Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Ναι, ευτυχώς συνήθισα τον τελευταίο καιρό να τρώω λίγο το βράδι, έτσι έσκασα και δεν είχα καμία όρεξη για λουκάνικα, σούβλες και σεφταλιές!

Η λαχανόσουπα τι περέχει; :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπραβο ειδες τελικα το στομαχι συνηθιζει

λοιπον αυτη που μαγειρεψα εγω περιεχει :

5 κρεμμυδακια φρεσκα

1 καροτο

2 πιπεριες πρασινες

150 γρμ μανιταρια πλευρωτους

3 μεγαλες ντοματες

κονσερβα ντοματοπολτο

2 κυβους λαχανικων

1 κολοκυθακι

1 ματσακι σελινο

αλατι πιπερι

αν θες μπορεις να βαλεις και λεμονι αλλα καλυτερα δοκιμασε την πρωτα και μετα δοκιμασε και με λεμονι στο πιατο σου να δεις πως σου αρεσει

εμενα μου φανηκε πολυ νοστιμη

απλα δεν ξερω ποσες μερες θα μπορω να φαω συνεχομενα σουπα...

η κοπελα που μου την εδωσε την εκανε καταγραμμα και εχασε αρκετα κιλα

και εγω δεν θα μπορεσω να την κανω οποτε ειπα για λιγες μερες ετσι για αποτοξινωση και να χασω κανενα κιλο να παρω θαρρος και μετα συνεχιζω ισσοροπημενη διατροφη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

ΧΑΘΗΚΑ... ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ! [smilie=love9.gif]

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 1,5-2 ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΠΛΕΣ! :lol:

ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ! ΒΥΕΕΕΕ!

γιατι βρε φιλιτσι μου ετσι επεσες?

ελα μην εισαι ετσι εχεις το μωρακι σου που σε χρειαζεται εκει να του χαμογελας

μπραβο παντως που μπορεις και τρως λιγοτερο

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!! :lol::lol::lol:

ειναι ολα μαζεμενα

να βγαινεις οποτε μπορεις αφου εισαι μονη

και αν μπορεις να αφηνεις και λιγο το μωρο εστω για μιση ωρα να κανεις κατι για σενα

παω να την πεσω γιατι μου φαινεται αρχισα να πειναω :(:(:( και φοβαμαι μην την πεσω στο ψυγειο η στο ντουλαπι αντι για το κρεβατι :lol::lol::oops::oops:

θα τα πουμε αυριο καληνυχτα σε ολες

καλημέρα ζουμερούλες μου...τι κάνετε;

εμείς πάντα πρωινοί μιας κ ο μπουμπούκος ξυπνάει απ τις 6..... πότε θα αλλάξει αυτοοοοοοό;;;;;

thalassa μου, νόστιμη ακούγεται η σουπίτσα αλλά δε μπορώ να φανταστώ να τρώω σούπα χωρίς ψωμάκι....

όλη την ημέρα δεν τρως τίποτε άλλο;

filitsi μου, επέστρεψες;;;; αχ πως σε νιώθω.....! κι εμένα ο άντρας μου δουλεύει πολύ, έχει κ πολλές υπηρεσίες κ μένω μόνη κ κάποια βράδυα. δύσκολα τα πράγματα, κι εγώ είμαι κλεισμένη 5 μήνες κοντά! θέλω τόσο πολύ να ανοίξει ο καιρός κ να πέρνω τον μικρό κ να γυρνάμε όλη μέρα....πως να μην πέσει η ψυχολογία;;;;;

θέλω να γίνω μαμά, μπράβο που κατάφερες κ έφαγες λίγο, εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα έξω, σπίτι καλά τα καταφέρνω...πρέπει όμως να συνηθίσω κ στο έξω γιατί έρχεται καλοκαιράκι κ θα πηγαίνουμε τις βολτίτσες μας κ όλο κ κάποιος πειρασμός θα βρίσκεται...

ΚΑ1 που είσαι;

λοιπόν...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό:1 μέτριο πιάτο κρύα σαλάτα (βίδες-1/2 τόνος-1 καρότο τριμμένο-καλαμπόκι-μαρούλι-ξύδι), 1 φέτα ψωμί

απογευματινό: τίποτα(ξεχνιέμαι με τον μικρό κ δεν τρώω, ίσως γιατί τρώω κ αργα κάποιες φορές το μεσημεριανό, το ξέρω δεν είναι καλό)

βραδινό: γάλα με δημητριακά

καλή μας μέρα!

Καλημεριζω τα όμορφα και ζουμπουρλουδικα κορίτσια του μαμμυλαντ... Φιλιτσι μου μην είσαι έτσι... Όλες λίγο πολυ την περάσαμε και αυτή την φάση, μην πεφτεις... Σε νιώθω ΑΠΌΛΥΤΑ!!! Θα σε στείλω μνμ. Κατερινακι τι να κάνω να μην συνχηστω που μια χαίρομαι που έφτασα 72.2 και μετα να βλέπω το 72.6 στην δικιά μου παλιοζυγαριά... Την Παρασκευή που μας έρχεται είπα θα πάω στην διαιτολογο και μέχρι τότε θα κράτησω ευλαβικά την διατροφή. Και σε ευχαριστώ για την άφεση! Θάλασσα μην σκάς και εγω μια απο τα ίδια έπαθα και τζάμπα ο συνχυσμος στην τελική, γιατί που θα παει θα τα χάσουμε τα παλιοκιλα και καλή αρχη με την διατροφή. Αυτή τη δίαιτα με την σούπα την είχε κανει η Μαμα μου και δεν είχε χάσει θυμάμαι, που με μια άλλη δίαιτα έχασε 25 κιλά!! Την μαλωνα βέβαια γιατί ήταν απο αυτές τις εξαντλητικές και στο τέλος και οστεοπόρωση απεκτησε και αρχισαν να την πεφτουν τα μαλλια!! Διατροφη θελει και οχι βλακειες!Θέλω να γίνω μαμα μπράβο που κρατησες χαρακτήρα και ασε τον μαθηματικό να κουρευεται!! Ελένη καλα τα πας αλλα όπως είπες και εσύ δεν είναι καλο να αμέλεις τα γεύματα σου και ας ξεχνιέσαι με τον μπουμπουκο σου. Η διαιτολογος μου είπε ότι όταν παραλειπεις γεύμα δεν σημαίνει θα χάσεις πιο γρήγορα, απλά θα πεινασεις πιο γρήγορα και πιο πολυ. Τα 5 γεύματα είναι για να ενεργοποιούν τον μεταβολισμό! Καλα βρε κοκορακι εχεις εσυ , απο τις εξι σου ξυπναει;; Πικρα ε;; Και πως αντέχεις όλη μέρα;

Εγω χθες καλα την πήγα και δεν ξεφυγα καθόλου... Άντε να δούμε σήμερα! Πάω να φάω πρωινουλι! Τα λέμε!!!

εδω ειμαι και εγω καλημερα σε ολες

σημερα εχω γενεθλια,κλεινω τα 33

χθες εφαγα το πρωι:τσαι με λιγα δημητριακα μεσα,ενα κομματακι κεικ,καφες

δεκατιανο:μισο μηλο

μεσημερι:λιγα ντολμαδακια(1φλυτζ.)σαλατα μαρουλι και κουνουπιδι

απογευμα:μια σειρα μαυρη σοκολατα,μια σειρα παστελι

βραδυ:σπεσιαλ μαρουλοσαλατα με σωλομο,ροκα,ροδι και καλαμποκι,τελεια ηταν

σημερα θα φαμε στην πεθερα μου ψαρακια,και ελπιζω να μην παρεκτραπω γιατι συνηθως φτιαχνει διαφορα

θελω να γινω μαμα,γραψτον τον ασχετο και μη του δινεις σημασια,πολυ ασχολειτε μαζι σου απο οτι καταλαβα μηπως σε γουσταρει;;

πολυ πεσμενη ψυχολογια βλεπω ρε κοριτσια μην σκεφτεσται αρνητικα,σκεφτειται οτι θα τα χασουμε τα παλιοκιλα και θα βγαλουμε τις κορμαρες το καλοκαιρι και θα καμαρωνουμε κιολας ελαααα δεν θελω να εισται πεσμενες ανεβειται!!!!

παντως κι εγω δεν θα εκανα μια τετοια εξαντλητικη διαιτα,νομιζω θα λιποθυμισω δεν ξερω βεβαια,αλλα επειδη με τα παιδια δεν σταματαω ολη μερα και εξαντλουμε καποιες φορες τις φοβαμαι λιγο

μια μερα εψαχνα στο ιντερνετ και ειδα κατι χαπια που λενε οτι χανεις κιλα και στο τσαφ ημουν να τα παρω αλλα αρχισε να με ψελνει ο αντρας μου και συγκρατηθηκα,δοκιμασε καμια σας;

eleni μια χαρα τα πηγες χθες αλλα βαλε κατι το απογευμα,ενα φρουτο τουλαχιστον,μονο εγω δεν μπορω χωρις γλυκο μου φαινεται

κουμπαρουλα φιλια σε σενα και στον μπουμπουκο!!!!

φιλια σε ολες κουκλες!!!

KA1, να ζήσεις!

Χάπια αδυνατίσματος; Α πα πα πα! Μακριά!!!! Επικίνδυνα πράγματα.

Συμφωνώ με τα κορίτσια που είπαν ότι χρειάζεται διατροφή και όχι βλακείες!

καλημερα τι κανετε?

εγω πολυ καλα

μολις γυρισαμε απο βολτα η μικρη κοιμηθηκε στο αυτοκινητο χωρις να φαει μεσημεριανο αλλα εφαγε λιγο κουλουρι πριν την παρει ο υπνος οποτε δεν πειραζει θα φαει οταν ξυπνησει

εγω σημερα ειπα να ξεκινησω την διαιτα αντε να δουμε

σημρα εφαγα ενα λουκανοπιτακι και λιγη σουπα και τωρα το μεσημερι παλι σουπα :)

ειανι χορταστικη και γευστικη σαν τουρλου ειναι απλα δεν εχει πατατες

δεν ειπα ρε κοριτσια οτι θα λιμοκτονησω κιολας απλα κανα 2 μερς αποτοξινωση θα κανω και μετα κανονικα διατροφη με τα ολα της

και εμενα δεν μ'αρεσουν τα ακραια πραγματα αλλα και ουτε μπορω να τα κανω κιολας

αντε να δουμε τι θα βγει

αυτη η ωρα ειναι η χειροτερη για μενα :!!:-w:-w

ταιζα την μικρη και δεν επεσα στο πειρασμο να φαω και εγω [-x[-x

βεβαια τα νευρα τσαταλι εγιναν ~x(~x(

το μυαλο μου ολο στο φαγητο ειναι

αμαν πιστευω οι πρωτες μερες ειναι οιχειροτερες

βασικα ειχα ξεκινησει αλλα στη μαμα την χαλασα και μετα την γαστρεντεριτιδα ξανα ξεκιναω σημερα

οποτε σαν πρωτη μερα σημερα μετραω

και το αστειο ειναι πως δεν πειναω αλλα ετσι θελω κατι να μασουλησω

ουφφφφφφφ τι θα κανω?

Θάλασσα, μη χτυπιέσαι και φουρτουνιάζεις! :P

Κι εγώ έτσι ήμουν. Όλη μέρα ήθελα κάτι να μασουλάω. Θα συνηθίσεις σιγά σιγά. Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα έτρωγα τόσο λίγο!

Κοριτσια μου γεια σας..Αυτες τις μερες νιωθω μεγαλη κουραση..Μαλλον η πολυ γυμναστικη φταιει συν το οτι το σπιτι μου εχει πολλες σκαλες .Τα ποδια μου πονανε παραπολυ απο το διαδρομο αλλα δεν σταματω ..Απλα θα κανω λιγοτερες φορες γιατι θα πεσω κατω στο τελος..

Εγω σημερα ξεφυγα λιγο ..τωρα το βραδυ εφαγα δυυο τοστ αλλα ολο το απογευμα εκανα δουλειες στο σπιτι οποτε εκαψα αρκετες θερμιδες.

Κατερινακι για τα χαπια που λες εγω το καλοκαιρι ειχα παρει λεκιθινη σε χαπακια αλλα τη σταματησα .Δεν εχει παρενεργιες και βοηθαει στην καυση του λιπους.

Παλιοτερα πριν απο καποια χρονια ειχα δοκιμασει απο αυτες τις σκονες που διαφημιζουν για αδυνατισμα αλλα μου δημιουργησαν ξηροδερμια και τα σταματησα αμεσως.

Πιστευω οτι με διατροφη και γυμναστικη θα τα χασουμε τα παλιοκιλα...

Εγω αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι μια καινουρια κρεμα της vhci gia αδυνατισμα αλλα θα την παρω κατα το Μαιο..Μου ειπαν οτι εχει αποτελεσματα..

Η ομαδα πολυ μου αρεσε..Εχει πολυ ενδιαφεροντα θεματα....

καλημέρα ζουμερούλες μου....

τι κάνετε; εμείς τα κοκοράκια ξυπνήσαμε χάραμα πάλι....

συμφωνώ με όσες είπαν όχι ακραία πράγματα, σωστή διατροφή!

oliax μπράβο με την γυμναστική, μην το παρακάνεις πρόσεξε!

thalassa οι πρώτες μέρες είναι οι δύσκολες, η πρώτη εβδομάδα θα έλεγα...μετά δεν θα πεινάς κ θα γίνει συνήθεια!

ΚΑ1 χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

εγώ κορίτσια μπήκα σε πολλούς πειρασμούς χθες... πήγαμε επίσκεψη για πρώτη φορά σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που τελευταία γνωρίσαμε κ η κοπέλα είχε φτιάξει για μας δύο γλυκά... ένα κεικ σοκολάτας με πολύ πολύ σοκολάτα όμως και καταίφι με σαντιγή...! μόλις τα είδα κ τα λιγουρεύτηκα κ ντράπηκα να πω σε όλα όχι.... της εξήγησα βέβαια οτι κάνω δίαιτα κ έτσι για το καλό... έφαγα 1/4 του κομματιού καταίφι.. τέλειο ήταν! ευτυχώς σταμάτησα εκεί...

λοιπόν...

πρωινό: καφές, μπανάνα

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: χοιρινό με ντομάτα, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών

βραδινό: 1/4 κομματιού καταίφι, 1 σουβλάκι πίτα(ξέφυγα λίγο αλλά το ευχαριστήθηκα)

είπα 1 φορά τη βδομάδα ας χαλαρώνω λίγο....

καλημερα σε ολες τις μανουλες

τι κανετε?

εγω σημερα κουτουλαω η μικρη τη νυχτα δεν κοιμηθηκε καλα :(:(:(

χθες εκανα λιγο αποτοξινωση εφαγα μονο σουπα με λαχανικα αλλα δεν θα την συνεχισω τελικα :lol::lol:

λοιπον απο σημερα ξεκιναω διατροφη

αν και κοριτσια ηδη νιωθω να ξεφουσκωσα \:D/ \:D/ \:D/

το θεμα ειναι να μην υποτροπιασω παλι :?:?:roll:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ

αγανακτησα

το προβλημα μου ειναι οταν ταιζω τη μικρη θελω τοσοοοο πολυ φαω

χθες την ταιζα κεφτεδακια μμμμμμμμμμμμ μυριζαν τοσοοοοοο ωραια αλλα δεν εφαγα

αντε να δουμε τι θα κανουμε απο σημερα

Γεια σας κοριτσακια μου.Αν και χαθηκα σας διαβαζω ανελλιπως.Μπραβο στα κοτιτσακια που ξεκινησαν να χανουν βαρος.Αυριο ξεκιναω διαιτολογο οποτε θα τα λεμε στο εξης καθημερινα.Εχω και διαδρομο στο σπιτι οποτε πιστευω οτι σε συνδιασμο με τη διατροφη που θα μου δωσει η διαιτολογος θα τα καταφερω.Εχω πεισμωσει και θα πετυχω το στοχο μου.Αλλωστε στις 18 Ιουνιου εχω τη βαφτιση του μπεμπη μου και θελω να ειμαι κοκετα :lol::lol::lol: Μπηκα και εγω στην ομαδα ζουμερες κουκλαρες και ειναι πολυ ομορφα τα οσα παραθετετε.καλη συνεχεια λοιπον σε ολες μας...

Γειά σας κορίτσια!

Εμένα χτες ο γάιδαρος ο άντρας μου παρήγγειλε πίτσα και σα να μην έφτανε αυτό, του φέρανε και δώρο μια μικρή γλυκιά πίτσα με σοκολάτα!

Κρατήθηκα, όμως, και δεν έφαγα τίποτα! Τίμησα, όμως, τη σοκολατένια πίτσα σήμερα το πρωί ως πρωινό. Ε, απ' το να τη φάω εννιάμιση ώρα το βράδι...

Κουράγιο κορίτσια! Κρατάτε γερά!!!

Γειά σας κορίτσια!

Εμένα χτες ο γάιδαρος ο άντρας μου παρήγγειλε πίτσα και σα να μην έφτανε αυτό, του φέρανε και δώρο μια μικρή γλυκιά πίτσα με σοκολάτα!

Κρατήθηκα, όμως, και δεν έφαγα τίποτα! Τίμησα, όμως, τη σοκολατένια πίτσα σήμερα το πρωί ως πρωινό. Ε, απ' το να τη φάω εννιάμιση ώρα το βράδι...

Κουράγιο κορίτσια! Κρατάτε γερά!!!

μπραβο μπραβο πως κρατηθηκεσ ρε θηριο?

εγω δεν ξερω αν θα κρατιομουν

γεια σας ζουμερουλες μου

τη μερα κι αυτη σημερα δεν σταματησα,το πρωι εκανα δουλειες,και το απογευμα στην κουζινα,εκανα κρουασανακια με μερεντα και μαρμελαδα για τα παιδια,και πατατοπιτακια νηστισιμα για μας,αλλα και εγω δεν εφαγα βραδιατικα εννοειται,δυο φρυγανακια με παστα ελιας και ειμαι ενταξει,και χθες παλι μαγειρευα,εφτιαξα ελιοψωμακια και παστα φλωρα,θελω να εχω παντα κατι για να βαζω στο σχολειο τα παιδια,

Θελω να γινω μαμα,μπραβο σου που κρατηθηκες,αντρες μωρε γουρουνια :lol::lol: τι να πεις παιζουν με τον πονο μας,βραδιατικα και αυτος βρηκε να σε βαλει σε τετοιο πειρασμο

eleni σε εκανα διαχειριστρια το βρηκα επιτελους,δεν πειραζει μωρε για λιγο καταιφακι και ενα σουβλακι δεν θα πεθανουμε κιολας,σε ευχαριστω και για τις ευχες σου να εισαι καλα

πριγκηπισσα εχεις πολυ χρονο μεχρι τον Ιουνιο με επιμονη και υπομονη θα τα καταφερεις,και εγω εχω διαδρομο αλλα αυτη τη βδομαδα μονο μια φορα καταφερα να κανω,με τα παιδια δεν προλαβαινω παντα και ερχεται το βραδυ και ειμαι πτωμα

Ολια μου χαιρομαι πυοσου αρεσε η ομαδα,μην το παρακανεις κι εσυ με τη γυμναστικη,δουλευεις κιολας προσπαθησε να ξεκουραζεσαι θα παθεις τιποτα ρε κοπελα μου

λοιπον χθες δεν εγραψα τι εφαγα αρχιζω λοιπον:

πρωι:τσαι με δημητριακα,ενα κομματι κεικ

δεκατιανο:καφες,μισο μηλο

μεσημερι:λιγες τηγανιτες πατατες και ψαρια,σαλατα μαρουλι

απογευμα:δυο κομματια μαυρη σοκολατα,καφες

βραδυ:σπεσιαλ μαρουλοσαλατα,φρουτα

καλα τα πηγα νομιζω λιγο με τα τηγανητα τα χαλασαμε αλλα ευτυχως δεν εφαγα πολυ,φαγαμε στην πεθερα μου γιαυτο,εγω δεν πολυτηγανιζω

και σημερα:

πρωι:τσαι με ενα κομματι παστα φλωρα νηστισιμη

δεκατιανο:καφες,μισο μηλο

μεσημερι:πατατες στο φουρνο,σαλατα μαρουλι-ροκα,λιγη αγιορειτικη

απογευμα:δυο κομματια μαυρη σοκολατα,καφες

βραδυ:δυο φρυγανακι με παστα ελιας

thalassa ασε κατω τους κεφτεδες της μικρης τωρα!!!!! :lol::lol:

και μην ξεχνατε το αυριανο ζυγισμα

πολλα φιλια σε ολες!!!

κα1 πες μου το ονομα σου μου φαινεται πολυ απροσωπο να σε αποκαλω ετσι

πως τα προλαβαινεις με 3 παιδια και κανεις και οοολλααα αυτα :o:o

μπραβο σου

πολυ καλα τα πας

τους κεφτεδες δεν τους εφαγε η μικρη :evil::evil: αλλα ουτε εγω τελικα :cry::cry:

λοιπον να σας πω τα δικα μου σημερα

πρωι : μια φετα μαρμελαδα βουτυρο και καφες

δεκατιανο : 1 πορτοκαλι

μεσημεριανο : σουπα με λαχανικα λιγο τυρι και 1 φετα ψωμι

απογευμα : καφες και 1 πορτοκαλι

βραδυ : τραχανας (εκανα για την μικρη και δεν αντεξα εφαγα και εγω )

πιστευω τα πηγα καλα

δεν το πιστευω οτι εφαγα τοσοοο λιγο και ειμαι καλα χωρις να πειναω πολυ

ειναι στο μυαλο

ολο τσιμπολογουσα και ετρωγα απο το απογευμα και μετα που ταιζα την μικρη

ελπιζω να το συνεχισω

παντως νιωθω να εχω ξεπρηστει λιγο ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...