Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

καληνυχτα τσουπρες νυσταξα πολυ!!!!!!!

αννα μαρια καλο βραδυ θα περιμενουμε νεα σου αυριο ;););)

ολα ναπανε οπως τα θες :):):)

κοιμησου να χαλαρωσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα Μαρια κανε αυριο μια χωριακη να βεβαιωθεις ..Ασε που σιγουρα εισαι ..Εγω οταν εμεινα δεν ειχε φουσκωσει το στηθος μου και ειχα πονους περιοδου .Καθε γυναικα εχει διαφορετικα συμπτωματα !!!!!!Αντε και να σκεφτεσαι θετικα !!!!!

Εύη, καληνύχτα! Θυμάσαι τη μαθήτρια που με ρώτησε αν είμαι έγκυος;.......... Και τσαντίστηκα κιόλας!

Όλια, θα κάνω πρωί πρωί το δεύτερο τεστ. Για αναλύσεις θα πρέπει να περιμένω μέχρι το μεσημέρι-απόγευμα, που θα γυρίσει ο άντρας μου απ' το σχολείο. Θα κάνω, όμως, τεστ θετικό-αρνητικό στον μικροβιολόγο, που βγαίνει σε μισή ώρα, κι αν είναι θετικό, κάνω και μια χωριακή. Γιατί να περιμένω μέχρι το Σαββάτο (Παρασκευή είναι 25η Μαρτίου, που παρεπιπτόντως, θα γεννούσα!) δεν παλεύεται!!!!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! :D:D:D ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΕΣΤ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ! ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!! :lol: ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΤΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΖΕΛΑΚΙ!!!! [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

filitsi ευχαριστώ!

Κι εμένα το είδε το θετικό και είπε "ε, καλά, θα δούμε". Έχουμε περάσει πολλά και δεν εμπιστευόμαστε τίποτα.... Ούτε και τολμάμε να χαρούμε υπερβολικά.

καλημέρα ζουμερούλες μου................

θέλω να γίνω μαμά.........................................................................................................

τι ευχάριστα νέα βλέπω πρωί-πρωί!

συγχαρητήρια κοπέλα μου, εύχομαι το ονειρό σου πια να γίνει πραγματικότητα...

σε καταλαβαίνω που είσαι επιφυλακτική, κι εγώ για να το πιστέψω έκανα 3 τεστ κ χωριακή!

μην σκέφτεσαι τις άσχημες μνήμες που έχεις, αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! είναι μια καινούρια αρχή....

εγώ όταν έμεινα έγκυος το στήθος μου είχε μια ευαισθησία σαν να περιμένω περίοδο αλλά δεν ήταν καθόλου πρησμένο, μετά από ένα μήνα άρχιζε κ πρηζόταν. θα σιγουρευτείς κ με την χωριακή.....

μη μας ξεχάσεις, περιμένουμε τα νέα σου!

κοριτσάκια μου μας βλέπω όλες πολύ συνετισμένες...μπράβο μας!

λοιπόν...

πρωινό: μπανάνα, καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: κοτόπουλο, 1 βραστή πατάτα, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: τίποτα(είχα πάει στο γυναικολόγο μου για ένα τυπικό έλεγχο κ ξεχάστηκα)

βραδυνό: τοστ

καλημέρα σε όλες σας!

Εύη, καληνύχτα! Θυμάσαι τη μαθήτρια που με ρώτησε αν είμαι έγκυος;.......... Και τσαντίστηκα κιόλας!

ναι ναι μαλλον κατι ηξερε!!! ;););)

περιμενουμε νεα

καλημερα σε ολες ελενη πολυ καλα τα πας μπραβο

Άννα Μαρία μπράβο.......................................................................................................

τρέχα..........για χοριακή κ πες μας τα νεότερα!

Έτρεξα!

Τελικά δεν έκανα χοριακή, αλλά τεστ θετικό-αρνητικό (σου λέει αν είσαι ή όχι, αλλά όχι και την τιμή της ορμόνης), επειδή σήμερα είναι Πέμπτη και στην Κύπρο τα ιατρεία κ.λπ. είναι κλειστά. Πάλι καλά που ο μικροβιολόγος μου είναι ανοιχτός τουλάχιστον το πρωί, το απόγευμα, όμως, κλείνει, και η χοριακή θα έβγαινε Σάββατο, μια που αύριο είναι 25η Μαρτίου !!! Πού ν' αντέξω μέχρι τότε... Τουλάχιστον τώρα θα ξέρω και μαθαίνω τη χοριακή μεθαύριο, δε χάθηκε ο κόσμος.

Σε είκοσι λεπτά τον παίρνω τηλέφωνο.

μπραβο Αννα Μαρια μου,ειδες που δεν το πιστευες,απο το πρωι μπαινω και κοιταω συνεχεια,με το καλο σου ευχομαι,να πανε ολα τελεια και να εχεις μια τελειομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι,σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα,η Παναγια μαζι σου.

συγχαρητήρια Άννα Μαρία κ επίσημα πλέον.................................................

αχ, με το καλό να γεννηθεί το αγγελούδι σου!

κοίτα να μην αγχώνεσαι κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη...εγώ ακόμη κ τώρα τη νοσταλγώ...

σου εύχομαι λοιπόν μια μεγάλη-μεγάλη κολιά!!!

να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου για το σποράκι....

Κορίτσια, σας ευχαριστώ και πάλι!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και σε εννιά μήνες να προσπαθώ να χάσω τα κιλά που έβαλα!

Κορίτσια καλησπέρα!δέχεστε καινούρια στην παρέα σας;

Αποτίμηση διάβασα έχετε κ μια εγκυμονουσα!!!με το καλό κοπέλα μου!

Να σας πω λίγα λόγια για μένα:

με λένε ΑΝΝΑ κ είμαι 26 ετών.έχω ένα γιο τον Αλέξανδρο που θα κλείσει τα2 στις 2/7.λόγω αποτυχημένης εγκυμοσύνης αναγκάστηκα να πάρω κάποια κιλά στη 2ηεπισης έκανα θεραπεία με ορμονες κ ήμουν 2μηνες στο νοσοκομείο.για να μην πολυλογω από 42 πηγα48 κ έμεινα έγκυος.πήρα 8 κιλά κ βγήκα 50.δεν έδινα βάση αλλά ξαφνικά θέλω να τα χάσω όλα!πήγα κ σε διαιοτολογο αλλά θέλω να τα λέμε κ μεταξύ μας αν δεν έχετε αντιρηση.στόχος είναι να πάω 44 κιλά!μπορεί να ακούγονται λίγα αλλά έχω ύψος 1.50.

καλωσήρθες στην παρέα μας ΑΝΝΑ, με το καλό κ εσύ για τη δίαιατα(αν κ νομίζω οτι είσαι μια χαρά..., αλλά όπως ξαναείπα ο καθένας ξέρει τον εαυτό του κ πως νιώθει εκείνος καλά...)

να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

θα σε βάλω κ σένα στη λίστα μας....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αννα-Μαρια [smilie=wav.gif][smilie=newbie.gif] συγχαρητηρια!!!!μια μερα ελειψα και μπαινω και βλεπω ΤΟΣΟ χαρουμενα νεα!!!!! με το καλο και καλα κανεις και Κρατιεσαι αλλα να σκεφτεσαι και θετικα!!!και εγω οταν εμεινα μονο ενα τεστ ενα θετικο-αρνητικο εργαστηριου εκανα, γιατι δουλευω σε μικροβιολογικο, και πηγα για τον υπερυχο μετα..μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε..Εισαι και θεολογος ειδα σε αλλο ποστ..και η αδερφη μου και ο αντρας της!!Καλη εγκυμοσυνη και τωρα μετα απο 9 μηνες 'η μαλλον πιο πολυ για να θυλασεις κιολας να τα πουμε παλι για τα κιλακια!!!!Να μας ενημερωνεις μην μας ξεχασεις τωρα ε??

Στα υπολοιπα κοριτσια τωρα, τις ζουμερουλες καλα τα πατε βλεπω και το φλυτζανι παει συννεφο!!!!Καλα κανετε γιατι βοηθαει τρελα αλλα ενα αλλο που καταλαβα οτι βοηθαει ειναι και αν μειωσεται το λαδι(4 κουταλακια του γλυκου την ημερα) και το πολυ νερο!!!Εγω σημερα πηγα διαιτολογο και με εδειξε τελικα 71,2, ουφ!!!παλι καλα εχασα εστω ενα κιλο σε δυο βδομαδες βεβαια αλλα μου ειπε καλα ειναι αφου θυλαζω κιολας, δεν πρεπει να χανω παραπανω. Εκανα και την παρασπονδια μου, εφαγα 6 κομματακια λακτα για να επιβραβευσω τον ευατο μου και τωρα θα παμε στην αδερφη μου ελπιζω να μην ξεφυγω...

Σας φιλω ολες χωριστα και αννα καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!Φιλακια και ηρεμα αυριο με τον μπακαλιαρο και την σκορδαλια!!!!!

Γεια σας και απο μενα.Ξεχασα να σας συστηθω,με λενε Ελενα. Αννα-Μαρια με το καλο το μωρακι σου και ολα να ερθουν οπως τα λαχταρας.

Λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωι-τοστ μονο με τυρι και ενα ποτηρι χυμο

ενδιαμεσα-τιποτα γιατι ελειπα απο το σπιτι

μεσημερι-μπριζολα με μαρουλοσαλατα και μια φετα ψωμι

απογευμα-μπανανα

βραδυ-τοστ τυρι γαλοπουλα.4 φραουλες

Συνεχιζουμε ακαθεκτες και δυναμικες :):):)

καλως ήρθατε πριντσιπέσσα (που ελεγε και ο μπενινι) και Άννα!!!!

Αννα Μαρια !!! :D:D

λοιπον : πρωί τοστ με κασέρι

ενδιαμεσο:1 κριτσινι

μεσημέρι:1 μπριζολα

απογευμα:1 χυμό

βραδυ:ένα τοστ

ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry::cry:

γεια σας ζουμερουλες

Αννα καλωςηρθες και βεβαια σε θελουμε στην παρεα μας,να χαιρεσαι το παιδακι σου και μενα μου φαινεσαι αδυνατη αλλα σιγουρα ο καθενας ξερει τον εαυτο του και κανει οτι καλυτερο για να αισθανεται ομορφα,και εγω χθες μιλουσα με μια φιλη και μου ειπε εσυ αδυνατη εισαι μας δουλευεις που θες να χασεις κιλα κι ομως εμενα δεν μαρεσω ετσι θελω να επανελθω στα φυσιολογικα μου,μπορεις στους αλλους να μην φαινονται τα περιτα κιλα μου εγω ομως τα βλεπω

κουμπαρουλα μου μια χαρα τα πηγες μπραβο σου ΄που εχασες ενα κιλο ειδες που ειχες αγχωθει κιολας;κρατα γερα,καλα εκανες και εφαγες λιγη σοκολατα εγω τρωω καθε μερα τι να κανω μια αδυναμια εχω

Ελενα και σαυροπιγκουινε πολυ καλα τα πηγατε μπραβο και μην το σκεφτεσται δεν πειναμε λεμεεεεε

λοιπον εγω σημερα εφαγα

πρωι:τσαι με πασταφλωρα,καφε

δεκατιανο:ενα μηλο

μεσημερι:ενα φλυτζ.βιδες με τονο,σαλατα μαρουλι

απογευμα:δυο κομματακια μαυρη σοκολατα,καφε

βραδυ:σαλατα μαρουλι,ενα μπισκοτακι(εκανα μπισκοτα με ρετσινα ε να μην δοκιμασω ενα να δω πως εγιναν;)

Αννα Μαρια μην μας ξεχασεις να μπαινεις να μας λες ενα γεια οταν μπορεις

οποια κοριτσια θελουν μπορουν να κανουν αιτηση και στην ομαδα <<ζουμερες κουκλαρες>>

πολλα φιλια καλο βραδυ και δεν πειναμε!!!

Γειά σας κορίτσια!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Άννα πού χάθηκες βρε; Σε θυμάμαι απ' το άλλο ποστ το "Θέλετε να κάνουμε το τέλειο κορμί;" που έκανες τις δίαιτες με τη θερμιδομέτρηση!

Α, Ελένη, βγάλε με απ' τη λίστα, είπαμε, μετά θα χαθούν τα κιλά!!!

Γειά σας κορίτσια!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Άννα πού χάθηκες βρε; Σε θυμάμαι απ' το άλλο ποστ το "Θέλετε να κάνουμε το τέλειο κορμί;" που έκανες τις δίαιτες με τη θερμιδομέτρηση!

Α, Ελένη, βγάλε με απ' τη λίστα, είπαμε, μετά θα χαθούν τα κιλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...