Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

καλημέρα ουμερούλες...

πως είστε;

εμείς καλά, όλο βολτίτσες είμαστε με τον μικρούλη τώρα που έφτιαξε ο καιρός..

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: κουλουράκι

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο μακαρόνια με κιμά, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 χυμό ανανά, 1 κουλουράκι

βραδινό: 1 σουβλάκι πίτα(ντομάτα, μουστάρδα, κέτσαπ)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κορίτσια και κατατε γερά!!! Έχω αρχίσει να κουραζομαι τρέλα με την διατροφη! Πειναω όλη την ώρα και αν και προσπαθώ να μην τσιμπολογαω αποτυχαινω... Δεν θα τα φτάσω ποτε αυτα τα 60... Βλέπω όλες ανοιξΕ ο καιρός και αρχίσαμε βολτουλες. Τουλάχιστον να σφίξει και λίγο το μπουτακι απο τις βόλτες. Καλο σ/κ να έχουμε και μακάρι την Δευτέρα να έχει παει αυτο το 6 απο μπροστα στην ζυγαριά μου επιτέλους!!!

γεια σας κουκλες

ειμαι ενα πτωμα σημερα και χθες εκανα δουλειες και αυτο το μικρο με εχει ξετιναξει ολη μερα εξω τρεχουμε,οταν ειμαι πολυ ωρα εξωστον ηλιο κυριως νιωθω εξαντληση λες και θα πεσω κατω,συμβαινει σε καμια,λετε να μου λειπει σιδηρος;

χθες εφαγα

πρωι:μηλοπιτα με τσαι.καφες

δεκατιανο:2 ξερα βερυκοκα

μεσημερι: μια γεμιστη πιπερια λαδετη,μια φετουλα ψωμι,δυο ψαρια μικρα και σαλατα χορτα

απογευμα:δυο κομματια μαυρη σοκολατα,δυο κουλουρακια ελιας

βραδυ:φρουτα και ενα κουλουρακι ελιας

τα εκανα χθες eleni ωραια εγιναν,παραπλησια ειναι τα ελαιοψωμακια που κανω εγω αλλα εχουν πορτοκαλαδα αντι για κρασι,ποτε ειναι η βαφτιση το μικρου;πηγες για ρουχα;

κουμπαρουλα μην αγχωνεσαι και συντομα θα πεσει η ζυγαρια,το εξω μας κανει καλο τουλαχιστον ειμαστε και μακρια απο το ψυγειο και τα τσιμπολογηματα

Βασω αν ακολουθησεις συγκεκριμενη διατροφη δεν νομιζω να παραστρατησεις,προσοχη στα τσιμπολογηματα να εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου

πολλα φιλια κουκλες και κρατατε γερα!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου τι κάνετε;

που είστε όλες;;;; μας πιασανε οι ζέστες μάλλον....

εγώ το παραξήλωσα λίγο το Σαββατοκύριακο....

βγήκαμε πολλές βόλτες αυτές τις μέρες με τον μικρούλη μου κ όλο κ τσιμπολογούσα...

σήμερα όμως είναι Δευτέρα κ τα αποτελέσματα δεν είναι κ τόσο ικανοποιητικά! δεν πειράζει όμως, αυτή τη βδομάδα θα προσπαθήσουμε περισσότερο γιατί πλησιάζει κ το Πάσχα κ πρέπει να έχουμε περιθώρια για να φάμε κάτι παραπάνω..

λοιπόν ας κάνω εγώ την αρχή με τη ζυγαριά κ περιμένω κ τις υπόλοιπες....

η ζυγαριά με δείχνει γύρω στα 200-300gr μείον, ούτε μισό κιλό! δεν πειράζει, απ το τίποτα κάτι είναι κι αυτό άλλωστε από εδώ κ πέρα χάνονται πολύ πιο δύσκολα τα υπόλοιπα κιλάκια...

άντε κορίτσια κ έρχεται το καλοκαιράκι....

προχθές ψώνισα ένα στενό τζην (ακριβούτσικο αλλά χαλάλι), χάρηκα πολύ, είναι μεγάλο βήμα για μένα γιατί συνήθως φοράω φαρδιά κ δυσκολεύομαι να βολευτώ με τα στενά, τώρα όμως που έχασα αυτά τα 4 κιλά φάνηκε η διαφορά κ νιώθω αρκετά καλά κ στο στενό τζην... βέβαια χρειάζομαι λίγα ακόμη κιλά (1-2) για να είμαι ικανοποιημένη....

λοιπόν...

πρωινό: καφές, 1/2 ποτήρι χυμό ανάμεικτο, 1 κουλουράκι

δεκατιανό: 1 φέτα ψωμί με γαλοπούλα, 2 πατατοπιτάκια

μεσημεριανό: κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: 2 κουλουράκια, 1/2 παστέλι

βραδυνό: 1/2 παστέλι, 1 κουλουράκι, λίγους ξηρούς καρπούς, λίγα τσιπς

δεν ξέρω τι έπαθα χθες...συνέχεια ήθελα να τρώω κάτι!

εσείς πως τα πήγατε;;;

καλημέρα σε όλες!

καλημερα σε ολες τις κουκλαρες που βολταρουν! :D:D

ελενη πολυ καλα τα πηγες σιγουρα απο δω και περα χανονται πιο δυσκολα αλλα ειναι 1-2 κιλα ακομα εισαι πολυ καλα

εγω οοολλληηη τη βδομαδα ετρωγα χαλια δεν σκεφτομουν καθολου τι θα φαω

ειχα περιοδο η μικρη απο παρασκευη εχει πυρετο και ειμαι σχεδον ολη τη βδομαδα μεσα και η ψυχολογια κατω

βγηκα λιγο πριν αρρωστησει την πηγα στις κουνιες αλλα εγω ημουν χαλια απο την περιοδο μετα αρρωστησε αυτη οποτε ηρθαν ολα μαζι

σημερα την πηγαμε στον γιατρο και εχει ρινοφαρυγγυτιδα

μας ειπε να δουμε πως θα παει μεχρι το βραδυ και αν ειναι να της δωσουμε αντιβιωση αλλα θελω να την αποφυγουμε ελπιζω να πηγαινει καλυτερα

στο θεμα μας τωρα ;);)

παρ'ολο που ετρωγα ολο χαζα και οποτε ηθελα τσιμπουσα βλακειουλες η ζυγαρια σημερα με εδειξε 67.7 :shock::shock:

λετε να χαλασε????ιδιως χθες εφαγα παρα πολυ

θα σας πω ενολιγης τι εφαγα

πρωι καφε 1 φετα μαρμελαδα

δεκατιανο 1 φετα μερεντα :shock::shock::shock:

μεσημερι 1 πιατο μακαρονια τυρι και μαρουλοσαλατα

απογευμα 1 φετα μαρμελαδα και λιγο αργοτερα 1φετα μερεντα :oops::oops::oops::oops::oops:

και βραδυ 1πιατο μακαρονια τυρι και σαλατα

και με εδειξε σχεδον 1 κιλο λιγοτερο

και ολη τη βδομαδα ετρωγα ακαταστατα

δεν ξερω τι εγινε

παντως δεν νιωθω οτι εχασα

Γεια σας κοριτσαρες εχω απο την Παρασκευη να μπω και εχω φαει αυτες τις μερες αρκετα

χαζα :roll:

Απο αημερα ομως θα μπαινω καθε μερα και θα σας γραφω

Λοιπον σημερινα τι θα φαω

Πρωι. 1ποτηρι γαλα 1 φρυγανια 1 καφε

Σνακ. 1μηλο

Μεσ. 3μπιφτεκια μικρα κ σαλατα

Βρ. θα φαω τονο με 1φρυγανια

πλεον τα κεφαλια μεσα τερμα τα χαζα τουλαχιστον μεχρι το σ/κ :lol::lol::lol::lol:

Ξεκινησα μαζι με την αδερφη μου και εχω συμπαρασταση οποτε δεν θα ξαναπαραστρατησω ;)

εσεις βλεπω τα πατε τελεια.........

Θαλασσα τα εκανες θαλασσα :lol::lol::lol: αλλα δεν εβαλες μια χαρα ;)

τα φιλια μου σε ολες :)

Γεια σας αδυνατουλες μου και καλη υπομονη στην εβδομαδα που ερχεται!!! Βλεπω αυτην εβδομαδα που περασε λιγο πού ολες καναμε τις παρασπονδιες μας..Δεν πειραζει, ετσι λιγο να ξεφευγουμε απο την ρουτινα και να επανερχομαστε δυναμικα!! Τα νεα μου τωρα!! Σημερα πηγα διαιτολογο και αν και νομιζα οτι δεν θα εχανα τπτ εχασα 1,200 !!! ΕΙΜαι 70,1 κιλα, και για λιγο δεν ειδα αυτο το 6 απο μπροστα..το εβαλα πεισμα ομως και τωρα δεν θα ξεφυγω ουτε τοσο λιγο αυτην την εβδομαδα... Ευν περαστικα σας :( και γρηγορα να γινεται καλα! Ελενη μεγια βρε, αρχισατε και εσυ και η Κατερινα τα ψωνια, εγω ειπα να τα χασω ολα και υστερα να αρχισω.. :D:D Αντε βασω εχεις καλη συμπαρασταση, καλη αρχη και στην αδερφη! Τα λεμε!!!!

Γεια σασκοπελιες!Βλέπω ήταν ψιλοχαλια για όλες μας η προηγούμενη εβδομάδα...όλες σχεδόν τα κάναμε μαντάρα...τα κιλά ίδια κ αυτή τη Δευτέρα.αν κ το σ/κ παραστρατησα σήμερα τσατιστικα με το αποτέλεσμα...

Τα σημερινά:

πρωί:1 μπανάνα

σνακ:αναμεικτο χυμό

μεσημέρι:μπροκολο,αγγουρι,ντομάτα,2μινι παξιμαδακια

σνακ:1κ.γ.υποβρύχιο κ λίγο αργότερα ζήλεψε απτον μικρό κ εφανα λίγα ποπ κόρνερ κ χυμό(παχαινουν αυτά;)

για βράδυ έχω μπροκολο με ντομάτα κ 1παξιμαδακι.

Θέλω να χάσω 1κιλο αυτή τη φορά!!!

HELLO κοριτσαρες

βλεπω πολυ καλα ολες παρολο που καναμε τις παρασπονδιες μας

ελπιζω αυτη τη βδομαδα να τα παμε καλυτερα

αν και το μυαλο μου παλι στο φαι ειναι

τεσπα............

η μικρη μου χαλια ειναι σηεμρα και η ψυχολογια της ειναι πιο πεσμενη :cry::cry:

και αυτο μεκανει ακομα χειροτερα

τα σημερινα μου και ελπιζω να μην φαω αλλο μεχρι να κοιμηθω

πρωι καφες λιγα δημητριακα με γαλα

δεκατιανο λγα αλμυρα στικακια

μεσημερι ενα γυρο σε λαγανα :oops::oops::oops:

απογευμα καφες και μισο μπολ κρεμα σοκολατας

βραδυ μισο τοστ και λιγο γαλα

γεια σας κουκλες

η ζυγαρια μου με εδειξε 60 μισο κιλο απο την προηγουμενη,παλι καλα κατι ειναι κι αυτο και το θεμα με την τουαλετα συνεχιζετε παλι μια βδομαδα εχω να παω,οσο να ναι παιζει ρολο κι αυτο ενα πρηξιμο το εχω

και τα χθεσινα μου

πρωι:τσαι με μηλοπιτα,καφες

δεκατιανο:2 κουλουρια ελιας

μεσημερι:καλαμαρακια γεμιστα με σπανακορυζο(τελεια),μια φετουλα ψωμι,σαλατα αγγουροντοματα

απογευμα:ενα πατατοπιτακι,ενα ντολμαδακι,λιγη πατατοσαλατα και λιγα αμυγδαλα,καφε(πηγαμε σε γενεθλια γιαυτο εφαγα λιγο παραπανω)

βραδυ:φρουτα

Ευη μου περαστικα στην μικρουλα σου,συντομα ευχομαι

κουμπαρουλα μου μπραβο σου ,ειδες που ειχες απελπιστει ετσι συνεχισε δυναμικα

Βασουλα κρατησου ρε κοπελα μου ωσπου να κλεισει λιγο το στομαχι σου μετα θα ειναι καλυτερα

eleni μεγεια τα ρουχαλακια σου,καλοφορετα

πολλα φιλια σε ολες!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου, τι κάνετε;;;

βλέπω το ΣΚ δεν ήταν το φόρτε μας...........

δεν ξέρω τι έχω πάθει κ συνέχεια θέλω να τσιμπολογώ....! μάλλον κουράστηκα λίγο αλλά πρέπει να πεισμώσω πάλι κ να συνεχίσω.... ο δρόμος για το στόχο μας είναι μικρός............................

χθες χάλια............

λοιπόν...

πρωινό: καφές, κουλουράκι

δεκατιανό: 1 φέτα ψωμί με γαλοπούλα

μεσημεριανό: 1 πιάτο μακαρόνια με κιμά, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 2 κουλουράκια

βραδυνό: 3 κομμάτια πίτσα (σπιτική) με πολύ λεπτή ζύμη μόνο με γαλοπούλα,σάλτσα κ πιπεριά, 1 κουλουράκι, λίγα φυστίκια.

πριν κοιμηθώ ένιωθα ένα φούσκωμα.... είχα πολύ καιρό να το νιώσω.....απογοητεύτηκα!

τελοσπάντων, σήμερα είναι μια καινούρια μέρα κ η προσπάθεια συνεχίζεται!

ελπίζω κι εύχομαι εσείς να τα πήγατε καλύτερα χθες....

άντε κ πρέπει να βρω κ φόρεμα για τη βάπτιση... κι εννοείται πως πρέπει να χάσω τα κιλά πρώτα!

καλημέρα σε όλες.............

elenitsa μου γιατι απογοητευεσαι; αφου ενα κιλο σου εμεινε μονο,το θεμα ειναι να συντηρηθεις ετσι μετα εβαλα και ενα σχετικο αρθρο στην ομαδα για την συντηρηση του βαρους μας,ποτε θελεις να πας να ψωνισεις για τη βαφτιση;

και τα χθεσινα μου

πρωι:μηλοπιτα με τσαι,καφες

δεκατιανο:δυο κουλουρακια ελιας

μεσημερι:το ιδιο με χθες καλαμαρακια γεμιστα με σπανακορυζο,σαλατα μαρουλι,μια φετουλα ψωμι

απογευμα:ενα παστελακι,δυο bake rolls,και λιγα ποπ κορν (ετρωγαν τα παιδια και ζηλεψα)

βραδυ:σαλατα μαρουλι-σολωμο-ντοματα-σπανακι-καλαμποκι-δυο φρυγανακια

Αννα καπου ρωτησες αν παχαινουν τα ποπ κορν,το ενα φλυτζανι εχει 120 θερμιδες μονο

καλημέρα ζουμερούλες μου....τι κάνετε σήμερα;;;;

εγώ καλά αλλά είμαι για ξύλο πάλι.....μη σας πω τι έφαγα χθες! δεν ξέρω τι με έχει πιάσει μόνο ελπίζω να μου περάσει σύντομα...

λοιπόν...

πρωινό: καφές, κουλουράκι

δεκατιανό: 1 κομμάτι πίτσα(γαλοπούλα-σάλτσα), 1 κουλουράκι

μεσημεριανό: 1 πιάτο φασολάδα μέτριο, 1 φέτυα ψωμί, 1/2 πιπεριά φλωρίνης, 1 κομμάτι νηστίσιμο κέικ σοκολάτας

απογευματινό:1 κομμάτι κέικ, 1 κουλουράκι

βραδυνό: 1 κεικ, 1 πίτα σουβλάκι μόνο με ντομάτα

χάλια.... αν συνεχίσω έτσι κρίμα την προσπάθεια που έκανα τόσο καιρό!

σήμερα θα προσπαθήσω περισσότερο, να μπω στους ρυθμούς μου!

ΚΑ1 πάω να διαβάσω το αρθρο σου για τη συντήρηση...

θα βάλω μια συνταγή για νηστίσιμο κεικ σοκολάτας που έκανα χθες κ έγινε απίστευτο..... με τα υλικά που έχει μέσα δεν πίστευα οτι μπορεί να γίνει κέικ κ μάλλιστα τόσο νόστιμο! αν θες δοκίμασέ το , εμείς το εξαφανίσαμε.....είναι πολύ καλό!

Άννα Μαρία τι κάνεις;;; πως είναι το σποράκι μας;;;;

καλημέρα σε όλες!

Καλημερα κοριτσια!Θα με βαλετε και εμενα στην παρεα?Θελω και εγω να χασω!Δεν ειμαι εγκυος εχω δυο κορες 7 και 11 ετων και ειμαι 28 !Στις εγκυμοσυνες πηρα καμποσα κιλακια 30 στην καθε μια!Πριν τα παιδια ημουν κανονικη! Πριν απο 4 χρονια καταφερα να τα χασω ολα μετα απο διατροφη σχεδον 2 χρονων πρωτα με διαιοτολογο και μετα μονη μου αλλα μετα που σταματησα τη συντηρηση αρχιζα να βαζω σιγα σιγα !Τωρα εχω 12 παραπανω κιλα απο τοτε που σταματησα (τοσα εβαλα σιγα σιγα αυτα τα 3-4 χρονια :oops: )και θελω να τα χασω!Τοσο καιρο δεν καταλαβαινα τι εκανα λαθος μεχρι που πηρα ενα μπλοκακι για να γραφω αυτα που τρωω (πηρα την ιδεα απο εσας και αλλο ενα θεμα στο φορουμ)και καταλαβα οτι ολο και τσιμπαω! :roll:

καλημερα ζουμερουλες μου

girls καλωσηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι τα παιδακια σου,εγω ειμαι η Κατερινα και εχω τρια αγορακια ο μεγαλος μου ειναι στην ηλικια της μικρης σου κορης,εγω απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω εχασα τρια κιλα,στην τριτη μου εγκυμοσυνη εβαλα 26 κιλα και δυσκολευτηκα να τα χασω,ακομα τα χανω δηλαδη,τελικα το τσιμπολογημα ειναι αυτο που κανει το κακο και τα ακανονιστα γευματα,απο τοτε που αρχισα να κανω τρια γευματα και δυο ελαφρια σνακ αρχισα να κανω,και τρωω και λιγοτερο μετραω το μεσημεριανο με το φλυτζανι,αν θελεις κανε και αιτηση στην ομαδα μας,και μαζι θα το παλεψουμε

eleni αν ειναι τοσο καλο το κεικ δεν το κανω να μπαινω σε πειρασμο και να τσιμπαω συνεχεια σαν εσενα :o:lol: εχω και μια αδυναμια στη σοκολατα ασε καλυτερα,τι σε επιασε χθες πολυ κεικ εφαγες ρε κοριτσι

οι υπολοιπες που εξαφανιστηκατε;;δεν πιστευω να το ριξατε στο φαι;

Ευη ειναι καλυτερα η μικρη σου;

και τα χθεσινα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι και λιγα δημητριακα,καφες

δεκατιανο:δυο κουλουρια ελιας

μεσημερι:ενα φλυτζ.μακαρονια με σκορδο-λαδι,σαλατα χορτα

απογευμα:ενα παστελακι,λιγα φουντουνια,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι-σολωμο-αβοκαντο-ντοματα-καλαμποκι-σπανακι

κι εγω το βλεπω να κολαω στα 60 πρεπει να μειωσω κι αλλο το φαγητο για να χασω δεν ξερω;;

Γεια σας κορμαρες τι κανετε???????

Λοιπον εγω τα πηγαινω καλα δυο μερες τωρα τα χθεσινα μου

Πρ. 1ποτηρι γαλα καφε

Ενδ.1γιαουρτακι

Μεσημ.λιγο κοτοπουλο με σαλατα

Βραδ.1γιαουρτακι με 1κουταλια ζαχαρι :oops: αλλα το γιαουρτακι ηταν 0% αυτο κατι κανει :lol:

Κατερινακι τι να πω για σενα μπραβο σου με 3παιδια και εισαι κορμαρα εισαι το καλυτερο

παραδειγμα για μας και ειδικα για μενα που ολο λεω οτι δεν θα τα καταφερω ποτε το λεω γιατι εχουμε

τον ιδιο σωματοτυπο....... :)

Ελενη μονο για κεικ σοκολατας ειμαστε παει μετα χαθηκαμε ειμαι ικανη να το κανω και να το φαω

ολο μονη μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Giglsκαλως ηρθες και ευχομαι γρηγορα και εσυ να φτασεις τον στοχο σου.....

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Αντε και το καλοκαιρι πλησιαζει πρεπει να βγουμε στην παραλια με κορμαρεςςςςςςςςςς

γι αυτο τα κεφαλια μεσα :D

Γειά σας κορίτσια!

Μη χάνετε το κουράγιο σας, συνεχίστε!!!! Τα καταφέρατε πολύ καλά μέχρι τώρα!

Εγώ δύο μέρες έφαγα σχεδόν κανονικά. Σήμερα φτιάχνω φακές, μήπως και φάω κανένα όσπριο μετά από τόσο καιρό.

Το σποράκι προχωρεί και μεγαλώνει! Χτες ακούσαμε καρδούλα!!!

girls μπες στην ομαδα ζουμερες κουκλαρες και κανε αιτηση

Βασουλα μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,τι να κανω προσπαθω θελω να νιωθω καλα με τον εαυτο μου και να μου αρεσει αυτο που βλεπω στον καθρεφτη,μια χαρα τα πηγες χθεςμπραβο σου συνεχισε ετσι,και θα τα φοερουμε τα μπικινακια στην παραλια φετος :lol::lol:

Αννα Μαρια χαιρομαι πολυ για σενα,συνεχισε να σκεφτεσαι θετικα και θα πανε ολα καλα κοπελα μου,αχ η καρδουλιτσα τι ωραιο συναισθημα οταν την ακους πρωτη φορα!!!!

Κατερινακι τι κανεις καιρο εχω να σε πετυχω.........

Την αληθεια λεω παντως εισαι σουπερ ;)

Εγω μεχρι στιγμης εφαγα 1 γιαουρτακι και 1τονο το βραδακι κανενα τοστακι

ειμαι ακομα στην δουλεια δεν προλαβα να μαγειρεψω σημερα και γι αυτο την εβγαλα με σκετο τονο

το καλο ειναι οτι η κοιλια μου ακομη τουλαχιστον δεν παραπονιετε :lol::lol::lol::lol:

Βασουλα μου :-*:-* σε ευχαριστω και παλι,με ανεβαζεις.........!!!!.ειδες που τα πηγες μια χαρα παλι,το παν ειναι να κλεισει το στομαχι αν το καταφερεις εισαι ενταξει και να μην το σκεφτεσαι κυριως,το βραδυ μπαινω συνηθως γιαυτο δεν μπορουμε να βρεθουμε,καποια στιγμη θα τα πουμε παλι οπωςδηποτε,ο μικρος σου καλα ειναι;

και το σημερινο μου μενου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:μισο μηλο,ενα κουλουρακι ελιας

μεσημερι:ενα φλυτζ,μακαρονια,σαλατα χορτα

απογευμα:ενα παστελακι,δυο πατατακια,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι κτλ

πολλα φιλια σε ολες!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου.....

πως είστε;

εγώ δεν ήμουν καλό κορίτσι πάλι χθες....

λοιπόν..

πρωινό: καφές

δεκατιανό: κουλουράκι, 1 κομμάτι κεικ

μεσημεριανό: 1 ψητή μπριζόλα, 1 φέτα ψωμί, μαρουλσαλάτα

απογευματινό: 1 κομμάτι κεικ

βραδυνό: λίγα λουκάνικα χωριάτικα που έψησε ο άντρας μου κ ζήλεψα, 1 φέτα ψωμί

δίκιο έχετε βρε κορίτσια...τι το θελα το κέικ! είπα να το κάνω γιτί περίμενα δυο φίλες, οι φίλες όμως φάγανε απο ένα κομματάκι κ φύγανε, το κέικ όμως έμεινε εδώ...

σήμερα κομμένα όλα...για να δω θα κρατήσω το λόγο μου!

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια με εδειξε 65 και ανεβηκε η ψυχολογια μου

παρα πολυ και φυσικα συνεχισω τωρα με πιο πολυ τολμη :D

Λοιπον τα χθεσινα μου

Πρ. καφες κ 1ποτ.γαλα

Ενδ. 1μηλο

Μεσημ.τονο σκετο δεν ειχα σαλατα

Βραδ.1τοστ.

Κατερινακι μια χαρα ο μικρος οπως παντα ξεσαλωνει...........

Εσενα τα αγορια σου καλα?

Ελενη θελω χαρη διωρθωσε τα κιλα μου απο 70 καντα 65 ετσι να το βλεπω κ να ανεβαινω :lol::lol::lol:

αν σου ειναι ευκολο.........

Ααααα και η φωτο στο προφιλ σου ειναι ΣΟΥΠΕΡ :D

Οι υπολοιπες που ειστε αντε μπειτε να μας δωσετε αναφορα :lol::lol::lol:

Μηπως το ριξατε στο φαγητο ;):lol:

Τα φιλια μου σε ολες

Κοριτσια ηρθα και εγω μετα απο πολυ καιρο και χωρις καμια σπουδαια αλλαγη...μονο 2 κιλακια εχω χασει...67 δλδ...βεβαια να πω την αληθεια κανω και ατασθαλιες :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...