Μετάβαση σε περιεχόμενο

Utrogestan και σπερματεγχυση


Recommended Posts

Κοριτσια γεια! Απλα ξεκινησα το θεμα για να το δουν περισσοτερες. Σημερα εκανα σπερματεγχυση αλλα ο γιατρος οταν ρωτησα για προγεστερονη μου ειπε οτι αυτο δινεται κατα την εξωσωματικη , δηλαδη στην εμβρυομεταφορά. Ομως απο ο,τι διαβαζω και μου εχουν πει βοηθαει και μετα απο σπερματεγχυση.. Ειναι καποια που δεν πηρε μετα Utrogestan? Μηπως να παρω απο μονη μου αφου θεωρειται ακινδυνο? Δεν ξερω τι λετε... η cuando λεει πως αφου δεν μου το ειπε ο γιατρος να μην το κανω... φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω να σου απαντησω...

κ εγω θα σου ελεγα να μην κανεις κατι εφοσον ρωτησες το γιατρο σου κ σου ειπε οχι..

καλη επιτυχια!! σουπερ αποτελεσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γενικότερα να ξέρεις ότι το utrogestan βοηθάει τον πλακούντα και το δίνουν οι γιατροί σε αποκολλήσεις και όταν οι έγκυες βλέπουν λίγο αίμα. Όντως είναι ακίνδυνο αν σκεφτείς ότι εγώ το έπαιρνα μέχρι τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, λόγω διδύμων. Νομίζω ότι οι γιατροί το δίνουν και στη σπερματέγχυση όμως, γιατί βοηθάει τον πλακούντα. Ο δικός μου τουλάχιστον το δίνει. Τι να πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou kai apo mena ekana kai ego spermategxish kai o giatros moy edose ta utrogestan apo thn arxh kai ta epina gia megalo diasthma..opos synexisa kai to foliko oksi....tora gia na mhn sto pei o giatros kati parapano tha kserei ee??eyxomai mesa apo thn kardia mou ola na pane kala...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy mou k egw ta pira dio fores stis embryometafores!!!!an exeis empistosyni sto giatro sou arkesou stin diki tou gnwmi giati merika pragmata oso ta psaxneis toso trelenesai!!!efxomai ola na sou pane kala koritsaki mou!!!kali epityxia!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις! ναι μαλλον δεν θα τα παρω αφου δεν μου το ειπε.. αν ειναι να γινει το θαυμα θα γινει! ποιος ο λογος για επιπλεον φαρμακα , σωστα ? θα δουμε. ελπιζω ολα να πανε καλα και να με απασχολουν αλλα στο μελλον! καλη επιτυχια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...