Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ


Recommended Posts

ΗΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ. ΟΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΟΘΕΣΙΑ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 17-11-20005 ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ !!!!!!! ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΗΤΑΝ 3 ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 20006. ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΑΓΧΟΥΣ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΣΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ. ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΑΠΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bravo re koritsaki m!

sigxaritiria!

na xereis poso tharros mas dineis. . . !tetoies istories einai paradeigma pros mimisi!pws me tin pisti sou k tin upomoni k epimoni s exeis kataferei na petixeis to stoxo s koritsi m!

na xairesai tin oikogeneia sou kai na ste oloi mazi eutixismenoi!

oti kalitero tha s euxithw egw gia olous sas!

filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ιστορια σου μοιαζει πολυ με τη δικη μου,μονο που εγω εμεινα εγκυος μολις εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο που θα πηγαινα για εξωσωματικη :):) εχεις δικιο ολα γινονται,με τη βοηθεια του Θεου και πιστη :) να χαιρεσαι τα παιδακια σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ συγκινητική κι ελπιδοφόρα η ιστορία σου.Είναι σημαντικό να παίρνεις θάρρος από ανθρώπους που έχουν νιώσει τα ίδια με σένα,για την ακρίβεια αλλάζει όλη την ψυχολογία σου.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ ευχαριστουμε που μοιραστηκες την ομορφη ιστορια σου και μας δινεις κουραγιο!!! να χαιρεσαι τα παιδακια σου και οπως ειπες ποτε δεν ξερεις.... μπορει να ερθει κι αλλο!!!

να σου κανω μια ερωτηση..? τα 2 χρονια που πλεον πηγατε στο γιατρο με τις αποτυχιες και ολα αυτα , πως ηταν η σχεση σας με τον αντρα σου? δεν περασατε καποια κριση? σε ρωταω γιατι κι εμεις ειμαστε πανω απο 10 χρονια μαζι και ενω ειμαστε πολυ καλα γενικα, σε φασεις κατα-θλιψης λογω της υπογονιμοτητας τα πραγματα αλλαζουν! προσπαθουμε πολυ αλλα ειναι κι αυτος παραγοντας αγχους.. οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο αγχωνομαστε! Εσεις τα 8 χρονια που προσπαθουσατε "χαλαρα" δεν ηταν πραγματικα χωρις αγχος? γιατι υποτιθεται οτι εφταιγε αυτο! Συγνωμη αν σε ζαλιζω και θα μου πεις τωρα τι με νοιαζουν αυτα! Απλα, ενω δεν υποτιμω τη σημασια του αγχους στη δυσκολια συλληψης απο την αλλη δεν μπορω να απολογουμε συχνα σε τριτους οταν σκεφτομια εξωσωματικη και μου λενε .. ελα χαλαρωσε, θα ερθει η ωρα του, μην κανεις τιποτα!!!μου τη δινει.. γιατι τοτε το διαστημα που ημουν χαλαρη και δεν ειχαμε ξεκινησει τον γολγοθα των εξετασεων, δεν καταφεραμε τιποτα?

σε φιλω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑΝ . ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ, ΟΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΕΝΩ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΑΡΓΟ ΣΠΕΡΜΑ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΑΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΡΕΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ. Η ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΑΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις πολυ δικιο σε αυτο.. παντοτε παιδια ειναι οι αντρες και γι αυτο οταν στην περιπτωση υπογονιμοτητας η γυναικα στεναχωριεται πολυ, αυτοι καπως το παιρνουν οτι αμφισβητειται η σχεση και η θεση τους.. ενω στην πραγματικοτητα το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο και κυριως κριση ταυτοτητας... οπως και να χει.. οσο ζουμε μαθαινουμε!

να σε ρωτησω... για το θεμα του αντρα σου τι θεραπει ειχετε κανει? γιατι εμεις που εχει κακη μορφολογια και οριακη κινητικοτητα καταλαβαμε οτι δεν μπορεουμε να κανουμε και πολλα πραγματα...

βεβεια εμεις δοκιμαζουμε την ομοιοπαθητικη..

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκανε μια θεραπεια με ενεσεις και χαπια για καποιο χρονικο διαστημα δεν θυμαμαι τωρα να σου πω ποσο και εχει σημαντικοτατη βελτιωση. ΔΕΝ ΕΙΑΜΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το προβλημα ειναι η πολυ κακη μορφολογια (1% φυσιολογικα) και οριακη κινητικοτητα. Εκανε και υπερηχο μηπως ειχε κιρσοκηλη και καλλιεργεια για μικροβια. Δεν εχει βρεθει τιποτα και μας ειπαν οτι δεν υπρχει καποια ιδιαιτερη λυση για βελτιωση! Ο γυναικολογος προτεινε υποβοηθουμενη , ενω η ενδοκρινολογος ειπε οτι μια χαρα οριακα γονιμο σπερμα εχουμε! Αλλοι γιατροι που ρωτησαμε ειπαν πανω κατω τα ιδια... οποτε η ομοιοπαθητικη μονο μας εχει μεινει που γενικα μας κανει καλο και σε αλλα θεματα (διαθεση και γενικα στον οργανισμο).. οποτε τη συνεχιζουμε! Αυτο με τις ενεσεις το εχω ακουσει αλλα κανεις δεν μας ειπε ποτε τιποτα και εμεις απορουμε... σαν να μη θελουν να πουν ή δεν ξερουν πως μπορει να βελτιωθει το σπερμα ? τι να πω... αν θελεις και θυμασαι, μπορεις να μου στειλεις σε πμ στοιχεια του γιατρου που σας ειχε δωσει τη θεραπεια ? σ ευχαριστω.. καλο τριημερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ βρυκολακιασα χθες το βράδυ! 🤣 Στις 5 κοιμήθηκα!  @Elk όλα να πάνε καλά με τον γιατρό και σε σένα! Θα τον ρωτήσεις και για το πότε θεωρεί ότι πρέπει να γίνει η καισαρική λογικά! Εγώ για φωλιά είδα από εκεί που λες και από jukki. Θα δω πού θα καταλήξω! @Χρύσακι τέλεια που θα πας και νωρίτερα, να σου φύγει η αγωνία! 
    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...