Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Δυστυχώς τώρα βρέχει καταρρακτωδώς και δεν μπορώ να πάω με τα πόδια στο φαρμακείο για να πάρω τεστ. Ο άντρας μου ξύπνησε απ' τα χαράματα για να πάει στο σχολείο και τώρα πήγε να κάνει διάφορα ψώνια, δεν μπορώ να τον στείλω και φαρμακείο.

Μάλλον θα το πάρω αύριο και θα το κάνω μεθαύριο, ή μπορεί και να το κάνω αύριο κι ας μην είναι πρωί.

Η αλήθεια είναι ότι το αναβάλλω γιατί φοβάμαι ότι θα είναι αρνητικό ή- ακόμα χειρότερα- ότι θα είναι θετικό, και τότε τι κάνουμε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν ειναι αρνητικο δεν πειραζει καποια στιγμη θα δειξει και θετικο

αν ειναι θετικο αφου το λεει και το ψευδωνυμο καλε "θελω να γινω μαμα" ;);)

σου ευχομαι να ειναι οτι θες ;);)

εφαγα μεσημεριανο μπορουσα να φαω αλλο τοσοο αλλα κρατηθηκα

Το "θέλω να γίνω μαμά!" ήταν μια φορά κι έναν καιρό. Προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά δεν βρήκα πώς γίνεται. Τέλος πάντων, θα κάνω το τεστ και θα δω, αν και έχω την αίσθηση ότι θα μου έρθει οπωσδήποτε σήμερα.

Γεια σας και απο μενα.Η διαιτα συνεχιζεται χωρις καμια παρασπονδια.Το εχω παρει αποφαση για τα καλα και θα τα χασω τα παλιοκιλα.Λοιπον τα χθεσινα μου..

πρωι-τοστ μονο με τυρι και χυμο

ενδιαμεσα-μπανανα

μεσημερι-φιλετο κοτοπουλο,μαρουλοσαλατα,μια φετα ψωμι

απογευμα-4 φραουλες

βραδυ-σαλατα αγγουρι,ντοματα,50 γρ μιλνερ,1 κριθαρενιο παξιμαδι

Καλη συνεχεια σε ολες μας :):):)

Το "θέλω να γίνω μαμά!" ήταν μια φορά κι έναν καιρό. Προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά δεν βρήκα πώς γίνεται. Τέλος πάντων, θα κάνω το τεστ και θα δω, αν και έχω την αίσθηση ότι θα μου έρθει οπωσδήποτε σήμερα.

οκ ρε σορυ δεν νομιζω να σε πειραξε κατι ε??σορυ αν κατι ειπα που σε πειραξε

πριγκιπισσα εισαι πολυ αποφασισμενη μπραβο σου

και εγω θελω πολυ να ταχασω αυτα τα βρωμοκιλα αλλα σημερα ειμαι καπως πεσμενη

γεια σας ζουμερουλες μου

Αννα Μαρια με εχεις καταμπερδεψει,τελικα θελεις να γινεις μαμα ή οχι;; :o

συννεονοημενες ειμαστε με την περιοδο ολες, και μενα σημερα μου ηρθε,αλλα ενα παραξενο πραγμα η κοιλια μου δεν ειναι καθολου πρησμενη και εχω και να παω τρεις μερες τουαλετα,χθες γυμναστηκα κιολας εκανα δυο χλμ διαδρομο,εκατο κοιλιακους και ασκησεις για γλουτους και το μενου μου ηταν:

πρωι:παστα φλωρα με τσαι

δεκατινο:τιποτα ημουν εξω και δεν προλαβα

μεσημερι:μακαρονια παλι με το φλυτζ.σαλατα μαρουλι

απο τα μενου που ειδα μια χαρα τα πηγατε ολες συνεχιστε ετσι και θα τα καταφερουμε

πολλα φιλια σε ολες!!

απογευμα:δυο κομματια σοκολατα μαυρη,καφες

βραδυ:σαλατα μαρουλι-ροκα-ντοματα-ροδι-καλαμποκι και δυο φρυγανακια

καλησπέρα ,τι κανετε? δυσκολη μερα σήμερα,σημερα πειναω.... :(

πρωινο :κουλούρι

ενδιαμεσο:χυμος

μεσημερι: 1,5 κουπα φακες , 2 φετες κασερι λαιτ,1 φετα ψωμι,σαλάτα

ενδιαμεσο:μαλλον ενα ποτηρι χυμο

Βραδυ :μια κουπα τραχανα,σαλατα.... ελπίζω τη Δευτερα που θα ζυγιστω να εχουμε καποια πτώση!!! :lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ! ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚ ΑΦΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ. ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ, ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ!

ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΜΟΥ! ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Κορίτσια μου, πριν λίγο γύρισα απ' το σχολείο. Επιστρέφοντας σκέφτηκα να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης αν βρω ανοιχτό το φαρμακείο της γειτονιάς.

Το φαρμακείο ήταν ανοιχτό, πήρα τεστ και το έκανα.

Βγήκε θετικό.

και το λες ετσι απλα ρε Αννα Μαρια μου,αλλες κοπελες θα παρακαλουσαν να ειναι στη θεση σου,δεν ξερω ααν το ηθελες,το ηθελε ο Θεουλης παντως,αυτος κατι παραπανω ξερει ετσι δεν ειναι;;με το καλο σου ευχομαι πολυ χαρηκα,αρα απο εδω και περα τερμα οι διαιτες εε!!κοιτα να τρως καλα τωρα και μετα απο 9 μηνες εδω ειμαστε παλι για να σε στηριξουμε να τα χασεις παλι,μπραβο κοπελα μου, :D:D

savropigouine και filitsi μια χαρα τα πηγατε σημερα,μπραβο

εγω εφαγα το πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:ενα μηλο

μεσημερι:ενα φλυτζ.τσαγιου φασολαδα,μια φετα μαυρο ψωμι,λιγο τουρσι και λιγες ελιες,σαλατα λαχανο

απογευμα:δυο κομματακια μαυρη σοκολατα,ενα παστελακι μπουκια,καφε

βραδυ:λιγη σαλατα λαχανο,δυο crispies με παστα ελιας

εχω λιγο το μυαλο μου στο φαγητο σημερα μαλλον λογω της περιοδου,αλλα κρατηθηκα

καλο βραδυ σε ολες,πολλα φιλια!!!

Δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στα τεστ, γιατί την έχω ξαναπατήσει, όχι με ένα, αλλά με δύο θετικά!

Αυτά, όμως, ήταν αχνά θετικά. Το σημερινό έχει δύο γραμμούλες, η γραμμή της εγκυμοσύνης είναι πιο αχνή, αλλά σαφέστατη και ευδιάκριτη.

Θα κάνω κι αύριο άλλο τεστ, με πρωινά ούρα, και αν βγει κι αυτό θετικό, θα πάω για χωριακή.

Επίσης, επειδή έχω ήδη μια αποβολή, φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί το ίδιο... Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να κάνω στ' αληθεια παιδί.

ελα ρε κοριτσι μου μην σκεφτεσαι ετσι και το προδικαζεις,εγω και στα τρια μου μονο τεστ εκανα ουτε καν χοριακη σε κανενα και ηταν θετικα και να τα αγορακια μου και δεν σημαινει οτι επειδη ειχες μια αποβολη θα ξαναγινει ντε και καλα,στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αυτο,τουλαχιστον μια στις τρεις εχει μια αποβολη στο ιστορικο της,τι απαισιοδοξια ειναι αυτη σκεψου λιγο αισιοδοξα.......

αννα μαρια :-bd:-bd[smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=wav.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

συγχαρητιρια ρε!!!!!

θα εισαι η μονη εδω που θα φουσκωνει η κοιλια και δεν θα στεναχωριεται :):):)

λοιπον να σας πω τα σημερινα μου

πρωι : γαλα με δημητριακα καφε

ενδιαμεσο : 2 λουκανοπιτακια :oops::oops:

μεσημερι : 1 πιατο φασολαδα με ενα κομματακι τυρι και 5 ελιες και 1 φετα ψωμι

απογευματινο : 1 πορτοκαλι καφε

βραδυνο : 1 γιαουρτι με λιγα δημιτριακα

αλλα η κοιλια εκει τουμπανο :evil::evil::evil::evil:

Κοριτσια, σας ευχαριστώ, αλλά δεν το ανακοινώνω ακόμα επίσημα σε ξεχωριστό ποστ. Θα περιμένω μέχρι αύριο!

Σ' αυτά είμαι απαισιόδοξη και μου βγαίνει σε καλό. Την προηγούμενη φορά ήμουν απαισιόδοξη και δε με πείραξε πολύ, επειδή ήμουν προετοιμασμένη.

Γι' αυτό προτιμώ να είμαι απαισιόδοξη!

Πάντως, δεν μπορώ να το πιστέψω.

Γίνεται να είμαι έγκυος με ξεφούσκωτο στήθος; Αυτό με αγχώνει...

γιωτα πολυ τρυφερη φωτογραφια!!!!!

εγω τι χαζη που ειμαι 2χρονια θηλασα και εχω ελαχιστες φωτο μπορει και καμια :cry::cry::cry::cry::cry: που να θηλαζω

δεν το σκεφτηκα ποτε να βγαλω φωτο :roll::roll: να ξαναθηλασω για να βγαλω?????????? :o:o:o

κανε μια χωριακη πρωτα και βλεπεις αλλα δεν εχει σημασια πουειναι ξεφουσκωτο το στηθος σιγα

ολες οι γυναικες δεν εχουν τα ιδια συμπτωματα :) μπορει και τιποτα να μην εχεις απο συμπτωμα ;);)

Κοριτσια γειασας και απο μενα!!!

Αννα Μαρια συγχαρητηρια !!!!Μπραβο ευχομαι ολα να πανε καλα...Εγω παντως δεν εκανα τεστ και στην τριτη μερα καθυστερησης πηγα κατευθειαν για χωριακη......Τερμα η διαιτα μετα απο εννια μηνες.....

Λοιπον εγω σημερα παλι δεν εφαγα πρωινο γιατι εφυγα βιαστικα για δουλεια το μεσημερι εφαγα φασολακια με τυρι το απογευμα εκανα ενα χυμο στο μπλεντερ με αχλαδι μπανανα μηλο και πορτοκαλι γιατι εκανα γυμναστικη και το βραδυ τοστ...

Αυτα φιλια πολλα καλο βραδυ!!!!!!!!

Κι εγώ πάντα για χωριακή πήγαινα, αλλά ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν είμαι, που λέω "τι να πηγαίνω για χωριακή, να ταλαιπωρούμαι στο κέντρο με το πάρκινγκ" και επιπλέον, να ακούσω κι απ' το τηλέφωνο το "το τεστ εγκυμοσύνης είναι αρνητικό"....

Έτσι πήρα το τεστ, και τώρα, κάθε λίγο, πηγαίνω στην τουαλέτα και το ξανακοιτάω.

Λέτε να μην πειράζει το στήθος; Επειδή την άλλη φορά ήταν πολύ φουσκωμένο.

καθε εγκυμοσυνη εχει διαφορετικα συμπτωματα οπως αν ρωτησεις την καθε γυναικα που εμεινε εγκυος θα σου πει διαφορετικα συμπτωματα η καθε μια

παρεμπιπτωντος και το δικο μου τεστ πολυ αχνα το εδειχνε οτι ειναι θετικο αλλα ηταν ;)

λοιπον χαλαρωσε και πηγαινε αυριο για μια χωρικαη για να δεις τι γινεται :):)

ετσι θα βγεις απο την περιεργεια και θα ξερεις τι συμβαινει τελικα

να προσεχεις ;););););)

Βρε, το ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά άμα θέλω να αγχωθώ, βρίσκω τρόπους!

Δεν είναι και αχνό θετικό, η δεύτερη γραμμή είναι σαφέστατη. Είναι θετικότατο, αλλά αν δε δω χωριακή, δε βεβαιώνομαι!

αννα μαρια ενα εχω να σου πω [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

;););););););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...