Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

γεια σας κουκλες

εγω χθες εφαγα

πρωι:παστα φλωρα με τσαι

δεκατιανο:καφες,2 ξερα βερυκοκα

μεσημερι:ψαρια με τηγανιτες πατατες φαγαμε στην πεθερα να και δεν εφαγα πολυ λιγο τα τηγανιτα τα φοβαμαι,σαλατα χορτα

απογευμα:ενα παστελακι βουτηγμενο σε μαυρη σοκολατα τελειο,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι

και παραμενει το προβλημα μου με την τουαλετα και δεν νομιζω να εχασα αλλο κιλο,παντως τα 2 που εχασα μεχρι τωρα φαινονται αισθητα

Oλια μου προσπαθησε να τρως κατι ενδιαμεσα κανενα φρουτακι π.χ,κατα τα αλλα μια χαρα το μενου σου

eleni και πριγκιπισσα μια χαρα τα πηγατε

Ευη εσενα δεν σε σχολιαζω αν εχεις χασει ομως κανενα κιλο απο αυριο θα πλακωθω στο φαι κι εγω :lol:

πολλα φιλια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑ1 θα βάλω τώρα μια συνταγή με νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας με άρωμα πορτοκάλι, τα έκανα σήμερα κ γίνανε τέλεια! πολύ νόστιμα κ χωρίς πολλές πολλές θερμίδες... με εντυπωσίασαν γιατί ψήθηκαν πολύ καλά, γρήγορα κ έχουν τέλειο άρωμα...΄

ήθελα να δοκιμάσω τα πατατοπιτάκια σήμερα αλλά δεν είχα όλα τα υλικά...

Γειά σας κορίτσια!

Πω πω, έχετε όρεξη για μαγείρεμα και φτιάχνετε τόσα νόστιμα πράγματα!!! Κι εγώ έτσι είμαι στην κανονική μου ζωή, αλλά τώρα ούτε για μαγείρεμα έχω όρεξη, ούτε για φαγητό. Σήμερα μου έφερε η μάνα μου κέικ καρότου και ούτε το κοίταξα!

Σήμερα έφαγα:

Πρωινό: ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Δεκατιανό: μία φέτα μαύρο ψωμί με φέτα.

Μεσημεριανό: ένα κομμάτι κοτόπουλο ψητό + ρύζι ψημένο στο φούρνο στο ζουμί του κοτόπουλου + γιαούρτι + λίγο λάχανο σαλάτα.

Απογευματινό: μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ και τυρί + χυμό από τρία πορτοκάλια.

Βραδινό: ρύζι + κοτόπουλο + γιαούρτι (μισή μερίδα περίπου).

Μετά θα πιώ λίγο γάλα.

Όλο ψωμοτύρι τρώω!

Κοριτσια μου γειασας και απο μενα..Σημερα λοιπον εγω εφαγα το πρωι ενα κρουασαν μεσημερι μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο απογευμα δυο πορτοκαλια και βραδυ τοστ και ενα ποτηρι γαλα...

Μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι ενω χασει ποντους απο την κοιλια και τα παντελονια μου μπαινουν καλυτερα η ζυγαρια εχει κολλησει στο μειον ενα κιλο?

Αυτα απο μενα φιλια καλο βραδυ!!!! :P:D

Καλησπέρα κορίτσια.σήμερα πέρασα τέλεια με το παιδάκι μου!παίξαμε τοοοσο πολύ!η σημερινή αναφορά:

πρωί:1π.φυσικό χυμό,1κρακερ

σνακ:2κουλουρακια νηστησιμα με ταχινι

μεσημέρι:2φλ.μακαρονακι με καλαμαρακι,αγγουροντοματα

σνακ:3κουλουρακια νηστησιμα

βράδυ:1φλ.μακαρονακι κοφτο,αγγουροντοματα,1/2μπακετα,1/2κ.γ.πάστα ελιάς.

Ναι ναι το παραδέχομαι ότι το παρακανα σήμερα...μάλλον με έπιασε πανικός επειδή από αύριο θα έχω μειωμένες ποσότητες κ ένιωθα πεινασμενη.

Να διευκρινίσω ότι οι καφέδες είναι πάντα σκετοι(δεν. Μαρεσει η ζάχαρη)κ πινω 2-3την ημέρα κ το βράδυ πριν τον ύπνο 1πρασινο τσάι.συνήθως ξεχναω τα γράψω

καλημέρα ζουμερούλες μου.... τι κάνετε;;;;;

η άνοιξη έρχεται.... κ τα κιλά φεύγουν!

Δευτέρα σήμερα!

η ζυγαριά δείχνει μείον 1 κιλό ακόμη............τέλεια!

συνολικά έχω χάσει 4 κιλά, το λέω κ δεν το πιστεύω! πάντως τα αποτελέσματα είναι εμφανή κ νιώθω πολύ καλύτερα πλέον....

βέβαια η προσπάθεια συνεχίζεται....ξεκινήσαμε ήδη την πέμπτη μας εβδομάδα, άντε, μέχρι το Πάσχα θα έχουμε κάνει καλή δουλειά....θα ψωνίσουμε τα καινούρια μας ρουχαλάκια με νέα διάθεση κ μικρότερα νούμερα.....

περιμένω τα νέα σας κοριτσάκια μου!

λοιπόν κ για να μην ξεχνιόμαστε...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα γαλοπούλα

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο μακαρόνια με κσλαμπόκι κ καρότο, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 2 κουλουράκια κανέλας

βραδυνό: 1 φέτα ψωμί με γαλοπούλα, 1 κουλουράκι

γεια σας κουκλες

απο τπ πρωι προσπαθω να μπω αλλα το ζιζανιο δεν με αφηνει,τον εβγαλα λιγο εξω και ησυχασε ηρεμια δεν εχει,τωρα ηρθε ο μεγαλος και το παιζει

elenitsa μπραβο αλλο ενα σου εμεινε τιποτα,κορμαρα θα εισαι στην βαφτιση,εκανα την μηλοπιτα χθες πολυ ωραια εγινε,εφτιαξα και παλμιε πανευκολα και πολυ γευστικα,

εμενα η ζυγαρια με εδειξε 60,5 αν δεν δω το 5 μπροστα δεν θα ηρεμησω ομως συνεχιζουμε τον αγωνα μας

ο χθεσινος μου απολογισμος

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:τρια ξερα βερυκοκα

μεσημερι:ενα φλυτζ.χταποδακι με μακαρονακι κοφτο,σαλατα χορτα και λιγη αγιορειτικη δικια μου

απογευμα:ενα παστελακι,ενα παλμιε και μια μπουκιτσα μηλοπιτα να τη δοκιμασω

βραδυ:σαλατα μαρουλι-ντοματα-αβοκαντο-καλαμποκι

Ολια μου απο τη γυμναστικη ισως αρχισε να σφιγγει το σωμα σου και εχασες ποντους,σου ειπα για τα κιλα μικροτερη ποσοτητα και ενδιαμεσα σνακ ετσι θα δεις μονο αποτελεσματα

πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια μου.Βλεπω μια χαρα τα πηγατε,μπραβο σας!!!!Λοιπον,εγω πηγα σημερα στη διαιτολογο και εχασα 900γρ.Τωρα ειμαι 61.800 απο 63.300 που ημουν.Εφυγε ηδη 1,5 κιλο σε 15 μερες.Δεν ειναι και ασχημα.Συνηθισα και τωρα δε με νοιαζει πια.Τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-τιποτα

μεσημερι-κοτοπουλο με μαρουλοσαλατα και 1 φετα ψωμι

απογευμα-λιγο τσουρεκι

βραδυ-μονο αγγουρι

Τη αλλη εβδομαβα θα παωΤριτη στη διαιτολογο οποτε η επομενη ενημερωση θα γινει τοτε...

Γεια σας ζουμερουλες που σιγα σιγα μου ξεζουμισεστε χεχε!!Μπραβο για τα κιλα που χανονται και να μην ξαναγυρισουν...Εχω μερες να μπω να σας πω τα νεα αλλα ετοιμαζουμε κατι καινουργιο με την αδερφη μου, κανουμε χειροποιητα κοσμηματακια-γλυκακια και μου τρωει ολο τον ελευθερο χρονο μου.Η σελιδα μας ακομα δεν ειναι ετοιμη αλλα καναμε προφιλ στο facebook αν θελετε μπορειτε να γινετε φιλοι μας και πειτε μου γνωμη, θα το ηθελα πολυ να δω αν και αυτα που κανουμε αρεσουν...Το προφιλ ειναι http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 2219735265 και το ονομα μας Tartaki Jewels.Αλλα ας τα αφησουμε αυτα και ας ερθουμε στα δικα μας...

Θελω να με μαλωσετε γιατι αυτες τις μερες αν και κρατουσα την διατροφη μου ολο και κατι τσιμπολογουσα και κυριως ηθελα σε γλυκο..Ειχα 4 μερες καθυστερηση και ηθελα να φαω ολο τον κοσμο και τα νευρα στα καγκελα..Εχθες μου ηρθε περιοδος(αν και δεν θα με χαλουσε να ημουν εγκυος, αλλα πως? αφου προσεχουμε) και η ορεξη για σοκολατα παραμενει τρελη και αισθανομαι χαλια ψυχολογικα...Ως τωρα εχω κρατηθει αλλα δεν ξερω ποσο ακομα...Παρασκευη ειναι να παω και στην διαιτολογο μετα απο 2 βδομαδες αραγε θα εχω χασει τπτ? Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολο μου φαινεται αυτο το 60..πουφ πουφ..δεν γινεται οταν ζυγιστω την παρασκευη να με δειξει 60,3 αντε 61,5 χαχα..

Μαλωστε με και δωστε μου κουραγιο..ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ! Φιλακια!!!!

Κοριτσαρες λαλο απόγευμα!είμαι λιγάκι απογοητευμενη.έχασα μόνο 300γρ.ααπο 50.500 είμαι50.200.τα σημερινά μου:

πρωί:1μπανανα

σνακ:3αμυγδαλα

μεσημέρι:1φλ.γίγαντες,μαρουλι-ντομάτα-αγγουρι,1φ.ψωμί

σνακ:1αχλαδι

βράδυ:αγγουροντοματα,2 χουφτες κρουτον.

Η διαιτολογος είπε πως παίζω με λίγα κιλά γιατρό κ θα τα χάσω πολύ δύσκολα...μου είπε ναρχισω να ελλατωνω το ψωμί.άντε ας φύγει 1κιλο αυτή την εβδομάδα κ δε με νοιάζει τπτ.να φύγω από το 5 κ να αρχίσει το4 επιτέλους!άλλη η ψυχολογία τότε!

Καλημερα κοριτσαρες μπραβο σε οσες τα καταφερνετε :D

Εγω δεν σας λεω τι εχω φαει γιατι θα τρομαξετε :lol::lol:

Φτου και απο την αρχη απο σημερα γιατι το παρακανα αυτες τις μερες αν δεν εχω εσας

να βλεπω τι τρωτε ξεφευγω αλλα αρχιζω δυναμικα σημερα και δεν θα ξαναπαραστρατησω....

καλημερα κοριτσαρες

κι εγω χθες παραστρατησα, λιγο ομως,εκανα ποπ κορν στα παιδια και τσιμπησα λιγα,τελοςπαντων

το πρωι εφαγα:μηλοπιτα με τσαι,καφες

δεκατιανο:ενα παλμιε

μεσημερι:ενα φλυζ.χταποδακι με μακαρονακι,σαλατα χορτα

απογευμα:ενα παστελακι,ενα μπισκοτο,μια χουφτα ποπ κορν περιπου και λιγο παραπανω

βραδυ:σαλατα μαρουλι

κουμπαρουλα εγω σε καταλαβαινω απολυτα εχω τρελα με τη σοκολατα,περιμενες περιοδο μωρε γιαυτο τσιμπολογουσες θα ξαναμπεις στον ισιο δρομο μην ανυσηχεις

Αννα τα 2 φλυτζ,που τρως καποια μεσημερια δεν ειναι πολλα;εγω τρωω ενα και χορταινω και με το παραπανω δεν θα μπορουσα να φαω αλλο τοσο θα εσκαγα τι λες;ποσο υψος εχεις και θελεις να φτασεις τα 44 κιλα,μου φαινονται πολυ λιγα

πριγκιπισσα μια χαρα τα πηγες μπραβο σου

Βασουλα δεν πειραζει θα επανελθεις παλι,τα σαββατοκυριακα συνηθως ξεφευγουμε λιγο

πολλα φιλια σε ολες!!!

Καλημερα Κατερινακι μου τι κανεις?

Ο μικρος μια χαρα ευτυχως ο πυρετος ηταν της μια μερας και ετσι το ριξαμε στις βολτιτσες ;)

Ο λαιμος του ειναι λτγο κοκκινος μαλλον γι αυτο και ανεβασε πυρετο αλλα ολα ενταξει τωρα

εχθες δεν μπορουσα το απογευμα να τον μαζεψω απο εξω ηταν στην αυλη και επαιζε με τα

νερα μετα ειναι δυνατον να μην ανεβαζει πυρετο?

Εσυ ολα καλα? Τι κανουν τα μικρα σου?

Με την διατροφη τα εκανα λιγακι μανταρα

Βασω μου χαιρομαι που ειναι καλα και το περασε ελαφρια,τετοιο ζιζανιο ειναι και το δικο σου;και τα δικα μου μη δουν βρυση και νερα πρωτα ειναι,περυσι να φανταστεις πηγαν στον λαχανοκηπο ανοιξαν το λαστιχο και εκαναν λασπολουτρο οταν τους πηραμε χαμπαρι ηταν απο πανω ως κατω βουτηγμενοι στη λασπη ενας χαμος,τι εφαγες κι εσυ πια κι εχεις απογοητευθει τοσο;

Τρελα παιδια εχουμε ολα τα ιδια κανουν τρελα με το νερο και τις λασπες......

Μωρε την Παρασκευη τα πηγα καλα αλλα το Σαββατο το βραδυ εφαγα 2τοστ και μακαρονια ναι το ξερω ειμαι αρκουδα αλλα δεν αντεξα......

Την Κυριακη το μεσημερι εφαγα ψαρονεφρι με μπολικι ασπρη σαλτσα κ μανιταρια και εχθες

πηγα στα Goodys εεεεεε πως σου φαινονται ;):lol::lol::lol: ειμαι χορτασμενη για ενα μηνα τωρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η κατασταση μου ειναι τραγικη :shock:

Καλημερα κοριτσαρες μου.Βλεπω καποιες επεσαν σε ατοπηματα,τι να κανουμε δεν ειναι ευκολη υποθεση η διαιτα.θελει πολυ υπομονη και επιμονη.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-κουλουρι Θεσσαλονικης και χυμο

ενδιαμεσα-τιποτα γιατι ελειπα απο το σπιτι

μεσημερι-αγγουροντοματα και 50 γρ τυρι και 1 φετα ψωμι

απογευμα-μια μπαρα δημητριακων

βραδυ-2 σουβλακια κοτοπουλο σκετα

Σημερα αδιαθετησα για δευτερη φορα μετα τη γεννα...

καλημερα αδυνατουλεςτι κανετε?

μπραβο σε ολες σας ειστε φοβερες

εγω χαθηκα λιγο ειχα κοσμο αυτες τις μερες

λοιπον ζυγιστικα και δεν εχασα τιποτα αλλα ευτυχως δεν εβαλα κιολας

εμαι παλι στα 68.6

χθες μου ηρθε και η περιοδος και ειμαι χαλιααααααα

απο σημερα παλι διατροφη

θα αρχισω την αναφορα μου απο σημερα

Καλημερα αδυνατουλες που λεει και η thalass και πολύ μου αρεσει!!! Λοιπόν εγω ζυγιστηκα χθες το πρωι και ημουν 76,700 δηλαδη εχασα 2,600 κιλάκια!!!Ειχα κανει και μια ημερα απο αυτες αποτοξινωση με φρουτακια και απεδωσε!!!Δεν σας γραφω βεβαια τι εφαγα χθες, γιατι ειχα τα γενεθλια μου και εφαγα απο ολα!!!Σημερα παλι αποτοξινωση με φρουτακια να σωθει η χθεσινη κραιπαλη!!!Πολλά φιλιά σε ολες και καλη συνεχεια στον αγωνα!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ, ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ... ΠΡΩΙΝΟ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ;););) ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

Κορίτσια να μαι κ εγώ!

Κουκιδιτσα χιλιοχρονη σου εύχομαι!

Κα1 πάω σε διαιτολογο οπότε βαδιζω βάση οδηγιών.

Τα σημερινά:

πρωί:1 μπανάνα

σνακ:1κουλουρακι νηστησιμο

μεσημέρι:1 μικρό μπολ σούπα λαχανικών κνορ με3κ.σ.ζυμαρικο

σνακ:1μηλο με μέλι κ κανάλι

βράδυ:μακαρονοσαλατα(1φλ.ζυμαρικο,1μικρη ντομάτα,αγγουρι,λίγα κρουτον).

Σήμερα ετρεξα τα6χλμ αλλά τα βρήκα μπαστουνια.μάλλον η ζέστη έφταιγε κ μελουσε κρυος ιδρώτας,γυρνούσαν όλα γύρω μου.

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω η μάχη συνεχίζεται, έστω και με μερικές ήττες (κάτι σοκολάτες, κάτι μακαρονάδες, βλέπω... :P).

Εύη, σου ήρθε τελικά ε; Κουράγιο, πόσο να πάει, θα φύγει!

Κουκιδίτσα, να ζήσεις!

Εγώ συνεχίζω να έχω διαζύγιο με το φαγητό. Τρώω σταθερά ψωμοτύρι και μακαρόνια. Σήμερα και οι πατάτες που ήταν ένα από τα βασικά είδη διατροφής μου, άρχισαν να με αηδιάζουν...

Καλησπερα κουκλιτσες!!!!Αννα Μαρια υπομονη το πρωτο τριμηνο ειναι ετσι μετα θα ηρεμησεις..

Λοιπον εγω πρωι δεν προλαβα να φαω μεσημερι πατατες με χοιρινο και λιγο Kider aυγουλακι βραδυ τοστ και εν α ποτηρι γαλα..Ακομη δεν ανεβηκα στη ζυγαρια λεω την παρασκευη...

Κουκιδιτσα να τα εκατοστησεις..Καποιες μερες το επιβαλλουν να τρωμε περισσοτερο.....

Βασω περαστικα στο μικρουλη σου....

Αυτα απο μενα φιλια καλο βραδυ!!!

hello girls :):)

τι κανετε?

βρε συ αννα να προσεχεις με τον διαδρομο

να σταματας οταν καταλαβαινεις οτι κουραζεσαι

μην ζαλιστεις

αννα μαρια τρωγε οτι μπορεις και εγω τα ειχα αυτα στην αρχη :?:?

μετα του δωσα και καταλαβε :lol::lol::lol::lol:

σε ποια βδομαδα εισαι???

λοιπον να σας πω τα σημερινα μου

πρωι δημητριακα με γαλα και καφες

δεκατιανο τιποτα

μεσημερι 1 τσιπουρα στα καρβουνα σαλατα μαρουλι και μια φετα ψωμι

απογευμα κατι αλμυρα στικακια και καφες

βραδυ δημητριακα με γαλα

Εύη, είμαι στην έκτη εβδομάδα, αλλά απ' όσο υπολογίζω, η σύλληψη έγινε πολύ αργά, οπότε το έμβρυο είναι πολύ μικρό ακόμα. Απειροελάχιστο. :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...