Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 6&ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!

Recommended Posts

Πολύ ωραία η καλαθούνα Γεωργιάννα.. πολύ καλή επιλογή, μπράβο.. Αχ τι ωραία, που θα πας να φτιάξεις το μαλλί..Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός και στην Ειρήνη! θέλω και εγώ να κάνω μια αλλαγούλα, θα φωνάξω τη κοπέλα σπίτι μου, μήπως καταφέρει και έρθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας , σας στελνω χαιρετισμους απο το φαρμακειο ηρθα για δουλεια ... και μου πεσε η πιεση και λιποθυμησα ΤΕΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

δε με θελει ρε κοριτσια τωρα μου εδωσαν να φαω και συνηλθα αλλα καθομαι εδω φιλακια πολλα

Άφρο γιατί βρε κοριτσάκι;; Μήπως έχει πέσει ο αιματοκρίτης, πότε έκανες τελευταία φορά εξετάσεις; Πρέπει να τρως καλά.. τρώς;; Είπαμε, πρέπει να προσέχουμε..

Afro προσεχε καλε!!! Θελει προσοχη...κ φυσικα να δεις γιατι λιποθυμισες...σου επεε απλως η πιεση η υπαρχουν αλλα αιτια...χαμηλος αιματοκριτης , κλπ?

α το βρηκα...

βρε? Μηπως εισαι εγκυος? :lol::lol::lol::lol::lol:

Μια καλησπέρα πριν φύγω για δουλειές...

Άφρο μου δε τσεκάρεις και αιματοκρίτη κλπ να δεις τι γίνεται? Θυμάμαι κάποια στιγμή σου είχε πέσει πολύ. Να τρως καλά και να προσέχεις!

Γιώργο, επειδή κι εγώ έχω ομάδα αίματος Ο-, σου έστειλα ΠΜ με πληροφορίες για να μη ζαλίζω τους υπόλοιπους εδώ. Ελπίζω να το δεις και να ρωτήσεις το γιατρό.

Γεωργιάννα με γεια η καλαθούνα, γλύκα είναι!!

Γωγώ τρεις ταινίες έχω δει τελευταία, θεωρώ πολύ καλές και τις τρεις αλλά σκληρές. Το "Μέσα απ' τις φλόγες" του Denis Villeneuve, αριστούργημα κατά τη γνώμη μου, δείχνει όλο τον παραλογισμό του πολέμου σε μια σύγχρονη τραγωδία, θέλει γερό στομάχι αλλά αξίζει. Το "Στη καρδιά του χειμώνα", της Debra Granik, η "άλλη" Αμερική, η Αμερική της φτώχειας και της εξαθλίωσης, επίσης καταπληκτική ταινία και χθες είδα τον "Ιρλανδέζικο δρόμο" του Ken Loach, ρεαλιστικό κι επίκαιρο.

Κατεβαίνω προς Σύνταγμα για δουλειές, τα λέμε το βραδάκι.

Φιλάκια Τουρίστρια, Χοανίτα, Έλενα, Άντρια, Στείσυ και στις υπόλοιπες!!

Afro, τι έπαθες βρε κορίτσι μου! Δυο φορές σε μία μέρα? Να προσέχεις πολύ!

samarcande, τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή? Πόσα κιλάκια πήρες? Μάλλον λίγα!! Μοντελάκι!!

Γωγώ, περιμένουμε νέα από το nst!

Georgi, τέλεια η καλαθούνα! Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα! Την πήρες σε καλή τιμή τελικά?

Έλενα, πριν λίγες μέρες μας φέραν ένα τσουρέκι γεμιστό από τα max perry! Όπως το κέικ που λες : γλάσο λευκής κ σκούρης σοκολάτας απ'εξω και σοκογέμιση μέσα!!!!! Άχ! Πάλι καλά που έφαγε το πιο πολύ ο άντρας μου γτ αλλιώς..... [smilie=banghead.gif]

'Αντρια, με το καλό τα πραγματάκια της μπεμπούλας! Θέλουμε φωτο μετά!

Ειρήνη & samarcande, καλή βόλτα! Θέλω κι εγώωωωωωω........ =))

'A! και κάτι άλλο! Μιας και λέγαμε για γλυκά σας ενημερώνω ότι στο φούρνο έχω μια πορτοκαλόπιτα!!!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif] Να δούμε πως θα βγεί!!

Χοανιτα ωραιο τικερ, αλλα δεν βρισκεις και καποιο που να γραφει ποσο εισαι ακριβως;

Στεισυ τι κανεις εσυ πως εισαι; Κανενα νεο εχουμε;

Σαμαρκαδε πηγαινε και αλλο σινεμα τωρα γτ μετα θα στα κοψει ο Αρης! Σε βλεπω μετα να μας λες ποια παιδικα βγηκαν. :lol::lol::lol::lol: Οπως κανω εγω τωρα που ψαχνω στο ιντερνετ.

Anastasia mou telika i paradosi tou krevvatiou 8a einai tin pempti epomenws mesa sto savvatokiriako sigoura 8a exoume teleiwsei to dwmatiaki tis an vroume k to epiplaki pou mas xreiazete k 8a sas valw photos :D..

Gewrgianna mou gia to tickeraki tis Xoanitas an prose3eis apo katw oi plirofories allazoun sinexws, mia leei tis meres pou ipoleipontai na gennisei, mia grafei poso tis % tis egkimosinis tis exei idi perasei k mia grafei to due date tis, apoti katalava allazei..

βρε αφρο ολα μαζι???βαλε καποιον να σε ξεματιαση κ προσεχε τωρα στο τελος μην εχεις τρεχαματα!!!

ειρηνη μου εστειλα e-mail τους εγραψα οτι ειμαι εγκυος κ θελω δειγματα τις βρεφικης σειρας κ μου τα εστειλαν...4 δειγματακια ειναι μην φανταστεις :lol::lol::lol:

αντρια μου μου αντε με το καλο να ερθουν τρα πραγματακια σας!!!

γεωργιαννα μου πονακια???αχ βλεπω να ερχετε πιο νωρις ο μπεμπης μας!!!η καλαθουνα ειναι πολυ ομορφη ποσο την πηρες???

αααα στειση μου ανοιξες την ορεξη!!!

σημερα μαζευτηκαμε γυναικοπαρεα στο σπιτι μου ειπα τις φιλες μου να ερθουν γιατι σε λιγες μερες θα ερθει η μανα μου θα ερθει κ η μπεμπα κ θα αργησουμε να ξανα βρεθουμε ετσι ολες μαζι,ωραια ηταν!!!αυριο θα παω να δω κ μια γκαστρουλα φιλη μου που ειναι στις μερες της,θα παρουμε κ την δικη μας καλαθουνα κ αναμενουμε!!!

γιουλακι μου δεν ειναι κακο να φοβασαι,ευχομε να εχεις εναν πολυ γρηγορο κ πολυ ευκολο τοκετο..μην μασας!!!....κοιτα ποια μιλαει :lol::lol::lol: τεον :lol::lol::lol:

Σουλα μου την πηρα 70ε. Υπολογιζα πιο οικονομικη, αλλα δεν βρηκα και αφου δεν αγορασα την τσαντα ειπα να τα δωσω εκει. Ειναι μεγαλη και στην φωτο λιγο χανει το χρωμα, ειναι ενα γλυκο λαχανι.

Ανδρια το ειδα τωρα οτι αλλαζει.

Καλησπερα,ηρ8α κ εγω...λοιπον το nst εδειξε μικροτερες συσπασεις,στο υπερηχο το μωρο ειναι ενταξει στα κιλα του παρα τον διαβητη...δλδ 2980 γρ.,ξετυλιχτηκε απο τον ομφαλιο λωρο η μικρη κ ολα δειχνουν φυσιολογικα...περιμενουμε την μπεμπα ποτε 8α παρει την αποφαση να βγει.

Φυσικα δεν ελειψαν οι εξετασεις που πρεπει να κανω παλι,γενικες αιματος κ για το ηπαρ διαφορες...τωρα ξανα την Τριτη στην 38η εβδομαδα κ βλεπουμε.

Απο ψωνια μου εμεινε το καροτσι κ η μπανιερα....τι να διαλεξω ?Μας ειπαν κατι φιλοι μας να μας το κανουν δωρο...ειμαστε 10 ατομα κ βαλε παρεα κ μου ειπαν να διαλεξω οτι 8ελω ...αλλα δεν εχω κουραγιο τωρα για τα μαγαζια κ στο ιντερνετ δεν βρισκω κατι.Εχετε καμια ιδεα?

Μεχρι την Πεμπτη 8α εχει βαφτει το δωματιο,μετα κουρτινες ραψιμο κ τελος.

Η καλα8ουνα ειναι ετοιμη φυσικα κ περιμενει.... :D

Πολυ φαγουρα ρε γμτ με εχει τρελανει.μες στα νευρα ειμαι.... :(

Ax βρε Άφρο μου,σήμερα δεν είναι η μέρα σου..καλά λέει η Σούλα πές να σε ξεματιάσουν γιατί μπορεί να μάτιασαν! Σήμερα έφαγες καλά;Πορτοκαλάδα πίνεις κάθε μέρα;; Μάλλον η μπέμπα σου θέλει να τρώς πιο καλά!

Steicy μου τσουρέκι είναι κ μπερδεύτηκα κ έγραψα κέικ η ερωτευμένη! Άσε,παρόλο που δεν είμαι πολύ της σοκολάτας αυτό το τσάκισα..μέχρι κ με τον άντρα μου μάλωσα για να μη φάει το τελευταίο κομμάτι! :lol:

Χοανίτα μεγιά το τικεράκι!

Samarcande μου καλή δουλίτσα αν κ τώρα θα έχεις τελειώσει!Επίσης πολύ γλυκιά κοιλίτσα κ απο κιλά φαίνεσαι κορμάρα!

Συμπεθέρα τί ωραία η συγκέωτρωση της γυναικοπαρέας..μακάρι να το συνεχίσετε κ μετά!

Ειρήνη πώς είσαι;;Βγήκες βολτούλα τελικά;

Γεωργιάννα μου πρώτη φορά τ'ακούω γι'αυτά τα μαγαζιά,θα το έχω στα υπόψην μου απο εδώ κ πέρα. Κομμωτήριο αύριο ε;;Μόνο κουρεματάκι ή κ βαφή θα κάνεις;; θέλω κ εγώ μια αλλαγή ρε γμτ,το βαρέθηκα το φυσικό μου χρώμα,θέλω καμια ανταύγεια πρίν γεννήσω.θα ρωτήσω αύριο που θα πάω το γιατρό.Εσάς σας το επιτρέπει;Για βαφή άν είναι φυτική ξέρω οτι επιτρέπεται αλλα για ανταύγεια που χρησιμοποιούν ντεκαπάζ κ μυρίζει έντονα κάνει;;

Andria μου με το καλό να τελειώσετε το δωματιάκι της Βικτωριούλας να ηρεμήσεις!θυμησέ μου τί χρώμα θα είναι η κούνια σας;

Γιούλη,Γωγώ τί νέα απο το γιατρό;;

Μπράβο βρε Γωγώ μου!Είδες το Χριστινάκι δε χαμπαριάζει απο το διαβήτη της μαμάς κ τρέφεται μια χαρά..πολύ καλά τα κιλά της! :D Ο λώρος ξετυλίχθηκε,τέλεια! (αυτό να το δεί η Άντρια που αγχώνεται :D )

Για καρότσι εμείς πήραμε της Peg Perego Pliko Switch Compact μαζί κ το πόρτ μπεμπέ κ το κάθισμα αυτοκινήτου. Καταλήξαμε σε αυτό μετά απο πολύ ψάξιμο,πάντως μέχρι στιγμής όσοι το χρησιμοποιούν λένε καλά λόγια,θα δείξει στη χρήση.

Μπανάκι θα μας φέρουν απο τα Λητώ το ΟΚ ΒΑΒΥ ΟNDA με τη βάση του.Το έχει η κολλητή μου 8 μήνες κ είναι ευχαριστημένη.

Ελενα μου να μην τα προτειμας και πολυ. Μονο κουρεμα θα κανω, ηθελα και εγω ανταυεις αλλα ο ανδρουλης ουτε να το ακουσει. Αυριο περιμενουμε και τα νεα σου.

Γωγω πολυ χαιρομαι που ειναι καλα η Χριστινα! πολυ καλο και το βαρος, αντε να ερθει!

Τελικα θα παω Πεμπτη στο γιατρο και θα με βαλει με επειγον στον υπερηχο λογω απεργιας, εχω να τον δω 1 μηνα!

Ξεκινησα το περπατημα σημερα το βραδυ, πηγαμε με τον Αλεξανδρο τριγυρω απο το σπιτι για 20 λεπτα, και φυσικα προς το τελος μου εκανε λιγες συσπασεις. Παλι αυριο!

Γιουλη που εισαι; Περιμενουμε τα νεα σου!

Elenaki mou to krevvataki 8a einai aspro, ta mprostina kagkela (ta kinita) 8a einai lila-mwv k ta pisina kagkela (ta sta8era) laxani..8a mou zwgrafisoune mia kamilopardali me voules mwv-lila, laxani,mple,prasines k kafe k 8a exoume k ena ilio me matakia,miti k stoma hehe :D..Nai xarika para poli pou o omfalios lwros 3etilixtike apo tin zouzouna tis Gwgws, exw elpides diladi k egw :) Oso gia tis antaugeies emena me afinei o giatros na kanw k idi ekana 2 fores, otan eimoun 2,5-3 minwn k alli mia fora alla den 8imame se poio mina eimoun k 8a kanw k arxes Maiou prin gennisw gia na me paroun mexri k arxes Iouliou pou exw siggeniko gamo..

K emeis pirame to Peg-Perego Pliko P3 3 in 1(karotsi, ka8isma autokinitou k carry cot)..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΘΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ!!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

πηρα το γιατρο πριν λιγο ..ειπε μπορω και με κανονικη βαφη....δε σας ιαβασα...παω για μπανακι κ νανακια γιατι αυριο το πρωι εχω το τρεξιμο με το ΙΚΑ!!!

Ελπιζω να τελειωσω νωρις κ να ερθω να κανω παρεα στη γιουλή!!! φιλιακιαααα

Καλό κομμωτήριο λοιπόν!! :D:D

Εμείς αύριο βάφουμε επιτέλους το δωμάτιο και με πήραν κι από τα Πρενατάλ, έχει έρθει το κρεβατάκι μας!

Γιούπιιιιι!!! [smilie=blob1.gif]

Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα κορίτσια, είμαι +10 πάντως, μόλις ζυγίστηκα...

Εμεις σε καροτσι θα παρουμε της Chicco ενα ελαφρυ που κλεινει σαν ομπρελα για να το μεταφερω ευκολα με το αμαξι. Την πατησα στο 1 και πηρα ενα κλασσικο και δεν χωραγε στο αμαξι ευκολα και ηταν και βαρυ.

Ειρηνη εχουν απεργια στο ΙΚΑ.

Σαμαρκαδε πολυ καλα τα κιλα σου! με το καλο να φτιαξεις το δωματιο αυριο.

Καλημερα! που εισασταν εχθες το βραδακι; Πολλες απουσιες.

Γιωργο μπορει να την χτυπαει στο στομαχι και γι'αυτο να θελει να κανει εμετο. Και εγω εχω βαρυνει, αλλα νιωθω οτι δεν εχει κατεβει ακομη το μωρο γτ με βαραει απο προχθες στα πλευρα ειδικα οταν εχω φαει. Θα δειτε και σημερα το μωρακι και θα σας πει και ο γιατρος. Το μωρο ειναι μεγαλο και γι'αυτο ισως το νιωθει και πολυ κατω. Να φανταστεις ειναι πιο μεγαλο απο το δικο μου και στις εβδομ. ειναι μικροτερο.

Αντε ξυπνηστε να μου κανετε παρεα!

Καλημέρα κορίτσια και μπαμπά της παρέας.. Άντε Γιώργο περιμένουμε τα νέα απο το γιατρό.. Γεωργιάννα τώρα που κατάφερα να βάλω το ticker και κατάλαβα πως δουλεύει το σύστημα, θα το επεξαργαστώ κι' άλλο! Ειρηνούλα βουρρρ στον κομμωτήριο αφού ο γιατρός σου είπε ότι μπορείς να τα βάψεις.. και εγώ τα έχω βάψει με βιολογική βαφή 2 φορές μέσα στην εγκυμοσύνη!! Άντρια έτσι όπως τη περιγράφεις τη κούνια πρέπει να είναι πολύ όμορφη.. πήραμε και εμείς τηλ. και μας είπαν ότι θα μας έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιούπιιιι [smilie=wav.gif]αλλά πρέπει να κάτσει ο άντρας μου το Σαβ/κο να φτιάξει τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας γιατί έχει σε κάποιο σημείο απο την υγρασία πιάσει κάτι σαςν μουχλίτσα και δεν το διακινδυνεύω για το μωρό, μετά πρέπει να μετακομίσουμε τα έπιπλα για να δούμε που θα βάλουμε τη κούνια γιατί είμαστε τσίμα-τσίμα .. Γωγώ πολύ καλό το βάρος της μπουμπούς.. αφού ξετυλίχτηκε και ο λώρος μια χαρά, αυτές οι εξετάσεις που μας βάζουν να κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι είναι ένα δράμα.. πόσο μάλλον εσύ που κάνεις κάποιες παραπάνω, αλλά υπομονή.. Samarcande τι ωραία που σήμερα θα βάψετε το δωμάτιο και θα σας έρθει και το κρεβατάκι!

Πλησιάζω και εγώ βρε Γιώργο, προσπαθώ να καταλάβω πως πέρασε ο καιρός! Ουφ προσπάθησα να κάνω αποτρίχωση μόνη μου με κερί αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια δε βλέπω τίποτα, δεν μπορώ να πάω και στην αισθητικό μου, είπαμε έχω απαγόρευση εξόδου. Τέσπα, θα χρησιμοποιήσω ξυραφάκι, για μια φορα δεν έγινε και τ'ιποτα..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ 3200,Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ STAGE 3 ΓΥΡΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΑΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ....

Ε!ΜΑ!ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ....ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....ΟΚ???

ΠΛ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ,ΣΟΥΛΑΚΙ,ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ,ΑΝΔΡΙΟΥΛΑ,ΗΛΙΟ,ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΤΛ :ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::-h:-h:-h:-h:-h:-h .....ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΠ'ΕΞΩ....ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!

ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...