Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου.Σημερα εκανα καθαριοτητες και τωρα βρηκα ευκαιρια να σας γραψω.

Τhalassa περιμενουμε νεα σου.Λες να ερχεται δευτερο νινακι???

Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-μπανανα

μεσημερι-μακαρονια με σαλτσα και λιγο τυρι

απογευμα-μια φετα τσουρεκι μελωμενο(το κανουμε εδω στη Μυτιληνη οταν το μωρο βγαζει δοντακια,το δικο μου εβγαλε δυο μαζι)

βραδυ-μιση μεριδα απο το μεσημεριανο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εκανα β χοριακη σημερα βγηκε αρνητικη

τι να συμβαινει και δεν ερχεται η περιοδος ανησυχω

ισως να ειναι και απο τη διακοπη του θηλασμου

αντε να δουμε τι θα γινει

παντως ειμαι χαλια ψυχολογικα και οσο δεν ερχεται και η περιοδος χειροτερευει την κατασταση

ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

θαλασσα μην στεναχωριεσαι γενικοτερα ποσο μαλλον για την περιοδο, ισως ειναι αυτο που λες απο τον θηλασμο. ο, τι θες να μας πεις για να ξεσπασεις, εδω ειμαστε, ναι???

κατα τα αλλα, αρχισε να ξεκολλαει κι εμενα η ζυγαρια, αλλα χθες ανεβαινω το πρωι και δειχνει 78,3 και μετα πιανω τα μαλλια μου με ενα κοκαλακι και ξανανεβαινω και εδειξε 77,9, γινεται???σημερα το πρωι εδειξε 77,5!!!επισης, αλλαξα την διαιτα μου και κανω κι εγω την μεθοδο του φλυτζανιου που ελεγε ενα αλλο κοριτσακι!!!αφου μαγειρευει καθε μερα η πεθερα μου και μου δεινει για τον αντρα μου παιρνω κι εγω και απλα φτιαχνω σπιτι σαλατα, οποτε χθες εφαγα

πρωι:1 τοστ

ενδιαμεσα:2 κριτσινια

μεσημερι: σαλατα με ενα κομματι κουνελι χωρις λαδια πολλα και σαλτσες

απογευμα: 1 μπαρα δημητριακων

βραδυ: 1 γιαουρτι με ενα κουταλακι του γλυκου μελι και 2 κριτσινια

τα λεμε αυριο!καλη συνεχεια!

Γειά σας κοριτσάκια!

Εγώ είμαι και σήμερα χάλια, γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Ζαλάδες, τρομερή υπνηλία, λίγο ανακάτεμα, καμία όρεξη για φαγητό. Τι χαρά!

Σημερα έφαγα:

Πρωινό: νες χωρίς γάλα σκέτο και τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Δεκατιανό: τίποτα.

Μεσημεριανό: πατάτες στην κατσαρόλα με κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο και μαϊντανό, λεμονάτες και μαρουλοσαλάτα.

Απογευματινό: μία φέτα μαύρο ψωμί με βιτάμ, μέλι και τυρί.

Βραδινό: ένα πιάτο μακαρόνια με ελάχιστη κόκκινη σάλτσα και φέτα + ένα μικρό κομματάκι γαλακτομπούρεκο, το οποίο με ανακάτεψε.

Θα προσπαθήσω πιο αργά να πιώ ένα χυμό πορτοκάλι ή να φάω ένα μήλο.

Εύη, μπορεί να είναι όντως απ' το θηλασμό που δε σου έρχεται. Ηρέμησε, σκέψου άλλα πράγματα!

γεια σας κοριτσακια μου

τι κανετε

κουκιδιτσα μια χαρα τα πηγες καλε

καλα αυτο με την κοτσιδα πολυ γελασα :lol::lol::lol:

αννα μαρια για λιγο καιρο θα τα εχεις αυτα τι να κανουμε :?:?:?:?

εγω ειμαι χαλια εχω δεκατα ποναει ο λαιμος μου και δεν ακουω τιποτα τα αυτια μου εχουν βουλωσει :shock::shock:

η περιοδος εννοειτε αφαντη και δεν εχω και κανενα συμπτωμα μονο ευαισθητο στηθος

τα νευρα χτυπανε κατακοκκινο :evil::evil::evil:

κατα τα αλλα πολυ καλα :lol::lol::lol:

να σας πω και εγω τι εφαγα σημερα αν και τα χαλασα παλι αλλα δικαιολογηστε με κοριτσια

πρωι : δημητριακα με γαλα καφες

δεκατιανο :τιποτα ειχα κοσμο και ξεχαστηκα

μεσημερι : ενα πιατο τραχανα με μια φετα τυρι

απογευμα :μιση φετα ψωμι με μαρμελαδα και ενα χταποδακι ξυδατο μια φετα ψωμι (εφαγε ο αντρας μου εξω το μεσημερι και μου φερε χταποδακι αγχωθηκε με την χοριακη και μου εφερε να φαω :lol::lol::lol: μετα βγηκαν τα αποτελεσματα)

βραδυ : 2τυροπιτακια :oops::oops::oops: εψησε η πεθερα για τη μικρη και τελικα εφαγα εγω

χαλια το ξερω πιστευω να τα παω καλυτερα απο αυριο

Εύη, ο συνδυασμός ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο είναι άπαιχτος! Είναι το αγαπημένο μου σνακ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλο τον κόσμο!

:P

ζουμερες μου γεια σας

πριγκιπισσα μεγεια τα δοντακια σας,δυο μαζι ο καημενουλης;τι τραβανε κι αυτα.....

κουκιδιτσα εγω ειμαι το κοριτσακι με το φλυτζανι :lol::lol: αν κρινω απο την δικια μου πεθερα πολυ το δουλευει το λαδι και γενικα οι μεγαλυτερες βαζουν πολυ λαδι,ειπες με λιγα λαδια το κουνελι και μου εκανε εντυπωση γιαυτο το λεω

thalassa περαστικα σου,καμια ιωση σε περιτρυγιριζει και εχεις τετοια συμπτωματα

eleni και οι δικες σου συνταγουλες ειναι πολυ ωραιες,θα κανω τη μηλοπιτα και τα κουλουρια στα σιγουρα

εγω ξεφουσκωσα λιγο σημερα,πηγα τουαλετα γιαυτο,αλλα συνεχιζει ο πονος στο στομαχι μου..........

και η αναφορα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατινανο:τρια βερυκοκα ξερα

μεσημερι:μυδοπιλαφο απο χθες,σαλατα χορτα

απογευμα:δυο κομματια μαυρη σοκολατα(εξαρτηση εχω τελικα)

βραδυ:μαρουλοσαλατα

Αννα Μαρια γαλατακι δεν πινεις καθολου;;χρειαζεται ασβεστιο το μπεμπε

φιλια κουκλες και μην ξεφευγεται εε πολλες ατασταλιες ειδα :lol::lol:

Καλησπέρα κορτσια!τι κάνετε;εγώ χάλια.σήμερα ο γιος μου με τσακισε.τέτοια μέρα να φύγει κ να μην ξανάρθει.με πονάει κ το στομάχι...λοιπόν τα σημερινά μου:

πρωί:1φ.ψωμί τοστ ,1/2κ.γ.ταχινι,καφέ σκέτο

σνακ:1μικρο ακτινιδιο

μεσημέρι:2φλ.μπριαμ,1φ.ψωμί,αγγουροντοματα

σνακ:1μιλρη μπανάνα,4πλακακια κουβερτουρα,καφέ σκέτο

βραδυ1κ.χαλβα,1φ.ψωμί,2χουφτες φουντουνια,τσάι

το βράδυ τα θαλασσωσα...

καλημέρα ζουμερούλες μου...

τι κάνετε σήμερα;;

thalassa μου, περαστικά, ελπίζω να σου περάσει γρήγορα, ίσως είναι κρυωματάκι... μπράβο σου που κατάφερες κ θήλασες τόσοοοο.. πολύ! το πιθανότερο να έχεις καθυστέρηση λόγω της διακοπής του θηλασμού...ρώτησες το γιατρό σου;

Αννα Μαρία τι κάνει το σποράκι μας; έχεις ανακάτεμα κ ζαλάδες,ε; ελπίζω να σου φύγουν γρήγορα...εγώ στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα απο αυτά, μόνο υπνηλία πολύ! να κοιμάσαι καλά κ να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς...

ΚΑ1 κι εγώ λέω να κάνω τα πατατοπιτάκια σήμερα μιας κ μου τελειωσαν τα κουλουράκια.... ξέρεις καμιά εύκολη κ επιτυχημένη συνταγή για ψωμί; η δίαιτά σου είναι τέλεια, μπράβο!

KOUKIDITSA πολύ καλή σε βρίσκω, μπράβο για το κιλό..

ΑΝΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ φουντούνια...... τι μου θύμισες, χρόνια έχω να φάω!

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: 2 κουλουράκια

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο πατάτες με χοιρινό στην κατσαρόλα(γιαχνί), 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 κουλουράκι ελιάς

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα (ντομάτα-μουστάρδα-κέτσαπ), παρασύρθηκα λίγο...

καλημερα σε ολες

eleni εχω μια συνταγη για ασπρο και μια για μαυρο τις βαζω στην ομαδα,κι εσυ μια χαρα τα πηγες χθες,δεν πειραζει για ενα σουβλακι μια στις τοσες ,εξαλλου εσυ θηλαζεις κιολας

Καλημερουδια φιλεναδες συμπασχουσες.Σημερα Σαββατο βαλθηκα να κανω καθαριοτητες και ξεπατωθηκα η γυναικα.Μου αρεσουν πολυ οι συνταγες που βαζετε στην ομαδα.Μπραβο σας!!!

Λοιπον τα χθεσινα μου...

Πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-αχλαδι

μεσημερι-2 μπιφτεκια με μαρουλοσαλατα και 1 φετα ψωμι

απογευμα-μπανανα

βραδυ-2 φρυγανιες με τυρι και λιγο αγγουρι

Αντε και κοντευει η Δευτερα...

Γειά σας κορίτσια!

Τα χτεσινά μου τα έγραψα, μετά έφαγα και 3-4 κομμάτια μήλο, αλλά με το ζόρι.

ΚΑ1, προσπαθώ να πίνω γάλα και να τρώω φρούτα + φρέσκους χυμούς, αλλά μου ξινίζουν όλα... Το απόγευμα που σηκώθηκα από τον μεσημεριανό ύπνο έλεγα να φάω τη φέτα μου με χυμό ή γάλα, αλλά ήταν αδύνατον... Ευτυχώς μόνο χτες δεν ήπια γάλα, άλλες μέρες έπινα και θα προσπαθήσω και σήμερα.

Ελένη, μπα, δε θέλω να σταματήσουν τα συμπτώματα, τουλάχιστον ξέρω ότι κάτι πάει να γίνει! Την άλλη φορά δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ελάχιστα πράγματα, και τελικά όντως διακόπηκε η κύηση. Μια χαρά είναι τα συμπτώματα!!! Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα μισο-έκανα εμετό και χάρηκα πάρα πολύ! Χι χι, το ξέρω, είμαι τρελή, μη μου δίνετε σημασία!!! :P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ :(:(:( ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ :oops::oops::oops::oops: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 100 ΓΡΜ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΑ 59,5. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΦΑΓΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ...

ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ... ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΠ'ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Αννα Μαρια μου μετα το πρωτο τριμηνο θα μπορεις να τρως περισσοτερα δεν θα σου ξινιζουν ουτε θα σου μυριζουν,να πανε ολα καλα και ολα θα γινουν,θα παρεις και συμπληρωματα ετσι κιαλλιως σιδηρο και ασβεστιο

πριγκιπισσα χαιρομαι που σου αρεσαν οι συνταγες,μια χαρα τα πηγες χθες μπραβο σου

Ζετουλα δεν πειραζει που ξεφυγες λιγο,το καλο ειναι οτι δεν εβαλες τουλαχιστον,προσπαθησε να τρως λιγοτερη ποσοτητα για να ξεκολλησει η ζυγαρια

Εύη, ο συνδυασμός ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο είναι άπαιχτος! Είναι το αγαπημένο μου σνακ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλο τον κόσμο!

:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: xazo :lol::lol::lol:

ρε πριν μου φερει το χταποδακι εφαγα τη μαρμελαδα

και μετα απο κανενα μισαωρο μου το εφερε και μου σπασε τη μυτη και το εφαγα δεν τα εφαγα μαζι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ... ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΠ'ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ολα μαζι μαλλον θα φταινε

ο θηλασμος η διαιτα που τωρα μου φαινεται την χαλασα και εγω :evil::evil::evil::evil:

ρωτησα και τον γυναικολογο μου απο το τηλ και μου ειπε αν σε λιγες μερες δεν ερθει να παω να μεδει

ουφ θα σκασωωωωωωωωωω

κοριτσια σας χαιρομαι που αντεχετε και συνεχιζετε εμενα δεν ξερω τι με επιασε και τρωω παλι χαζομαρες

σαν βουλημια ενα πραγμα με επιασε

αμαν

να σας πω τι εφαγα σημερα και τι ελπιζω να φαω το βραδυ.....

πρωι : 2 τυροπιτακια καφες

ενδιαμεσο μισο κουλουρι θεσνικης

μεσημερι σπανακορυζο λιγο τυρι και λιγη πατατοσαλατα

απογευμα 10αμυγδαλα καφες

βραδυ λεω να πιω μονο γαλα

Καλησπέρα όμορφες!τι νέα;άντε να ρθει η Δευτέρα να δούμε τι κάναμε.το προγραμμα μου πάντως θαλλαξει έτσι κι αλλιώς.μειωμένες ποσότητες...κ ο Θεός μαζί μου!τα σημερινά μου:

πρωί:2κρακερ,1π.φυσικό χυμό,καφέ σκέτο

σνακ:4δαμασκηνα

μεσημερι:2φλ.μπριαμ,1φ.ψωμί,αγγουροντοματα

σνακ:1μπολ κουακερ,καφέ σκέτο

βράδυ:αγγουροντοματα,1μπακετα,1κ.η.πάστα ελιάς

κ τρεξιμο6 χλμ όπου με έπιασε κ ψιχαλα κ έτρεχαν σαν την παλαβη...χαχαχα

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα έφαγα:

Πρωινό: νες σκέτο χωρίς γάλα και ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Δεκατιανό: ένα μικρό κομμάτι κανταΐφι.

Μεσημεριανό: ένα κομμάτι από στήθος κοτόπουλο ψητό + ρύζι ψημένο στο φούρνο στο ζουμί του κοτόπουλου + γιαούρτι + σαλάτα λάχανο.

Απογευματινό: ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο (πλάκα κάνω).

Μία φέτα μαύρο ψωμί με βιταμ, μέλι και τυρί και λίγο πιο αργά χυμό από δύο πορτοκάλια.

Βραδινό: τέσσερα μέτρια προς μικρά κομμάτια χωριάτικη πίτσα.

Περιττό να πω ότι η πίτσα με έκανε χάλια και τώρα παραδέρνω με την αναγούλα... Ελπίζω σε λίγο να μπορέσω να πιώ λίγο γαλατάκι...

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα έφαγα:

Πρωινό: νες σκέτο χωρίς γάλα και ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Δεκατιανό: ένα μικρό κομμάτι κανταΐφι.

Μεσημεριανό: ένα κομμάτι από στήθος κοτόπουλο ψητό + ρύζι ψημένο στο φούρνο στο ζουμί του κοτόπουλου + γιαούρτι + σαλάτα λάχανο.

Απογευματινό: ψωμί με μαρμελάδα και χταποδάκι ξυδάτο (πλάκα κάνω).

Μία φέτα μαύρο ψωμί με βιταμ, μέλι και τυρί και λίγο πιο αργά χυμό από δύο πορτοκάλια.

Βραδινό: τέσσερα μέτρια προς μικρά κομμάτια χωριάτικη πίτσα.

Περιττό να πω ότι η πίτσα με έκανε χάλια και τώρα παραδέρνω με την αναγούλα... Ελπίζω σε λίγο να μπορέσω να πιώ λίγο γαλατάκι...

εισαι τελεια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια απο το κακο στο χειροτερο παω

τι εφαγα τελικα για βραδυ??????????????????????????/

μπιφτεκι σε πιτα με πατατες :o:o:o:o:o

τωρα δεν μπορω θα σκασω μου ρχεται να κανω εμετο

εχω 3 εβδομαδες που δεν τρωω βραδυ βαρια και τωρα μου εκατσε σαν τουβλο το μετανιωσα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εγω την δευτερα δεν θα ανεβω στη ζυγαρια

μου φαινεται παλι τα ιδια με την αρχη θα με δειξει :cry::cry::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Koριτσια γεια σας και απο μενα..Λοιπον εγω σημερα πρωι εφαγα μια τυροπιτα μεσημερι μακαρονια με κιμα και βραδυ τοστ και ενα ποτηρι γαλα.

Εντωμεταξυ το απογευμα εκανα δουλειες στο σπιτι και ξεπατωθηκα.Το πρωι πηγα και δουλεια οποτε τωρα ειμαι πτωμα νιωθω τρομερη κουραση...

αυτα απο μενα φιλια και καλο βραδυ!!!!!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου...

πως είστε; δεν θέλω ηττοπάθειες.... όλες κάνουμε τις παρασπονδίες μας αλλά συνεχίζουμε...

αντε κ η Δευτέρα έρχεται!

λοιπόν...

πρωινό: καφές, 1 κουλουράκι πορτοκαλιού

δεκατιανό: 1/2 μήλο, 1 φέτα ψωμί κ μια φέτα γαλοπούλα

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα, 1 ψητή πατάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 2 κουλουράκια

βραδινό: 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα γαλοπούλα

ΚΑ1 θα κοιτάξω τώρα κιόλας τις συνταγές για το ψωμάκι...

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου.Αντε τελευταια μερα σημερα για αυτη την εβδομαδα,αυριο Δευτερα και ζυγισμα.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-3 ξερα δαμασκηνα και ενα ποτηρι χυμο

μεσημερι-ψαρι βραστο με σαλατα και μια φετα ψωμι

απογευμα-μπανανα

βραδυ-1 ποτηρι γαλα και 1 καροτο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...