Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

αχ ρε Βασουλα μου με το καλο λογο παντα,που εισαι να μου λες τετοια να ανεβαινω!!!!

Μαρινα και εγω κατι τετοιο ξερω οτι καις μυς,δεν ξερω παλι,καλα ειναι να τρως κατι το πρωι παντως ενα γαλατακι εστω,δεν εχω δοκιμασει μακαρονια ολικης αλεσεως ειναι καλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατερινακι τι κανεις?

Οσο για τα μακαρονια που λες ειναι καλουτσικα μωρε αλλα εγω τα εκανα ετσι νεροβραστα

ουτε αλατι ουτε βουτιρο ισως αν εβαζα αυτα να ηταν πολυ καλυτερα....αλλα τρωγονται ;)

Εκλεψα την συνταγη σου την παστα φλωρα και λεω μολις σχολασω να παω να την κανω

σε ζηλεψα καλε που τρως καθε πρωι ενα κομματι μηπως αυτη σε αδυνατιζει :?::lol:

και δεν μας το λες :lol::lol::lol:

Μωρουδένια, έχω την εντύπωση ότι αν δεν τρως, καις μυς κι όχι λίπος. Δεν είμαι και σίγουρη, βέβαια, καλύτερα να ρωτήσεις γυμναστή/γυμνάστρια.

oxi...o gymnasths moy to eipe oti kais perissotero lipos...gia auto to kanw :D:D:D

Κατερινακι τι κανεις?

Οσο για τα μακαρονια που λες ειναι καλουτσικα μωρε αλλα εγω τα εκανα ετσι νεροβραστα

ουτε αλατι ουτε βουτιρο ισως αν εβαζα αυτα να ηταν πολυ καλυτερα....αλλα τρωγονται ;)

Εκλεψα την συνταγη σου την παστα φλωρα και λεω μολις σχολασω να παω να την κανω

σε ζηλεψα καλε που τρως καθε πρωι ενα κομματι μηπως αυτη σε αδυνατιζει :?::lol:

και δεν μας το λες :lol::lol::lol:

λες Βασω μου να αδυνατισα απο την παστα φλωρα :lol::lol: καλα θα ηταν ολη μερα αυτη θα ετρωγα,λογω νηστειας τρωω καθε πρωι τι να φαω,μετα τη νηστεια θα τρωω γαλα με δημητριακα μπας και στρωσει και το εντερο μου γιατι ανα βδομαδα παω τουαλετα χαλια μαυρα δηλαδη,ε κι εσυ σκετα τα εφαγες;;λιγο σκορδακι και μαιντανο και λαδακι και θα ειναι τελεια,περιμενω να μου πεις πως σου εγινε η παστα φλωρα,τελικα ειχε επιτυχια αυτη η συνταγη :)

και τα σημερινα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι(κλασικα)

δεκατινανο:δυο ξερα βερυκοκα,ενα παλμιε

μεσημερι:ενα φλυτζ.φακες,μια φετουλα ψωμι,σαλατα χορτα και λιγη πατατοσαλατα,λιγο τουρσι

απογευμα:καφες,ενα παστελακι

βραδυ:σαλατα μαρουλι και τα υπολοιπα ιδια με χθες

αυτα απο μενα καλο βραδυ σε ολες!!!

ΠΡΩΙ ζεστη σοκολατα και 1 κομματι τσουρεκι καφες ΜΕΣΗΜΕΡΙ μπιφτεκια 2 μεγαλα με μια μεριδα ρυζι ενα κομματακι τυρι ΣΝΑΚ 30 γρ σοκολατα μαυρη ΒΡΑΔΥ ενα μπιφτεκι μιση μεριδα ρυζι 1 πιττουλα 1 μηλο!Αυτα!Καλυτερα απο τις αλλες μερες τουλαχιστον! :!::?:

girls nai kalytera alla to vradino htan poly varh...as etrwges sketo mpifteki :D

loipon.......ta simerina mou....

prwino:-

progeuma:1 mpanana

mesimeriano:1 piato fakh+1 koutali ths soupas taram+1 feta pswmi

apogeumatino:1 all bran bars+10 fraoules

vradino:1 kommati patatopita nistisimi(mikro)

auta...... :D:D

hello κοριτσια

πως ειστε?

εγω ετσι και ετσι

η μικρη μου μετα την ιωση δεν τρωει και γενικα κοιμαται περισσοτερο απο οσο κοιμοταν

ανησυχω αλλα λεω μηπως ειναι και εξαντλημενη γιαυτο

αχχχ με τα παιδια δεν εισαι ποτε ηρεμη...

και το μυαλο ολο αρνητικα σκεφτεται αμαν πια.....

λοιπον να πω και εγω τι εφαγα μην με μαλωσετε πολυ ομως προσπαθω να κρατηθω

πρωι καφες 1 κουλουρακι

δεκατιανο τιποτα ξυπνησα αργα και εφαγα μονο πρωινο

μεσημερι 1 πιατο μακαρονια σαλατα μιση φετα ψωμι και τυρι

απογευμα καφες 1 κουπα τραχανα με λιγο τυρι

βραδυ τσιζμπεργκερ πατατες και λιγο κοκα κολα(πηγαμε την μικρη στα γκουντις και εφαγα και εγω) :oops::oops::oops:

λιγο πριν ξαπλωσω 1 κουπα γαλα

το ξερω μωρε αλλα ηταν και φθηνο και δελεαστικο.................................... :oops::oops::):)

τελοσπαντων πιστευω αν η διαθεσημου δεν ανεβει παλι δεν θα κανω τιποτα...

παω για υπνο καλο βραδυ σε ολες

καλημέρα ζουμερούλες μου.....

πως είστε σήμερα;;; μπράβο, χαίρομαι που σας ακούω δυναμικές!

λοιπόν...

πρωινό: 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1/2 παστέλι μικρό

μεσημεριανό:1 μέτριο πιάτο μακαρόνια με λίγη σάλτσα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό:1/2 παστέλι

βραδυνό: 1 καλαμάκι, 1 φέτα ψωμί, λίγη σαλάτα

ΚΑ1 τέλειωσε επιτέλους το κεικ, είχαν μείνει δυο κομμάτια αλλά τα πέταξα χθες το πρωί... μου τέλειωσαν κ τα κουλουράκια τα νηστίσιμα, πρέπει να κάνω λίγα σήμερα γιατί αρέσουν πολύ κ στον αντρούλη μου κ γιατί με την αποχή στο γάλα δεν βρίσκω κι εγώ τι να τρώω...

Καλημέρα αδυνατουλες μου!! Girls & mwroudenia καλώσηρθατε και καλο αγώνα! Εγω είμαι η Νάντια και είμαι μια παχουλοκομψη που παλεύει να γίνει σκέτο κομψή χαχα!! Πάω σε διαιτολογο και ως τώρα έχω χάσει τα μισά απο αυτά που θέλω.. Θα τα λέμε λοιπόν! Αννα Μαρια πως τα πας; Μπράβο που ακούσατε και καρδούλα, όλα καλα πανε! Μην αγχωνεσαι που χάνεις, και εγω το πρώτο τρίμηνο λόγω εμετών έχασα 3-4 κιλά, μετα όμως έβαζα παρα τους εμετους. Ευη είστε καλύτερα τώρα ε; Μόνο η γκρίνια έμεινε; Θα της περάσει βρε, κουράγιο! Βάσω λέω να κάνω και εγω την πάστα φλωρα της Κατερίνας μπάς και χάσω τπτ ;):lol::lol: !!! Ελένη σε καταλαβαίνω, και εγω δεν μπορώ με πειρασμούς μέσα στο σπίτι αλλα λυπάμαι και να τα πεταω... Κατερινάκι φιλακια!! Να σας πω και τα νέα μου... Τις 3 τελευταίες μέρες αν και κρατάω όλη μέρα την διατροφη το βράδυ την χαλαω... Χθες είχα για παράδειγμα 2 αυγοφετες και έφαγα και μιάμιση που άφησε ο άντρας μου.. Έχω αρχίσει να κουραζομαι πολυ και λέω να να δώσω μια ανάσα στον οργανισμο μου και μετα το Πάσχα να ξεκινήσω πάλι δυναμικά... Κακώς λέτε κάνω η όχι;;;; Φιλακια

Γειά σας κορίτσια!

Εγώ χτες έφαγα:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: μία μεγάλη φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ, γαλοπούλα και φέτα.

Μεσημεριανό: ένα πιάτο κυπριακές ραβιόλες με τριμμένη φέτα και πολύ ελαφριά σάλτσα ντομάτας.

Απογευματινό: 5 μούσμουλα.

μερικά κομμάτια σουτζούκο.

Βραδινό: το ίδιο με το μεσημεριανό αλλά μικρότερη ποσότητα.

Εύη, μετά το απογευματινό-κόλαση (ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο) τώρα έρχεσαι με καινούρια διατροφική βόμβα: καφές και τραχανάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύη, μετά το απογευματινό-κόλαση (ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο) τώρα έρχεσαι με καινούρια διατροφική βόμβα: καφές και τραχανάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol:

δοκιμασε τα ειναι υπεροχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε δεν τα τρωω μαζι

μπορει να εχει διαφορα 1 η 2 ωρες

Εύη, δεν έχει σημασία, μαζί τα γράφεις και είναι φοβεροί συνδυασμοί! :P Κι εγώ το απόγευμα συνήθως γράφω διάφορα, αλλά τα τρώω σε διαφορετικές στιγμές του απογεύματος!

Μωρουδένια, θα μπορούσες να φας χαλβά, παστέλι, γλυκό κουταλιού ή ψωμί με μέλι (ή σκέτο μέλι).

Εγώ ακόμα 57 κιλά είμαι, δεν έχασα τίποτα, καλά όμως δεν κάνω και καμιά τρομερή δίαιτα. Λοιπόν από αυριο θα ξεκινήσω πιο δυναμικά, το ελπίζω, μηπως και φτάσω στον στόχο μου. Ενωμένες θα τα καταφέρουμε. :roll:

hello

τι κανετε?που ειστε καλε?????????????????????/

να σας πω τι εφαγα σημερα

κατερινα μου χαλασες τι διαιτα :lol::lol::lol::lol: γιατι αλλιως εκανα διαιτα :lol::lol::lol::lol:

εφιταξα παστα φλωρα

εφαγα την μιση :@):@):@):@):@):@)

λοιπον

πρωι καφες 1 κομματι πιτσα

δεκατιανο 2 κοματια παστα φλωρα

μεσημερι μακαρονια με σαλτσα και τυρι

απογευμα 1 μεγαααλοοοο κομματι παστα φλωρα καφες

βραδυ λιγες πατατες τηγανιτες με τυρι

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ! ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ. ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!! :lol: ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΕΛΕΟΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΦΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! :lol::lol::lol:

Κουκλιτσες καλημερα !!!!Εχω αρκετες μερες να μπω αλλα με τη δουλεια και το σπιτι δεν προλαβαινα .

Εκανα και γενικη στο σπιτι για το Πασχα οποτε ετρεχα ολη την εβδομαδα ..Συνεχιζω ακαθεκτη με τη διαιτα βεβαια με λιγες παρασπονδιες το μεσημερι πχ τρωω που και που μια μικρη σοκολατα υγειας...

Εχω αρχισει και βλεπω διαφορα ..Αρχισα να πινω και πρασινο τσαι ...Αυριο λεω να ζυγιστω ελπιζω να δειξει κανα κιλακι μειον ..Φιλια πολλα καλη κυριακη!!!!!!

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εγώ χτες χάλια. Διαβάστε μενού να φρίξετε:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ, τυρί και γαλοπούλα.

Μεσημεριανό: μια μεγάλη μερίδα μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι και γιαούρτι.

Απογευματινό: τίποτα, όλη μέρα αναγούλιαζα με το μεσημεριανό, το οποίο τελικά έκανα εμετό το βράδι, αφού δεν κατάφερα να το χωνέψω...

Βραδινό: ένα σάντουιτς με χωριάτικο ψωμί, βιτάμ, τυρί και γαλοπούλα.

Χάλια, χάλια, χάλια... Ούτε σαλάτα, ούτε φρούτα, ούτε γάλα... Αλλά τι να κάνω, δεν μπορούσα με τίποτα...

καλημέρα ζουμερούλες...πως είστε σήμερα;

εγω βλέπω να πήρα αυτή τη βδομάδα.... τελοσπάντων την επόμενη, από αυριο δηλαδή θα ξεκινήσω πιο δυναμικά!

λοιπόν..

πρωινό: καφές, κουλουράκι

δεκατιανό: 1 μικρό παστέλι, χυμός πορτοκάλι

μεσημεριανό: 2 πιπεριές γεμιστές με κιμά, 2 φέτες ψωμί.

απογευματινό: 2 κουλουράκια, λίγα φυστίκια

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα με ντομάτα μουστάρδα κέτσαπ

πολλά...

αδυνατουλες μου γεια σας

χθες δεν εφαγα λαδι για να κοινωνησω σημερα και ενω περιμενα απο βδομαδα να μου ερθει η περιοδος σημερα πρωινη πρωινη εμφανιστηκε και τελικα θα κοινωνησω το Μ.Σαββατο μαλλον,τελικα πολυ επιτυχια αυτη η παστα φλωρα,σημερα δοκιμασα κατι αλλο και τρελαθηκα,εφτιαξε η κουνιαδα μου στρουντελ με μηλο και χαλβα τελειο !!!!εφαγα λιγο παραπανω ομως γουρουνιασα λιγο σημερα ειχα καιρο να ξεφυγω και λογω και της περιοδου πιστευω να μη με μαλωσετε,εεεε :oops: η συνταγη ειναι απο το chefonair.gr τελειο ειναι το ατιμο οποια θελει ας το κανει αξιζει τον κοπο και ειναι και πανευκολο,αν θελει καμια τη συνταγη πειτε μου να το βαλω αν δεν το βρειτε

λοιπον τα χθεσινα μου

πρωι:μια φετα ψωμι με μαρμελαδα,τσαι

δεκατινανο:καφες,μισο μηλο,μισο αχλαδι

μεσημερι:πατατες βραστες με καροτο και κρεμμυδι,μια φετα ψωμι,ντοματα,αγγουρι,λιγες ελιες χωρις λαδι ολα

απογευμα:ενα κομματι γλυκο του κουταλιου συκο,μια γωνιτσα παστελι,μια χουφτα φυστικια

βραδυ:λιγα φρουτα

και τα σημερινα

πρωι:παστα φλωρα(να μην ξεχνιομαστε!!!)με τσαι,

δεκατιανο:καφες,ενα παλμιε

μεσημερι:ενα φλυτζ,μακαρονακι κοφτομε χταποδακι,σαλατα χορτα

απογευμα:στρουντελ με μηλο και χαλβα ενα κομματι,καφες,λιγα πατατακια

βραδυ:σαλατα μαρουλι,μισο μηλο,μισο πορτοκαλι

eleni μου αν εξαιρεσουμε το ψωμι ολα τα αλλα μια χαρα ηταν ,γιατι απογοητευεσαι

πολλα φιλια κουκλες τα λεμε παλι!!!

ΚΑ1, όταν θες να κοινωνήσεις Κυριακή, το Σαββάτο τρως λάδι μέχρι το μεσημέρι κανονικά κι απ' το μεσημέρι και μετά κάνεις άλαδο.

Όλα τα Σάββατα του χρόνου τρώμε λάδι, έστω μέχρι το μεσημέρι, εκτός από το Μεγάλο Σάββατο που είναι άλαδο!

Έτσι είναι και πιο εύκολο! :)

κορίτσια τώρα βρηκα την ενότητα.θέλω να με καλοσορίσετε γιατί και γω αυτο λέω καθε μερα <<αχ αυτά τα κιλά>>.έχω χάσει ήδη 8 κιλά απο τον φεβρουάριο που ξεκίνησα και έχω άλλα δώδεκα άντε να δούμε θα τα καταφέρω; πρέπει όμως γιατί στις 22/5 θα βαπτίσουμε το μπέμπη μας και δεν θέλω να είμαι έτσι. τώρα με τη νηστεία όλο πεινάω.η διατροφολόγος που παω είναι αισιοδοξη και μενα έχει ανέβει η ψυχολογία μου με αυτα που έχω χασει. Το θετικό είναι ότι έχω επιστρέψει στη δουλειά και δεν είμαι σπιτι να τσιμπολογάω. τωρα θα παω να ζυγιστώ την Τρίτη και να παρω διατροφή.Αύριο το μενού μου έχει

Πρωί:καφές 2 φρυγανιές με μελι

Δεκατιανο: 2φρούτα

Μεσιμερι:σπανακόριζο με 1φέτα ψωμί

Απογευμα φρουτο ή 10 αμύγδαλα.( τα αμυγδαλα με κρατανε δοκιμάστετα και σεις.)

Βραδυ φρουτα ή τοστ με φυτικο κασέρι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...