Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα.Καλως μας ηρθαν τα καινουρια κοριτσακια.καλη αρχη και σε εσας.Λοιπον χθες μια χαρα τα πηγα,δεν παρεκλεινα απο το στοχο μου..

Πρωι-τοστ μονο τυρι,χυμο πορτοκαλι φυσικο

ενδιαμεσα-χυμο ανανα

μεσημερι-μπριζολα,μαρουλοσαλατα,1 φετα ψωμι

απογευμα-μιση μπανανα

βραδυ-σαλατα αγγουροντοματα,μιλνερ και μισο κριθαρενιο παξιμαδι

Σημερα θα φτιαξω μπιφτεκακια που τα λαχταρησα και θα τα ψησει ο αντρουλης μου στα καρβουνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βασω μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,παντα ημουν αδυνατη και στις εγκυμοσυνες μου εβαλα 20,15 και 26 κιλα,στην τριτη να φανταστεις ξεκινησα απο τα 54 και εφτασα τα 80,στις αλλες δυο τα εχανα χωρις διαιτα αλλα τωρα μαλλον αλλαξε ο μεταβολισμος μου το θεμα ειναι οτι τα περιτα μου ειναι ολα στην περιφερεια και μου τη δινει αφανταστα που δεν με χωρανε τα ρουχα μου,μαζι θα τα χασουμε μην στεναχωριεσαι

πριγκιπισσα μια χαρα τα πηγες,καλη ορεξη για σημερα!!!

Αχ Κατερινα μου μακαρι να τα χασω να ησυχασω ολο κολαν και μπουζοφορεματα φοραω

θελω τζιν κολητο ζητζω πολλα :?::lol:

Μια χαρα εισαι εκανες και 3παιδια λογικο που κολλησες ετσι και εγω στην περιφερεια τα εχω απο

την μεση και πανω φαινονται κοκαλα..

Πριγκιπισσα μια χαρα τα χθεσινα σου κρατηθηκες ε :?:

οχι κοπελα μου δεν ζητας πολλα σε καταλαβαινω απολυτα,απο περυσι το καλοκαιρι εχω ενα μερακι να αγορασω ενα ασπρο στενο τζην,να δουμε φετος θα τα καταφερω αραγε..............

Καλημερα κουκλες.

Θελω να γινω μαμα συγχαρητηρια και απο εμενα.

Να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Δε σας εγραψα αλλα ηταν ανησυχος ο μικρος αυτες τις μερες γιατι ειχαμε εμβολιακια.

Λοιπον προχθες

Πρωι: 1 ποτηρι γαλα και 3 μινι κρουασανακια σκετα

Δεκατιανο: 3 cream crackers 1 ποτηρι χυμο βυσινο (για να νοστιμισει το γαλα για το μπεμπη)

Μεσημεριανο: Ομελετα (3 αυγα λιγη φετα) μιση φετα ψωμι

Απογευματινο: 2 μινι τσουρεκακια

Βραδινο: 1 μπριζολα χοιρινη με μαρουλοσαλατα

χθες

Πρωι: 1 ποτηρι γαλα και 3 μινι τσουρεκακια

Δεκατιανο: 1 καφε (μετα απο πολυ καιρο... γιατι ζηταω τσιγαρο)

Μεσημεριανο: 1 μικρο κοματι τηγανιτο μπακαλιαρο, λιγη πατατοσαλατα, μαρουλοσαλατα, μιση φετα ψωμι

Απογευματινο: 1 cheezcake :oops:

Βραδινο: λιγο μοσχαρακι λαδοριγανι με ρυζι, μιση φετα ψωμι

Αυτα...

Φιλακια σας!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ χτες έφαγα σάντουιτς με μέλι και τυρί για πρωινό, γλώσσα τηγανιτή με σκορδαλιά και μαρουλοσαλάτα για μεσημεριανό, μια κούπα γάλα για απογευματινό και κριθαράκι με ένα κομμάτι κοτόπουλο (πιο πολύ κόκκαλο) για βραδινό. Μετά ήπια κι ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Δε θέλω να αλλάξω τις συνήθειές μου, απλά τρώω κανονικό βραδινό, γιατί αλλιώς ξυπνάω το πρωί χάλια απ' την πείνα!

Να σας ρωτήσω: στην εγκυμοσύνη σας τρώγατε αβγά; Την προηγούμενη φορά ο γιατρός μου είπε να τα κόψω τελείως, αλλά μου φαίνεται πολύ υπερβολικό. Μόλις απέβαλα, έφτιαξα μια τεράααστια στραπατσάδα και την έφαγα όλη! Εσείς τι κάνατε;

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ χτες έφαγα σάντουιτς με μέλι και τυρί για πρωινό, γλώσσα τηγανιτή με σκορδαλιά και μαρουλοσαλάτα για μεσημεριανό, μια κούπα γάλα για απογευματινό και κριθαράκι με ένα κομμάτι κοτόπουλο (πιο πολύ κόκκαλο) για βραδινό. Μετά ήπια κι ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Δε θέλω να αλλάξω τις συνήθειές μου, απλά τρώω κανονικό βραδινό, γιατί αλλιώς ξυπνάω το πρωί χάλια απ' την πείνα!

Να σας ρωτήσω: στην εγκυμοσύνη σας τρώγατε αβγά; Την προηγούμενη φορά ο γιατρός μου είπε να τα κόψω τελείως, αλλά μου φαίνεται πολύ υπερβολικό. Μόλις απέβαλα, έφτιαξα μια τεράααστια στραπατσάδα και την έφαγα όλη! Εσείς τι κάνατε;

εχω ακουσει οτι ο κινδυνος με το αυγο ειναι η σαλμονελα!!μπορει να περασει το μικροβιο στο εμβρυο...

αυτο ειναι μια πιθανοτητα για αυτο το λενε για να το εξαλειψουνε....! ;)

α΄λλα για μια φορα δεν εγινε κατι

Να μαι κ εγώ.χαιρετώ όλα τα κορίτσια κ καλώς ήλθατε οι καινούριες!

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ εμένα ο γιατρός μου είχε απαγορεύσει σε όλη την εγκυμοσύνη οστρακοειδη κ οτιδήποτε φρέσκο(γάλα,τυρί,αβγό,κλπ).δεν ξέρω όμως αν ήταν ο λόγος οι ορμονες που έπαιρνα.

Τα σημερινά μέχρι στιγμής:

πρωί:1φ.ψωμί του τοστ με 1κ.η.ταχινι

ενδιάμεσα:8 πολύ μικρά ξερά φρουτα

μεσημέρι:1φλ.μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας κ μαρουλι-ντομάτα σαλάτα.

Τώρα πάω για τρέξιμο 6 χλμ.

Φιλακια

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ :D:D:D ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ 54 ΚΙΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 59,500 :(:( ΣΗΜΕΡΑ ΨΙΛΟΕΦΑΓΑ :( ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ 3 ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ... ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΑΩ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ :o:o:o

Αννα καλο τρεξιμο,δεν ξερω αν το ειδες αν θελεις νηστισιμες συνταγες εχω πολλες κυριως για σνακ και πρωινο,πες μου

Ζετα μου προσπαθησε να μην παραλειπεις γευματα,5 γευματα και απο λιγο,εγω απο τοτε που υιοθετησα το μετρημα στο φαγητο μου(1 φλυτζ.τσ) και τα μικρα και πολλα γευματα,εχασα ενα κιλο και το καταλαβαινω οτι αρχισε να κλεινει το στομαχι μου,ενω πρωτα ετρωγα περισσοτερο το μεσημερι και το βραδυ δεν πολυετρωγα υπηρχαν μερες που δεν ετρωγα τιποτα,τα κιλα εκει κολλημενα.και το ψωμι τουλαχιστον με σουπα ή με σαλατα ή εστω με οσπρια,οχι με πατατες και ζυμαρικα

Αννα Μαρια το αυγο ειναι για σαλμονελα,εγω ετρωγα σε ολλες τις εγκυμοσυνες μου,αλλα μενω σε χωριο και ο πεθερος μου εχει δικα του αυγα,αν βρεις βιολογικα πιστευω ειναι καλυτερα χωρις υπερβολες βεβαια,τωρα για τα αυγα του εμποριου και εγω τα φοβαμαι λιγο

Αφροδιτη ειναι καλυτερα ο μικρουλης σου τωρα;

Κορίτσια καλώς ήρθα και εγώ. Αν θέλετε βάλτε και εμένα στην λίστα με τα κιλά. Λοιπόν η καταραμένη ζυγαρια που μου έρχεται ώρες ώρες να την σπάσω, με δείχνει 56,6 μπορεί και 57. Και ναι μπορει τα κιλά μου με την πρώτη ματιά να σας φαίνονται λίγα αλλά εγώ θέλω να φτάσω στα 50 γιατί δεν είμαι και πρώτο μπόι, φτάνω το 1,57. Δυστυχώς μόνο με μια ίωση που πέρασα έφτασα 55 αλλά τα ξαναπήρα. Και να φανταστείτε όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μου, ξεκίνησα 46 κιλά και τελικά όταν γέννησα σταθεροποιηθηκα στα 50. Στο δεύτερο πήρα μόνο 12 κιλά επειδή έκανα διατροφή λόγω διαβήτη κύησης που μου εμφανίστηκε και όταν γέννησα πήγα πάλι στα 50. Όμως εδώ και τρία χρόνια ανέβηκαν και δεν τα χάνω. Στη δουλειά δεν τρώω τίποτα, μόνο καφέ πίνω και όταν θα γυρίσω σπίτι θα φάω κάτι αλλά επειδή με νευριάζει ο άντρας μου και τα παιδάκια μου, θα φάω και κανένα γλυκάκι :lol::lol:

Ήρθε κ το φάντασμα...χαχαχα

μπήκα να συνεχίσω

απόγευμα:1κ.χαλβα με ξηρούς καρπούς

βράδυ:αγγουροντοματα,1φ.ψωμί κ 5 πατάτες.πήγαμε για κρασακι αλλά κρατήθηκαν δεν μπορείτε να πείτε.ήπια 1μικρο ποτηράκι λευκό.

Κα1 σευχαροστω αλλά έχω παααρα πολλές συνταγές γιατί μαρεσει πολύ το μαγείρεμα όπως κ η ζαχ/κη.να κ γιατί δεν φεύγουν τα κιλακια...

Georgia όπως λέει κ η φιλενάδα μας 5 γεύματα έστω μικρά αν δεν μπορείς!μόνο έτσι θα πέσει.αλλά να τρως τα σωστά όχι σοκολατιτσες κ σαβουριτσες.

Όλες μαζί για τη νίκη!!!

Καλή νύχτα κ όνειρα γλυκά κοπελιες!

καλημέρα ζουμερούλες μου...

πως είστε;

με το καλό για τη δίαιτα κ οι καινούριες κοπέλες...

μπράβο, ξεκινάτε δυναμικά...

θα σας βάλω κ σας στη λίστα μας!

μην ξεχνάμε αύριο έχουμε ζύγισμα...

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο μακαρόνια με κιμά, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1/2 παστέλι

βραδινό: τοστ

καλή μας συνέχεια...

Καλημερα και απο μενα.Επιτελους αυριο ειναι Δευτερα για να δουμε πως τα πηγαμε.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο τυρι και χυμο πορτοκαλι

ενδιαμεσα-μπανανα

μεσημερι-δυο μπιφτεκια με μαρουλοσαλατα και 1 φετα ψωμι

απογευμα-αχλαδι

βραδυ-μισο γιαουρτι και 1 φετα ψωμι

Η λιστα με τις ζουμερουλες ολοενα και μεγαλωνει.Ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να ειμαστε ολες οπως επιθυμουμε.Φιλακια σε ολες...

καλημέρα ,εχθες μονο διατροφή δεν κάναμε ,ειχε γενέθλια ο συζυξ και φάγαμε πίτσα,μου έκατσε στο στομάχι!!! τελικά το ματι ειναι αυτο που δεν χορταινει!!

Κοριτσια μου καλημερα και απο μενα!!!!

Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες αλλα την παρασκευη πηγαμε στη μαμα μου στη χαλκιδικη και χτες ολη τη μερα εκανα γενικη ολο το σπτι .Ξεπατωθηκα ..Εγω μεχρι χθες τα πηγαινα μια χαρα αλλα εχθες το βραδυ με επιασε υστερια και εφαγα μπισκοτακια με σοκολατα .Περιμενω και περιοδο και δεν μπορεσα να κρατηθω...

Να καλοσωρισω και γω τις καινουριες κοπελες!!!!!Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι πιστευω θα τα χασουμε τα παλιοκιλα...

Αννα Μαρια και παλι συγχαρητηρια !!!! Εκανες τελικα χωριακη????

Κοριτσια αυτα απο μενα αν μπορεσω θα ξαναμπω πιο μετα!!!!!

Όλια, ναι, έκανα χοριακή και είναι 900. Την Τρίτη θα πάω στο γιατρό.

Εγώ νιώθω κατάπτωση αυτές τις μέρες... Χτες έφαγα τοστ το πρωί, σπανακόπιτα το μεσημέρι, ένα ποτήρι γάλα και ένα κομμάτι ταχινόπιτα για απογευματινό και τυρόπιτα για βράδι. Χάλια μενού....

Σήμερα θα πάμε έξω για φαγητό.

γεια σας κουκλες

λοιπον χθες εφαγα:

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:ενα μπισκοτακι

μεσημερι:ψαροσουπα με μια φετουλα ψωμι,σαλατα λαχανο

απογευμα:δυο κομματακια μαυρη σοκολατα,καφες

βραδυ:λιγη ψαροσουπα

εντωμεταξυ εχω να παω τουαλετα τρεις μερες παλι,η κοιλια μου ειναι τουμπανο

Αννα κι εσυ με την κουζινα ε;και εγω συνεχεια κατι φτιαχνω ιδιως με τα παιδια που χρειαζονται φαγητο για το σχολειο πρεπει να εχω παντα κολατσιο,

Γιωτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου πολυχρονος,μην νιωθεις ασχημα για λιγη πιτσα,τι να κανουμε καποιες φορες ξεφευγουμε λιγο ανθρωποι ειμαστε εγω δεν σε μαλωνω παντως ;)

Αννα Μαρια μου,να τρως καλα ξεχνα τις διαιτες τωρα,προεχει το εμβρυακι και ο οργανισμος σου πρεπει να ειναι δυνατος,ποτε θα πας στο γιατρο;

Ελενη και πριγκιπισσα μια χαρα τα πηγατε χθες

πολλα φιλια κουκλες!!!

Γιωτα ξεχασα να σου πω να χαιρεσαι το συζυγο οσο γιατην πιτσα δεν πειραζει χρειαζεται που και που .

Εγω το πρωι εφαγα ενα μικρο κρουασαν και καφε το μεσημερι μπακαλιαρο με τυρι και πατατες.Τωρα θα παω για νανι ..

Αννα Μαρια μια χαρα η χωριακη ..Ευχομαι ολα να πανε καλα !!!!!!

Φιλια πολλα καλο μεσημερι

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙΑ ΜΑΣ? ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΑ :(:(:(:(:(:( ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΑΩ :oops::oops::oops::oops::oops: ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ...ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ 5 ΚΙΛΑΚΙΑ :roll::roll:

Όλια, σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

ΚΑ1, δεν κάνω δίαιτα, απλά δεν έχω όρεξη... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήθελα να φάω το σύμπαν! Τώρα τίποτα, σκέφτομαι φαγητό και με πιάνει απέχθεια. Τώρα πήγαμε σε ταβέρνα, έφαγα όσο έφαγα (όχι πολύ πάντως, για τα δικά μου δεδομένα) και μ' έπιασε η κοιλιά μου. Εμετούς δεν έχω ακόμα, αλλά αναγούλες έχω.

καλησπερα σε ολες τις κοπιλιες παλιες και καινουργιες

τι κανετε?

ολες βλεπω πολυ καλα αν και δεν προλαβα να τα διαβασω ολα

αννα μαρια μου πολυ καλα εισαι ε?μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!! ;);)

κοριτσια εγω τα σκατουλωσα :lol::lol: αυτες τις μερες

πολυ χαλια :cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil::evil:

ειμασταν εκτος με παρεα και πολυ φαι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

αυριο δεν θελω να ανεβω στη ζυγαρια

νιωθω πως οτι εκανα τις προηγουμενες μερες τα χαλασα ολαααααααα

για να δουμε αυριο

παντως τα κοριτσια που ειμασταν παρεα ειχαν να μεδουν ε ναμηνα περιπου και μου ειπαν οτι αδυνατισα αλλα νομιζω τα ξαναβαλα τωρα :evil::evil::evil::evil:

απο αυριο θα κανω καμια αποτοξινωση μου φαινεται

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...