Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εμεισ το ιδιο μεχρι το τρια παει :lol::lol::lol:

ο μανωλης τρωει το φαγητο που αφησα ...εχει το ιδιο στο πιατο του αλλα θελει το δικο μου ....

το νινι κλοτσαει σαν τρελο ...

εχουμε τορτελινια με κιμα και κεφαλοτυρι

Δημοσίευση
δεν μπορω να καταλαβω πως αγοραζετε κατι και δεν διαβαζετε τισ οδηγιες !!!! :shock::shock:

εγώ πάντα διαβάζω τις οδηγίες, ο άντρας μου πάλι όχι, νομίζω ότι πολλοί άνδρες το έχουν αυτό, να τα ξέρουν ΟΛΑ!!!! :?

Δημοσίευση

κορίτσια τι κάνετε???

εγώ εδώ χαζεύω

η μικρή τρώει μακαρόνια με τυρί

η μεγάλη μόλις πήγε στη γιαγιά να κοιμηθεί εκεί

πότε άραγε θα μάθουμε νέα της Έρης???

Η μικρή σήμερα προβλέπεται να αργήσει να κοιμηθεί πάλι :roll:

Ξύπνησε αργά

Δημοσίευση

Τι κανετε ?

Καλα λε ειστε τρελες γλωσοκοπάνες , ποσα γραψατε ?????

Τα διαβασα ολα αλλα αναθεμα και αν θυμαμαι τιποτα τωρα :?

Λε δεν γινετε , πρεπει να ναι κανεις συνεχεια -αντε καθε ωρα- απικο στο πισι για να σας προλάβει!

Παρολο που η φιλη μου η Αναστασί θα με κατηγορησει οτι λεω τα δικά μου εγω θα σας τα πω ! :lol:

Παρτυ ανιμαλ γιναμε σημερα , φυγαμε στις 10 το πρωι και γυρισαμε στις 6 το απογευμα !!! Πηγαμε σε διαφορες εκδηλωσεις και παρτυ αποκριατικα για τα παιδακια , μαζι με αλλες μαμαδες και παιδακια , φαγαμε ολοι μαζι στο σπιτι μιας φιλης μακαρονια με κιμα που τους ετοιμασα και γυρισαμε ξεθεωμένες αλλα τρελα χαρουμενες !!! Πηγαμε και ενα Σ/Μ μετα για ψωνια και παραδοθηκε η Χριστιάννα μου στις 9 , στο δευτερο παραμυθι .

Τωρα σας καληνυχτω , παω να κανω ενα μπανιο και να ξεραθω ! Αυριο θα μαζευτουμε εδω σε μας να κανουμε πρωινο (5 παιδακια , 3 μαμαδες) οποτε δεν ξερω αν θα σας "δω" το πρωι .

Αναστασι το ξερω οτι ειμαι γαιδουρα αλλα σας αγαπάω :mrgreen:

Θου σε σκεφτομαι :x

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες...Τι κάνετε;;;;;;Εγώ καλά...Η Ιω πάλι πήγε για ύπνο χωρίς κλάματα... :D:D:D:D:D:D:D

Ιουλία μου σε κόλλησε ο Γιωργάκης;;;; :roll::roll::roll: Περαστικά ρε..Ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Έρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου περιμένουμε νέα σου..Δεν πρόλαβα να σε χαιρετίσω ούτε τηλεφωνικά... :oops::oops::oops::(:(:(:(:( Ελπίζω να είναι όλα καλά...

Θουλάκι μου όλα να πάνε καλά...Εμένα ο μπαμπάς μου ήταν 57 χρονών όταν "έφυγε"...Ποτέ δεν του είπαμε ότι έχει καρκίνο..Κάναμε τους καραγκιόζηδες... :?:?:? Αλλά τελικά αυτός μας δούλευε όλους ψιλό γαζί για να μη μας στενοχωρησει, γιατί εκ των υστέρων μάθαμε ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή και αρχικά πίστευε ότι θα το νικήσει... :cry::cry::cry: Όταν όμως σταμάτησε να τρώει από το στόμα και άρχισε να ταϊζεται από σωληνάκι που ήταν συνδεδεμένο με έντερο, κατάλαβε ότι δεν υπάρχει επιστροφή... :?:? Κι εκεί παραδόθηκε... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: 9 μήνες ζούσε χωρίς να τρώει τίποτα... :(:(:(:(:( Από το στόμα...2 μέρες πριν φύγει και ενώ ήταν στο νοσοκομείο μου ζήτησε παγωτό... :shock::shock::shock: Του πήγα, το έφαγε, το έκανε εμετό... :?:?:?:?:?:?

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια...Τα εγγονάκια του θα του δώσουν κουράγιο, ελπίδα και θέληση για ζωή...Θα το παλέψει...

Παναγιώταααααααααα τι κάνετε;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Ψηλέγκω πάλι δεν τρώει η μικρή;;;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Πήγαμε για κρεβατάκια...Βρήχα σε συνοικιακό αλλά μεγάλο μαγαζί αντίστοιχα κρεβάτια με της Flexa, ίδια σχεδόν, τέλεια, αλλά φοβάμαι να της πάρω τόσο ψηλό....Από λεφτά 1300 με την εκπτωση...Γίνεται όμως να πάρω μόνο το πάνω μέρος και αργότερα, όταν μεγαλώσει λίγο, να βάλω και το κάτω μέρος...Το μικρό πάει γύρω στα 670....

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα..Ο Γιώργος θέλει το κανονικό, το ψηλό, αλλά εγώ διαφωνώ.... :?:?:?:? Δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Η Γιώτα που είναι βρε κορίτσια;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γεια σας!

Τί ησυχία είναι αυτή;;;

LaLa εμένα δε με σκέφτεσαι;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιμήθηκαν τα κορίτσια μου και χαλαρώνω. Έφαγα μια κατσαρόλα μανιταρόσουπα και πεινάω ακόμη. Ο Δ πίνει μπυρίτσα με έναν φίλο στην κουζίνα!

Η Ειρήνη σήμερα έχει πολλές μύξες και νομίζω οτι το βράδυ θα ανεβάσει πυρετό γιατί δε φαινόταν πολύ καλά. Δεν έφαγε σχεδόν τίποτα η καημένη. Άντε να δούμε. Το νινί κοιμάαααααααααται!

Γωγώ τί καλά που έστρωσε η Ιω!!!! Κλανε το χατίρι του ΄Γ και πάρτε το κεβάτι που του αρέσει μωρέ. Ένας άντρας είναι στην οικογένεια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αναστασία πως είστε;;; Η Άννυ έχει ακόμη μύξουλες;;;

Αφρο μου λείπουν πολύ αυτές οι κλωτσιές...

Ιουλία ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα ο Γιωργάκης!

Λένα μιλάει και ο Στάσης;;; Θα τρελαθώ!!! Το ζουζούνι! Έχει και άποψη!!

Νατάσα με τη διατροφή τα ίδια. Σήμερα έφαγα πάλι σοκολατάκι για να να δω τί θα γίνει. Αύριο το πρωί θα σας πω!

Παναγιώτα μου σε φιλώ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αγαπάκι Νατασάκιιιιιι σιγά μην του κάνω το χατήρι...Να πέσει το παιδί από τόσο ψηλά και να μην κοιμάμαι εγώ από την αγωνία για να χαρεί ο Γιωργάκης;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν κατάλαβες καλά.... :twisted::x:twisted::twisted::twisted::twisted:

Αφού μπορούμε να το πάρουμε χαμηλό και αργότερα να το "ψηλώσουμε" αυτός εκεί..Κολλημένος!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αντε περαστικά και στο Ειρηνάκι.......Ρε για πες..Όταν αρρωσταίνει η Ειρήνη, η μπέμπα κολλάει;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Να ξέρω να προετοιμάζομαι.... :?:?:?:?:lol::lol::lol:

Καλά, το βιβλίο καταπληκτικό.... :D:D:D:D:D Μέχρι το ΣΚ θα το τελειώσω.... :D:D:D:D

Ελπίζω να επανεκδοθεί σύντομα, γιατί αλλιώς θα πάω να το βγάλω φωτοτυπία και μετά θα στο στείλω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφού στο τέλος το δικό σου θα γίνει γιατί δεν το παίρνετε να τελειώνετε;

Να σε δω με το μωρό στι βυζί να κλαέι και με το άλλο χέρι να ψάχνεις τις φωτοτυπίες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε μήπως σου είπαν κοτσάνα για το βιβλίο;;; Εγώ το είδα στο βιβλιοπωλείο προχθές...

Μωρή μήπως πας να μου το φας ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ειρήνη πάει και βύχει- φτερνίζεται πάνω από το νινί. Ακριβώς ό,τι τις έχουμε πει να ΜΗΝ κάνει. :lol::lol::lol:

Αυτό το παιδί είναι στον κόσμο του!!!

Μεχρι στιγμής δεν την κόλλησε τίποτα. Μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους....

Φτου φτου φτου και ξαναφτού μας!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Είμαι μόνη μου με 4 επισκέπτες στο θέμα, αλλά αφου σας διάβασα να σας πω και ενα καλό βράδυ! :lol::lol::lol::lol:

Σημερα η μέρα ήταν δύσκολη,πήγα και έβγαλα εισιτήριο για να πάω στο χωριό μου μάζεψα και τις βαλίτσες μας.

Αυριο φεύγω για το χωριό μου. Το Σαββατο θα φυγει και ο παν με το παιδί για το δικό του χωριό και θα τους συναντησω ξανα την Κυριακή. Ουφ παλι στο Γλαξειδι θα την βγαλουμε την Καθαροδευτέρα...

Και πάλι δε θα δω το στοιχειό στην Αμφισσα. :roll:

Θα φαω μεγαλη ταλαιπωρία... πως θα περάσω την Πατρα που θα γίνεται πανικός;;; :?

Τες πα σας αφήνω κούκλες! Όνειρα γλυκά και ασκανδάλιστα! :D:D:D

Υ.Γ. Όσο για το επίμαχο θέμα, νομίζω οτι είναι δικαίωμα του καθενός ή της κάθεμιας, αρκεί να μην παίνει τη θέση της επαφής. Τί αγχώνεται και αυτη η κοπελια;; Αφου η ... μαμακία δεν είναι κολλητική! :lol::lol::lol::mrgreen::geek: Αστειακι...!

Υ.Γ.1 Αγυρούλα ιντερπολ δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι :?::?::?: Σε πειράζω :D:D

Τωρα φεύγω στ' αλήθεια!

Αααααα!!! Και μην ξεχνιόμαστε!!! Στις 22 Μαρτίου ο θίασος (εγώ δλδ) περιοδεύει για μία και μοναδική εμφάνιση στη Σαλονίκη!!! :D:D

ΤΩΡΑ φεύγω! Σαλούτε!

Δημοσίευση

καλημέρα σας,

πάλι στις 6.00 ξύπνησε αυτό το παιδί :shock::shock::shock::shock: τι είναι αυτό το πράγμα?

σήμερα το σχολείο του Λ. είναι κλειστό, είναι μέρα της γέφυρας δλδ μεταξύ 2 αργίών η καθημερινή γίνεται αργία! και δικαιολογημένα βέβαια διότι δεν κλλείνουν για το καλοκαίρι!!! ;)

Γωγώ και εμείς αγοράσαμε στην Ρεβέκκα ημίψηλο κρεβάτι με σκάλα, αλλά στην αρχή θα της το βάλουμε χαμηλά στο πάτωμα γιατί όπως λες φοβόμαστε μην πέσει (ίσως και να είμαστε υπερβολικοί, δεν ξέρω) αλλά φύλαγε τα ρούχα σου!!!! ;) και όταν μεγαλώσει λίγο θα το ανεβάσουμε για να κερδίσουμε και χώρο, να βάλουμε και τίποτα από κάτω!!!! ;) ...ο Λ. θα έχει το ημίψηλο, γιατί σταμάτησε τα πεσίματα!!!! :lol::lol::lol:

και εγώ αναρρωτιόμουν πού πήγε η Γιώτα? :? ανέβηκε σε αυτό το τρενάκι? νομίζω πώς όχι!!!! :?

Δημοσίευση
Υ.Γ.1 Αγυρούλα ιντερπολ δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι :?::?::?: Σε πειράζω :D:D

καλά χαζή είσαι? σιγά μην παρεξηγηθώ, έχω δείξει τέτοια σημάδια? ότι δλδ είμαι παρεξηγιάρα? :roll::roll::roll: μήπως και δεν είναι αλήθεια? :lol::lol::lol::lol::lol:

καλό ταξίδι :x

Δημοσίευση

Μπεμπούλης καλή επιτυχία με την συνέντευξη

Αργυρώ αν την έβαζες για ύπνο λίγο πιο αργά γύρω στις 9 δηλαδή?

Αναστασία εγώ είμαι υπερ του παιδικού μετά τα 2,5-3 ακόμα και όταν η μαμά δεν δουλέυει. Στον παιδικό όπως και να έχει θα περάσουν το χρόνο τους πιο δημιουργηκά θα έρθουν σε επαφή με συνομίληκα παιδάκια θα παίξουν θα τραγουδήσουν θα κάνουν κατασκευές κλπ.

Εμείς πήγαμαι στην Λένα χθες για καφέ και περάσαμε πολύ ωραία :D:D:D:D:D

Ο Αναστάσης με την Έλενα παίξανε χορέψανε αγκαλιαστήκανε φιληθήκαν αλλά την Ιωάννα δεν την απαρνιέται, όταν τον ρωτάς που έχεις την Ιωάννα δείχνει την καρδούλα του, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ακούς Γωγώ????????????

Δημοσίευση

Νατασούλα έχει κοιμηθεί και στις 22.00 αλλά πάλι στις 7.00 ξύπνησε :? , απλά πιστεύω ότι μερικοί άνθρωποι αρέσκονται σε λίγο ύπνο, τι να πω!!!!

και εμείς τον Λ. 3 ετών τον στείλαμε και εγώ έτσι είχα διαβάσει ότι η καλύτερη ηλικία είναι τα 3 έτη, και η αδελφή μου (νηπιαγ.) το ίδιο μου είχε πει, αλλά όχι αργότερα!!!.......εννοείται όταν η μαμά δεν εργάζεται γιατί αν εργάζεται και δεν υπάρχει κανείς να προσέχει το παιδί τότε υποχρεωτικάθα πάει και από 1 έτους!!!

α ρε Γωγώ τυχερή η Ιω πιστός ο Αναστάσης της!!!! :lol::lol::x

Δημοσίευση

ΚΑλημερα!!!

τι κανετε;;;

μπεμπου καλη επιτυχια σημερα!!

Σταυρωνουμε δαχτηλα για σενα

Δεν ειμαι κα στα καλυτερα μου σημερα

ο μικρος εχει στρωσει υπνο..βεβεβαι κοιμαται δυσκολα και θελει κανενα μισαωρο με 40 λεπτο μεχρι να κοιμηθει και ξυπναει μια και εξω στις 5 για γαλα..και μετα απλα στρυφογυρηζει - γιατι τον παιρνω στο κρεβατι μας να τον χαρω λιγο

Τελικα θα βαψουμε το δοματιο..θα το βαψει δηλαδη ο καλος μου...δεν αντεχω αλλο να προσπαθω να πω λογικα επιχειρηματα σε καποιον πεισματαρη που φοραει παροπιδες...

δε κανει και να συγχηζομαι στην κατασταση μου.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
    • Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...