Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

gioulaki το βρηκα κ γω το λινγκ, http://www.noesi.gr/files/docs/apa_vivl ... m-chat.pdf

παντως εαν εχετε καποιο κεντρο υγειας κοντα στο σπιτι πατε να ζητησετε μπορει να τους εχει μεινει κανενα ;) , αλλιως εκτυπωστετο συρραψτε το κ ετοιμο ;)

Δημοσίευση

ευχαριστούμε Γιουλη για την ενημερωση! εγω ουτε ηξερα οτι υπαρχει νεο βιβλιαριο!

εχω βαρεθει με τον παλιοκαιρο...τι θα γινει ρε ..μωτη θα καλοκαιριασει καμια φορα? :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

i paidiatros mas brike 4.800 kg (dld pirame 2kg se 2 mines peripou, me apokleistiko thilasmo !!) kai 58 cm ! omws kati mas eipe k gia "udrokili", tha kanoume enan aploustato uperixo (sta "kampanelia" mas) kai tha doume... basika mallon eimaste "proikismenoi" alla tha to psaksoume kalou kakou... xixixi ! a kai tin erxomeni ebdomada emboliazomaste k pame tin prwti mas ekdromi sto Agrinio...

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσοπουλα...τι κανετε?εμεις οχι καλα... αρρωστησε η μπεμπουλα μου...συναχωθηκε και πηγαμε γιατρο σημερα...φυσ.ορο στην μυτουλα,οτριβιν καθε 8 ωρες και υπομονη ...την κ ολλησε ενα σκατιαρικο αρρωστο που ηρθε σπιτι με την μαμα του να μου ευχηθουν.- τι ασυνειδητος κοσμος υπαρχει ρε γαμωτο...ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο. απο την στενοχωρια μου πεταξα εναν ερπη στα χειλια κ τωρα προσεχω πολυ μην κολλησω κ το μωρο.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

μαρακι τελεια ο μπεμπουκος σε κιλα και υψος ε?μπραβο!

τεσακι,υπομονη..περαστικουλια σας!και τωρα ξερεις,μακρια τα παιδακια..

ο δικος μου ειχε τετοια γκρινια και κλαμα χτες το απογευμα απο οτι λεει ο αντρας μου..ευτυχως ελειπα για δουλεια,το λυπαμαι το καημενο,δεν μπορω να το βλεπω να σπαραζει..εκανε συνεχεια εμετους και κοβοταν η ανασα του απτο κλαμα..ευτυχως το βραδυ που ηρθα ηρεμησε σιγα σιγα,ηπιε το γαλατακι του στις 10 και κοιμηθηκε ως το πρωι.τωρα κοιμαται παλι,αφου του βαλαμε ζεστη πετσετουλα στην κοιλιτσα..

σημερα πηγα διαιτολογο,ξεκιναω παλι προγραμμα απο αυριο.εχω 10 υπολοιπο απτην εγκυμοσυνη και καμια 10αρια ακομα που θα ηθελα να χασω πριν ερθει κι αλλο μπεμπε!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

teshaki περαστικα στο μωρακι σου και μακρια τα παιδια απο δω και περα..

Μαρακι και μεις ειχαμε υδροκοιλη και μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, ειναι υγρο που εχουν μεσα στα μπαλακια τους που με το καιρο φευγει και μαζευουν...

Γιουλακι εμας απο την κλινικη μας εδωσαν φωτο το βιβλιαριο, εσας ουτε φωτο δεν σας εδωσαν :o:o:o ελεος πια αλλα θα μου πεις μετα απο αυτα που ειδα στο νοσοκομειο το πασχα μου κανει σοκαρει το βιβλιαριο....

εμεις σημερα καναμε υπερηχο ισχυων, δεν το εχει κανει κανενα αλλο μωρο εδω??? και ολα ευτυχως μια χαρα!!!!

εμενα ο γυναικολογος δεν μου εδωσε ακομα το οκ για σεξ γιατι δεν εχει φτιαξει ακομα το πιπι μου αλλα ουτε εχω καμμια διαθεση για σεξ και φοβαμαι κιολας....παρα πολυ και χαρας το κουραγιο σας που θελετε και 2ο απο τωρα... εγω μετα απο κανενα χρονο και βλεπουμε εκτος κιαν κατσει απο μονο του.

αααααα μα γιατι ολες 11η σεπτεμβριου???

Δημοσίευση

Τεσακι περαστικα σας! Τα παιδακια κουβαλουν ιωσεις και τις μεταφερουν χωρις να το καταλάβουν!

Φωτο τις πρωτες σελιδες μας τις εδωσαν , αλλα το υπόλοιπο πρεπει να το κατεβασω απο μονη μου. Εβαλα ποστ οπως μου ειπε το Μαρακι!

Κι εγω θελω να ξεκινησω διαιτα, αλλα περιμενω να αποθηλασω τελείως για να αρχισω.

Κοντευω , ηδη το γαλατακι μου ελαττωθηκε αρκετα.

Δημοσίευση

καλημερα!

αχ κ εγω διαθεση καθόλου... δεν εχω για σεξ- αγγαρεια μου φαινεται- :o

Γιουλακι εγω δειλα δειλα εκανα χθες κατι ασκησουλες στο σπιτι τις ειδα στη Μενέγο το πρωι- η Πετρουλακη εδειχνε για μετα την εγκυμοσυνη.

Βλέπω την κοιλια μ κ αηδιαζω... θελω να σφιξει ρε γμτ!

Τες περαστικά σας!

Δημοσίευση

TESH περαστικα σας!

Πολυ νευριαζω που κουβαλανε τα παιδια στο σπιτι για να δουνε τα βρεφακια!!! Μα καλα δεν κοβει καθολου;;;;;Αυτοι δεχοντουσαν επισκεψεις με παιδακια;;;;;

Εμεις ειχαμε 1 ωρα που ειχαμε γυρισει απο την κλινικη κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κουβαληθηκαν οι κουμπαροι μας στο σπιτι με τα 2 τους παιδια ηλικιας 3 και 7 χρονων!!!!!Πηγαν,λεει,απο την κλινικη κ τους ειπαν οτι μολις ειχαμε παρει εξειτηριο κ θεωρησαν σωστο να ερθουν στο σπιτι!!!!!!!

Στα μαιευτηρια εχουν κατι ταμπελες τεραστιες που απαγορευουν την εισοδ σε παιδια κατω των 14 ετων!!!!!!Δεν τις βλεπουν;;;;Δεν ξερουν απο τα δικα τους παιδια;;;

ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

πω ρεεεεε εγραφα εγραφα και τελικα ολα εξαφανιζολ...φτου κ απτην αρχη....το λοιπον το μπουκωμα παραμενει εντονο κ εχει χαλασει λιγο ο ρυθμος φαγητου μας...ο παλιοερπης εκει κ φοβαμαι μην την κολλησω,ολη μερα πλενω χερια με dettol κ sterillium,τα εκαψα τα καημενα :):) στο μεταξυ εχει αρχισει να μας κανει κατι αγκου,κατι ααααιιιι κ τρελαινομαι να την ακουω,σκετη γλυκα

οσο για τα κιλα...αυριο ξεκιναω γυμναστηριο :lol::lol::lol: θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ και εγω θελω γυμναστικη. Θελω να αρχισω πιλατες αλλα ειναι πανακριβα γαμωτι μου. Βασικα δεν εχω κ που να αφησω το παιδι, οποτε μαλλον τιποτα δεν θα κανω. Απλα καθε πρωι πριν σηκωθω απο το κρεβατι κανω κοιλιακους μπας και σωσουμε τιποτα!!!!!!!!

Αλλα αν δεν το ραψω το στομα μου τιποτα δεν θα γινει. Στο μεταξυ εχω συνηθισει τον εαυτο μου κ δεν το καταλαβαινω αλλα οταν με βλεπω στις φωτο ειμαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ειμαι και ψηλη, πολυ νταρντανα. Ντανα εχω γινει :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ασε βρε Λολλιποπακι... και γω δεν μπορώ να θίξω αυτο το θέμα με τα μικρά...αχ τι να πω...

εχει η κουνιαδα μου 2 πιτσιρικια, 5 και 7 ετών, και επειδή παντα καναμε πολύ παρέα (οικογενειακώς δηλαδή μαζευόμαστε) δεν μπορώ να πω τιποτα... και εκείνη απο την τρελα της με τον μπεμπη μας, προκειμένου να τον δει, ξεχνάει τετοιους βασικους κανόνες... ~x(~x(

και σα να μην εφτανε αυτό, μολις συναντηθούμε τον παίρνει ολη την ωρα αγκαλιά και τα δικά της παιδάκια ΣΚΑΝΕ απο τη ΖΗΛΙΑ !!!

της το ειπαμε και οι δυο και εκείνη λεει "ααα δεν πειράζει!! ας ζηλεψουνε και λιγο..."

το οτι θα χαλασει τις σχεσεις των ξαδερφιών ΟΥΤΕ που το σκέφτεται....

ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ με κατι τετοια [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Δημοσίευση

της το ειπαμε και οι δυο και εκείνη λεει "ααα δεν πειράζει!! ας ζηλεψουνε και λιγο..."

το οτι θα χαλασει τις σχεσεις των ξαδερφιών ΟΥΤΕ που το σκέφτεται....

ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ με κατι τετοια [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

πωπω Μαρία πραγματικα...συμφωνώ απόλυτα...τι να πεις... σαν τον πεθερό μου που επαναλαμβανει την θεική ατάκα...'αστο να κλάψει -θα ανοιξουν τα πνευμόνια του...' :evil::evil:

ΕΛΕΟΣ ανθρωπε μου!!!!! πόσες βλακείες θεε μου..

Δημοσίευση

κουκιδα,απτο να εχεις την πεθερα μου που με το που παει να ανοιξει το στομα του ο μπεμπης το βουταει και λεει,δεν κανει να κλαιει,ειναι αγορι :!: ..και τι το αφηνετε το παιδι και φερτο εδω,εγω ξερω,4 παιδια μεγαλωσα και μονο σε μενα ησυχαζει το παιδι..που ηρθε 2 φορες στην κλινικη και 1 στο σπιτι 1 μηνα τωρα...κατα τα αλλα ξερει καλυτερα απο μενα τι θελει το παιδι μου.αντε τωρα συγχυστηκα!

Δημοσίευση

ααχ..Ράνια μου που να βγάλεις ακρη..λεω ο ανθρωπος όταν μεγαλώνει κατι παθαινει ο εγκεφαλος...μαλάκυνση να το πω? ολο κατι τετοιες μαμακίες κάνουν....

τσακισα κατι πιτσες τωρα κ νιωθω ενα βαρος...πως θα κοιμηθω με λετε?

Δημοσίευση

:)):)):)):))

Τι να πεις.....; Καλα δεν το ξερετε οτι οοοοοολοι ξερουν καλυτερα απο εσας το παιδι σας και τις συνηθειες του;;;;;;Εεεεε ειστε απαραδεκτες και ξεροκεφαλες!!!!!!

Εμενα τις ελαχιστες φορες που ερχετε η πεθερονα,καθετε κανενα δεκαλεπτο,βαρια τεταρτο κ κανει το εξης θεικο:

Λεει στα μωρα αυτα που θελει να πει σε μενα...τα λεω στο σαμαρι να ακουει ο γομαρι (που λεει και η παροιμια),βεβαια κ εγω απαντω μονολογωντας!!!

Το θεοτρο του παραλογου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

π.χ. λεει στο μωρο: γιατι κλαις; δεν σου δινει σημασια η μανουλα σου;δεν σου μιλαει;

κι γω απαντω: οχι μπεμπακι μου,δεν σου μιλαω...σου κραταω μουτρα επειδη δεν εφαγες!

Αν εχεις ορεξη ειχει τρελλο γελιο να ακους τετοιους διαλογους!!! :lol::lol::lol: κι αν εχω κεφια κ εγω ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ!!!!Φουλ ατακα λεμε!!!!

Δημοσίευση
ααχ..Ράνια μου που να βγάλεις ακρη..λεω ο ανθρωπος όταν μεγαλώνει κατι παθαινει ο εγκεφαλος...μαλάκυνση να το πω? ολο κατι τετοιες μαμακίες κάνουν....

τσακισα κατι πιτσες τωρα κ νιωθω ενα βαρος...πως θα κοιμηθω με λετε?

Κουκιδα εγω πιστευω στο : <Νεος παραξενος,γερος παραξενος>

Ο παραξενος ο ανθρωπος ειναι απο τα νιατα του παραξενος,απλα οσο περνανε τα χρονια γινετε χειροτερος....

Δημοσίευση

κοριτσια εγω ξεκινησα γυμναστικη κ μου χει βγει ο πατος.... :lol::lol:

μια το μωρο στο σπιτι , μια που ειναι δυσκολο το προγραμμα στο γυμναστηριο... αστα να πανε... :?

βεβαια το φαγητο δεν μπορω να το περιορισω με τπτ , ειναι που θηλαζω κιολας...

αν κ κιλα δεν μου χουν μεινει αλλα νιωθω λιγο πρησμενη στην κοιλια...

αντε καληνυχτα ο μικρος μου παλι γκρινιαζει :cry::cry:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια!!! τι κανετε σημερα?εχει ομορφη μερα και βγηκατε βολτα??

εμεις κοιμομαστε τωρα γιατι ειχαμε λιγο ανησυχο πρωινο.... τα κακα του βρε παιδια ειναι υπερβολικα υδαρα τωρα 2 μερες, οταν λεμε υπερβολικα ενοουμε σαν κιτρινο νερο, τι να ειναι αραγε αυτο? και πριν λογο θηλασμου εκανε αραια αλλα οχι και τοσο πολυ...εχετε καμμια ιδεα? αλλα ευτυχως δεν εχει αυξηθει η συχνοτητα που τα κανει, ουτε εχει πυρετο και ειναι και ζωηρο!!! λεω να περιμενω λιγο και να μην παρω παλι την παιδιατρο γιατι την εχω τρελανει την καημενη αλλα τι να κανω??? ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα :?:?:?:?:?:?:?:?

Δημοσίευση

Σπιρτουλι μην ανησυχεις φυσιολογικα ειναι. Με το θηλασμο εχουν περισσοτερα σπορακια. Με το ξενο ειναι λιγο σαν διαρροια. Εφοσον ειναι χρυσο κιτρινα, μην ανησυχεις. Και εγω ειχα φαει μια φρικη την πρωτη φορα αλλα τελικα τωρα τα συνηθησα!!!

Αφηστε τα με τις πεθερες. εμενα φυσικα το παιδι δεν μου πηρε τιποτα!!! Ιδιο ο αντρας μου ειναι επιμενει η πεθερα μου! Χθες λοιπον που ηρθε της εδειξα μια φωτο μου 3 μηνων που ειμαι ιδια με τη μικρη, φτυστη σας λεω. Και ταχα δεν μπορουσε να δει καλα.Α και επειδη ο αντρας μου δεν ειχε μαλλια οταν γεννηθηκε, η μπεμπα λεει τα πηρε απο τον κουνιαδο μου. Εγω πουθενα παλι (μαιμουδακι ημουν).

Και το θεμα ειναι οτι επιμενει κιολας! :evil:

Δημοσίευση

βρε γιουλακι μου εγω ακομα στο θηλασμο ειμαι δεν εχει αλαξει κατι απο την διατροφη του γιαυτο ανησυχω...οσο για το απο ποιον πηρε το μωρο....εμενα τα πηρε ολα απο τον πεθερο μου......... [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif] ουτε καν απο τον αντρα μου... ελεος πια!!!

Δημοσίευση

θεε μου!!ρε γιουλακι τι φωτο ειναι αυτες?ετρωγα και σοκολατα..

εμεις βγηκαμε εξω απτο πρωι,λιγο ψωνια και μετα καφεδακι..και αφου ο μπεμπουκος πεινασε και δεν ηθελα να φυγουμε,πεταξα το βυζο εξω στην καφετερια,εριξα και το σεντονακι του επανω μου και εφαγε μια χαρα!να μαθαινουμε σιγα σιγα να μην κοιταμε περιεργα κατι τετοια..τωρα ψιλοκοιμαται,οποτε παω να ξεραθω κι εγω.γιουροβιζιον το βραδυ(ξενυχτι δηλαδη)!

αυριο λεμε να παμε στο πεθερικο στο χωριο.θα παρω ενα λεξοτανιλ πρωτα να ειμαι κομπλε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...