Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Κίνηση βλέπω στο ποστ! Καιρός ήταν!

Κατερίνα, οι κεφτεδούλες είναι κεφτέδες κι απλά τους έχεις αλλάξει φύλο ή είναι κάτι άλλο; :P

Όλια, αφού χάνεις, μια χαρά σε βλέπω!

Τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί (το πρωινό μου παραμένει αναλλοίωτο).

Δεκατιανό: Μία φέτα μαύρο ψωμί με ταχίνι.

Μεσημεριανό: Μία ντομάτα γεμιστή με πληγούρι, λίγη εξτρά γέμιση, μερικές πατάτες φούρνου και φέτα.

Απογευματινό: 15 κεράσια.

Βραδινό: Το ίδιο με το μεσημεριανό.

Ένα ποτήρι γάλα με σοκολάτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσια!

Κατερίνα, οι κεφτεδούλες είναι κεφτέδες κι απλά τους έχεις αλλάξει φύλο ή είναι κάτι άλλο; :P

.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ekanes ta keftedakia gay????????????? :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!

tonia.d δε πρέπει να τρώω ωμά λαχανικά ειδικά πράσινα, φρούτα με φλούδα, αυγά, λιπαρά, τηγανητά … ου μπλέξεις!

Eugeniafrapa καλή αρχή!!!

Mwroudenia θελω και εγώ καρμπονάρα αλλά δε νομίζω να μπορέσω να ξαναφάω … τίγκα στα λιπαρά!

KA1 και πύραυλο θέλω … τώρα που μου τα απαγόρευσαν … τώρα τα θέλω…

oliax73 μπράβο! καλή συνέχεια!

Θέλω να γίνω μαμά! Μπράβο μανούλα! Ωραία διατροφή!!!

Να πούμε και τα χθεσινά μας:

- Γάλα δημητριακά

- 2 κρακεράκια + 1 φ τυρί χαμηλών λιπαρών

- 1 πιάτο μπριαμ (ο Θεός να το κάνει)

- 1 γιαουρτάκι

irene υπομονη κοριτσακι μου.

κι εγω εχθες το βραδυ εκανα γουρουνιτσα γιατι φαγαμε εξω.εφαγα ροδινια (μανιταρια)τηγανητα,αντι για σαλατα γιατι φοβαμαι να τρωω εξω ωμα λαχανικα και κοτοπουλο φιλετο με σαλτσα παρμεζανας.τελειοοο!αλλα με πολλες θερμιδες.

το σημερινο μενου

πρωι τοστ με ζαμπον τυρι

δεκατιανο ενα κομματι τυρι κασερι

μεσημερι περκα ψητη με κολοκυθακια

το απογευμα θα φαω κερασια

το βραδυ καμια σαλατα ροκα

το σακχαρο ευτυχως ειναι σε καλα επιπεδα.σημερα εχω ραντεβου με τον ενδοκρινολογο μου.θα με ζυγισει κι ολας οποτε θα σας πω αν τελικα εχω παρει κανα κιλο.

τα σημερινά τα λες καλα?

πρωινο: 1 mpanana

mesimeriano:1 piato fakes me 1 feta tiri+1 feta pswmi(1 h wra ta efaga)

apogeymatino: (stis 7 ksanapinasa) 1 patatopita apo eksw

vradino:1 mpala pagwto

:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μαρίνα, καλύτερα, αντί για την πατατόπιτα, που έχει ένα σωρό λιπαρά, να έτρωγες κάτι πιο υγιεινό, π.χ. ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, μαρούλι, ζαμπόν και τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Όσο για το παγωτό, πώς να του αντισταθούμε;

Μαρίνα, καλύτερα, αντί για την πατατόπιτα, που έχει ένα σωρό λιπαρά, να έτρωγες κάτι πιο υγιεινό, π.χ. ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, μαρούλι, ζαμπόν και τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Όσο για το παγωτό, πώς να του αντισταθούμε;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ax ti tha kanw??

ontws exei lipara polla alla htan dipla h giagia kai h mana mou kai me elegan fae fae fae...e pou na mhn fas????tha se fane zwntanh :lol::lol::lol:

Χαχαχαχα! Αμάν πια αυτές οι μαμάδες!

Η δική μου είναι κάτι ενδιάμεσο: όποτε αδυνατίζω αρχίζει τα κλασικά "αδυνάτισες! Έτσι και με δει να τρώω κάτι παραπάνω, ή να φουσκώνει λίγο η κοιλιά μου (όχι τώρα εννοείται!) αρχίζει "μην τρως! Θα γίνεις χοντρή!". Έλεος πια!!!

Χαχαχαχα! Αμάν πια αυτές οι μαμάδες!

Η δική μου είναι κάτι ενδιάμεσο: όποτε αδυνατίζω αρχίζει τα κλασικά "αδυνάτισες! Έτσι και με δει να τρώω κάτι παραπάνω, ή να φουσκώνει λίγο η κοιλιά μου (όχι τώρα εννοείται!) αρχίζει "μην τρως! Θα γίνεις χοντρή!". Έλεος πια!!!

AKRIVWS OMWS!!!!!!!!

den tous pianeis pouthena!!!

ELLHNIDES MAMADES TI PERIMENEIS...NA SE TRELLANOUN MPOROUN TO MONO SIGOURO....

na mhn ginoume kai emeis tetoies euxomai... :lol::lol::lol:

Γειά σας κορίτσια!

Αννα Μαρια τι αλλο να ειναι οι κεφτεδουλες μωρε :lol::lol: κανονικες κεφτεδες ειναι ετσι τους ειπα χαιδευτικα πλακα εχεις :lol::lol:

Μαρινακι ξεφυγαμε λιγο;;;συμφωνω με την Αννα Μαρια και εγω στο παγωτο δεν αντιστεκομαι,την πατατοπιτα ομως τι την ηθελες;;

Ειρηνη ειδες καμια φορα αυτα που δεν πρεπει να φαμε εκει το μυαλο μας,συνεχιζεις ομως πολυ αυστηρα ε;; :!:

Τονια γιατι τα λες ροδινια τα μανιταρια ειναι κατι αλλο;;;

σημερα ψωνισα ενα ασπρο στενο παντελονι τελεια εφαρμογη,ενα τζην στενο καρπρι και μια ολοσωμη φορμα σε πρασινο παπαγαλι εβγαλα το αχτι μου τι ευτυχια να ψωνιζεις και να σου στρωνουν τα ρουχα το ευχαριστηθηκα

και τα σημερινα μου

πρωι:γαλα με δημητριακα,καφες

δεκατιανο:τιποτα γιατι ημουν για ψωνια

μεσημερι:μια μικρη μεριδα φασολαδα,μια φετα ψωμι,αγγουροντοματα

απογευμα:ενα μικρο παγωτο ξυλακι,λιγο καρπουζι,καφες

βραδυ:ενα γιαουρτι με δημητριακα,λιγο καρπουζι

κα1 ροδινια τα ελεγε ο καταλογος του εστιατοριου γι΄αυτο τα ανεφερα ετσι.δεν ξερω πως τα λενε,ξερω οτι ηταν τελεια.

σημερα το βραδυ εφαγα μαρουλι σαλατα με κοτοπουλο.πειναω ομως λιγο.

σημερα ζυγιστηκα στον ενδικρινολογο και τελικα πηρα 1 κιλο το οποιο μου ειπε αν μπορω νατο χασω μεχρι να μπω στον 9ο,δηλαδη σε 2εβδ. θα προσπαθησω!!!!

KA1 η διατροφή μου δεν είναι από διαιτολόγο αλλά επειδή έχω κάνει και άλλες φορές διαίτα από διαιτολόγο ξέρω τι πρέπει να τρώω. Το βασικό που μου είχε πει είναι να τρώω το μεσημέρι πάντα σαλάτα με ότι φαγητό και να έχω και να προσέχω πολύ τις ποσότητες φαγητού που τρώω.

Χθες έφαγα:

Πρωι:Γάλα με δημητριακά

Δεκατιανό\:Μια φέτα ψωμί με τυρί χαμηλών λιπαρών

Μισό μήλο

Μεσημέρι:Φασολάκια λαδερά με χωριάτικη (αντί για φέτα βάζω ανθότυρο)

Απόγευμα:Μπάρα δημητριακών

βράδυ: Λίγο τυρακοσαλαμάκι με ένα ποτήρι κρασί (αυτά είναι εντελώς εκτός διαίτας αλλά είχαμε βγει έξω και είχαμε πάει για μεζεδοκατάσταση)

Γιαούρτι με μέλι

Σήμερα όμως αδιαθέτησα και θέλω να φάω τα πάνταααααααααααααα

Γειά σας κορίτσια! Χαίρομαι που υπάρχει κίνηση!

Γράφω κι εγώ τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί (αναλλοίωτη αξία!).

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο χοιρινό με πατάτες λεμονάτο (ή ριγανάτο) κατσαρόλας και λίγη ντοματοσαλάτα με φέτα.

Απογευματινό: Ένα μιλσέικ που έφτιαξα εγώ με παγωτό βανίλια και σοκολάτα.

Δύο μικρές φορμόζες.

Βραδινό: Χοιρινό με πατάτες, μικρότερη μερίδα απ' το μεσημέρι.

Ένα μεγάλο ποτήρι γάλα με σοκολάτα.

Καλημέρα!

Βρε Μαρίνα, τρώγε κάτι όταν σηκώνεσαι το πρωί. Θα το κάψεις, μην αγχώνεσαι!

Πρωινό: Κλασικά, ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο μακαρόνια τρικολόρε με κόκκινη σάλτσα και τριμμένη μυζήθρα.

Λίγη μπουγάτσα με κρέμα.

Μια κουταλιά κάτι σαν τσιζκέικ (σε ένα πιατάκι του καφέ).

Βραδινό: Μακαρόνια με σάλτσα και φέτα.

Πολλά γλυκά, αλλά πάντα τυχαίνει στο σχολείο να έρχονται τα γλυκά μαζεμένα!

Καλημέρα!

Βρε Μαρίνα, τρώγε κάτι όταν σηκώνεσαι το πρωί. Θα το κάψεις, μην αγχώνεσαι!

Πρωινό: Κλασικά, ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο μακαρόνια τρικολόρε με κόκκινη σάλτσα και τριμμένη μυζήθρα.

Λίγη μπουγάτσα με κρέμα.

Μια κουταλιά κάτι σαν τσιζκέικ (σε ένα πιατάκι του καφέ).

Βραδινό: Μακαρόνια με σάλτσα και φέτα.

Πολλά γλυκά, αλλά πάντα τυχαίνει στο σχολείο να έρχονται τα γλυκά μαζεμένα!

kala tha prospathisw na trww prwino !!simera tha paw gia kolympi sth thalassa na gymnastw kai ligaki!!! ;););)

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa polla koritsia mou!!!

kai esy ANNA-MARIA teleia ta pas siga twra mia koitalia apo glyko den simainei oti efyges glyko....

etsi me elege o diaitologos opote mhn skas ;);)

καλημερα κουκλες

Μαρινα θελω και εγω μπανακι :cry::cry: αλλα ειμαστε ολιγον τι μακρια απο παραλια,γιαυτο βολευομαι με το λαστιχο να ποτιζω και να δροσιζομαι :o:lol: δεν μπορω να κανω κι αλλιως

Αννα Μαρια και βεβαια να μην νιωθεις τυψεις σου το εχω ξαναπει φαε τωρα που μπορεις χωρις να καταπιεζεσαι και μια κουταλια που λες δεν θεωρειται οτι εφαγες γλυκο

και τα χθεσινα μου:

πρωι:γαλα με δημητριακα,καφες

δεκατιανο:μιση φετα ψωμι με μαρμελαδα και βιταμ

μεσημερι:μακαροναδα με καροτο και κολοκυθι,αγγουροντοματα,ενα κομματακι φετα

απογευμα:καφες,ενα κομματι σοκολατα τυπου κιντερ,λιγο πεπονι

βραδυ:δυο μπουκιες σπανακοπιτα,πεπονι

Γειά σας!

Τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: Τρία γεμιστά κουλουράκια.

Μεσημεριανό: Ένα σνίτσελ, πιλάφι με λίγη ντομάτα, πιπεριές και κρεμμύδι + φέτα.

Απογευματινό: Ένα μικρό παγωτό.

16 κεράσια.

Βραδινό: Το ίδιο με το μεσημεριανό, αλλά αντί για φέτα έφαγα γιαούρτι.

Ένα μπολ γιαούρτι.

Γεια σας κοριτσια.Ας επανελθω κι εγω μπας και και βλεπω τι τρωω και κοψω λιγο φορα...

πρωινο- 1 φετα με βιταμ,ζαμπον κασερι

μεσημερι-1 μεριδα παστιτσιο, ντοματοσαλατα,τυρι φετα

1 παγωτο

και ελπιζω να φαω το βραδυ κανενα τοστακι με γαλα!

koritsia eftiaksa karmponara kai fagame!!!!!!!!ti to thela?????????????????????????

eimaste me mia coca cola sto xeri kai oi 2!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kai na fantasteite me light krema galaktos kai 5 fetes galopoula kai makaronia olikis!!!

san touvlooooo epese sto stomaxi :(:(:(

twra den trww tipota allo

Χαχα, Μαρίνα, η καρμπονάρα είναι ό,τι πρέπει για δίαιτα!

Απ' όσο έχω διαβάσει, στην αυθεντική καρμπονάρα δεν μπαίνει καθόλου κρέμα γάλακτος. Μπαίνει μόνο χτυπημένο αβγό, αραιωμένο με το νερό που ψήθηκαν τα μακαρόνια, και ψήνεται (το αβγό) απ' τη θερμότητα των μακαρονιών. Φυσικά, για εγκυμοσύνη είναι λίγο επικίνδυνο πιάτο!

:lol::lol::lol::lol: ontws ANNA-MARIA...

telos pantwn ksana epanerxomai giati eida miso kilo parapanw simera sthn zygaria...ginetai na valeis miso kilo se 3 meres???paraskeuh eixa zygistei...

alla exw ena priksimo kai sto stithos koritsia...me ponaei para poly!!!!!giati????

pernw antissiliptika alla apo auto lete na einai???

Μαρίνα, δεν αποκλείεται να είναι απ' τα αντισυλληπτικά το πρήξιμο. Κι έγω έπαιρνα για αρκετό καιρό, πάνω από δύο χρόνια, αλλά τελικά ανακαλύψαμε ότι έχω θρομβοφιλία και δε νομίζω να ξαναπάρω!

Γράφω τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί (9.30) για να πάρω την αντιβίωση.

Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί (στις 11.30).

Μεσημεριανό: Μία τσιπούρα (όχι ολόκληρη) γεμιστή με κρεμμύδι-ντομάτα-μαϊντανό, ψητή με πατάτες και κολοκυθάκια + σαλάτα ανάμεικτη.

Απογευματινό: Ένα μικρό κομμάτι σπιτική πάστα φλόρα.

4 κεράσια (δεν είχαμε άλλα).

Βραδινό: Ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, μπιφτέκι και δύο φέτες τυρί.

Μαρίνα, δεν αποκλείεται να είναι απ' τα αντισυλληπτικά το πρήξιμο. Κι έγω έπαιρνα για αρκετό καιρό, πάνω από δύο χρόνια, αλλά τελικά ανακαλύψαμε ότι έχω θρομβοφιλία και δε νομίζω να ξαναπάρω!

Γράφω τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί (9.30) για να πάρω την αντιβίωση.

Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με τυρί (στις 11.30).

Μεσημεριανό: Μία τσιπούρα (όχι ολόκληρη) γεμιστή με κρεμμύδι-ντομάτα-μαϊντανό, ψητή με πατάτες και κολοκυθάκια + σαλάτα ανάμεικτη.

Απογευματινό: Ένα μικρό κομμάτι σπιτική πάστα φλόρα.

4 κεράσια (δεν είχαμε άλλα).

Βραδινό: Ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, μπιφτέκι και δύο φέτες τυρί.

popopopo ti teleia menu kaneis??????Xrysoxera!!!to mwraki sou tha einai poly tyxerooo me tetoia mama xrysoxera!!! :D:D:D:D

telika mpemphs tha einai???

na se pw otan les gemisti tsipoura!!!vgazeis to kokalo???? :roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...