Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Καλα κοριτσια αν σας γραψω εγω τι εχω φαει θα τα παιξετε :o !!!!Ευτυχως που αρχησα να τα γραφω και καταλαβα οτι ειμαι ολιγον γουρουνιτσα :lol: !!!!!ΔΡΑΜΑ :oops::oops::evil: Δεν παλευετε η κατασταση τα διαβασα στον αντρα μου και κουναγε το κεφαλι!Μου ειπε "παλι καλα που εισαι ετσι με ολα αυτα επρεπε να εισαι 100 κιλα :evil::evil: υπερβολες αλλα οντως ειναι καμποσα ειδικα για να χασω (με τιποτα!) και αστατα!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! :roll::roll: Ειναι και η περιοδος της ζωης μου τωρα τελειως χαλια και αυτο δε βοηθαει!Πως θα χασω????????????HELP!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geia sas koritsia.........apo shmera lew na grafw kai egw edw...giati sto allo to post diatrofhs emeina monh mou :lol::lol::lol::lol:

loiponnn ta simerina mou

prwino:1 mpanana+1 kommataki maurh sokolata

mesimeriano:1 piato olikis alesews makaronia me 1 koutalia taram

apogeumatino:1 all bran bars

vradino:1 mikro piataki pantzari salata,2 aggourakia+1,5 feta pswmi :D

auta :D:D:D

euxomai oles mazi na ta xasoume...

egw exw xasei pros to parwn 2,5 kila se peripou 2 mines...mallon kati den paei kala ...ta xanw poly arga...alla toulaxiston xanw...opote den ta parataw...filia polla :x

Καλα κοριτσια αν σας γραψω εγω τι εχω φαει θα τα παιξετε :o !!!!Ευτυχως που αρχησα να τα γραφω και καταλαβα οτι ειμαι ολιγον γουρουνιτσα :lol: !!!!!ΔΡΑΜΑ :oops::oops::evil: Δεν παλευετε η κατασταση τα διαβασα στον αντρα μου και κουναγε το κεφαλι!Μου ειπε "παλι καλα που εισαι ετσι με ολα αυτα επρεπε να εισαι 100 κιλα :evil::evil: υπερβολες αλλα οντως ειναι καμποσα ειδικα για να χασω (με τιποτα!) και αστατα!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! :roll::roll: Ειναι και η περιοδος της ζωης μου τωρα τελειως χαλια και αυτο δε βοηθαει!Πως θα χασω????????????HELP!

σαν να ακουω για εμενα

και εγω ετσι ακριβως

ειχα ξεκινησει μια χαρα πριν λιγες εβδομαδες και εχασα και 2 κιλα

αλλα τωρα τα σκατωσα παλι

νομιζω τα ξανα εβαλα δεν ανεβαινω στη ζυγαρια

εχει που 10 μερες ειμαστε κλεισμενοι μεσα με αρωστιες και τα συναφη και ειμαι οληηηηη μερα στο ντουλαπι καιστο ψυγειο

τι θα κανω

γιαυτο δεν γραφω πλεον εδω

geia sas koritsia.........apo shmera lew na grafw kai egw edw...giati sto allo to post diatrofhs emeina monh mou :lol::lol::lol::lol:

loiponnn ta simerina mou

prwino:1 mpanana+1 kommataki maurh sokolata

mesimeriano:1 piato olikis alesews makaronia me 1 koutalia taram

apogeumatino:1 all bran bars

vradino:1 mikro piataki pantzari salata,2 aggourakia+1,5 feta pswmi :D

auta :D:D:D

euxomai oles mazi na ta xasoume...

egw exw xasei pros to parwn 2,5 kila se peripou 2 mines...mallon kati den paei kala ...ta xanw poly arga...alla toulaxiston xanw...opote den ta parataw...filia polla :x

καλως μας ηρθες αφου χανεις καλα πας

και μπραβο σου που συνεχιζεις

εγω γουρουνιασα παλι και επεσα σε παγιδα :?:roll::roll:

πως θα γινει ρε κορτισια να ξανα αρχισω τη διατροφη????????????

girls gia grapsta kai se emas na doume posa kai ti efages????????? :D:D:D

thalassa euxaristw poly gia to kaloswrisma...koita grafe edw ti efages olh mera kai siga siga epeidi tha ntrepese na grafeis polla...tha trws pio liga...valto skopo kathe mera na grafeis ti trws...edw...kai tha vlepeis kai emas kai tha les...tha ta meiwsw...emena me voithise poly auto edw ....etsi ekana kai ston diaitologo me evaze palia na grafw ti trww...mono pou twra to kanw aneksoda...me esas pareoula :D:D:D

μωρουδενια πως σε λενε?εμενα ευη

ρε συ ντρεπομαι τοσο πολυ να τα γραψω :oops::oops:

ασε που οοολλληηη την ωρα τσιμπολογαω

θα σου πω αν τα θυμιθω ολα τι εφαγα σημερα η γουρουνα

πρωι 1 φετα μαρμελαδα και αργοτερα μισο αυγο δεν το εφαγε η μικρη μου

δεκατιανο λιγα αλμυρα κρακερς

μεσημερι 1,5γεμιστο κολοκυθακι τυρι και ψωμι

μετα ενα κιτ κατ :oops::oops:

μετα παλι αυτα τα αλμυρα ρε εχω κολλησει τα ριμαδια ολα τα εχω φαει

μετα 2 κεφτεδακια και πατατες τηγανιτες

ενα μηλο και τωρα παλι αυτα τα χαζο αλμυρα που αν δεν τελειωσει το κουτι δεν τα αφηνω

μωρουδενια πως σε λενε?εμενα ευη

ρε συ ντρεπομαι τοσο πολυ να τα γραψω :oops::oops:

ασε που οοολλληηη την ωρα τσιμπολογαω

θα σου πω αν τα θυμιθω ολα τι εφαγα σημερα η γουρουνα

πρωι 1 φετα μαρμελαδα και αργοτερα μισο αυγο δεν το εφαγε η μικρη μου

δεκατιανο λιγα αλμυρα κρακερς

μεσημερι 1,5γεμιστο κολοκυθακι τυρι και ψωμι

μετα ενα κιτ κατ :oops::oops:

μετα παλι αυτα τα αλμυρα ρε εχω κολλησει τα ριμαδια ολα τα εχω φαει

μετα 2 κεφτεδακια και πατατες τηγανιτες

ενα μηλο και τωρα παλι αυτα τα χαζο αλμυρα που αν δεν τελειωσει το κουτι δεν τα αφηνω

geia sou euh...xarhka...marina me lene...

koita....an ekseresoume ta almyra kai thn sokolata ola ta alla einai mia xara...

koita...mia einai lysh:na mhn ksana agoraseis...opote den tha ta trws... ;);) egw etsi kanw...h' an pernei o antras mou ton lew na ta kryvei :lol:

καλημέρα ζουμερούλες μου τι κάνετε;;;;

εγώ κάπως καλύτερα σήμερα...

χθες κρατήθηκα λίγο γιατί αν συνέχιζα έτσι θα πήγαινε τζάμπα η προσπάθειά μου τόσο καιρό!

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα γαλοπούλα

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα, λίγη ομελέτα, ντοματοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1/2 κομμάτι κέικ, 1 κουλουράκι

βράδυ: τίποτα

καλωσήρθατε στην παρέα μας girls k mwroudenia.... εύχομαι να χαθούν γρήγορα τα κιλάκια μας! αν θέλετε να σας βάλω στη λίστα μας πείτε μου τα στοιχεία σας.

thalassa μου μην απογοητεύεσαι τώρα, έρχεται καλοκαιράκι... κι εγώ πέρασα δύσκολη εβδομάδα αλλά εςπανέρχομαι σιγά σιγά!

καλημερα κορτισαρες και κορμαρες :D:D

μια καινουργια μερα ξεκινα και ελπιζω με καλυτερη τη διατροφη μου...... :?:?:?

καλε ειναι 11.15 και η μικρη μου ακομαα κοιμαται :shock::shock::o:o:o:o

να την ξυπνησω δεν ξερω τι να κανω????

αχ thalassa μου ...τυχερή! μην την ξυπνήσεις.... θα ξυπνήσει μόνη της!

εμείς περάσαμε εφιαλτική νύχτα πάλι...εδώ κ λίγες μέρες ξυπνάει ο καημενούλης τη νύχτα πολλές φορές, μα πολλές φορές κ κλαίει απαρηγόρητος... το μόνο που τον ηρεμεί είναι η αγκαλίτσα της μαμάς! τον πέρνω, ηρεμεί, κοιμάται κ μετά από λίγο ξανά το ίδιο... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.. κοιμόταν μια χαρά το πουλάκι μου, ήρεμος κ ξύπναγε μία φορά μόνο για φαγητό.

χθες από τις 10.30 εως τις 3 γινότανε το ίδιο πράγμα, έπειτα κοιμήθηκε μέχρι τις 6.

κάνω υπομονή, λέω θα περάσει αλλά προβληματίζομαι...τι να του συμβαίνει;;;; την μέρα είναι μια χαρά, δε φαίνεται να τον ενοχλεί κάτι....

ωχ, τα είπα κ ξαλάφρωσα!

Λοιπον απο σημερα αποφασισα να σοβαρευτω!Ευτυχως που μπηκα στο φορουμ και αρχισα να γραφω τι τρωω γιατι ακομα θα ειχα μαυρα μεσανυχτα!Σημερα πρως το παρον εχω πιει μια κουπα ζεστη σοκολατα και 1 φετα τσουρεκι μετα ηπια 1 καφε ελληνικο και ενα καροτακι!Το μεσημερι φτιαχνω μπιφτεκακια με ρυζι!

girls gia grapsta kai se emas na doume posa kai ti efages????????? :D:D:D

thalassa euxaristw poly gia to kaloswrisma...koita grafe edw ti efages olh mera kai siga siga epeidi tha ntrepese na grafeis polla...tha trws pio liga...valto skopo kathe mera na grafis ti trws...edw...kai tha vlepeis kai emas kai tha les...tha ta meiwsw...emena me voithise poly auto edw ....etsi ekana kai ston diaitologo me evaze palia na grafw ti trww...mono pou twra to kanw aneksoda...me esas pareoula :D:D:D

Θα σου πω Τριτη Τεταρτη να φρικαρεις!Τριτη¨Πρωι¨ 1 κουπα γαλα 3 κουλουρακια "αργοτερα¨καφες και 1 μηλο!Μεσημερι 1 σνιτσελ κοτοπουλο 3-4 κουταλιες σουπσς πουρε πατατας 1 φετα ψωμι "αργοτερα 2 ντανετ σοκογιαουρτακια "αργοτερα"1 κουλουρακι Βραδυ 2 κουτ.σουπας πουρε και 2 πιττουλες!(αυτες τισ μικρες στρογγυλες για σουβλακι)ενα κομματι γραβιερα!ΤΕΤΑΡΤΗ Πρωι 1 κουπα ζεστη σοκολατα 1 κομματι κεικ 1 κουλουρακι αργοτερα 1 γιαουρτι και καφες Μεσημερι αρακας με πατατες 1 μεριδα (και λιγες μπουκιες που αφησε η κορη μου)3 φεταρες ψωμι και τυρι μοτσαρελα αναλατη!Αργοτερα 1 σοκογιαουρτι Μεβγαλ Βραδυ μισο πακετο πατατακια 1 ποτηρι γαλα 30 γρ σοκολατα!Ελεος!! :oops::o:x

Καλημέρα σας! είμαι καινούργια στο forum!

έχω κι εγώ θεματάκι με τα κιλά. Κυρίως τοπικό πάχος. Άν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη διαιτολόγο-διατροφολόγο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

ευχαριστώ!

Γειά σας κορίτσια! Συμφωνώ με τη Μωρουδένια, καλύτερα να γράφουμε τι τρώμε, κι ας ντρεπόμαστε. Όταν έχουμε στο μυαλό μας ότι θα γράφουμε, τότε θα τρώμε λιγότερο!

Εγώ χτες έφαγα:

Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Ένα πιάτο κολοκάσι γιαχνί με σέλινο (το κολοκάσι είναι είδος βολβού όπως η πατάτα. Μου έκανε ένα στομάχι χάλια).

5 μούσμουλα.

Ένα παρά κάτι πακετάκι bake rolls φυσική γεύση.

Ένα μικρό κομματάκι πίτα της σάτζιης (παραδοσιακό ψωμί τύπου πίτας με μέλι). Από τα bake rolls και την πίτα έκανα εμετό ένα μέρος.

Μία μεγάλη φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ, μέλι και τυρί.

Γάλα δεν ήπια, γιατί θα το έκανα εμετό, αλλά πρέπει...

Α! Ξέχασα!

Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και ήμουν 58.3!!! Δεν έχανα με τη δίαιτα και χάνω με την εγκυμοσύνη!!!

αχ thalassa μου ...τυχερή! μην την ξυπνήσεις.... θα ξυπνήσει μόνη της!

εμείς περάσαμε εφιαλτική νύχτα πάλι...εδώ κ λίγες μέρες ξυπνάει ο καημενούλης τη νύχτα πολλές φορές, μα πολλές φορές κ κλαίει απαρηγόρητος... το μόνο που τον ηρεμεί είναι η αγκαλίτσα της μαμάς! τον πέρνω, ηρεμεί, κοιμάται κ μετά από λίγο ξανά το ίδιο... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.. κοιμόταν μια χαρά το πουλάκι μου, ήρεμος κ ξύπναγε μία φορά μόνο για φαγητό.

χθες από τις 10.30 εως τις 3 γινότανε το ίδιο πράγμα, έπειτα κοιμήθηκε μέχρι τις 6.

κάνω υπομονή, λέω θα περάσει αλλά προβληματίζομαι...τι να του συμβαίνει;;;; την μέρα είναι μια χαρά, δε φαίνεται να τον ενοχλεί κάτι....

ωχ, τα είπα κ ξαλάφρωσα!

ξυπνησε τελικα και ειναι μεσα στα κεφια

μηπως βγαζει δοντακια μωρε ο μικρουλης σου?????

και η δικη μου ετσι ειναι αυτες τις μερες

χθες κοιμηθηκε καπως καλυτερα

ποιος ξερει τι να φταιει

αλλα ο δικος σου ειναι πολυ πιθανον να βγαζει δοντακια ειναι σε ηλικια τωρα

girls και εγω καπως ετσι τρωω αλλα και ακαταστατα οτι ωρα να ναι τσιμπαω

τωρα ανεβηκα στη ζυγαρια και με εδειξε 68.1 λοιπον σημερα πρεπει να ηρεμησω και να χαλαρωσω και στο θεμα διατροφης

πολυ το παρακανα

μεχρι στιγμης ηπια εναν καφε

θα φαω λιγα δημητριακα αν και δεν πειναω αλλα θα φαω μονο και μονο γιατι δεν κανει να μενει αδειο το στομαχι

eleni nai vale me....twra eimai 68,5(alla perimenw periodo) kai stoxos einai o prwtos ta 63!meta an exw kouragio vlepoume ;););)

anna-maria e logiko na xaneis afou kaneis emetous...etsi ginetai panta

girls ontws polla!!den teliwne h lista :lol::lol: ALLA apo shmera GERA MAZI!!!OK?????

egw pros to parwn den efaga tipota...piga gimnastirio to prwi,,,twra kateutheian mesimeriano :D

Α! Ξέχασα!

Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και ήμουν 58.3!!! Δεν έχανα με τη δίαιτα και χάνω με την εγκυμοσύνη!!!

στην αρχη αν κανεις εμετους ετσι ειναι χανεις

μην ανησυχεις

εσυ τρωγε οσο καλυτερα μπορεις

θα στρωσει το στομαχι σου παντως

eleni nai vale me....twra eimai 68,5(alla perimenw periodo) kai stoxos einai o prwtos ta 63!meta an exw kouragio vlepoume ;););)

anna-maria e logiko na xaneis afou kaneis emetous...etsi ginetai panta

girls ontws polla!!den teliwne h lista :lol::lol: ALLA apo shmera GERA MAZI!!!OK?????

egw pros to parwn den efaga tipota...piga gimnastirio to prwi,,,twra kateutheian mesimeriano :D

αχχ γυμναστηριο ειμαι γραμμενη αλλα εχω να παωωωωω

δεν εχω κουραγιο

Γεια σας κορμαρες τι κανετε?

Λοιπον να σας πω τα χθεσινα μου

Πρ. 1ποτ.γαλα 1 καφε

Ενδ. 1μπανανα

Μεσ. Μακαρονια ολικης με σαλατιτσα

Βραδυ 1τοστ γαλοπουλα κ κασερακι λαιτ.

Τα καταφερνω μια χαρα πιστευω κ ευτυχως που κανω την διατροφη με την αδερφη

μου κ ετσι δεν ξεφευγω

Ελενη σε ευχαριστω πολυ που αλλαξες τα κιλα μου ετσι να βλεπω κ να συνεχιζω.

Οι υπολοιπες αντε γρηγορα τα κεφαλια μεσα ερχεται το καλοκαιρι

Γεια σας κορμαρες τι κανετε?

Λοιπον να σας πω τα χθεσινα μου

Πρ. 1ποτ.γαλα 1 καφε

Ενδ. 1μπανανα

Μεσ. Μακαρονια ολικης με σαλατιτσα

Βραδυ 1τοστ γαλοπουλα κ κασερακι λαιτ.

Τα καταφερνω μια χαρα πιστευω κ ευτυχως που κανω την διατροφη με την αδερφη

μου κ ετσι δεν ξεφευγω

Ελενη σε ευχαριστω πολυ που αλλαξες τα κιλα μου ετσι να βλεπω κ να συνεχιζω.

Οι υπολοιπες αντε γρηγορα τα κεφαλια μεσα ερχεται το καλοκαιρι

na kai mia allh pou trwei makaronia olikis alesews :D:D:D:D

γεια σας κουκλες

Μαρινα και penthesilia καλωςηρθατε στην παρεουλα μας και καλη δυναμη,εγω ειμαι η Κατερινα οσο για διαιτολογο θα σου πουνε τα κοριτσια που ειναι απο Αθηνα

Mαρινα να τρως κατι το πρωι μην εισαι με αδειο στομαχι και πας και γυμναστηριο θα πεσεις κατω

Αννα Μαρια εσυ να τρως καλα και σωστα,αν δεν θελεις να ξεφυγεις να αποφευγεις τα τσιμπολογηματα και τα χαζα π.χ σοκολατες και τετοια που εγω ετρωγα αφθονα γιαυτο και εβαλα ενα σωρο κιλα στις εγκυμοσυνες μου τελοσπαντωναν κανεις εμετο λογικο ειναι να εχεις χασει,μετα το πρωτο τριμηνο θα αρχισεις να παιρνεις βαρος

girls το εχεις παρακανει ρε κοπελα μου λιγο κι εγω αν ετρωγα ετσι δεν θα μεζευομουνα,παντως ειναι πολυ καλο που τα γραφουμε αλλα να ξερεις αν συνεχισεις ετσι εγω θα σε μαλωνω :lol:

eleni θα συμφωνησω με την Ευη,το πιο πιθανο ειναι να βγαζει δοντακια γιαυτο και η αναστατωση,και το βραδυ παντα τα πιανει περισσοτερο,υπομονη μια χαρα τα πηγες χθες αντε ακομα να τελειωσει αυτο το κεικ; :lol:

Ευη πως ειναι η μικρη σου αναρρωσε;;

Βασουλα μπραβο σου ετσι κρατα γερα,αν συνεχισεις ετσι θα γινεις κορμαρα αντε ;)

και τα χθεσινα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:ενα παλμιε

μεσημερι:ενα φλυτζ.αρακα,μια φετουλα ψωμι,λιγη αγγουροντοματα και λιγο ταμπουλε

απογευμα:ενα παστελακι,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι-σπανακι-σολωμο-καλαμποκι-ντοματα-δυο μικρα φρυγανακια

geia sou katerina euxaristoume gia to kalwsorisma...e vasika mou exoun pei oti an den trws kais pio poly lipos sto gimnastirio gia auto to ekana etsi ;)

etsi etsi na mas malwneis..... :D:D

vasw giati?emena maresoun poly ta olikis alesews :D:D ta sinithisa

Μαρινα μου εγω εφαγα για πρωτη φορα εχθες και για

να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα αλλα ειπαμε υπομονη που θα παει θα

γινουμε κορμαρες :D;)

Ηρθε κ η Κατερινα μας η κορμαρα της παρεας :D καλα που εχουμε κ εσενα :D

Μωρουδένια, έχω την εντύπωση ότι αν δεν τρως, καις μυς κι όχι λίπος. Δεν είμαι και σίγουρη, βέβαια, καλύτερα να ρωτήσεις γυμναστή/γυμνάστρια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...