Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Anastacia και Αργυρούλα, κοροϊδεύουμε;; :P Είπαμε, δεν ξεράθηκα κιόλας!! Μακάρι να μπορούσα, αλλά δυστυχώς δεν είμαι τόσο εύκολη στον ύπνο!!! :( Διάβαζα στον καναπέ, αλλά νύσταζα τόσο πολύ, τα έκλεισα και ξάπλωσα!! :lol: Λαγοκοιμόμουν, αλλά δεν μπορούσα να σηκωθώ να συνεχίσω! Τώρα πρέπει να στρωθώ!! :evil:

Κοριτσάρες μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι... Μετά την ΤΟΣΟ περιπετειώδη εγκυμοσύνη και την έλευσή του στη ζωή, μου φαίνεται απίστευτο που όλα κυλούν ομαλά τώρα... ΜΑΚΑΡΙ, μακάρι, μακάρι!!! :D

Λένα και Θουλάκι, πολλά πολλά περαστικά στα μαναράκια σας!!! Τα πουλάκια μου...!! Άντε να φύγει κι ο χαζοΜάρτιος, να μπει για τα καλά η άνοιξη, μπας και μειωθούν οι ιώσεις!! :evil: Κοιμάμαι κι ονειρεύομαι; :roll: Ελπίζω όχι!!

Γωγούλα, ήθελα να σου πω, ότι ίσα που πρόλαβες να αγοράσεις το βιβλίο της Πατσούρου (έστω το ένα!) Το αναζήτησα σε Παπασωτηρίου και Ελευθερουδάκη και είναι άφαντο. Δεν μου είπαν για επανέκδοση, αλλά ότι σταμάτησε να εκδίδεται. Δεν ξέρουν αν θα το ξαναφέρουν! Κρίμα, κι έλεγα να το πάρω, να έχω όλες τις πληροφορίες κάπου μαζεμένες! Προς το παρόν, έχω μαζέψει κάμποσα άρθρα, τα εκτύπωσα, τα συνέραψα!! Ε; :lol: Μόνο που μου την έχει σπάσει ο mitrikosthilasmos.gr, γιατί δεν μπορείς να κάνεις copy τα άρθρα! :( Κι έχει αρκετά ενδιαφέροντα! Μπορείς μόνο να εκτυπώσεις την σελίδα έτσι όπως την βλέπεις, μαζί με όλες τις έγχρωμες τριγύρω εικόνες... Είπαμε, μια περιουσία στο μελάνι!!! :lol: Κάνω κάτι λάθος;

Ήθελα να πω κι άλλα, αλλά συγκρατούμαι, γιατί πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα! Μάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπα ηρθε κ η ιουλια!!!

ακου εκει σε διαβαλλω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφου με το που ακουσες οτι σκεφτομαι να ερθω αρχισες τα μα μου!!

επισης για σενα ειμαι μια του πενταλεπτου???

ετσι, με εχεις για μια ξεπετα???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφρο μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου

ο αναστασης μου εχει σπασει τα νευρα :evil::evil::evil:

συμπεθερα μουυυυυυυ λατρεια μουυυυ

περασε ο καιρος!!1

ερχεται η μπεμπουλα!!!

Πλάκα κάνεις Μιτσάκι...Εμένα μου είπαν ότι είναι υπό επανέκδοση ο πρώτος τόμος... :?:?:?:?:? τον δεύτερο βρήκα εγώ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά θέλω να αγοράσω και τον πρώτο για να στείλω τον καινούριο στη Νατάσα... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αν στείλουμε μήνυμα στην Πατσούρου να μας στείλει κανένα;;;;;; :?:?:?:? Δε θα έχει κρατήσει;;; :?:?:?:?:?:?:?

Συμπεθέρα άσε και μου κόπηκαν τα πόδια..Δεν είχα νιώσει την μπέμπα σήμερα και τώρα το συνειδητοποιήσα..Και επί μια ώρα έκανα τα πάντα να την καταλάβω...Τίποτα η κυρία..Και είχα τη φαεινή ιδέα να πάρω τα ακουστικά από το πιεσόμετρο μήπως ακούσω καρδιά, δεν άκουγα τίποτα και τώρα κουνιέται συνέχεια... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ιουλίααααααααααααα πρόσεχε τη συμπεθέρα μου γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου.... :twisted::twisted::twisted: Η Λένα μου δεν είναι του 5λεπτου...Κατάλαβες κυρία μου;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοο μην ανησυχείς ρε...Όλα καλά θα είναι με το Μανωλάκη...Απλώς παρακολουθησέ τον..Και δως του ένα φιλί από μένα... :x:x:x:x

Χθες τι έκανες στο Έλενα;;;Υπέρηχο;;;Είδες το νινί;;;;Ντόπλερ πότε έχεις;;;; :roll::roll::roll::roll:

Α,κορίτσια δε σας είπα..Ο Γιώργος βρήκε άκρη στο Έλενα και θα του δώσουν βεβαίωση ότι παρακολούθησε μαθήματα ανώδυνου για να είναι μέσα στη γέννα.. :D:D:D:D:D:D Την Πέμπτη θα πάμε να την πάρουμε.... :D:D:D:D:D:D

Γεια σας!!!!

Γωγω τι τελεια ρε που θα ειναι μεσα ο Γ.και ο δικος μου ητανε και τις 2 φορές.

Αφρο μια χαρα ειναι.Ο δικος μου χτυπαει τουλ. 2 φορες την ημερα. :?

Λεναααααααααα!!!! :x:x:x Δεν πηγες στον καφέ;;; Ρε συ και ο δικος μου στο αλλαγμα πανας μου σπαει τα νευρα. Μονο στην αλλαξιερα καθεται επειδη φοβαται ο χεστης.

Μητσακιιιιιιι...βλεπω επεσες με τα μουτρα στο διάβασμα :lol::lol::lol::lol:

Σημερα εχουμε εμβολια στο μικρο και εξεταση του μεγαλου.

Μόνο που μου την έχει σπάσει ο mitrikosthilasmos.gr, γιατί δεν μπορείς να κάνεις copy τα άρθρα! :( Κι έχει αρκετά ενδιαφέροντα! Μπορείς μόνο να εκτυπώσεις την σελίδα έτσι όπως την βλέπεις, μαζί με όλες τις έγχρωμες τριγύρω εικόνες... Είπαμε, μια περιουσία στο μελάνι!!! :lol: Κάνω κάτι λάθος;

Κανε επιλογη ολη τη σελιδα του μητρικου θηλασμου που εχει το αρθρο που σε ενδιαφερει (Ctrl +A)

Κανε αντιφραφη (Ctrl +C)

ανοιξε το MsWord

Κανε επικολληση (Ctrl +V)

Διεγραψε οτι δε θες, διαμορφωσε το οπως θες και τυπωσε το.

Ελπιζω να σε βοηθησα

Γωγω ουτε σχολιαζεις για τα μλ κ τα λιτρα που ΕΣΥ μπερδεψες? :P:P:P:P

Τζουλιααν σου τηλ σημερα δε θα μου φτανει 1 ωρα!Μου ελειψες! :D Ειναι κ ο Α ηδη σπιτι...Και ηδη ριξαμε ενα καυγαδακι...οποτε ας σου μιλησω απο εδω!

Η Αννυ δε σου λεω τι εχει γτ το εγραψα 3 φορες! :P

Ο Γ στανταρ περναει φαση! =))=))=))=))=))=))=))( Μαγδα ακους? :lol::lol::lol: )

Εσυ πως εισαι?Χαθηκες?Δε σε διαβασα καθολου σε αυτο το τρενο...Ελα...Επεστρεψε να γελαμε! ;):D

Αφρο πως εγινε αυτο βρε?Απο το καθισματακι???Μην ανησυχεις ομως!

Δημητρουλα νομιζω πως το πιο καλο "βιβλιο" ειναι οι εδω κοπελες!Με σημαιοφορο τη Λαλα κ παραστατες ολες εμας θα εχεις οποιαδηποτε πληροφορια χρειαστεις για το οποιο προβληματακι!Κ αν 1/10000000 δεν εχουμε απαντηση θα παρεις 1 συμβουλο θηλασμου! ;)

Παναγιωτα μου τι κανεις???Πως ειναι τα αγορια???Δε μου εχεις πει τιποτε τελικα για τον Ν.....Παλι αγνωστο μου ειναι το παληκαρακι σου...

Καλο γιατρο!

Ολα αυτα σας τα εγραψα τσιτσιδη με το μπουρνουζι περιμενοντας το νερο να ζεσταθει! :o:o:o:o Μαλλον δεν ηταν αρκετη η αποτοξινωση που εκανα :?:?:?:?:?

Μωρή σεξουλιάραααααααααααααα που κάθεσαι τσίτσιδη και γράφεις στο mammy (φτου σου :-p ) ακόμα και όταν το είπε η Βίκυ εγώ ήμουν σίγουρη ότι έλεγε για 500ml... :D:D:D:D:D:D Τι στο καλό να το κάνει η βυζοκρατούσα το θήλαστρο;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ανεβάζω βιντεάκι της Ιως στο fb...Θα το ανεβάσω κι εδώ να το δείτε... :D:D:D:D:D

Αφρο ξύπνησε ο Μανωλιος;;Πως είναι;;;;;Δε μου είπες για το ντόπλερ.... :cry::cry::cry:

Παναγιώταααααααααααα μου τι έγινε ρε αγάπη;;;Αντε περιμένουμε νέα από παιδίατρο... ;););) Φιλιά στα αντράκια σου!!!!!!!!

Μωρη μουρλη Αναστασια :lol::lol::lol: με το μπουρνουζιιιιιιιι;;;;; :lol::lol::lol:

(εγω εχω γραψει και με το βρακι :lol::lol::lol::lol: )

Ελα μωρε ,τι να πω για το Ν;;; :oops::oops::oops: Τα ιδια που κανουν ολα τα παιδακια κανει.

Πρεπει να ετοιμαστω και εγω και τα παιδια και Βαριεμαι!!!!Πω πω.

Σας αφηνω μπας και παρω μπρος.

Φιλακιααααααααααααα

πω πω αναστασι..

σε σκεφτομαι κ τσουτσουρωνεται η τριχα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο μικρος σημερα ειναι πολυ καλυτε εβηξε μετρημενες 3 φορες κ αυτες αφου τον ειχα πατησει κατω για να του κανω τη μασκα

(αν σας περιγραψω πως του την κανω θα φριξετε!)

αναστασι επισης κανονισε να κανεις τις δουλειες σου αυριο!!

την πεμπτη ερχομαι για καφε!

το πολυ πολυ να με βρεις να παιζω με το μαγκα!! :lol:

οχι τπτ αλλο αλλα θα φοραω κ τα καλα μου, αφου θα εχουμε γιορτη!!

θαμαι κ μπανιαρισμενη :lol::lol::lol:

παναγιωτα καλο παιδιατρο!

αφρο ενταξει ο μικρος?

συμπεθερα θελουμε φωτο σου με την κοιλιαααααααααα!!!!

Μόνο που μου την έχει σπάσει ο mitrikosthilasmos.gr, γιατί δεν μπορείς να κάνεις copy τα άρθρα! :( Κι έχει αρκετά ενδιαφέροντα! Μπορείς μόνο να εκτυπώσεις την σελίδα έτσι όπως την βλέπεις, μαζί με όλες τις έγχρωμες τριγύρω εικόνες... Είπαμε, μια περιουσία στο μελάνι!!! :lol: Κάνω κάτι λάθος;

αν θέλεις πες μου ποιά είναι τα άρθρα και θα τα κάνω Snipping Tool και θα σου τα στείλω με email.....αν θέλεις μπορείς να το βρεις και εσύ το snipping Tool....δεν ξέρω πώς το βρίσκεις όμως!!!! :? ....είναι πολύ καλό, επιλέγεις αυτό που θέλεις, το κάνεις save και το έχεις δικό σου!! :?

Αφρο μου κατά τις 6 τα γενέθλια....Να προλάβουμε να μαγειρέψουμε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω κάτι νεύρα..Περιμέναμε να μας φέρουν το κρεβάτι της Ιως μες στην εβδομάδα και όχι απλώς θα μας το καθυστερήσουν για μια εβδομάδα, αλλά δεν πήραν και να ενημερώσουν... :evil::evil::evil::evil::evil: Τόσα λεφτά παίρνουν οι βλάκες... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

να κρατάς ίσα την κάμερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ρε προσπαθούσα, αλλά το έκανα στα κρυφά γιατί αμα βλέπει τη φωτογραφική αφινιάζει και μου ορμάει να δει.... :?:?:?:?:?:?:?:? Γι'αυτό είναι τόσο χάλια η λήψη... :?:?:?

Την άλλη βλακεία που έκανα δεν την παρατήρησες;;;Σε κάποια φάση λέει την Κοκκινοσκουφίτσα και εγώ η πανηλίθια έχω κλείσει με το χέρι μου το μικρόφωνο....... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δλδ πρέπει να το ανεβάσω σε you tube πρώτα;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Α, δεν ξέρω και δεν κάνω τέτοια... :?:?:? Οπότε δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ... :cry::cry::cry:

Ευχαριστώ πάντως κακιασμένη Αργυρούλα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι κάνουν τα γλυκά μου κοριτσάκια?

Παω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!

Ειναι εγκυος η κολητη μου και κουμπάρα μου! Ειναι γεγονός! Ειχε ενα θέμα με την προλακτίνη της (νομίζω το έχω συζητήσει με την Παναγιώτα) που ηταν στα υψη και δεν τους καθοταν η συλληψη τα τελευταία 2 χρονια προσπαθούν. Οχι εξωσωματική, κανονικά.

Απλά ξεκινησε εδω και 6 μηνες μια θεραπεία που της κατεβασε την προλακτίνη και προχθες μάθαμε τα νέα! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Απλά εγώ δεν ηξερα τι παιζει με τις χοριακές και αυτα.. το δικό μου το ειχα μάθει με τεστ του εμπορίου....

Λοιπον πάω και ερχομαι, αν δεν σας προλάβω μάλλον θα μπω το βράδυ, δηλαδή ξημερώματα σε σας...

aaaaaaaaa εσεις ειστε καλες με τους υπολογιστες....!

Γωγω εγω βυζικρατουσα? :roll::roll::roll::roll::roll:

αντλουσα για ξεκινησα δουλεια....να μην ξεχνιομαστε και νομιζουμε οτι οσες θηλαζουν ασχολουνται μονο με τα βυζια τους και το θηλασμο....(μου το ειπε μια αυτο) :o:o:o:o

αλλα εχω πολυ καιρο να αντλησω....τπ θηλαστρο το εστειλα στο υπογειο!

τετοια ζητηση το βιβλιο της πατσουρου...μπραβο....γινεται το πρωτο βημα τουχαχιστον! :D:D:D

πολυ μου αρεση αυτη η ανταλαγη βιβλιων θεσ με αθην. :D:D:D

Eley8eria πως ειστε?

ο μικρος?

σημερα παλι νυχτα....παω να βαλω σκουπα...η μικρη ακομα λειπει!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...