Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και μπράβο στα κορίτσια που έχασαν !!!!!!!! Σας ζηλεύω!!! Και εγω δεν αντεξα και ζυγιστηκα και πάλι η καταραμένη παλιοζυγαριά με έδειξε 72,6 ,400 γρμ παραπανω απο ότι ζυγιστηκα στην διαιτολογο. Συγχησμος πρωι πρωι ευτυχώς με συνέπειες του τύπου να θέλω να κράτησω ευλαβικά την διατροφη! Την πήρα και τηλ να την πω και μην μου λέει να μην αγχωνομαι και θα δούμε την πέμπτη πως πήγα! Ευη και λίγες πατατουλες να είναι δεν πειράζει αλλα το ιδανικό είναι χωρίς και δεν θα έχεις και τύψεις μετα! Αννα Μαρια βρε λες;;; Να κανείς διατροφη και να σου έρθει επισκέπτης;; Μακάρι σου εύχομαι! Ελενη φτου σου..1,5 κιλο θηριο;; Σε ζηλευω στο ειπα;Κουμπαρούλα δεν το ζηλεύω λες το σκουλήκι που ότι χαζαμαρα θες το κατεβάζει και εκει σκνιπας! Αφου μετα τα χριστούγεννα που όλος ο κόσμος παίρνει κιλά αυτός είχε χάσει και τρία χωρίς να το καταλάβει!! Φιλιτσι δεν πειράζει βρε , παίρνουμε αφεση εμείς οι θυλαζουσες, θρεφουμέ τα μπεμπακια μας. Κουκιδιτσα προσοχή με αυτές τις αποτοξινοσεις μην καταρευσεις... Όλγα κουράγιο θα πέσει η παλιοζυγαριά!! Πριγκίπισσα καλη αρχη, και πάω σε διαιτολογο και θέλω να χάσω 13 πλέον κιλά!!

Άντε θα κάνω μια φορα την ευχή αφου έπιασε την προηγούμενη φορα! Και εις κατώτερα ζουμερουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα ,να μαι και εγώ στην παρέα σας!ειδα κ άλλες γνωστές!! :) εγώ ειμαι η Γιωτα,πρώτος στόχος τα 5 κιλά!!! :D

χθεσινό πρωϊνό : τοστακι με κασερι λαιτ

ενδιαμεσο :2 κριτσίνια

μεσημέρι: 1,5 κουπα μακαρονια με 3 κουτ. κεφαλοτύρι κ σαλατα με 1 κουτ.ελαιολαδο

ενδιαμεσο :1 ποτήρι χυμός

βραδυ :τοστακι με κασερι/γαλοπουλα και σαλάτα!!

και μπόλικο νεράκι!!! αντε να δίνουμε κουραγιο η μια αστην άλλη!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου..............

πως είστε σήμερα;

εμείς καλά, αν κ ο μικρούλης ήταν ανήσυχος χθες κ δεν κοιμήθηκα καλά.

έχω κι εγώ ένα φούσκωμα στην κοιλιά, μάλλον απ τις φακές, κρίμα γιατί τις τελευταίες ημέρες ένιωθα πολύ ανάλαφρη..

thalassa πολύ καλή η διατροφή σου χθες, μπράβο, αν συνεχίσεις έτσι την επόμενη Δευτέρα η ζυγαριά θα τα πει καλά! όσο για την πίτα, πιστεύω δεν είναι τραγικό, κι εγώ μια φορά τη βδομάδα τη θέλω μια πιτούλα κ την τρώω...

τα κορίτσια που περιμένουν περίοδο να μην απογοητεύονται, θα ξεφουσκώσουν μετά... εγώ έχω ξενοιάσει με την περίοδο, δεν έχω ακόμη λόγω θηλασμού.

filitsi k mam nantia εσείς αδιαθετήσατε καθόλου μετά τη γέννα;

λοιπόν...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο φακές, 1 φέτα ψωμί, ντοματοσαλάτα

απογευματινό: 1 σοκολατάκι

βραδυνό: δημητριακά με γάλα

καλημέρα σε όλες.................

καλωσήρθες Γιώτα στην παρέα μας.....

θέλεις να σε βάλω στη λίστα;αν ναι πες μου πόσα κιλά είσαι κ ποιος είναι ο στόχος...

σε βλέπω πολύ δυναμική!πολύ καλή η διατροφή σου χθες.. καλό ξεκίνημα κ σε σένα!

Γεια σας κοριτσια!!! Ειμαι η Αφροδιτη και εχω κολλησει και εγω με τα κιλα. Τα κιλα μου κανονικα ηταν στα 53 με 1.58 υψος. Το διαστημα μεχρι να μεινω εγγυος που μειωσα το τσιγαρο εφτασα 57 και στην εγκυμοσυνη εφτασα 75. Τωρα ειμαι 62 και παλευω να χασω. Μου εχουν μεινει στην κοιλια και γυρω απο αυτη. Βεβαια θηλαζω και ετσι απλα προσπαθω να αποφυγω τα γλυκα που θελω σαν τρελη. Θελω να παω τουλαχιστον στα 57 και μετα βλεπουμε. Βαλτε με κι εμενα στη λιστα σας. Φιλια!!!

καλωσήρθες jada στην παρεούλα μας.......

καλή αρχή κ σε σένα!

να σου ζήσει το μωρούλι σου κ καλή συνέχεια με το θηλασμό!

θα σε βάλω στη λίστα μας... α, κάθε Δευτέρα ζυγιζόμαστε κ κάθε μέρα λέμε τι φάγαμε, έτσι για να ξέρεις κι εσύ...

Γειά σας!

Καλώς ήρθατε οι καινούριες κοπέλες στο ποστ και καλές απώλειες! :P

Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη!

Η περίοδος ακόμα άφαντη. Αν δεν έρθει μέχρι αύριο, θα κάνω τεστ, αν και δε νομίζω... Το στήθος μου είναι τελείως μα τελείως ξεφούσκωτο, και πονάει ελάχιστα, οπότε, αποκλείεται. Αλλά πού πήγε η περίοδος;;;

γεια σας ζουμερουλες μου

Γιωτα και Αφροδιτη καλωςηρθατε στην παρεα μας και να χαιρεστε να παιδακια μας,εχουμε φτιαξει και μια ομαδα<<ζουμερες κουκλαρες>>αν θελετε δηλωωστε συμμετοχη,εμενα με λενε Κατερινα

Ευη μου θα συμφωνησω με τα αλλα κοριτσια,για μια παρασπονδια δεν χαλασε και ο κοσμος,αλλα αν παρελειπες τουλαχιστον τις πατατες πολλες θερμιδες ρε κοριτσι

Ολια μου,νομιζω μονο η γυμναστικη δεν βοηθαει,πρεπει να ελλατωσεις το φαγητο κι εσυ σαν κι εμενα,κατευθειαν εφυγε ενα κιλο με το που ελλατωσα την ποσοτητα του μεσημεριανου

Ελενη μια χαρα τα πηγες χθες,σταματησαμε τη συνομιλια μας λιφγο αποτομα,ειχες χαθει για αρκετη ωρα και ο μικρος γκρινιαζε και βγηκα,θα τα πουμε καποια στιγμη παλι

Αννα Μαρια μακαρι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα,δεν ξερεις καμια φορα

λοιπον εγω χθες εφαγα

πρωι:τσαι με ενα κομματι παστα φλωρα,καφες

δεκατιανο:ενα μικρο πατατοπιτακι

μεσημερι:λιγα μακαρονια(μετρημενα)με λαδι-σκορδο,σαλατα μαρουλι

απογευμα:ενα κομματακι χαλβα

βραδυ:μαρουλοσαλατα

παντως εχω ελλατωσει τις ποσοτητες που ετρωγα κατα πολυ και το καλο ειναι οτι δεν πειναω,μαλλον αρχισει να κλεινει το στομαχι μου

φιλια κουκλες τα λεμε παλι!!!

καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε σημερα

πολυ καλα πατε ολες μπραβο ;);)

καλωσηρθατε και οι καινουργιες στον αγωνα μας :D:D:D:D

κοριτσια θα τα χασουμε τα παλιοκιλα που θα παει

σημερα το ξερω ειμαι απαραδεχτη αλλα υποσχομαι πως δεν θα ξανασυμβει :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ελπιζω να μην ακουσω πολλα :cry::cry:

εκανα αταξιες αν και μαλλον το στομαχι αρχισε να κλεινει και χορτασα πολυ νωριτερα απο οτι πριν

να σας πω τι εφαγα μεχρι στιγμης

πρωι : γαλα με δημητριακα

δεκατιανο : -- (τιποτα)

μεσημερι : μισο μπιφτεκι λαδοπιτα λιγες πατατες(6-7) σαλατα μαρουλι :oops::oops:

απογευμα : (εφαγα το βραδυνο μου) λουκανικο βραστο και μια φετα ψωμι :oops::oops: καφες

βραδυ : θα πιω λιγο γαλα

το ξερω χαλια σημερα αλλα δικαιολογηστε με

ειμασταν με τον συζυξ εξω και με παρεσειρε ρε κοριτσια

τωρα γυρισα σπιτι και ενω τα απολαυσα εχω και λιγες τυψεις :oops::oops::oops:

αυριο αποτοξινωση :roll::roll::roll:

Εύη, θα σε βάλουμε τιμωρία, χι χι!

Εγώ δεν έφαγα τοστ το πρωί, τραχανά με κοτόπουλο το μεσημέρι και σαλάτα με κοτόπουλο το βράδι...

Η περίοδος ακόμα άφαντη...

τιμωρια αννα μαρια??? :?:?

εσυ δεν μας γραφεις εδω τι τρως να μας λες καλε!!!

που πηγε η περιοδος οεο?? :D

μηπως περιμενουμε κανενα σπορακι??????

Να έγραψα σήμερα! Αλλά όπως είπα απ' την αρχή του ποστ, εδώ και πολύ καιρό γράφω στο ποστ "Για όσες δεν πρέπει να βαρύνουμε και όχι μόνο" και δε θέλω να το προδώσω!

Για σποράκι δε νομίζω, γιατί και δεν προσπαθούμε, και το στήθος μου είναι ξεφούσκωτο. Πάντως, αν δεν μου έρθει και αύριο, θα κάνω τεστ την Πέμπτη το πρωί και θα σας πω (αρνητικό θα βγει).

Καλησπερα και απο μενα..

Λοιπον εγω το πρωι ηπια ενα καφε το μεσημερι τηγανια με πατατες και κουνουπιδι και το βραδυ δημητριακα με γαλα..

Αννα Μαρια μηπως εχουμε κανενα ευχαριστο ?Αντε κανε το τεστακι και πες μας.

Να καλωσορισω και γω τα καινουρια κοριτσια μας αν και Γιωτα τη γνωριζω..Γιωτα μου η Κωνσταντινα τι κανει?Πως περνατε?Ασε με τα κιλα και γω εχω κολλησει και η ρημαδοζυγαρια δεν ξεκολλαει

μην το προδιδεις ρε απλα γραφε και εδω.... ;)

αντε θα περιμενουμε νεα

ολια πολυ καλα τα πηγες.!!!ειδες αννα μαρια και αυτη εφαγε πατατες :D:D

καλε πειναωωωω

σημερα που εφαγα περισσοτερο πειναω και πιο πολυ

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα τις είδα τις πατάτες!!!!!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων, άντε να γράψω τα δικά μου, αλλά νομίζω είναι πλεονασμός:

Πρωινό: Νες σκέτο χωρίς γάλα και τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Δεκατιανό: δεν τρώω ποτέ γιατί το πρωινό το τρώω λίγο πριν το μεσημεριανό, αφού ξυπνάω αργά! :P

Μεσημεριανό: ένα πιάτο τραχανά, ένα κομμάτι βραστό κοτόπουλο και μαρουλοσαλάτα.

Απογευματινό: δυστυχώς τίποτα.

Βραδινό: Μία κοτοσαλάτα (λάχανο-καρότο-μαρούλι-σέλινο-λίγο στήθος βραστό κοτόπουλο-μία κουταλιά γλυκού μουστάρδα-μία κουταλιά γλυκού μαγιονέζα-λίγο λάδι και λεμόνι).

Ένα ποτήρι φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκάλι.

Παλιά το βράδι έπινα και γάλα, αλλά με φούσκωνε αφάνταστα. Θα προσπαθήσω να το πίνω απόγευμα...

ειδες ειδες και αλλες αμαρτωλες!!!!!!!! :lol::lol: ολια πλακα κανω ε απλα θελω να εξιλεωθω για τις πατατες που εφαγα το μεσημερι :D:D:D:D:D

καλα τα πηγες αννα μαρια

καλε τι ωρα ξυπνας???τυχερη ζηλευωωωωωωωωω

αααα και αν βαριεσαι να γραφεις και εδω τι τρως μην τα γραφεις σιγα θα τα διαβαζουμε απο εκει....απλα ειναι ολα εδω μαζεμενα ;););) χαχαχα τα αρχεια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι για να σου τη λεμε και εμεις οχι μονο εσυ :D:D

η κοιλια μου ξανα εγινε οπως πριν ξεκινησω διαιτα :evil::evil::evil::evil:

δηλαδη αυτο θα γινεται μια μερα αν ξεφυγω θα φουσκωνω παλι???θελω αν πιστευω οτι ειναι αρχη της διαιτας ακομα γιαυτο μετα θα στρωσει το σωμα και δεν θα γινεται αυτο :x:x

Ξυπνάω αργά, αλλά δεν κοιμάμαι συνεχόμενα, οπότε μη ζηλεύεις. Σήμερα σηκώθηκα εντεκάμιση, όχι πάρα πολύ αργά για τα δικά μου δεδομένα. :P

αααχχχχχχχ πανε εκεινες οι εποχες που ξυπνουσα τετοιες ωρες

δεν νομιζω να ξαναερθουν

απολαυσε τες ;););)

σας καληνυχτω κοριτσαρες ειμαι πτωμα

τα λεμε αυριο ελπιζω πιο ξεφουσκωτες :?:?

περιμενω και περιοδο και πρηστηκα και γιαυτο

αρχισα να ψιλοποναω κιλας :cry::cry::cry::cry:

καλημέρα ζουμερούλες μου....

πως είστε σήμερα;

thalassa μου, πιστεύω οτι τα πας πολύ καλά πια, σιγά, θα κολλήσουμε τώρα σε λίγες πατατούλες, άνθρωποι είμαστε.... κι εγώ περιμένω Σαββατοκύριακο να φάω την καθιερωμένη μου πίτα σουβλάκι(με πατάτες).... ας μας γίνει συνήθεια η σωστή διατροφή κ θα χαθούν τα κιλά! α, με την κοιλιά που λες, εμένα μου πήρε 10 μέρες για να νιώσω ξεφούσκωτη αλλά τα κατάφερα, τώρα είμαι πιο ανάλαφρη...

θέλω να γίνω μαμά, μακάρι αύριο να μας ανακοινώσεις κάτι πολύ πολύ ευχάριστο.....

oliax μια χαρά κι εσύ αλλά ίσως να μην είναι καλό που παραλείπεις γεύματα... μάλλον με τη δουλειά δεν προλαβαίνεις,ε;κι εγώ κάποιες φορές ξεχνιέμαι με τον μικρό κ χάνω το απογευματινό...

ΚΑ1 τι κάνεις;σε βρίσκω πολύ καλή κ σταθερή... κι εμένα γκρίνιαζε ο μικρούλης κ δεν μπόρεσα να σε χαιρετήσω....

filitsi μου, που είσαι;

λοιπόν κορίτσια μου εγώ νιώθω αρκετά καλά κ σωματικά κ ψυχολογικά, αν κ δε βοηθάει κ ο καιρός να βγούμε καμιά βολτίτσα... έχω συνηθίσει στο λιγότερο φαγητό, βέβαια είναι φορές που λαχταρώ μια βάφλα με παγωτό π.χ...... αλλά σκέφτομαι το στόχο μας κ την ξεχνάω!

χθες έφαγα...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: φακές(δεύτερη μέρα τρώω φακές μιας κ τις μαγειρεύω μόνο για μένα,ο άντρας μου δεν τις τρώει), μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί.

απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών

βραδυνό: τοστ με λίγη σαλάτα μαρούλι

καλή σας μέρα!

καλημερα!!

ελενη τι κανεις?πολυ καλα τα πας εχεις συνηθησει σε αυτη τη διατροφη

τελικα δεν ειναι οτι θα πεινασουμε απλα πρεπει να τρωμε συγκεκριμενες ωρες ;)

σημερα νιωθω χαλια η κοιλια ξαναφουσκωσε ενω ειχε ξεφουσκωσει :twisted::twisted:

περιμενω και περιοδο δεν ξερω αν ευθυνεται και αυτο αλλα με εριξε ψυχολογικα :cry::cry:

Καλημέρα!

Εύη, μην αγχώνεσαι, μάλλον απ' την περίοδο θα είναι. Και νομίζω ότι η κοιλιά δεν ξεφουσκώνει μόνο με δίαιτα, αλλά και με κοιλιακούς.

Η δική μου περίοδος ακόμα αγνοείται. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και έχασα περίπου μισό κιλό (βιάστηκα να αλλάξω και τικεράκι!!!) και μάλλον είναι τα υγρά της κατακράτησης που ξεκατακρατήθηκαν και θα μου έρθει σήμερα.

δεν ξερω αννα μαρια εχω στεναχωρεθει μωρε εκει που πηρα καλη φορα ξαφνικα βλεπω παλι την κοιλια να φουσκωνει και με ριχνει πολυ δηλαδη πρεπει να λημοκτονησω για να μην φουσκωνει?????????

κοιλιακους προσπαθω και κανω οταν παω γυμναστηριο θα ηθελα να πηγαινω πιο συχνα αλλα με την μικρη και δεν εχω τοσες δυναμεις και δεν εχω και χρονο βολευει μονο μεσημερι που κοιμαται αλλα εκεινη την ωρα νυσταζω και δεν εχω δυναμεις για γυμναστικη

οποτε παω οταν με πιανει ορεξη :oops::oops::oops:

μωρε κανε αυτο το τεστακι που ελεγες....... ;);) να βγεις και εσυ απο την πριεργεια αλλα και εμεις :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...