Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εφυγε ο Νικος Παπαζογλου... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ειχα την τιμη να τον γνωρισω απο κοντα και να ανταλλαξω πολλες κουβεντες μαζι του..

Θυμαμαι που μου ειχε ζητησει φρεσκα συκα.. Ηταν καλοκαιρι του 98' και τωρα ... μας αφησε...

Αχ! Κοριτσια τοσο εχω στεναχωρηθει.. Μια ο Ρασουλης.. Τωρα ο Παπαζογλου... Απιστευτο... :(

Τι κανετε εσεις?

Εμεις σπιτι.. Φαγαμε μπακαλιαρο με πουρε και σκορδαλια, (χουυυυυυυυυυυ.. :lol: ) και τωρα θα φτιαξω καφεδακι να βγω στο μπαλκονι να απολαυσω θέα και τσιγαρα μεχρι να ξυπνησει η μικρη..

Περασαμε 2 μερες αφαγιας στην κυριολεξια. Ουτε γαλα δεν ανοιγε το στομα να πιει.

'Ποναει εκει ντοντι" μου ελεγε και τσιριζε... Το πουλακι μου τι τραβαει.

Σημερα πηγα την κοινωνησα, ηταν πολυ καλη. Εφαγε τραχανα και λιγο αγγουρι... :D

Το μεσημερι εκει που τρωγαμε και μιλουσα με τον Β γυριζει και μου λεει "μη μου πειθ" :shock::shock::shock: εμεινα μ@λακας... :lol::lol::lol:

Εχει και αποψη σας ειπα?

"Ποναει μπουζα-ποναει μπανταλονι-ποναει μπαμπαμπινο-ποναει μανικι...".. Την ενοχλουν και καλα οοοοολες οι ετικετες απ' τα ρουχα. Και οταν την ρωταω τι να τις κανει η μαμα λεει "κόπει νταμπίντι" :shock: (να τα καψω με το ψαλιδι)... :lol::lol::lol:

Ποσα θελει να με τρελαει αυτο το παιδι?

Σας αφηνω κουκλαρες..

Εχω καιρο να σχολιασω τα νεα σας..

Θα μπω το βραδακι.

Μπου ηρθε περιοδος!! :D Ησυχασα επιτελους! Εβλεπα θετικα τεστ εγκυμοσυνης στον υπνο μου... :shock: Τι εχω παθει και φοβαμαι τοσο μια δευτερη εγκυμοσυνη? Αρχιζω να ανησυχω.. :?:?

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γειά στις όμορφες..

τι κάνετε?

εξαφανιζολ ολες το σκ??/??καλέ μες στη μαύρη αντάρα που πηγατε....????

εμείς άρρωστοι....την αρπάξαμε....

μου έκανε εναν εμετο προχτες στον ύπνο χέστηκα πάνω μου...

αφού δεν πνίγηκε.....πάλι σπάσαν τα αγγεία στο πρόσωπο από την πίεση, πάλι κοκκινα σημαδακια εχει......πάλι καλά που το καταλαβαίνει και σηκώνεται και δε μου παθε καμιά αναρόφηση.... :shock::shock::shock::shock::shock:

τώρα προς το παρόν έχει μόνο μύξες.....βγάζει και τα 4 ματόδοντα μαζί, τρομάκτικο νομίζω να βγ'αζεις τα πιο δύσκολα δόντια και τα 4 μαζί.... :(:(:(:( και παρ΄΄ολαυτα είναι καλός,σχετική γκρίνια..

προχτές ξεχασα να σας πω... εκτός από τα 2 κιλά το υμωρού, ο πλακούντας έχει ωρίμανση grade 2-3, στο 3 κανονικά γεννάς... οπότε να ετοιμάζομαι σιγα σιγα....η αλήθεια είναι ότι με πίέζει αρκετά χαμηλά....το διαπραγματεύομαι όμως ακομά...του λέω να κάτσει εκεί που είναι και δεν έιναι η ώρα του ακομά....προς το παρόν με ακούει.....

πολύ χαίρομαι που θα μαι η 1η που θα ανοίξει το χορό των δευτερότοκων...

αχ να πάνε όλα καλά... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσάρεεες μουουου!!!!

Σήμερα για μένα ξεκινάει δύσκολη εβδομάδα..Περιμένω να ξυπνήσει η μπουμπού,να

την ανεβάσω στη μαμά κ βουρ για δουλειά,πρωί-απόγευμα καθημερινά!!!!

Πρώτα ο Θεούλης θα ην δω ξανα το Σάββατο...Εύχομαι μόνο να εχει δουλίτσα,

για πολλούς κ διάφορους λόγους..Ευτυχως απο την προηγούμενη βδομάδα είχαμε πολύ

καλά δείγματα,έφτιαξα κ καινούριες βιτρίνες(τις έβαλα κ στο φβ),για να δούμε..

Φανούλι μου όμορφο κ εγω στενοχωρήθηκα πολύ χθες...Μεγάλος καλλιτεχνης...

Ζαιράκι μου με το καλό μάτια μου...Ας γεννήσεις πανεύκολα κ ας είναι κ 1-2 βδομάδες

πριν το αναμενόμενο!!

Πάω να ετοιμαστώ!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Δημοσίευση

καλημερα καλη μ εβδομαδα κοριτσια..... :)

Κωνσταντινα ας εχετε δουλεια κοπελα μου, κ τι να κανεις υπομονη θα περασει...ολοι ξερουμε τι δυσκολα ειναι τα πραγματα....

Ζαιρακι μου μακαρι μ εναν πονο κοπελα μου το δευτερο μωρακι σου... ;) κ οσο για τα 4 δοντια που λες εδω 2 βγαζει κ κοβει γαλα,φαγητο, κ εχει μια σχετικη γκρινια... :? κ για τον εμετο που γραφεις ευτηχως το πουλακι μου το καταλαβενει κ εμενα το χειμωνα που ηταν αρωστο εκανε πολυ εμετο η αγαπη μου.....

Φανουλα καλα η ατατινα σου...τι να πουμε; κ πως να το πουμε εσεις πιανετε ολοκληρη συζητηση :lol:

Χρυσα τι νεα κοπελα μου; το νινι; ο φοφο; μακια πολλα :x

οι υπολοιπες; συμπεθερα, Δωρα, Ιφι, Χαρουλα, Στελλα....ελπιζω να ειστε ολες καλα μακια :x

Δημοσίευση

Πφφφφφφφ.......Τελικά προέκυψε δουλειά στην εταιρεία που δουλεύουν

οι γονείς μου κ θα την πάω μεσημέρι κορίτσια...

Νινίνα μου καλημέρααα!!!!

Α!Ζαιράκι μου κ η Ολίνα όλους μαζί τους έβγαλε τους κυνόδοντες..Αλλα ευτυχως μόλις

εσκαζε ο ένας,έσκαζε μετα απο λίγες μέρες κ ο επόμενος..Εχει καμια δεκαριά μερες που έσκασε

ο τρίτος κυνόδοντας κ χθες διαπίστωσα πως βγήκε κ ο 4ος,επιτέλους!!Ε κ μπορω να πω

κ σχετικά ανώδυνα..Τωρα εμειναν πια οι 4 τελευταιοι τραπεζίτες κ τέλος.

Φανούλα μου πω πωωωω...η Αναστασία κάνει σαν την κουνιάδα μου...χιχιχιχι...

Απο μικρη την ενοχλούσαν τα ταμπελάκια,τα κοβε όλα κ ακόμη για ακόμη,έγινε 40 κ δεν

αφήνει ταμπελάκι στα ρούχα της..κ όχι τιποτα αλλο,έτσι έμαθε κ κανει κ στα ρούχα των

παιδιών της κ όλα τα ενοχλούν τωρα!!!

Βεβαια το κοριτσάκι μας φαντάζομαι πως απλά το κάνει για να χει να ασχολειται κ να γκρινιάζει

για κατι έτσι??Δεν συγκρίνω καμία κατάσταση... :lol:

Κατι μου μυρισε..... :ymsick: Ω ναι,μου λέει "κακά" το κορίτσι μου..Εκ των υστέρων βεβαια

εννοείται..

Δημοσίευση

Καλημερα κορες!!!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!Τι κανετε??

Αχ ποσο στεναχωρεθηκα κ εγω για τον Παπαζογλου :cry::cry::cry: ...εσκασα...

Ηταν η 1η συναυλια στην οποια πηγα..στα 14...πολυ τον συμπαθουσα,κ αυτον κ τα τραγουδια του..

:cry::cry::cry:

Τι νεα ζουζουνες??Η μικρη μου βλεπει το Μικυ με μεγαλη προσηλωση @-):-B !!!Συμμετεχεικ στην κουβεντα τους :lol::lol:

Ντινακι μου καλες κ πολλες δουλειες :):):) !!!!!Υπομονη κ θα περασει η βδομαδα!!!Ολα τελεια να ειναι :-*:-*

Φανουλα μου μη τα ξαναλεμε...το αστερακι σου δεν υπαρχει :P:x !!!!Τρελλαινομαι για τις ιστοριες σας!!!!Που να τις ακουγα κ live!!!

Νινινα μου ετσι ειναι πιστευω κ εγω...τα κοριτσια ειναι πιο τσαουσικα...τα αγορια αργουν να ξεπεταχτουν!!Υπαρχουν κ εξαιρεσεις βεβαια!!Φιλια σε σενα κ τον Παναγιωτακο!!

Ζαιρακι μου τι ταλαιπωριες μωρε τραβηξε ο μικρουλης!!Περασμενα ξεχασμενα...ολα καλα ευχομαι απο εδω κ περα!!Αμαν αυτα τα παλιοδοντια!Εχουμε μελλον κ εμεις...

Για το μπεμπε τωρα,να πανε ολα καλα κ ας ερθει κ λιγο νωριτερα :roll: ...

Σε σκεφτηκα να του μιλας κ να του λες να κατσει στη θεση του ακομα :lol::lol::x

Οι υπολοιπες που ειστε???Ολα καλα??

Εγω βαριεμαι πολυ.....μπορει να φταιει κ ο καιρος :roll:

Το απογευμα θα παω να παρω τις εξετασεις του θυροειδη κ θα παω κ Σ/Μ,λεω να κανω κουλουρακια αυριο!Το αγορι μου μολις εφυγε για επαρχια παλι :( ...θα επιστρεψει τα ξημερωματα!

Σας χαιρετω για την ωρα...μολις μας χαιρετησε κ ο Μικι :lol:;) !!!

:-*:-*:-*

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ καλη μεγαλη εβδομαδα να χουμε....εγω ειμαι πολυ κακια που δεν νηστευω και πινω γαλα... :oops::oops: τουλαχιστον δνε τρωω κρεας...

αχ αχ Φανουλι η κορη σου θα με τρελανει εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!! α π ι σ τ ε υ τ η !!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

εμενα η παπενια μου ειπε αγκα... λια...και εγω χαρηκα τοσο πολυ...και παπουτα...(παπουτσια)

πηραμε γιογιο ...και η μικρη το δε μαλλον σαν παιχιδι :lol::lol: και της αρεσε πολυ γιατι ειναι της φισερ που εχει και μουσικουλα...αρχισε και εβαζε τα παιχνιδακια της μεσα...και εγω να της λεω όχι...ειναι για κακα και τσισα μονο... :!: εκει που καθομουν και της ελεγα ακου η μαμα κανει τσισα...μπαινει μεσα χθες στο μπανιο και μου λεει ακουυυ.... :lol::lol: λυθηκα στα γελια κοριτσια...και τι εκανε πηγε εκατσε με τα ρουχα της στο γιογιο και μ ου λεει ακου...ναι της λεω αγαπη μου σ εκαλο δρομο βρισκεσαι αλλα για να κανεις κακα η τσισα πρεπει να βγαλουμε τα ρουχα... :lol::lol: πουθα παει σιγα σιγα θα συνηθισει...

συμπεθερααααααααα τι κανετε ?ο παναγιωτακος μας?

Χρυσα μουυυυυυυυυ πως εισαι σημερα? ο φοφουλης ?

στελλουνι μου γλυκοοοοο...αχ και εμενα εχει λατρεια με την μινυ και τον μικυ...ΠΟΛΥ γελασα εκει που πες οτι μιλαει μαζι τους... :lol::lol::lol: φανταζομαι τη Αφροδιτουλα μας...να της δωσεις ενα μεγαλο φιλακι απο μενα...καιτην παπενια μου ...θα τα πουμε αυτες τις μερες ?θα μαι πιο χαλαρη...τι λες? παρε με τηλ αν θες...

αχ την πηρα σημερα στο τηλ και τα παμε λιγακι... :D και δεν ηθελε να κλεισει με τιποτα το τηλ... το τι φιλια μου στελνε....:x:x

ζαιρακι μου τελος καλο ολα καλα...ευχομαι απο δω και περανα μην ξαναγινει κατι τετοιο.... και ελπιζω το μπεμπε να ρθει οταν πρεπει...

Κωνσταντινα καλες δουλιτσες να χετε!!!!!!! η ολινα καλα?

Δημοσίευση

Καλησπερα!!

Καλη Μ. εβδομαδα να εχουμε κοριτσια και καλη Ανασταση..

Zαιρακι πλησιαζει ο καιρος.. Ποτε κι ολας βρε κοριτσι μου?

Ολο θελω να σε ρωτησω.. Ο μικρος πως τα παει με τον υπνο?

Κοιμαται καλυτερα? Ηταν κι αυτος "νυχτοπουλι" απ' οσο θυμαμαι.

Εχει βηχα και εκανε ο καημενος εμμετο?

Και 4 δοντια μαζι...? Αχ! Παναγιτσα μου.. Τι μας περιμενει... :(:(:(

Ντινακι μου καλη δυναμη κουκλαρα μου με την δουλεια!

Τις ειδα τις φωτο στο φ/β.. Εισαι αστερι...!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Μην ανησυχεις για την μικρη.! Μια χαρα θα τα περασει με την γιαγιακα της.. :D:D

Το εχουμε ξαναπει.. Ολα για καποιο σκοπο γινονται.. ;)

Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ Μου μυρισαν κι εμενα τα "ΚΑΚΑ" της Ολινας!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Μπραβο στο κοριτσι μας!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Κατι ηθελα να σου γραψω και το ξεχασα τωρα η αφηρημενη.. :lol::lol::lol::lol:

Κατερινακι μου, την καλησπερα μας και τα φιλια μας!!!

Τελεια η φωτο στα λουλουδακια.. στο ειπα..?.. :x:x:x:x:x

Στελλιτσα μου ομορφη.. αχ! Αστα... Ο Παπαζογλου ειχε πολυ μεγαλες "πατριδες" με τον τοπο μας.. Εχει ερθει πααααρα πολλες φορες να μας δει (και εκτος συναυλιων), και μας ειχε υποσχεθει οτι "δε θα χαθουμε" και πως οι ανθρωποι ζουν στη μνημη μας και οχι σε φωτογραφιες... :cry::cry:

Δε μπορω να σας περιγραψω.. Δεν εχω λογια γι΄αυτον τον ανθρωπο. Πραγματικα... :(:(

.. Αν σου πω οτι εδω και καιρο προσπαθω να βρω τροπο να σας δειξω βιντεο της μικρης αλλα δεν τα καταφερνω θα με πιστεψεις? Ειναι απο το κιν. τραβηγμενα και μαλλον δεν εχω στον υπολογιστη προγραμμα να το υποστηριζει.. :evil::evil::evil: Η παλιοψηφιακη εχει φουλ μνημη και δεν ασχοληθηκα ακομη με το αδειασμα της και ολα τα κανω απο το κιν. τρομαρα μου... :D:D:D

Καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις σου ομορφη! Φιλια!!

Καροοοοοοοοοολ σε εχασα βρε μπουμπουκι κι εσενα!!

Τι κανεις? Η παπενια ειναι γλυκα!!!! Μπραβοοοοοο που λεει καινουργιες λεξουλες!! :D

Καλη αρχη με το γιογιο σας ευχομαι!!!!!! Να μη την πιεζεις!!!

Κοριτσια κι εμεις σε πολυ καλο δρομο ειμαστε με το γιογιο!

Ο θεος αν μας φωτισει σε 2-3 μηνες ξεμπερδευουμε!!!! :D:D:D:D

Αντε δε θελω να κανω "κουκουβαγιές" :lol::lol: αλλα πολυ συνεργασιμη ειναι η μικρη..

Πριν λιγες μερες δε θυμαμαι αν σας το ειπα..

Κανει κακα και μου λεει..."μανουλα κουλαδακι ταπεζι" :shock:

Αγαπη μου τα κακα θα τα πεταξει η μαμα στην τουαλετα.. Απανταει "μαμ πιλουνι" :shock:

Αμα κανω πως την χανω απ' τα ματια μου καμια μερα.. Παει.. θα τον φαει τον Βαγγελη..

(Βαγγελη λεμε την κουρ@διτσα)...Τι γελατε καλε? =))=))=))=))=))=))=))

Ειμαι ανθρωπος με χιουμορ.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφηνω...!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sorry αν ξεχναω καποια... :roll::roll::roll::roll::roll:

Η Αγγελικη τι κανει? Εχει καμια νεα της?

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!

Ζαιρακι μου...τι να πω...κουραγιο μανα!!!!!!

Τι κανετε κατα τα αλλα.;;;;

συμπεθερα πως πηγε η δουλεια και η Ολινα;;;

Καρολινακη μου καλα ειμαστε δοξα το Θεο

Δημοσίευση

Πού είστε εσείς κουκλάρες μου?????????????????????????? :cry:

Εγώ εδώ,πολύ δουλίτσα,δόξα το Θεούλη,το Ολινάκι μια χαρά,στη γιαγιάκα της καλοπερνάει,

όλη μέρα βολτάρουν!!!!

Τα πιο γλυκά φιλιά κ την αγάπη μου σε όλες σας!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κι απο δω Κατερινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη κουκλαρα μου!!!

Ντινακι μου φιανεται οι δυο μας θα μεινουμε "αγκαστρωτες" στο τελος και θα κλαιμε την μοιρα μας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω πολλες δουλειες.. σας φιλω ολες.

Δημοσίευση

συμπεθεραααααααααα

ΣΥ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ παλι κοριτσαρα μου...

με μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..χωρις ναυτιες ..αναγουλες....ολα να πανε τελειααααααααα!!!!!! αντε παναγιωτακο μας ...θα χεις σε λιγο και αδελφακι...

και παλι μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Xρυσα μου ολα καλα!!!! :D

Αυριο σταματαμε για διακοπες!!! Και μετα.. 2 Μαιου παλι.. :D:D:D

Το παραδακι ειναι καθ' οδων!!! Αυριο-μεθαυριο πιστευω να πληρωθουμε... :D (αν δε μου λενε παλι τις γνωστες παπαντζες).. :o

Θελω να ζυμωσω τσουρεκια αλλα το σκεφτομαι. Βαριεμαι... :?:?:?:?

Δημοσίευση

Καλεεεεεεεεεεεεεε τι εχασα???????????????????????

Νινιναααααα μου???Εισαι εγκυος?????Πειτε μου οτι δε κανω γκαφα :oops: !!!Καλα καταλαβα???????

Κοριτσακι μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Τα καλυτερα σου ευχομαι :x:x:x:x:-*:-*:-*:-* !!!!!Ποσο χαρηκα!!!!Ξερω οτι το ηθελες τοσο!!!

Κ επαναλαμβνω...πειτε μου οτι δε κανω γκαφα :-s !!!!

Φανη καλε με ξεχασες :lol::lol::lol: ....κανε μας 3 τις αγκαστρωτες :lol::lol::lol: !!!!!!

Εκτος αν με αποπλανησει το αμορε μου... :-s:-s:-s:-ss:-ssx_x .....

Πλαθω κουλουρακια...με τα 2 χερακια :P !!!!Κοπιαστε :x:-*

Δημοσίευση

Oχι καλεεεε!!! Δεν κανεις γκαφα!!!!

Ειναι εγκυος η Κατερινιω μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 οι αγκαστρωτες εεε..? :?:?:?:?:?:?

Αρχιζω και ανησυχω... :lol::lol::lol::lol:

Τι κουλουρακια κανεις? Θελω κι εγω!! (οχι να φτιαξω.. ΝΑ ΦΑΩ).. :lol:

Τεμπελιαζω σημερα.. Δε ξυπναει και η μικρη να παμε καμια βολτα.. Ας περιμενουν οι παλιοσκονες-απλυτα-και χιλαι δυο αλλα... ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ευτυχως #:-s !!!!!Τι καλα :) !Φανταζομαι ευτυχια το Κατερινακι μας!!!!!!

Χαχαχα εμενα ο αντρας μου θα πρεπει να ανησυχει αν με ακουσει να τα λεω αυτα :?:lol: ...τεσπα...!!!

Ασε τις δουλειες ,ξυπνα την Ατατινα κ ελατε να σας κερασω καφε κ κουλουρακια :D:x !!!Νηστευεις???Θα στα δωσω πακετο αν ειναι :lol::lol: !!!Αχτην Κυριακη θα τα δοκιμασω κ εγω =p~ !!!

Ευκολα ειναι...αυγα,ζαχαρη,αλευρι κ βουτυρο Lurpak..μοσχοβολαει το σπιτι!!!

Τα τσουρεκια ειναι ευκολα???Μπελαλιδικα πολυ πιστευω οτι ειναι :? !

Δημοσίευση

Μεγαλη εβδομαδα ειναι.. μη με κολαζεις... :D:D

Νηστευεουμε ναι, αλλα δε θα κοινωνησουμε.. :?

Στειλτα πακετο τα κουλουρακια... (μη χασω καμια θερμιδα) :lol::lol::lol::lol:

Τα τσουρεκια ειναι πανευκολα.

Δε θελουν πολυ ζυμωμα.

Αλλα πρεπει να περιμενεις αρκετες ωρες σπιτι μεχρι να φουσκωσουν μια καλα-καλα κανα 2ωρο, και μετα μολις τα πλασεις ξανα φουσκωμα καμια ωρα και μετα φουρνισμα...

Γινονταια τελεια ομως και μοσχομυριζει το σπιτι γιορτες.. :D:D:D

Θα σου γραψω την συνταγη που κανω εγω και ειναι ευκολη.

-500γρ. βουτυρο

-600γρ. ζαχαρη

-300γρ. γαλα

-6 φακ. μαγια

-8 αυγα

-Αλευρι οσο παρει. Περιπου 1,5 κιλο αν θυμαμαι καλα.

Μαστιχα, μαχλεπι, κακουλε, ξυσμα πορτοκαλι, και λιγο αλατι.

Δεν πιστευω να ξεχασα τιποτα... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Τελικα Πεμπτη θα τα κανω.. μαζι με τα αυγουλακια... :D:D:D:D

Δημοσίευση

αγαπες μου σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας......κ ναι σημερα εχω μια β.χοριακη 6330 μοναδες αν θυμαμαι καλα :? ολες σας ξερατε με τι κοπο αποκτησα τον Παναγιωτη μου,αλλα κ μια δευτερη εξωσωματι δε μας επερνε ουτε οικονομικα,αλλα κ ψυχολογικα,να μη τα πολυλογω κ την εξωσωματικη δεν ειχα τιποτε στην ουσια μονο ανχος,που τελικα μολις το εδιωξα τσουπ ηρθε το σπορακι μου μονο του.... ;) ειχα κ τους αλλους μηνες καθυστερηση αλλα στο τελος περιοδο, κ ετσι ημουν συγκρατημενη, κ ελεγα θα δουμε...αυτη τη φορα ομως κρατησε 10 μερες κ εγω απο χθες ημουν σ αναμενα καρβουνα,πηρα το γιατρο μου κ ειπε εξεταση αιματος κ βλεπουμε,σηκωθηκα απο τις 6μιση οχι που θα κοιμομουν...χιχι

περιμενα το μικρο κ τον αντρα μου κ φυγαμε, το μεσημερι πηραμε τ αποτελεσματα κ απο εκεινη την ωρα δεν πατραω στη γη... :lol::lol:

την επομενη τεταρτη πρωτα ο Θεος θα παμε να δουμε το σπορακι μας.....ενοειτε πως πρεπει να προσεχω,μιας κ ο μικρος θελει αγκαλιες κ χαδακια ακομη,αλλα ελπιζω ολα να πανε καλα... ;)

σας αφηνω να ξαπλωσω λιγακι κ ενοειτε πως θα τα λεμε οσο πιο συχνα μπορω... :x

Δημοσίευση

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πόσο χάρηκα.....κατεριναααααααααααααααααααααααααα [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

άντε κορίτσια, άντε τι περιμένετε????

μια βουτιά στα βαθιά είναι.

μπλουμ και πέσατε.....

δεν είναι κάτι τόσο φοβερο...για κάτι αγκάστρωτες το λέω....

εγώ πάντως που είμαι στο τέλος δεν το χω μετανιώσει στιγμήη......ισά ισα κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο σωστά έπραξα για τ αδικά μου δεδομένα....

Δημοσίευση

Κατερινάκι μουοουουουοουουουοουυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif]

συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε ξέρεις πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ χάρηκαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό αγάπη μου,όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανούλα κ Στελλίτσα νταν νταν νταν νταν νταν...Για κάποιον χτυπάει η καμπάνααα... :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

Δημοσίευση
Φανούλα κ Στελλίτσα νταν νταν νταν νταν νταν...Για κάποιον χτυπάει η καμπάνααα... :-ss :-SS :-ss :-SS :-ss :-SS :-ss :-SS :-ss :-SS :-ss :-SS :-ss

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολύ καλό...

[smilie=3some.gif] έτσι είστε..........

κορίτσια δε θέλει κόπο θέλει τρόποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

[smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif]

αυριο πάω για NST, θα ακούσω καρδούλα και θα μετρήσου,με συσπάσεις..............

Δημοσίευση

ΚΛΑΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕς Κ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.......

ΑΥΤΕς ΤΙς ΜΕΡΕς ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΠΟΛΥ....

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΙΣΑ ΑΠΟΨΕ Κ ΕΒΑΨΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ Σ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ Μ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ......ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ..........

αΣ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΩΡΑ.....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΜΡ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς Κ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.........

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕς ΑΓΙΕς ΜΕΡΕς ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙς ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ....ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΙΑ.....ΥΠΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Μ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΠΟΛΥ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Κ ΑΓΧΩΜΕΝΗ...ΑΝ Κ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕς...Κ ΜΕ ΟΣΕς ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερουδια σημερα ειμαι πολυ πρωινη....ξυπνησε ο μικρος κατα τις 5 τα χαραματα, κ ηθελε αγκαλιες...αχ πως θα το κοψουμε αυτο; ο καημενος ο πατερας του θα τραβηξει τωρα το λουκι.. :? κ απο εκεινη την ωρα δε με ξαναπηρε ο υπνος, κ μη φανταστειτε απο την υπερενταση πρεπει να αποκοιμηθηκα κατα τις 2.... :lol: το μονο που μ απασχολει ειναι οτι πρεπει ν αρχισω ινσουλινη αμεσα ηδη η ζαχαρη μου οπως λεω κ εγω ειναι στα υψη... ;)

Δωρα αγαπη μου, αν ηρθε κ σε εσενα το σπορακι καλως ηρθε αντε θα εχω κ παρεουλα ;) μ ολη την αγαπη που σου εχω,ασε τα πραγματα να παρουν το δρομο τους... ;)

Ζαιρακι μου αντε εσυ γεννας σε λιγο καιρο,κ εγω ξεκιναω απο την αρχη..δε θα χαθουμε θα τα λεμε απο εδω κ απο το fb ναι ματια μου... :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...