Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Spirtouli να την παρεις την παιδιατρο κ να μην ντρεπεσαι αφου θες. να σε καθυσηχασει βρε κοριτσι μου- γιαυτο τους εχουμε τους γιατρους!

εμεις καναμε βολτα κ καφε αλλα η δικια μου δεν θελει να κοιμαται πλεον στο καροτσι- εχει λιγο καιρο που μας τα χαλασε....αλλαζουν τα μωρα συνεχεια- πωπω....

Λολλι ωραιες συζητησεις ανοιγεις με την πεθερονα σου!!χαχα

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
καλημερα κοριτσουδια!!! τι κανετε σημερα?εχει ομορφη μερα και βγηκατε βολτα??

εμεις κοιμομαστε τωρα γιατι ειχαμε λιγο ανησυχο πρωινο.... τα κακα του βρε παιδια ειναι υπερβολικα υδαρα τωρα 2 μερες, οταν λεμε υπερβολικα ενοουμε σαν κιτρινο νερο, τι να ειναι αραγε αυτο? και πριν λογο θηλασμου εκανε αραια αλλα οχι και τοσο πολυ...εχετε καμμια ιδεα? αλλα ευτυχως δεν εχει αυξηθει η συχνοτητα που τα κανει, ουτε εχει πυρετο και ειναι και ζωηρο!!! λεω να περιμενω λιγο και να μην παρω παλι την παιδιατρο γιατι την εχω τρελανει την καημενη αλλα τι να κανω??? ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα :?:?:?:?:?:?:?:?

spirtoulaki mou emena mou ta kanei auta otan exw faei kati POLY liparo tin proigoumeni mera... de nomizw oti prepei na anusixeis...

YG: me apokleistiko thilasmo k mena

Δημοσίευση

καλημερα!ο μπεμπεκος μας ξυπνησε στις 4 και στις 7 παλι...και τωρα υυυπνο!δεν πειραζει,ευκαιρια να σιδερωσω και να σκουπισω..εντωμεταξυ κοιμαται μονο οταν ακουει τη μουσικη που παιζει το ριλαξ και ετσι βαζουμε το ριλαξ διπλα στην κουνια του και παιζει ολο το βραδυ.και με την ενδοεπικοινωνια νανουριζομαστε κι εμεις!γιαυτο ξυπναω σα χαζεμενο!

θα παμε στο πεθερικο αργοτερα :((:((:((

Δημοσίευση

καλημερούδια!

τα ειδατε τα κιτσαριά και σεις ψες ;; εμενα μου κόλλησε τρελά το τραγούδι της Ισπανίας !

ήδη το περασα στο κινητό μου... :x:x:x

παω για οικογενειακή κυριακάτικη συγκέντρωση στο πατρικό μου...

αν και με αφησε σχεδόν αυπνη ψες ο πιτσιρίκος... αχ αχ... χαλάλι του :x

Δημοσίευση

καλε,τι ωραια που περασαμε στα πεθερικα μου!!!με το που φτανουμε,ερχεται η πεθερα και μονολογουσε,κοιτα ποσο το ντυσανε το παιδι..του εβαλε πιπιλα απο τωρα..τα προσπερναω εγω,κυρια!παμε να κατσουμε,το παιρνει αγκαλια,το ξεροκουναγε,του ελεγε τραγουδακια και ενα τραγουδι ελεγε:η μαμα του που το μαλωνει και το βριζει!χωρις ομοιοκαταληξια,δεν υπαρχει τετοιο τραγουδι!το προσπερναω εγω,κυρια!αφου εκλαιγε,της λεω φερτο μου,παω να το παρω και τραβηχτηκε να μην της το παρω!λεω,φευγοντας θα μας το δωσει αραγε η θα το κρατησει,νομιζει οτι ειναι δικο της?με το που αρχισε γκρινιτσα(λιγο,ειλικρινα),ελεγε δεν το ταιζει το παιδι η μανα του?και ταισε το,ακου το που κλαιει και μη τον αφηνεις να κλαιει..κοιτα,το αφηνει το παιδι να κλαιει!το παιρνω πια να τονταισω και τον βρισκω κατουρημενο στο παντελονι του.και μονολογουσα κανα τεταρτο πια εγω η κυρια μετα,καλα εκεινη η γιαγια δεν το ειδε το παιδι που κατουρηθηκε?σε αφησε πουλακι μου η γιαγια κατουρημενο?δεν σε προσεχει ε?αχχχχ,το ευχαριστηθηκα!

α,επισης,μονο στην αγκαλια του πατερα του και στη δικη της ηρεμει το παιδι και μοιαζει στον υπνο στον αντρα μου που κοιμοταν πολλες ωρες.εγω να δεις της λεω,ξυπνουσα μονο για φαι..και αλλα πολλα...ωραια περασαμε!

Δημοσίευση

Αχ καλο και ησυχο απογευμα να εχουμε!!!!

Τι ωραιες μερες χτες και σημερα!!!!!

Βγηκαμε μια βολτα χτες στο παρκο γιατι ειχαμε τρελλη γκρινια ανευ λογου!!!! Καναμε μια μεγααααλη καροτσαδα κ μια ακομα πιο μεγαλη βολτα με το αυτοκινητο κ γυρισαμε στο σπιτι για μπανακι,μαμ κ νανι!!!!

Ωραια ηταν...το βραδυ οι μικρουλες επεσαν για υπνο ξερες και η μανα κουραγιο εβαλε φαι,2 πλυντηρια,απλωσε κ σιδερωσε τα <επιγοντα>!!!!

Ευτυχως οι μικρες απο τις 10,30 που κοιμηθηκαν ξυπνησαν στις 5 το πρωι κ απο τις 5 επομενο γευμα στις 10 το πρωι!!!!!!!!ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΑΝΙΑ να γνωρισουμε την πεθερα μου στην δικια σου μπας κ ηρεμισει το κεφαλι μας!!!!!

Χτες ηρθε στο σπιτι η δικια μου κ πηγε να παρει αγκαλια τη μικρη που μας ειχε βγαλει την πιστη μεχρι να ηρεμισει κ την ειχαμε στο κρεβατι της και ψευτοκοιμοταν.....της ειπε ο αντρας μου να μην την παρει αγκαλια κ την ξεσηκωσει κ αν θελει να παρει την αλλη τη μπεμπα που ηταν ξυπνια ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ !!!!!!!!!

Του απαντησε: <ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ> :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o και εφυγε!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

Στα....<<μυδια μας>>....κυρα μου!!!!!

Εν τω μεταξυ μου την ειπε κ εμενα για το ντυσιμο κ της ειπα να μην εχει αποψη..οποτε ειναι 2 φορες παρεξηγημενη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τουλαχιστον η δικια σου φευγει.η δικια μου μουτρωνει και με βριζει στις συνυφαδες μου μετα που ξερει πως εχουμε καλες σχεσεις και θα μου τα πουν!εμ βεβαια,της "πηραμε"το μικροτερο γιο και μενουμε μακρια της,στην πολη(30΄δρομος)!

το κορυφαιο..ηθελε να δωσει μελι στο παιδι(ετσι τα μελωνουν λεει)!ευτυχως της φωναξε ο αντρας μου!θα τη βουταγα απτο κομοδινι μαλλι της αν εκανε κανα αστειο!

Δημοσίευση
τουλαχιστον η δικια σου φευγει.η δικια μου μουτρωνει και με βριζει στις συνυφαδες μου μετα που ξερει πως εχουμε καλες σχεσεις και θα μου τα πουν!εμ βεβαια,της "πηραμε"το μικροτερο γιο και μενουμε μακρια της,στην πολη(30΄δρομος)!

το κορυφαιο..ηθελε να δωσει μελι στο παιδι(ετσι τα μελωνουν λεει)!ευτυχως της φωναξε ο αντρας μου!θα τη βουταγα απτο κομοδινι μαλλι της αν εκανε κανα αστειο!

Μπορει η δικια μου να φευγει αλλα μενουμ στην ιδια πολυκατοικια κ στον ιδιο οροφο!!!!!!

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Δημοσίευση
:o:o:o:o:o:o:o κατι που σε σκεφτομουν τι ζορι τραβας με τα διδυμα,κατι με αυτο που μου ειπες τωρα...κοριτσακι μου,εσυ θες επισκεψη σε ψυχολογο!η μαλλον να χωθεις σε ενα σπα για ενα τριημερο να ηρεμησεις!
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια, βλεπω οοοολες εχουμε αριστες σχεσεις με τις πεθερουλες κ γω που νομιζα οτι μονο εγω ειμαι στα μαχαιρια (που λεει ο λογος).....

τι ωραιος καιρος αυτες τις μερες, ας μην χαλασει παλι... να μπορουμε να βγαινουμε βολτουλες!

Δημοσίευση

επ ! οχι και όλες- :) εγω την πεθερα μου την ειχα για μαμά μου κανονική! μιλαμε για απιθανη γυναικα αλλα δυστυχως δεν προλαβε το εγγονι της...

κοπελιες να ρωτησω- πως τα ντυνεται εξω τα μωρα σας- (εννοω αν τα φορατε χοντρα ρούχα ή οχι)

Σημερα ειχα την εντυπωση οτι ζεσταινοταν. φορουσε κοντομανικο κορμακι με βελουτε φορμακι κ ενα πανοφορακι λιγο χοντρουτσικο -βαμβακερο απο πανω. η θερμοκρασια ηταν δεν ηταν καμια 24 βαθμοι.

α ! κ σκουφακι μακο.

καλα η μικρη μου εχει γινει χαλια απο την νινιδα- απο το μετωπο εχει εξαπλωθει σε ολο το κεφαλι- σαν φιδι που αλλαζει δερμα εγινε το μωρο μου...ποιος μ@... την ματιαξε :twisted: (που λεει ο λόγος δλδ)

κ η γιατρος μας ειπε οτι μπορει να μας παει κ μεχρι να χρονισει...σιχτιρ :?

Δημοσίευση

Καλε μη το ντυνεις πολυ. Σκαει ο τζιτζικας αυτες τις ημερες!

Τα μωρα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας. Αχ να καλοκαιριασει για τα καλα να εχουμε τα μπουτακια εξω :P:P

Δημοσίευση

αχ,ηρθε ο αντρας μου.αναλαμβανει αυτος αγκαλια απο εδω και περα..τα χερια μου!

εγω κουκιδα σημερα του φορεσα ενα μακρυμανικο εσωρουχο,ενα παντελονακι φορμας και ζακετα χοντρουλα απο πανω που του την εβγαλα στο αυτοκινητο γυρνωντας το μεσημερι.με 26 βαθμους εξω.νομιζω πως το εντυσες αρκετα σημερα.εγω τα βελουτε τα φορμακια τα εχω αποσυρει πια..

εμας η νινιδα ειναι αρκετα καλυτερα,ειναι μονο στο κεφαλι πια.αλλα εχει αρκετα σπυρακια.απτο προσωπο εχουν αρχισει να φευγουν βεβαια,τωρα εχει στο στηθος

Δημοσίευση

κι εμεις νινιδα μπολικη και οι δυο.ολο λαδι βαζουμε.τιποτα δεν γινεται.φανταζομαι καποια στιγμη θα φυγει μονητης.

κι εγω χθες που τα εβγαλα για βολτα πρωτη φορα ενα ζιπουνακι ενα φορμακι βαμβακερο και μια ζακετουλα απο πανω.η μια εχει κουκουλα στον αλλον που δεν εχει του εβαλα καπελινο.κανει ζεστη και μεσα στο καροτσι με αεροπροστασια και αυτο που μπαινουν τα ποδαρακια νομιζω μια χαρα ειναι.

ημασταν και στη θαλασσα και οσο να ναι φυσαει.

Δημοσίευση

kalhmera

Δελφινακι κ εσεις εχετε νινιδα? πωπω κ αυτο το λαδι -σαν χωριατικη σαλατα μυριζει το παιδακι μου.. :shock:

καναμε μια αγωγη 14 ημερων κ ηταν μια χαρα- με το που την διακοψαμε ΤΖΑ! ξαναγεμισε η καημενη..τωρα βαζουμε λαδι για 15 μερες κ ξανα αγωγη μετα για 14...

σημερα την εντυσα πιο λαιτ την μικρουλα - εχει πιο πολυ ζεστη απο χθες!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!! νινιδα εε? εμεις ευτυχως δεν εχουμε τετοιο θεμα... πηγε να κανει λιγο μετα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο, που εκανε ενα ξεσπασμα ο οργανισμος και που γεμησε και τα σπυρακια αλλα βαλαμε 5 μερες το λαδακι και του περασε

ΡΑΝΙΑ και εμεις το ιδιο περασαμε με τα σπυρακια και τωρα εχουν φυγει. απο το προσωπο βγηκαν στο στηθος και μερικα στην κοιλιτσα αλλα τωρα εφυγαν!

Μαρακι ευχαριστω για την πληροφορια!!!! μπορει να ισχυει αυτο που λες γιατι σημερα γυρισαμε σε αυτα που εκανε πριν 2 μερες :D:D:D:D:D

κουκι μου μην του βαζεις πολλα ρουχα γιατι αυτα κρυωνουν ευκολα μονο αν ιδρωσουν. εγω ενα βελουτε ειχα ολο κιολο και του το εβαλα ενα βραδι και με το που ξυπναει το βλεπω ιδρωμενο και δεν το ξαναβαλαμε.

για τα πεθερικα προτειμω να μην το αγγιξω το θεμα...........................................

Δημοσίευση

βρε κοριτσια μαζεψτε τα βελουτε κ τα σκουφακια.Εμεις ουτε ποδοσακο δεν εχουμε βαλει, τον κραταω για το χειμωνα. Τα παιδια δεν κρυωνουν πιο πολυ απο εμας.Ισα ισα ζεσταινονται πιο πολυ.

Εμεις αυτη την εβδομαδα εχουμε πολλες βιζιτες. Ξεκινησαν απο το πρωι και παει λεγοντας. Και απο τα δυο σογια. Κ αντε το δικο μου το φερνω βολτα και δεν με νοιαζει κ για το σπιτι πολυ πολυ. Με την αλλη πλευρα τι γινεται?Η εβδομαδα των παθων.

Η μικρη κοιμαται καθε βραδυ στις 2. Μπουζουξου θα μου βγει... :lol::lol::lol::lol:

Θα την κυνηγαω στα κλαμπς και τα μπαρακια μου φαινεται!

Δημοσίευση

Kι εγω προβληματιζομαι με το ντυσιμο εκτος σπιτιου :roll::roll::roll:

Συνηθως στην βολτα τους φοραω φορμουλες (παντελονι-ζακετακι και κοντομανικο εσωχουρακι)κ εχω τους εχω και απο 1 φλις κουβερτακι....

Μεσα στο σπιτι τος φοραω μακριμανικο εσωρουχακι κ απο κατω παντελονακι πυτζαμας πολυ λεπτο καλοκαιρινο....

Βρηκα και φορμακια, οχι βελουτε, μακο πολυ λεπτα κ τα εχουμε πλυνε-βαλε στο σπιτι...

Τον ποδοσακο του καροτσιου ουτε εμεις τον χρησιμοποιησαμε καθολου,επισης τα βελουτε φορμακια δεν τους τα φοραω πλεον γιατι ιδρωνουν οι καημενες :|

Δημοσίευση

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Απο σαλια πως πατε;

Η μικρη μπεμπα ειχε πολλα σαλια απο τη μερα που γεννηθηκε ως και σημερα....μονο που το <χαλι> της,εχει παραγινει...τρεχουν τα σαλια ακομ και απο τις τρυπες της πιπιλας :shock::shock: !!!

Η μεγαλη δεν εχει τιποτα... :!:

Η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα...αλλα πως δικαιολογουνται τοοοσο σαλακια;;;

Δημοσίευση

εμενα βγαζει λιγα σαλακια μονο οταν πειναει.κοινως,του τρεχουν τα σαλια!αλλα εχουμε αρκετες γουλιες..και 2 ωρες μετα το φαγητο...

να σας πω τι επαθα χτες να το προσεξετε κι εσεις(αν και νομιζω ειμαι η μοναδικη τοσο αχρηστη)!κοιταξα κατα τυχη τα αυτακια του εξωτερικα απο πισω και ειχε πιασει..και τι δεν ειχε πιασει!τρομαξα.δεν το ειχαμε σκουπισει ποτε το παιδακι εκει! :oops::oops: και απτην υγρασια και απτις γουλιες που πολλες φορες φτανουν εκει πισω,φανταζεστε τι γινοταν!το καθαρισαμε με βαμβακακι και μετα λιγο οινοπνευμα..ενιωσα τοσο ηλιθια που δενμου ειχε περασει καν απο το μυαλο να το σκουπιζω εκει μετα το μπανακι του..

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ax βρε Ρανια!! Ουτε κ εγω την εχω κοιταξει, τωρα κοιμαται θα δω οταν την κανω μπανιο, λες να επιασε πουρι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Την πλενω ομως απο εκει πισω....θα παω να δω

Δημοσίευση

χαχαχα

ε καπως ετσι την πατησαμε κ εμεις Ρανια- αλλα με το μπροστα μερος- κοιταω μια μερα κάτω απο τις δίπλες στο λαιμο ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!!!!! μάκα και ξερό ψωμι!! το τι ξεραμενο γαλα ειχε στο λαιμουδακι κ στην δίπλα ακριβως απο κατω αλλο πραμα!!! τρεχουν τα γάλατα οταν τρωει κ κάνουν φωλίτσα στο λαιμουδάκι! :-o:-B

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εγω δεν ειμαι κ πολυ στα καλα μου :(:( παλι χαλασε ο καιρος κ μου την εχει σπασει που δεν μπορουμε να βγουμε βολτιτσα :evil:

στο λαιμουδακι ειναι το μερος που μαζευει οτι θες... ιδιως αν τσιτσικοθουν ακομη λιγο κοκκινιζουν οι διπλες...χαχαχαχα! με το ρεψιμο ρε κοριτσια πως τα πατε? εμενα πολυ μου την δινει, κανει κανε 10 λεπτο να ρευτει... κ αντε αν το ταισω με μπιμπερο μπορει να το πιει με την μια οποτε να ρευτει μια φορα, ενω με το θηλασμο κανουμε διαλειμμα και πρεπει 2 φορες ννα τον βαλω να ρευτει.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...