Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ (ΠΡΩΤΟ Ο ΘΕΟΣ)ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΕΣΤΩ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???? ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!! :roll::o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και σε σένα. Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Μπορείς το γαλάζιο να το συνδυάσεις με ένα πορτοκαλί ανοιχτό, το οποίο θα ταιριάζει με την ντουλάπα σου.

Και αν έχετε όρεξη για παιχνιδάκια μπορείτε να προσθέσετε ακόμα ένα χρώμα, την ώχρα για παράδειγμα. Αλλά να επιλέξετε μία φωτεινή ώχρα και όχι σκούρα. Έτσι μπορείτε να βάψετε τον έναν τοίχο γαλάζιο, το ταβάνι και τους υπόλοιπους τοίχους με την ώχρα και με το πορτοκαλί να κάνετε μία λωρίδα γύρω στα 30 εκατοστά, που θα περνάει γύρω από τους τοίχους, και στην οποία μπορείτε να βάλετε διάφορα αυτοκόλλητα.

Έτσι για να το διαφοροποιήσετε λιγάκι από τα κλασσικά.

Αντε και με το καλό το μωράκι σας.

Γεια σου Νικολετα κ με το καλο το μωρακι σου.

Εγω προτεινω να μην βαλεις πολλα διαφορετικα χρωματα στο τοιχο.Προτεινω να παιξεις με αυτοκόλλητα, μπορντούρες η ακόμα καλλιτερα με ταπετσαρια.Για παραδειγμα,αφου θέλεις μπλε,βρες 2 αποχρωσεις του γαλάζιου μια πιο απαλη κ μια πιο εντονη κ βαψε τον πιο μεγαλο τοιχο με το σκουρο κ το υπολοιπο με το πιο απαλο ή βαψε στο 1μετρο απο το δαπεδο με τη μια αποχρωση,βάλε μια ωραια παιδικη μπορντουρα κ ο υπολοιπος τοιχος μεχρι πανω με την άλλη αποχρωση.

Το "θεμα" με τα παιδικα δωματια ειναι οτι μεγαλώνουν τοσο γρηγορα τα παιδια κ δε θα προλαβαινεις να κανεις αλλαγες.Αλλαζουν οι αναγκες τους.

Γι αυτο κ σου προτεινω αυτοκόλλητα κα μπορντουρες που μπορεις να τα αλλαζεις οσο συχνα θέλεις χωρις κοπο κ χρονο.

Ελπιζω να βοηθησα!

μεις προσφατα βαψαμε το δοματιο του μεγαλου μας , το καναμε σε ασημετρο στιλ βουνο- λειβαδι με πανω ενα θαλλασι και κατω ενα ωραιο λαχανι χρομα. Θα βαλουμε αυτα τα αυτοκολλητα http://www.cosycorner.gr/products/detai ... gr&id=1475

απλα τα χρωμματα μας ειναι λιγακι πιο εντονα απο της φωτογραφιας

Στου μικρου θελλω να φτιαξω αυτο http://www.cosycorner.gr/products/detai ... gr&id=1263

και επειδη η βαση μας ειναι ηδη απαλο καφετι, θα βαψουμε αργοτερα μονο τον ουρανο

Καλησπέρα Νικολέτα , και με το καλό να έρθει ο πρίγκιπας σου.

Και εγώ που έβαψα το παιδικό δωμάτιο τον Ιούνιο (γέννησα τον Σεπτέμβρη τον μπέμπη μου) πήρα πολύ ωραία και καθόλου συνιθισμένα αυτοκόλητα τοίχου από το cosy corner. Μπές στο site έχει όλο τον κατάλογο. Μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες.

Γεια σου ΝΙΚΟΛΕΤΑ και με το καλό το μωράκι σου!

Εμείς βάψαμε το δωμάτιο του μπέμπη μας ως εξής: ο ένας τοίχος γαλάζιο σκούρο, ο άλλος γαλάζιο ανοιχτό και ένα μικρό τμήμα τοίχου (ό,τι απομένει από το παράθυρο και ό,τι απομένει δίπλα στην ντουλάπα) το κάναμε βεραμάν φωτεινό! αυτοκόλλητα σε στυλ παράστασης όπως του cosycorner δεν έβαλα τελικά, μόνο 4 μικρά τετράγωνα τοίχου που πήρα από το Jumbo κ όταν πρώτα ο Θεός μεγαλώσει λίγο ο μικρός, θα διακοσμήσουμε με looney tunes. Πολύ ωραίο site είναι και το mywall.gr.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΩ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...