Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 6&ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελενα το βρηκα!!!!!!

ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΑ ΜΩΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ

πως σου φαινεται;

Θα μεταφερθουμε εκει προς το τελος του Μαιου που θα εχουμε γεννησει οι περισσοτερες. Ειναι σιγουρο οτι στην αρχη θα χαθουμε, αλλα μετα να ειμαστε ολες εδω.

Μια παρακληση μονο προς ολες τις κοπελες: Οταν γυρναμε απο το μαιευτηριο να μπαινουμε να πουμε ενα γεια και πως γεννησαμε ετσι για να δινουμε το παρον!

Georgi, συμφωνώ με τον τίτλο για το καινούριο μας θεματάκι και με το πότε θα "μεταφερθούμε" εκεί!!

Τέλος Μαίου είναι μια χαρά!! Δεν πρόκειται να χαθούμε.......στηρίξαμε η μία την άλλη στην εγκυμοσύνη και αυτό ΘΑ κάνουμε και στην λοχεία, που θα το έχουμε πιο πολύ ανάγκη!!

Και please όπως λέει και η Γεωργιάννα μόλις γεννήσουμε να ενημερώσουμε με ένα απλό μηνυματάκι, γτ όλες νιαζόμαστε και ανησυχούμε..

Εγώ αν δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, έχω πει στον άντρα μου να μπει και να πει τα ευχάριστα νέα!!!

Άντε κουκλίτσες μου, με το καλό να μας βοηθήσει η Παναγίτσα για έναν ασφαλή τοκετό και γερά μωράκια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω λεω να το εχουμε διπορτο...δηλαδη μολις γεννησουν οι πρωτες να ανοιχτη το θεμα,κ να τα λεμε γιατι σιγουρα η μια θα χρειαζετε την αλλη ιδιαιτερα στην αρχη που θα νοιωθουμε λιγο ευαλωτες,να μπορουμε να ανταλασουμε τις εμπειριες μας...νομιζω πως αν το αφησουμε μεχρι τελος μαιου θα χαθουμε...συμφωνω απολυτα μολις γενναμε κ γυρναμε σπιτακι να μπαινουμε εστω κ για ενα γεια να δινουμε το παρον οτι ειμαστε καλα!!!

αφρο μου σε ευχαριστω πολυ για τις τιμουλες!!!

σημερα μου στειλανε δειγματακια απο την frezyderm,με βουλωμενη μυτη ομως δεν μπορω να τα μυρισω :cry:

ειπα στην μανα μου μετα τις 10 απριλιου να ξεκινηση σιγα σιγα για εβρο μερια :lol::lol::lol: ο αντρας μου ειναι κατενθουσιασμενος βρηκε κ εναν συναδελφο στο στρατοπεδο που γεννησε πριν 20 μερες η γυναικα του κ ολη μερα λενε για μωρα ταισματα κ πανες...εδω κολλαει το ΤΕΟΝ :lol::lol::lol: μεχρι κ τις μαρκες καροτσιων εμαθαν απ εξω :lol::lol::lol:

Axxx βρε παιδια,εγραφα εγραφα κ τελικα δεν ανεβηκε η δημοσιευση... :twisted:

Παμε παλι....samar φανταζομαι τρομαρα με το τρακαρισμα!!!Ευτυχως ολα καλα ουφφφ!!!

ΑΑαα το νυχτικακι 8ηλασμου αριστερα το εχω παρει ολοιδιο στις εκπτωσεις,σε μιση τιμη (ουπς)...δεν ειναι τελειο??Σαν φορεματακι !!!Η Happy εχει δικιο ,να παρουμε κ ενα προχειρο,κριμα ειναι...

Γεωργιαννα μου ,τι ειναι αυτο που φορας το εχω απορια,νυφικο κ σου κανει?Κοιλιτσες υπεροχες κοριτσια !!!!

Σουλα μου ευχαριστω. Και εγω ακομη ειναι λιγο βουλομενη η μυτη αμαν μια εβδομαδα!!!!!

Με εχουν πιασει συσπασεις σημερα το απογευμα, μολις περασανε με επιασε η κοιλια μου και με ποναει απο κατω. Δεν ανυχησω στον μηνα μου ειμαι και ετοιμαζετε η μητρα σιγα σιγα, απλα με ενοχλει ο συνεχομενος πονος και μου την σπαει. Αφηστε που με ποναει και το στηθος μου αρκετα.

Γωγω ειναι ενα φορεματακι που τωρα το φοραω οταν βγαινω εξω γτ δεν εχω πια και τοσα πολλα να μου κανουν, απλα τεντωνετε πολυ στην κοιλια.

κοριτσακια ηρθαν τα πραγματα της μπουμπους αλλα τωρα ξεκινανε πλυντηρια και μετα θα στησουμε κουνουπιερες κ θα κρεμασω αυτα που αγορασα για τους τοιχους...

δε σας εγραψα το απογευμα γιατι γλιστρησα στα σφουγγαρισμενα κ επεσα κατω σαν το καρπουζι εχει μελανιασει το ποδι και η λεκανη. η μπουμπου καλα μου ειπε ο γιατρος αφου τη νιωθω ολα καλα απλα εχω κατι πονακια απο το τρανταγμα, ολα καλα αλλα τρομαξαααααααααααα....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ,ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΑΜΗΛΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!

ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Μπράβο Γωγώ που το πέτυχες στις εκπτώσεις γιατί είναι πράγματι τέλειο το νυχτικάκι. Εγώ στις εκπτώσεις δεν ψώνισα δυστυχώς πολλά πράγματα γιατί είχα ξεμείνει από ... ψιλά! :lol: Μόλις είδα το βιντεάκι, κουκλίτσα είσαι με γλυκιά φωνούλα και χαμόγελο!!

Άφρο μου τι έπαθες κι εσύ! Να προσέχεις βρε κορίτσι μου με τα νερά και τα σφουγγαρίσματα! Ευτυχώς όλα καλά, ελπίζω να μη κρατήσουν πολύ τα πονάκια από το χτύπημα. Φαντάζομαι και τη τρομάρα! Χαλάρωσε τώρα κι όλα καλά! Άντε και καλά πλυσίματα!

Jule με το καλό, περιμένουμε σύντομα να μάθουμε ότι έσκασε μύτη ο μπόμπιρας!!

Εγώ πήγα το σινεμαδάκι μου πάλι, είδα τη ταινία του Ken Loach, καλή, σκληρή κι αυτή! Είχε αρκετές θορυβώδεις σκηνές κι ο μικρός με τρέλανε στη κλωτσιά!! Τι τραβάει και αυτό το μωρό, τον σέρνω στις πιο στενάχωρες ταινίες τελευταία... Τον πήγα όμως μετά για Σουρωτή στο Galaxy! :lol::lol::lol:

Πολλά πολλά φιλιά!!

Καλημερα!!!Σημερα 48η απεργια ΙΚΑ ενημερωτικα.

Σημερα εχω γιατρο...nst να δουμε συσπασεις ,υπερηχο κτλ...μακαρι να μου πει "καλε,εσυ γεννας,το πολυ σε 1 εβδομαδα"αχχ τι καλα!!!

Το μωρο γυροφερνει συνεχως,η κοιλια περα δω8ε κ οι συσπασεις του κανουν παρεα.

Αχχχ βρε Χριστινα,τι τραβαει η μανα σου για σενα!!!

Βρε Αφρο μου περαστικουλια,8α σου λεγα μεχρι να παντρευτεις 8α εχει περασει,αλλα πολυ αργα :D

Προσεχε βρε κοριτσακι,αυτα μας ελειπαν τωρα!

samar το ειχα δει στο mall προσφορα 19,5 κ το πηρα ασυζητητη,ωραιο χρωμα κιολας.Ευχαριστω για το κοπλιμεν κ καλα εξηγιεσαι με το σινεμα...ποια αξιζει περισσοτερο μηπως κ παω ναδω?Γτ τελευταια ολο βλακειες....Γεωργιαννα πως εισαι σημερα???

Φιλακια τα λεμε μετα!

Καλημερα!

Τι μου κάνετε? Εμεις μειναμε ξαγρυπνες και απόψε..η μπεμπουλα δε ξερω γιατι ακριβως...η μανουλα τηςομως δε μπορουσε να κοιμηθιε...με εχει πιασει ενα κατι..ενα πλακωμα...ενα βαρος....δεν νοιωθω κ πολυ ομορφα κ δε ξερω γιατι :( αφου τα εχω όλα..τελοσπαντων...μη σας ριχνω θα μου περάσει!

Αφρο προσεχε καλε...παλι καλ αειναι καλά το μωρό...κι εγω εχω παει να γλυστρησω 2 φορες... οταν καθαριζα το μπανιο... μα τα κανουν τοσο στενα :lol::lol:

Εχθες πηγαμε με την ανναθες στο ιπποκράτειο για το σεμιαριο...εχθες μιλησαμε γιατον προωρο τοκετό & για τα βλαστοκύτταρα...αν θελετε μπορω να σας πω περιπου τι ειπαμε...αλλα δε θα το προτεινα...αγχωθηκαμε ολες αρκετα...βεβαια εγω στο τελος που διβασαα τις σημειωσεις που ξεαγχωθηκα!!

Την αλλη τεταρτη εχουμε παλι μαθημα..για τη λοχεια..κ μετα αλλα 2 για τον θηλασμό!!

Αντρια καλη ακουγεται η παιδιατρος σου!!

Σουλα ειδες οι άντρες? Κι εμενα εχει γινει εξπερ κ παρασερνει κι αλλους !! Α:λλα χαιρομαι γιατι ειναι διπλα μου σε ολο αυτό!

Σήμεραο ο καιρός μας ειναι λιγο βροχερός....μου ριχνει ακομα περισσοτερο τη διάθεση :(

καλημερα!

Αφρο μου τι επαθες και εσυ! Περαστικουλια και προσεχε διπλα απο δω και περα.

Γιουλη περιμενουμε τα νεα σου το βραδακι. Αντε μακαρι να εισαι η επομενη!

Εχθες το βραδυ τελικα οι πονοι συνεχιστηκαν, σαν πονοι περιοδου καμια φορα και συσπασεις. Ο ανδρας μου ηταν στον υπολογιστη ολο το βραδακι, πηγα στο δωματιο μου και με επιασαν και κλαματα απο το παραπονο που αδιαφορουσε. Πηρα την μαμα μου και η κακομοιρα προσπαθουσε να με ηρεμησει και να μην κλαιει και η ιδια που με ακουγε ετσι. Αργοτερα που ηρεμησα αρχισε το μωρο να κουνιεται, κατεβηκε και ο ανδρας μου και μου μιλαγε του τα ειπα σιγα σιγα ολα. Μετα ηρθε και κοιμηθηκαμε μαζι και ολα καλα, ελπιζω να μην αδιαφορησει ξανα ετσι γτ τον βλεπω να μαθαινει οτι γεννησα και μετα να ερθει στο νοσοκ. ειμαι και λιγο εγωιστρια!

τι μαγειρεψατε σημερα; εγω εβαλα τσιπουρες στο φουρνο να φαμε το μεσιμερι.

Γκρρρρρρρρ!!! Οταν γραφω κ με πεταει εξω η απο το τσατ η απο εδω νευριαζωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Γεωργιαννα μου...δεν ειναι αδιαφορια κατα τη γνωμη μου..απλως οι αντρες θελουθν κ λιγο τον χωρο τους κι εμειςκ αμια φορα δεν τους καταλαβαινουμε..ειμαστε ολη μερα στο σπιτι κλεισμενες κ οταν εκεινοι γυρνανε απο τη δουλεια κ θελουν να αραξουν εμεις θελουμε την πληρη πρσοσοχη.... δεν θεωρω οτι σε αγνοησε :) αλλωστε οι αδιάφοροι ανδρες δεν ειναι σαν τον δικό σου!Απο οσα εχεις γραψει κατα καιρους το εβγαλα τ συμπερασμα!! Κ μη κλαις γιατι ενοχλεις το μπεμπακο σου :) Στο τελος ειδες ? ξαπλωσατε αγκαλιτσα !!

Σουλα πως σου στειλανε δειγματα frezuderm?!

γωγω μου κουραγιο μακαρι να σου πει οτι κοντευεις...

ειρηνακι μου μη στεναχωριεσαι... ειναι τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα της εγκυμοσυνης...

γιωργιαννα μου καταλαβαινω πως αισθανθηκες ειμαι σιγουρη οτι δεν το εκανε επιτηδες ομως, βεβαια εχεις κι εσυ τα δικια σου και μενα θα μ επιανε, απλα εχουμε αλλο κωδικα επικοινωνιας με τους ανδρες.

γιωργο μου ευτυχως που το ειδατε βεβαια οπως λες θα το ελεγχατε και εκεινη τη μερα...

Καλημέρα κοριτσούδια και μπαμπά της παρεούλας.. Αχ Afro τι έπαθες και εσύ, πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω τώρα.. αλλά αφού είναι όλα καλά και γλύτωσες τα χειρότερα.. κάνε υπομονή θα φύγουν οι μελάνιτσες!! Jule άντε με το καλό και εσύ να πέρνεις σειρά.. Γεωργιάννα τι ωραία που θα φάτε σήμερα τσιπούρες, μου αρέσουν πολύ!! Τελικά χθές με τα πολλά και τα λίγα κατάφερα να κοιμηθώ αλλά μου ερχόταν συνέχεια το φαγητό στο λαιμό.. τεσπα, όλα καλά! Σήμερα και εδώ ο καιρός είναι μουντός αλλά εντάξει θα φτιάξει που θα πάει.. Φιλία πολλά τα ξαναλέμε μετά

όσο για τους άντρες μας.. και απο αυτά που διαβάζω και απο εσάς κορίτσια, πιστεύω πως είναι μια χαρά! Απλά έχουμε και εμείς τα ψυχολογικά μας και αυτοί τα δικά τους μερικές φορές.. Έχω δει πολύ χειρότερες καταστάσεις! Έχω μια γνωστή που είχε αιμοραγία μια μέρα στην εγκυμοσύνη της,πονούσε δεν ήξερε τι συμβαίνει και ο άντρας της γνωστός τσιφούτης φώναζε μπροστά της τον μεγαλύτερο γιο που έχουνε γιατί τράβηξε το καλώδιο του τηλεφώνου και το χάλασε, με αποτέλεσμα να πρέπει μέσα στο πόνο και το άγχος της να πρέπει να ηρεμήσει και το παιδί..και αυτός στο κόσμο του!

κοριτσια πηγα και πηρα καλαθουνα σας βαζω φωτο. εγω την εχω ερωτευτει.

Γιουλη την πηρα απο τον Αστερια και παρεγγειλα και παντα μαζι με σεντονακια ασορτι.

post-4242-13873936656762_thumb.jpg

Καλησπέρα κουκλίτσες κ μπαμπάκα!! Γεωργιάννα μου έριξα πολύ γέλιο με την κίντερ έκπληξη!! :lol: ακου εκεί μοιάζει με αυγό! :lol: Όσο για τα σοκολατάκια 59Ε το κιλό?? :o

Εμείς χθές πήραμε ένα κέικ να γλείφεις κ τα δαχτυλα σου απο τα MANX&PERRY..σοκολάτα απ'έξω κ στη μέση λιωμένη σοκολάτα,μεγάλα κομμάτια μπισκότο κ φυστίκι..σκέτη τρέλα!μιάμ μιάμ! Σας το προτείνω!

Α!πολύ ωραία η καλαθούνα,μεγιά!!

Samarcande τέλεια τα νυχτικά,τέτοια μάλιστα να φορέσουμε,όχι σαν τις κελεμπίες που μας πουλάνε!

Άφρο μου περαστικά κουκλίτσα μου,ελπίζω να περάσει ο πόνος σύντομα.Ευτυχώς που είναι καλά η μπεμπούλα σου!

Ειρηνάκι μου ελπίζω "ν'ανέβεις" ψυχολογικά άμεσα για να μη στεναχωρείς κ τη μικρούλα σου! ;)

Γωγώ κ Γιούλη μακάρι να σας πούν οτι γεννάτε μέχρι τέλος της εβδομάδας!! Να μας ενημερώσετε ε?!

Χοανιτάκι κ εδώ μουντός είναι ο καιρός κ όπως το βλέπω δύσκολα θα φτιάξει..

Γιώργο ευτυχώς που θα το βλέπανε στη γέννα αν δεν κάνατε την εξέταση τώρα.Το έχω ακούσει αυτό με την ένεση μετά τη γέννα.

Αντριάκι,Σούλα,Steicy κ στις υπόλοιπες πολλά φιλάκια!

Kalimera koritsaroi mou :D

Gwgw mou eisai mia KOUKLARA!!! Ftou ftou :lol:

Afroditoula prosexe, twra pou iremisa egw me tis douleies trella8ikate eseis? :))

K egw perimena to prwi to krevvataki, tin proikoula, to strwma k tin allaxtra pou paraggeila gia tin mama mou k otan tous pira til to prwi gia na mou poune tin akrivi wra paradosis mou eipane apogeuma ok ola kala alla me pirane til prin ligo na mou poune pws telika den prolavane na zwgrafisoune tin kamilopardali panw sto krevvati k 8a mou to paradwsoune pempti..Euxomai na min mou fane olo to apogeuma giati 8elw na vgw e3w na 4a3w na vrw kanena epiplaki-rafiera aspro mikro me portes na kleinei mprosta gia na min skonizetai gia to dwmatiaki tis k gia na valw k panw to sistima endoepikoinwnias den to 8elw megalo k plati ena steno mou einai iperarketo aplws na xwraei mono ta kallintika tis (afroloutro, kremoudes ktl) tipota allo, exei megali ntoulapa to dwmatiaki tis k den xreiazomai xwro gia ta rouxalakia tis..Sto ikea den vrika tipota ola itan poli ogkwdes :( ..

Aaa xtes piastike olo to de3i mou podi den mporousa na to patisw ka8olou, toualeta me eperne o giwrgos k apo to ka8isma den mporousa na sikwstw hehe :lol: , oute na 3aplwsw den mporousa moni mou k apo tous pollous ponous eklaiga, eutixws simera eimai kalitera..

Αφρο δικιο εχεις θα μου περάσει..τωρα σε λιγο θα κατεβω μια βολτα σρο κεντρο να παω να παρω κατι πραγματακια κ θα νοιωσωβ σιγουρα καλα...μαζεψα ταρουχα μου , πεταξα τα παλια...εβαλακ σε 2 σακουλες καποια που δεν θελω πια κ ανεβαινω ψυχολογικά..τωρα θελώ να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω αν μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου με κανονικη βαφη...ελπιζω να με αφησει γιατι θελω μια ανανεωσουλα!!!

Γεωργιαννα μου τέλεια η καλαθουνα σου....μεγια μεγια!!!

Ανδρια περαστικούλια!!

Ελενα μου τοσο εχουν το κιλο αλλα ειναι παντα φρεσκα, τα πηρα για την μαμα μου και ετσι δεν με νοιαζει. Να αποφευγεις τα ΜΑΧ και την PAsarella, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τις πρωτες υλες που χρησιμοποιουν, τα ακουσα απο 2 διαφορετικα ατομα του χωρου.

Αυριο εκλεισα ραντεβου στο κομωτηριο για κουρεμα, ετσι να ανεβουμε λιγακι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...