Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σου Μπεμπουλίνο μου!

Μαρουλίτα μου θα κάνεις βολτίτσα εσύ? ΜΙα χαρά..Καλά να περάσεις!!

Εγώ όπως είπα θα έχω κόσμο στο σπίτι και θα την βγάλω στην κουζίνα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ Βίκυ μου..Καλό ύπνο..Εγώ περιμένω τον αντρούλη μου να μου φερει φαγητο γιατι βαριέμαι να μαγειρέψω και τώρα για μας :oops:

Σας αφήνω να φάω λίγο κι εγώ, να ξεκουραστώ και σιγά σιγά να αρχισω τις προετοιμασίες για το βράδυ..

Φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε!

Ζαχαρένια μου γλυκιά, είχα αρχίσει να ανησυχώ πολύ.... λυπάμαι για το μωράκι σου.. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι και εύχομαι να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα μέχρι το τέλος... Και όπως είπαν και τα κορίτσια ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...

Μα πόσα γράψατε??? Οι μισές βγήκατε για βόλτα και οι μισές κάνετε δουλειές ε???

Εγώ τελείωσα με τις δουλειές... μαγείρεψα, φάγαμε... και είπα να δώ τι κάνετε!!

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι πολλά...

Μαράκι μου καλό μαγείρεμα, προσπάθησε να μην κουραστείς πολύ!!

Σοφία μου και maroulita καλη βολτούλα!

Αερινή μου μεγαλώσατε!! Με το καλό η Β επιπέδου τώρα!!!

Μάχη μου εγώ πέρσι είχα πάρει απο τα Κουκου με 40 ευρώ... πολύ βολικό... σε σχήμα μισοφέγγαρου... και αργότερα όταν θηλάζεις το περνάς γύρω απο τη μέση σαν σωσίβιο και βάζεις το μωρό πάνω... πολύ βολικό πρέπει να είναι...

Βίκυ μου τι κάνεις κοιμήθηκες?

kiska απότι είδα μόνο εκεί πρέπει να τα έχουν... δεν ξέρω πάλι, θέλει ψάξιμο....

Κατερινάκι και εγώ σε δίαιτα είμαι μη νομίζεις.... :lol::lol::lol:

beboulino καλή δουλίτσα και σεσένα!

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα!!! :roll::roll::roll:

Μαρακι μου θα πρεπει να πς σε αιματολογο να σε καθοδηγηση σχετικα με την ομαδα αιματος σου και τι ακριβως θα πρεπει να κανεις!!!

Ζαχαρενια μου γλυκια λυπαμαι πααααρα πολυ για το μωρακι σου :(:( Το αλλο ειναι τουλαχιστον καλα?Γραψε μας τα νεα σας οποτε μπορεσεις και για ο,τι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε ;) Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μπορει να μη κοιμηθηκα το βραδυ αλλα τωρα το μεσημερι του εδωσα και καταλαβε!!!

Μαρακι χαλαρα με τη μαγειρικη!!!Να περασετε καλα αποψε!!

Γιεληζ μου τι καλο εφτιαξες?Εμεις χαζομαρουλες φαγαμε και τωρα για το βραδυ λιμπιζομαι ενα κοντοσουβλι!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κάνετε?

Μπήκα για λίγο να δώ τα νέα σας.Ο καλός μου με τον κουνιάδο μου άναψαν το μαγκάλι έξω και σε λίγο θα έρθει και η συννυφάδα μου...

Σοφία μου το μεσημέρι είχαμε σπανακόρυζο... Εσύ θέλεις κοντοσούβλι ε? Τα μωρά το θέλουν η εσύ???? :lol::lol::lol::lol::lol:

Οι υπόλοιπες που είστε?

Αν δεν καρταφέρω να μπώ αργότερα θα τα πούμε αύριο! Φιλάκια!!

Ζαχαρωτούλι μου λυπάμαι πααρα πολύ για το μωράκι σου, ευχομαι τα καλύτερα για το άλλο σου μωράκι. Καλή ανάρωση κοριτσάκι μου, που δε χάνεις το χιούμορ σου ποτε.........

Και εγω κοριτσακια πέρασα πολύ δύσκολα πριν 11 μέρες. Μπήκα κλινική με φρικτούς πόνους στο νεφρό και βγήκα με καισαρική και με μια ωοθήκη. Επαθε η αριστερη μου ωοθήκη συστροφή και αναγκαστικά έπρεπε να κάνουμε καισαρική να την αφαιρέσουμε. Πέρασα δύσκολα καθώς οι γιατροι με προειδοποιούσαν ότι μπορει και να το χάσω το μωράκι μου. Αυτο όμως άντεξε όλους τους πόνους τα χειρουργεία τα φάρμακα. Την ευχούλα σας να παραμείνει γερό θέλω γιατι η αλήθεια είναι πως μέχρι να το ξαναδω υποφέρω.............Σας φιλώ , ελπίζω να μην έχουμε άλλα τέτοια να είναι καλά τα μωράκια μας κ φυσικά εμεις.

νικολ μου σιδερενια. μακαρι ο θεος η παναγια και οι αγιοι μας να σε προστατευουν και εσενα και το μωρακι σου και ολους τους ανθρωπους του κοσμου. σου ευχομαι να προχωρησουν ολα καλα χωρις αλλες ανωμαλιες.καληνυχτα σε ολες

Nικολ καλη αναρρωση.Ευχομαι το μωρακι σου να ειναι υγιεστατο.Να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη απο εδω και περα.Το μωρακι δεν το ειδατε μετα αν ειναι ενταξει;

Καναμε δουλειες με τον αντρα μου σημερα.Ακομα δεν τελειωσαμε.Αυριο θα συνεχισω γιατι ψοφησα!Πειναω παρα πολυ και δεν ξερω τι να φαω...Λιμπιζομαι σουβλακι...Δεν θα παμε καπου αποψε,ειμαστε κουρασμενοι και οι 2.Μαλλον καμια ταινια θα δουμε.

Καλημερα κοριτσακια νιυ!Κυριακη σημερα και χουζουρευετε ακομη ολες?Καλα κανετε!

Νικολ μου εχεις ολες μου τις ευχες κι εσυ και το μωρακι σου και μεχρι το τελος να η ξανασυμβει τιποτα ασχημο ελπιζω..Σε φιλω!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Nikol μου καλή αννάρωση να έχεις κοριτσάκι μου και να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα!! Θα είναι καλά το μωράκι σου...Όλες μου οι ευχές είναι μαζί σας!!

kalimera eggioules...3ipnisa kai ego kai eipa na sas diavaso pinontas to kafedaki mou....

zaxa mpo lipamai gia to moraki sou alla tora prepei na eisai dinati gia tin alli psixoula pou exeis mesa sou glikia mou...

nikol mou kali anarosi kai euxomai to moraki sou na einai mia xara...pote tha to deite?

Nικόλ μου λυπάμαι πολύ για γιά όσα πέρασες. Το μωράκι σου είναι πολύ δυνατό :):):) Να ξεκουράζεσαι και όλα θα ναι καλά από τώρα και στο εξής. Να προσέχεις και να ακους το γιατρό σου.

Φιλιά πολλά

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου...παρα πολυ!!!

Νικολ μου τρελαθηκα με αυτο που διαβασα!!!τι περασες ρε μαναρι μου?? Περαστικα να ηταν τα ασχημα και

να κυλισουν ολα μια χαρα απο δω και περα για σενα και το μωρακι!!!!

Δεν εχω λαπ τοπ, ελπιζω συντομα να μου φερουν, για αυτο δνε μπαινω συχνα.

Θα επανελθω ομως συντομα.

φιλακια πολλα

ευχαριστώ Chrystalleni μου, αυτο κάνω πραγματικά έτσι κ αλλιώς δεν είμαι ακόμα σε θέση να σηκωθώ, θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Φιλάκια πολλά.

Ζαχαρωτούλι μου τι κάνεις? μου έλειψες... περαστικά να είναι όλα τα άσχημα κ για μένα κ για σένα.

Ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα ευχομαι απο εδω και στο εξής μόνο ευχάριστα. 4 μηνών ακόμα δεν έχω ευχαριστηθεί το μωράκι μου. Φιλάκια κ σε σένα κοριτσάκι μου.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε? Που χαθήκατε όλες σήμερα?

Ζαχαρένια μου εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε... μας έλειψες! ;)

Nikol μου κάνε κουράγιο και θα χαρείς το μωράκι σου απο εδώ και πέρα...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε? Εγώ λίγο ταλαιπωρημένη με τα τραπεζώματα. Χθες ειδικά κουράστηκα πολύ και πονούσα αφόρητα τη μέση μου. Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα¨. Στο σημερινό τραπέζι με βοήθησε πολύ η ξαδερφη του αντρα μου και ήμουν χαλαρη. Αύριο πάμε για β΄επιπέδου και ανυπομονώ να δω τον μικρούλη μου..Θα σας πω τα νέα μου 'οταν γυρίσω. Το ραντεβού μας είναι στις 9:30 το πρωι.

Νικολ μου στεναχωρέθηκα πάρα πολύ με αυτά που πέρασες. Να είσαι δυνατή και όλα θα πάνε καλά με το μωράκι σου. Όλες οι ευχές μου μαζί σου..Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς.

Ζαχαρένια μου μας έλειψες πολύ. Όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου. Περιμένουμε να γυρίσεις στην παρέα μας.

Τι άλλο να γράψω με όσα διάβασα? Αυτά... Σας φιλώ όλες.

Γειά σου Μαράκι!!! Κουράστηκες ε? Και εγώ χθές όταν έβαζα τα πιάτα στο πλυντήριο πιάστηκε η μέση μου και δεν μπορούσα να ισιώσω... μάλλον είναι καιρός να σταματήσουμε τα τραπεζώματα!! :lol::lol::lol:

Καλή επιτυχία αύριο με την Β επιπέδου!! Μη ξεχάσεις να πιείς σοκολάτα!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Νικολ μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...