Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Πριν καμιά ώρα γύρισα απ' τον αιματολόγο. Ήταν πολύ καθησυχαστικός και αισιόδοξος. Είπε ότι, αφού ξεκίνησα την αγωγή, όλα θα πάνε καλά, κι ότι ο γυναικολόγος ήταν πολύ υπερβολικός.

Ευτυχώς το γεγονός ότι είμαι αδύνατη βοηθάει στις ενέσεις: αν ήμουν πιο βαριά θα έπρεπε να βάζω δύο ενέσεις τη μέρα και όχι δύο!

Χτες εγώ έφαγα για πρωινό νες και τοστ, για μεσημεριανό ριζότο με σπαράγγια και λίγα σπαράγγια στον ατμό, και για βραδινό ένα πιάτο με ντολμάδες και γιαούρτι. Πιο αργά ήπια κι ένα ποτήρι γάλα. Δεν είχα όρεξη για ενδιάμεσα γεύματα, ούτε και για φρούτα, δυστυχώς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσαρες τι κάνετε;εγώ καλά!σαν να ξεφουσκωνω!!!εχθές έτρεξαν κ 6χλμ κ αποδίδει!η.διαιοτολογος μου είπε να μη πάρω αδυνατιστικα ούτε για Πλάκα.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ τέλεια!όλα θα πανε μια χαρά!

καλημερα κορτισια

σημερα ολη μερα τρεχω

πολυ καλα τα παμε ολες

σημερα φορεσα μια παλια μου φουστα και μου εκανε :P

οχι τελεια αλλα κουμπωσε και πηρα θαρρος να συνεχισω.... :D:D

αννα μαρια μπραβο ρε πολυ ωραια νεα

αντε ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι θετικα ;);)

η αλήθεια οταν ξεκίνησα το θεματάκι δεν περίμενα να χει τόση ανταπόκριση κ συνεχίζουμε με ζήλο...μπράβο μας!

ολες θελουμε να χασουμε τα κιλα αλλα αυτο γινεται πιο ευκολο οταν προσπαθεις με αλλες κοπελες που εχουν το ιδιο προβλημα

και οταν βλεπουμε και αποτελεσματα συνεχιζουμε με περισσοτερο ζηλο ;);)

Κοριτσακια χαθηκα γιατι ετρεχα με την δουλεια!Εγω την χαλασα τρεις μερες την προηγουμενη εβδομαδα, οποτε τωρα παλι απο την αρχη!Ομως επειδη κανω ποδηλατο καθε μερα για μιση ωριτσα (εξω στην εξοχη!) σαν να μου φαινεται τα ρουχα μου να μην ειναι τοσο στενα!Οντως αν προσπαθουν πολλοι μαζι εχει συμπαρασταση η μια την αλλη!Καλη μας συνεχεια και ελπιζω να μην την ξαναχαλασω και να εχω να σας πω καλα νεα την Δευτερα!!!

ΚΑ1 έβαλα τις συνταγές στην ομάδα μας... πολύ καλά τα κουλουράκια ελιάς! κ η μηλόπιτα εύκολη κ ελαφριά, μου άρεσε πολύ για...νηστίσιμη! ευχαριστώ, γράψε αν θες τα παξιμαδάκια.

άσε κι εγώ χθες κ σήμερα πολύ κουζίνα... έκανα κ ψωμί με ελιά(καλό βγήκε) κ κουλουράκια πορτοκαλιού νηστίσιμα,κ αύριο θα δοκιμάσω σταφιδόψωμο ή κουλουράκια καρότου... να σημειώσω οτι όλα τα κάνω μισή δόση μιας κ είμαστε οι δυο μας με τον αντρούλη μου κ δεν είναι δυνατόν να τα τρώμε όλα!

το καλό είναι οτι τρώω με μέτρο, δεν παρασύρομαι παρόλο που τα μαγειρεύω...

θέλω να γίνω μαμα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου... να είσαι αισιόδοξη κ όλα θα πάνε καλά!

επί ευκαιρίας να δώσω την αναφορά μου...

πρωινό: καφές, 1 κουλουράκι ελιάς

δεκατιανό: 1/2 κομμάτι μηλόπιτα

μεσημεριανό: μακαρόνια με λίγη κέτσαπ, μία φέτα ψωμί.

απογευματινό: 2 κουλουράκια ελιάς

βραδινό: 1 φέτα ψωμί, 1 αυγό βραστό

τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για μένα μιας κ η αλλεργιολόγος που είδε το μωρό μου(λόγω της αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα), μου είπε να αποφεύγω όσο μπορώ και τις σαλάτες καθώς κ τα όσπρια μέχρι να φτιάξει το εντεράκι του... πολύ περιορίστηκε το μενού μου γιαυτό κ ψάχνω καινούρια σνακ, κυρίως για δεκατιανό κ βραδινό.., απέχω λοιπόν από γαλακτοκομικά, σαλάτα, όσπρια....δύσκολα τα πράγματα αλλά θα τα καταφέρω, δε θέλω να σταματήσω να θηλάζω το αγγελούδι μου....

θα βρω φαγητά κ σνακ που να μου αρέσουν...

Πω πω, βρε Ελένη, τελικά θα καταλήξεις να τρέφεσαι με χάπια όπως οι αστροναύτες!!!

Ψωμί με ελιά είναι πολύ συνηθισμένο στην Κύπρο. Το αρωματίζουν με φρέσκο κόλιανδρο. Έχω κι εγώ μια συνταγή κουλουράκια με ταχίνι που είναι πολύ νόστιμα. Την ανέβασα στις συνταγές της παρέας, μπορείς να τη βρεις εκεί. Εννοείται θα κάνεις, όχι μισή δόση, το ένα τέταρτο, γιατί βγαίνουν πάρα πολλά!

Και τα κουλουράκια πορτοκαλιού είναι πάρα πολύ νόστιμα. Είχε κάνει η πεθερά μου μια Μεγάλη Βδομάδα, και μας άρεσαν τόσο πολύ που δε φάγαμε τα πασχαλιάτικα κουλούρια και τρώγαμε τα νηστίσιμα, τόσο που αναγκάστηκε να ξαναφτιάξει!

Εγώ σήμερα είπα να μην πιώ καφέ το πρωί, γιατί έτσι όπως ξύπνησα και σκέφτηκα τον καφέ, μου έκανε κάπως σα δηλητήριο. Η εξάρτησή μου, όμως, από αυτό το ένα πρωινό νες είναι μεγάλη και όλη μέρα είμαι σαν ζόμπι! Αφού ξάπλωσα το μεσημέρι και κοιμόμουν μιάμιση ώρα!!! Έξι η ώρα το απόγευμα σηκώθηκα! (εννοείται δεν πήγα σχολείο).

Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι μπορώ να πίνω ένα ελαφρύ. Πάλι καλά, γιατί αλλιώς δεν αντέχω!

καλησπέρα,τι κάνετε? πως πάει η ομάδα? :D ζυγιστηκε καμμία?εχασα ένα ολόκληρο κιλό!! :lol::lol::lol::lol:

με αυτο το ρυθμό σε 150.000 χρονια θα έχω επανέλθει!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ελενη σε ποιον πας?εγώ στο Γαρρη..

γεια σας ζουμερουλες μου

Αννα Μαρια πολυ χαρηκα γιαυτα που σου ειπε ο γιατρος,ειδες μην χανεις τις ελπιδες σου ολα καλα θα πανε

Ελενη εχω και πατατοπιτακια αν θελεις για αλμυρο σνακ και ελιαοψωμακια που διαφερουν απο τα κουλουρακια ελιας ,να σε ρωτησω ομως κατι που θελω,η αλλεργια παρουσιαστηκε τωρα ξαφνικα;ή ειχε και απο πριν,δεν μπορω να καταλαβω ενω τοσο καιρο ετρωγες γαλακτοκομικα ηταν ολα καλα και τωρα πως εγινε αυτο;

Γιωτα μου μην αγχωνεσαι σιγα σιγα θα χαθουν τα κιλα σου,εξαλλου δεν ειναι καλο για τον οργανισμο σου να χασεις αποτομα πολλα κιλα,ενα ενα θα πεφτουν μην απελιζεσαι

Αννα αυτο το ατακα που γραφεις μαζι με τις αγκιναρες τι ειναι;

και η αναφορα μου

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:δυο βερυκοκα ξερα και ενα συκο

μεσημερι:φακες,σαλτατα μαρουλι και μια φετουλα ψωμι

απογευμα:ενα κομματι γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι,ενα παξιμαδακι

βραδυ:σαλατα μαρουλι

καλο βραδυ σε ολες!!

αυτο νομισα και εγω στην αρχη οτι μπερδευτηκε αλλα το ξαναεγραψε παλι ετσι δεν νομιζω να εκανε δυο φορες το ιδιο λαθος μωρε γιαυτο ρωτησα.

καλησπερα

απο το απογευμα με εχει πιασει ενα ψυχοπλακωμα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ετσι ξαφνικα

κουραστηκα λιγο σημερα εχω καθηστερηση λιγες μερς η κοιλια μου ειναι τουμπανο και η ψυχολογια στο πατωμα :(:(:(:(:(:(:(

βλεπω και το σπιτι που ειναι ενα μαυριο χαλι και με πιανει περισσοτερο αλλα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα :?:?

τα χαλασα κιολας τα πραγματα με τη διατροφη απο το απογευμα και μετα

λοιπον να σας πω

πρωι : δημητριακα με γαλα καφες

δεκατιανο : μισο κουλουρι θεσ/νικης 1 μηλο

μεσημερι : ενα πιατο τουρλου λιγο τυρι και μια φετα ψωμι

απογευμα : μισο τοστ και...........ενα πακετο γαρυδακια :oops::oops::oops::oops::oops:

βραδυ : μισο σαντουιτς με ντοματα και τυρι ενα ποτηρι χυμο

καταλαβα πως αν ειμαι καλα ψυχολογικα ειμαι οκ και με τη διατροφη αλλα οταν με παιρνει απο κατω τα χαλαω ολα

Καλησπέρα τσουορες!αχ αυτό το ατάκα...αρακας είναι αλλά επειδή μπαίνω απτό iPhone βγαίνει το λεξικό κ ξεχναω πάνω στη βιασύνη να το διορθοσω.πολύ γέλασα πάντως!

Κ η σημερινή αναφορά:

πρωί:καφέ,χυμό,11/2κρακερ

σνακ:1 μικρό ακτινιδιο

μεσημέρι:11/2κουταλα φασολάδα,ντομάτα,1φ.ψωμί

σνακ:2μικρα αχλαδια,2πλακακια κουβερτουρα

βράδυ:4κουλουρακια μικρά νηστησιμα,1κ.χαλβα με σοκολάτα

τα πάω αρκετά καλά!είμαι συκγρατημενη σχετικά με τις πρωηγουμενες μέρες.άρχισα να ελέγχων επιτέλους τις λιγουρες κ σαν να έκλεισε λίγο το στομαχακι.αυτά που μου γράφει η διαιτολογος μου φαίνονται πολλά κ θα αρχίσω να μειωνω ποσότητες!

Καλημερα κοριτσια πως τα παμε ολα καλαααααααααα?

Λοιπον τα χθεσινα μου

Πρωι 1τοστ Καφες

Μεσημερι 1μπριζολα πατατες κ σαλατα (τηγανιτες)

Απογευμα καφες

Την υπολοιπη μερα τιποτα γιατι γυρνουσα......

Νιωθω πως δεν χανω κιλα δεν ξερω σημερα θα ανεβω στην ζυγαρια δεν αντεχω.....

καλημερα

βασω σιγουρα θα χανεις απλα ισως ετσι αισθανεσαι

και απο οτι ξερω ισως για λιγο να κολλησουν εκει τα κιλα αλλα ειναι απο τον μεταβολισμο να παρει μπρος :):)

εγω κοριτσια συνεχιζω να νιωθω χαλια ψυχολογικα

δεν μου ρθε και περιοδος ακομα και ειμαι μεσα στα νευρα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλημερα thalassa αχ τι να πω δεν ξερω θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω με μειον 10κιλα

γινετε :?::lol::lol::lol: μπαααααααα ονειραααααα.......

Αντε να σου ρθει να ηρεμησεις ;)

Καλημερα thalassa αχ τι να πω δεν ξερω θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω με μειον 10κιλα

γινετε :?::lol::lol::lol: μπαααααααα ονειραααααα.......

Αντε να σου ρθει να ηρεμησεις ;)

:lol::lol: και εγω το θελω αλλα ποτε δεν μου εχει τυχει :lol::lol::lol:

αντε να ερθει

δεν ξερω γιατι μου καθυστερησε τοσο ειχα τον τελευταιο σχεδον χρονο μου ερχοταν κανονικα

δεν ξερω αν παιζει ρολο που σταματησα να θηλαζω???!!! :?

τα νευρα και η διαθεση παντως χτυπανε κοκκινο :twisted::cry:

Καλημερα !!!Εχθες ολη μερα ημουν στις βολτες με τον Νικολακη και δεν μπορεσα να μπω...

Λοιπον εγω εχθες το πρωι μια φετα με βουτυρο και μελι το μεσημερι αρακα και το βραδυ εναμιση τοστ με κασερι..

Κοριτσια το αποφασισα θα ξεκινησω τα χαπακια λεκιθινης που ειχα παρει το καλοκαιρι μου περισσεψαν αρκετα και ειπα να τα συνεχισω μπας και δω πιο γρηγορα αποτελεσμα..Η κοιλια αρχισε να μαζευει αλλα η ζυγαρια κολλημενη πως γινεται αυτο δεν μπορω να το καταλαβω..

Αννα Μαρια πολυ χαρηκα με τα νεα σου..Ολα καλα θα πανε !!!!

Τhalassa τι εγινε σου ηρθε η περιοδος????

καλημέρα ζουμερούλες μου....

άντε ξεκίνησε άλλη μια μέρα με λίγες...θερμίδες!

thalassa μου, μη στεναχωριέσαι, θα σου ρθει περίοδος κ θα ξεφουσκώσεις, θα φύγει η κοιλίτσα μας, που θα πάει!

Αννα Μαρία δύσκολη η διατροφή μου, άστα! τι να κάνω, αξίζει το κόπο!θα δω τη συνταγή σου...

savropinguinos στην Ζαννίκου πάω, μου φαίνεται πολύ καλή, αν κ την έχω δει μια φορά μόνο..

ΚΑ1 έτσι ξαφνικά, αρχές τέτερτου μήνα εμφάνισε ένα εξάνθημα στο πρόσωπο κ μετά ξεκίνησαν τα πράσινα κακά με βλέννη, έπειτα είχαμε κ στασιμότητα βάρους... η γιατρός μας είπε οτι μέχρι κ τον 6ο μήνα εμφανίζονται οι αλλεργίες, η δική μας δεν είναι απ τις πολύ σοβαρές είπε, σε ένα μήνα θα κάνουμε αιματολογικές κ εξέταση κοπράνων να δούμε ακριβώς τι είναι... έτσι είναι, ενώ έτρωγα γαλακτοκομικά δεν είχε εμφανιστεί, εμφανίστηκε τώρα, συμβαίνει αυτό...

θα δω τις συνταγούλες σου...

Καλημέρα κοριτσαρες!

Βάσω το λάθος είναι που δεν τρως ενδιάμεσα.έτσι έκανα για να γλιτωνω θερμίδες κ η διαιτολογος μου είπε πως δεν κάνω κάυσεις γιατρό δεν έχαναν.πρέπει να τρώμε έστω κανένα αμυγδαλο κ όχι. Τόσο ώστε να καλύψουμε την πείνα μας,πόσο μάλλον αν δεν πεινάνε.επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν οι συνδθασμοι.τι κι αν τρως μικρές ποσότητες.ζυμαρικά μου έχει 1φορα τηνεβδομαδα.φαντασου.

Γεια σας κοριτσακια μου.Βλεπω ο αγωνας συνεχιζεται για ολες μας.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-5 ξερα δαμασκηνα

μεσημερι-μπριζολα-μαρουλοσαλατα και 1 φετα ψωμι

απογευμα-4 κουκουτσακια γλυκο κουταλιου κερασι,1 μπανανα

βραδυ-αγγουροντοματα,50 γρ τυρι αι 2 φρυγανιες.

Ελπιζω τη Δευτερα οι ζυγαριες μας να μας χαμογελασουν γιατι το αξιζουμε :D:D:D

θα συμφωνησω με την Αννα,Βασω και Ολια πρεπει να τρωτε ενδιαμεσα γευματα σνακ και λιγοτερη ποσοτητα στο μεσημεριανο,πριν να ανοιξει αυτο το ποστ και εγω καπως ετσι ετρωγα δημητριακα το πρωι και κατευθειαν το μεσημερι,καμια βλακεια το απογευμα και το βραδυ τις περισσοτερες φορες δεν ετρωγα τιποτα,αλλα το μεσημερι ετρωγα το διπλασιο απο οτι τρωω τωρα και ειχα κολλησει στα 64 και δεν εχανα ουτε γραμμαριο και απο τοτε που αρχισα να κανω αυτα που ειπα,εχασα δυο κιλα και συνεχιζω,δεν θελει κοπο τροπο θελει τελικα

πριγκιπισσα μια χαρα τα πηγες χθες

Ελενη ευχομαι να περασει γρηγορα η αλλεργια του μικρου σου,ο καημενουλης.......

παω να σου γραψω και τα πατατοπιτακια

τα λεμε παλι

Να γράψω κ τα σημερινά:

πρωί:1φ.ψωμί τοστ με 1κ.γ.ταχινι

σνακ:1μικρο αχλαδια

μεσημέρι:αγγουροντοματα,1μπακετα,1κ.σ.πάστα ελιάς

σνακ 1 μικρό Μήλο,1/2κ.γ.μέλι,κανέλα1χουφτα κουακερ

βράδυ:1/2μπακετα,1κ.σ.φυστικοβουτυρο,αγγουροντοματα

γεια σας κοριτσια μπραβο σας που συνεχιζετε

εγω και σημερα νιωθω χαλια και νομιζω τα πηγα και χαλια στη διατροφη :(:(

θα μου πειτε και εσεις τις γνωμες σας..

η περιοδος αφαντη :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

δεν νομιζω να ειμαι εγκυος υποτιθεται πως προσεχουμε :?:?

σημερα πηγαμε υδρομασαζ σε καυτο νερο με τον αντρα μου και μετα μου ρθε φλασια και αν ειμαι εγκυος???λετε να ειμαι και να εκανα και ζημια????????????????? :(:(:(:(

εχω παντως 7 μερες καθυστερηση

να σας πω τα σημερινα μου χαλια..

πρωι:δημητριακα με γαλα καφες

ενδιαμεσο : 1 μπισκοτο κουκις

μεσημερι : 1 γεματο πιατο μακαρονια με σαλτσα με λιγο μπεικον :oops::oops: σαλατα λιγο τυρι και 1 φετα ψωμι

(αλλο φαγητο ειχα σκοπο να φαω αλλα ειχε η πεθερα μου τη μικρη και οταν πηγα να την παρω βαζανε τραπεζι και μου λεει κατσε να φας και μου σπασε τη μυτη το φαγητο και εφαγα :oops::oops: )

απογευμα : λιγα δημιτριακα με λιγο γαλα και καφε

βραδυ : 1 φετα ψωμι λιγο παριζακι και 1 φετα κασερι

απο ολα αυτα με την περιοδο και τα νευρα θελω συνεχεια να τρωω

τωρα με το ζορι κρατιεμαι να μην φαω λιγη σοκολατα :shock::shock::?:?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...