Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

Μπεμπουλινο γι αυτο ειπα να μαζεψω το στομα μου, για να μην δω το 7 μπροστα.....Ευτυχως :? που ειμαι και μακρυα απο τη μαμα μου γιατι σιγουρα θα ειχα βαλει αλλα τοσα μεχρι τωρα. Εδω για λιγες μερες πηγαινα προ εγκυμοσυνης και εφευγα με 2-3 κιλα παραπανω, αν την ειχα κι εδω θα ειχα βαλει ηδη 15 και μεχρι το τελος 30.

Αφου οπως και να ειμαι γι αυτην εχω παντα αδυνατισει και να τρωω καλα και τετοια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ παιδιά για ποιό 7 μιλάτε??? :lol::lol::lol::lol::lol: εγώ σε λίγο θα δω το 9 μπροστά!!!!! :lol::lol::lol: και ελπίζω να μη δώ και το 10!!!!!

Είδες merykal μου ο άχρηστος??? :lol::lol::lol::lol::lol: Ότι του παράγγελνα μου το έφερνε!!!! Δεν είπε μια φορά "φτάνει" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα ο αντρας μου ειπε προχθες το εξης κορυφαιο,που με ειδε και ετρωγα με λυσσα."Να προσεχεις,η γιατρος ειπε να βαλεις μονο 2 κιλα"! :lol: Του λεω,μα 2 κιλα δεν ειναι ουτε το μωρο,12 μου ειπε, δεν καταλαβες καλα. :lol: Μετα ηρεμησε... :lol: Νομιζω πως με λιγη προσοχη,ισως καταφερουμε να μην βαλουμε πολλα κιλα.Αλλα και να βαλουμε,τι να κανουμε βρε κοριτσια!Εγκυες ειμαστε!Θα τα χασουμε μετα.

Εγω παντως ειμαιστο 7..και οδευω ολοταχως προς το 8...και ελπιζω να μη παρεκτραπω πολυ απο το 8!!!

ρε συ Γιελιζ δε σου φαινετε πουλακι μου καθολου

Παντως εμενα ο γιτρςος μου δε σχολιαζιε τα κιλα μου...απλα τα σημειωνει

Χρύσα μου όλι αυτό μου λένε... ότι δεν μου φαίνεται... είναι μάλλον που έχω καλό ύψος και τα κρύβω!! :lol::lol::lol: Γιαυτό και είχα πάντα παραπανίσια κιλά... γιατί όλοι μου έλεγαν "δεν σου φαίνεται" και εγώ προσπαθούσα να τα κάνω να φανούν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα μεχρι στιγμης με εχει ζυγισει μονο μια φορα.Απο εδω και περα να δουμε...Μαλλον βλεπει πως δεν εχω παρει κιλα και δεν πολυδινει σημασια σε αυτο.Την τελευταια φορα που πηγα μου ειπε πως δεν φαινομαι καθολου εγκυος και οτι δεν θα κανω μεγαλη κοιλια.Τωρα πεταχτηκε λιγο η κοιλιτσα μου,αλλα αν δεν με ξερεις μπορει και να μην με κανεις για εγκυο...Να νομιζεις πως απλα εχω στομαχι. :lol: Αυτοι μονο που με ξερουν το βλεπουν γιατι ποτε δεν ειχα κοιλια.

Κι εγώ κορίτσια δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 58 και τώρα είμαι στα 58,5!! Οταν ξεπεράσω τα 60 θα μου κακοφανεί. Εγώ το καλοκαιράκι ειμαι πολύ του φρούτου οποτε ελπίζω να μετριασει και η πεινα :lol::lol:

Οσο για τον άντρα μου έκανε το λαθος αλλά εγώ τον πήρα τηλ και τον ενημέρωσα ότι θα την χρησιμοποιησω!! Ειμαι καλό κορίτσι!! :lol::lol: \

Μιχαέλα μου καλά ψωνια και καλά να περάσετε στο παρτυ!!!

Γιελιζ που τα έχεις τόσα κιλά κοπέλα μου???????????????? Δεν σου φαίνεται καθόλου

K EMANA DEN SXOLIAZEI KILA..EGW OTAN EMEINA EGKUOS HMOUN 60kg...THN PRWTH FORA OMWS POU ME ZIGHSE O GIATROS HMOUN 64kg APO EKEI KSEKINHSE NA METRAEI EKEINOS GIATI EGW EIDH IKSERA OTI HMOUN +3 THN TELEYTAIA FORA POY PHGA HMOYN 65,5 DHL +4,5 GIA MENA K +1,5 GIA AYTON THA EKSARTHTHEI POIO TELIKA ZYGISMA THA ME BOLEPSEI MEXRI TO TELOS ALLA K EGW ELPIZW NA FTASW MEXRI TO POLU 71-72

merykal mou kai emena mou matwnei h muth kai ta oula...kane pliseis me thalassino nero kai tha eisai mia xara!!!!!

emeis simera tha fame auga tiganita me turi kai patatoules ta ligoureuomai apo exthes..:)

twra tha paw super market na parw kati psila...kai meta spiti gia fagaki!!!egw koritsia skeftomai olo to kalokairi oti tha to perasw me karpouzi kai turi...kai polla rodakina kai polla kerasia mias kai exoume kai dika mas...!!!!!!!!!!!!!!!

auta den lew alla gt mou anoikse h oreksh...sas afinw kalo sas mesimeri kai kalh oreksh se oles sas!!!!!!!!

filakia ta leme aurio prwta o theos!!!!!!!!!!:) :) :)

εμενα μου αρεσει που οταν μου ελεγε η πεθερα μου οτι στις εγκυμοσυνες τις εβαζε 25 κιλά εγω έλεγα εκπληκτη "ο Χριστος και η Παναγία..... εσυ θα ήσουνα πολύ χοντρη...κι εγω δεν θα παρω τοσα, το πολύ 10 κιλά" :lol::lol: και τωρα βλεπω να τα πλησιασω..... :lol::lol::lol::lol:

αυτο που λενε οτι ο τροχος γυριζει :shock::shock:

merykal mou kai emena mou matwnei h muth kai ta oula...kane pliseis me thalassino nero kai tha eisai mia xara!!!!!

emeis simera tha fame auga tiganita me turi kai patatoules ta ligoureuomai apo exthes..:)

twra tha paw super market na parw kati psila...kai meta spiti gia fagaki!!!egw koritsia skeftomai olo to kalokairi oti tha to perasw me karpouzi kai turi...kai polla rodakina kai polla kerasia mias kai exoume kai dika mas...!!!!!!!!!!!!!!!

auta den lew alla gt mou anoikse h oreksh...sas afinw kalo sas mesimeri kai kalh oreksh se oles sas!!!!!!!!

filakia ta leme aurio prwta o theos!!!!!!!!!!:) :) :)

kapws etsi tha to perasw k egw to kalokairi mou mallon..tha dokimasw k to thallasino nero na dw..giati mono me to bourtsisma den eida apotelesma..

koritsia k egw tha sas afhsw na faw k na etoimastw gia thn doulitsa..me perimenoun k oi mathites mou..kalh mas oreksh se oles!!

filia

Μαράκι μου τα έχω καλα διανεμημένα :lol::lol::lol::lol::lol: αλλά υποπτεύομαι ότι στο στήθος έχω αρκετά μαζεμένα!!! :lol::lol::lol::lol:

maroulita καλά ψώνια και καλή όρεξη!!

Μάχη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι το ήθελες και εσύ και έλεγες μεγάλες κουβέντες??

merykal στο καλό!! Καλή δουλίτσα!!

Καλό μεσημέρι Μαρουλίτα μου!!Πω πω!!καλοκαιρινά φρούτα!!Τα περιμένω πως και πως...

Γιελήζ δεν σου φαίνονται όντως!!! Εγώ οδεύω ταχύτατα προς το 8 αλλά τι να κάνουμε??? η αλήθεια είναι ότι τρώω ή τουλάχιστον έτρωγα λίγο παραπάνω... :lol::lol::lol: είμαι περίπου στα +7 κιλά!!Μου κακοφαίνεται γιατί στον Νικόλα στην αντίστοιχη εβδομάδα είχα πάρει 3,5 μόνο!!

Καλό μεση,έρι Merykal!!!!!

Μάχη μου άσε κι εγώ τα ίδια... αλλά δεν ξέρεις βρε παιδί.. μπορεί και να μην τα ξεπεράσεις τα 12!!

Μερυκάλ και Μαρουλίτα καλό μεσημέρι!!

Γιελιζ εσύ τουλάχιστον έχεις μπόι..εμείς τι να πούμε? :lol: Οσο γιατο στήθος κι εγώ εκεί πιστεύω ότι έχω τα κιλά...φαίνεται αλλωστε :lol::lol:

Κοριτσια εγώ σπάνια έχω αίμα στη μύτη, αλλά τα ούλα μου είναι ερεθισμένα. Το άλλο που έχω έντονα είναι ότι το βράδυ που θα κοιμηθώ μπουκώνει η μύτη μου και δεν αναπνέω καλά. Τις περισσότερες φορές αναγκαστικά αναπνέω από το στόμα και δεν μπορώ καθόλου. Εχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει ότι έχει γίνει η ανάσα μου πολύ δυνατή και δεν τον αφήνω να κοιμηθεί :lol::lol::lol:

Μην αγχώνεστε κορίτσια για τα κιλά, θα προσέξουμε όσο μπορούμε αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας.

Πάντως κι εγώ τα καλοκαιρινά φρούτα τα λατρεύω!!! Αρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια μονο που τα σκέφτομαι και μόλις έχω φάει!!! :shock:

Πόσα κιλά θα κερδίσω στην εγκυμοσύνη μου;

Το βάρος του εμβρύου λίγο πριν τον τοκετό είναι κατά μέσο όρο 3.2 κιλά. Ο πλακούντας, το αμνιακό υγρό, ο ομφάλιος λώρος ζυγίζουν όλα μαζί 1.4 με 1.8 κιλά.

Ως σύνολο δηλαδή το κύημα ζυγίζει περίπου 5 κιλά λίγο πριν τον τοκετό.

Η γυναίκα παίρνει επιπλέον κιλά από τη διόγκωση των μαστών (1 κιλό), από τη διόγκωση της μήτρας (1 κιλό) και από κατακράτηση υγρών ορμονικής αιτιολογίας (3 κιλά). Συνολικά δηλαδή και κατά μέσο όρο η γυναίκα κερδίζει περίπου 10 κιλά.

Kοριτσια ας μην κοροιδευομαστε, θα τα ξεπερασω τα 12 σιγουρα, να μην ξεπερασω και τα 18 ειναι το θεμα :lol::lol::lol:

Εγω ειδα φραουλες στο σουπερ και ηθελα να παρω αλλά μετα σκεφτηκα οτι θα εχουν πολλα φαρμακα,

καρπουζια, πεπονια, ροδακινα, συκα, σταφυλια....μμμμ ειναι ολα πιο νοστιμα απο οτι τα χειμερινα.

Γιελιζ 40???? Πω πω ακούγεται τρομακτικό!!!

Μάχη μου αντε και τα ξεπέρασες τι μου αγχώνεσαι? Η κουμπάρα μου 20 εβαλε και όταν γέννησε ήταν λες και εξαφανίστηκαν δια μαγείας!!!

Φραουλίτσες πάντως μου έφερε ο άντρας μου προχθες και τις καταβρόχθησα!!!

Κι εγώ τα φρούτα τα λατρεύω...

Ναι Μαράκι 40!!! Ξεκίνησε με 55 κιλά και στα 95 γέννησε... Στο 2ο παιδί δεν μας είπε ποτέ πόσα κιλά πήρε!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως πέρσι μέχρι την 24η εβδομάδα είχα πάρει 9 κιλά... απο τα οποία τα 6 έφυγαν μόλις γέννησα...

ωχ Γιελιζ 40 κιλά???? :shock::shock::shock: δεν το πιστευω......πιστευω οτι εγω προσωπικα με +40κιλά δεν θα μπορουσα να κουνηθω...

Ααα για το μαξιλαρι εγκυμοσυνης, βρηκα αυτο στο αμαζον, λετε να με βολεψει??

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... ROKL5A1OLE

Εγώ πέρσι είχα πάρει μόλις 4 κιλά κι ήμουν 22 εβδ., αμέσως εξαφανίστηκαν μετά. Το έριξα όμως κι εγώ στο φαγητό αργότερα αλλά λόγω του γάμου άρχισα δίαιτα και τα πήγαινα πολύ καλά. Στο γάμο ήμουν 53 και όταν γυρίσαμε από το ταξίδι ήμουν 54 από οπου ξεκινησα και τώρα την εγκυμοσύνη.

Μάχη μου νομίζω μια χαρά θα σε βολέψει...φυσικά αλλο στην πράξη...οποτε θα δείξει!! Δεν βοηθώ και πολύ ε???? :lol::lol:

Βασικά παρα τωρα ισως γινει κατι γιατι η κατασταση εχει καταντησει αηδια......

Δεν βολευομαι με τιποτα. Μπορει να το παρω και αν κανει καλως, αν δεν κανει, δεν θα σκασω κιολας....

Κοριτσακια σας αφηνω, σχολαω απο τωρα γιατι εφυγαν ολοι και βαρεθηκα κι εγω!!! Καλο μεσημερι!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...