Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

loipon koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaa SHMERA GOUROUNIASAAAAAAA :lol::lol: !!!!!!!!!!!!KOINWNHSA TO PRWI KAI LEW AS FAW LIGO PAGWTAKI..........PERIMENW KAI PERIODO...KAI PIGAME KAI SE GIORTH ENOS FILOU TOU VRADY KAI OXI APLA EFAGA!!!!!!!!!!!!!!!

GOUROUYNIASAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol::lol::lol::lol::lol:

LOIPON THA SAS TA GRAPSW NA FRIKARETE!!!!!!!!!!!!!

GIA PAME THN KALH MERA TOU SAVVATOU PRWTA :D

savvato

prwino:1 mpanana

mesimeriano:1 piato fakes,2 fetes maures pswmi leptes+ligo tarama

apogeumatino:1 mpanana+1 kout.glykou fraoula

vradino:2 fetes pswmi leptes me 4 sarmadakia konservas

TO GOUROUNIASMA THS KYRIAKHS:

PRWINO:1 MPOUGATSA NHSTISIMH ME SPANAKI(KRATIOMOUN AKOMA...)

meshmeriano:1 tsipoura mikri me 3 koutalies midopilafo+ligo xtapodaki+1 feta pswmi(Akoma kratiomoun)

apogeumatino:1 pagwto kypelaki kaimaki(thn espasa thn nisteia.... :oops: )+1 koulouraki+5 fraoules

vradino:KRATITHEITE GERAAAAAAAA :lol::lol::lol: 2 kommatia pitsa mono me tiria,3-4 patatakia,2 kourkoumpinakia(siropiasta voukitses) kai 1 pastaki sokolatas :shock::shock::shock:

ax...............

ALLA mia meroula htane............sihxwreite/??????????niwthw tromeres typseisssssss :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα ζουμερούλες μου...

τι κάνετε;;;;

αντε, συγχωρεμένες όλες μας για τις παρασπονδίες μας.......!

απο σήμερα όμως δεν δικαιολογούμαστε γιατί έρχεται Πάσχα....

Δευτέρα σήμερα, μην ξεχνιόμαστε... η ζυγαριά με δείχνει τα ίδια, μείον 4 κιλά. τουλάχιστον δεν έβαλα!έβαλα δηλαδφή 200gr αλλά τελοσπάντων....χαλάλι...τώρα όμως θα σοβαρευτώ γιατί έρχεται κ η βάπτιση του μικρού μου 29 Μάη κ θέλω να χω χ΄λασει 1-2 ακόμη κ όχι να βάλω.....

περιμένω κ τα δικά σας νέα...

λοιπόν..

πρωινό: 2 κουλουράκια

δεκατιανό: 1/2 κομμάτι πρασόπιτα

μεσημεριανό: 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό με λίγες πατάτες, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1/2 παστέλι, 2 κουλουράκια

βραδυνό: 1/2 μπριζόλα, 1 φέτα ψωμί, λίγα φυστίκια

euaggelia9 καλωσήρθες στην παρέα μας καλό κουράγιο κ σε σένα κ να χαίρεσαι το παιδάκι σου! αν θες να σε βάλω στη λίστα μας πες μου τα στοιχεία σου...

ΚΑ1 μου, ήθελα να σαε ρωτήσω μήπως έχεις καμιά εύκολη κ νόστιμη συνταγή για τσουρέκια... λέω φέτος να φτιάξω για πρώτη φορά, έτσι για το καλό! μιας κ είμαι μαμά πλέον κ πρέπει να μαθαίνω για να φτιάχνω στο γιο μου.....

Γεια σας αδυνατουλες!!! Καλη Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε... Ευαγγελιααααα!!! Welcome κι απο εδω, θα τα λέμε και απο εδω, και που θα πάμε θα τα χάσουμε όλες τα κιλά που μας παιδευουν!! Καλα μιλάμε εκανα την πάστα φλωρα και την τσακισαμε... Αφου έχω το νου μου συνέχεια και όλο πάω και τσιμπολογώ!! Κατ'αλλα, αν εξαιρέσουμε την πάστα φλωρα, την κάνω την διατροφουλα μου ακριβώς... Καταραμένη πάστα φλωρα... :D:lol::D Ελένη και εγω είπα φέτος να κάνω τσουρέκια για το καλο, πρώτη χρόνια με τον μπεμπάκο μας και θα κάνω του Παρλιαρου που έχει στις γλυκιές ιστορίες, μου φάνηκε εύκολη. Αν και το κατερινάκι θα έχει και αυτη κάτι καλο!!!

Φιλακια!!!

γεια σας κοριτσαρες

εγω σημερα ζυγιστηκα και ενω εχω περιοδο και παρεμενει και το προβλημα με την τουαλετα και εχοντας καταναλωσει και αυτο το στρουντελ χθες περιμενα να δω χαλια μαυρα αλλα με εδειξε 59,6 και ειμαι πολυ χαρουμενη ειμαι και πρησμενη κιολας,σας ευχαριστω ολες παντως που πλησιαζω στον στοχο μου κατα ενα μερος σας το χρωσταω και για την ψυχολογικη στηριξη αλλα και για τις συμβουλες,εμενα παντως δεν με δυσκολεψαν αλλα σου τρωνε ολη μερα σχεδον

Mαρινα μαρεσει που μας εξηγεις τι ειναι τα κουρκουμπινια,εγω δεν θα σε μαλωσω αυτη τη φορα αλλα αν συνεχισεις ετσι θα μου επιτρεψεις να σε μαλωσω :lol:

eleni στην περιπτωση επεσες σημερα τσουρεκια εφτιαξα και εγιναν πολυ ωραια αφρατα και μυρωδατα δεν τα δοκιμασα βεβαια αλλα ετσι φαινονται τουλαχιστον,θα βαλω την συνταγη στην ομαδα αυριο αλλα ειναι λιγο χρονοβορα αν και δεν νομιζω να βρεις ευκολα τσουρεκια μια διαδικασια την εχουν ολα

α εφτιαξα και σοκολατακια με δαμασκηνο αλλα κρατηθηκα και ουτε που τα δοκιμασα

Ευαγγελια καλωςηρθες στην παρεα μας,εδω θα ειμαστε να τα λεμε να μπαινεις να μας λες και τι τρως,καλο κουραγιο στον αγωνα σου,

Ναντια μου θα σε παρω τηλ να τα πουμε αυριο εκεινη την ωρα που με πηρες ζυμωνα ξερεις τωρα και δεν προλαβα μετα,σας αρεσε η παστα φλωρα εε;;

και τα σημερινα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:ενα μικρο κομματακι στρουντελ

μεσημερι:ενα φλυτζ,μακαρονια,σαλατα χορτα,λιγη αγγουροντοματα

απογευμα:ενα κομματι στρουντελ,καφες

βραδυ:σαλατα

αυτα κουκλες τα λεμε παλι καλο βραδυ

Καλησπέρα αδυνατούλες συναγωνίστριες, χρόνια πολλά!

Εχω καιρό να μπω να σας γράψω... κάθε φορά πλέον που ανοίγω το λάπτοπ ψάχνω για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ιδέες για τη βάπτιση! βέβαια το Σεπτέμβρη θα την κάνουμε, αλλά θέλω να προετοιμαστώ! ακόμα δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε τραπέζι μετά, εξαρτάται από το αν θα βρούμε κέντρο με λογική τιμή γιατί τα 30άρια δυστυχώς δεν μπορούμε να τα δώσουμε.. έχετε καμιά καλή πρόταση;

Στο θέμα μας τώρα: έχω χάσει κι άλλο ένα κιλό, είμαι 58 και επιτέλους μπήκα στα παλιά μου τζιν, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη! άλλο ένα κιλάκι έμεινε λοιπόν, ουφ! και μη φανταστείτε ότι κάνω διατροφή, απλά δεν "σαβουριάζω" πάαρα πολύ... λιγουλάκι μόνο :lol::lol:

Από τη Δευτέρα όμως με τη νηστεία με έχει πιάσει τρελή λύσσα για γλυκά και "απαγορευμένα"! τι είμαστε πάντως, μόλις δεν μπορούμε να φάμε κάτι αμέσως το ζητάμε!

Είδα ότι ψήνετε τσουρέκια! μπράβο, και του χρόνου! εγώ φέτος δεν νομίζω να τα καταφέρω με την μπεμπούλα, θέλω να κάνω και γενική στο σπίτι και το ζύμωμα τσουρεκιών είναι χρονοβόρο. Κάτι για πάστα φλώρα διάβασα και μου τρέχουν τα σάλια... πάω να ψάξω τη συνταγή!

Βρε κορίτσια που έχετε γεννήσει περισσότερο καιρό από εμένα πείτε μου κάτι: αυτή η κοιλιά πότε πέφτει;;; παρότι κοντεύω να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχω ακόμα κοιλίτσα :( ! Θυμάμαι ότι μου είχε πει ο γυναικολογος μου ότι για όσο καιρό θα θηλάζω το σώμα λόγω των ορμονών δεν μπορεί να επανέλθει, ισχύει; βέβαια τι να σου κάνει και αυτή η κοιλιά, 19 κιλά είχα πάρει και κόντευε να φτάσει απέναντι, πως να μαζευτεί;

enina μου το σωμα μας χρειαζεται τοσο καιρο για να επανελθει οσο διαρκει ολη η εγκυμοσυνη μας,δηλαδη μετα τους 9 μηνες θα μαζευτει η κοιλιτσα σου,νωρις ειναι ακομα,ειναι βεβαια και στο δερμα μας και στον ανθρωπο αλλα συνηθως τοσο χρειαζεται,αφου εχασες τα κιλα σου μια χαρα εισαι,η παστα φλωρα ειναι στην ομαδα και ειναι πολυ ωραια και ευκολη και νηστισιμη, δοκιμασε την με μετρο ομως ε αν κι εσυ δεν εχεις αναγκη νομιζω

Μαρινα μπραβο σου για χθες πολυ καλα τα πηγες

Ευχαριστώ ΚΑ1 για την απάντηση! οπότε είναι φυσιολογικό... άντε άλλοι 4,5 μήνες έμειναν για τους 9, χα χα! προλαβαίνω δεν προλαβαίνω την εξόρμηση στις παραλίες! Εντάξει πέρα από την πλάκα δεν έχω παράπονο δόξα τω Θεώ, άλλωστε όταν αφέθηκα στην εγκυμοσύνη ήξερα ότι δεν θα γίνω Πετρουλάκη μετά.

Την πάστα φλώρα σίγουρα θα την δοκιμάσω! πριν λίγο γύρισε ο αντρούλης μου με κάτι λιγούρες, και ξεκίνησε να φτιάχνει νηστίσιμα σταφιδοψωμάκια, τα κάνει σαν cupcakes. Συνταγή της μανούλας μου. Χώρια που κι εγώ χθες το βράδυ έφτιαξα νηστίσιμα σοκολατάκια, αυτά με την κουβερτούρα και τους ξηρούς καρπούς... και κάθε φορά που πάω στην κουζίνα τρώω και από ένα... :oops::oops:

Μάλλον θα αφήσω την πάστα φλώρα για την Πέμπτη!

enina για πες μας τη συνταγη για τα σταφιδοψωμακια οταν εχεις χρονο βαλτην στην ομαδα ωραια μου ακουγονται,και κατω τα χερια απο τα σοκολατακια χαχαχαχα

που εξαφανιστηκατε ολες σημερα;;;

και τα σημερινα μου

πρωι:ενα κομματι παστα φλωρα με τσαι(κλασικα),καφες

δεκατιανο:ενα κομματακι στρουντελ μηλου

μεσημερι:σπανακορυζο,μια φετα ψωμι,λιγη αγγουροντοματα

απογευμα:ενα παστελακι,καφες,ενα σοκολατακι με αμυγδαλα

βραδυ:τρια crispies με παστα ελιας,ενα πορτοκαλι

αυτα κουκλες καλο βραδυ!!!

Καλησπέρα.

Είμαι η Ευγενία και πρέπει να μπω και εγώ στην λίστα με τα κιλά.

Έχω γεννήσει πριν 5 μήνες σχεδόν και έχω χάσει 12 κιλά και μου μένουν περίπου 5 από την εγκυμοσύνη...αλλά ο στόχος μου για τον Σεπτέβρη που θα βαπτίσω τον γιο μου είναι 9 κιλά. Οπότε απο 67 που είμαι τώρα θέλω να πάω στα 58 που ήμουν πριν παντρευτώ..τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσω τον απογαλακτισμό - θηλάζω ακόμα αποκλειστικά και ελπίζω μετά να κοπούν οι πείνες!! :oops::oops:

koritsia san na aerwsame h' mou fainetai...

loipon simera adiathetisa...

loipon gia na doume...

prwino:1 tost me 1 feta kaseri

progeuma:1 feta xalva+3 loukoumadakia mikra

mesimeriano:1 piato xilopites me ligo tarama+3 elies

vradino:1 potiri krasi me 2 fetes pitsa tiriwn+Salata marouli

auta...

den eimai euxaristhmenh...alla logw periodou ormaw stis lixoudies :lol::lol:

ΓΕΙΑ σας κοριτσια

τι κανετε?πως πατε με την διατροφη?

δεν σας διαβασα καθολου αυτες τις μερες

απο το ενα στο αλλο παμε εμεις

ημουν 3 μερες ξαπλα με 39.5 πυρετο ακατεβατα

περασα εναν εφιαλτη

τωρα ειμαι καπως καλυτερα

οταν μπορεσω θα ξεκινησω διατροφη και παλι και θα ξανα μπω στην παρεα σας

φιλακια

ΓΕΙΑ σας κοριτσια

τι κανετε?πως πατε με την διατροφη?

δεν σας διαβασα καθολου αυτες τις μερες

απο το ενα στο αλλο παμε εμεις

ημουν 3 μερες ξαπλα με 39.5 πυρετο ακατεβατα

περασα εναν εφιαλτη

τωρα ειμαι καπως καλυτερα

οταν μπορεσω θα ξεκινησω διατροφη και παλι και θα ξανα μπω στην παρεα σας

φιλακια

perastikoulia sou kopela mou!!!

σε ευχαριστω πολυ

τωρα ειμαι καπως καλυτερα αλλα αυτο που περασα δεν περιγραφετε

πρωτη φορα εζησα τετοιο πραγμα να μην μπορω να σηκωθω ουτε τα ματια μου να ανοιξω

εφιαλτης

γεια σας κοριτσια δεν ξέρω πραγματικά τι μου σημβαίνει. ενω τρωω νορμαλ δεν τη χαλάω τη διατροφή είμαι πρισμένη και δεν κατεβαίνει η ζυγαρια μου καθόλου. πρωι τσαϊ με 1 φρυγανιά. στη δουλειά 10 αμύγδαλα το μεσημέρι μακαρόνια με γαρίδες βραστές και το βραδυ ένα τοστ με φυτικό κασέρι. είναι τραγικα; έ πιο λιγο δεν μπορώ πεινάω. να δειτε που αυριο παλι τουμπανο θα είμαι τί να πω πια.Είχα και άλλη καταπληκτική ιδέα εβαλα διαιτολόγο την Τρίτη μετά το πασχα θα φρίξει η γυναίκα φανταζεστε ποσο θα με δείξει. απλα σκεφτηκα να το κάνω για να μην χαλαρώσω καθόλου. τελος παντων θα δουμε. θα προσπαθήσω να τα πουμε και αύριο.

Α ξεχασα να σας πω εγω καθε χρονο φτιαχνω τσουρέκια έχω την συνταγη απο τον παρλίαρο γινονται ωραία αφρατα και με τελεια μυρωδιά εγω βεβαια δεν τρελλενομαι για γλυκά (ΕΥΤΥΧΩΣ) είμαι του αλμυρού.

ELENI ειμαι 83 και στοχος μου είναι τα 70 για να με βάλεις στη λιστα τον μελλοντικων κορμιών.

καλημέρα ζουμερούλες............

πως είστε;;;;

εμείς χαθήκαμε λίγο γιατί ο μικρούλης είχε από προχθές μια ιωσούλα κ μας έτρεχε....ευτυχώς τώρα είναι μια χαρά αλλά κόλλησα εγώ...

δεν τα πήγα καλά αυτές τις μέρες με τη διατροφή, θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μην βάλω, που δύσκολο μου φαίνεται.... μετά το Πάσχα πια πρέπει να σφίξουν τα πράγματα γιατί πέρασε ο καιρός!

καλή συνέχεια σε σας κ περαστικά σου thalassa!

ίσως δε θα μπορέσω να μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες...

eugenia καλωσήρθες στην παρέα μας..... με το καλό κ η βάπτιση, να σου ζήσει το παιδάκι σου! θα σε βάλω στη λίστα μας...

γεια σας κουκλες

περαστικα στις αρρωστουλες και στα αρρωστουλια μας,eleni και Ευη περαστικα κοριτσια και καλη δυναμη

eugenia καλωςηρθες στην παρεα μας μην αγχωνεσαι εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για να χασεις τα κιλα που θελεις μια χαρα θα εισαι μεχρι το Σεπτεμβριο

euaggelia ειναι μεχρι να παρει μπρος ο μεταβολισμος σου,μια χαρα ειναι αυτα που τρως φρουτα βεβαια δεν ειδα καθολου,δεν ξερω βεβαι την ποσοτητα που τρως το μεσημερι,γιατι εγω αυτο το λαθος εκανα ετρωγα κανονικη μεριδα το μεσημερι και το βραδυ συνηθως δεν ετρωγα και ελεγα γιατι δεν χανω αφου δεν τρωω,και απο τοτε που αρχισα να μετραω το μεσημεριανο μου με το φλυτζ και το βραδυ να καταναλωνω σαλατες και φρουτα αρχισα να χανω,εχουμε φτιαξει και μια ομαδα αν θελετε να μπειτε τα νεα κοριτσια

και τα χθεσινα μου

πρωι:τσαι με παστα φλωρα,καφες

δεκατιανο:ενα μηλο

μεσημερι:ενα φλυτζ,κριθαρακι,αγγουροντοματα

απογευμα:καφες,λιγη μαυρη σοκολατα,ενα παστελακι

βραδυ:μισο φλυτζ,κριθαρακι,ενα πορτοκαλι

αυτα κουκλες τα λεμε παλι!!!

εγω κοριτσια χαλια αυτες τις μερες...τσιμπολογαω...οτι βρω...

οποτε αφηστε το δεν τα γραφω....θα επανελθω μετα εφοσον μου τελιωσει η περιοδος...

φιλια πολλα και καλο πασχα :x:x:x

γεια σας κοριτσια ... καιρο εχω να σας γραψω , αλλα να ντρεπομουν για τα χαλια μου :oops: ειχα ζυγιστει και η ζυγαρια εδειξε συν δυο κιλα :( . τι να κανω .. εχω απογοητευτει ...

Κοριτσακια καλημερα !!!Χρονια πολλα χριστος ανεστη...

Και γω αυτες τις μερες ξεφυγα αλλα απο δευτερα ξεκιναω παλι δυναμικα ..

Ευχομαι σε ολες να περασετε πολυ ομορφα σημερα !!!!!

καμία κοπέλα μέσα σήμερα,ε;

φυσικό είναι.... όλοι ψήναμε, κ τρώγαμε δυστυχώς, το κατσικάκι μας...

τώρα κοιμήθηκαν οι άντρες μου κ είπα να μπω λίγο μιας κ αισθάνομαι τρομερές τύψεις με όλα αυτά που έφαγα τις τελευταίες μέρες...

δεν ξέρω τι να σας πρωτογράψω....

ελπίζω εσείς να τα πήγατε καλύτερα !

εμείς ευτυχώς είμαστε καλά τώρα, ο μικρούλης μου καλά, του πέρασε πολύ γρήγορα η ιωσούλα αλλά συνεχίζει να είναι γκρινιάρης...εγώ έχω μπούκωμα ακόμη...

κορίτσια από αύριο τέλος τα ψέμματα...τα κεφάλια μέσα!

θα συνεχίσω τη διατροφή γιατί έρχεται η βάπτιση κ δε θέλω να νιώθω άσχημα με τα κιλά μου...κ ήδη πήρα ένα αυτές τις μέρες, ευελπιστώ να φύγει γρήγορα!

εσείς πως είστε; πως περάσατε; περιμένω νέα σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
    • Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...