Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια χρονια μας πολλα για χτες.............εμεις κλεισαμε 25/9 την βαφτιση και θεμα θα εχουμε την τγκεμπελ την νεραιδα απο προσκλητηριο στολισμο μπαλονια και ολα τα συναφη ειδα κιολας τα σχεδια και κατεληξα ιουνιο με ιουλιο θα τα κλεισω κιολας...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!εμεις στρωσαμε για τα καλα στο θεμα του φαγητου!χτες απογευμα εφαγε στις 7 και τον ξυπνησα στις 4 τα ξημερωματα γιατι ειχα ανησυχησει..9 ωρες χωρις φαγητο!μηπως ομως ειναι πολυ?μηπως πρεπει να τον ξυπναω πιο νωρις?ενω την ημερα τρωει ανα 4ωρο-5ωρο,μολις τον βαζουμε στην κουνια του και κλεινουμε τα φωτα,κοιμαται πανω απο 7-8 ωρες..θελω σιγα σιγα ομως να του δινω το τελευταιο του γευμα 11-12 να μην ξυπναμε τη νυχτα(πολλα ζηταω ε?)

κι εμεις για βαφτιση σκεφτομαστε μαλλον 11/09 σε ενα μοναστηρι που πηγαινουμε συχνα.και για μπομπονιερες και προσκλητηρια θα παρω απο το χαμογελο του παιδιου.εχει ωραιουλες.εχω καταληξει σε καποιες..

Δημοσίευση

γειά σας ! περασα και γω να πω τα εξής :

ζήτω οι βόλτα ! ζήτω το καρότσι !

α! ζήτω και η ενδοεπικοινωνία !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αστα ράνια και γω χθες το βραδυ ετσι ανησύχησα... πρώτη φορά που μου εκανε 5ωρο υπνο και ανησύχησα για το φαγητό του... αχ αχ... μηπως να το κάναμε θέμα εδώ στο φόρουμ ;;;

να μας απαντήσουν και οι πιό εμπειρες θηλάζουσες μανούλες ;;; χχχχμμμ.... ;;;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι κανουν τα μπισκοτάκια σας???

Τι ωραια αρχισαμε να συζηταμε για βαφτησεις...πωπω περνάει ο καιρος!!!

Εμεις σας ειπα που βγηκαμε απο το δωματιο της μαμας κ του μπαμπα.Αυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι σημερα ειναι μεσα στη γκρινια και χθες (σε αντιθεση με τη πρωτη μερα) δεν κοιμηθηκε καθόλου!

Γελακια σας κανουν? Εμας απο χθες ολο μας χαμογελαει, θελω να τη ρουφηξω τη καραμελιτσα μου. Χαλαλι κ η αυπνια!

Τοσες πολλες ωρες δεν εχει κοιμηθει ποτε ειναι η αληθεια. Ειναι πεινάλας και αν περασει η ωρα του φαγητου ουρλιάζει!

Δημοσίευση

Ρε Γιουλάκι τι γλυκό μωρακιιιιι!!ειναι κουκλάκι :x:x:x

κ εμεις κοιμηθηκαμε χωρια προχθες- μεχρι τις 4 που ξυπνησε για μαμ κ την πηρα μεσα....γιατι μου ελειψε!χαχα δεν μπορω μακρυα της!! κ εμενα χθες ανα 3 ωρες με ξυπνουσε σε αντιθεση με τον προηγουμενο καιρο που εριχνε 5 κ 6 ωρες. κοιμηθηκε ομως το απογευμα οποτε σου λεει σιγα μην κλεισω ματι το βραδυ η νυχτεριδα!

γελακια??? χαμος γινεται- της μιλαμε κ γελαει-καταλαβαινουν πια πολλα περισσοτερα!!αντε να μεγαλωσουν λιγο ακομη να αρχισουν τα 'αγκου', προς το παρον μαθαμε το 'γκλλλλι'

χαχαχα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι νεα?η μικρη και μενα εδω και καιρο λεει αγκκκκ και τωρα βγαζει και κραβγουλες ωρες ωρες κυριως οταν βλεπει τα διαφορα παιχνιδακια που της φερνει ολη την ωρα ο αδερφος της.....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια?? τι κανετε? εγω χαθηκα 2 μερουλες τωρα γιατι ο μπεμπης μας τρελανε στη γκρινια. κρυωσε η κοιλιτσα του και εβγαζε συνεχεια γουλιτσες μετα το φαγητο. ο γιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα να μην ανησυχω και 2 μερες τωρα απλα του εχω αραιωσει το γαλα. κανουμε 150μλ με 3 μεζουρες γαλα αντι 5. σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα. την πεμπτη εχουμε το πρωτο μας εμβολιο και εχω κι ενα αγχος και γι αυτο... ελπιζω να ειναι ολα καλα!

κουκιδα αποθηλασατε η ακομα?

η λολλι θα τρεχει πανικοβλητη τοσες μερες χωρις νεα...

γιουλακι γλυκα η καραμελιτσα σου... ελεγα οτι κι εμεις εχουμε πολλα μαλλακια αλλα βλεπω κι εσεις... χαμος!! :D

βαφτιση κι εμεις 11/09 και οποτε εχω χρονο χαζευω ιδεες στο ιντερνετ αλλα ακομα δεν εχω καταληξει...

Δημοσίευση

Σοφούκ ιπεραστικά στο μαναράκι σου! κρύωσε το πουλάκι μου!

Δεν εκλεισα ακομη με το θηλασμο- με θηλαζει την νυχτα -οταν δλδ γενιζει το στηθος μου- ή καμια φορα το πρωί. εχει ελλατωθει πολυ το γάλα μου πάντως- καμία σχέση με πριν.

Σημερα θα παω κ στον γυναικολογο. το καθυστερησα 1 μηνα. Αμα σας πω οτι σκέφτομαι πως θα αποχωρηστώ το παιδι μου θα με κοροιδέψετε? αχ..δεν μπορω..

Κοριτσια ολες βλεπω επιλεγετε την 11η Σεπτεμβριου για βαφτιση. Είναι κάτι τότε ή απλά ετυχε? εγω εχω τον γαμο της κολλητης μου τότε οπότε μετα λεω να την βαφτίσω.

Σημερα ειναι πολυ καλοβολη κ χαρουμενη μεχρι στιγμης η κουκιδουλα..αλλα μην την ματιαξω- κοιμαται κιολας... :shock: δεν ξανάγινε!χα! ετυχε ετυχε..ειμαι σιγουρη!

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!κι εκει που ελεγα πως εχει μειωθει το γαλα μου και στενοχωρηθηκα,τωρα μεχρι να μπω στο ιντερνετ και να διαβασω τα νεα σας,εβγαλα 150 απτο ενα στηθος και εχει και συνεχεια!αρχισα φουλ νερο.στη δουλεια ημουν σημερα με το μπουκαλι σχεδον αγκαλια.μονο ετσι γινεται δουλεια.

κουκιδα δεν την εχεις αφησει καθολου? :o:o εγω συγνωμη,αλλα δεν θα αντεχα μονο με το μωρο..ξελαμπικαρα με τη δουλεια!

μου ειπε η μανα μου πως σημερα ο μπεμπης της γελασε 2 φορες οταν του μιλουσε!οχι αυτο το ασυναισθητο χαμογελο που κανει απο οταν γεννηθηκε,κανονικο γελιο,με ηχο!περιμενω να ξυπνησει να του πιασω κουβεντα να το δω!

Δημοσίευση

Ρανια πινε πινε νεράκι- βοηθάει πολύ!! η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω αφήσει ποτε την μικρή κ για να γινω κ λιγο υπερβολικη (αλλα αληθεια λεω) οσο κ αν λεω ουφ..να την παρει κάποιος αλλος να ξεσκάσω- μόλις την δίνω θελω να την παρω πισω!χαχα α δεν παω καλά...!

κ εγω της μιλαω ολοκληρη συζητηση ανοιγω με το μωρο- της τραγουδαω οτι μου κατεβει- για τα μπιμπερο- για τα τάπερ, οτι ναναι! τι να κανω η γυναικα, δεν θυμαμαι τα παιδικα τραγουδακια -πρεπει να κανω επαναληψη. τα στρουμφοξέχασα!!!!!!!!!!χαχα

Δημοσίευση

koukida καλα που ειναι κορη γιατι αν ηταν γιος θα τον εκανες πολυ μαμακια...:lol::lol:

ρανια ζηλευω θελω κ γω το θηλαστρο swing, εχει χαρη που το mini electric δανεικο ειναι αλλιως θα ειχα σκυλομετανιωσει για την επιλογη μου.

εμεις καλα τα παμε εχεις απ το σαββατο εχει ξαναστρωσει κ κοιμαται ενα 6ωρακι - 7 ωρακι το βραδυ, μακαρι να σταθεροποιηθει! γενικα ολη μερα καθομαι κ νομιζω οτι δεν τα προλαβαινω δλδ οταν παω στην δουλεια τι θα κανω...? βεβαια εχει πολυυυυ καιρο ως τοτε καθοτι ιανουαριο γυρναω!

αληθεια εκτος απο την ρανια καμια αλλη δουλευει?

Δημοσίευση

χαχα Κωνσταντινε λεεεεες??χαζομαμα τελειως!

εγω απο Σεπτεμβρη θα παρω αδεια ανατροφης 9 μηνο. μετα θα παρω ανευ αποδοχων για τον μηνα Ιουνιο 2012 , μιας κ η θεση μου ειναι στη Σεριφο. δουλεια επιστρεφω ουσιαστικα τον Σεπτεμβρη του 12. Που θα ειναι βεβαια - αν με ρωτας- δεν ξερω..... :shock:

Δημοσίευση

Κουκιδα να την αφηνεις λιγο, καλο κανει! ΚΑι εγω θελω 6ωρο-7ωρο!!!!!

Μπραβο Ρανια, εγω αρχισα να κοβω και ελλατωθηκε αρκετα το γαλα. Τωρα σε 2 μηνες γενναει μια φιλη μου κ της εταξα το swing!!!

Δημοσίευση

ναι γιουλακι ο μπεμπης βαριεται και παινει ψιλη κουβεντα.κυριως με το μπαμπα και το θειο του.

κι εγω με αδεια ειμαι κι αν δεν ειχα να κνω την εγχειριση στο ποδι μου.φοβερη γκαντεμια θα ημουν πολυ χαρουμενη.

Δημοσίευση

κι εγω θελω δευτερο!!τωρα κιολας!ο αντρας μου ουτε που να το συζητησει...σε 2-3 χρονια το βλεπουμε λεει..η αληθεια ειναι πως με βολεψε πολυ η εποχη που γεννησα,ελειψα απτη δουλεια χειμωνα που εχει λιγοτερη δουλεια και τωρα που ειναι στα φουλ της ειμαι οκ.ο καιρος τελειος,ουτε κρυωματα ουτε τπτ,βολτες κατευθειαν..μια χαρα.οποτε για να μου ξανακατσει τετοια εποχη θα πρεπει να προσπαθησουμε η τωρα ιουνιο-ιουλιο η του χρονου τετοιο καιρο..για τωρα δεν νομιζω να κανει κιολας αλλα απτην αλλη σκεφτομαι πως τωρα ειναι πιο ευκολο λενε να μεινεις εγκυος(καποιο διαστημα μετα τη γεννα),καθοτι εμεινα με μια μικρη "βοηθεια".

Δημοσίευση

Και εγω θελω 2ο ΤΩΡΑ!! Πηγα στο γιατρο και τον ρωτησα γιατι εχουμε 6 κατεψυγμενα καβατζα (εξωσωματικη) αλλα μου ειπε να περιμενω τουλαχιστον 6 μηνες. Εγω ομως θελω βρε κοριτσια. Μου εχει λειψει κ ηκοιλιτσα μου και γενικα παροτι δεν ηταν ευκολη εγκυμοσυνη, αναπολω αυτους τους μηνες!

Ειπαμε γυρω στα Χριστουγεννα να κανουμε τη πρωτη προσπαθεια με τα κατεψυγμενα και βλεπουμε!

Δημοσίευση

Πω πω!!!!!!!!!!!!!! Ποσο καιρο εχω να γραψω.......

ΓΙΟΥΛΑΚΙ,ΡΑΝΙΑ τι διαβαζουν τα τσαχπινικα ματακια μου;;;; Θες 2ο;;; Εεεε αφου το θες ευχομαι να ερθει συντομα!!!! Εγω παντως δεν το συζηταω καν για 3ο!!!!!!Ασε που δεν εχω και αλλη καβατζα στην καταψυξη!!!!Τα 2 τελευταια εμβρυακια ήταν οι ζουζουνες μου!!!! Ποιος ξανακανει ενεσουλες,ωοληψιες,εμβρυομεταφορες!!! Απαπαπαπαπα....(προς το παρον) ;)

Χτες καναμε τσιμπι-τσιμπι (εμβολιο καλε!!!!!δεν καταλαβαινετε μωρουδιστηκα; :lol::lol::lol:)

Ολα καλα κ με το εμβολιο κ με την εξεταση των μωρων!

Καλα, το ποοοοοοοοσο σας ζηλευω που εχετε προγραμμα δεν λεγετε!!!!! Σε εμας επικρατει η πληρης αναρχια!!!!!Ενταξει,ας μην ειμαι υπερβολικη.......παντως πανω απο 4 ωρες δεν κοιμουνται κ ειδικα το πρωι.

Πονανε μωρε οι καημενουλες.... :(:(:(:(:( χανουν τον υπνο τους χαλανε τα γευματα και καταλαβαινετε...η γκρινιτσα παει συννεφο.

Οταν ομως εχουν κεφια ειναι για ζουλιγμα!!!Γελανε,χαζευουν τα περιστρεφομενα παιχνιδια πανω απο τα κρεβατια τους,κανουν γκριματσες......σκετη τρελλα οι σκατουλες!!!!

Εμεις για βαφτιση λεμε αρχες Οκτωβρη....θα δουμε ομως...δεν ειναι τιποτα σιγουρο.

Προσκλητηρια κ μπομπονιερες λεω να παραγγειλω απο το Ειδικο Εργαστηρι (ειναι σχολειο-μερος δημιουργικης απασχολησης για παιδια με ειδικες ικανοτητες)...Ηθελα να τα φτιαξω μονη μου αλλα δεν πιστευω οτι θα βρω ελευθερο χρονο....

Δημοσίευση

καλημερα κυρίες μου!

Λολλι κ εγω νιωθω 'καπως' οταν σκεφτομαι παλι την διαδικασια της εξωσωματικης- νιωθω οτι θελω να ζησω το μωρο μου- να το απολαυσω χωρις επιπροσθετο αγχος κ ανασφαλεια- οτι δλδ ενιωθα απο περσυ τα Χριστουγεννα κ μετα μονιμως..

κ εμεις εχουμε κατι αυγουλακια - οχι εμβρυακια- κ μας ειπε ο εμβρυολογος οποτε θελουμε να παμε να δωσουμε σπερμα κ να τα γονιμοποιησει..

δεν ξερω ακομη..ας απολαυσω το κουκιδελι που τοσο κοπο καναμε να αποκτησουμε κ βλέπουμε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...