Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα μαρια τι ευχαριστα νεα τελικα???μπραβο ρε ολα καλα να πανε να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη παει η διαιτα

θα εισαι η μονη εδω μεσα που θα χαιρεται να φουσκωνει η κοιλιτσα της :lol::lol::lol:

ολες οι υπολοιπες πρεπει να ξεφουσκωνουμε κοριτσια ;)

να μπαινεις εδω οκ?

λοιπον να σας πω τα σημερινα μου

πρωι : 1φετα ψωμι με μαρμελαδα καφες

δεκατιανο : 2 κουλουρακια κουκις :oops::oops:

μεσημερι : 1 πιατο αρακα λιγο τυρι 1φετα ψωμι

απογευμα : ενα κουλουρακι κουκις καφες

βραδυ γιαουρτι και 3 φρυγανιες

ρε κοριτσια λιγα τρωτε ολες πως αντεχετε?

εγω νομιζω τρωω ταπερισσοτερα και παλι πειναω

ειμαι περιεργη να δω ποσα και αν εχασα καθολου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εύη, σ΄ευχαριστώ!

Δε νομίζω ότι τρως λίγα. Μια χαρά τρως.

τα περισσοτερα τρωω απο ολες εδω μεσα αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω λιγοτερα :oops::oops:

πινω ομως πολυ νερο κατι που πριν δεν εκανα

δεν επινα πολυ νερο και αυτο τωρα με κανει καλο

το απογευμα πεινασα λιγο και ηπια ενα ποτηρι νερο και μετα ημουν οκ :lol::lol::lol:

Ευη μια χαρα ειναι αυτα που τρως,μονο τις ποσοτητες να ελεγχεις το ψωμι και το λαδι που ειπε και η Ναντια,αυριο και εγω την φοβαμαι λιγο τη μερα,θα φαμε στην πεθερα μου και φοβαμαι μην ξεφυγω με τον μπακαλιαρο

σημερα εκανα και γυμναστικη παλι αλλα οχι διαδρομο,σκαλισα τον κηπο εσκαβα για κανενα μισαωρο ξεπατωθηκα η γυναικα!!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου......

πως είστε;

Άννα Μαρία, παράλειψή μου, θα σε βγάλω απ τη λίστα μας....

μπράβο τα κορίτσια, πολύ καλά όλες..

thalassa μια χαρά είναι αυτά που τρως κ σίγουρα το νερό βοηθάει πολύ!

λοιπόν....

πρωινό: 1/2 ποτήρι χυμό

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια, μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: μπανάνα

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα(μόνο κρέας-ντομάτα-μουστάρδα-κέτσαπ)

κορίτσια το θέμα μου είναι οτι από χθες δυσκόλεψαν τα πράγματα για μένα κ μειώθηκαν οι επιλογές μου στο φαγητό γιατί πιθανώς ο μικρούλης μου έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα κ απέχω από κάθε τι γαλακτοκομικό κ μοσχάρι... δεν πειράζει όμως, θα βρω να τα αντικαταστήσω με κάτι άλλο...

γερό να ναι το παιδάκι μου!

καλημέρα σε όλες κ καλά να περάσετε σήμερα...

καλημέρα!!!Ελένη και εμένα ειχε κόρη μου ,το Δεκεμβρη κάναμε πρόκληση με αλλεργιοογο εδώ στη Χίο ,εχει 3 μηνες που τρώει τα πάντα!! πριν απο ένα μηνα μετα τα 2α γενέθλια της έφαγε πρώτη φορά ψάρι!!! γτ ομως το πιστεύεις?οτι χρειαστεις και ακομη να θες να συζητησεις απλα εδώ είμαι.

στο θέμα μας όμως! εγώ μετράω κουπες διότι ακουλουθάω διατροφή απο διαιτολόγο,βεβαια μεσημέρι βράδυ μου έχει κ αφθονη σαλάτα,αλλα δεν την μπορώ τη βοσκή ρε παιδιά!!! μπέεεεε!!!!ουπς ,μου ξέφυγε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα ζουμερουλες μου.Και του χρονου σαν σημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.Ο Ορεστακος μου κοιμηθηκε πριν λιγο.Οταν ξυπνησει θα φαει φρουτοκρεμα και μετα θα παμε στην παρελαση και για καφεδακι.Ο καιρος ειναι υπεροχος εδω στο νησι.Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο με τυρι,χυμος πορτοκαλι

ενδιαμεσα-χυμος πορτοκαλι

μεσημερι-φιλετο κοτοπουλο,μαρουλοσαλατα,1 φετα ψωμι

απογευμα-μπανανα

βραδυ-1 ποτηρι γαλα.1 καροτο.4 φραουλες

Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα να παω στη διαιτολογο μου να δω ποσο εχασα.Φιλακια σε ολες :-*:-*

καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!

ελενη και εγω για ενα διαστημα ειχα κοψει τα γαλακτοκομικα οταν θηλαζα

γιωτα εισαι απιστευτη μπεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πριγκιπησσα και εγω θελω πως και πως να ερθει η δευτερα να δω τι εκανα σε μια βδομαδα ;);)

εγω δεν θα μπορω να μπω μεχρι την δευτερα

οποτε δεν θα δινω και αναφορες αλλα πιστευω θα κρατησω το προγραμμα :roll::roll::roll:

σας φιλω και θα ταπουμε η κυριακη βραδυ η δευτερα μεχρι τοτε καλα να περασετε

Γεια σας κορίτσια,τι νέα;

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ κ εγώ σε θυμάμαι!μα Μάο πάλι εδώ να παλευω με τα περιβοητα κιλά.

Αχ ρε κορίτσια θέλω να τα καταφέρω αυτή τη φορά!

Λοιπόν σήμερα εώς τώρα εφαγα:

πρωί:1 bar σκέτο

δεκατοανο:1/2μπανανα

μεσημέρι:1μεσαιο ψαρακι,10 πατάτες,3ντολμαδακια,λίγα χόρτα,1φ.ψωμι κ 1 μεσαία φέτα χαλβα βανιλια(τα σκατωσα...θα προσπαθήσω να μη φάω το απόγευμα).

Να σας ρωτήσω,ζηγιζεστε συγκεκριμένη μέρα;

Γειά σας κορίτσια!

Εγώ χτες ξέφυγα λίγο! Δηλαδή, έφαγα ένα μικροσκοπικό σοκολατάκι γεμιστό με καραμέλα (μέγεθος όσο τα κουτάκια της Lacta) και ένα μπαστουνάκι από Kinder Bueno και ένα κομμάτι χωριάτικη τυρόπιτα για βραδινό.

Εντάξει, τώρα που το σκέφτομαι δεν οργίασα κιόλας (:P), αλλά καλύτερα να προσέχω, μην πέσω με τα μούτρα και μετά τρέχω και δε φτάνω, γιατί και την προηγούμενη φορά, δύο μήνες κράτησε η εγκυμοσύνη και μου μείνανε τα κιλά!

Άννα, έχουμε συμφωνήσει όλες να ζυγιζόμαστε κάθε Δευτέρα!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ...ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΖΕΤΑ, ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 11,5 ΜΗΝΕΣ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΛΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ :(:(:( ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ 52-53 ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ 1.66.ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ 56 ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΦΤΑΣΑ 71...ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 42 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ :(:(:( ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 59,5 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ :o:o:o:o ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ;););)

Καλησπέρα κορίτσια!! μια χαρά τα πάτε μπράβο σας!! Αχ ανέβηκα το πρωί στη ζυγαριά και έδειξε 59 :ymparty: ... μαλλον έχασα 1 κιλό, αλλά αν δεν περάσουν 2 μερούλες να ξαναζυγιστώ και να δω ότι ακόμα λείπει δεν ενθουσιάζομαι!!

"Θέλω να γίνω μαμά" συγχαρητήρια!!! πολύ χάρηκα κοπέλα μου, εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! γουρλίδικο το θεματάκι!!

Ζέτα καλώς ήρθες! να σου ζήσει η κορούλα σου! γιατί σταμάτησες τόσο νωρίς το θήλαστρο, δεν άντεξες άλλο ε; ξέρω πόσο κουραστικό είναι, το κάνω κι εγώ. Πάντως μια χαρά μου φαίνεται ότι τα πας, κοντεύεις να φτάσεις στα κιλάκια σου προ εγκυμοσύνης, μη λυγίσεις τώρα!

Καλή μας συνέχεια!! :-*:-*

enina ευχαριστώ!

Ζέτα, καλώς όρισες! Μου φαίνεται ότι μια χαρά τα πας! Έχασες πάνω από δέκα κιλά! Εμείς είμαστε εδώ για σένα!!! :D

ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!! ΕΝΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!! ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ...ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ? ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΤΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ :(:(:( ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!! [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob8.gif] ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

Καλησπέρα κοριτσαρες!τελικά κατάφερα να μη φάω τπτ το απόγευμα κ το βράδυ εφαγα 1/2ντοματα,1/2αγγουρι,1φ.ψωμί,1κομματι χαλβα.ξέχασα να σας διευκρινίσω ότι νηστευω.

Από αύριο λέω να είμαι πιο πίστη στο προγραμμα της διαιτολογοτ μου αλλιώς δεν βλέπω να τα καταφερνω...

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλα!! Αννα και εγω διατροφη κάνω! σήμερα το ξεχεσα, σορρυ κιόλας, πήγαμε στην μαμα μου και είχε χίλια δυο πράγματα! Έφαγα απο όλα και λίγο... Σας τα λέω για να με κατσαδιασετε λίγο... Απο αύριο και εγω την διατροφη κατα γράμμα!!! Εε δεν με παίρνει! Μπραβο ενινα για το κιλο και καλώς ηλθες Ζέτα!!φιλακια!!

καλημέρα ζουμερούλες μου...

τι κάνετε;

χθες λίγο πολύ όλες κάναμε τις παρανομίες μας....δεν πειράζει, μια μέρα ήταν!

καλωσήρθες ZETA, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου... καλή αρχή κ σε σένα...

θες να σε βάλω στη λίστα μας;αν ναι πεσμου ακριβώς τα στοιχεία σου.

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ(μόνο ζαμπόν)

μεσημεριανό: μπακαλιάρος, λίγες πατάτες, λίγο ρύζι, 1 φέτα ψωμί.

απογευματινό: μισό παστέλι

βραδυνό: 1 αυγό βραστό κ 2 φέτες μικρές ψωμί

savropinguinos, σε ευχαριστώ για την απάντηση, ότι χρειαστώ θα σου πω, να σαι καλά.

κορίτσια μην ξεχνάτε, η Δευτέρα έρχεται................................

καλημέρα!!και εγώ το παράκανα εχθές..

ένα κομμάτι σοκοφρέτα το πρωι :oops:

μεσημέρι ενα κομματι τηγανιτο μπακαλιαρο με λιγη σαλάτα

(λιγο πιο μετά εφτιαχνα τούρτα και έφαγα σαντυγι :oops: )

βραδυ τοστ

σημερα το πρωι μια φέτα ψωμί του τοστ με μια κ.γ. βουτυρο κ μέλι ...

σημερα εχει γενέθλια ο συζυγος και σκεφτομαι να φάω να μην φάω τουρτα...

Γεια σας κοριτσια σας διαβαζω μερες τωρα και ειπα να ερθω και εγω στην παρεα σας :)

Με θελετε δεν με θελετε εγω μπαινω :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον με λενε Βασω ειμαι 25χρονων και πριν 2.5χρονια εφερα και εγω στον κοσμο το αγορακι μου

εχω υψος 1,70 και τα κιλα μου ηταν 63 με 64 ετσι ξεκινησα την εγκυμοσυνη και εφτασα στα 80 :shock:

εκανα διατροφη σε διαιτολογο περσι την ανοιξη και καταφερα να χασω τα κιλα και να γινω 63....

απο το καλοκαιρι και μετα αρχισα να τα βαζω παλι γιατι ετρωγα σαν την γουρουνα ;) τωρα ειμαι 70

και κανω διαιτα προσπαθω να τα χασω σιγα-σιγα γιατι ερχεται και το καλοκαιρακι πως θα βγω στην παραλια και θα τρεχω πανω κατω με το μαγιο για να κυνηγαω τον γιο μου θα φρικαρουν ολοι :D

Ετσι πηρα το θαρρος να μπω και εγω στην παρεα σας και να παιρνω δυναμη να συνεχισω γιατι ολο

ξεκιναω και μετα την παραταω ενω εδω ειστε πολλες που προσπαθητε και θα στηριζουμε η μια την

αλλη....

Θα χαρω πολυ να τα λεμε :D

καλωσήρθες στην παρέα μας ΒΑΣΩ, να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

καλή αρχή κ σε σένα, θα τα χάσουμε μέχρι το καλοκαίρι, που θα πάει....

κι εγώ το μαγιό σκέφτομαι κ πέρνω δύναμη να συνεχίσω... ΄

θέλεις να σε βάλω στη λίστα μας; ν ναι πεσ μου πόσα κιλά θες να φτάσεις

savropinguinos, χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! ε, φάε λίγη τουρτίτσα...

Γεια σου Ελενη σε ευχαριστω και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου :)

Βαλε με στην λιστα θελω να γινω 63..........

Αντε ολες μαζι δυναμικα και θα γινουμε κορμαρες :D

καλημερα ζουμερουλες

να καλοσωρισω κι εγω τα νεα κοριτσια στην παρεα μας,Βασω και Ζετα καλωςηρθατε στην παρεα μας,να χαιρεστε να παιδακια σας και καλ δυναμη,εγω ειμαι η Κατερινα,Βασω εχουμε το ιδιο υψος και εγω 80 ειχα φτασει στην τριτη μου εγκυμοσυνη και τωρα εχω φτασει στα 62 αλλα θελω να φτασω στα 58 για να μην τρωγομαι με τα ρουχα μου και να αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου

enina μπραβο σου μια χαρα τα πηγες,ακομα δυο εχεις ωραια

eleni μια χαρα τα πηγες χθες,δεν ξεφυγες

σαυροπιγκουινε,εμενα παλι μου αρεσει η βοσκη :lol::lol: ,μου αρεσουν πολυ οι σαλατες και απο οτι καταλαβα σε χορταινουν μια χαρα,σχεδον καθε βραδυ φτιαχνω μια ωραιοτατη σαλατουλα και βοσκαω :lol::lol:

κουμπαρουλα μου λογω της ημερας εγω σου δινω αφεση παντως,φιλια στον μπουμπουκο

Αννα κι εγω νηστευω και εχω πολλες νηστισιμες συνταγες αν θελεις

παρεμπιπτοντως οποια κοριτσια θελουν να μπουν στην ομαδα μας,ας κανουν αιτηση

λοιπον και τα δικα μου χθεσινα:

πρωι:παστα φλωρα,τσαι,καφες

δεκατιανο:τιποτα ημαστα στην παρελαση

μεσημερι:ενα κομματι μπακαλιαρο,λιγη σκορδαλια,μαρουλι και αγγουροντοματα

απογευμα:ενα κομματακι γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι,καφε

βραδυ:σαλατουλα μαρουλι,φρουτα

αυτα απο μενα πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σου Κατερινα και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου....

Εγω λεω με το καλο να φτασω τον πρωτο στοχο που εχω τα 63 και μετα να κατευω

και λιγακι ακομη.......για το υψος μας το ιδανικο βαρος ειναι 63κιλα.....

Μπραβο σου παντως με 3παιδακια και εισαι τοσα εγω θα ημουν 100 και βαλε :lol:

Τα χθεσινα μου δεν τα λεω γιατι παραστρατησα οχι τοσο απο φαι αλλα απο ποτο

βγηκα και παραηπια απο σημερα ομως το κεφαλη μεσα..........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...