Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

θελω να γινω μαμα,κανε αιτηση,εβαλα δυο αρθρα ορεξη να εχετε να διαβαζεται,ετσι ελεγα και εγω για τον θηλασμο και οταν δεν τα καταφερα ειχα απογοητευθει πολυ,στα λογια ειναι ολα ευκολα,οταν γινεται στην πραξη τι κανουμε,παντως θελει μεγαλη επιμονη και υπομονη ο θηλασμος και να ξερεις καποια πραγματα,θελω να γινω μαμα εσυ οταν γινεις μανουλα με το καλο θα ξερεις παρα πολλα απο εμας και θα ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε σε οποιες αποριες σου

enina εχεις δικιο δεν παθανε και τιποτα που δεν θηλασανε τοσο πολυ,αλλα εγω το εχω βασανο γιατι το ηθελα πολυ

λοιπον σημερα εφαγα:

πρωι;ενα κομμαρτι κεικ,ενα τσαι και εναν καφε

μεσημερι:φακες μετρημενες εννοειτε και με μια κουταλια λαδι στη μεριδα παρακαλω,μια φετα ψωμι και μαρουλοσαλατα,λιγες ελιτσες και λιγο τουρσι

απογευμα:δυο κομματια σοκολατα μαυρη,εναν καφε

βραδυ:δυο φρυγανακια crispies με παστα ελιας και λιγο σωλομο,και τρια φρυγανακια elite τα οποια εχουν 8 θερμιδες το ενα ε,μην με μαλωσετε τα κοιταω ολα πλεον

αυτα κουκλες καλο βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑ1, περιπλανήθηκα λίγο και τη βρήκα την ομάδα! Έκανα αίτηση και περιμένω...

Νομίζω αυτό με το μέτρημα θα το κάνω κι εγώ! Εκτός αν διαπιστώσω ότι με το φλιτζάνι τρώω περισσότερο απ' ό,τι χωρίς αυτό (αποκλείεται!).

Γεια σας κοριτσουλια μου!! Σήμερα τα πήγα πάλι καλα αλλα έφαγα λίγο μανιτάρια τηγανια το μεσημέρι επιπλέον... Ενινα εγω πάντως που θηλαζω αποκλειστικά απο την αρχη στην κλινική άρχισα να τρώω σοκολάτα που εφερναν και τρώω απο ΌΛΑ κανονικά, λαχανο μαρουλια ντομάτες όσπρια τα πάντα. Και ένα ποτηράκι κρασακι μια στο τόσο έχω πιει και δεν είχε κανένα πρόβλημα το μωρο!! Μέχρι και καυτερα που ήμουν λάτρης πριν μείνω έγκυος άρχισα να βάζω τώρα τελευταία λίγο παραπάνω πιπερακι... Κατερινα σε νιώθω για το θηλασμο.. Όσες μανούλες θηλαζουν γίνονται φανατικες νομίζω, εφόσον γίνεται σωστα βέβαια και όχι όπως την πατήσες και εσυ στα πρώτα τα αγόρια σου... Θα ψάξω να βρω το θεματακι... Φιλακιαααααα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΕΝΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ! Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΑΓΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΡΟΡΑ Η ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΑ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!

καλημέρα ζουμερούλες μου...

γράψατε πολλά κ δεν σας προλαβαίνω...

enina μου, έχεις δίκιο, λίγες είναι οι απολαύσεις στη ζωή μας!

εγώ τρώω σχεδόν τα πάντα απ την αρχή.μόνο αλκοόλ δεν πίνω που κι αυτό όταν μου ρθει όρεξη θα πιω ένα κρασάκι ή μισή μπύρα. με το λάχανο δεν το είχα φάει τόσο καιρό γιατί άκουγα οτι απαγορεύεται, τώρα που το μωράκι μου έκλεισε τους 4.5 μήνες έφαγα κ η αλήθεια μου έκατσε πολύ βαρύ κ νομίζω οτι τον ενόχλησε κ τον μικρό λίγο(είχε περισσότερα αέρια), για αυτό δεν θα ξαναφάω τόσο, μάλλον έφταιγε η ποσότητα που έφαγα, βλεπεις τώρα με τη δίαιτα τρώω πολλές σαλάτες. μαρούλι τρώω καθημερινά κ τώρα άρχισα κ ντομάτα, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, σοκολάτα τρώω λίγη όταν τύχει επειδή δεν είμαι λάτρης. με τους κολικούς δεν είχαμε πολύ θέμα, κράτησαν δυο-τρεις εβδομάδες περίπου κ παρατήρησα οτι ενοχλούνταν όταν έπινα πολύ γάλα(π.χ 3-4 ποτήρια ημερησίως). ήμουν λάτρης τους γάλατος αλλά έπειτα το περιόρισα, μπορεί να ήταν κ η ιδέα μου...

μπράβο στα κοριτσάκια για τη διατροφή τους, μπράβο ΚΑ1 σε βρίσκω πολύ καλή...

filitsi μου μην απογοητεύεσαι, θα φτιάξει η ψυχολογία σου κ θα συνεχίσεις δυναμικά...

ΚΑ1 δεν την είδα την ομάδα, τώρα θα ψάξω... το πρόβλημά μου είναι οτι οταν βρώ ένα άρθρο που με ενδιαφέρει δεν ξέρω πως να βάλω τη διεύθυνσή του εδώ για να το δείτε...(αυτό εννοούσα όταν σου έλεγα οτι δεν είμαι καλή στα διαδικαστικά, άσχετη...), βοήθησέ με λοιπόν αν μπορείς, τι πρέπει να κάνω;;;

λοιπόν, η αναφορά μου...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο σπανακόρυζο, ντοματοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1/2 ποτήρι χυμό, 1 μπάρα δημητριακών

βραδινό: γάλα με δημητριακά

καλή μας συνέχεια...

καλημέρα κορίτσια,

εγώ αφού μου τελείωσε η περίοδος ζυγίστηκα σήμερα και έδειξε 71,9κλ, ελπίζω να το κρατήσω.

έχω παρατηρήσει ότι αν προσέξεις κατά την περίοδο και δεν πολυφας χάνεις περισσότερο βάρος ;)

πήρα και σίδηρο γιατί έχω πολύ ροή και χάνω πολύ αίμα.

eleni μια χαρα σε βρισκω μπράβο για την διατροφή,

ka1 πρόσεξε να βάλεις και δεκατιανό γιατί είναι πολλές οι ώρες μεχρι το μεσημεριανό

και σε ολα τα αλλα κορίτσια καλή συνεχεια!!!! :-bd

ΕΛΕΝΗ μου εφαγα ενα μηλο ξεχασα να το γραψω,αν και με τις δουλειες ενιωθα εξαντληση,μπραβο σου εχασες ενα κιλο!!!

eleni μια χαρα τα πηγες,αν θελεις να βαλεις αρθρο κανεις αντιγραφη και επικολληση,εχοντας ανοιξει πρωτα ή τις συζητησεις ή τις ανακοινωσεις,ευκολο ειναι,εγω δεν ξερω πως να σε κανω και εσενα διαχειριστρια στην ομαδα,δεν βρισκω κατι που να το λεει,θα ρωτησω μια φιλη που εχει κανει ομαδα και θα στο κανω οταν μαθω οκ;

θελω να γινω μαμα σιγουρα με το φλυτζανι ειναι μικροτερη η ποσοτητα,και σε καποιες διαιτες που εχω δει,ετσι μετρανε τις μεριδες

κουμπαρουλα ετσι ειναι και εγω εχω γινει φανατικη του θηλασμου και προσπαθω να βοηθω και να ενθαρρυνω ολες τις μανουλες που εχουν προβλημα,ετσι εκανα με την Ιωαννα στην αρχη και μου ειπε οτι την βοηθησα πολυ

φιλια ζουμερουλες μου!!!

ΚΑ1 σευχαριστώ, ωραία η ομαδούλα, ωραία άρθρα...

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ μπράβο για το κιλάκι σου, άντε καλή συνέχεια να χουμε!

Κοριτσακια καλημέρα!!Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας αν και απο οτι ειδα λιγακι τα πατε ολες μια χαρα!!!Κι εγω τα παω μια χαρα σημερα ζυγιστικα το πρωι και εδειχνε 78,2 αρα μειον παλι 400 γρ.!!!Θα ζυγιστω ομως παλι κανονικα την Δευτερα οταν ολοκληρωθει μια εβδομαδα διαιτα!!Φιλια σε ολες και παω να διαβασω τα νεα σας!!!

επεστρεψα απο την μανουλα μου

τι κανετε?πως παει η διατροφη?λιγα που διαβασα ειδα καποια κιλακια να κατεβαινουν

μπραβο κοριτσια συνεχιστε ετσι

λοιπον να σας πω τα νεα μου

στη μαμα μου στην αρχη ξεφυγα λιγο καταλαβαινετε.. ;)

αλλα ξαφνικα μας πιανει ολους γαστρεντεριτιδα και σταματησαμε και το φαγητο :lol::lol::lol:

οποτε πιστευω οσα γραμμαρια και να πηρα τις πρωτες μερες τα εχασα μετα

τωρα ειμαι ακομα στην αναρρωση εχω λιγα δεκατα

εχω να ζυγιστω μερες και η ζυγαρια μου σταματησε δεν εχει μπαταρια

αυριο πιστευω να βαλω και να δω

μου εδωσαν μια διατα αποτοξινωσης για λιγες μερες και λεω να την κανω

δεν ξερω αν ξεκινησω αυριο η μεθαυριο θα δω

φιλια πολλα

ζουμερουλες μου γεια σας

σημερα επιτελους τα καταφερα και εκανα λιγη γυμναστικουλα,2χλμ,100 κοιλιακους και λιγες ασκησουλες για γλουτους,λοιπον σημερα το διαιτολογιο μου ειχε ως εξης:

πρωι:κεικ με τσαι,καφες

δεκατιανο:μισο μηλο

μεσημερι:ρυζακι στο φουρνο με φιλετο βακαλαου,σαλατα λαχανο-καροτο,λιγη αγιορειτικη

απογευμα:δυο σειρες σοκολατα μαυρη,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι με τονο,καλαμποκι και δυο φρυγανακια

thalassa τι επαθες βρε κοπελα μου,ποιος ειχε τον ιο και σας κολησε;ελπιζω να μην κολλησε και η μικρη,γρηγορη αναρρωση ευχομαι και σιγουρα να προσεξεις την διατροφη σου ωσπου να συνιθισει το στομαχι σου,

eleni ειδες που τα καταφερες αμεσως και εβαλες αρθρο,να βαλουμε και φωτογραφιες μας οποιες θελουν φυσικα,

χαιρομαι που σας αρεσαν αυτα που βρηκα,θα ψαξω να βρω κι αλλα και οποια βρει κατι σχετικο ας το βαλει

πολλα φιλια κουκλες τα λεμε παλι!!!

ασε κα1 ολοι κολλησαμε και η μικρη

ευτυχως κρατησε ενα 24ωρο και μπορω να πω πως η μικρη το περασε πολυ ελαφρια

αρχισε ο αδερφος μου μετα η μαμα μου η ανηψια μου η μικρη μου η νυφη μου και εγω

και ο μπαμπας μου

ειμασταν ολοι αστα να πανε πηγαμε να περασουμε καλα και καθε μερα ειχαμε και εναν αρρωστο :(

αλλα μεσα σε ολο αυτο το καλο ηταν πως την περασαμε ελαφρια και κρατουσε λιγο ε μετα το ριξαμε στην πλακα

Thalassa περαστικά σας βρε... Αχ σήμερα κορίτσια πειναω πολυ!!! Αλλα δεν έκανα καμία παρατυπια εκτός απο τώρα το βράδυ που έφαγα 2-3 μπουκιες απο το σάντουιτς του αντρουλη μου... Ασε που συνχηστηκα γιατί ζυγιστηκα στην παλιοζυγαριά μου και με εδειξε 400 γρμ παραπνω απο ότι με ζύγισε η διαιτολογο... Είπα να δω αν έχασα τπτ και τελικά εσκασα... Κλαψ κλαψ... Φιλακια κορίτσια!! Κουράγιο!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου, τι κάνετε;

ΚΑ1 η διατροφή σου όσο πάει κ καλυτερεύει, απ ότι βλέπω...

mam nantia μην αγχώνεσαι, δεν πρέπει να ζυγίζεσαι στη δική σου ζυγαριά, σίγουρα δεν δείχνουν κ οι δυο το ίδιο..

filitsi που είσαι;πως είσαι, καλύτερα;

thalasssa μου, καλωσήρθες πάλι... περαστικά σε όλη την οικογένεια... άντε συνεχίζουμε δυναμικά, όταν ζυγιστείς πες μας..

θέλω να γίνω μαμά τι κάνεις;

κορίτσια μην ξεχνάτε τις αναφορές μας...ε;

λοιπόν...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια, μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: μπανάνα

βραδινό: δημητριακά με γάλα

ανυπομονώ να ρθει η Δευτέρα να ζυγιστούμε κ επίσημα...

νιώθω την κοιλιά μου πολύ καλύτερα, ξεφούσκωσα πια! βέβαια με ενδιαφέρει να αρχίσω να χάνω από πλαινά, μπούτια, κλπ....

η αλήθεια είναι οτι νιώθω πιο δυνατή τώρα που πέρασαν 10 μέρες περίπου, άντε θα τα καταφέρουμε... πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ήρθε η άνοιξη, θα αρχίσουμε βολτίτσες, θα φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας, έχω κ τη βάπτιση εγώ τέλη Μάη, πιστεύω να προλάβω να κάνω κάτι μέχρι τότε...

περιμένω κ τα δικά σας σχόλια....

καλή σας μέρα!

Καλημέρα!

Βλέπω πέφτει πείνα!

Εγώ πιστεύω έχω αρχίσει να συνηθίζω, γιατί τρώω τα μισά απ' ό,τι πριν, και δεν πεινάω ιδιαίτερα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έτρωγα τόσο λίγα. Έχω κόψει τελείως τα γλυκά, που δεν ήταν, άλλωστε, και η αδυναμία μου, και για βράδι δεν τρώω πλέον φαγητό όπως παλιότερα, αλλά τοστ ή σαλάτα.

Σήμερα, όμως, θα καταστρατηγηθεί η δίαιτα, αφού έχουμε τη συνεστίαση του σχολείου (επειδή είμαστε εσπερινό, αντί για εκδρομές, κάνουμε συνεστιάσεις).

καλημερα κορτιτσια

πως ειστε?εγω χαλια

απο χθες το βραδυ εχω εναν πονοκεφαλο αλλο παραμα

πρωτη φορα τετοιος πονοκεφαλος

λετε να ηταν απο την συγχηση?? :?:?

ανεβηκα χθες στη ζυγαρια που εβαλα μπαταρια μετα απο πολυ καιρο και με εδειξε 71.5 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o

αν ειναι δυνατον ημουν και αρρωστη και δεν ετρωγα αυτες τις μερες

βεβαια τα 70 τα εδειξε η ζυγαρια ενος φαρμακειου που ζυγηστικα πριν καποιες μερες

μαλλον η δικη μου δειχνει παραπανω η του φαρμακοποιου λιγοτερο

λοιπον οποτε παω με την δικη μου αρα 71 :cry::cry::cry::cry::cry:

απο αυριο ξεκιναω κανονικα διαιτα γιατι ειμαι ακομα χαλια απο την ιωση που περασα

πολυ χαιρομαι για ολες σας που αρχισατε να κατεβαινετε στα κιλα και ζηλευω :roll::roll:

αχ thalassa μου σκοτεινη.........μην μου στεναχωριεσαι,ολες μαζι θα το παλεψουμε και θα τα χασουμε ρε κοπελα μου,μην πεφτεις,

κοριτσια παντως το παν ειναι να κλεισει το στομαχι,αν το καταφερουμε αυτο ολα ειναι ευκολα μετα,το παν ειναι να συνηθισουμε να τρωμε λιγοτερο οπως ειπε και η θελω να γινω μαμα,τρωω λιγοτερο και δεν πειναω,προσπαθηστε να απασχολειτε το μυαλο σας με οτιδηποτε ωστε να μην σκεφτεσται το φαγητο,το κακο απο εκει ξεκιναει πρεπει να βγαλουμε το φαι απο το μυαλο μας!!!!

elenitsa μια χαρα τα πηγες κι εσυ χθες,βλεπω πηρες φορα με τα αρθρακια,το ψαχνεις συνεχεια κι εσυ εε,πολυ ωραια αυτα που βρηκες,

σημερα μαγειρεψα πεντανοστιμα ντολμαδακια τελεια εγιναν,αλλα κρατηθηκα δεν εφαγα πολλα με το φλυτζανι ,μου παλι

κουμπαρουλα μου μη ζυγιζεσαι με διαφορετικες ζυγαριες,χειροτερα μπερδευεσαι,για δυο μπουκιες δεν εγινε και τιποτα απο μενα παιρνεις αφεση παντως :lol::lol:

φιλια ζουμερουλες μου!!!

ωραία τα είπες ΚΑ1, έχουμε πεισμώσει κ θα τα καταφέρουμε!

βέβαια όλα στο μυαλό μας είναι... κι εγώ δεν πεινάω, έχει αρχίσει κ κλείνει το στομάχι μου, με πιάνει λιγούρα κάποιες φορές αλλά κρατιέμαι..

thalassa μη σκας, η ζυγαριά σου δεν πάει καλά! από αύριο θα μπεις σε πρόγραμμα κι εσύ, είναι δύσκολο να είσαι βόλτα κ να κρατηθείς, σε καταλαβαίνω...

οι υπόλοιπες ζουμερούλες που είναι;

koukiditsa,oliax,filitsi...

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα, όπως σας είπα, είχαμε τη συνεστίαση του σχολείου. Παρ' όλο που δε νηστεύω, επειδή είναι Παρασκευή μέσα στη Σαρακοστή και πήγα και Χαιρετισμούς πριν τη συνεστίαση, είπα να πάρω νηστίσιμο μενού. Είχα, όμως, δίπλα μου τον μαθηματικό, ο οποίος μου έσπασε τα νεύρα: όποτε φέρνανε αρτύσιμους μεζέδες, λουκάνικα, χαλούμια, κ.λπ. μου τα έβαζε μες στη μύτη μου, για να δοκιμάσω. Εγώ να του λέω συνέχεια "δε θέλω" κι αυτός εκεί, να επιμένει. Μου φέρνουν τελικά ένα τεράστιο πιάτο με νηστίσιμα, τρώω λίγο, αυτός να επιμένει "μα τόσο λίγο θα φας; Αααα, δεν πας καλά, φάε κι άλλο". Αυτόν τι τον νοιάζει δηλαδή;

Μετά είχε δίπλα σε μια παρέα ένα μωρό, αρχίζει το μωρό να κλαίει, και γυρνάει αυτός και μου κάνει "πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη είπαμε;". "Πέντε" του λέω "γιατί;". "Ε", μου κάνει "άκουσα το μωρό και γι' αυτό". Ήμουν έτοιμη να του πω ότι αυτό το μήνα θα γεννούσα, για να τον φέρω σε αμηχανία και σε δύσκολη θέση, αλλά του μίλησε κάποιος άλλος εκείνη την ώρα.

Τουλάχιστον δεν έφαγα πολύ.

θελω να γινω μαμα μπραβο που κρατηθηκες ρε συ και δεν εφαγες

εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα :?:oops::oops::oops:

καλα τι κολλημα εχει αυτος ο μαθηματικος ρε

εμενα μου εσπασε τα νευρα μονο που ανεφερς το ολο σκηνηκο φανταζομαι εσενα [smilie=banghead.gif]

τι χαζος

λεω απο αυριο να ξεκινησω κατι σαν αποτοξινωση με μια σουπα για τρεις μερες

δεν ξερω αν αντεξω αλλα σκεφτομαι να το κανω

εχετε ξανακουσει για αυτη τη διαιτα?

τρως μονο λαχανοσουπα

εγω λεω να την αλλαξω βεβαια λιγο γιατι μου φαινεται πολυ στερητηκη

θα φαω λαχανοσουπα για 2η τρεις μερες ετσι σαν αποτοξινωση απο ολα τα αλλα και μετα αρχιζω διατροφη

Θάλασσα, δεν είπα ότι δεν έφαγα. Είπα ότι δεν έφαγα πολύ!

Η δίαιτα της λαχανόσουπας απ' όσο έχω διαβάσει, είναι λίγο χαζομάρα. Δεν ξέρω κιόλας, θα σου πουν και τα άλλα κορίτσια.

εννοουσα οτι δεν εφαγες απο ολα αυτα που σου εβαζε αυτος ο χαζος να μυριζεις

κοιτα η ολη διαιτα και μενα μου φαινεται υπερβολικη αλλα νομιζω οτι για 2 μερες θα μου κανει καλο να φαω λαχανικα σαν αποτοξινωση ειναι και νοστιμη μολις την εφτιαξα και δοκιμασα

και μετα απο 2 μερες ξεκιναω διατροφη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...