Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σπιρτουλι εγω βγαζω 250-270 κ απο τα 2 σεμιση ωριτσα.το παρηγγειλα απο το νετ κ μου βγηκε 3ο ευρω φθηνοτερο!

Τι ωραια που σαραντιζετε..... καλες βολτες μετα!

Δημοσίευση

ελα βρε γιουλακι.... τοσο πολυ και συ??????????? :o:o:o:o:o:o:o:o δηλαδη ποσο το πηρες γυρω στα 130 ευρω?

κουκι οταν λεω δεν το πιανει,εννοω οτι σφυγγεται και δεν ανοιγει καν το στομα του για να πιπιλισει...

Δημοσίευση

ναι τοσο το πηρα απο ενα φαρμακειο στην Αθηνα με αντικαταβολή. Απο το ενα στηθος βγαζω 100-130 και απο το αλλο 120-160. Αλλα δεν εχω θηλασει πριν, το κανω καθε 5 ωρες. Τωρα που αρχισα να αποθηλαζω βγαζω λιγοτερες φορες, αλλα ιδιες ποσοτητες. Οταν εχω θηλασει και θελω να αδειασω το στηθος βγαζω 30-80 και αν κατσω καμια ωρα στη τηλεοραση μπροστα να τραβηξω μπορει κ περισσοτερο. Παντως μετα το στηθος μου ειναι σαν "χλαπάτσα" :lol::lol::lol::lol:

Εχεις δοκιμασε"ψευτοθηλές"? Εγω ετσι θηλαζω κ γι'αυτο δεν ειχε προβλημα κ με τα μπιμπερο.

Δημοσίευση

τι ξεφτιλα θεε μου!!ημουν για δουλεια απτη 1 το μεσημερι και τωρα που γυριζα ενιωθα 'ιδρωμενη" κατω απτο στηθος.μπαινω σπιτι κα βλεπω πως ειχε τρεξει το γαλα μεχρι την κοιλια απτο ενα στηθος!δεν το ειχα αφησει τοσες ωρες χωρις να βγαλω..συνηθως ανα 3ωρο 'τραβιεμαι"!

μαρια εγω στην κλινικη δεν ειχα χρησιμοποιησει θηλαστρο που λες..την πρωτη μερα που ηρθα σπιτι το χρησιμοποιησα..εγω το αγορασα απτο γυναικολογο μου.το ειχε παρει με τιμη τιμολογιου μου ειπε(120ευρω)για την κλινικη και του το πηρα!

κοριτσια,εγω τον εχω βγαλει απτο δωματιο εδω και 1 εβδομαδα.απο οταν πηγε 20 ημερων.μια χαρα!το πρωτο βραδυ βεβαια δεν αντεξα,τον ξαναεβαλα μεσα στη νυχτα στο δωματιο μας.αλλα την επομενη το πηρα αποφαση,δεν γινεται διαφορετικα.συνηθιζουν κι αυτα κι εμεις..η κουνιαδα μου ακομα κοιμαται με το γιο της που παει πεμπτη δημοτικου!!!!δεν μπορεσε απτην αρχη λεει και μετα φοβοταν και το παιδι(ακομα και τωρα φοβαται).εχω βαλει και ενδοεπικοινωνια αλλα δεν χρειαζεται.οταν κλαιει τον ακουνε και απτο διπλα διαμερισμα!

Δημοσίευση

για οποιες εχουν αποστειρωτη της κικο σας βγαζει κατι καφετια καταλοιπα και τι ειναι αυτο;η αντισταση φαινεται σαν να εχει ξεφλουδισει.θελει αλλαγη;

επισης εχουμε καθαρισει αυτα τα καφε με σφουγγαρι.κακως καναμε;

Δημοσίευση

καλημερα σας, τι κανετε? εγω απο χθες ξεκινησα να δινω συμπληρωμα το βραδυ μηπως κ κοιμηθει καθολου και εφαγε στις 5.30 ωρες... τι καλα που ειχαμε στρωσει την προηγουμενη βδομαδα με θηλασμο και κοιμοταν μεχρι και 7ωρο αυτο το εμβολιο μας εφερε τα πανω - κατω...

ντολφιν 3 η ωρα κ ακομη ξυπνια εισαι? :shock:

κ μενα βγαζει αυτα τα καφε ειναι αλατα, αν διαβασεις στις οδηγιες πρεπει σε τακτα χρονικα διαστηματα να τον βαζουμε ξυδι με νερο για κανενα 5ωρο και μετα να τον καθαριζουμε ωστε να φευγουν τα αλατα!

Δημοσίευση

καλημερα! Κοριτσια στα κρεβατια τους τα εχετε μονα ή με σφηνακι? Δεν γυριζουν?Εμας μεχρι τωρα κοιμοταν σε καλαθουνα κ σκεφτομαι πως θα ειναι σε ενα τοσο μεγαλο κρεβατι.

Δημοσίευση

καλημερα!παλι 8 ωρες εκανε να φαει το πουλακι μου τη νυχτα!!γιουπιιι!!μακαρι να κρατησει αυτο.πολυ νωρις μοιυ φαινεται,για πιο αργα το περιμενα..

και εμενα ο αποστειρωτης μου αφηνει καφε υπολοιπα και τον πλενωσυνεχεια με σφουγγαρι.θα κανω αυτο με το ξυδι..

εγω γιουλακι με σφηνακι τον εχω στην κουνια του αλλα ψιλογυρναει ανασκελα στον υπνο του με το κεφαλι στο πλαι,οποτε και γουλιες να κανει δεν υπαρχει προβλημα.το μονο οτι τον βρισκω συνεχεια ξεσκεπαστο..την πεταει την κουβερτα και ξυπνιος που ειναι,δεν τη γουσταρει(σαν τον πατερα του).κι ετσι τον ντυνω πιο βαρια το βραδυ...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια !!γεια σου ρε ρανια με τα 8ωρα σου!! εμεις απο 4ωρο και κατι το βραδι, το εχουμε κανει 3ωρο στην καλυτερη αλλα δεν πειραζει... αυτο το παιδι κοιμαται ολη μερα.. μονο για να φαει ξυπναει και αντε να αντεξει 1-1,5 ωρα ξυπνιος μετα το ταισμα!!

και μενα ο αποστειρωτης βγαζει καφε...

γιουλακι εγω την μερα συνηθως τον βαζω στην καλαθουνα και το βραδι στο κρεβατακι χωρις σφηνακι γιατι το ειχα στην αρχη και η παιδιατρος ειπε οχι... τον βαζω και γω στα πλαγια αλλα αυτος γυρναει ανασκελα συνηθως. μπρουμητα δεν μπορουν να γυρισουν ακομα τουλαχιστον,μη φοβασαι. πως περασατε την πρωτη σας νυχτα σε διαφορετικα δωματια?

εγω λεω το απογευματακι να παω γιατην ευχη,δεν εχω συνεννοηθει τον παπα και ελπιζω να μην με πεταξει εξω... :D:D:D:D

Δημοσίευση

πωπω ποσα νεα!! καλημερα κι ολας! τι κανετε? κι εμενα ο αποστειρωτης μου ειναι κικο και βγαζει αυτα τα καφε. 1 φορα τη βδομαδα βαζω ξυδι και ειναι οκ. επισης καθε φορα που τον χρησιμοποιω τον περναω με απλο χαρτι κουζινας και βαζω καθαρο νερο. ψιλοδιατηρειται ετσι... κι εμας ευτυχως ψιλοστρωνει τα βραδια, κανουμε σιγουρα ενα 5ωρο υπνο και καπακι εναν 3ωρο τουλαχιστον... εεε 2 μηνων σκατουλια ειναι μωρε μην εχουμε και τρελες απαιτησεις!! :D:D κουκιδα πως πατε με τα κακακια σας?? ;)

ασχετο. για τη βαφτιση το σκεφτεστε το θεμα? εγω ηδη εχω αρχισει να ψαχνω μπομπονιερες, στολισμο και διαφορα. λεω να τα φτιαξω οοολα μονη μου. τρελαινομαι με κατι τετοια!! :D:D τελικα 11/09/11 θα την κανουμε! ελπιζω να εχω χασει κανα κιλο και να μπορω να βαλω κανα ρουχο της προκοπης! :?:?

Δημοσίευση

Σοφουκι κι εγω για τη βαφτιση σκεφτηκα να τα κανω ολα μονη μου.

Λεω να την κανουμε γυρω στα Χριστουγεννα , για γλυκακι να δινω κουραμπιεδες κ μελομακαρονα και οι μπομπονιερες να ειναι με σμαρτις και ενα στολιδακι για το Χριστουγεννιατικο δεντρο. Δεν ξερω ακριβως πως θα τις φτιαξω αλλα κατι θα σκεφτω. Μάρεσουν και τα Αλεξανδρινα παρα πολυ, οποτε ολα θα ειναι κοκκινα.

Ακομα το επεξεργαζομαι στο μυαλο μου. Τα τελευταια χρονια "καυσωνα" κανει το Δεκεμβρη, αλλα και καλο καιρο αν δεν εχει δεν πειραζει. Χιονια σιγουρα δεν θα εχει παντως. Ασε που θα δω πως θα ειναι ο καιρος κ θα προγραμματισω.

Δημοσίευση

Καλησπερα σας κυρίες μου!

βλεπω λετε για την βαφτιση- εγω λεω τον Σεπτεμβρη- αλλα σε αντιθεση με εσας βρε κοριτσια αυτα τα βαριεμαι πολυ...

απο κακα Σοφουκι παμε παλι ανα 2 μερες, κ πινουμε τσαγακι κ χαμομηλακι πια! καλε μια στις τοσες τα κανει αυτο το παιδι!

πηγαμε βολτιτσα σημερα καφεδακι κ ουζακι- αλλα το ουζακι με ξεθεωσε- λυσσομανουσε ο αερας κ ο Καρρας στην ταβερνα πανω απτα κεφαλια μας... :shock::shock:

Δημοσίευση

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!ειναι το πεθερικο εδω..μονο σε αυτη ηρεμει το μωρο...μου δινει οδηγιες..αντε και χεσε μας κυρα μου...αφηστε που μου ξεματιασε το παιδι ενω της ειπα πως δεν κανει αφου δεν εχει σαραντισει,δεν θελω τελοσπαντων..θα την πλακωσω σας το λεω!

Δημοσίευση

BUENOS DIAS MUCHACHAS !!! OLE OLE !! αχαχαχαχα!!! :lol:

:x:x:x:xΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ οντως !! :x:x:x:x

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκολλησα απο το σπίτι ! πηρα πρωτοβουλία ψες και πηγα επίσκεψη με τον τσιχλάκο ! μετακομιζουν τα αδελφια του αντρα μου κοντα μας και πηγα για ποδαρικό χιχιχιχιχι !

και σημερα σκέφτομαι να κανω πιοοοοοοο μεγαλο βήμα ! να παω με το καρότσι ως την πλατεία !

αχαχαχαχα :lol: λιγο οι βροχούλες, λιγο οι ανησυχίες της πρωταρας μανας, ε το καθυστερούσα ...

τι αλλα ;;!

και γω νομιζω οτι ο αποστειρωτής θελει ξυδάκι ! ετσι δεν λενε και για τους βραστήρες ;;

υπνο καναμε και μεις πλαγίως αλλα τωρα τελευταία γουστάρει ανάσκελα, γυριζει ομως το κεφαλάκι παντα πλαγίως οποτε δεν ανησυχούμε...

για τα βαφτίσια καλά λετε να τα κανετε μόνες σας... και γω εκανα τις μπουμπουνιέρες του γαμου μας και λεω να το επαναλάβω με του μπεμπη ! σκεφτομαι χρώματα γαλαζοπράσινα ...πχ κλασική μπουμπουνιερα, ενα τούλι πράσινο - ενα τούλι γαλάζιο, φιογκος ισως βεραμάν και ...βουαλά !

;) αλλα θα δούμε μεχρι τότες ...

Δημοσίευση

καλημερα κ χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!

πω πω βλεπω φτασατε κ στα βαφτισια κοριτσια!!!!εγω ηθελα να την βαφτισουμε αυγουστο σεπτεμβριο αλλα ο νονος μας γινετε κουμπαρος τωρα σε γαμο κ δεν θελουμε να τους επιβαρινουμε κ με μια βαπτιση τωρα οποτε θα το κανουμε του χρονου μαρτιο απριλιο...

διαβαζω που πηγαινετε τα μωρακια σας σιγα σιγα στα δωματιακια τους...νομιζω πως δεν θα μπορεσω...θα δυσκολευτω τρελα ειμαι σιγουρη...μου αρεσε που πριν γινω μαμα εκανα κυρηγμα στις φιλες μου να μην τα εχουν πολυ καιρο κοντα τους,να μην τα μαθαινουν να κοιμουντε αγκαλια κ τωρα ολα αυτα τα κανω εγω τωρα...εδω κολλαει κ η παροιμια οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει για αυτο αλλη φορα καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω :lol::lol::lol:

το μωρακι μου εχει πολλες μυξουλες κ τωρα τις ρουφαω κατι που επισης αναγουλιαζα οταν το εβλεπα αλλου αχχχχ :lol::lol::lol:

κοριτσια εγω τις 40 μερες μεσα στο σπιτι δεν τις κραταω βγαινουμε βολτιτσα οταν εχει ωραια μερα η παιδιατρος το επιτρεπει μονο σε πολυκοσμια δεν επιτρεπει να ειμαστε..

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Η πρωτη μας γιορτη!!! Γιουπι!!!

Χαππυ καλα κανεις κ τη βγαζεις κ εγω απο 14 ημερων την εβγαζα. Καλο κανει , μονο πολυ πολυ κοσμο δεν θελει να εχει!

Εμεις χθες κοιμηθηκαμε χώρια!Ελιωσε στον υπνο σας λεω. Βρηκε και χωρο στο κρεβατι γιατι στριμοχνοταν στη καλαθουνα και απλωνοταν σαν Βασιλισσα!!Το καλυτερο δωρο μου εκανε.

Τα αλατα ξυδι θελουν αλλα εγω το συχαινομαι, ουτε να το μυρισω δεν μπορω.

Δελφινακι , δεν πειραζει αν εχει κρυο θα ειναι και πιο ατμοσφαιρικα. Τα μωρα δεν κρυωνουν, οι καλεσμενοι θα το δαγκωσουν :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

χρονια μας πολλα κοριτσια!κ οπως ειπε ο αντρας μου του χρονου ο μπεμπης θα μου δωσει ενα λουλουδακι και θα μου πει ...λλα μαμα(δεν θα μιλαει καλα ντε)!

ειδες γιουλακι τι ωραια που κοιμηθηκε η μπεμπουλα μονη της?τζαμπα αγχωνομαστε!εμεις τον βαζουμε ξυπνιο παντα,να καταλαβαινει να κοιμαται μονος του και οχι στην αγκαλια μας.νιαουριζει κανα μισαωρακι σνηθως και μετα κοιμαται.βεβαια την ημερα ουτε λογος να κατσει στην κουνια να κοιμηθει.μονο με σκοταδι εμαθε εκει..μια χαρα μας βολευει βεβαια!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια, χρονια μας πολλα για χθες! ;) εγω εχω κ την μεγαλη κορη οποτε το κατιτις μου το πηρα... εκαναν καρτουλα-καρδουλα στον παιδικο κ μου πηρε κ μια ανθοδεσμη (με τον μπαμπα πηγε)!

χθες ο μπεμπης μου κοιμηθηκε πολυ καλα, 9.30 με 5 , μας πηρε βεβαια μια βδομαδα να ξαναστρωσει απο το εμβολιο! εσεις τι κανετε? καθολου κινηση το φορουμ γιατι που ειστε ολες εξαφανισμενες?

και ο καιρος δεν λεει να φτιαξει....

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσακια και χρονια πολλά για την γιορτη της Μητέρας - αν και καθυστερημενα :oops::oops:

η αληθεια ειναι οτι ειχα ξεχασει οτι φετος γιορταζω κι εγω και μου το θυμισε η μαμα μου!!! ειμαστε πολυ καλα με την μπεμπουλα μου - μεγαλωνουμε καθε μερα - πινει γυρω στα 150 ml σε κάθε γευμα :lol::lol: ειμαστε φαγανουδες κοινώς :lol::lol: το βραδυ ξυπναει μονο για να φαει σχεδον καθε τρεις ωρες και κοιμαται αμεσως - βεβαια εχει χτυπησει και κατι 5ωρα και 6ωρα αλλά σπάνιο φαινομενο...συνηθως στο 3ωρο πεινάει...εγω πηγα για την καθιερωμενη εξεταση στην γιατρο λογω σαραντισμου και ειπε ολα οκ και μπορω να κανω σεξ :lol::lol: και της λεω θα πω στον αντρα μου οτι μας το απαγορευεις γτ δεν εχω ορεξη βρε κοριτσια :D:D φοβαμαι...

το λοιπόν περιττο να σας πω οτι χτες εγινε παρελαση στο σπιτι μου - ουτε γαμο να ειχα - πολυς κοσμος - δεν τους προλαβαινα...τελικα τελειωσαν οι επισκεψεις 9μιση το βραδυ :shock: λετε ετσι να μας παει αποδω και περα?τα σαββατοκυριακα κλεισμενα μεσα λογω επισκεψεων?θα φρικάρω!!!αφηστε που πανω στον πανικο δεν θυμαμαι ποιος μου εφερε τι...τεσπα αυτα τα νεα μας ...κι εμεις σκεφτομαστε για την βαφτιση κ μαλλον θα την κανουμε 11 Σεπτεμβριου...να δω τι θα βαλω....δεν βλεπω να τα χανω τα κιλα ...

αααα και το τελευταιο σας το'πα?ξεκιναω γυμναστηριο :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...