Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσαροι!

Βλέπω ξεφύγαμε όλες τώρα με το Πάσχα και τα αμνοερίφια ε; Χι χι!

Εγώ δεν έφαγα πολύ, αλλά τσιμπολόγησα κάτι κουλουράκια, ευτυχώς δεν ξέφυγα ιδιαίτερα!

Για πεστε μου εσείς που ξέρετε: επειδή το γάλα και τα φρούτα μου ξινίζουν και τα τρώω/πίνω με το ζόρι, σκέφτηκα να φτιάξω μια κρεμούλα με φρούτα στον πάτο του μπολ. Έβαλα μπανάνα και φράουλα και έφτιαξα την κρέμα με αληθινή βανίλια (φασόλι βανίλιας) κι έγινε πολύ ελαφριά και θεϊκή! Έτσι, όμως, παίρνω ασβέστιο απ' το γάλα και βιταμίνες απ' τα φρούτα, ή απλά παίρνω κιλά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους τους Γιωργηδες και στις Γεωργιες και στον γιοκα μου

αυτες τις μερες λογικο ειναι να φαγαμε λιγο παραπανω,μην μου στεναχωριεστε ομως απο αυριο τα κεφαλια μεσα και μπρος στον αγωνα μας παλι

μετα τη νηστεια μου φαινεται παραξενο ακομα που μπορω και τρωω απο ολα και μαλλον κακο μου κανει γιατι πολυ τσιμπαω αυτες τις μερες ειδικα εχω ταραξει τις σοκολατες,και φοβαμαι μη βαλω παλι καλα εφτασα στα 59,αντε να δουμε

Αννα Μαρια ετσι που ακουγεται δεν νομιζω να εχει πολλες θερμιδες και καλο θα σου κανει να παιρνεις και ασβεστιο,μολις κλεισεις τον τριτο μηνα βεβαια θα σταματησουν οι αναγουλες και μετα θα πινεις και γαλατακι και δεν θα αναγουλιαζεις και θα παρεις και συμπληρωματα ασβεστιου και σιδηρου μην αγχωνεσαι

eleni περαστικα σας κοπελα μου

πολλα φιλια κουκλες τα λεμε παλι!!!

Αδυνατουλες Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη!!! Εμείς πήγαμε εκδρομουλα και αρρώστησα...είμαι χάλια και σερνομαι!!! Το ΜΩΡΟ ευτυχώς μόνο λίγες μύξες έχει..υπουλος καιρός. Πονάνε όλα! Καλα για το τι έφαγα δεν το συζητώ... Γουρουνιασα τρέλα και αρνί και Κεμπάπ και κοκορέτσι και γλυκα... 4000 θερμίδες έφτασα χθες... Απο σήμερα ξεκίνησα πάλι χαλαρά διατροφη και απο αύριο κανονικά. Δεν πειράζει βρε κορίτσια, Πάσχα ήτανε και αν δεν τρωγαμε τώρα ποτε θα τρωγαμε;; Αννα Μαρια εγω θυμάμαι μου έλεγε ο γιατρός μου επειδή είχα πολλούς εμετους, δεν χρειαζόταν να ζοριζομαι για να τρώω φαγητά που πρέπει, γιατί ουτοσηαλλως το μωρό ότι είναι να πάρει απο εσένα θα το πάρει. Αλλα αφου βρηκες τροπο να τα τρως πάλι καλα! Κατερινα χρόνια πολλα τον Γιώργο σου και σε όποιον γιορτάζει! Πάω για ύπνο μπάς και συνελθω!!!

loipon koritsares Xristos Anesth kai xronia polla............oles ksefygame...alla egw apo simera ksana arxisa dynamika!!!!!!!!

gia na sas ta pw...

prwino:1 tost me 1 feta galopoula+1 feta kaseri light

mesimeriano:2 auga vrasta kokkina+salata marouli+1 feta pswmi+1 feta tiri

apogeumatino:1 milo+1 portokali

vradino:1 salata marouli,laxano kai ena potiri poto (me poly liga patatakia.)

auta,,,,,,,,,,,,kalh mas epityxia kai pali!!!!!!!!!!!

ante na mas vlepw oles edw pali :D:D:D;);););)

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ............ το πόσο έφαγα δε λέγεται!!!!!!!!!!!!!

Γουρούνιασμα κανονικότατο!!!!!!!!!!

Όλο δίαιτα ξεκινάω βέβαια........ μάλλον περιμένω την Καμπύλη να ταρακουνηθώ!!!!!!!!!!!!

Υπομονή κορίτσια μου..... κιλά θα πάρουμε..... ειδικά οι φουσκούλες!!!!!

Να είναι καλά τα μπεμπέκια μας!!!!!

Πώς το κλείνουμε όμως το ρημάδι??? Με λέτε????

Γεια σας κοριτσαρες χριστος ανεστη και χρονια πολλα στους Γιωργους και στις Γεωργιες.........

Αυτες τις μερες εννοειτε πως ξεχασα την διαιτα αλλα απο σημερα επιστρεφω δυναμικα

και χωρις παραστρατηματα ;) το θετικο ειναι οτι δεν εβαλα κιλα

Τα φιλια μου σε ολες :D

loipon gia na doume ti kaname shmera..........

prwino:1 tost me 1 feta galopoula+1 kaseri light

mesimeriano:1 piato makaronia+1 koutalaki tou glykou kefalotyri

apogeymatino:1 feta tsoureki+10 amygdala

vradino:1 mikro sakoulaki patatakia(300 thermides eixane...logw cinema)

auta ,,,,, :D:D:D

pou eiste oi alles???????? :roll:

καλημέρα ζουμερούλες μου κ καλό ξεκίνημα πάλι.....

πρέπει να στρωθούμε στη δίαιτα τώρα, καλά ήταν στις γιορτές αλλά δεν πάει άλλο...έρχεται το καλοκαίρι κ πρέπει να μαστε έτοιμες!

mwroudenia πολύ καλά τα πας!

pipitsazouzouna εσύ δικαιολογείσαι...με το καλό ένα υγιέστατο μωράκι!

ΚΑ1 μια χαρά σε βρίσκω, μπράβο, άντε πλησιάζουμε το στόχο μας, με μια μικρή καθυστέρηση βέβαια! να χαίρεσαι το παιδάκι σου, γερό κ καλότυχο!

εγώ έφαγα αρκετά όπως ξαναείπα, αλλά από προχθές άρχισα να προσέχω... είναι κ η βάπτιση κ πρέπει σιγά σιγά να δω για φόρεμα κ δε θέλω να δοκιμάζω κ να απογοητεύομαι!

λοιπόν....

προχθες

πρωινό: 1 αυγό

δεκατιανό: 1 κουλουράκι(νηστίσιμο)

μεσημεριανό: μπιφτέκι με αρκετές πατάτες, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 κουλουράκι

βραδινό: 1 φέτα ψωμί με γαλοπούλα

χθες

πρωινό: 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1 ελληνικό καφέ, 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης

μεσημεριανό: χοιρινό στην κατσαρόλα με πατάτες κ καρότα, 1 φέτα ψωμί

βραδινό: 1 σουβλάκι πίτα μόνο ντομάτα-μουστάρδα-κέτσαπ(είχα πολλές μέρες να φάω κ το ήθελα...)

εντάξει, δεν είναι κ λίγα αλλά λιγότερα απ τις προηγούμενες μέρες....

να συνεχίσουμε λοιπόν τις αναφορές μας κ τα Δευτεριάτικα ζυγίσματα, μην ξεχνιόμαστε!

άντε να επανέλθουμε...

Αγάπες τι κάνετε;Χριστός Ανέστη!

Δεν έφυγα επειδή δν μαρεσει η παρεουλα(κάθε άλλο).είχα ένα προβλημε υγείας κ με έριξε παρά πορυ ψυχολογικά.να μην τα πολυλεω πρέπει να φύγουν το συντομότερο 4κιλα γιατί θα έχω τρεξιματα.κάποια ξεκίνησε κάτι χάπια αδυνατιστικα.είχες αποτέλεσμα;κάτι να κόψει την όρεξη ρε γμτ...

hello eleni kalws irthes pali!!!!

loipon ta simerina mou......

prwino:2 fetes tsoureki

mesimeriano:1 tost me 1 feta galopoula+1 feta kaseri light

apogeymatino:1 ximo motion

vradino:3 avga vrasta+1 feta pswmi+1 feta mikri tiri.

auta..... :D:D:D

καλημέρα ζουμερούλες μου...

που είναι οι υπόλοιπες; KA1, thalassa;;;;;

λοιπόν...

δεκατιανό: 1 αυγό βραστό με 1 φέτα ψωμί

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα ψητή, 2 φέτες ψωμί, μαρουλοσαλάτα

βραδυνό: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί.

καλά ήταν κ χθες, σήμερα νιώθω οτι ξεφούσκωσα αρκετά απ τις γιορτές!

καλημέρα σε όλες...

καλημερα ζουμερουλες μου

απο σημερα τα κεφαλια μεσα το εχω παραξεφτιλισει αυτες τις μερες,εφαγα πολλα γλυκα και δεν γραφω τα χθεσινα μου γιατι ειναι χαλια,μεχρι το μεσημερι τα πηγα καλα αλλα μετα λυγισα σε μια τουρτα σοκολατινα που μας φερανε και εφαγα πολυ και αστα να πανε,η ζυγαρια με ειχε δειξει μεχρι 58,8 και σημερα παλι 59,5 τελοσπαντων σημερα αρχιζω δυναμικα

Αννα μου περαστικα σου ευχομαι

eleni μια χαρα τα πηγες χθες αλλα πολυ ψωμι ρε κοριτσι ελλατωσε το λιγο,ο μικρος πως ειναι ξεπερασε την αλλεργια του;

Πηνελοπιτσα εσυ δικαιολογησε εισαι εγκυουλα,να γεννησεις πρωτα με το καλο και θα σε περιλαβουμε μετα εσενα :lol::lol:

αντε κοριτσακια μου θα επανελθουμε παλι σιγα σιγα

πολλα φιλια σε ολες!!!

geia sas eimai h barbara irtha edo meso ths moroydenias na nai kala den evriska to thema

gennhsa prin tesseris mhnes phra 30 kila :lol::lol::lol::lol::lol:

exasa ta 15 :P:P:P:P:P

alla exo alla tosa na xaso :roll::roll::roll::roll:

ksekinhsa exthes alla sto telos efaga patatakia opote tha grapso avrio ta shmerina m

ante kalh mas epityxia

Βαρβαρα καλωςηρθες στην παρεα μας,υπομονη θελει και θα τα χασεις σιγα σιγα εξαλλου μικρο ειναι το νινι σου ακομα εδω μαζι μας θα τα καταφερουμε!!!

λοιπον αρχιζω αναφορα

πρωι:δημητριακα με γαλα(τερμα η παστα φλωρα)

δεκατιανο:ενα κομματακι τσουρεκι(σημερα τα δοκιμασα)

μεσημερι:ενα φλυτζ,φακες,μια φετα ψωμι,λιγη αγγουροντοματα,λιγες ελιες

απογευμα:μια μπαρα δημητριακων,ενα κομματακι σοκολατα

βραδυ:σαλατα μαρουλι-σπανακι-καλαμποκι-ενα αυγο βραστο και δυο φρυγανακια

καλο βραδυ κουκλες τα λεμε αυριο!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου...

πως είστε σήμερα;μπήκαμε σε πρόγραμμα;;;;; εγώ όσο πάω κ καλύτερα!

Βαρβάρα καλωσήρθες, να σου ζήσει το παιδάκι σου κ με το καλό να χαθούν τα κιλά....

ΚΑ1 έχεις δίκιο πρέπει λίγο να περιορίσω το ψωμί.. με την ιωσούλα καλύτερα είμαστε αλλά έχουμε ακόμη ανησυχία τη νύχτα, ξυπνάμε αρκετές φορές κ θέλουμε στήθος... ελπίζω να στρώσει γρήγορα γιατί ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΆ!

λοιπόν....

ΠΡΩΙΝΌ: 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1/2 μικρό παστέλι

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο μακαρόνια μόνο με κέτσαπ, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1/2 μήλο

βραδυνό: 1 κουλουράκι.

καλά ήταν, ξεφούσκωσα! εσείς πως τα πήγατε;;;;

kalhmera vlepo exete ftiaksei kai lista!!! vale me kai mena 69 -55

fala me fitness

kotopoulo pshto me maroylosalata k 1 feta psomi mavro

ena fysiko xymo anameikto dhladh efaga ta froyta ths hmeras mazemena peirazei?

giaoyrti

Γεια σας κορμαρες τι κανετε?

Βαρβαρα καλως ηρθες στην παρεας μας και ευχομαι να γινεις κορμαρα οπως πριν ;)

Εγω κοριτσια συνεχιζω αλλα μερικες φορες παραστρατω οπως πχ εχθες αντεξα ολη μερα και

το βραδυ εφαγα 2κομματια πιτσα σπιτικη αλλα σπεσιαλ με τα ολα της :lol::lol::lol::lol:

Το προσπαθω παρα πολυ παντως και εχω ελλατωσει κατα πολυ το φαγητο μου.........

Θα φανει ακομα δεν ανεβηκα ζυγαρια ειπα να κανω υπομονη λιγες μερες ακομα

και μετα βλεπουμε..

Φιλια σε ολες :)

koritsia ta xthesina mou........

prwino:gala me kornfleiks

mesimeriano:2 tostakia me 1 feta galopoula+kaseri ligth

apogeumatino:1 bars

vradino:1 santouits me pita -souvlaki kotopoulo(evgala tis patates apo to santouits eutyxws)+1 pastaki mikro

xalia e??????????? :cry::cry::cry:

κουκλες γεια σας

αχ ρε Βασουλα μου ας ετρωγες ενα κομματι ρε κοριτσι επρεπε να φας δυο;; :roll: αχ θα σε μαλωσω :lol: :lol: κι εγω εκανα προχτες για τα παιδια και ευτυχως κρατηθηκα και εφαγα ενα μικρο κομματι,καιρο εχω να σε πετυχω να τα πουμε

και τα σημερινα μου

πρωι:γαλα με δημητριακα,καφες

δεκατιανο:δυο ξερα βερυκοκα

μεσημερι:ενα φλυτζ.μακαροναδα με γαριδες,σαλατα μαρουλι

απογευμα:καφες,λιγη σοκολατα,μια λεπτη φετα τσουρεκι

βραδυ:δυο φρυγανιες με φιλαδελφεια και γαλοπουλα

eleni μια χαρα τα χθεσινα σου,αλλα μακαρονια με ψωμι;;; :o

Βαρβαρα πολυ καλα τα πηγες

Μαρινα και εσυ με τα σουβλακια εε;;κατα τα αλλα μια χαρα

καλο βραδυ σε ολες!!

Καλησπέρα κοπελιες.ας αρχίσω τις αναφορές κ εγώ.τα σημερινά μου:

πρωί:ελληνικο 2πλο σκέτο,1 γιαούρτι

σνακ:φιλτρου σκέτο,1πορτοκαλι

μσμ:1στηθος κοτόπουλο,λίγο τζατζίκι,5πατατες τηγ.λεπτές,σαλάτα

σνακ:1 μπαρ,φιλτρου σκέτο

βράδυ:1/2 τοστ,2μικρα κουλουρακια

άρχισα κ το πράσινο τσάι.φτιαχνω 1 μπουκάλι του νερού μεγάλο κ πινω κάθε μέρα.

Καληνύχτα κ φιλία σε όλες!

Ξέχασα Βαρβάρα καλωσηρθες κ καλή δύναμη!

καλησπερα κορτισια

πως ειστε?

βλεπω ολες συνεχιζετε τις προσπαθειες και τα πατε καλα

μπραβο σε ολες

εγω δεν ειμαι καλα

γιαυτο χαθηκα

ειμαστε 1 μηνα με ιωσεις και η μικρι και εγω

τωρα ειμαστε καπως καλυτερα αν και ημικρη ξεκινησε να εχει μπουκωμα και βηχα σημερα :(:(

δεν ξερω ρε κορτισια τι παθαμε

λες και απο τοτε που σταματησαμε τον θηλασμο να μας ηρθαν ολες οι ιωσεις που δεν περασαμε 2 χρονια τωρα

μεσα σε ολα αυτα εχω και αιμοραγια ενω δεν ηταν να μου ερθει περιοδος δεν ξερω τι ειναι αυτο

ο γιατρος απο το τηλ μου ειπε μαλλον απο τον πολυ πυρετο που ειχα

δεν πηγα να με εξεταση ισως απο βδομαδα

και απο αυτο εχω χασει τις δυναμεις μου ζαλιζομαι και σημερα καταλαβα οτι με επιασε κατι σαν καταθλιψη

και το κακο ειναι οτι μαλλον χωρις να το καταλαβω το περασα και στην μικρη

σημερα δεν ειχε ορεξη για παιχνιδι για φαγητο για τιποτα

ειμαι ενα ρακος

νιωθω μονη μου και ανυμπορη να κανω οτιδηποτε

νιωθω και τυψεις για τι μικρη

θα τρελλαθω

ηθελα καιρο να γραψω αλλα δεν ηξερα τι να πω

καλημέρα ζουμερούλες μου, τι κάνετε;;;;

thalassa μου μη στεναχωριέσαι, φάση είναι κ θα περάσει...όλοι περνάμε άσχημες φάσεις αλλά τα πράγματα γρήγορα αλλάζουν φτάνει να προσπαθείς να είσαι αισιόδοξη! δίκιο έχεις σε καταλαβαίνω, ταλαιπωρείστε κ με τις ιώσεις κ όσο να ναι πέφτει η ψυχολογία... είμαι σίγουρη πως όλα θα φτιάξουν πάλι...!

ΚΑ1 μια χαρά τα πας, μπράβο! άσε δεν μπορώ να φάω τίποτα χωρίς ψωμί...

λοιπόν....

δεκατιανό: 1/2 μικρό παστέλι

μεσημεριανό: 2 μικρά μπιφτέκια, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: 1 μπανάνα

βραδυνό: 1 μπιφτέκι, 1 φέτα ψωμί.

Άννα Μαρία τι κάνεις; πως είσαι; τι κάνει το μικρούλη;;;;;;

άντε κορίτσια συνεχίζουμε δυναμικά κ τη Δευτέρα έχουμε ζύγισμα, το λέω για τις καινούριες κοπέλες....

καλημέρα σε όλες!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΤΕΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ! ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ. ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΡΑΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ! :D ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ! :D ΑΠΟ 54 ΠΗΓΑ 52,5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ! :lol::lol::lol: ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ! ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΚΟΥΚΛΕΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...