Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

geia sas koritsares

filitsi bravo gia ta kilakia ayta einai ta oraia alla na ksereis oti efages tha fanei mes sth bdomada prospathise na kratitheis filika panta!!!

eleni den einai kako na tros psomaki isa sa prepei na tros voithaei sto bathroom arkei na einai mavro :lol::lol::lol:

sas eyxaristo gia to kalosorisma

thalasa perastikoulia nanai na ola kala na soy pane mhn stenaxoriesai tha perasei

kai tora sto thema

1 nes metrio

gala me kornfleiks 1 portokali

1 portokali

kotopoylo me patates sto fourno xoris psomi k maroylosalata

1 froyto den thimamai ti

to idio me to mesimeri se mish posothta

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Mpravo barbitsa teleia ta pas!!!!!!!!!!!!

egw xthes...

prwino:1 gala me kornfleiks

mesimeriano:1 piato spanakorizo me 1 feta pswmia +1 feta tiri

apogeumatino:1 pastaki+1 sokolataki :?:oops::oops:

vradino:1 salata ceasar's apo ta goodys...

koritsia peite mou sas parakalwwwwwwwwww ti na kanw gia na kopsw to vradino!!!

to kserw mono etsi tha xasw!!!

re koritsia kati exw..................DEN XANW!!!KAI AUTA POU EXASA TA KSANAEVALA...PALI 70 ME DEIXNEI EENW EIXA PAEI 68.5!!!!KAI TA EVALA....MANTEPSTE!!!MESA SE 2 MERES...KAI TO MONO POU EIXA FAEI PARAPANW??????????????eNA SOKOLATENIO AUGO!!!!

ELEOS....ALLOI FAGANE POSES MERES KAI TA VALANEOLA....OUTE KATSIKIA EFAA OYTE TIPOTA :(:(:(:(:(:(

DEN ANTEXW THA TA PARATHSWWWWWWWWWW :(:(:(

Γειά σας κορίτσια!

Σας διαβάζω, αλλά δε γράφω, γιατί τι να γράψω; Τα ψωμοτύρια που τρώω;

Το μπεμπάκι είναι καλά, μεγαλώνει, είναι 2.8 εκατοστά προς το παρόν! Ολόκληρο παιδί! :P

Εμένα συνεχίζουν να μου ξινίζουν τα πάντα. Στην κλινική μου σύστησαν τα μπισκότα με τζίντζερ για τη ναυτία και όντως βοηθάνε! Μόλις φάω 1-2, η τρομερή αναγούλα περνάει. Φυσικά, δε γλιτώνω πάντα τους εμετούς, οι οποίοι, όμως, ούτως ή άλλως δεν είναι και πολλοί. Πιο πολύ με ταλαιπωρούν ζαλάδες και αναγούλες.

Έτσι για την ιστορία, προχτές ζυγίστηκα στο γιατρό, με τα ρούχα και έχοντας φάει πρωινό και έχοντας πιεί αρκετά ποτήρια νερό για τον υπέρηχο και ήμουν γύρω στα 58 κιλά!

Ξέρω γω; Λες βάζεις κιλά ενώ δεν τρως. Μήπως είσαι έγκυος και έχεις κατακράτηση;

Πάντως, αν δεν είσαι, γιατί δεν πας σε ένα διαιτολόγο; Στο είχα πει και στο άλλο ποστ, μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο άλλο συνδυασμό τροφών για να χάσεις κιλά.

Στο κάτω-κάτω, άμα είναι οικονομικό το θέμα, πήγαινε μια φορά να σου γράψει μια δίαιτα να έχεις να πορεύεσαι και δεν ξαναπηγαίνεις!

Ξέρω γω; Λες βάζεις κιλά ενώ δεν τρως. Μήπως είσαι έγκυος και έχεις κατακράτηση;

Πάντως, αν δεν είσαι, γιατί δεν πας σε ένα διαιτολόγο; Στο είχα πει και στο άλλο ποστ, μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο άλλο συνδυασμό τροφών για να χάσεις κιλά.

Στο κάτω-κάτω, άμα είναι οικονομικό το θέμα, πήγαινε μια φορά να σου γράψει μια δίαιτα να έχεις να πορεύεσαι και δεν ξαναπηγαίνεις!

βασικα δεν ξερω αν ειδες το αλλο ποστ μου...αλλα οντως νιωθω τοσο φουσκωμενη και εχω ακομα πονους περιοδου... :roll:

με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο απο εβδομαδα...στον γυναικολογο αρχικα....

παντως το μονο που παρατηρησα απο την προηγουμενη περιοδο διαφορετικο ηταν οτι ειχα πολυ λιγη ροη...ακομα και τισ πρωτες μερες ηταν λες και τελιωνε...ενω κανονικα εχω πολυ ροη(τελευταια περιοδος ηταν 19/04 και τελιωσε παρασκευη 22/04 σε 4 μερες και η ροη λιγη) και απο τοτε που λες εχω πονους περιοδου ,φουσκωμα(Σαν να μου ξαναερχεται περιοδος)

ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!! :lol::lol::lol:

Ναι, το είδα και το άλλο ποστ. Τι να σου πω... Καλύτερα να πας στο γιατρό.

Πάντως, μία φίλη μου είχε για τρεις μήνες κανονικά περίοδο, αλλά με μειωμένη ροή. Στον τρίτο μήνα είπε να πάει στο γιατρό να δει τι συμβαίνει κι έχει λιγότερο αίμα απ' ό,τι συνήθως, και τελικά ήταν έγκυος τριών μηνών!

Πήγαινε στο γιατρό, μπορεί να μην είναι και τίποτα, βέβαια, ή να είναι καμιά κύστη. Θα μάθουμε μόνο αν πας!

Πάντως, μία φίλη μου είχε για τρεις μήνες κανονικά περίοδο, αλλά με μειωμένη ροή. Στον τρίτο μήνα είπε να πάει στο γιατρό να δει τι συμβαίνει κι έχει λιγότερο αίμα απ' ό,τι συνήθως, και τελικά ήταν έγκυος τριών μηνών!

Πήγαινε στο γιατρό, μπορεί να μην είναι και τίποτα, βέβαια, ή να είναι καμιά κύστη. Θα μάθουμε μόνο αν πας!

Α ΝΑ ΜΠΡΑΒΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΣΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ....

ναι ναι θα κλεισω ραντεβου δευτερα...δεν την παλευω αλλο...ετοιμη να εκραγω ειμαι... :lol::lol:

α και παλι αυτο ειναι πολυ σπανιο...αλλα συμβαινει ε???απο οτι βλεπω στο ιντερνετ και η εξωμητρια κυηση εχει τα ιδια συμπτωματα ε??

μακαρι να ειμαι εγκυος... :D:D

Γεια σας κορίτσια.όλα καλά;

Μωρουδενια χρειάζεσαι διαιτολογο.εγώ παλευα Μονή για3-4κιλα κ δεν έφευγαν.σχεδόν εμένα νηστικη κ ότι ετρωγα ήταν λάθος.φαντασου μου έχει Υμαρικα 1φ./εβδομάδα,το ίδιο κ πατάτες.γάλαε δημητριακά όχι συχνά κ καθόλου στην αρχή κριτσινια κ παξιμάδια που τα τσακιζα για να μου κόβουν την όρεξη.

Θάλασσα περαστικά!έλα καλή μου ανεβα!τώρα που ανοίγουν οι μέρες δεν θέλω να είσαι κακοκεφη...άλλες μανουλες τραβάνε χειρότερα ζόρια κ όμως προσπαθούν για το καλύτερο!

Τα σημερινά μου:

πρωί:2πλο σκέτο ελληνικό,1φ.ψωμί τοστ μαύρη με 1κ.γ.μαρμελαδα φράουλα σπιτικη

σνακ:φιλτρου σκέτο

μσμ:1φλ.μακαρόνια με σάλτσα μελιτζανας,2κ.σ.τυρί,σαλάτα

σνακ:παγωτό ξυλακι μικρς,νες σκέτο

βρδ:1γιαουρτι,2κ.σ.δημητριακά

1 1/2λιτρο πράσινο τσάι

κορίτσια η βαπτιση του γιου μου πλησιάζει και γω κολημένη στα 82 βέβαια δεν φαινομαι για τοσα ευτυχώς φοραω μιντιουμ φανταστήτε αλλα τί να το κάνεις μολις βλέπω τα κιλά τα παιρνω και τρελλένομαι. σήμερα αδιαθέτησα άντε μπας και με δείξει παρακάτω

πρωί γάλα με δημητριακά

1ελληνικό διπλό .

μεσημέρι 2μπιφτέκια και σαλάτα

απογευμα 1 χυμό

βραδυ τίποτα.

το μόνο που με σώνει είναι η παιδική χαρα πηγα τον μικρό σήμερα και με εβγαλε off ίδρωσα πολύ για να τον κυνηγάω το αστερι μου ήθελε να τον κραταω και να περπατάει δεν στεκεται μονος του ακόμη. καλό και αυτό λέω να το κανω παλι αυριο αν το επιτρέψει ο καιρός.

καλημέρα ζουμερούλες μου...

μπράβο για τις απώλειες!

filitsi πολύ καλά...είδες οι βολτίτσες;;;

thalassa πως είσαι σήμερα;ελπίζω καλύτερα!

ΚΑ1 που είσαι;τι κάνεις;

mwroudenia θα ξεκολλήσει η ζυγαριά, πήγαινε βέβαια κ στο γυναικολόγο να δεις αν υπάρχει κάτι...

evaggelia κι εγώ τη βάπτιση σκέφτομαι κ συνεχίζω δυναμικά...

barbitsa έχεις δίκιο για το ψωμί, ναι συνήθως τρώω μαύρο. το καλό είναι οτι πάω κάθε μέρα τουαλέτα(sory κιόλας) γιατί είχα μεγάλο θέμα κ μ αυτό!

Αννα Μαρία πολύ χάρηκα που μας είπες τα νέα σου κ πολύ περισσότερο που είναι καλά το...σποράκι...πολύ μεγάλωσε! ΜΙΑ ΧΑΡΆ Κ ΤΑ ΚΙΛΆ ΣΟΥ ΜΠΡΆΒΟ! αχ μου λείπει η εγκυμοσύνη πολλές φορές όταν τη σκέφτομαι... παρόλα τα άγχη της!

λοιπόν...

πρωινό: 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1 μήλο

μεσημεριανό: κοτόπουλο με λαχανο σαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 μπάλα παγωτό γρανίτα(το έφερε μια φίλη κ είπα ας το φάω μιας κ είναι τόσο λίγα πλέον τα γλυκά που μπορώ να τρώω...)

βραδυνό: 1 μπανάνα

άντε κορίτσια, αύριο Δευτέρα κ είναι το επίσημο ζύγισμα!

καλημερα κουκλες,καλο μηνα και καλη Πρωτομαγια

τη φοβαμαι λιγο τη μερα σημερα,θα ψησουμε παλι και φοβαμαι μην ξεφυγω

eleni καλυτερα να τρως μαυρο ψωμι οσο για την τουαλετα ασε τωρα με τα δημητριακα αρχισα να στρωνω,σε καταλαβαινω απολυτα

filitsi Μπραβο σου τα καταφερες μια χαρα

Μαρινα μηπως εχεις ορμονικο προβλημα και δεν μπορεις να χασεις,πηγαινε να σε δει ενας γιατρος,και οπως λενε και τα κοριτσια και ενας διαιτολογος θα σε βοηθησει,παντως δεν ειναι λυση να μην τρως το βραδυ χειροτερα ειναι αυτο εκανα και εγω πρωτα και δεν εχανα και απο τοτε που αρχισα να κανω μικρα και συχνα γευματα τοτε αρχισα να χανω,πρεπει να ενεργοποιεισεις τον μεταβολισμο σου οχι να τον κοιμησεις

Αννα Μαρια πολυ χαιρομαι που πανε ολα καλα και κυριως που ειναι καλα το σπορακι σου,οσο για τα κιλα θα παρεις πιο μετα αναγκαστικα αλλα τουλαχιστον θα εχεις περιθωριο,ετσι ξεκινουσα και εγω με 54 στον τριτο και εφτασα τα 80 :roll:

thallassa παλι φουρτουνιασμενη εισαι;;;μην πεφτεις ρε κοπελα μου ολα καλα θα πανε,περαστικα σας συντομα ευχομαι και να ειναι η τελευταια ιωση πουσας ταλαιπωρει τουλαχιστον για φετος

evgenia μην απελπιζεσαι ειναι ωσπου να παρεις μπρος,προσπαθησε να κανεις μικροτερα και συχνα

γευματα

στις 18 μαιου εχει γενεθλια ο μεγαλος μου γιος και σκεφτομαι να κανω τουρτα τον μπομπ σφουγγαρακη και γενικα το παρτυ μας να εχει αυτο το θεμα,πειτε καμια ιδεα,τι αλλα να φτιαξω για να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια..............

και τα χθεσινα μου

πρωι:δημητριακα με γαλα,καφες

σνακ:μισο μηλο και μισο αχλαδι

μεσημερι:μισο κολοκυθακι αυγολεμονο,λιγεςτηγανιτες πατατες,τρια μικρα ψαρια,σαλατα μαρουλι πολλα εεε;;;;

απογευμα:μια σειρα σοκολατα,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι,φρουτα

πολλα φιλια σε ολες και να περασετε καλα σημερα!!!

Γειά σας κορίτσια!

Μωρουδένια, καλύτερα κύστη παρά εξωμήτριο. Μπορεί να μην είναι και τίποτα βέβαια!

Εύη μου, ανέβα! Έχεις ένα παιδί, σκέψου άλλες που κάνουν αβέρτα εξωσωματικές και δεν μπορούν. Καταλαβαίνω πόσο πιέζεσαι (φαντάζομαι κι εγώ πώς θα είμαι σε κανένα χρόνο...), αλλά τα δύσκολα θα περάσουν! Ζήτα βοήθεια από γονείς και πεθερικά και κυρίως από τον άντρα σου!

ΚΑ1, όντως πολλά έφαγες το μεσημέρι! Αλλά κράτα γερά! :P

Να γράψω και τα χτεσινά μου, μια που έφαγα κανονικά:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα (πολύ ελαφρύ) και μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: 2-3 μπισκότα με τζίντζερ (βοηθάνε πολύ στη ναυτία, το ξαναείπα;).

Μεσημεριανό: μία κυπριακή πίτα με γύρο κοτόπουλο, πατάτες, τζατζίκι (πολύ ελαφρύ σχεδόν δεν είχε σκόρδο), σαλάτα (ντομάτα-λάχανο-μαϊντανό). Ο γύρος μου μύριζε, έτσι, έφαγα λίγο, έφαγα τις πατάτες, λίγη σαλάτα και το μεγαλύτερο μέρος της πίτας.

Απογευματινό: 2 μπάλες παγωτό!

1 αχλάδι και 1 μπανάνα (επιτέλους έφαγα φρούτα!!!!!)

Βραδινό: ένα σάντουιτς με χωριάτικο ψωμί, τυρί και φέτα.

Το μαύρο ψωμί το έκοψα, μου ξινίζει. Έχω πρόβλημα στην τουαλέτα, τώρα που προσπαθώ να τρώω φρούτα και λίγη σαλάτα (γιατί περνούσαν μέρες χωρίς καθόλου φρούτα και λαχανικά), ελπίζω κάπως να βελτιωθεί.

koritsia epeidi se emena auto pianei...na mhn trww to vrady....epiane mallon na to pws kalytera!!! :evil:

as paiksw kai to teleytaio mou xarti kai oti ginei egine...tha trww mexri mesimeri...kai meta mono frouta h' xymous...tipota allo!!!!!!

elpizw na piasei...

pame apo 2/05 mexri 2/06 na doume posa tha xasw se ena mina??????????

egw tha ksanazigistw se 1 mina...shmerina kila...69,8!!!! simeiwste to parakalw...kai kathimerina tha sas dinw anafora !!!

Καλό μήνα κορίτσια!

Μωρουδενια εγώ δν συμφωνώ γιατί ότι χάσεις μπορεί μετά να τα πάρεις με το παραμικρό.σκέψου το καλά!

Εγώ σήμερα παραστρατησα λίγο...

Πρωί:2πλο σκέτο ελληνικό,1φ.ψωμί τοστ μαύρη,1φ.μιλνερ

μσμ:1στηθος κοτόπουλο,λίγο τζατζίκι,σαλάτα

σνακ:2πλο σκέτο ελληνικό,1/2μπανανα,1κ.γλυκό ψυγειου μέτριο.

Βρδ:1φλ.γάλα,1/2φλ.δημητριακά,2πιρουνιες κοτόπουλο με τυρακι

1 1/2λιτρο τσάι πράσινο.

καλημερα κοριτσια

χθες τελικα εφαγα αρκετα το πρωι και το μεσημερι, πολλα τσιμπολογηματα και αστα να παει δεν γραφω καθολου,το καλο ειναι οτι σημερα που ζυγιστηκα με εδειξε 59.5 τουλαχιστον δεν πηγα στα 60 ευτυχως,εκανα και λιγη γυμναστικη το απογευμα και απο σημερα δυναμικα παλι μετρημα κτλ.

Αννα Μαρια εμενα στις εγκυμοσυνες μου μονο τα δημητριακα με βοηθουσαν ειχα μεγαλο προβλημα και φυσικα εκανα αιμοροιδες μετα και ακομα ταλαιπωρουμε,δεν το συζητω μετα απο τις γεννες οταν πηγαινα τουαλετα μαρτυριο,χειροτερο και απο τη γεννα,προσπαθησε να τρως πολλες φυτικες ινες κυριως δημητριακα και φρουτα

οι υπολοιπες τι κανατε χθες;;;

καλημέρα στις ζουμερούλες....

καλά χθες λόγω της ημέρας δικαιολογούμαστε...!

ΚΑ1 μια χαρά ήταν τα προχθεσινά σου, λίγο παραπάνω το μεσημέρι επιτρέπεται! όσον αφορά το πάρτυ, δεν έχω πολλές ιδέες αλλά προχθές είδα τυχαία στη Μενεγάκη μια συνταγή για σοκολατένια γλυφιντζούρια για πάρτυ πολύ όμορφα κ οικονομικά... θα ψάξω μήπως βρω τη συνταγή κ θα σου ξαναπώ! μου αρέσει η ιδέα, ήταν πολύ όμορφα κ νόστιμα φαντάζομαι κ τα χε στολίσει κ με μια κορδέλα...

mvwroudenia έτσι σε θέλω, βάλε το στόχο σου κ συνέχισε, θα ξεκολλήσει η ζυγαριά!

λοιπόν...

πρωινό: 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1/2 μήλο(με πιάνει το στομάχι μου γιαυτό τρώω το μισό που περισσεύει απ τη φρουτόκρεμα του μωρού)

μεσημεριανό: χοιρινό στο φούρνο με λαχανικά

απογευματινό: 1 κουλουράκι

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα(μόνο ντομάτα, μουστάρδα, κέτσαπ).

κ τώρα η ζυγαριά μας.... τις προηγούμενες μέρες στις γιορτές είχα πάρει μισό κιλό κ τώρα ευτυχώς με δείχνει μείον ένα απ την προηγούμενη εβδομάδα! είμαι 53.5..! πλησιάζω το στόχο μου κ χαίρομαι πολύ γιαυτό, πραγματικά το θεματάκι μας με βοήθησε πολύ, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα με τα πισογυρίσματα που με πιάνουν συχνά....

θέλω άλλο μισό κιλό τουλάχιστον κ έπειτα πολύ προσπάθεια για να τα διατηρήσω.... εκεί είναι το θέμα!

περιμένω κι από εσάς τα ευχάριστα...

φιλιά σε όλες!

ΚΑ1 βρήκα τη συνταγή κ την έβαλα στην ομάδα μας... ρίξε της μια ματιά αν θες!

πάντως από εμφάνιση είναι πολύ καλά!(η τρούφα να είναι πολύχρωμη, δεν ξέρω αν το γράφει)

Ανέβηκαν στη ζυγαριά κ σταθερή στα 50.600.για να δούμε θα το ραψω αυτή την εβδομάδα;τα σημερινά:

πρωί:1 γιαούρτι με ακτινιδιο,2πλο σκέτο ελληνικό

μσμ:1 κουτάλα ρεβίθια,1φ.ψωμί,σαλάτα

σνακ:1 scandal βανιλια-καραμέλα,φρεντο εσπρεσο σκέτο

βράδυ:2φ.τυρί,2φ.γαλοπουλα,2 κουλουρακια

1 1/2 λίτρο πράσινο τσάι

να διευκρινίσω ότι ξεκίνησα κ τη δουλειά στον πατέρα μου.έχουμε καφετέρια κ κάθε καλοκαίρι δουλεύω εκεί.γι αυτό κ τα παγωτακια... Γενικά είμαι στο πόδι από τισ8 εώς τις 11 το βράδυ...

loipon ta simerina mou...

prwino:1 bol me gala 0% kai dimitriaka olikis

mesimeriano:1 kommati pastitsio mesaio me 1 feta tiri

apogeumatino:1 mpanana+2 aggourakia

vradino:-

auta koritsakia mou...........

filia :x:x:x

exw agwnia gia ayrio gia ton giatro :?:?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...