Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάχη μου κι εγώ έφαγα μπανάνα αλλά η πείνα εκεί!!! Προσπαθώ όσο μπορώ να το καθυστερήσω να μην φάω από τώρα αλλά δεν με βλέπω να αντέχω και πολύ...

Πάω να παραγγείλω τα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μωρού μας!! Ειναι η πρώτη μου συγκρατημένη αγορά...Τα υπόλοιπα αργότερα!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Wraia gieliz kai egw etsi tha kanw..tha ksipnaw tha pinw ton xumo mou mazi me to sidiro kai meta apo kamia wra tha trww prwino..:)

to asvestio pote to perneis prin h meta to mesimeriano???

steile mou se parakalw to link apo to amazon gia na to parageilw kai egw...:)

egw efaga damaskina ksera....ipia kai kana litro nero kai skeftomai ti na fame to mesimeri.. :roll:

Μάχη τώρα που είπες για μήλο... έμαθα χθές ότι στις καούρες που έχουμε στην εγκυμοσύνη βοηθάει πολύ το ξινόμηλο...

Καλή όρεξη! Εμείς φάγαμε αρκετή κοτόσουπα φέτος!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγώ επειδή βαριέμαι να μαγειρεύω σήμερα θα πάρω ένα κοτόπουλο σούβλας απο απέναντι και καθάρισα!!!!!! :lol::lol::lol:

Μαράκι κεφαλιές σου ρίχνει το νινί ε??? :lol::lol::lol: Άντε καλές αγορές!!!

maroulita το ασβέστιο το παίρνω 2-3 ώρες μετά το φαγητό..

Όριστε και το linkhttp://www.amazon.co.uk/AngelSounds-Fetal-Heart-Detector-Doppler/dp/B001NWDUE2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300099864&sr=8-1 καλές αγορές!!!! :lol:

Σημερα το μενου εχει ρεβυθια.Το αγαπημενο μου οσπριο!Περιμενω την μαμα μου να ερθει να τα μαγειρεψει.

Βγηκα και πηρα ψωμακι και ενα κρουασαν βουτυρου.Με το ζορι κρατιεμαι να μην το τσακισω. :lol: Το θελω για αυριο το πρωϊ.Πειναω ομως,εφαγα μονο 2 φετες ψωμι με μελι απο το πρωϊ.Καλα κρατιεμαι στα κιλα,ειμαι συν 1,5,ακομα...

Το σιδηρο το παιρνω και εγω νηστικη το πρωϊ.Αλλα μου ειναι αδυνατον να πιω νηστικη χυμο,μου ταραζει το στομαχι.Ξυπναω πρωτα και παιρνω το χαπι του θυροειδη κατα τις 6 γιατι πρεπει να εχει τουλαχιστον 4 ωρες διαφορα απο τον σιδηρο.Και απο το ασβεστιο.

Προσοχη με τα δαμασκηνα,ερεθιζουν το συκωτι!

κοριτσακια μου παω και γω να μαγειρεψω, θα φαω και μετα νανι. ολα καλα ολα ανθιρα. θετικη σκεψη και πιστη στο θεο χρειαζομαστε. φιλακια πολλα. καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

Γιελιζ μου εγω κανω συχνα..με βοβηθαν επαρα πολυ στην δισκοιλιοτητα..αλαλ δεν ροω ποσοτητες γιατι εαν ανεβαζεις ζαχαρο δεν κανει...

μου εστειλε η θει αμου απο το χωριο σπιτικα..ειναι μικρουλια αλλα παρα πολυ νοστημα οποτε αφου ειναι καθαρα χωρις φυτοφαρμακα εκανα και τα φυλλα τους.

Μνιαμ μνιαμ

Ωραια τα φαγητα σας. Εγω ξινομηλο τρωω :) αυτο μου αρεσει. εγω εχω εδω και 3 μερες εκοψα το βραδυνο γευμα και στη θεση του πινω γαλα με δημητριακα και επισης εκοψα τα γλυκα. Μετα το σοκ που επαθα την Πεμπτη με τα κιλα αποφασισα να προσεχω λιγο. Αφου χτες μου λεει ο αντρας μου το βραδυ αν θελω να παραγγειλουμε πιτσα και εγω κρατηθηκα στο υψος μου. :roll::roll:

Ποσα κιλα εχεις βαλει Μαχη;Τα γλυκα καλα εκανες και τα εκοψες αλλα μην αφηνεις τον εαυτο σου να πειναει.Μου φαινεται θα φαω ενα αχλαδι,πειναω,δεν μπορω να περιμενω το μεσημεριανο.

Βικυ καλό μαγείρεμα και καλή ξεκούραση!!

Χρύσα μου πάλι καλά που μου θύμισες ότι έχω παντζαρια στο ψυγείο!! :lol: Παντζάρια με ξύδι! Τα έφτιαξε η ξαδέρφη του άντρα μου κι μου τα έφερε χθες. Μου έφεραν και φρέσκα σπιτισια λεμονάδα!

Γιελιζ μου άφησε ο άντρας μου καταλάθος την πιστωτική στο σπίτι... :lol::lol: οπότε καταλαβαίνεις!!!

Κορίτσια κι εγώ έβαλα μισό κιλό!!! Ειμαι στα +4,5!!

egw kanw tourlou..etsi to leme edw sthn kozanh..einai faghto me laxanika..katsarolas me mpoliko zoumaki gia na kanw bouties me to pswmi....

egw arxisa na to akouw polu polu xalara thn kathara deutera to kamari mou..ante na megalwnei na to niwthw sunexeia entona

re koritsia na sas rwthsw k kati allo...apo tote pou emeina egkuos arxise na mou matwnei k h muth oxi kathe mera alla pou k pou..einai fusiologiko????sthn zwh mou den thumamai na mou matwse kamia fora...oso gia to sththos mou..den mporw kan na to akoumphsw..einai prhsmeno k apo oti diabasa kapou peripou sthn 18h ebdomada ksekinaei k h paragwgh galaktos,to prwtogala pou leme..eseis exete?

k gia ta kila egw ebala +4,5kg kilo k mhna to paw..shmera mphka k ston 5o epishma

Μια χαρα ειναι τα κιλα σου Μαρακι.Στο τελος να δουμε,που λενε πως τα βαζουμε αποτομα. :roll: Νομιζω πως ειμαστε τυχερες γιατι θα ειναι καλοκαιρακι και δεν θα μπορουμε να φαμε πολυ με την ζεστη. ;):lol:

Μερικαλ ειανι φυσιολογικο αυτο, μπορει να σου ματωνουν και τα ουλα, εμενα με ματωνουν

παιδια εμενα τα παντζαρια με βοηθανε πολυ...και μου αρεσουν κι'ολας

η μπριζολα παλη οχι και τοσο..χιχιχιχι

Θα κανω ομως ενα ντρεσινγκ με μουσταρδα μπα ςκαι κατευει κατω..μπλιαξ..αηδια το κρεας

Εγω παντως το καλοκαιρι θα τροω μονο καρπουζι και παγωτο..το εχω δηλωσει.

Το Σαββατο πηρα και κατι φραουλες αλλα ηταν μπλιαξ

Χρύσα μου τι καλύτερο απο τα βιολογικά... και εμείς παίρνουμε απο έναν γείτονα που βγάζει δικά του και τα πουλάει.. και δεν βάζει φάρμακα.. Κανονικά έβαζα εγώ αλλά με την εγκυμοσύνη δεν μπορώ... και τώρα που βλέπω τον κόσμο που άρχισαν να φυτεύουν, ζηλεύω! :lol::lol:

Μάχη μου μπράβο που κρατήθηκες στο ύψος σου!!

Μαράκι πές τον άντρα σου ότι τέτοια τραγικά λάθη δεν κάνουμε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ την περασμένη εβδομάδα που είχα διαιτολόγο και ζυγίστηκα ήμουν στα +3,5.. να δούμε τι θα δούμε αύριο! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

merykal εγώ εκτός απο τρελλό μπούκωμα απο την αρχή της εγκυμοσύνης, παρατήρω κατά καιρούς και αιματάκι όταν σκουπίζω τη μύτη μου... αλλά απόσο ξέρω είναι φυσιολογικό και δεν ανησυχώ...

Εμένα το στήθος μου είναι έτοιμο να κάνει μπάμ!!! :lol::lol::lol:

Δες τι λέει για τη ρινορραγία

Ρινορραγία και ρινική συμφόρηση

Τα υψηλά επίπεδα της προγεστερόνης και των οιστρογόνων αυξάνουν τη ροή του αίματος στο σώμα σας και προκαλούν οίδημα στους βλεννογόνους της μύτης σας. Αυτό έχει συνέπεια τη συμφόρηση και την υπερέκκριση βλέννας. Η αυξημένη ροή του αίματος ασκεί επίσης πίεση στα ευαίσθητα αγγεία της μύτης σας, καθιστώντας σας πιο επιρρεπείς σε ρινορραγίες. Η ρινική συμφόρηση επιδεινώνεται, ενώ μετά τη γέννα σταδιακά καλυτερεύει.

Πώς μπορείτε να βοηθηθείτε:

Αυξήστε τη λήψη υγρών.

Φροντίστε να αυξηθεί η υγρασία της ατμόσφαιρας του σπιτιού σας, ιδίως στην κρεβατοκάμαρά σας τη νύχτα.

Να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Σε περίπτωση σοβαρής συμφόρησης, κάντε εισπνοές ατμών βραστού νερού ή χρησιμοποιήστε σταγόνες φυσιολογικού ορού στη μύτη σας.

Μη χρησιμοποιείτε φαρμακευτικά σκευάσματα εκτός μετά από ιατρική συνταγή.

Να φυσάτε με προσοχή τη μύτη σας.

Να τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, που βοηθά τα τριχοειδή αγγεία σας να δυναμώσουν.

merykal ειναι απολυτως φυσιολογικο η ρινοραγια,το ειχα κ εγω στην μικρη μου ειδικα οταν ζοριζομουνα με τον εμετο.τωρα ακομα δεν εχω.επισης μπορει να διαπιστωσεις κ ματωμα στα ουλα,επισης φυσιολογικο...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι :lol::lol: εγω σας χαιρετω...παω να παρω ενα δωρακι...το απογευμα εχουμε να παμε σε γεννεθλια...φιλακια.

βασικα την πεμπτη που πηγα στον γιατρο ειμουν +8,5. Επαθα μια φρικη. μεσα σε 4 βδομαδες εβαλα 3,5 κιλά :?:?:? και ειπα να συγκαρατηθω λιγο γιατι αν εβαλα απο τωρα τοσα, στο τελος που μπαινουν πιο πολλα ποσα θα βαλω???

Αστε που για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα το 6 μπροστα, στη ζυγαρια...

Beboulino μη το λές!!! Εγώ τα 10 κιλά πρίν μείνω έγκυος το καλοκαίρι τα πήρα!!!! :lol::lol::lol: Από πίτσες και παγωτά!!!! Αλλά φέτος θα είμαι καλό κορίτσι και θα ακολουθώ το πρόγραμμα της διαιτολόγου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα στο καλό και καλά ψώνια!!!! Φιλάκια!!

Μάχη μου αν προσέχεις λίγο απο εδώ και πέρα μιά χαρά θα είσαι!!

Έχει πλακώσει δουλίτσα και δεν προλαβαίνω να σας γράφω..

έχουμε μια εκδήλωση τις Ημέρες Σταδιοδρομίας αρχές Απριλίου και τρέχουμε!!Δεν σταματούν τα τηλέφωνα.. φοιτητές, εταιρείες!! Χαμός!!Κ ι έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα!!

Εγώ σήμερα έχω σαλατούλα λάχανο με αυτό βραστό και τυράκι!!!είπα να μαζευτώ λιγάκι γιατί δεν μου αρέσω καθόλου όπως έχω πρηστεί!! :?

Merykal είναι φυσιολογικό!! Κι εμένα ματώνει και τώρα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη!!

Μαράκι έκανε τέτοιο λάθος ο άντρας σου????? :shock::shock: εεεε.. πάει γυρεύοντας νομίζω!! :lol::lol::lol:

Και εγω το ιδιο Μαχη...Πρωτη φορα εχω παει πανω απο 60 κιλα και καπως μου φαινεται...Μεχρι 59 ειχα φτασει ως τωρα...Ευχομαι να μην δω και το 7 μπροστα... :lol:

Ντιοσα,το καλοκαιρι δεν εχω πολλη ορεξη για φαγητο.Εκει πονταρω. :roll:

aaaxxx koritsia sas euxaristw giati to xa ena agxos auto..afou na fantasteite proxtes to bradu ksipnhsa me matwmenes mutes..sunexeia olo to bradu k anushxisa

oso gia ta oula allh ponemenh istoria ektos apo to oti matwnoun sunexeia einai k prhsmena...

beboulino συνήθως και εγώ το καλοκαίρι έχανα κιλά... έβαζα φερμουάρ (όχι ότι δεν είχα όρεξη) αλλά το περσινό καλοκαίρι ήταν κάπως και το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν τα κιλά... είχα σταματήσει και την διαιτολόγο... δεν μου έλεγε και ο άντρας μου τίποτα... Όποτε του έδωσα και κατάλαβε!! Έφαγα για πολλά καλοκαίρια μαζί!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...