Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Αχ αυτο λεω και εγω απο σημερα θα αρχισω να τρωω λιγο πιο συχνα

κυριως φρουτα και λαχανικα......

Ανυπομονω να τα χασω και δεν τρωω πιστευοντας οτι θα τα χασω πιο γρηγορα αλλα

κανω μ@λ@κιες ετσι......

Τωρα το πρωι εφγα ενα τοστακι και σε λιγο θα φαω μια μπανανα

για μεσημερι εχω κεφτεδακια στο φουρνο με πατατες και σαλατα

μετα κανενα φρουτακι και βραδυ καμια σαλατιτσα καλα δεν ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; Το παλεύετε βλέπω.

Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και έμαθα ότι έχω θρομβοφιλία. Είχα τις εξετάσεις απ' τον Δεκέμβρη και αμελούσα να του τις δείξω. Αύριο θα πάω στον αιματολόγο. Άρχισα ενέσεις και ασπιρίνες, για να δούμε...

καλημερα κουκλες

Αννα Μαρια μου δεν ξερω τι ακριβως ειναι η θρομβοφιλια νομιζω υπαρχει και μια σχετικη ομαδα εδω στο μαμυ,αλλα σιγουρα ειναι κατι που αντιμετωπιζεται ετσι δεν ειναι;υπερηχο εκανες;;

και τα δικα μου χθεσινα

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατινο:μισο μηλο.μισο αχλαδι

μεσημερι:ενα φλυτζ.σπανακορυζο.μια φετουλα ψωμι,αγγουροντοματα

απογευμα:δυο κομματακια μαυρη σοκολατα,καφες ενα μικρο μπισκοτακι

βραδυ:μαρουλοσαλατα

και χθες πηγα τουαλετα επιτελους,σορρυ κιολας,αλλα τι το ηθελα δεν μπορω να κατσω απο τις αιμορροιδες που βγηκαν,συγνωμμη για την περιγραφη,δεν ξερω τι να κανω ενω τρωω φρουτα και λαχανικα τιποτα,να παρω κανενα σκευασμα;εχει παρει καμια;

Αννα καπου ειχες ρωτησει για σκευασματα αδυνατισματος,πριν κανενα μηνα ειχα μπει και εγω στον πειρασμο να παρω,αλλα αρχισε ο αντρας μου να με ψελνει και ειπα να το παλεψω λιγο ακομα και μετα βλεπουμε,και σε ενα σαιτ που διαβασα καποιοι λεγανε οτι σε φουσκωνουν

Βασω μου αυτο που κανεις ρε κοριτσι δεν βοηθαει,προσπαθησε να κανεις 3 γευματα και δυο ελαφρια σνακ,ετσι κοιμαται ο μεταβολισμος σου,και φρουτα και λαχανικα προσπαθησε

εβαλα και ενα αρθορ στην ομαδα για το πως να ξυπνησουμε τον μεταβολισμο μας δειτε το

φιλια!!!

KA1 αντιμετωπίζεται, ο γυναικολόγος μου είπε ότι άργησα, ο αιματολόγος ότι δεν άργησα, πάντως άρχισα φαρμακευτική αγωγή και θα δείξει! Τώρα μόλις ξανάκανα χοριακή και ανέβηκε πάρα πολύ: πήγε 8951 μονάδες!

Υπέρηχο δεν έκανα, να δούμε πρώτα αν θα το κρατήσω και μετά.

Εγώ χτες μέχρι το απόγευμα δεν είχα όρεξη, μετά πείνασα!

Έφαγα:

Πρωινό: τοστ με τυρί και νες.

Δεκατιανό: είπαμε, δεν τρώω, άλλωστε πάω με την παλιά ώρα ακόμα και χτες σηκώθηκα 12.30!

Μεσημεριανό: πατάτες φούρνου και σαλάτα λάχανο-καρότο-σέλινο.

Απογευματινό: γάλα και μήλο (όχι μαζί).

Βραδινό: το ίδιο με το μεσημεριανό, αλλά + γιαούρτι.

Γεια σας και απο μενα.Αννα-Μαρια μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το μωρακι σου.Να σκεφτεσαι θετικα.Σιγουρα βοηθαει.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-ενα κουλουρι Θεσσαλονικης και χυμο

ενδιαμεσα-δεν εφαγα γιατι ημουν στη διαιτολογο και ελειπα

μεσημερι-φιλετο κοτοπουλο με μαρουλοσαλατα και 1 φετα ψωμι

απογευμα-μπανανα

βραδυ-τοστ με τυρι και γαλοπουλα,5 φραουλες

Σημερα ειμαι καπως ανησυχη κοριτσια διοτι ειχα κανει κατι εξετασεις για θυροειδη και καποια αντιθυροειδικα αντισωματα ηταν ανεβασμενα πολυ.Ο παθολογος μου ειπε να κανω εναν υπερηχο θυροειδους γιατι μπορει να εχω θυροειδιτιδα του χασιμοτο.Διαβασα για αυτο στο ιντερνετ και λεει οτι ειναι ενα αυτοανοσο νοσημα.Οταν κανω τον υπερηχο θα επικοινωνησω με τον ενδοκρινολογο και θα δω τι θα μου πει.Η αληθεια ειναι παντως οτι αγχωθηκα...

Κοριτσια να'μαι και εγω και ΜΠΡΑΒΟ για τα κιλακια που χαθηκαν,σορρυ που δεν γραφω για καθε μια χωριστα αλλα ολες λιγο πολυ εχουμε παρει την κατηφορα!!!Ωωωωω ρε θα πλημμυρισουνουν οι παραλιες ΚΟΡΜΙΑ το καλοκαιρι...Εγω καλα τα παω με την διατροφη αν και χθες εφαγα 2 γλυκακια που εκανε ο Παρλιαρος με ταχινι και κουβερτουρα και τα εκανε η κουνιαδα δεν μπορουσα να αρνηθω και πειναω πολυ τωρα τελευταια, ειναι να μου ερθει και περιοδος λετε να φταει αυτο???Αννα Μαρια θα σε μαλωσω...ειπαμε να μην σε πιανει ενθουσιασμος αλλα μην ξανακουσω φρασεις του τυπου "να δούμε πρώτα αν θα το κρατήσω και μετά"...σε μαλωνω και πολυ μαλιστα :x ...Ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι, χαλαρωσε και ο Θεουλης ξερει...Βασω μην τρως τοσο λιγο βρε δεν προκειται να ενεργοποιηθει ετσι ο μεταβολισμος..πριγκιπισσα μην αγχωνεσαι απο οτι ξερω με τα θυροειδικα ειναι αντιμετωπισιμο το θεμα, μπορει και λογω εγκυμοσυνης να απορυθμιστηκαν τα θυροειδικα σου, κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχες κανει καμμια φορα εξετασεις θυροειδη? κουμπαρουλα σε νιωθω με αυτες τισ παλιοαιμοροιδες..και εγω που ειχα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης πολλη με ταλαιπωρησαν, ευτυχως μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση!Φαε κανενα απο αυτα τα γιαουρτακια τα Activia ή κανενα ακτινιδιο, εμενα πολυ με βοηθησε...

Αχ αυτο λεω και εγω απο σημερα θα αρχισω να τρωω λιγο πιο συχνα

κυριως φρουτα και λαχανικα......

Ανυπομονω να τα χασω και δεν τρωω πιστευοντας οτι θα τα χασω πιο γρηγορα αλλα

κανω μ@λ@κιες ετσι......

Τωρα το πρωι εφγα ενα τοστακι και σε λιγο θα φαω μια μπανανα

για μεσημερι εχω κεφτεδακια στο φουρνο με πατατες και σαλατα

μετα κανενα φρουτακι και βραδυ καμια σαλατιτσα καλα δεν ειναι?

ετσι νομιζω ειναι καλυτερα ξερεις δεν κανει να μενει για πολλες ωρες αδειο το στομαχι

και οι διαιτολογοι κατι τετοιο ακολουθουνε πανω κατω 5 φορες τη μερα και δεκατιανο απογευματινο φρουτα η κατι ελαφρυ ;););)

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; Το παλεύετε βλέπω.

Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και έμαθα ότι έχω θρομβοφιλία. Είχα τις εξετάσεις απ' τον Δεκέμβρη και αμελούσα να του τις δείξω. Αύριο θα πάω στον αιματολόγο. Άρχισα ενέσεις και ασπιρίνες, για να δούμε...

καλημερα

τι ειναι αυτο ρε συ αννα μαρια?

τι πρεπει να κανεις?

υπαρχει κινδυνος για κατι?

καλημερα

τι ειναι αυτο ρε συ αννα μαρια?

τι πρεπει να κανεις?

υπαρχει κινδυνος για κατι?

Αχ... Τι ευτυχισμένη άγνοια... :P

Η θρομβοφιλία είναι αιτία αποβολής. Προφανώς γι' αυτό το λόγο έχασα και το πρώτο παιδί. Δυστυχώς είχα κάνει τις εξετάσεις, αλλά επειδή ήμουν αρνητική στο θέμα παιδί αμέλησα να ασχοληθώ μαζί τους.

Η θρομβοφιλία δεν είναι ασθένεια, όπως μου εξήγησε ο γιατρός, αλλά είσαι φορέας ή όχι. Έχει να κάνει με την πηκτικότητα του αίματος, και επηρεάζει σε δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι μια εγκυμοσύνη. Όπως μας το είπε παραστατικά, είναι λες και φυτεύεις ένα δέντρο και το ποτίζεις με σιρόπι. Γι' αυτό το λόγο και οι αντιπηκτικές ενέσεις.

Ο γυναικολόγος είπε ότι το είδαμε αργά, ο αιματολόγος ότι είναι νωρίς και μια χαρά, για να δούμε... Αύριο θα πάω στον αιματολόγο να δούμε τι θα μου πει κι αυτός.

Κατά τις δέκα και μισή θα πάω, γιατί πρέπει να μου κάνει και την ένεση.

Ξέρω γω, είμαι θετική σε τρεις τύπους θρομβοφιλίας και με άγχωσε. Πάντως, το ότι ανέβηκε τόσο πολύ η χοριακή, δείχνει ότι δεν έχει διακοπεί ακόμα η κύηση, άρα, με την αγωγή που ξεκίνησα, υπάρχουν πιθανότητες να συνεχιστεί.

Όπως πάντα, δε θα είμαι και πολύ αισιόδοξη.

Να ηρεμήσω δύσκολο, θα ηρεμήσω όταν και αν γεννήσω. Και μετά φυσικά θα αγχώνομαι μην πάθει κάτι το παιδί! :P

σταματα βρε να αγχωνεσαι...θα σε δειρω!!! εννοειται οτι ειναι καλο που ανεβηκε η χοριακη,πολυ καλο μαλιστα! ολο θετικα σημαδια εχεις και παλι αγχος? αμα και οταν σου παρουσιαστουν προβληματα θα τα αντιμετωπιζεις ενα ενα :D:D:D:D

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ :-ss:-ss

Αφού μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα: θρομβοφιλία.

Για πες γι' αυτά τα γλυκάκια με το ταχίνι και τη σοκολάτα του Παρλιάρου. Εγώ έχω φτιάξει αρκετές φορές τον κορμό του με σοκολάτα, χαλβά και ξηρούς καρπούς και είναι τέλειος. Τώρα έφτιαξα την ταχινόπιτά του, με σοκολάτα και κομμάτια χαλβά από πάνω, αλλά μας άρπαξε λίγο και δεν τρελάθηκα...

κοριτσακια μου γεια σας

κουμπαρουλα μου νηστευω ρε κοπελα μου δεν μπορω να φαω γιαουρτακια αλλιως ηξερα κι εγω,παντα ειχα προβλημα δυσκοιλιοτητας και επειδινωθηκε ακομα πιο πολυ στις εγκυμοσυνες,τα δημητριακα με το γαλα με βοηθανε πολυ και τελευταια δεν ειχα προβλημα,αλλα τωρα με τη νηστεια ξανα τα ιδια χαλια,ποναω δεν ξερω τι να κανω,το ταχινι ειναι φουλ στις θερμιδες κανονιστε,100γρ ταχινι εχει 680 θερμιδες και 1κουταλακι ταχινι 48 θερμιδες προσοχη!!!!

Αννα Μαρια μου,σκεψου θετικα κι αλλες κοπελες εχουν θρομβοφιλια αλλα εχουν κανει παιδια ετσι δεν ειναι;μην απελπιζεσαι μην το προδικαζεις ρε κοριτσι μου,ευχομαι να πανε ολα καλα,μην αγχωνεσαι :YMHUG::-*

και ο απολογισμος μου σημερα

πρωι:τσαι με λιγα δημητριακα,παστα φλωρα,

δεκατιανο:καφες,μισο μηλο,μισο αχλαδι

μεσημερι:κριθαρακι,αγγουροντοματα και λιγο ταραμα

απογευμα:δυο κομματακια μαυρη σοκολατα,ενα μπισκοτακι

βραδυ:δυο crispies με παστα ελιας,δυο ξερα βερυκοκα

καλο βραδυ σε ολες!!!

Γεια σας και απομενα..Αννα μαρια μην αγχωνεσαι ολακαλα θα πανε..Μια φιλη μου ειχε θρομβοφιλια και εκανε ενεσεις σε ολη την εγκυμοσυνη και πηγαν ολα μια χαρα ..Ο γιος της τωρα ειναι πεντε χρονων..Πανω απο ολα να σκεφτεσαι θετικα..

Κοριτσια και γω εχασα ενα κιλο αλλα μου ηρθε η περιοδος η κοιλια μου πρηστηκε και δεν τολμησα να ανεβω στη ζυγαρια αυτες τις μερες.Σημερα κλασικα το πρωι λογω δουλειας μονο καφε το μεσημερι κοτομπουκιες και το βραδυ μαρουλι με τονο και αυγα βραστα ...Α το απογευμα εκανα και ενα μιλκ σεικ απο φρουτα πορτοκαλι αχλαδι μηλο ...Ειναι πολυ τονωτικο δοκιμαστε το..Εγω το ηπια μετα τη γυμναστικη..

Αυτα φιλια πολλα !!!!!!!!!Καλο βραδυ

καλησπερα

αννα μαρια αυριο να μας πεις νεα ;);)

κοριτσια σημερα κρατηθηκα πολυ στο να μην φαω το βραδυ

ειμασταν καλεσμενοι και ειχε πολλα και ωραια μεζεδακια αλλα εφαγα πολυ λιγο θα σας πω

πρωι : δημητριακα με γαλα καφες

δεκατιανο : 1 μηλο

μεσημερι : ψαροσουπα με λαχανικα και πατατες

απογευμα : 1 αχλαδι και μιση φετα με μαρμελαδα καφες

βραδυ : 2 λουκανοπιτακια

πιστευω τα πηγα πολυ καλα

η κοιλια μου βεβαια ειναι τουμπανο

να δω ποτε θα μου ερθει η περιοδος :evil::evil:

αντε να ρθει να ξεφουσκωσω

δεν την μπορω ετσι

μου ειπαν οτι αρχισε να φαινεται που χανω κιλα

φανηκε και στο προσωπο

ο αντρας μου σημερα ολη μερα αυτο μου λεει με κοιταει και λεει αδυνατισες :lol::lol:

αυτο με ανεβαζει πολυ ψυχολογικα και πιστευω γιαυτο κρατηθηκα και δεν εφαγα πολυ το βραδυ

Ναι βρε Αννα Μαρια μου αυτο εννοώ. Ότι ευτυχώς βρηκες το πρόβλημα και το αντιμετωπίζεις. Άρα θετικές σκέψεις και όχι άγχος. Θα μου πεις τώρα ότι έξω απο το χορό πολλα τραγούδια λες και έχεις απόλυτο δίκιο αλλα είμαστε εδω να σε χαλαρωνουμε. Περιμένουμε νέα αύριο! :x Η συνταγη για τα σοκολατάκια "κόλαση" :ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. κουβερτούρα

250 γρ. ταχίνι

100 γρ. μέλι

ξύσμα από 1 λεμόνι

100 γρ. φιστίκι Αιγίνης

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και την ανακατεύουμε καλά μαζί με το ταχίνι, το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε τα φιστίκια που έχουμε χονδροκόψει. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα χαμηλό, κατά προτίμηση, τετράγωνο τσέρκι, 18Χ18 και ύψος 2 αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου και κόβουμε σε ράβδους τις οποίες μπορούμε να τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο. Ξέρω ξέρω είναι έξτρα παχυντικα αλλα όπως όλα τα αμαρτωλα σκίζουν απο γεύση!! Ευη και εγω καμαρωνω όταν μου λέει ο αντρουλης μου ότι αδυνατησα!! Φιλακια κορίτσια!

Γεια σας κορίτσια.σήμερα πολύ τρέξιμο.γράφω στα γρήγορα τα σημερινά κ από αύριο τα νέα μου.

Πρωί:1π.φυσικό χυμό,2κρακερ,καφέ

ενδιάμεσα:4αμυγδαλα

μεσημέρι:11/2φλ.αγκιναρες με ατάκα,αγγουροντοματα,1φ.ψωμί

2κ.σ.γλυκό κολοκυθι,καφέ

βράδυ:1/2μπαγκετα,1κ.χαλβα,τσάι. Πράσινο

Καλημερα κοριτσια λοιπον να σας γραψω και εγω τα χθεσινα μου

Πρωι καφες κ ενα τοστ

Σνακ 1μπανανα

Μεσημερι πατατες με 4κεφτεφακια φουρνου κ 1φετα ψωμι

Απογευμα 1καφε

Βραδακι 4κεφτεδακια(που το μετανιωσα που τα εφαγα γιατι ηταν λιγο αργα αλλα δεν αντεξα γιατι ταιζα

τον μικρο και μου εσπασαν την μυτη :lol::lol::lol: )

σημερα θα προσεξω λιγο καλυτερα :D

Την καλημερα μου σε ολες.........

καλημέρα ζουμερούλες μου, πολύ καλά πάμε μπράβο μας...

η αλήθεια οταν ξεκίνησα το θεματάκι δεν περίμενα να χει τόση ανταπόκριση κ συνεχίζουμε με ζήλο...μπράβο μας!

Άννα Μαρία όλα θα πάνε καλά, θα κάνεις το καλύτερο που χρειάζεται να γίνει κ ένα ένα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα... περιμένουμε νέα...

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: φακές, μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 μικρό κομμάτι μηλόπιτα νηστίσιμη που έφτιαξα(πολύ καλή)

βραδυνό: 3 κουλουράκια ελιάς(κι αυτά τα έφτιαξα χθες, είχα όρεξη για μαγειρική κ δοκίμασα καινούριες συνταγές κ εςυτυχώς πέτυχαν),1 φέτα ψωμί.

ψάχνω κ φτιάχνω διάφορα νηστίσιμα σνακ να τρώω το βράδυ γιατί τώρα που απέχω από γαλακτοκομικά(λόγω της αλλεργίας του μωρού μου) έχουν μειωθεί οι επιλογές μου....

elenitsa θελω της συνταγη της μηλοπιτας και αυτα τα κουλουρια ελιας που εγραψες,αν θελεις εχω παστα φλωρα νηστισιμη (τελεια),κεικ με κουβερτουρα και καρυδια απο πανω,ελαιοψωμακια,μπισκοτα με ρεστινα,παξιμαδακια γραψε τη συνταγες στην ομαδα και οποια θες πες μου να την βαλω και εγω χθες ολο το απογευμα στην κουζινα ημουν παλι εφτιαξα ενα κεικ για τα παιδια και τα παξιμαδακια

σημερα ξαναζυγιστικα και με εδειξε 60,8 δεν κρατηθηκα,το βλεπω στα ρουχα μου οτι αρχισα να ειμαι πολυ καλυτερα και εχω ανεβει πολυ ψυχολογικα,μια χαρα τα πηγατε ολες χθες,συνεχιστε ετσι και οι κοποι μας θα δικαιοθουν πολλα φιλια!!!

Γεια σας και απο μενα.Αννα-Μαρια περιμενουμε νεα σου.Χαιρομαι που ολες τα πηγαινουμε καλα και το καλοκαιρι θα ειμαστε απλα κουκλαρες χωρις το ζουμερες :D:D:D Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και φ.χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-μπανανα

μεσημερι-ομελετα με 2 αυγα,λαχανικα,τυρι 50 γρ,γαλοπουλα,μανιταρια και σαλατα.

απογευμα-δεν εφαγα γιατι πηγαμε το μωρο στον παιδιατρο

βραδυ-ενα ποτηρι γαλα και μια μπανανα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...