Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Εύη, καλοπερνάτε βλέπω!!! Υδρομασάζ, ποιος στη χάρη σου;

Κι εμείς υποτίθεται προσέχαμε και έμεινα έγκυος! Αν προσέχετε όσο κι εμείς, κάνε ένα τεστάκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι μωρε δεν με προσεχει καθολου ο αντρουλης μου!! :):):D:D:D

με το που μπαινω εντομεταξυ στο νερο σκεφτομαι εχει γουστο να ειμαι εγκυος

αν και δεν νομιζω

οταν ειχα μεινει εγκυος στην μικρη μου και ειχα λιγες μερες καθυστερηση μας λεει μια ξαδερφη του αντρα μου παμε για υδρομασαζ?και λεω εγω ασε καλυτερα μηπως και ειμαι εγκυος και ευτυχως δεν πηγα γιατι ημουν

και σημερα με το που μπηκα μεσα μου ρθε αυτο στο μυαλο

παντως η διαθεση μου ειναι χαλια :evil::evil::evil:

και η ορεξη μεγαλη :shock::shock::shock::shock: θελω να τρωω αλμυρο και μετα γλυκο

αυτο παθαινω οταν περιμενω περιοδο

πως τα βλεπεις τα σημερινα που εφαγα?εμενα μου φανηκε υπερβολη το απογευματινο και το μεσημεριανο επρεπε να φαω λιγοτερο

εσυ πως εισαι???????????? :):)

Κι εγώ μακαρόνια έφαγα σήμερα. Μετά την κλινική που πήγα για την ένεση, πέρασα απ' τον χασάπη και πήρα κιμά, για να φτιάξει ο άντρας μου μακαρόνια με κιμά, που το είχε προτείνει από χτες βράδι. Παίρνω τον κιμά, τον βάζω στο ψυγείο, με ρωτάει πού είναι ο κιμάς, του λέω για πλάκα ότι δεν πήρα, μετά του λέω ότι είναι στο ψυγείο, πάει να μαγειρέψει, σε χρόνο ρεκόρ έτοιμη η μακαρονάδα. Κοιτάω, σκέτη σάλτσα. "Πού είναι ο κιμάς;". "Αφου δεν πήρες κιμά". Να μην μπορώ να συνεννοηθώ....

Άσε που έκοψε τα λαχανικά της σάλτσας τόσο μεγάλα, που μου φέρανε αέρια. Καθόμουν σήμερα στη γιορτή στο σχολείο και ένιωθα τα έντερά μου να κινούνται....

Κατά τα άλλα καλά, έχω υπνηλίες και ζαλάδες, όχι πολλά πράγματα... Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αννα μαρια τι γελιο ο αντρας σου

μπραβο ρε συ που σου μαγειρευει

δουλευει απογευμα και αυτος?

λογικο να εχεις ζαλαδες και υπνηλια ειναι η αρχη μετα θα εισαι καλυτερα

Όχι, αυτός είναι υπεράνω. Δε δουλεύει καθόλου.

Όταν τον καλούν για αναπληρώσεις σε σχολείο, δουλεύει πρωί.

Μαγειρεύει και κάνει αρκετές δουλειές. Αλλά σήμερα μου τα γύρισε, και λέει, δεν πειράζει που είμαι έγκυος, αυτός θα πάει το καλοκαίρι κανένα δεκαήμερο να δει τους δικούς του. Τσακωθήκαμε λίγο εννοείται, σιγά μην τον αφήσω να πάει.

και αυτος σιγα μην θελει να φυγει αν γεννηθει το μωρο

μεχρι να το καταλαβουν οτι θα γινουν μπαμπαδες τους περνει πολυς καιρος μη σου πω οταν γεννηθει και μετα αρχιζουν και το συνειδητοποιουν

Ναι, αλλά αν πάνε όλα καλά τελικά και το κρατήσω, το καλοκαίρι θα είμαι πέντε-έξι μηνών. Δηλαδή, θα είμια έγκυος, κι αυτός θα με αφήσει και θα πάει να δει τη μαμάκα του. Περιτό να πω ότι κάθε φορά που πηγαίνει του σπάνε τα νεύρα και δε βλέπει την ώρα να φύγει.

κατ'αρχην τι θα πει αν το κρατησεις??????????? :roll::roll:

μια χαρα θα το κρατησεις και θα μεγαλωσει

δεν νομιζω να παει ρε συ μην ανησυχεις

που μενουν τα πεθερικα?

Τα πεθερικά μένουν Πάτρα, αλλά κάθε καλοκαίρι μαζεύονται όλοι Μυτιλήνη που μένουν τα αδέλφια του. Το καλοκαίρι ήμουν έγκυος και αυτός πήγε Μυτιλήνη γιατί παντρευόταν ο αδελφός του και βάπτιζε το παιδί του ο άλλος αδελφός. Μέναμε με τους γονείς μου τότε, βέβαια, και δε με άφησε μόνη μου, αλλά μία μέρα πριν φύγει πήγαμε στο γιατρό και δεν ακούσαμε καρδιά. Αυτός πείσθηκε ότι απλά έγινε η σύλληψη πιο αργά και θα ακούσουμε καρδιά σε μια βδομάδα, έφυγε και πέρασα όλες εκείνες τις δύσκολες μέρες μόνη μου. Με το που επιβεβαιώνεται η παλλίνδρομη τον παίρνω τηλέφωνο και του ζητώ να έρθει και με παίρνει η μάνα του και μου λέει "τι, θες να έρθει; Ε, τι να έρθει, μια που είναι εδώ άστον να καθίσει στο γάμο του αδελφού του, και να έρθει τι θα γίνει;".

Τι να πεις, καταχραστήκαμε και το ποστ...

τι να πω δεν ξερω

κοιτα λογικο οτι θα πηγαινε στο γαμο του αδεφου του ;);)

αλλα η πεθερα τι απαντηση ειναι αυτη???????/ :o:o:o:o

εσυ απο κυπρο εισαι?εκει ειναι και οι γονεις σου?

Οι γονείς μου εδώ είναι, αλλά δεν μπορώ να ξεσπιτωθώ δέκα μέρες, επειδή αυτός θέλει να πάει στη μαμά του. Οι γονείς μου είναι και ηλικιωμένοι, θέλουν οι ίδιοι φρονίδα, όχι να τρέχουν εμένα.

Τέλος πάντων, τα θυμήθηκα τώρα και συγχύστηκα.

Να γράψω και τι έφαγα σήμερα γιατί νιώθω τύψεις που καταχράστηκα το ποστ:

Πρωινό: Ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί και ένα νες σκέτο χωρίς γάλα.

Δεκατιανό: Μία φέτα μαύρο ψωμί με φέτα.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο με μακαρόνια, κόκκινη σάλτσα και φέτα.

Απογευματινό: Μία κούπα κρύο γάλα.

Βραδινό: Το ίδιο με το μεσημεριανό.

Καθόλου φρούτα, αλλά δε θέλω καθόλου, δυστυχώς.

δεν ρωτησα για να πω αν θα μεινεις μονη η οχι απλα ετσι πληροφοριακα ;);)

δεν πειραζει που δεν τρως φρουτα αν και καλο ειναι να τρως οταν μπορεις

εγω ρε τι θα κανω????

που το μυαλο μου ολο στο φαι ειναι???????????????

Τρώω φρούτα, προσπαθώ τουλάχιστον να τρώω ένα μήλο ή να πίνω μια φρέσκια πορτοκαλάδα, αλλά γενικά δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό.... Ειδικά τα μεσημέρια, με το ζόρι τρώω...

Λες να είσαι έγκυος; Βρε, γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι; Όλα αυτά που λες ύποπτα μου ακούγονται...

Καλημερα κορμαρες τι κανετε?

Να ρωτησω πρωτα κατι που ειδα Oliax73 τι ειναι αυτα τα χαπακια λεκιθινης :?: πρωτη φορα τα ακουω

και τι γινεται σε βοηθανε να καις :?: ειναι καλα :?: που τα βρισκεις :?: ενδιαφερον ;)

Λοιπον τα χθεσινα μου

Πρ. 1τοστ καφες

Μεσ.λιγο μανιταροσουπα με μια φετα ψωμι αλλα στο τελος εφαγα μονο το ψωμι γιατι δεν

μου πολυαρεσε

Απογ.καφε,1πατατουλα :lol:

Βραδ.ποπκορν κ 1kiss :oops::oops: τα εφαγα μονο και μονο για να μην τα φαει ο γιος μου

γιατι ειχε πυρετο(δικαιολογουμε ε?)ετσι θα πω στην ζυγαρια την Δευτερα :lol::lol:

Τωρα που ερχεται σ/κ θα προσπαθησω να τρωω ενδιαμεσα κ καλυτερα.........

καλημερας κουκλες και καλο μηνα να εχουμε

thalassa γιατι δεν κανεις ενα τεστακι;;και εγω στον δευτερο μου εμεινα εγκυος ενω προσεχαμε,αν δεν παιρνεις προφυλαξη και προσεχεις απλως ,μενεις πολυ ευκολα εγκυος απο τα πρωτα υγρα,γιαυτο μην το αποκλειεις και πανε παρε ενα τεστακι,για το υδρομασαζ γιατι αγχωνεσαι;;κι αν εισαι εγκυος τι εγινε;που πηγατε σε σπα;

Αννα Μαρια θα το κρατησεις και μια χαρα,μην το ξαναπεις αυτο θετικη σκεψη ειπαμε,οσο για τα φρουτα προσπαθησε να τρως να παιρνεις βιταμινες,τουλαχιστον να τρως σαλατες,στον γιατρο ποτε θα πας για υπερηχο;

Βασω τα χαπια λεκιθινης μαλλον ειναι λιποδιαλυτικα και τα βρισκεις στα φαρμακεια,τα εχω ξανακουσει αλλα δεν εχω δοκιμασει

και τα χθεσινα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:τρια ξερα βερυκοκα

μεσημερι:ενα φλυτζ.μυδοπιλαφο,σαλατα χορτα

απογευμα:δυο κομματια μαυρη σοκολατα

βραδυ:σαλατα μαρουλι-αβοκαντο-ντοματα-καλαμποκι

elenitsa που εισαι;πως παει ο μικρος με την αλλεργια;

προχτες ηρθε μια γνωστη μας γιατρος και την ρωτησα τι να παρω για την δυσκοιλιοτητα,και μου εδωσε ενα σιροπι duphalac να το παιρνω πριν το φαγητο,και με εχει πιασει ενας πονος στην κοιλια και στο στομαχι αλλα τιποτα,εχει πρηστει η κοιλια μου σημερα δεν το παιρνω,τα νευρα μου

φιλια κουκλες τα λεμε παλι!!!

καλημερα

τωρα που το πηρα αποφαση να αδυνατισω λετε να ξανα εμεινα εγκυος???????? :roll::roll::roll::roll:

δεν με θελει παιδι μου να ειμαι αδυνατη παει και τελειωσε

μου παει η κοιλια :lol::lol::lol::lol::lol: και το μαγουλο :lol::lol::lol::lol:

τωρα αγχωθηκα περισσοτερο

κατερινα το νερο που μπηκα για υδρομασαζ ειχε 40 βαθμους ηταν καφτο

μην εβρασε το σπορακι αν εχω... :?:?:?

τωρα θελω να παρω τεστ αν και δεν νομιζω να εμεινα μωρε δεν καναμε κατι διαφορετικο

λεω μηπως εχω τοσο καθυστερηση λογω διακοπης θηλασμου :?:?:?:?

τι να πω

αν παρω τεστ ποιο να παρω?

Καλημερα κορμαρες τι κανετε?

Βραδ.ποπκορν κ 1kiss :oops::oops: τα εφαγα μονο και μονο για να μην τα φαει ο γιος μου

γιατι ειχε πυρετο(δικαιολογουμε ε?)ετσι θα πω στην ζυγαρια την Δευτερα :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο ε??????

ελα μωρε μια στις τοσες δικαιουμαστε και εμεις το κατι τις μας ;););)

εγω ανεβηκα σημρα στη ζυγαρια και ενω ειχα χασει λιγα γραμ τα ξανα εβαλα :cry::cry::cry::cry:

ολο βλακειες αμαν

δεν το εψησα το εβρασα :o:o:o:o:o:o

χωρις πλακα αν ειμαι που δεν νομιζω ισως να εκανα ζημια

και εγω αυτο λεω ισως να φταιει ο θηλασμος

οι ορμονες τρελλαθηκαν

2 χρονια θηλαζα ;);) και τωρα που σταματησα ισως μπερδευτηκαν :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κουκλες και καλο μηνα!!!!

Thalassa παρε το clear blue που δειχνει και εβδομαδες .

Βασω τα χαπακια λεκιθινης οπως ειπε και η Κατερινα ειναι λιποδιαλυτικα και βοηθουν οταν κανεις διαιτα .Τα παιρνεις αππο το φαρμακειο .Εγω τα ξεκινησα εχτες και παιρνω ενα πριν απο το μεσημεριανο.

Εγω χθες το πρωι εφαγα μια φετα με μελι και βουτυρο το μεσημερι κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και το βραδυ τοστ....

Αυτα προσεχετε τις φαρσες σημερα!!!!Φιλια πολλα

thalassa μην στεναχωριεσαι και αν ειναι σπορακι δεν επαθε τιποτα εκει που ειναι χωμενο,παρε ενα clear blue λεω κι εγω μην μας κρατας σε αγωνια,αντε μια μια να γκαστρωνεσται :lol::lol:

καλημέρα ζουμερούλες μου....

Καλό μήνα!!!

thalassa μου, λες να χουμε ευχάριστα; τόσο γουρλίδικο είναι το θεματάκι μας;;;;; μη μας αφήνεις στην αγωνία, πάρε γρήγορα ένα τεστάκι να σου φύγει κ η ιδέα... συμφωνώ για το clear blue.

KA1 ωραίες οι συνταγές σου, θα δοκιμάσω τα πατατοπιτάκια... καλά είναι ο μικρός μου, σ ευχαριστώ που ρωτάς, χθες αραίωσαν λίγο οι κενώσεις του, μακάρι να συνεχίσει έτσι!

oliax έχω δοκιμάσει κι εγώ λεκιθίνες στο παρελθόν, πιστεύω οτι σε συνδυασμό με διατροφή βοηθάνε...

Άννα Μαρία, μην τα σκέφτεσαι κ συγχύζεσαι, όλοι έχουμε τέτοια θεματάκια με τα πεθερικά... εσύ να είσαι καλά κ το σποράκι σου κ δεν έχεις ανάγκη κανέναν... έτσι σκέφτομαι κι εγώ για τον εαυτό μου όταν με πιάνουν τα νεύρα μου...

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: 1 κουλουράκι ελιάς κ 1 κουλουράκι πορτοκαλιού

μεσημεριανό: 1 μπιφτέκι, 1 καρότο βραστό, 1/2 πατάτα βραστή, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 2 κουλουράκια

βραδυνό: τίποτα(ξεχάστηκα).

άντε κοριτσάρες, πλησιάζει πάλι η Δευτέρα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...