Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

ενα μικρο σπορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααχχχχχχχχ δεν φτανει που εχω περιοδο νευρα κτλ εχω και βηχα μυξες και πονοκεφαλο

να σας πω ρε κοριτσια τι εχω παθει?

εχω λιγες μερες που μου ρθε λιγο η ιδεα μηπως να κανω κανενα μπεμπινι και εγω?????????? :lol::lol::oops::oops::D:D:shock::shock::shock::shock::o:o:o:o

απο την μερα που εκανα χοριακη και το σκεφτηκα μετα καπως αρχισε να μου ρχεται :o:o:o

βασικα οχι πολυ εντονα αλλα το σκεφτηκα

βεβαια η μικρη ακομα ειναι πολυ μικρη αλλα δεν ξερω τι με επιασε

σημερα ηρθε και μια φιλη μου που γενναει την αλλη βδομαδα και συζητουσαμε για αυτα και σκεφτηκα οταν γεννησα την μικρη μου και καπως ενιωσα

δεν ξερω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εύη, δεν είναι και τόσο μικρή η μικρή σου για να αποκτήσει αδελφάκι! Νομίζω τα δύο χρόνια είναι η καλύτερη διαφορά ανάμεσα στα αδέλφια. Τόσο έχω κι εγώ με τον αδελφό μου και νομίζω είναι ιδανικό. Δεν είμαστε ούτε συνομήλικοι, αλλά δεν έχουμε και τόση πολλή διαφορά που να μην μπορούσαμε να παίζουμε μαζί ή να κάνουμε παρέα τώρα που μεγαλώσαμε.

Άντε βρε, βάλε μπρος!

αννα μαρια η μικρη μου μια χαρα θα ειναι με ενα αδεφακι σε αυτη την ηλικια εγω δεν ξερω με 2 παιδια σε αυτες τις ηλικιες :shock::shock::shock::shock::shock::o:o

η μικρη ακομα κοιμαται αγκαλια και κουνημα :shock::shock:

ξυπναει τα βραδυα :shock::shock:

εχει 1 μηνα που σταματησαμε τον θηλασμο και θελω λιγο να γεμισω τις μπαταριες

αλλα απο την αλλη την βλεπω οτι αρχιζει και γινεται παιδακι πλεον

μεγαλωνει

γενικα μ'αρεσουν τα μωρακια και παντα ελεγα θα κανω παιδακια κοντα στην ηληκια

αχχ δεν ξερω θα δω

ας χασω κανενα κιλο πρωτα και βλεπουμε :lol::lol:

βεβαια τωρα που θα εχω και την φιλη μου με το μωρο θα ξεσηκωθω με ξερω :?:?

καλημερα κουκλες

Ευη βαλε μπρος και μη φοβασαι θα τα καταφερεις μια χαρα,θα εχουν την τελεια διαφορα,ο πρωτος μου με τον δευτερο εχουν 27 μηνες διαφορα,αν μεινεις τωρα εγκυος τοσο θα εχουν και τα δικα σου,κι εγω στην αρχη ειχα πανικοβληθει αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν το καλυτερο,μεγαλωσαν μαζι και ο δευτερος δεν μας ηθελε καν οταν ηταν μικρος γιατι ειχε παρεα τον αδερφο του και παιζανε μονοι τους,και τωρα πια ειναι αυτοκολλητοι δεν μπορει ο ενας χωρις τον αλλο,ακομα και τουαλετα μαζι πανε,μια χαρα η διατροφη σου χτες

Αννα Μαρια πως εισαι;για υπερηχο ποτε θα ξαναπας;

eleni που χαθηκες ολα καλα;ειναι καλα ο μικρος;

Αννα το ειπα γιατι μου φανηκε πολυ το φαγητο,ο γιατρος σου ξερει καλυτερα σιγουρα

Ολια προσπαθησε να τρως κατι ενδιαμεσα για να ενεργοποιεις τον μεταβολισμο σου

και τα χθεσινα μου

πρωι:μηλοπιτα με τσαι,καφες

δεκατιανο:τρια ξερα βερυκοκα

μεσημερι:πατατες φουρνου,σαλατα χορτα,λιγο ταραμα

απογευμα:ενα παστελακι,δυο μπουκιες ψωμι με μαρμελαδα και βιταμ που αφησε ο μικρος,καφες

βραδυ:τρια crispies με παστα ελιας,ενα πορτοκαλι

Καλημερα εγω τι να πω εχω παρει την κατω βολτα ενω ολη την ημερα τα πηγα αρκετα

καλα το βραδυ εφαγα ομελετα με λουκανικακια εκανα για τον μικρο και παλι δεν

μπορεσα να αντισταθω..... :oops::oops::oops:

Αντε να δουμε σημερα τωρα το πρωι εφαγα μια μπουγατσα αλλα λεω ολη την μερα να

την βγαλω με γιαουρτακια κ φρουτα μπας και μαζευτω λιγακι εχασα 3,5κιλα και

ετσι οπως παω θα βαλω 5 :lol:

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

δεν μπορεσα να μπω χθες.

KOYKIDITSA να τα εκατοστησεις.

thallasa συμφωνω απολυτα, καλη ιδεα για ενα μπεμπινι.

kA1 καλα ειναι ο μικρουλης μου.παλευουμε να φαμε την φρουτοκρεμα,ακομα δεν την πολυ τρωμε.

λοιπον...

προχθες

πρωινο:καφες,ενα κουλουρακι

δεκατιανο:μια φετα ψωμι με γαλοπουλα

μεσημεριανο:δυο μπιφτεκια,μια παταπα ψητη κ μια φετα ψωμι

απογευματινι:δυο κουλουρακια

βραδυνο:μια φετα ψωμι με γαλοπουλα

χθες

πρωινο:καφες,ενα κουλουρακι

δεκατιανο:μια φετα ψωμι με γαλοπουλα

μεσημεριανο:ενα μετριο πιατο μακαρονια με κιμα,μια φετα ψωμι

απογευματινο:ενα κουλουρακι

βραδυνο:ενα χοιρινο σουβλακι με μια φετα ψωμι.

Καλημέρα κορίτσια και από εμενα!!! Καλώς σας βρήκα! Με λένε Έλενα και προσπαθώ για μωράκι..

Εχω τελευταία πάνω μου περίπου 8 κιλά τα οποία έχουν κάτσει στην κοιλιά-σωσύβιο.Αποτέλεσμα είναι να μου λένε όλοι <αχ έγκυος είσαι>? και καταλαβαίνεται την απογοήτευση που νιώθω αφού προσπαθώ εδώ και 8-9 μήνες. Θέλω να τα χάσω λοιπόν και θέλω να επιστρέψει η κοιλίτσα μου μόνο με μωράκι μέσα!!!

Χθες μου πήρε ο αντρούλης μου το ποδήλατο και θα κάνουμε βόλτες (όσο έχουμε χρόνο) ελπίζω να βοηθήσει!

Βασω μου ετσι την πατουσα κι εγω οτι αφηναν τα παιδια τα μαζευα εγω,ευτυχως τωρα με εσωσε η νηστεια απο τα τσιμπολογηματα

Ελενη μην αγχωνεσαι ολα τα μωρα στην αρχη ωσπου να συνηθισουν δεν τρωνε καλα,τα ιδια θα κανει και με την χορτοσουπα,εμεις βιαζομαστε να βαλουμε στερεες τροφες και αυτα ουτα να τις φτυσουν σιγα σιγα θα συνιθισει μην απογοητευεσαι

elankioo αν θες γραψε ποσα κιλα εισαι και ποσο θελεις να φτασεις για να σε βαλει η eleni στην λιστα μας,ευχομαι γρηγορα να γεμισει η κοιλιτσα σου με ενα σπορακι,καλωςηρθες και απο εδω

καλημερα

πως ειστε?

εγω σημερα λιγο καλυτερα

κατερινα λες ειναι καλη διαφορα να κανω τωρα?

χθες η μικρη ενω κοιμηθηκε καλα τα ξημερωματα εκλαιγε χωρισ να ξερω το γιατι και ηθελε αγκαλια

ενω την επαιρνε ο υπνος μολις την ακουμπουσα στο κρεβατι εκλαιγε

τελικα κοιμηθηκε στις 8 :shock::shock: και σιγα σιγα την ακουμπησα στο δικο μου το κρεβατι και ξαπλωσε στο κεφαλι μου :shock::shock::shock: και ετσι κοιμηθηκε καμια ωριτσα ακομα

και σκεφτομαι αν ειχα και ενα νεογεννητο που θα ηθελε στηθος τι θα εκανα???????

βασω μην απογοητευεσαι

καπου καπου θα κανουμε και τις παρασπονδιες μας

αρκει να σταματαμε μετα

ελενα καλως ηρθες και ευχομαι γρηγορα να φουσκωσει η κοιλιτσα με σπορακι μεσα

Αχ κοριτσια βασανο αυτα τα κιλα..........

Μου εχει μπει στο ματι μια χημικη διαιτα τωρα και ολο λεω να την κανω το μετα

σκεφτομαι ομως...........

Καποτε πηγαινα σε διαιτολογο μαλλον θα βγαλω αυτη την διαιτα αλλα το βαρετο ειναι

οτι πρεπει να μαγειρευω καθε μερα και με την δουλεια βαριεμαι

καλημερα κοριτσια!! elenakioo καλως ηλθες και συντομα μ'ενα σπορακι σου ευχομαι.Και εγω πριν μεινω εγκυος και μου το λεγανε αυτο οταν ειχα παρει λιγα κιλακια συχνηζομουνα :evil: ..Ευη και εγω να πω την αληθεια μου τα κιλα θελω να τα χασω οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να εχω ανεση μετα με τα κιλα για να ενα ακομα μπεμπακι...Ανυπομονω κιολας μπορω να πω να μεινω εγκυος και ο αντρας μου λεει ειναι νωρις ακομα, να μεγαλωσει λιγο το μωρο, ε και εγω κανω υπομονη γιατι λεω αντε να χασω τα κιλα και μετα ;););) . Για να ξεκινησω απο λιγα...Βεβαια οπως εχω ξαναπει οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει...οποτε βουρ μην το σκεφτεσαι...αννα μαρια χαιρομαι που πανε ολα καλα, παρ'ολα τα ανακατεματα και τις αναγουλες, εγω παντως μεχρι και τον 8 εκανα εμετους...βασω καλυτερα με την διατροφη, ειναι πειρασμος η χημικη αλλα μετα τα βαζεις και με το παραπανω καποιες φορες... χθες τα πηγα μια χαρα και αν και πεινουσα δεν εφαγα παραπανισια αλλα οταν πεινουσα καθαριζα λιγο αγγουρακι και ξεχνιουμουνα, αντε να δουμε σμρ..τελικα στην διαιτολογο θα παω την δευτερα και οχι παρασκευη γιατι θα λειπει οποτε θα σας πω και εγω νεαγια τα κιλα που χαθηκαν (ελπιζω) μαζι με τα δικα σας! φιλακια!

γιατι τοση νεκρα σημερα???????????? :roll::roll::roll::roll::roll:

εχω κατι νευρα ολα μου φταινε

πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη

σημερα ειμαστε κλεισμενες ολη μερα μεσα επειδη ο καιρος δεν ευνοουσε για εξω και σκασαμε και οι 2

ευτυχως δεν την εδειρα :?:?:?:? της εδωσα μια στον ποπο αλλα δεν μετραει :roll::roll::roll::|:|

λοιπον τα σημερινα μου

πρωι φετα με μαρμελαδα και βιταμ και καφε

δεκατιανο 2 πατατοπιτακια

μεσημερι 1 πιατο φακες 1 φετα ψωμι και λιγες ελιες

απογευμα λιγη σοκολατα :roll::oops::oops: και καφε λιγο αργοτερα μιση φετα μαρμελαδα :oops::oops::oops:

βραδυ μισο πιατο φακες με μιση φετα ψωμι και λιγες ελιες

και παλι χαλια

αλλα η κλεισουρα και η μικρη με εφτασαν σε αυτο το σημειο :lol::lol::lol:

αντε να ανοιξει ο καιρος να ειμαι ολη μερα εξω :D:D:D:o:o

Καλημερα κορμαρες πως ειστε?

Λοιπον το πηρα αποφαση εχθες εβγαλα τα χαρτια απο την διαιτολογο που πηγαινα και ξεκιναω

απο σημερα με αυτο γιατι κακα τα ψεμματα το παραχ@σ# :lol:

Τα φιλια μου σε ολες... :)

Καλημέρα κορίτσια!εχθές είχα μια πολύ κουραστική μερακ δεν μπήκα καθόλου.ανυπομονω να έρθει ο Ιούλιος να παει ο μικρός στον παιδικό γιατί δεν έχω κ πολλές αντοχές.βλέπετε πρωί απόγευμα έξω είμαστε κ τρέχουμε συνεχώς.βάλτε κ τη δουλειά το σπίτι κ ότι άλλο προκύπτει κ στο τέλος της ημέρας είμαι κομμάτια.τα χθεσινά μου:

πρωί:1μπανανα

σνακ:1πορτοκαλι

μεσημέρι:3κ.γ.φαβα,λίγο χταπόδι,ντομάτα,1φ.ψωμί

σνακ:1πορτοκαλι

βράδυ:11/2φλ.ταμπουλε

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑ! ΑΠΟ ΖΟΥΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΝΑΤΕ!! ΕΓΩ ΧΑΘΗΚΑ.. ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΟΚ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΤΙΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΣΕ, ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ, ΒΡΑΧΝΙΑΣΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ. :(:( ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ. ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΦΙΛΙΑ!

Καλησπέρα σας όμορφες!κ σήμερα αλλά κ πο δω κ πέρα αρχίζουν τα δύσκολα!μα να μην κουράζονται ποτέ αυτά τα παιδιά;λοιπόν τα σημερινά μου:

πρωί:1μπανανα

σνακ:1/2πορτοκαλι,1κουλουρακι νηστησιμο

μεσημέρι:1φλ.μακαρόνια με σάλτσα μελιτζανας,βραστη σαλάτα

σνακ1 πορτοκαλί,1πλακακι μαύρη σοκολάτα,2κουλουρακια νηστησιμα(παρασπωνδια ημέρας λόγω πείνας)

βράδυ:1μηλο,1μπανανα,1χουφτα κουακερ

γεια σας κουκλες

χαθηκα λιγο τρεξιμο με τα παιδια ησυχια δεν εχουμε και αυτο το μικρο μου εχει μαθει εξω και δεν μαζευεται,ολη μερα δεν σταματαμε,σημερα φορεσα το στενο μου τζην και ειμαι πολυ χαρουμενη που δεν προεξειχαν τοσο πολυ τα στομαχακια,ψωνισα κιολας πηρα ενα τζηνακι,ενα μαυρο παντελονι και δυο μπλουζακια ,ακομα λιγο θελω να παρω το ασπρο στενο παντελονι που ονειρευομαι και πιστευω οτι θα φτασω γρηγορα στον στοχο μου

το χθεσινο μου μενου ηταν

πρωι:τσαι με μηλοπιτα,καφες

δεκατιανο:δυο ξερα βερυκοκα.5 αμυγδαλα,καφες

μεσημερι:ενα φλυτζ.φασολαδα,μια φετα ψωμι,σαλατα λαχανο,λιγο τουρσι

απογευμα:ενα μπισκοτακι,δυο ξερα βερυκοκα

βραδυ:σαλατα μαρουλι

και σημερα

πρωι:τσαι με λιγα δημητριακα,ενα κομματι μηλοπιτα,καφες

δεκατιανο:λιγα φουντουνια γιατι ελειπα απο το σπιτι και τα λιγουρευτηκε ο αντρας μου και τσιμπησα λιγα κι εγω

μεσημερι:μια γεμιστη ντοματα λαδερη,μια φετουλα ψωμι,σαλατα μαρουλι-ντοματα

απογευμα:ενα τεμ. γλυκο του κουταλιου συκο,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι με τονο-ντοματα-καλαμποκι

Αννα το κουακερ το τρως ετσι σκετο;

Βασουλα κι εγω τις φοβαμαι λιγο αυτες τις διαιτες καλυτερα διατροφη ή εστω να σου δωσει καποιος διαιτολογος μια διατροφη παρα να κανεις μονη σου διαιτα και μετα να τα ξαναβαλεις

κουμπαρουλα βαλε μπρος για δευτερο αντε να κανεις την κορουλα

filitsi ευχομαι να ειναι καλα η μικρη σου και να μην ξανακανει αλεργια η καημενουλα

eleni εσεις πως πατε με την αλλεργια ολα καλα;

Αννα Μαρια πως εισαι;συνεχιζουν οι αναγουλες;εγω παλι και στα τρια το μονο που ειχα ηταν καουρες,και πολυ ορεξη ετρωγα σαν τρελη γουρουνιτσα :lol: γιαυτο και εβαλα ενα σωρο κιλα σε ολες τις εγκυμοσυνες μου

Ευη σημερα ηταν πολυ καλυτερος ο καιρος και ανοιγει ακουσα αντε να ξαμοληθουμε να ειμαστε μακρια και απο το ψυγειο κιολας

πολλα φιλια σε ολες καλο βραδυ!!!

Γειά σας κορίτσια!

Χτες εγώ χάλια, δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Έφαγα, βέβαια, αλλά τι έφαγα και πώς το έφαγα. Έχω μόνο αναγούλες, εμετό δεν έχω κάνει.

Σήμερα καλύτερα, έφαγα κανονικά:

Πρωινό: μια φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί και νες σκέτο χωρίς γάλα.

Δεκατιανό: μία φέτα μαύρο ψωμί με φέτα.

Μεσημεριανό: μία μερίδα φασολάκια με χοιρινό και πατάτες + γιαούρτι.

Απογευματινό: χυμό από δύο πορτοκάλια + μερικές γλυκές φρυγανιές.

Βραδινό: ένα πιάτο κριθαράκι με γιαούρτι.

Μετά θα πιώ λίγο γάλα.

Όλη μέρα είχα ελάχιστες αναγούλες, αλλά με έπιασε έντονη αναγούλα στο σχολείο και κυρίως όταν γύρισα απ' το σχολείο. Τώρα ανακατεύομαι πάλι...

Σήμερα δεν ήταν τόσο έντονα τα συμπτώματα, να ανησυχώ;

καλησπερα

τι κανετε?

φιλιτσι μην ανησυχεις τα εχουν αυτα τα παιδακια μας τρομαζουν

αννα μαρια μην φοβασαι καλε

ισως σιγα σιγα να υποχωρησουν κιολας οι αναγουλες

προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να τρως καλα

κατερινα μακαρι να ανοιξει ο καιρος γιατι μεσα ολο τρωω

σημερα προσπαθουσα να μπω αλλα δεν εμπαινε κολλησε

η μικρη μου κουραστηκε σημερα :lol::lol:

το πρωι την πηγα βολτα στις κουνιες και ξεπατωθηκε ετρεχε γελουσε επεσε αλλα και παλι γελουσε περασε παραπολυ ωραια

τωρα αρχισε να κανει και μονη της τσουληθρα και της αρεσε τοσοοοο πολυ το μωρακι μου

το μεσημερι γυρισαμε την ταισα και κοιμηθηκε 3 ωρες και μαζι της και εγω αλλα 2 ωρες οχι 3 :o

το απογευμα την πηρε ο αντρας μου πηγαν βολτα με το ποδηλατακι της για καμια ωριτσα και μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ ετρεξε ετρεξε ετρεξε :lol::lol: γυρισαμε την ταισα και μου λεει μαμα νανι τωρα :lol::lol:

φανταστητε ποσοο κουραστηκε για να ζητησει μονη της να κοιμηθει :lol::lol::lol::lol::lol:

γενικα σημερα περασαμε πολυ ωραια ηταν ωραιος ο καιρος και μας εφτιαξε σε ολους τη διαθεση αντε να συνεχισει ετσι

ολη μερα τα πηγα καλα τωρα το βραδυ τα σκατωσα σορι κιολας

ακουστε

πρωι 1αυγο καφες

δεκατιανο μισο κουλουρι θεσνικης

μεσημερι 1πιατο φακες 8 ελιες 2 φετες ψωμι

απογευμα μισο τοστ

βραδυ :oops::oops: λιγη μπουγατσα με κρεμα και λιγο κρεμα φαριν λακτε :oops::oops::oops: την πηραμε απο το σουπερ μαρκετ οχι για τη μικρη αλλα για εμας :oops::oops:

δεν θα ξανα φαω αλλα σημερα την ζηλεψα

Κα1 επειδή μαρεσουν τρομερά τα δημητριακά αλλά δεν επιτρέπεται να τρώω πολλές φορές τώρα που νηστευω αν τα γράφω σκετα τα βραζω με νεράκι αν είναι με κάτι άλλο έτσι ωμά.είμαι περίεργη να δω τη διάφορα.αν δεν χάσω θα μου μειώσει κ κι άλλο κ θα αντικαταστήσει κ άλλες τρωφες κυρίως βραδινό.τα σνακ μου ήταν όλο γλυκά κ αντικαταστάθηκαν σιγά σιγά με φρούτα.άντε να δω άσπρη μέρα.πάντως σήμερα έβαλα το 25 τζιν.πριν γεννησω φορουσα22!!!μήπως ναρχισουμε ναετραμε κ πόντους;πάντως μου λένε ότι αδυνατισα εγώ θέλω κι άλλο!

καλημέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε; εμείς καλά....χαθήκαμε λίγο!

ΚΑ1 μπράβο σου που ψώνισες κ νιώθεις πιο όμορφα, αυτός είναι ο στόχος μας!

elenakioo καλώς ήρθες στην παρέα μας, σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα με ένα υγιέστατο μωράκι! σε έβαλα στη λίστα μας!

εγώ αυτές τις μέρες ασχολιοόμουν με τα πράγματα για τη βάπτιση του μικρού...έκανα χωνάκια χάρτινα, τα γέμισα με καραμέλες κ τα τύλιξα με σελοφάν, πήρα μεγάλα γλυφιντζούρια τα στόλισα με κορδέλα, ωραία γίνανε, τώρα περιμένω να ετοιμαστούν κ οι μπομπονιέρες κ προσκλητήρια....

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: κουλουράκι

μεσημεριανό: ψητό κοτόπουλο(μπόλικο), 1 πατάτα βραστή, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 κουλουράκι, 1 ποτήρι χυμό

βραδινό: 1 κουλουράκι

σήμερα έχει πολύ καλό καιρό, περιμένω να ταίσω το μωρό κ να βγούμε, πάντως κι εγώ νιώθω πολύ καλύτερα, φαίνονται τα κιλά που χάθηκαν κ συνεχίζουμε....

φιλιά σε όλες!

elenakioo καλώς ήρθες στην παρέα μας, σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα με ένα υγιέστατο μωράκι! σε έβαλα στη λίστα μας!

@eleni... Eυχαριστώ πολύ κι εγώ το εύχομαι να γίνει πολύ σύντομα!!! Το μπουμπούκι σου είναι τέλειο!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!! χθες:

πρωί: 1 κουλούρι θεσ/νίκης

δεκατιανό: 1χυμό

μεσημέρι: καλαμαράκι ψητό

σνακ: 1 αχλάδι + μισή ώρα ποδήλατο

βράδυ: σαλάτα μαρούλι

Γεια σας κορμαρες εγω ξεκινησα την διαιτα που εκανα περσι

με την διαιτολογο γιατι ολο παραστρατω :roll::roll::roll::roll: :rol

Κολησα στα -3,5κιλα αλλα ολο δεν αντεχω και ψιλοτσιμπαω χαζα οποτε ειπα να μπω σε

προγραμμα για να μην ξεφευγω...........

Τα φιλια μου σε ολες :)

Κοριτσια μου γειασας και απο μενα..Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες αλλα με το μωρο με το σπιτιι τη δουλεια τη γυμναστικη δεν προλαβαινω και πολυ..Λοιπον και γω συνεχιζω ακαθεκτη και ναι αυτες τις μερες εχασα ενα κιλο ...

Λοιπον εγω σημερα το πρωι κλασικα δεν εφαγα κατι μονο καφε το μεσημερι ομελετα και το βραδυ ενα τοστ και ενα ποτηρι γαλα..

Ελενη με το καλο η βαφτιση σας!!!!!!

αυτα απο μενα καλο βραδυ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...