Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

αλλαγή σπιτιού τότε, αν είναι με ενοίκιο!!!! αλλιώς.....δώστε το μεγάλο δωμάτιο στα 3 παιδιά και οι γονείς στο παιδικό!!!! ;):roll::roll::roll:

το γηρασ ου γαρ ερχεται μονον ..... :lol::lol::lol::lol:

σε σενα απανταω καλε !!!!!ξεχνασ και τι εχεισ γραψει ?????το σπιτι λεω ειναι δικο μας και της τραπεζας

αλλα φυσικα παω να απαντησω αμεσως οταν γραφεισ και παρεμβαλλονται αλλα 13 μηνηματα !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

To na μου πεταξει ενα βιβλιο στη μουρη(ηθελε να διαβασουμε εκεινο κ οχι αυτο που κρατουσα) κ να ριξει κ ενα ποτηρι με νερο ταυτοχρονα ειναι λογος για να της φωναξω? :? Της ειπα "Αντε Αννυ" κ μου απαντησε..."Αααααααααντα"!(αντε!) :lol:

Δοντια: Εχει τα 4 πανω(μπροστα) ,τα 2 κατω(τα πρωτα που βγαινουν τα λαγουδενια) κ τους 2 πιο μπροστα τραπεζιτες.... :? δλδ αναμεσα στα λαγουδενια κ στους τραπεζιτες λειπουν απο 1 δοντακι κ 1 κυνοδοντας!

Χρυσουλα παλι ξενυχταει ο Χ???Μα γτ ετσι αυτο το παιδακι?(θα μου πεις μιλαω εγω? :P )

Πωπω Φρανιτα!Ευτυχως ησουν ενημερωμενη 100%!!!Εγω θα εκανα οτι μου ελεγε η ασχετη! :oops::oops:

νομιζω πως δεν καταπιε τπτ ο Σ...μηπως το εσπασε απλα? :?

Βρε Αφρο σιγα!1 κουκετα κ ενα κρεβατακι..Καπου θα τα χωρεσεις τα 3 ...αγορια σου!χαχαχαχαχ(με τον πονο σου παιζω! :P )

Καρολ?Βαριεσαι κοριτσακι???Φαε τπτ να ξεβαρεθεις! :P

Αν κανονισετε σε καφε αντι για παιδοτοπο ιιιιιιιισως ερθω κ εγω χωρις την Αννυ!ΟΥΠΣ!Επαθα απανωτα σοκ κ μονο που το εγραψα!!!!Αλλα δεν το σβηνω για να γελασετε(ή για να ΜΕ πεισω πως θα το κανω!)

Η Ιουλια το ειχε κλειστο χθες...δεν ξερω αν θα ερθει...

Γωγωωωωωωωωωωωω κ εγω ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις με το θηλασμο!!! ;);)

Μαγδα φτου να ντρεπεσαι!βλεπεις νησι αντι να δουλευεις? :lol::lol:

Αχ μωρε δεν ξερω τι να σου πω για την Μ....Στο εχω ξαναπει οτι κ εγω θα αναρωτιομουν διάφορα (κ ας ειναι υπερβολες αυτες οι σκεψεις συνηθως)γτ ειναι τοοοοσο εξαντλητικο κ περιεργο...Παρτυ ανιμαλς τα μωρα μας αλλα το δικο σου...Η βασιλισσα της ξενυχτοζουγκλας....!!!!

Παντως η Α παει καλυτερα στο θεμα υπνος...Κ αν ξυπνησει πολυ συντομα πχ στη μιση-1 ωρα της λεω εντονα "σσσσςςς νανι" ξανα κ ξανα κ συνηθως πιανει...Νομιζω πως το πηρα αποφαση πως δεν θα ερθει αβιαστα ο συνεχομενος(εστω για λιγες ωρες) υπνος κ το καταλαβαινει κ αυτη οτι δεν υποχωρω... :? Ισως ειναι κ τυχαιο βεβαια...Στην Αθηνα που δεν ειχαμε περιθωριο να ακουστουμε για να μην ξυπνησουμε τους αλλους,ξυπνησε απειρες φορες κ αναγκαστικα τη θηλασα ολες!...

Εχω σκασει στα γελια!Τρελαινομαι οταν κανει κλανακια κ μετα μου λεει ναζιαρικα "Πουουουτς!!!" :lol::lol::lol:

ΜΑγδα, δε νομιζω να εχει κατι νευρολογικο...πως σου ηρθε αυτο καλε????

Γιατί ξυπνάει και χτυπιέται...

Γιατι δε μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί σαν όλα τα παιδάκια?

Ή νοσοκόμα της ψυχοκινητικής μας πρότεινε να μιλήσουμε με ψυχολόγο... Περιμένω να μας πάρει τηλ. Δεν ήθελα στην αρχή, γιατί φοβάμαι μη μου πει τίποτα βλακείες και συγχιστώ, αλλά αφού επέμεινε συμφώνησα. Τσάμοα είναι έτσι κι αλλιώς... Θα δούμε.

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol: μην ξεχνάς ότι παράλληλα ασχολούμε και με παζλ και με επαναλήψεις λέξεων!!!! :lol::lol::lol::lol:

δεν σας είπα τι είπε ο Λ. στο ΣΜ δυνατά και με έκανε ρεζίλι!!!!:

πάει με τον μπαμπά του στο ΣΜ για τα ψώνια και πάνε να αγοράσουν και χαρτί υγείας, οπότε λέει ο Λ. δυνατά: "ναι χρειαζόμαστε χαρτί υγείας γιατί η μαμά χρησιμοποιεί πολύ"!!!! :o:o:shock::shock::shock:

και ο έξυπνος ο άντρας μου το συνεχίζει: "και εσύ πού το ξέρεις?"

Λ.:"όταν πάει και πάω εγώ μετά από εκείνη βλέπω ότι λείπει πολύ χαρτί" :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

όλοι οι υπόλοιποι τους κοιτούσαν!!!! και ίσως να έψαχναν και την μαμά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?

Αν κανονισετε σε καφε αντι για παιδοτοπο ιιιιιιιισως ερθω κ εγω χωρις την Αννυ!ΟΥΠΣ!Επαθα απανωτα σοκ κ μονο που το εγραψα!!!!Αλλα δεν το σβηνω για να γελασετε(ή για να ΜΕ πεισω πως quote]

Αυτό να δώ ακόμα και τί στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αργη προλαβαινεις τριτο καλε!! Αλλες το κανουν μετα τα 40..η Μονικα Μπελουτσι στα 46...η Μαντοννα στα 44...εσυ δεν μπορεις???

αν είχα τις νταντάδες, τους μάγειρες, και τις οικιακές βοηθούς, τους γυμναστές τους όχι 3 αλλά 13 θα έκανα!!!!

Μάγδα είναι μικρούλα ακόμη, θα δεις θα αλλάξει μην μπλέκεις με ψυχολόγους τέτοια, εκτός και αν είναι φίλος σας......και το μπουμπούκι ξυπνούσε πολλές φορές την νύχτα στην ηλικία σας και πολλές φορές δεν ήξερα τι να την κάνω....μεγαλώνοντας θα αλλάξει, όπως αλλάζουν όλα τα παιδάκια :x

πάμε βόλτα, έχει πολύ ωραία μέρα :D

franita ποσο δικιο εχεις!

ελπιζω να βγαλεις ακρη!

να ρωτησω κατι?

εχει βαλει καμια cyta?

το πεταξε σαν ιδεα ο Π.

εχω απιστευα νευρα...διπλα μας μετακομισαν οι παππουδογιαγια του Π.(φροντισε ηια αυτο ο Π.)

και ειανι λες και εχω το ΒΒ !

αυτος ο παππους παρακολουθει ολο τον κοσμο....εγω 17χρ εδω γνωριζω ελαχιστους και εκεινος σχεδον ολο το δημο!

θελω να βαλω καλαμωτη για να μην βλεπουν στο μπαλκονι...(για τεντες δυσκολο)

παρακολουθει ποτε μπαινω ποτε βγαινω ..ποτε απλωνω κλπ...δεν αντεχω αλλο!

δεν με παρακολουθει ο Π. και με παρακολουθει ο παππους!

ο οποιος παπους ειναι 85 χρ και 35 συνατξιουχος και δεν περνει ουτε ντεπον....θα μας θαψει ολους...

να φανταστειτε οτι η γιαγια κουβαλαει τα πραγματα απο το σουπερ και εκεινος ουε μια τσαντουλα...του δενει μεχρι και τα κορδονια απο τα παπουτσια

αχ μου λεγανε τι ειναι και δεν το πιστευα....

η γιαγια πολυ καλη οταν δεν την κουρδιζει ο αλλος...!

και οτι κι αν χωνω δεν καταλαβαινει τιποτα...!

για να φανατστειτε τι περναω μεχρι και ο πεθερος ειπε να ερθει να βαλει την καλμωτη....σκεφτειτε τι ειχε περασει και εκεινος....

συμπεθερα μεγαλη καταναλωση κανεις...αλλα και γαμπρος ...οαλ τα παρακολουθει

Βικυ εμεις εχουμε CYTA...ειναι ΟΚ σε γεννικες γραμμες αμα μιλας

ΑΑΑ...τι να πεις...παπους...δεν εχει τι να κανει...

να βαλεις καλαμωτες

α..να σας πω τι ειπε ο πεθερος...

συζητουσαμε με τον Ο και λεω για τα χωρησματα που θελλω να βαλλω στο υπογειο....

βγαινουν κοντα στα 4 χιλιαρικα μαζι με τα ραφια...αλλα εχουμε το καλο κομματι ..και λεω μετα αυτο προηγουνται οι τεντες- λεμε να βαλουμε απο εναν γνωστο με δωσεις..και γυρναει ο πεθερος και λεει...να μη ξοδευετε..να μαζευετε λευτα..

πωπω..παντζαρι εγινα...καμια μερα θα γινω ΓΩΓΩ και ποιος με πιανει μετα...

Αφιστε που σημερα το πρωη η πεθερα μου ειπε πως ετσι οπως φωναζε ο μικρος ηθελε να ανευει πανω..

ας ας ανεβαινε..να δει ποιος ηταν ο Χιτλερ που αφινε το μωρο να κλαειε...

Γιατί ξυπνάει και χτυπιέται...

Γιατι δε μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί σαν όλα τα παιδάκια?

Ή νοσοκόμα της ψυχοκινητικής μας πρότεινε να μιλήσουμε με ψυχολόγο... Περιμένω να μας πάρει τηλ. Δεν ήθελα στην αρχή, γιατί φοβάμαι μη μου πει τίποτα βλακείες και συγχιστώ, αλλά αφού επέμεινε συμφώνησα. Τσάμοα είναι έτσι κι αλλιώς... Θα δούμε.

Δε νομιζω πως χανεις κ τιποτα να πας...Ισως μονο λιιιιγο χρονο κ λιιιιιγα νευρα!(ασχετο αν πιστευω πως δεν θα βρεις λυση γτ δεν νομιζω πως υπαρχει "μαγικη" λυση)

Αλλα στην τελικη θα πεις σε εναν ανθρωπο τον "πονο" σου κ πιστευω οτι δεν θα μπορεσει να σου πει αηδιες τυπου "κοψε τον θηλασμο"κλπ ...Αν χωθουν κ οι ψυχολογοι σε αυτο το θεμα θα πηδηξω απ'το παραθυρο! :?

Και ναι!Ειναι μικρουλα ακομη!Μακαρι σε 1-2 μηνες να κοιμαται κ να μην στενοχωριεται τοοοσο πολυ αν μπει το μεμε στο σουτιεν να ξαποστασει λιγακι! :P

Αργυ απιστευτος ο Λουκας!Οικονομολογος! :lol:

Νατασα μου κ εγω δε θα το πιστευω!Θα την ψαχνω!Κ στον υπνο μου την ψαχνω...Χθες εβλεπα πως μου την κλεψαν εξωγηινοι! :P:shock:

το ιντερνετ?

ποσο πληρωνετε?

μας ειπαν γαι αστικα υπερστικα 80΄κιν.και ιντερνετ 25/μηνα

θελω να τον βρισω..αργησα να καταλαβω τι ειναι....

τη νυφη του την παρακιλουθουσε στο νησι με κυαλια... και εγω νομιζα οτι πηγαινει να βλεπει τη θεα με αυτα!

Βίκυ η cyta είναι όντως η πιο οικονομική εταιρεία αυτή την στιγμή και πολύ αξιόπιστη, απλά τα δίκτυά της δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένα . Η εταιρεία που δουλεύω έχει κατασκευάσει τμήμα των δικτύων της

Μάγδα γι απές λεπτόμέρεις, πως μπορεί να σας βοηθήσει ο ψυχολόγος με τον ύπνο της σας είπε η νοσοκόμα της ψυχοκινητικής?

Κοιπόν κοπελάρες...

Η Σισσιώ δεν έχει τη μικρή μαζί οπότε πάμε σε καφέ!!!

ΕΓΏ ΘΑ ΚΑΤΈΒΩ ΚΑΤΆ ΤΙς 4 ΚΑΙ ,ΟΠΌΤΕ ΑΠΌ ΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΏΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ.

Θέλετε να κάτσουμε σε κάποιο καφέ στο εμπορικό; Στην πλατεία Αριστοτέλους;

Οπου θελετε...

Αμα ο καιρος ειναι οπως τωρα...μια χαρ ειναι και η Αριστοτελους...

για το Δοματιο με θεα...δεν βαζω σαν ιδεα..θα μας πεταξουν εξω... :lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα δεν έχω ιδέα! Θα σας πω λεπτομέρειες όταν πάμε.

Διάβαζα ότι και οι οστεοπαθητικοί και οι χειροπρακτικοί μπορούν να βοηθήσουν σε θέματα ύπνου. Σκέφτομαι να την πάω.

Οτιδήποτε για να κοιμηθώ ένα 3ωρο σερί!!!

Άργυ σας μετράει το χαρτί ο Λουκάς? :lol: Πάλι καλά που δεν έδωσε λεπτομέρειες που και πως το χρησιμοποιεί η μαμά :mrgreen:

Αναστασία :lol:

κλείσε τον υπολογιστή και πήγαινε να δεις μην προσγειωθεί κανα ουφο στην αυλή :lol:

Βίκυ παρακολουθούσε με κυάλια τη νύφη του??? Πλάκα κάνεις?

Τι ειναι αυτός ρε συ?

Το ότι του δένει η γυναίκα του τα κορδόνια είναι τρόπος του λέγειν ή κυριολεξία? :shock:

Καλώς να συναντηθείτε Σαλονικιές!

snowgirl ειναι πραγματικοτητα!

οταν το ειχα δει ειχα φρικαρει!

η γιαγια με πολλα προβληματα υγειας.

εκαναν ολοκληρη μετακομιση και αυτο που εκεινος εκανε ηταν να κρεμασει το ρολοι στον τοιχο...ααα και να ξεχωρισει (οχι μαζεψει)τις προκες που εριξε εκεινος κατα λαθος κατω!

δηλ να το σκεφτω για την cyta?

τωρα πληρωνουμε γυρω στα 120 το 2μηνο!

φτιαχνω μπαμιες και κοτοπουλο στο φουρνο!

θα κανω και χαλβα με μηλο!

Λοιπον!!!!

Το αποφασισα!!!

Θα παμε στα Σταρμπακσ Στην Αριστοτελους με Λ Νικης!!!

Ενταξη;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να ποιουμε τουλαχιστων εναν καφε της προκοπης...να εχει και ισυχια και οχι εκκοφαντικη μουσικη....να μη περπαταω και πολυ αφου θα εχω παρκαρει καπου στο λιμανη...εεεε;;;;;;

τι λετε;;;;;;;;

Βικυ με κλειστα ματια!!!!!!!

Γεια σας ομορφες!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνακια σας ακομη καλυτερα. :D:D

Μολις γυρισα απο κατι δουλιτσες αλλα ηρθε και ο συζυξ οποτε δε σας διαβασα... :oops:

Καλα να περασετε σημερα με το Σισσακι!!!!

Πολλα πολλα φιλάκια!

Θεσσαλονικιές μου, καλό καφεδάκι, καλά να περάσετε σήμερα! :D

Ξεκίνησα να διαβάζω τα αγγλικά μου και με πήρε ο ύπνος!!! :oops:

Εσάς όμως, σας διάβασα!!! :oops::lol:

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, έρχεται κι η γιαγιά μου σήμερα κι έχουμε υποδοχές κλπ!!!!!!!!

natasoula μου, ξέχασα να σας πω τα νέα του μωρού μας... :D Το έχουν βγάλει απ' τη θερμοκοιτίδα, το πήγαν σε απλή κουνίτσα και χθες το έδωσαν στη μαμά του να το ταίσει!!!!!! :D Έχει φτάσει 1860γρ και τους είπαν ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, Παρασκευή ή Δευτέρα μπορεί και να τους το δώσουν!!!!! :D Συγκινήθηκα...........................!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Ανασtacia... στην απήγαγαν εξωγήινοι;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είσαι μεγάλο αρρωστάκι μωρ' αδερφούλα μου!!!!! :P

Σας φιλώ πολύ γλυκά ΟΛΕΣ μία-μία, αλλά πρέπει να φύγω!!

Θα γυρίσω αργότερα ελπίζω! :mrgreen:

μολις ανακαλυψα στην καταψυξη 3 ξεχασμενα μπιμπερο με μητρικο γαλα απο 120 μλ!

νοιωθω περιεργα που θα το πεταξω!

με ενα γρηγορο υπολογισμο που μολις εκανα το λιγοτερο συνολικο γαλα που εχω αντλησει ειναι γυρω στα 500 λιτρα! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βίκυ τόσα χρόνια θηλασμού μόνο 500μλ έχεις αντλήσει;;;;;;; :o:o:o Μπράβο ρε θηρίο.....Εγώ στις 50 μέρες θα έβγαλα το λιγότερο 50 λίτρα.... :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έβγαζα 1-1,200 την ημέρα...... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα πολύ μου άρεσε το "ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΩΓΩ"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να γινεις..Και που δεν μιλάς, τι κερδίζεις;;;;; :?:?:?:? Αλλά μην πεις για σφαλιάρες και τέτοια.... :lol::lol::lol::lol: Επίσης, όσες Αθηναίες έρθετε στα γενέθλιά μας, θα τον γνωρίσετε τον λατρεμένο μου.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αφροοοοοοοοοοοοο όλοι οι καλοί χωράνε....Εμείς γι'αυτό δεν αγοράζουμε σπίτι..Για να δούμε πόσα παιδιά θα κάνουμε πρώτα και μετά να βρούμε σπίτι να μας χωράει.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλιώς τα λεφτά τα έχουμε..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ μήπως πρέπει να γίνεις κι εσύ ΓΩΓΩ με τον παππού;;;;Κρίμα τη γιαγιά την κακομοίρα...Μα τι άντρες υπάρχουν Χριστέ μου... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μωρή Μάγδα πας καλά;;;Θα πας το παιδί σε ψυχολόγο επειδή δεν κοιμάται;;;;; :?:?:?:?:?:? Τρελοκομείο είσαι κι εσύ μου φαίνεται.... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσαααααααααααα πιες ένα λάτε στα Σταρμπακς.......Είναι ο αγαπημένος μου.....Πάλι τη βρήκες τη λύση...

Νατάσααααααααααααααααααααααα άντε μωρή καλά να περάσεις με τη Σισσιώ...Οι 2 σας μου φαίνεται θα τον πιείτε τον καφέ... :lol::lol::lol::lol: Άντε να προλάβει και η Χρύσα... :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...