χαιρεσαι τον συζηγο!!!

να ειναι παντα γερος- σημαντικο αυτο- και να σε προσεχει και να σε αγαπαει πολυ!!!!

Τα φιλια μου!!!

Αργη θα τον τσουρομαδισω τον αντρα μου..ασε..

Λενακη φιλια..να κανεις πιλατες...ειναι πολυ καλο!!!!

Καλημέρα!

Λάλα :lol: εγώ ναι , μπορεί να τον θέλω τον ψυχολόγο μου!

Κι η νοσοκόμα μάλλον εμένα θέλει να στείλει αλλά δε θελει να μου το πει στα ίσια. Κάθε φορά με ρωτάει πως νιώθω που η Μαρκέλλα δεν κοιμάται κι αν θέλω να κάνω κάτι γιαυτό. Από όταν έκλεισε η Μαρκέλλα 6 μηνες προσπαθεί να με πείσει να κάνω εκπαίδευση ύπνου (την κλασσική, ελεγχόμενου κλάμματος). Κάθε φορά τα ίδια, ενώ της έχω πει ότι διαφωνώ κάθετα με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Νομίζω πως την εξοργίζει που αμφισβητώ τις γνώσεις της, και τις μεθόδους της.

Έχω βρει μια κλινική που έχει και οστεοπαθητικούς και χειροπρακτικούς. Θα πάρω να τους ρωτήσω τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή μας.

Φρανίτα, το θυμάμαι που είχες μιλήσει με ψυχολόγο τότε που ήσουνα έγκυος. Είχα φρικάρει με τις βλακείες που σου έλεγε!

Άσε το παιδί να φάει!!!!!

Λενάκι26, όπως σου είπαν και τα κορίτσια να μπαίνεις να μας γράφεις τον πόνο σου. Όταν αφήνουμε τις σκέψεις στο κεφάλι μας, διογκώνονται και μας τρελαίνουν! Λέγε τα εδώ να ξεσπάς!

Χρύσα τι να πω για τον άντρα...

Εμένα τον πιάνει να κάνει τον εκπαιδευτή σε άλλα... Όταν ήταν πχ η μαρκέλλα μωρούλι δεν της άρεσε καθόλου να είναι μπρούμυτα. Κι αυτός την έβαζε και την άφηνε να τσιρίζει και της έλεγε "πάμε, πάμε!!!" γιατί λέει προσπαθούσε να μπουσουλήσει και γιαυτό βογκούσε το μωρό :shock:

Μαρία, Άργι ανεβείτε καλές μου!

Καρολινάκι πάλυ παράπονα? :P

Χρόνια πολλά στον αντρούλη!

Εγώ πότε θα τη γνωρίσω την κουκλάρα τη Σισσιώ? :D

Φιλιά σε όλες!

Καρολινακη μου!!!!

Να χαιρεσαι τον συζηγο!!!

να ειναι παντα γερος- σημαντικο αυτο- και να σε προσεχει και να σε αγαπαει πολυ!!!!

Τα φιλια μου!!!

Καλημέρα!!!!! :D:D:D:D

Η χθεσινη μου μερα στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια! :D

Φτασαμε στην πόλη στις 2 τα ξημερώματα και πήγαμε κατευθείαν στο σπίτι της Μαρίας, της κολλητής της αδερφής μου. Οι γονείς της πολύ ζεστοί άνθρωποι, επέμεναν να μας φιλοξενησουν, παρότι εμείς είχαμε κλείσει ξενοδοχείο. Σπάνιοι άνθρωποι πραγματικα.

Η ορκομωσία της αδερφης πολύ συγκινητική αφενός μεν γιατί είναι σημαντικό γεγονος και αφετέρου γιατί σε όλες τις χαρές και τις λύπες μας ο μπαμπας μας λείπει... ε χθες ήταν μια απο εκείνες τις μέρες... :roll:

Πηγαμε για καφέ με τους φίλους της σίστερ και μετά όλοι μαζί στο σπίτι της Μαρίας για φαγητό.

Ήταν μια μεγάλη και πολύ όμορφη γιορτή. :x:D

Είχα τρελή ανυπομονησία να πάει η ώρα τέσσερις και τελικά.. πήγε!!! :D:lol::lol::lol:

Οι Θεσσαλονικιές είναι όλα τα λεφτά!!!

Όλες τους κουκλίτσες και ας παραπονιούνται η Χρύσα και η Βένη για τα κιλά! :P Έξω καρδια, ζεστοί ανθρωποι και γλωσσοκοπάνες! :lol::lol::lol: Λέξη δε με άφησαν να σταυρώσω! :lol::lol::lol::lol:

Γι' αυτό της φάνηκε της Νατάσας οτι δε μιλάω πολύ! :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου κάνατε την τιμή! :x:x:x

Καλά το σκηνικό με τη Θούλη όλα τα λεφτα!!! Με το που μπαινει μέσα και το λέει πέσαμε κάτω από τα γελια!! Η Νατάσα και η Βένη έκλαιγαν κυριολεκτικά από τα γέλια!!! :lol::lol::lol:

Εγώ πάλι νομίζω οτι επειδή με έβλεπέ πρώτη φορά ήθελε να με εντυπωσιάσει! Ε να μη νομίζω οτι έχει μόνο ένα ζευγάρι μπότες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πάντως μου είπε οτι την επόμενη φορά που θα πάω, θα φοράει άλλες δύο μπότες απο διαφορετικά ζευγάρια για να προλάβω να δω όλα της τα παπούτσια!! :lol::lol::lol::lol::P:P

Νατασσούλα σε ευχαριστώ πάρα παρα παρα πολύ που με πήγες στο σταθμο! Είσαι γλύκα! :x

Δε θέλω να πω κάτι για την καθε μια ξεχωριστά διότι, η κάθε μία με τον τύπο της βέβαια, τα κοινά σας χαρακτηριστικά είναι οτι είστε ανοιχτόκαρδες, καλοσυνάτες και πολύ ζεστοί άνθρωποι! :x:x:x

Α!! Και γλωσσοκοπάνες εννοείται! :lol::lol::lol:

Μόνο που μου φάνηκε τόσο λίγο... Την επόμενη φορά, δε πείράζει! :D:D:D

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :x:x:x

Κορίτσια θα επανέλθω!

Μαγδα και εμενα η νοσοκομα ηθελε να του κανω εκπαιδευση υπνου απο 4 μηνων....Το εχουν στο αιμα τους το γκεσταπιτικο οι Σκανδιναβοι...μαλιστα μου ειχε πει κ το φοβερο..."θα τον κανεις ελληνα αντρα να μην ξεκολλαει απο τη μαμα"...Ειχε πεισει κ τον Κ και ειχε αγορασει ενα βιβλιο ενος δανου το οποιο ηταν πολυ ναζιστικο ρε παιδι μου!! Παντως τους εκοψα την φορα, της ειπα της νοσοκομας εγω εκπαιδευση υπνου δεν κανω κ οτι κ να λεει θα το ακουει μονη της..Παρεξηγηθηκε κ ελεγε οτι εχω επιλοχεια καταθλιψη (ειδες που σου ειπα πως με κυνηγουσε ακομα το θεμα του ψυχολογου..)...μετα ηθελε 4 μηνων να τον αφηνω στο πατωμα να κανει βαρελακια..της λεω τον αφηνω κ κοπαναει το κεφαλι του, δεν ειναι ετοιμος για βαρελακια...Παλι εγω εφταιγα κ ευαισθησια (ετσι το ελεγε) που ειχα λογο λοχειας (κοινως ημουν μια τρελλη που κρατουσε πισω την ψυχοκινητικη αναπτυξη του μωρου)...Μετα ελεγε πως το μωρο ειναι χοντρο κ απο το παχος δεν μπορει να κανει βαρελακια :shock::shock: Παλι εγω εφταιγα...

Χεστηκα τι ελεγα, της ειπα πως εγω αποφασιζω κ οχι αυτη...

Παντως βαρελακια εκανε ο μικρος μετα τον 6ο μηνα..

Γι αυτο σου λεω...μη μπλεξεις με ψυχολογους του συστηματος...δεν θα ξεμπλεξεις ευκολα κ μετα θα σε χαρακτηριζει αυτο για πολυ καιρο...

σισσιω φιλιααααααααα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...