Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 6&ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!

Recommended Posts

Μια χαρα θα ειναι εαν γεννηθει, ο γιατρος μου μου ειχε πει απλα να ειναι πανω απο 2κιλα για να μην μπει στην θερμοκιτιδα. Γιατι μετα θα τρεχουμε με τους παιδιατρους μια ζωη. τωρα ποια δεν φοβαμαι οπως και ο δικος σας μια χαρα θα ειναι.

Γιατι η Μαριαννα δεν θελει να γεννησει φυσιολογικα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημέρα! Γιώργο μου αυτά τα πονάκια που έχει η Μαριάννα είναι μέσα στο "πρόγραμμα".Ξυπνάω κ εγώ τα βράδυα απο πόνους εκει κάτω κ με τάση για εμετό,όσες φορές το έχω πεί στο γιατρό μου (θα το ξαναρωτήσω κ σήμερα που θα πάω) λέει να μην ανησυχώ κ ότι είναι φυσιολογικό επειδή ο μπεμπούλης έχει το κεφαλάκι κάτω κ σπρώχνει.Για να σας φύγει το άγχος ρωτήστε κ τον δικό σας γιατρό. ;) Τα μωράκια μας κανονικά θεωρούνται "τέλεια" απο την 37η-38η εβδομάδα,περισσότερο για να έχουν αναπτυχθεί 100% τα πνευμονάκια τους κ να μην χρειαστούν οξυγόνο.Δεν είναι όμως πάντα απαραίτητο,κάθε μωράκι έχει άλλες αντοχές.Σε περίπτωση που έρθει νωρίτερα ο τοκετός κάνουν στη μαμά μια ένεση για τα πνευμονάκια του μωρού ωστε να μην διατρέχει κίνδυνο. Επίσης για να μη μπεί σε θερμοκιτίδα πρέπει να είναι πάνω απο 2.200..αυτό ανάλογα κ το νοσοκομείο..άλλοι θεωρούν οτι πρέπει να είναι πάνω κ απο 2.500.

Καλημερουδια η καλησπερουδια (!!) παρεουλα!!

Μολις μπηκα σπιτι απο τις 7 που λειπω...Ενταξει μη ρωτατε... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!! Μαμω την αδεια κυοφοριας μου!!! Τοση ταλαιπωρια για την εγκυο...αν ειναι δυνατον!!!

Τελοσπαντων τι να λεμε! Ταλαιπωρηθηκα πολυ κ εχω νευριασει! θα σας πρηξω λιγο να τα πω !! Πηγα στο ΙΚΑ να περασω επιτροπη γηια τις 3 μερες που εκαναν λαθος το μετρημα.... στο τηλ με διαβεβαιωσαν οτι γινετε η επιτροπη...φθσικα πηγα κ γινονταν η επιτροπη για τις συνταξεις (!!!!) ΟΚ!! Λεω δε πειραζει θα τις χαρισω τις 3 μερες.....αμ δε! Μου εβαλαν επιτροπη για 13.04 γιατι λεει πρεπει να ειναι συηνεχειες γιατι αλλιως πρεπει να το δεχτει ο εργοδοτης.... ο δικος μου? αποκλειτε....τελοσπαντων..παιρνω τ οχαρτι για την αδεια κυοφοριας ( 56 πριν) να την παω στο γραφειο...παω στο γαρφειο....το αφεντικο δεν ηξερε να την συμπληρωσει οποτε επρεπε να περιμενω τη λογιστρια που θα ερχονταν σε 1 ωρα... τι 1 ωρα ομως? δικη μας του πλανητη γη ή διαστιμηκη!??!?! μετα απο 3 ωρες ηρθε η λογιστρια κ το γραψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ>...αφου δε γεννησα παλι καλα!! Κ πηγα στο ιΚα να πληρωθω κ φυσικα ειχε κλεισει...αυριο παλι!!

Γιουλη ειδες σου εφυγε το βαρος...οσο πιο αργα τοσο πιο καλά για το μωρακι..κι εσυ γιωργο μου μη βιαζεσαι...οπως τα λεει το ελενακι ειναι... πρωορα μωρα συμφωνα με τις μαιες στο νοσοκομειο ειναι μεχρι την 37η ...απο 37η κ μετα ειναι το ιδανικό!! γιατι τοτε εχουν σχηματιστει τα πνευμονακια του πληρως!

Κατα το δικο μου γιατρο μετα τα 2.500 κιλά ειναι ΟΚ. ο θεος ξερει ποτε θα μας τα φερει!

Χοανιτα μεγια το τικερακι..λιγο αργα ανακαλυψες το χομπι αλλα δε περιαζει!!Χεχε

ειναι η 3η φορα που τα εγραψα...ελεος!!!

Γειαααααααα!!!!

Βάφουμε και είναι ωραίαααααααα!!! Το δωμάτιο του Αρούλη τελείωσε και είναι πολύ γλυκό! Φωτογραφίες θα σας βάλω αφού έρθει και το κρεβατάκι μας και βάλουμε και τα αυτοκόλλητα! Τώρα κάνουμε κάτι μερεμέτια στο υπνοδωμάτιό μας.

Κι εγώ έβαλα πλυντήρια, έκανα ένα σωρό δουλειές στο γραφείο (ακόμα μου λείπουν πίνακες, κουρτίνες κ.α.) και γύρισα και όλο το σπίτι ανάποδα να βρω κάτι παλιές κουρτίνες που ήθελα και δε τις βρίσκω πουθενά! Άφαντες! Τι διάολο τις έκανα δε μπορώ να καταλάβω! Το αποτέλεσμα βεβαια είναι να είμαι ερείπιο τώρα κι έχω 2 ώρες δουλειά και 2 ώρες πρόβα το απόγευμα... Ευκαιρία να κομηθώ επιτέλους νωρίς το βράδυ γιατί το'χω ρίξει στα ξενύχτια τελευταία... Αύριο θα έχω πάλι βάψιμο στο γραφείο και πρέπει να πάω και στο Ιασώ για τη ρημαδοcoombs μου!

χθες εκανα ντοπλερ ,ολλα καλα ο μικροσ ειναι 2200 και μπορει περισσοτερο και εχει μια χαλαρη περιτυλιξη στον λαιμο .

δεν εχω διαβασει νεα σας ,ευνομαι να ειστε καλα ολλες .

μπραβο Αφροδιτη ολα καλα!!

η φωτο ειναι ολα τα λεφτα!

Πηγα στο Ικεα και εψαχνα για ραφι γαλαζιο αλλα εχουν καταργηθει και ετσι πηρα λευκο. Πειραζει που το ενα θα ειναι λευκο στον ενα τοιχο και το αλλο γαλαζιο στον απεναντι τοιχο;

Επαθα πλακα με τα υφασματα που εχουν. πηρα 1 κομματι υφασμα να το φτιαξω σαν θηκουλα μπροστα στην κουνια.

καλησπερα παιδια τι κανετε???πριν λιγο γυρισα σπιτι περασε κ η μερα σημερα,σηκωθηκα πρωι πρωι εκανα τις εξετασεις μου να τελειωνω κ φυγαμε,περασα ολη μερα με την φιλη μου πω πω ειδα την βαλιτσα της κ τα επαιξα!!!πολλα πραγματα χρειαζοντε τελικα :shock::shock::shock: ετσι ειναι αμα δεν ξερεις πας στα τυφλα 8-) η μικρη μου ολη την ωρα κουνιετε σημερα απο το πρωι χορευει :lol::lol::lol:

γεωργιαννα σιγα τι πειραζει που ειναι διαφορετικο χρωμα?προβλημα θα ηταν αν το ενα ηταν μοβ :lol: ειρηνη βαθιες ανασες...παμε..εισπνοη....εκπνοη :lol::lol::lol: καλο κουραγιο κ για αυριο :D πρεπει να εχεις συνηθιση πλεον τους βλακες του ικα :twisted:

εγω το τικερακι της χοανιτας βρε παιδια ολο ιδιο το βλεπω....καθε ποση ωρα αλλαζει???

αφροδιτη κουκλος ο μικρος!!!!κ τα κιλα του μια χαρα!!!

στο τρεξιμο λοιπον samarcante,πραγματικα σε θαυμαζω ομως!!!!πως αντεχεις?μπραβο!!!!εδω μεχρι απεναντι στον φουρνο πηγαινω κ κλαταρω :lol:

γιωργο μου τα κιλα του χρυσοβαλαντη ειναι πολυ καλα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις οπως ειπε κ το ελενακι κ η γεωργιαννα,παρε παραδειγμα την demie απο τις φουσκοκοιλιτσες που γεννησε 35w κ κατι ψηλα κ ειναι μια χαρα ο μπεμπης της!!!κ την δικια μου μερικες φορες την νοιωθω πολυ χαμηλα μερικες πολυ ψηλα :shock: η κοιλια εχει πλακα που αναιβοκατεβαινει :lol::lol::lol:

γιουλακι η σκεπαστη τι ειναι???

χοανιτα δεν μπορει η κοπελα να ερθει να σε αποτριχωση :lol: στο σπιτι σου???

kalispera sas!!

Molis mpika sto spiti, eimoun oli mera stin mama mou, sxolase k o giwrgos k ir8e na voi8isei to mpampa mou giati kanoune mia mikri anakainisi sto spiti (va4imata,allagi mpanieras ktl)..Ola auta gia to eggoni tous :D..O giwrgos einai idravlikos k voi8a sta spasimata keramikwn, mpaniou, toualetas ktl k 8a valoun kainourgia..

Edw k 2 nixtes den kalo koimame..Den volevome mesa sto krevvati, 3aplwnw anaskela den mporw, 3aplwnw sto ena plevro pali tipota k girnaw sto allo plevro alla pali tzifos :( aste pou ka8e ligo 8elw tsisa mou k ate sikwstou apo to krevvati k xanw k ton ipno mou..Axxxx vasano..To prwi otan figei o giwrgos k mou meinei olo to krevvati kati ginete :lol:..

Avrio 8a mas paradwsoune k to krevvataki mas, to strwma mas k tin proikoula mas..Eipame na pame k emeis ikea na doume an vroume kanena epiplaki k an oxi na 4a3oume k allou..K na kollisoume k ta autokollitakia mas sto toixo k pistevw teleiwnoume apo to dwmatiaki tis!! :D

σαμακαρδε τι ειναι ρημαδοcoombs?!?!? :lol::lol:

Σουλάκι αστα δεν συνιθιζεται η ασχετοσυνη των γιατρων του ικα!

Η σκεπαστη αν ειναι αυτο που ετρωγα κ εγω στην αθηνα τοτε ζηλευω πολύ τη γιουλη...τωρα θα σε λιγουρεψω.... φαντασου...πιτα ψημενη οπως στο σαντουιτς το θεσ/νικιιο.... τη βαζουημε κατω....απο πανω βαζουμε γυρο , τζατζικια κασερια ντοματα κρεμμδθ κ απο πανω σκεπαζουημε με ακομα μια πιτα....σαν κλαμπ με γυρο κ πιτα ειναι ... κολαση!!

Κοριτσια μου? Με εχει πιασει παλι η στεναχωρια μου κ θελω να κλαιω... τι εχω παθει ? :( εσιες ειστε ετσι? Θελω να κανω μια αλλαγη με ενοχλουν τα απαντα κ νοιωθω σκ@τα.... ειπα να βαψω τα μαλλια...με αφησε ο γιατρος κανονικη βαφη να κανω..αλλα το σκεφτομια...γιατι αλλοι λενε δε κανει¨!?

Irinaki mou egw ekana antaugeies otan eimoun 2,5 minwn me to ok tou giatrou mou fisika k mia kali kopela sto kommwtirio :evil: mou elege pws den ekana kala pou ta vafw k pws 8a dimiourgisw provlima sto emvrio k kati tetoia k mou evale asximes ske4eis k me ekane k eklaiga k pira til ton giatro mou k me ka8isixase, mou eipe pws an ipirxe 1 periptwsi na pa8w kati ekeinos o idios den 8a me afine na ta va4w, akomi mou eipe an itan etsi eukolo na kaneis kako sto emvrio etsi oles oi kommwtries pou itan egkies 8a exana ta mwrakia tous me toses vafes pou mirizontai ka8imerina..Ta exw 3ana kanei alli mia fora alla den 8imame se poio mina eimoun..8a ta 3ana kanw k arxes Maiou prin paw na gennisw :)..

καλησπερα παιδια τι κανετε???πριν λιγο γυρισα σπιτι περασε κ η μερα σημερα,σηκωθηκα πρωι πρωι εκανα τις εξετασεις μου να τελειωνω κ φυγαμε,περασα ολη μερα με την φιλη μου πω πω ειδα την βαλιτσα της κ τα επαιξα!!!πολλα πραγματα χρειαζοντε τελικα :shock::shock::shock: ετσι ειναι αμα δεν ξερεις πας στα τυφλα 8-) η μικρη μου ολη την ωρα κουνιετε σημερα απο το πρωι χορευει :lol::lol::lol:

γεωργιαννα σιγα τι πειραζει που ειναι διαφορετικο χρωμα?προβλημα θα ηταν αν το ενα ηταν μοβ :lol: ειρηνη βαθιες ανασες...παμε..εισπνοη....εκπνοη :lol::lol::lol: καλο κουραγιο κ για αυριο :D πρεπει να εχεις συνηθιση πλεον τους βλακες του ικα :twisted:

εγω το τικερακι της χοανιτας βρε παιδια ολο ιδιο το βλεπω....καθε ποση ωρα αλλαζει???

αφροδιτη κουκλος ο μικρος!!!!κ τα κιλα του μια χαρα!!!

στο τρεξιμο λοιπον samarcante,πραγματικα σε θαυμαζω ομως!!!!πως αντεχεις?μπραβο!!!!εδω μεχρι απεναντι στον φουρνο πηγαινω κ κλαταρω :lol:

γιωργο μου τα κιλα του χρυσοβαλαντη ειναι πολυ καλα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις οπως ειπε κ το ελενακι κ η γεωργιαννα,παρε παραδειγμα την demie απο τις φουσκοκοιλιτσες που γεννησε 35w κ κατι ψηλα κ ειναι μια χαρα ο μπεμπης της!!!κ την δικια μου μερικες φορες την νοιωθω πολυ χαμηλα μερικες πολυ ψηλα :shock: η κοιλια εχει πλακα που αναιβοκατεβαινει :lol::lol::lol:

γιουλακι η σκεπαστη τι ειναι???

χοανιτα δεν μπορει η κοπελα να ερθει να σε αποτριχωση :lol: στο σπιτι σου???

Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ???ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!!!!!

Ok τώρα δηλώνω εντελώς ερείπιο!!! Χάλια! Πτώμα! Σέρνομαι!! Σας φιλώ και πάω για ύπνο, όνιερα γλυκάααα!!!

Τουρίστρια η 'ρημαδοcoombs' είναι μια ρημάδα εξέταση που κάνω κάθε μήνα αναγκαστικά στο Ιασώ, λόγω αρνητικού ρέζους και λέγεται Coombs. :lol: Είναι απαραίτητη αλλά μ' εκνευρίζει το πηγαινέλα στο Ιασώ. Χαλάλι του Αρούλη μου όμως! Άντε μωρέ χαμογέλασε λίγο :D , ορμόνες είναι, θα περάσουν! Όσο για το βάψιμο των μαλλιών, νομίζω ότι αυτοί που είναι ενάντια είναι υπερβολικοί. Σε άλλες χώρες το έχουν ξεπεράσει προ πολλού αυτό το θέμα! χχ

γεια σας... ολα καλα βλεπω και η γιουλη με το ντοπλερ και η αφροδιτη... μια χαρα, σαμαρκανδη ξεκουρασου... εγω ανυπομονω για το δικο μας ντοπλερ σας φιλω πολυ

Kalimera sas :D..

Molis efaga to prwino mou k se ligo 8a paw stin mama mou..8a paw na kanw apotrixwsi me meli-keri ta xeria,tin mesi k tin koilia tis 3aderfis mou..Nai nai eimai ais8itikos :) alla to epaggelma to e3askw mono se siggeneis.. Doulevei apo to spiti tis i 3adefi mou k i wra 10 3ekinaei douleia k gia na min tin talaipwrw na tin fernw katw sto spiti mou 8a parw ta pragmata mou ekei stin mama mou na tin kanw ekei gia na tin dieukolinw (menei dipla apo to patriko mou)..

H 1i Apriliou stin Kipro einai e8niki giorti k exoume episimi argia k etsi exoume triimero k o giwrgos 8a einai spiti etsi einai eukairia na teleiwsoume teleiws to dwmatiaki tis zouzounas, euxomai na vroume k to epiplaki pou 4axnoume k to kiriotero na mou paradwsoune simera to krevvati tis giati 8a mas ton fernane kanonika tin Deutera k me stisane, twra na doume simera, 8a 8imwsw apisteuta an mou to akirwsoune k simera..

Auta apo emena!!! :) :)

Kali sas mera

:-*:-*:-*

Καλημερα!!!Σημερα που ειπαμε να βαψουμε το δωματιο βρεχει,τι γκαντεμια,δεν πτοουμαστε ομως,απλα 8α αργησει λιγο περισσοτερο να στεγνωσει... :?

Τουριστρια παιδι μου αν το εχεις τοσο αναγκη να ανανεω8εις καντο να αισ8αν8εις καλυτερα,μην ακους κανεναν,η ψυχολογια μετραει πανω απο ολα.Εγω παντως το αφηνω μετα την γεννα για να νοιωσω για καλα την αλλαγη,να ανανεω8ω,καλα ,εγω εχω το φυσικο μου βεβαια εδω κ 3 χρονια απλα λεω να το γυρισω στο κοκκινακι οπως παλια...μου πηγαινε πολυ.Ετσι με γνωρισε κ ο Χρηστος κ μου το ζητησε κιολας.

Γεωργιαννα μου το ραφι διαφορετικο απεναντι ειναι αποψη...εμενα μαρεσει,μπορεις πανω στο τυρκουαζ να βαλεις λεπτομερειες λευκες κ στο λευκο το αντι8ετο...μα τι λεω,νομιζω οτι δουλευω,εστηνα βιτρινες γιαυτο χαχαχα :D Παντως 8α μου αρεσε...

daddy ειδα το δωματιακι ειναι μια γλυκα,αντε με το καλο!!!

Κοριτσια εκανα κατι κακο εχτες κ εχω τρελες τυψεις κ φοβο.Λοιπον το απογευμα με πιασαν υπογλυκαιμιες,εκει που επρεπε να φαω 3-4 φραουλες για σνακ στις 5,οι 4 γινανε 5 μετα 6 μετα 7,αρχισα να ξεφευγω,σε μια φαση ερχετε στο μυαλο η κουβεντα του γιατρου πως το μωρο δεν εχει επηρεαστει απο τον διαβητη κ εκει τα εκανα ολα....πηρα μερεντα με κρισπιες κ εφαγα,μετα το βραδυ στο σνακι με το γαλα,πηρα την μαρμελαδα συκο κ φρυγανιες 4-5!!!!Τρελα8ηκα εχασα κα8ε ελεγχο κ φυσικα τωρα το πρωι ο δεικτης 132!!!Πανω απο 130 μου ειπαν να παω στα επειγον...ειμαι πολυ σταναχωρημενη,8α προσπα8ησω σημερα να το ριξω,πρεπει να επανελ8ω,μεχρι 2η δοση ινσουλινης σκεφτηκα να κανω...τωρα να βρω ενδοκρινολογο,τρεχα γυρευε....8α δω πως παει.Μακαρι να μην το πληρωσω τοσο ακριβα κ ταλαιπωρη8ω παλι,δεν 8α το αντεξω :(

Καλημέρα σε όλους... Γιώργο χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το μωράκι σας.. άντε τώρα πια μετράτε μέρες... Ειρηνάκι βουρρ για το κομμωτήριο είπαμε, αφού ο γιατρός σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και το έχεις ανάγκη να αλλάξεις λίγο τη ψυχολογία σου, μη το σκέφτεσαι άλλο! Τι συμφέρον θα είχε ο γιατρός να σε παροτρύνει να κάνεις κάτι τέτοιο αν δεν έκανε για το μωρό;; Οι τρίτοι άνθρωποι γύρω μας πάντα θα έχουν κάτι να πουν, δεν χρειάζεται να τα κρατάμε όλα. Η σκεπαστή ήταν το αγαπημένο μου διάλειμμα στη δουλειά πριν μείνω έγκυος, τώρα δε ξέρω γιατί αλλά δε με τραβάει και τόσο.. πάντως όντως είναι νοστιμότατο. Γωγώ τι να κάνεις και εσύ άνθρωπος είσαι, είναι λογικό μια φορά να ξεφύγεις λίγο παραπάνω.. προσπάθησε να το ρίξεις και ξαναέλεγξε το να δείς αν έπεσε! Δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να το πείς και στο γιατρό σου, για να είσαι πιο σίγουρη. Γεωργιάννα θα συμφωνήσω με τη Γωγώ, δεν πειράζει που το ένα θα είναι άσπρο και το άλλο μπλέ, μπορείς να το διακοσμίσεις αναλόγως και όλα καλά! Afrodite μια χαρά και το δικό σου μπεμπάκι, μεγαλώνει, όσο για το λώρο απο ότι ακούω και απο τα άλλα κορίτσια δεν είναι ανυσηχητικό, σήμερα έχω και εγώ ραντεβού με τη γιατρό για να δούμε τι θα μας πει.. ουφφ, έφτασε επιτέλους η μέρα!! Ο καιρός χάλια, είναι που θα βγω εγώ έξω γι αυτό,χι χι χι! Άντρια δεν πετάγεσαι και απο δω μια βολτίτσα για αποτρίχωση;; Πηγαίνω σε κέντρο αισθητικής οπότε με το ωράριο και μόνο που έχουν δεν μπορούν να πηγαίνουν σε σπίτια.. Samar ελπίζω να ξεκουράστικες λιγάκι.. Φιλάκια, θα πάω να ξανακοιμηθώ, νυστάζω

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!Χθές βράδυ είχαμε γιατρό,λοιπόν ο αγόραρος μου έφτασε τα 2.600 απο 2275 που ήταν πριν 7 μέρες!!Ο γιατρός μας είπε οτι είναι μεγάλο μωράκι κ ψηλό!!Ο πλακούντας μια χαρά,ο λώρος στη "θέση" του γενικότερα όλα τέλεια! Ξαναρώτησα κ εγώ Γιώργο μου(παρεμπιπτόντως ο Χρυσοβαλάντης παίδαρος θα γίνει!!) για τους πόνους εκει κάτω..κ ο δικός μας τα ίδια μας είπε,οτι είναι φυσιολογικοί γιατί είναι βαρύ το μωρό.Οπότε don't worry! ;) Aκούστε κ το άλλο..στις 20/4 έχω άλλο ένα ντόπλερ στο νοσοκομείο άν δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε στις 27/4 που θα είμαι 38 εβδομάδων θα με "πειράξει" ο γιατρός απο κάτω για να με πιάσουν οι πόνοι-σπάσουν νερά γιατί αλλιώς είπε άν πάρω όλο το μήνα θα δυσκολευτώ κ εγώ κ το μωρό να γεννήσω φυσιολογικά λόγο οτι θα είναι αρκετά μεγάλο κ έχω πολύ στενή λεκάνη για να καταφέρει να βγεί..μη το πάμε μέχρι τέλος κ χρειαστεί καισαρική..

Πλησιάζουμε!!!!!Αντε ανυπομονώ πώς κ πώς!! [smilie=wav.gif]

Ειρηνάκι μου μη μασάς αγάπη μου,βάψε τα μαλλάκια να φτιάξει η διάθεσή σου,η Μενεγάκη 3 έγκυμοσύνες κ το ντεκαπάζ της το έκανε μια χαρά..πόσες άλλες γνωστές ακόμα που βλέπουμε στην T.V.Κολλάς εσύ με μια απλή βαφούλα;!Αφού στο επιτρέπει ο γιατρός σου βούρ στο κομμωτήριο! Υ.Γ Καλό ξεμπέρδεμα με το σκατο ΙΚΑ.

Γωγώ μου μη στεναχωριέσαι βρε..μια φορά ξέφυγες..εξάλλου είπαμε εδώ στην Ελλάδα την τρίχα την κάνουν τριχιά..Με μια φορά τίποτα δε θα πάθει το Χριστινάκι σου κ το ζάκχαρο θα πέσει,αλλα όσο αγχώνεσαι το κάνεις χειροτερο!Χαλάρωσε κ δές πώς θα πέι! ;)

Samarcande μου διαβάζω τις δουλειές σου κ μου κόβονται τα γόνατα απο τη κούραση! :lol: Γι'αυτό κρατάς σιλουέτα! Καλορίζικο(έτσι λένε?) το δωμάτιο του Αρούλη σου!!

AFRODITE τέλειος ο γιόκας σου!!Σκίζει απο κιλά αλλα κ απο εμφάνιση!

ΧΟΑΝΙΤΑ καλή επιτυχία με την doctor!Να μας πείς τα νέα μετα!Άντε να ξεσκάσεις λιγάκι,μη πτοείσαι απο τον καιρό.

Αfrο μου κ σε σένα καλή επιτυχία!!

Γεωργιάννα μου μεγιά τα ραφάκια!Εγώ έψαχνα επι τούτου να πάρω ένα γαλάζιο κ ένα λευκό,έτσι για τη διαφορά.Πολύ ωραίο θα είναι! Στα ΙΚΕΑ ρε γμτ πριν 3 εβδομάδες δεν είχε καθόλου λευκό,κάτι σαν ζαχαρί είχε κ δε μου ταίριαζε.Ξέρετε μήπως έχει στο PRAKTIKER? Επίσης ακόμα να βρώ λευκό καλάθακι για τα καλλυντικά του μωρού,είδα στα ΛΗΤΩ πάνω απο 40e..έλεος!

Andriaki όταν έρθουν τα επιπλάκια να μας βάλεις φωτό!

Συμπεθερούλα μου τί κάνεις;;Το κρύωμα πέρασε;

Φιλιά σε όλες!

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!Χθές βράδυ είχαμε γιατρό,λοιπόν ο αγόραρος μου έφτασε τα 2.600 απο 2275 που ήταν πριν 7 μέρες!!Ο γιατρός μας είπε οτι είναι μεγάλο μωράκι κ ψηλό!!Ο πλακούντας μια χαρά,ο λώρος στη "θέση" του γενικότερα όλα τέλεια! Ξαναρώτησα κ εγώ Γιώργο μου(παρεμπιπτόντως ο Χρυσοβαλάντης παίδαρος θα γίνει!!) για τους πόνους εκει κάτω..κ ο δικός μας τα ίδια μας είπε,οτι είναι φυσιολογικοί γιατί είναι βαρύ το μωρό.Οπότε don't worry! ;) Aκούστε κ το άλλο..στις 20/4 έχω άλλο ένα ντόπλερ στο νοσοκομείο άν δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε στις 27/4 που θα είμαι 38 εβδομάδων θα με "πειράξει" ο γιατρός απο κάτω για να με πιάσουν οι πόνοι-σπάσουν νερά γιατί αλλιώς είπε άν πάρω όλο το μήνα θα δυσκολευτώ κ εγώ κ το μωρό να γεννήσω φυσιολογικά λόγο οτι θα είναι αρκετά μεγάλο κ έχω πολύ στενή λεκάνη για να καταφέρει να βγεί..μη το πάμε μέχρι τέλος κ χρειαστεί καισαρική..

Πλησιάζουμε!!!!!Αντε ανυπομονώ πώς κ πώς!! [smilie=wav.gif]

Ειρηνάκι μου μη μασάς αγάπη μου,βάψε τα μαλλάκια να φτιάξει η διάθεσή σου,η Μενεγάκη 3 έγκυμοσύνες κ το ντεκαπάζ της το έκανε μια χαρά..πόσες άλλες γνωστές ακόμα που βλέπουμε στην T.V.Κολλάς εσύ με μια απλή βαφούλα;!Αφού στο επιτρέπει ο γιατρός σου βούρ στο κομμωτήριο! Υ.Γ Καλό ξεμπέρδεμα με το σκατο ΙΚΑ.

Γωγώ μου μη στεναχωριέσαι βρε..μια φορά ξέφυγες..εξάλλου είπαμε εδώ στην Ελλάδα την τρίχα την κάνουν τριχιά..Με μια φορά τίποτα δε θα πάθει το Χριστινάκι σου κ το ζάκχαρο θα πέσει,αλλα όσο αγχώνεσαι το κάνεις χειροτερο!Χαλάρωσε κ δές πώς θα πέι! ;)

Samarcande μου διαβάζω τις δουλειές σου κ μου κόβονται τα γόνατα απο τη κούραση! :lol: Γι'αυτό κρατάς σιλουέτα! Καλορίζικο(έτσι λένε?) το δωμάτιο του Αρούλη σου!!

AFRODITE τέλειος ο γιόκας σου!!Σκίζει απο κιλά αλλα κ απο εμφάνιση!

ΧΟΑΝΙΤΑ καλή επιτυχία με την doctor!Να μας πείς τα νέα μετα!Άντε να ξεσκάσεις λιγάκι,μη πτοείσαι απο τον καιρό.

Αfrο μου κ σε σένα καλή επιτυχία!!

Γεωργιάννα μου μεγιά τα ραφάκια!Εγώ έψαχνα επι τούτου να πάρω ένα γαλάζιο κ ένα λευκό,έτσι για τη διαφορά.Πολύ ωραίο θα είναι! Στα ΙΚΕΑ ρε γμτ πριν 3 εβδομάδες δεν είχε καθόλου λευκό,κάτι σαν ζαχαρί είχε κ δε μου ταίριαζε.Ξέρετε μήπως έχει στο PRAKTIKER? Επίσης ακόμα να βρώ λευκό καλάθακι για τα καλλυντικά του μωρού,είδα στα ΛΗΤΩ πάνω απο 40e..έλεος!

Andriaki όταν έρθουν τα επιπλάκια να μας βάλεις φωτό!

Συμπεθερούλα μου τί κάνεις;;Το κρύωμα πέρασε;

Φιλιά σε όλες!

γιωργο μου σε αφησανε μονο σου εδω :lol::lol::lol::lol: καλημερουδια!!!!!!

μεγαλωσε πολυ ο χρυσοβαλαντης αντε το κουκλακι σας να βγει να σας αποτρελανει!!!!

ειρηνακι μου αν ειναι να νοιωσεις καλα βαψε τα μαλλακια σου,σε εχει πιασει μαλλον ανχος μεσα σου για την αλλαγη που ερχετε κ σου βγαινει ετσι,φυσιολογικοτατο!κ εγω εχθες με το που γυρισαμε σπιτι επεσα πολυ αρχισα παλι τα χαζα μου,μηπως δεν θα την αγαπαω την μπεμπα μου οτι θα κλειστο σπιτι(ασχετα αν ειμαι σπιτογατα κ για ενα καφε με παρακαλαει ο αντρας μου)ασε τρελα :shock: εγω πηγα για ψωνια σημερα κ ανεβηκα :lol::lol::lol: πηρα μπεταντιν καθαρο οινοπνευμα γαζουλες νυχτικια κ μια μπυτζαμα καπρι τεον!!!

εχω αρχισει να εχω πονακια σαν της περιοδου στην μεση κ την κοιλια μερα παρα μερα σχεδον,αυριο μπαινω στον μηνα μου πρεπει να φτιαξω κ την βαλιτσα μου για παν ενδεχομενο...

χοανιτακι σημερα αλλαξε το τικερακι σου!!!εσυ πως εισαι???

γωγακι μου ανθρωπος εισαι κ λυγισες τερμα ομως τωρα ε?αλλωστε κοντευεις εκανες την ατασθαλια σου τωρα ξανα μετα την γεννα :lol::lol::lol: μην στεναχωριεσε :lol::lol::lol:

αντρια ελπιζω σημερα να στα φερουν!!!περιμενω νεα κ εννοειτε φωτο απο το δωματιο της βικτωριας!!!!

samarcante εγω μαλλον σε ματιασα :oops::roll: καλη ξεκουραση :):D

παω να βαλω τον τενζερη στην φωτια σημερα κοτοσουπα!

ελενακι κ πολυ παιδαρος ο γαμπρουλης μου ετσι!!!!!ττςςςς οχι παιζουμε!!!!!!δηλαδη εκεινο το 10ημερο θα εχουμε πολλα γεννητουρια!!!!!!!καλα θα κανει ο γιατρος σου γιατι οντως εισαι πολυ λεπτουλα κ στενη αν τον αφησετε ως το τελος θα γινει πανω τεσσερα κιλα κ θα ζοριστης!

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :D:D:D:D:D:D

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????? ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΗΣΗΣ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ????

Γεια σας!! Τωρα γυρισα και εγω!

Πηγα στο γιατρο, ειδα και τον μπεμπη. Εχει φθασει 2700, ο πλακουντας βαθμο 2, εχει κατεβει ικανοποιητικα. Τελικα ειναι στην εβδομαδα που ειμαι και εγω, ο γιατρος μου ειπε οτι 20 μερουλες αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο. Θα με δει σε 10 μερες ξανα και θα μου κανει και κολπικο υπερηχο. Ο μικρος εκανε ασκησεις αναπνοης, εδινε μπουνιτσες στο εντερο της μαμας και ειναι απο την δεξια μερια, αυτα ειδαμε στον υπερηχο. Το πρωι ειχα παλι συσπασεις πολυ εντονες, για να δουμε.

Γιωργο και εγω ποναω απο κατω και ο γιατρος μου ειπε οτι ανοιγει η λεκανη και ειναι φυσιολογικο. Και ο μπεμπης σας πολυ καλα , αλλα το βλεπω μεχρι τις 29 να εχει παει κοντα 4κιλα.

Ελενα μου και ο μπεμπης σου ειναι πολυ καλος, οπως ειπε και η Σουλα εκεινες τις μερες θα εχουμε πολλα γεννητουρια!!! Επειδη δεν θυμαμαι καλα πως θα τον φωναζετε;

το μαλλι μια χαρα εγινε, πιο ελαφρυ το νιωθω.

Γωγω μου θα ηθελα πολυ να ερχοσουνα να με βοηθησεις με την διακοσμηση! τι να βαλω πανω στα ραφακια μπροστα γτ απο πανω το 1 ειναι του Αλεξανδρου με βιβλια και το αλλο ειναι τουμπεμπη με διαφορα πραγματα.

Σουλα ποτε πας στο γιατρο εσυ; Φτιαξε και εσυ βαλιτσα, ποτε δεν ξερεις!!!!!!! τους ιδιους πονους εχω και εγω, ειδικα οταν βγαινω για περπατημα η μεση με πεθαινει.

Παω να φαω τα γεμιστα που με τρελανατε πριν λιγες μερες!!!!!!

γωγω εγω στη θεση σου θα εβαζα λιγο ινσουλινη τη ''γρηγορη'' αυτη που σου εχουν δωσει για οταν εχεις μετρηση με ζαχαρο... την actrapid. Παντως μη στεναχωριεσαι θα το ριξεις τις επομενες μερες. Ειχες τοσο επειδη εκανες παρασπονδια, πραγμα που θεωρω τελειως ανθρωπινο, το ανησυχητικο θα ηταν να ειχες μια τετοια μετρηση ενω τα ειχες κανει ολα σωστα.

ελενα τελειο το αντρακι σου, ολα καλα φτου φτου!

γιωργακη ειδες που ανησυχουσες μαι χαρα η μαριαννα σου, αντε παιδια ολα καλα

Γεωργιάννα μεγιά το μαλλί.. και απο ότι διάβασα είχατε όλες καλά αποτελέσματα απο τους γιατρούς σας.. μπράβο κορίτσια μου, χαίρομαι! :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...