Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Θάλασσα, μπράβο, είδες σιγά σιγά που μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα;

Νομίζω έχει δίκιο η θάλασσα, δεν είναι κατάσταση αυτή με τα ψευδώνυμα!

Το δικό μου όνομα είναι Άννα-Μαρία! Τα δικά σας δεν τα ξέρω! Για συστηθείτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμενα με λενε ευη

αννα μαρια μπαινω σε προγραμμα και μπορω να πω οτι μ'αρεσει πολυ

και μονο που ξεφουσκωνει σιγα σιγα η μπακα μου :lol::lol:

αυριο θα ζυγιστω να δω τι καναμε

Εύη, χαίρω πολύ!

Εγώ δεν ξέρω αν έχει νόημα να ζυγιστώ... Περιμένω περίοδο, περιμένω, να δούμε πότε θα έρθει να ξεφουσκώσω επιτέλους...

και εγω χαρηκα! :D

και να μην επεσε η ζυγαρια μην απογοητευεσε ξερεις οτι περιμενεις περιοδο

τα πηγες πολυ καλα αυτη τη βδομαδα ;)

εγω θελω να ανεβω γιατι νιωθω πως κατι καναμε :D:D:D

αλλα κρατιεμαι να δω αυριο στο τσακ ειμαι να παω αλλα θελω αυριο πρωι

πριν εβγαλα κατι παλιες φωτο

πωπω ποσο αδυνατη ημουν :shock::shock: σε σχεση με τωρα μιλαω

και μικρη :cry::cry::cry::cry::cry:

και εγω περιμενω περιοδο αντε να δουμε

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα πειναω πολυ και έχω ξεσκιστει να πινω νερό μπάς και διψαω και δεν πειναω.... Σήμερα καλα τα πήγα και δεν αποκλεινα της διατροφής αλλα δεν έφαγα πρωινό ίσως γι'αυτο πειναω... Είδατε άμα χάνουμε ένα γεα τι γίνεται; Σε μένα τουλάχιστον... Ελένη δεν πειράζει βρε για το σουβλάκι αρκεί να μην έχει πατάτες τηγανιτες, και εμένα επειδή της έχω πει για ένα βραδινό απο έξω μου έβαλε σουβλάκι οπότε είσαι οκ. Όσο για το γλυκο μου έχει πει μια φορα την βδομαδα επιτρέπεται γλυκο. Κατερινα νοικοκυρουλα!! Και εγω έτσι εκανα γλυκά, για να έχω πάντα ένα γλυκο σπίτι να κερναω και στο τέλος τα έτρωγα εγω...Αννα Μαρια αστα και εμένα ο αντρουλης παραθεματον κάθε βράδυ τσακιζει διάφορα χαζα σοκολάτες κτλ και δεν βάζει γρμ και είναι αδύνατος(63 κιλά με 1,76 ύψος και δίπλα του εγω μόνιμα δείχνω φακλάνα)!!!! Αλλα βράχος εγω τπτ!! Ευη και εγω έτσι έχω αρχίσει να ξεπριζομαι και να χωραω στα παλιά μου ρούχα πιο χαλαρά και όχι τσιτα!! Αχ εγω κορίτσια δεν θα ζυγιστω αύριο μαζί σας γιατί θα τα πάρω πάλι με αυτή την παλιοζυγαριά μου!! Θα σας πω την πέμπτη που θα πάω στην διαιτολογο!!! Αχ βλέπω τώρα Dancing with the stars και τι κορμιά έχουν όλες οι ατιμες... Τι κοιλιακοι Θεέ μου... Εγω ποτέ δεν θα φαινομαι έτσι..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!! ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΛΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΤΗΓΑΝΙΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΑΦΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ! :lol: ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ! ΜΑΜ ΝΑΝΤΙΑ ΟΝΤΩΣ!! ΤΙ ΚΟΡΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???? ΑΥΤΕΣ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΟΤΑ! ΕΛΕΟΣ!!! :lol::lol::lol: ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! :lol:

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!

καλημέρα γλυκές μου ζουμερούλες....

πως είστε;

θέλω ηθικό ακμαιότατο για να ξεκινήσουμε την τρίτη μας εβδομάδα......

μπράβο thalassa μου, από εδώ κ πέρα όλο κ λιγότερο θα πεινάς...

ΚΑ1 πολύ καλά...

mam nantia θα περιμένουμε την Πέμπτη για τα δικά σου αποτελέσματα

filtsi μου έτσι παθαίνω κι εγώ με τις εξόδους, δεν κρατιέμαι.... ευτυχώς βγαίνω σπάνια πια για φαγητό. δεν πειράζει για ένα βράδυ, συνεχίζουμε!

κορίτσια τα Σαββατοκύριακα για μένα είναι τα πιο δύσκολα...χθες πάλι με το ζόρι κρατήθηκα κ μετέπεισα τον αντρούλη μου να μην παραγγείλουμε πίτσα!κάνει κ εκείνος δίαιτα.

λοιπόν...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ, 1 σοκολατάκι

μεσημεριανό: μπριζόλα ψητή, μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών, 1/2 ποτήρι χυμό

βραδυνό: δημητριακά με γάλα

ας κάνω την αρχή κ με το ζύγισμα...

ζυγίστηκα λοιπόν σήμερα το πρωί κ η ζυγαριά με δείχνει.... 56 κιλά, δηλαδή έχασα 2 κιλά μέχρι τώρα!

είμαι πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη....μακάρι να συνεχίσω έτσι

το θέμα μου είναι οτι από εδώ κ πέρα θα χόνονται λίγο πιο δύσκολα τα επόμενα γιαυτό πρέπει να είμαι συνεπής, χάρηκα πολύ με το ζύγισμα κ πρέπει μαζί όλες να κάνουμε υπομονή, χρειάζεται καιρός για να φτάσουμε στο στόχο μας αλλά αξίζει...

περιμένω κ τα δικά σας αποτελέσματα, καλή επιτυχία με το ζύγισμα......!

κορίτσια, μην ξεχνάτε τις αναφορές μας, πραγματικά πιστεύω πως βοηθάει....

άλλαξα κ το τικεράκι μου πρωί-πρωί...!

καλημρα σε ολες!!!!!!

τι κανετε καλη εβδομαδα κοριτσια και καλη διατροφη!!!!!!!

ελενη τα πηγες παρα πολυ καλα 2 κιλα ρε θηριο μπραβο αντε ακομα 3 σου μεινανε τιποτα μπραβο σου και παλι

θα τα καταφερουμε κοριτσια

μαμ ναντια τελικα το πρωινο ειναι το σημαντικοτερο γευμα ισως γιαυτο να πεινουσες

φιλιτσι δεν πειραζει μια μερα ηταν τωρα ξεκιναμε αλλη μερα και πιο καλη διατροφη

καπου καπου δεν πειραζει και μια αταξια!!!!

κοριτσια ζυγιστικα πριν λιγο ειμαι 69.5 :ymparty::ymparty::-bd:-bd \:D/ \:D/ \:D/

εχασα μισο κιλο πηρα θαρρος τωρα να συνεχισω

χαρηκα που ειδα παλι τον αριθμο 6 μπροστα στη ζυγαρια

ισως μισο κιλο να μην ειναι πολυ αλλα ειναι αρχη...

κοριτσια πως αλλαζουμε το τικερακι να δειχνει ποσα χασαμε?

καθε φορα θα πηγαινω στη σελιδα να κανω καινουργιο????????

καλημέρα thalassa μου...

εννοείται, μια χαρά είναι το μισό κιλό για αρχή...

εγώ την πρώτη εβδομάδα έχασα μισό κ τη δεύτερη ενάμιση!

είναι σημαντικό που βλέπεις το 6 μπροστά στη ζυγαριά κ όχι το 7, έχεις δίκιο

κι εγώ απ την αρχή το ξαναέφτιαξα το τικεράκι, δεν ξέρω άλλο τρόπο....

Και ναι κυριες μου το φλυτζανι εκανε θαυματα,η ζυγαρια με εδειξε ενα κιλο λιγοτερο,ενα ολοκληρο κιλο ουαουυυυυ,ειμαι πολυ χαρουμενη,ειμαι 62 και εχω και να παω τουαλετα απο προχτες,και το καλυτερο ειναι οτι εχει χαθει και η κυτταρυτιδα,ειμαι πολυ χαρουμενη

εμενα με λενε Κατερινα για οσες δεν με γνωριζουν

Ευη μου μια χαρα ειναι το μισο κιλο,το θεμα ειναι οτι φτιαχνει η ψχολογια μας οταν βλεπουμε να χανονται εστω και λιγα γραμμαρια

κουμπαρουλα μου μην τις ζηλευεις μωρε αυτες,γιατι τι αναγκη εχουν ολη μερα με γυμναστηρια,διατροφολογους και στυλιστες ειναι κανουν και τιποτα αλλο,ολα ετοιμα τα εχουν,τυχερος ο αντρας σου που δεν βαζει κιλα,αυτον να ζηλευεις που τρωει οτι θελει,δεν στερειτε τιποτα και ειναι αδυνατος,και εσυ παλι γιατι δεν εφαγες πρωινο που ειναι το πιο σημαντικο γευμα της ημερας;μην το αμελεις

Ελενη μια χαρα τα πηγες μπραβο σου,τρια κιλα τιποτα δεν ειναι θα τα χασεις συντομα θα δεις η αρχη ειναι η δυσκολη

αυτα κουκλες το ζιζανιο εχει σκαρφαλωσει στον υπολιστη σας αφηνω φιλια!!!

Μπράβο στα κορίτσια που έχασαν!!!!!

Εγώ ζυγίστηκα το πρωί και με έδειξε 59.

Η περίοδος ακόμα να έρθει και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Είμαι στην έκτη μέρα καθυστέρησης.....

Η περίοδος ακόμα να έρθει και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Είμαι στην έκτη μέρα καθυστέρησης.....

οπα !μπορει να ειναι για καλο! πως και δεν κανεις κανα τεστακι !

Μπαααα.... Αποκλείεται να είμαι έγκυος. Πάντως, αν δεν έρθει μέχρι την Τετάρτη, θα κάνω ένα τεστ (όποτε το λέω αυτό έρχεται την ίδια μέρα!).

Γεια σας ζουμερουλες μου :D:D:D Πηγα σημερα στη διαιτολογο,μου εκανε λιπομετρηση και με ζυγισε.Λοιπον η δικη μου ζυγαρια τα εχει παιξει και τελικα ειμαι 63.300 και οχι 61 που νομιζα.Δεν πειραζει,θα τα χασω που θα παει.Ξεκινησα σημερα και θα σας πω τα αποτελεσματα την αλλη Δευτερα που θα ξαναπαω.Γυρω στα 10 κιλα πρεπει να χασω.Αν γινει η αρχη θα παρουν μπρος ο μεταβολισμος μου και μετα θα ειναι ευκολοτερα.Ειμαι πολυ αποφασισμενη.

Μπραβο σε ολες σας που σιγα-σιγα τα καταφερνετε...

Κοριτσακια καλησπέρα!!!Δεν διαβασα ολα σας τα νεα αλλα ειδα οτι χανετε πολλα κιλακια και χαιρομαι!!!Θα ειμαστε οι super κουκλαρες μαμαδες το καλοκαιρι!!!Υπομονη!!!Εγω τηρησα το προγραμμα ολης της εβδομαδας και μονο χθες εφαγα το μεσημερι,οχι ομως κατι εξαιρετικα παχυντικο!!!Σημερα παλι εκανα την αποτοξινωση με τους χυμους, αλλα πειναω πιο πολυ γιατι ειμαι αδιαθετη, δουλεψα και παρα πολυ το πρωι και ημουν πτωμα!!!Ζυγαρια δεν ανεβηκα γιατι ειμαι αδιαθετη και εχω κι ενα εξαιρετικα μεγαλο προβλημα με την τουαλετα...Μολις τελειωσει η περιοδος θα ανεβω κι ελπιζω να εχει αποτελεσμα αυτη η πεινα!!!Φιλιά σε ολες και καλη συνεχεια!!

γεια σας κορτσουδια τι κανετε?

εγω σημερα πειναω και ολη μερα το φαγητο σκεφτομαι :evil::evil::evil::evil:

περιμενω και περιοδο και ισως και γιαυτο

πριγκηπισσα καλη αρχη να εχεις και εγω τοσα κιλα θελω να χασω αλλα και 5 να χασω ευτυχισμενη θα ειμαι :)

κουκιδιτσα μπραβο σου και μην αγχωνεσαι θα χαθουν τα κιλα

τι προγραμμα κανεις?αποτοξινωση με χυμους καθε ποτε κανεις?

λοιπον να σας πω τα σημερινα μου

πρωι : ενα ποτηρι γαλα με λιγα δημιτριακα καφες

δεκατιανο : ενα μηλο

μεσημερι : λαχανο χωρις κρεας ενα κομματακι τυρι και μια φετα ψωμι

απογευμα : ενα πορτοκαλι καφες

βραδυ : 1 βραστο αυγο και σαλατα λαχανο (περισσεψε και το εκανα σαλατα :lol::lol: μην παει χαμενο :lol::lol: )

Κι εγώ έχω φούσκωμα από τα φασόλια που έφαγα το μεσημέρι.

Πάντως, το λάχανο, όταν το τρώμε ωμό τουλάχιστον, πρέπει να είναι πάαααρα πολύ ψιλοκομμένο. Εγώ το κόβω τόσο ψιλό, που είναι σχεδόν διάφανο!

Αλλιώς προκαλεί απίστευτο φούσκωμα. Είχαμε πάει σε κάποια φάση στο σπίτι ενός φίλου μας για φαγητό, κι αυτός είχε φτιάξει μπριζόλες και κόκκινο λάχανο σαλάτα, το οποίο είχε χοντροκόψει. Έφαγα αρκετό, γιατί ήταν πάρα πολύ νόστιμο, και μέχρι το απόγευμα, κρατούσα την κοιλιά μου απ' τους πόνους. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Κάθε λίγο έτρεχα στην τουαλέτα, αλλά τίποτα, μόνο φρικτός πόνος... Δε θέλω να το ξαναζήσω, γι' αυτό προσέχω πάρα πολύ όταν φτιάχνω λαχανοσαλάτα!

μμμ φασολια!!

αληθεια δεν το ηξερα οτι το πιο ψιλοκομενο ειναι καλυτερα

και το εκοψα βιαστικα γιατι η μικρη γκρινιαζε και εγινε πολυ χοντροκομενο

ισως γιαυτο

αυριο θα ειμαι εξω ολη μερα και θα φαω εξω :):oops::oops:

και μου κολλησε να φαω μπιφτεκι σε πιτα με τυροσαλατα και πατατες :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

πειραζει???????? :?:?

Χαχαχαχα!!!!!!!! Μπιφτέκι σε πίτα με τυροσαλάτα και πατάτες;;;;

Χι χι! Είπαμε, μια παρασπονδία τη βδομάδα δεν πειράζει, αλλά αν παρέλειπες τις πατάτες θα ήταν πολύ καλύτερα!

καλε το ξερω

το ονειρευομαι ομως απο την ωρα που εμαθα οτι θα φαω εξω :oops::oops:

μου κολλησε στο μυαλο :?:?

μμμμ θα δω!!!!!!θα ειναι και μεσημερι οχι βραδυ...ε μηπως αυτο μου δινει αφεση?????????????????

Χμ.... Δε νομίζω! :P

Εμένα πάντως δε μ' αρέσουν οι έτοιμες τηγανιτές πατάτες, οι προτηγανισμένες, θέλω να πω, και μάλιστα όταν είναι μέσα σε πίτα. Άσε που τις τηγανίζουν σε κάτι λάδια, δηλητήρια.........

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα ..Εγω χθες που ζυγιστηκα ημουνα στα ιδια ισως επειδη περιμενω και περιοδο αυτη την εβδομαδα ..

λοιπον εγω το πρωι ηπια καφε το μεσημερι εφαγα χυλοπιτες με τυρι και το βραδυ σαλατα με μαρουλι και τονο...

Ξεχασα να συστηθω και γω..Ειμαι η Ολια φιλια πολλα καληνυχτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
    • Κορίτσι μου το άγχος ευθύνεται για πολλά. Μπορεί όλα οργανικά να είναι κομπλέ και λόγω άγχους να υπάρχουν ανωμαλίες στον κύκλο και να επηρεάζονται οι ορμόνες κλπ και φυσικά και μία σύλληψη. Για το πολύ νωρίς που έρχεται η περίοδος ίσως να ευθύνονται και περισσότερα οιστρογόνα, που φυσικά προκαλούνται και από το στρες και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, πχ προιόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, στο σπίτι κλπ. Αλλά απ' ότι λες έχεις κάνει ορμονικές και ήταν όλα οκ;;  Τότε θα πω, ας φύγει αυτή η περίοδος, πήγαινε κάνε κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, ζεστά μπανάκια, αναπνοές και πάμε για Δεκέμβρη!!
    • Αχ ηρέμησα τ΄ωρα που άκουσα και τη δική σου πλευρά ❤️ Χθες ο γιατρός σοκαρίστηκε κι ο ίδιος όταν είδε το νούμερο, γούρλωσαν τα μάτια του, αλλά λέει σ αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι γιατί δεν υπάρχει κάποια ασφαλής αγωγή για εγκυμονούσες, κι ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο όπως είπαμε στο 3ο τρίμηνο να αυξάνεται. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τη διατροφή όσο μπορώ, δλδ κομμένη η φέτα ή αν θέλω violife vegan και πολύ μου είναι 😂😂 Επίσης με ρώτησε τι είχα φάει πριν τις εξετάσεις κι η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα είχα φάει μπριζολάκια και κάτι πατατάκια.... 🤭🤭🤭 Ντάξει ο άνθρωπος έβαλε τα γέλια με την πάρτη μου, μου λέει "ε τι περίμενες μετά απ αυτά που έφαγες" 🤣🤣🤣 Τώρα θα το δούμε μετά τη γέννα με εξετάσεις αίματος.
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...