Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

Μάχη μου τελικά αυτό που έβαλες θα κάνει και για ύπνο. Μοιαζει με το δικό μου αλλά αυτό που έχω είναι πιο κυκλικό γι'αυτο σου είπα ότι δεν με βολεύει πολύ στον ύπνο. ¨οταν κάθομαι το χρησιμοποιώ καμιά φορά.

Το δικό μου κάπως έτσι είναι...βέβαια το είχα πάρει από κατάστημα γύρω στα 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

http://www.amazon.co.uk/Widgey-Nursing- ... 55&sr=1-51

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalimera eggioules m...ta kanete? ta morakia?

mallon kai ego tha xreiasto ma3ilari giati arxisan kai ponane ta kokkala mou :(:(:(

loipon...pigame tin tetarti kai eidame to koritsaki mas...ola kala, ftasame ta 245 gr :D:D:D:D

to mono tou agxos einai ta kila...exei emmoni, mexri tora exo valei 5...einai para polla vre koritsia?

Αερινη μου τι κάνεις? Μεγάλωσε και το δικό σας το νινι.

Ο γιατρός αγχωνεται με τα κιλά??? Μια χαρά είσαι. Εγώ έχω πάρει 4 αλλα όπου να 'ναι τα βλέπω να γίνονται 5!!! :lol::lol: Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ και το μωρό , τιποτα άλλο.

Από Λευκωσία είσαι κι εσύ? Ποιος ειναι ο γιατρός σου αν επιτρέπεται?

Αερινη μου τι κάνεις? Μεγάλωσε και το δικό σας το νινι.

Ο γιατρός αγχωνεται με τα κιλά??? Μια χαρά είσαι. Εγώ έχω πάρει 4 αλλα όπου να 'ναι τα βλέπω να γίνονται 5!!! :lol::lol: Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ και το μωρό , τιποτα άλλο.

Από Λευκωσία είσαι κι εσύ? Ποιος ειναι ο γιατρός σου αν επιτρέπεται?

oxi apo lemeso eimai...o giatros m einai o kerimis an ton gnorizeis:)

leei oti epeidi exo skoliosi tha poniso ta kokala mou an valo arketa kila...

kalimera koritsia mou!!!!!!!!!!! pws eiste simera?ti kanoun ta ninakia sas...????

emeis exthes pigame giatro deiksame kai tis eksetaseis apo thn auxeniki...ola kala mas eipe o giatros!!!mou ksekinise kai to sidiro kai to asvestio..simera mpainoume ston tetarto...:) :) :) :) :)

Maraki exthes rwtisa ton giatro mou gia to entero kai mou eipe na pernw kai to duphalac..:)

koritsia egw efaga ena terastio tupopswmo...ipia kai enan megalo xumo life kai twra exw ginei taratsa!!!!!!

kai emeis exoume para polu kalo kairo...epitelous!!!!!!!!an kai gia mena den einai kalo...giati ksekinise h alergeia mou...deila deila...kai skeftomai na kanw omoiopathitiki giati apo oso mou eipan den mporw na parw ta farmaka mou!!!!!!!!!!!

den kserw alla simera epeidi anoikse kai o kairos...niwthw para polu wraia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mαρακι αυτο λεει εγκυμοσυνης και θηλασμου γι αυτο το κοιταζα. Βεβαια απο κοντα δεν το εχω δει και δεν ξερω πως θα ειναι ή αν τελικα με βολεψει στον υπνο. Παντως οσο περναει ο καιρός ειναι και χειροτερα σε αυτο το θεμα γι'αυτο πρεπει να κανω κατι. Για το γραφειο πηρα μαξιλαρακι κανονικο για την πλατη και ενα τετραγωνο για να καθομαι πανω, γιατι πραγματικα δεν βολευομαι και με ποναει και η μεση μου αλλα και ο πισινος μου....

Καλημερα αερινη,μεγαλωσατε κι εσεις!

κι εγω καπου τοσα ειχα βαλει μεχρο τοτε. Και μεχρι τωρα εβαλα 8,5 κιλα :roll::roll::roll:

Ο δικός μου ο γιατρος για να ειμαι ειλικρινης δεν με μαλωσε και μου ειπε καλα ειμαι. Απ'οτι εχω διαβασει παιζει ρολο και αν ξεκινησες με περιτα κιλά ή οχι. Εσυ πως ξεκινησες?

Καλημερα μπραβο για τα αποτελεσματα.

Αέρινη μου δεν τον γνωρίζω... Θύμισε μου και το όνομα σου!!!

Κοιτα προφανώς είναι λόγω της σκολίωσης που επιμένει ο γιατρός για τα κιλά. Προσεξε όσο μπορείς αλλά δεν θα ζοριστείς κιόλας. Προσωπικά πιστεύω ότι μια χαρά είναι προς το παρόν τα κιλά σου. Η σκολίωση είναι και λόγος για καισαρική ή δεν έχει σημασία??

Μαρουλίτα μου καλημέρα. Ελπίζω να σε βοηθήσει το σιρόπι. Μπράβο για τα αποτελέσματά σας. Με το καλο η β΄επιπέδου τώρα! Τι αλλεργία εχεις? Είναι ζόρι το ξέρω από μια φίλη που ήταν έγκυος πέρσι. Ρώτα και τον γιατρό σου και θα σου δώσει οδηγίες.

Μάχη μου αυτό λογικά θα βολεύει αλλά καλύτερα δες το από κοντά.

sinonomates eimaste :) gia kaisariki den 3ero, den ton exo rotisei tipota gia tin genna akoma....

exo mia aporia...thelo siga siga na arxizo na tis agorazo pragmatakia alla den exo idea ti forane ta neogennita ton augousto...makri i konto maniki?

eseis agorasate kati?

Να μαι κι εγω!!!

Καλες δουλειες συμπεθερα!!!!Οσο για τον αιματοκριτη μια χαρα εισαι,10 μοναδες σε 2 μηνες μου επεσε εμενα και τωρα παλευω με σιδηρο αλλα τιποτα δε γινεται.

Κ σε σενα Μαρακι μου!!!Αλλα χαλαρα,ασε την κοπελα που εχεις να τις κανει ;)

Τελικα καταφερα κατα τις 6:30 να κοιμηθω αλλα 8:30 ξυπνησα οριστικα.Απλα χαζολογουσα με τη θεια κ τη μαμα και τωρα μπηκα!Κ εδω ο καιρος ειναι τελειος,τα χιονια σχεδον ελιωσαν κ σε λιγακι θα βγω κ βολτιτσα!!!(ειπαμε ειμαι χωριο).

Μαχη μου κι εγω το σκεφτομουν για μαξιλαρακι εγκυμοσυνης αλλα τοσο που ποναει η πλατη μου δεν ξερω τελικα κατα ποσο θα με διευκολυνει :?:?

Μαρουλιτα πολυ καλα τα νεα σας,μπραβο γλυκια μου!

Αερινη μου τι ωραια που μεγαλωνετε!!Τα κιλα σου μια χαρα ειναι,μαλλον λογω σκολιωσης ανησυχει ο γιατρος σου γιατι ουτε με πολλα κιλα ξεκινησες ουτε παρα πολλα πηρες ;)

Καλημερα γκαστρουλες!!!!!!!!!Τι κανετε???

Πριν λιγο σηκωθηκα..εβλεπα κατι ονειρα σημερα...σηκωθηκα 5.30 κ επαιρνα ανασες!!!!!!

Κρυσταλενη μου μονο θεικο?????????Δεν υπαρχει λεξη να το περιγραψει....

Μαρακι μεγεια τα νυχακια!!Η εξεταση λεγεται εμμεση coombs..κ εγω ση θεση σου θα την εκανα ασχετως αν συμφωνουσε ο γιατρος η οχι!!Ειδικα μετα το ιστορικο σου..

Μαχη μου το μαιλαρακι καλοοο βασικα κ γω εχω σκεφτε να το παρω..κ για τον υπνο και για τον θηλασμο!!

Αερινη μου μια χαρα ειναι τα κιλα που χεις παρει μεχρι τωρα..εγω ειμαι 20 βδομαδων κι εχω παρει 4.5 και ο γιατρος μου πε οτι ειναι πολυ καλα χτες που το ρωτησα!!Οποτε μισο κιλο παραπανω που χει παρει εσυ δεν λεει τιποτα..

Γελιζ μου η μια φετα ψωμι με μελι τι να μου κανει καλε??Αυτο το ετρωγα οταν εκανα διαιτα περυσι!!!!

Τωρα θα φτιαξω ενα τοστακι να φαω..το μεσημερι ο αντρας μου παρηγγειλε νιοκι αλ πεστο!!!!!!!

Μαρουλιτα,Σοφιτα Καλημερααααααααααα!!!!!!

Καλημερα Σοφια και Κατερινα!

Aερινη μου ξεκινησες κανονικα σε κιλα και μια χαρα εισαι. Μαλλον ο γιατρος λογω σκολιωσης ανυσηχει.

Και μενα ο αιματοκριτης μου πεφτει καθε φορα αλλα λεει η μικροβιολογος οτι ειναι φυσιολογικο γιατι απορροφα το μωρο. Θα αρχισει να ανεβαινει μετα τον 7ο.

Οσο για τα ρουχαλακια, λογικα το βραδυ δεν θα θελουν κατι σε μακρυ μανικι?? :?:? Δεν ξερω κιολας αλλά αν εχει ψυχρα??

Το μαξιλαρι κοριτσια παντως το σκεφτομαι γιατι πονανε που πονανε τα παντα...δεν κοιμαμε και καλα αφου δεν βολευομαι, λεω να το δοκιμασω...

maraki mou eimai alergikh sta futa..kai genika oti fitrwnei sthn gh!!!!!!!!!me pianei to riniko mou kai meta exw vuxa kai ama proxwrisei me pianei asthma...alla den to afinw pote na proxwrisei!!!

Aerinh mou egw pou rwtisa gia formakia kai h mama mou pou mou leei gt kai egw augousto gennithika..mou eipan makrimanika alla psila..kai kontomanika ama exei polu zesth analogws!!!!

kalutera pantws pou genname kalokairi para xeimwna...otan tha ksekinisoun oi gripes kai ta krua tha exoume kanei hdh emvolia..opote einai kalutera gt vlepw mia filh pou gennise twra upoferei...den paei pouthena den paei kaneis spiti ths fovatai gia tis gripes gt to mwro einai neogennito..:)

Sofitsa emeis pirame anatomiko strwma kai egw pira kai anatomiko maksilari...twra argotera den kserw poso tha upoferw...eidika ama fouskwsw polu..:)

καλημερααααα....δεν μπορεσα να μπω καθολου ετχες ημουνα στο μαγαζι ολη μερα...διαβασα και οσα γραψατε να μην ειμαι και ασχετη!!Ωραια τα καροτσακια που μου εδειξες Γιελιζ..αλλα ρε γαμωτο μονο εκει τα εχουν??Δεν εχω ψωνισει ποτε απο amazon και τετοια...λεω κατα τον Μαιο να παω και σε κανα μαγαζι μπας και βρω κανα ροζ να δω απο κοντα..

-Αυτο με το κοψιμο παιδια αλλο πραγμα...δεν θελω να φοβησω καμια αλλα εμενα με εκοψε για να βαλει βεντουζα μεχρι πισω ρε κοριτσια...δεν μπορουσα να κατσω..να παω τουαλετα για πολυυυυυ καιρο...και εχω και ενα προβλημα ακρατιας απο τη βεντουζα και τωρα απο την αρχη που εμεινα εγκυος δεν μπορω με τπτ να κρατησω τσισα τρεχω τουλετα...σε καμια βδομαδα περιπου περναει ο πονος απο το κοψιμο αλλα και παλι εγω τουαλετα δεν μπορουσα να παω..

-40ημερο...μπααααα...ειχα γεννησει Σεπτεμβρη παλι και δεν μπορουσα με τπτ..εκατσα με το ζορι 2βδομαδες μεσα και μετα ολο βολτα δεν μπορουσα καθολου...τωρα δεν ξερω τι θα κανω γιατι το σπιτι μου ειναι το λιμανι και δεν εχει πεζοδρομιο να κανεις ανετα βολτα οποτε θα δειξει..

-Αφηστε με το σοι...αλλο πραγμα..οταν γεννησα ειχαν ερθει οοολοι στο νοσοκομειο και δεν ελγαν να φυγουν..4 μερες εκει...να θελω να κοιμηθω,να ξεκουρατσω,να θηλασω και να μην μπορω..λεω της μανας μου καλε πες τους να φυγουν δεν μπορω...αλλα αυτη τη φορα θα το λεω..σκασιλα μου μεγαλη θα ταλαιπωριθω εγω για να κανουν το κουτσομπολιο τους??Γιατι για αυτο ερχονται!!Να δουνε το παιδι και να εχουν να λενε..πως ειναι ..πως ειμαι εγω..αν το φροντιζω τετοια χαζα...

-Η πεθερα μου..να ειναι καλα η γυναικα..ειμαι τυχερη σε αυτο..μενει Σερβια και την βλεπω μια φορα το χρονο που ερχεται και μας βοηθαει..τωρα θα ερθει καλοκαιρι και μετα οταν γεννησω θα βγει στη συνταξη για να ερχεται να μας βοηθαει οσο περισσοτερο μπορει..την κακομοιρα..ποια το κανει αυτο?Καμια..αλλα σου λεει μονοι τους ειναι εκει χωρις κανεναν θα παω να βοηθησω..

Αυτα....σημερα θα φαω κοτοπουλο..ετοιμο απο το ΑΒ να μην μαγειρευω κιολας...αλλα εχω λιγουρευτει...σαντουιτς με σουβλακι καλαμακι..πατατες ..και μουσταρδα!!!

Α ναι το μαξιλαρι...εχω και εγω...εγκυμοσυνης και θηλασμου ειναι που το φτιαχνεις οπως θες..εμενα με βοηθαει πολυ και στο θηλασμο ειναι σουπερ..στην αρχη εσκηβα και ποναγα μετα με αυτο σωθηκα!!Το αγαπω

Καλημέρα Σοφάκι και Κατερίνα!!

Κατερίνα μου ευχαριστώ για την πληροφορία..Αυτό θα κάνω κι εγώ..Θα ρωτήσω την άποψη του και έπειτ θα πάω δίπλα στο χημείο και θα κάνω την εξέταση. Μια φορά το κάνω αυτό και έπειτα γίνεται η ένεση?

Σοφάκι πάλι θα βγεις βολτούλα??? :lol: Να την ευχαριστηθείς!!!

Αέρινη/Μαρία :lol: εγώ δεν ξεκινησα τις αγορές, μετά την 30η εβδ. αλλά με την ζέστη που έχουμε στην Κύπρο κοντομάνικο και άντε το πολύ ένα λεπτό μακρυμάνικο το βράδυ. Θα συμβουλευτείς και τον παιδίατρο μέχρι τότε.

Μαρουλίτα μου δύσκολο με την αλλεργία, εύχομαι να μην σε ενοχλήσει πολύ αυτή τη φορά.

Καλημέρα Κίσκα μου!

Kalimera katerinaki kai kiska!!!!!!!!!!

maraki mou kai egw etsi lew meta thn b epipedou tha ksikinisw pswnia kai tetoia...an kai h nona mas perimenei pws kai pws na mathoume to fulo kai na mas parei kati mikroutsiko..den peirazei..egw tha parw ta upoloipa pio meta!!!opws eipa kai exthes lew prwta na kanw tis allages mou sto dwmatio tou mwrou kai meta tha pswnisw..na kseroume kai 100% to fulo..:)

twra oson afora thn alergeia...makari na mh me piasei toso dunata..kai makari na einai apotelesmatikh h omoiopathitikh..:)

Kai egw tha paw sto xwrio mou simera kai tha vgw voltitsa...gt polu mou aresei pou exei HLIOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια κορούες μου.

Ξύπνησα απ τις 7 και εγώ επειδή χτυπούσε ο γιόκας μου και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Έτσι πήρα τον άνδρα μου που και αυτός ξύπνησε πρωί και πήγαμε supermarket. Είμαστε φοβερό δίδυμο. 8.30 πήγαμε, 9.15 ήμασταν σπίτι. Τον έχω εκπαιδεύσει για το που είναι τα πράγματα :lol::lol: Τώρα διορθώνω διαγωνίσματα ιστορίας και τραβάω τα μαλλιά μου....ένα σας λέω ο Πέρσης στρατηγός Λεωνίδας πολέμησε στη Σαλαμίνα με το Μιλτιάδη :shock::shock::shock: Να μην είμαι κακιά όμως έχω και καλούς μαθητές.

Maximammy στα ίδια κιλά είμαστε άρα μια χαρά είμαστε :lol::lol: διαφέρουμε κάτι μέρες νομίζω.

Αερινή μην αγχώνεσαι, εγώ έχω σκολιωση, κύφωση και λόρδωση :lol::lol:

Πάντως μόλις γεννήσω θα ξανασχοληθώ με το θέμα της πλάτης μου έκανα πριν 2 χρόνια φυσιοθεραπεία και είχα βελτιωθεί αρκετά.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

καλημερα κοριτσακια μου. χαθηκα εχθες γιατι δεν την πολυπαλευα. ημουνα στους δικους μου βολτιτσα ολη μερα. ωραια περασα. απ οτι διαβαζω καλα παμε ολες. εγω εχω βαλει απ την αρχη +9 κιλα και ξεκινησα 45 κιλα αρα ειμαι 54. απλα προσπαθω να διατηρηθω ετσι λιγο. αν και μονο στην κοιλια φαινονται.σοφιτσα ξ=καλη βολτουλα. μαρακι και γιελιζ με ρεγουλο οι δουλιειτσες που κανετε. παω να μαγειρεψω και γω και επιστρεφω. φιλακια πολλα σε ολες και θα τα πουμε μετα.

Γκαστρο-γκομενακια μου??????????? φουσκωσατε???

πριν 2 μερες βγηκα απο το νοσοκομειο.

Παλλινδορμησε το ενα μωρακι πριν ενα μηνα.Ανεβασα πιεση, συσπασεις και αλλα πολλα.

επεστρεψε ο Λαζαρος!!!!

Παω παλι για ξαπλα...θα ξανα μπω...ομως. φιλακια να ειστε καλα.

Ζαχαρένια μου λυπάμαι πάρα πολυ. Το άλλο το μωράκι είναι καλά; Να ξεκουράζεσαι και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου.

Οτι χρειαστείς είμαστε εμείς εδώ για σένα.

Να προσέχεις.

http://www.123baby.me/rhesus.html

Κατερινάκι μου δες λίγο αυτό...Θα του τα πω του γιατρου και μετα κατευθείαν θα κάνω τις εξετάσεις.

Χρυσταλλένη μου αστέρια οι μαθητές σου :lol::lol:

Βίκυ έκανες βολτες χθες ε? Μια χαρά σε βρίσκω!! Καλό μαγείρεμα!

Εγώ κορίτσια οπως προανεφερα θα έχω τραπέζι απόψε σε φίλους και τελικά θα έρθουν και οι κουμπάροι μας αυριο μεσημέρι. Αυριο τι να φτιάξω??? Εχω σκάσει να σκέφτομαι!!! Θα ερθουν και τα ξαδερφια του αντρα μου και η κοπέλα θα μου φτιάξει σπιτικό ψωμι και σοκολατινα πεντανόστιμη!! Εκτός ομως από κρεας πατατούλες τι άλλο να κάνω??? οεο??? Με βλέπω να κουράζομαι αυτό το Σ/κ!!!!

Ζαχαρένια μου γλυκιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω στο ποστ και πόσο λυπάμαι για το μωράκι..Να ξεκουράζεσαι κοπέλα μου κι ότι θες εδώ είμαστε...Ελπίζω να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι.

Kαλημερα και απο μενα!Ολες μας επιασε η προκοπη σημερα βλεπω! :lol: Και εγω θα κανω καμια δουλιτσα σημερα.Χθες βραδυ εφαγα μιση λαμαρινα του φουρνου πιτσα! :lol: Την αλλη μιση την εφαγε ο αντρας μου.Την εκανα πεντανοστιμη,πως να μην την καταβροχθισουμε;

Ζαχαρενια μου λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου...Το αλλο μωρακι ειναι καλα;Εσυ πως εισαι;Πες μας τα νεα σου οποτε ευκαιρησεις.

Το μαξιλαρι που λεγατε πως χρησιμοποιειται;

Τον Σεπτεμβριο που γενναω,εχει καυσωνες εδω.Με ραντακια θα το εχω το μωρο και αν βγαινουμε εξω το βραδυ θα του βαζω κανενα ψιλο ζακετακι.Μην ξεχνατε πως αυτα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας.Δεν θελει υπερβολες στο ντυσιμο,οσο μικρα και αν ειναι.

Μαρουλιτα,ρωτα τον γυναικολογο σου για την ομοιοπαθητικη.Ξερω πως δεν κανει να παιρνεις φαρμακα ομοιοπαθητικα στην εγκυμοσυνη.Στο λεω γιατι ηθελα να κανω και εγω και το εψαξα.Μαλιστα κατι χαπια που επαιρνα το καλοκαιρι,φυτικα,εγραφαν πανω πως δεν πρεπει να χορηγουνται σε εγκυους...

zaxarenia mou lupamai polu gia to mwraki mou..na einai kala to allo paidaki sou kai esi fusika kai oti xreiasteis ksereis emeis edw eimaste..:)

Beboulino nai...auto tha kanw tha rwtisw ton giatro mou..kai apo ekei kai pera tha praksw!!!!

emena koritsia...den me epiase h prokoph...alla ksesikwthika na paw kamia voltoula!!!opote tha paw sto xwrio mou tha fame sthn giagia oloi mazi kai meta voltoules me thn ksaderfh mou..;)

:-bd:-bd:-bd:-bd

tha kanete tpt to s/k??????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...