Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εμεισ το ιδιο μεχρι το τρια παει :lol::lol::lol:

ο μανωλης τρωει το φαγητο που αφησα ...εχει το ιδιο στο πιατο του αλλα θελει το δικο μου ....

το νινι κλοτσαει σαν τρελο ...

εχουμε τορτελινια με κιμα και κεφαλοτυρι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μπορω να καταλαβω πως αγοραζετε κατι και δεν διαβαζετε τισ οδηγιες !!!! :shock::shock:

εγώ πάντα διαβάζω τις οδηγίες, ο άντρας μου πάλι όχι, νομίζω ότι πολλοί άνδρες το έχουν αυτό, να τα ξέρουν ΟΛΑ!!!! :?

κορίτσια τι κάνετε???

εγώ εδώ χαζεύω

η μικρή τρώει μακαρόνια με τυρί

η μεγάλη μόλις πήγε στη γιαγιά να κοιμηθεί εκεί

πότε άραγε θα μάθουμε νέα της Έρης???

Η μικρή σήμερα προβλέπεται να αργήσει να κοιμηθεί πάλι :roll:

Ξύπνησε αργά

Τι κανετε ?

Καλα λε ειστε τρελες γλωσοκοπάνες , ποσα γραψατε ?????

Τα διαβασα ολα αλλα αναθεμα και αν θυμαμαι τιποτα τωρα :?

Λε δεν γινετε , πρεπει να ναι κανεις συνεχεια -αντε καθε ωρα- απικο στο πισι για να σας προλάβει!

Παρολο που η φιλη μου η Αναστασί θα με κατηγορησει οτι λεω τα δικά μου εγω θα σας τα πω ! :lol:

Παρτυ ανιμαλ γιναμε σημερα , φυγαμε στις 10 το πρωι και γυρισαμε στις 6 το απογευμα !!! Πηγαμε σε διαφορες εκδηλωσεις και παρτυ αποκριατικα για τα παιδακια , μαζι με αλλες μαμαδες και παιδακια , φαγαμε ολοι μαζι στο σπιτι μιας φιλης μακαρονια με κιμα που τους ετοιμασα και γυρισαμε ξεθεωμένες αλλα τρελα χαρουμενες !!! Πηγαμε και ενα Σ/Μ μετα για ψωνια και παραδοθηκε η Χριστιάννα μου στις 9 , στο δευτερο παραμυθι .

Τωρα σας καληνυχτω , παω να κανω ενα μπανιο και να ξεραθω ! Αυριο θα μαζευτουμε εδω σε μας να κανουμε πρωινο (5 παιδακια , 3 μαμαδες) οποτε δεν ξερω αν θα σας "δω" το πρωι .

Αναστασι το ξερω οτι ειμαι γαιδουρα αλλα σας αγαπάω :mrgreen:

Θου σε σκεφτομαι :x

Γεια σας κούκλες...Τι κάνετε;;;;;;Εγώ καλά...Η Ιω πάλι πήγε για ύπνο χωρίς κλάματα... :D:D:D:D:D:D:D

Ιουλία μου σε κόλλησε ο Γιωργάκης;;;; :roll::roll::roll: Περαστικά ρε..Ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Έρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου περιμένουμε νέα σου..Δεν πρόλαβα να σε χαιρετίσω ούτε τηλεφωνικά... :oops::oops::oops::(:(:(:(:( Ελπίζω να είναι όλα καλά...

Θουλάκι μου όλα να πάνε καλά...Εμένα ο μπαμπάς μου ήταν 57 χρονών όταν "έφυγε"...Ποτέ δεν του είπαμε ότι έχει καρκίνο..Κάναμε τους καραγκιόζηδες... :?:?:? Αλλά τελικά αυτός μας δούλευε όλους ψιλό γαζί για να μη μας στενοχωρησει, γιατί εκ των υστέρων μάθαμε ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή και αρχικά πίστευε ότι θα το νικήσει... :cry::cry::cry: Όταν όμως σταμάτησε να τρώει από το στόμα και άρχισε να ταϊζεται από σωληνάκι που ήταν συνδεδεμένο με έντερο, κατάλαβε ότι δεν υπάρχει επιστροφή... :?:? Κι εκεί παραδόθηκε... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: 9 μήνες ζούσε χωρίς να τρώει τίποτα... :(:(:(:(:( Από το στόμα...2 μέρες πριν φύγει και ενώ ήταν στο νοσοκομείο μου ζήτησε παγωτό... :shock::shock::shock: Του πήγα, το έφαγε, το έκανε εμετό... :?:?:?:?:?:?

Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια...Τα εγγονάκια του θα του δώσουν κουράγιο, ελπίδα και θέληση για ζωή...Θα το παλέψει...

Παναγιώταααααααααα τι κάνετε;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Ψηλέγκω πάλι δεν τρώει η μικρή;;;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Πήγαμε για κρεβατάκια...Βρήχα σε συνοικιακό αλλά μεγάλο μαγαζί αντίστοιχα κρεβάτια με της Flexa, ίδια σχεδόν, τέλεια, αλλά φοβάμαι να της πάρω τόσο ψηλό....Από λεφτά 1300 με την εκπτωση...Γίνεται όμως να πάρω μόνο το πάνω μέρος και αργότερα, όταν μεγαλώσει λίγο, να βάλω και το κάτω μέρος...Το μικρό πάει γύρω στα 670....

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα..Ο Γιώργος θέλει το κανονικό, το ψηλό, αλλά εγώ διαφωνώ.... :?:?:?:? Δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Η Γιώτα που είναι βρε κορίτσια;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Γεια σας!

Τί ησυχία είναι αυτή;;;

LaLa εμένα δε με σκέφτεσαι;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιμήθηκαν τα κορίτσια μου και χαλαρώνω. Έφαγα μια κατσαρόλα μανιταρόσουπα και πεινάω ακόμη. Ο Δ πίνει μπυρίτσα με έναν φίλο στην κουζίνα!

Η Ειρήνη σήμερα έχει πολλές μύξες και νομίζω οτι το βράδυ θα ανεβάσει πυρετό γιατί δε φαινόταν πολύ καλά. Δεν έφαγε σχεδόν τίποτα η καημένη. Άντε να δούμε. Το νινί κοιμάαααααααααται!

Γωγώ τί καλά που έστρωσε η Ιω!!!! Κλανε το χατίρι του ΄Γ και πάρτε το κεβάτι που του αρέσει μωρέ. Ένας άντρας είναι στην οικογένεια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αναστασία πως είστε;;; Η Άννυ έχει ακόμη μύξουλες;;;

Αφρο μου λείπουν πολύ αυτές οι κλωτσιές...

Ιουλία ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα ο Γιωργάκης!

Λένα μιλάει και ο Στάσης;;; Θα τρελαθώ!!! Το ζουζούνι! Έχει και άποψη!!

Νατάσα με τη διατροφή τα ίδια. Σήμερα έφαγα πάλι σοκολατάκι για να να δω τί θα γίνει. Αύριο το πρωί θα σας πω!

Παναγιώτα μου σε φιλώ!!!!!!!!!!

Αγαπάκι Νατασάκιιιιιι σιγά μην του κάνω το χατήρι...Να πέσει το παιδί από τόσο ψηλά και να μην κοιμάμαι εγώ από την αγωνία για να χαρεί ο Γιωργάκης;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν κατάλαβες καλά.... :twisted::x:twisted::twisted::twisted::twisted:

Αφού μπορούμε να το πάρουμε χαμηλό και αργότερα να το "ψηλώσουμε" αυτός εκεί..Κολλημένος!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αντε περαστικά και στο Ειρηνάκι.......Ρε για πες..Όταν αρρωσταίνει η Ειρήνη, η μπέμπα κολλάει;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Να ξέρω να προετοιμάζομαι.... :?:?:?:?:lol::lol::lol:

Καλά, το βιβλίο καταπληκτικό.... :D:D:D:D:D Μέχρι το ΣΚ θα το τελειώσω.... :D:D:D:D

Ελπίζω να επανεκδοθεί σύντομα, γιατί αλλιώς θα πάω να το βγάλω φωτοτυπία και μετά θα στο στείλω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφού στο τέλος το δικό σου θα γίνει γιατί δεν το παίρνετε να τελειώνετε;

Να σε δω με το μωρό στι βυζί να κλαέι και με το άλλο χέρι να ψάχνεις τις φωτοτυπίες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε μήπως σου είπαν κοτσάνα για το βιβλίο;;; Εγώ το είδα στο βιβλιοπωλείο προχθές...

Μωρή μήπως πας να μου το φας ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ειρήνη πάει και βύχει- φτερνίζεται πάνω από το νινί. Ακριβώς ό,τι τις έχουμε πει να ΜΗΝ κάνει. :lol::lol::lol:

Αυτό το παιδί είναι στον κόσμο του!!!

Μεχρι στιγμής δεν την κόλλησε τίποτα. Μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους....

Φτου φτου φτου και ξαναφτού μας!!! :D:D:D:D

Είμαι μόνη μου με 4 επισκέπτες στο θέμα, αλλά αφου σας διάβασα να σας πω και ενα καλό βράδυ! :lol::lol::lol::lol:

Σημερα η μέρα ήταν δύσκολη,πήγα και έβγαλα εισιτήριο για να πάω στο χωριό μου μάζεψα και τις βαλίτσες μας.

Αυριο φεύγω για το χωριό μου. Το Σαββατο θα φυγει και ο παν με το παιδί για το δικό του χωριό και θα τους συναντησω ξανα την Κυριακή. Ουφ παλι στο Γλαξειδι θα την βγαλουμε την Καθαροδευτέρα...

Και πάλι δε θα δω το στοιχειό στην Αμφισσα. :roll:

Θα φαω μεγαλη ταλαιπωρία... πως θα περάσω την Πατρα που θα γίνεται πανικός;;; :?

Τες πα σας αφήνω κούκλες! Όνειρα γλυκά και ασκανδάλιστα! :D:D:D

Υ.Γ. Όσο για το επίμαχο θέμα, νομίζω οτι είναι δικαίωμα του καθενός ή της κάθεμιας, αρκεί να μην παίνει τη θέση της επαφής. Τί αγχώνεται και αυτη η κοπελια;; Αφου η ... μαμακία δεν είναι κολλητική! :lol::lol::lol::mrgreen::geek: Αστειακι...!

Υ.Γ.1 Αγυρούλα ιντερπολ δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι :?::?::?: Σε πειράζω :D:D

Τωρα φεύγω στ' αλήθεια!

Αααααα!!! Και μην ξεχνιόμαστε!!! Στις 22 Μαρτίου ο θίασος (εγώ δλδ) περιοδεύει για μία και μοναδική εμφάνιση στη Σαλονίκη!!! :D:D

ΤΩΡΑ φεύγω! Σαλούτε!

καλημέρα σας,

πάλι στις 6.00 ξύπνησε αυτό το παιδί :shock::shock::shock::shock: τι είναι αυτό το πράγμα?

σήμερα το σχολείο του Λ. είναι κλειστό, είναι μέρα της γέφυρας δλδ μεταξύ 2 αργίών η καθημερινή γίνεται αργία! και δικαιολογημένα βέβαια διότι δεν κλλείνουν για το καλοκαίρι!!! ;)

Γωγώ και εμείς αγοράσαμε στην Ρεβέκκα ημίψηλο κρεβάτι με σκάλα, αλλά στην αρχή θα της το βάλουμε χαμηλά στο πάτωμα γιατί όπως λες φοβόμαστε μην πέσει (ίσως και να είμαστε υπερβολικοί, δεν ξέρω) αλλά φύλαγε τα ρούχα σου!!!! ;) και όταν μεγαλώσει λίγο θα το ανεβάσουμε για να κερδίσουμε και χώρο, να βάλουμε και τίποτα από κάτω!!!! ;) ...ο Λ. θα έχει το ημίψηλο, γιατί σταμάτησε τα πεσίματα!!!! :lol::lol::lol:

και εγώ αναρρωτιόμουν πού πήγε η Γιώτα? :? ανέβηκε σε αυτό το τρενάκι? νομίζω πώς όχι!!!! :?

Υ.Γ.1 Αγυρούλα ιντερπολ δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι :?::?::?: Σε πειράζω :D:D

καλά χαζή είσαι? σιγά μην παρεξηγηθώ, έχω δείξει τέτοια σημάδια? ότι δλδ είμαι παρεξηγιάρα? :roll::roll::roll: μήπως και δεν είναι αλήθεια? :lol::lol::lol::lol::lol:

καλό ταξίδι :x

Μπεμπούλης καλή επιτυχία με την συνέντευξη

Αργυρώ αν την έβαζες για ύπνο λίγο πιο αργά γύρω στις 9 δηλαδή?

Αναστασία εγώ είμαι υπερ του παιδικού μετά τα 2,5-3 ακόμα και όταν η μαμά δεν δουλέυει. Στον παιδικό όπως και να έχει θα περάσουν το χρόνο τους πιο δημιουργηκά θα έρθουν σε επαφή με συνομίληκα παιδάκια θα παίξουν θα τραγουδήσουν θα κάνουν κατασκευές κλπ.

Εμείς πήγαμαι στην Λένα χθες για καφέ και περάσαμε πολύ ωραία :D:D:D:D:D

Ο Αναστάσης με την Έλενα παίξανε χορέψανε αγκαλιαστήκανε φιληθήκαν αλλά την Ιωάννα δεν την απαρνιέται, όταν τον ρωτάς που έχεις την Ιωάννα δείχνει την καρδούλα του, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ακούς Γωγώ????????????

Νατασούλα έχει κοιμηθεί και στις 22.00 αλλά πάλι στις 7.00 ξύπνησε :? , απλά πιστεύω ότι μερικοί άνθρωποι αρέσκονται σε λίγο ύπνο, τι να πω!!!!

και εμείς τον Λ. 3 ετών τον στείλαμε και εγώ έτσι είχα διαβάσει ότι η καλύτερη ηλικία είναι τα 3 έτη, και η αδελφή μου (νηπιαγ.) το ίδιο μου είχε πει, αλλά όχι αργότερα!!!.......εννοείται όταν η μαμά δεν εργάζεται γιατί αν εργάζεται και δεν υπάρχει κανείς να προσέχει το παιδί τότε υποχρεωτικάθα πάει και από 1 έτους!!!

α ρε Γωγώ τυχερή η Ιω πιστός ο Αναστάσης της!!!! :lol::lol::x

ΚΑλημερα!!!

τι κανετε;;;

μπεμπου καλη επιτυχια σημερα!!

Σταυρωνουμε δαχτηλα για σενα

Δεν ειμαι κα στα καλυτερα μου σημερα

ο μικρος εχει στρωσει υπνο..βεβεβαι κοιμαται δυσκολα και θελει κανενα μισαωρο με 40 λεπτο μεχρι να κοιμηθει και ξυπναει μια και εξω στις 5 για γαλα..και μετα απλα στρυφογυρηζει - γιατι τον παιρνω στο κρεβατι μας να τον χαρω λιγο

Τελικα θα βαψουμε το δοματιο..θα το βαψει δηλαδη ο καλος μου...δεν αντεχω αλλο να προσπαθω να πω λογικα επιχειρηματα σε καποιον πεισματαρη που φοραει παροπιδες...

δε κανει και να συγχηζομαι στην κατασταση μου.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...